Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kraitelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Erkesta
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 21, 16:44)
Sako, kad patogesnės, neišbandęs nesužinosi. Galima nemokamai išbandyt http://www.geramama.lt/taxonomy/term/26 . Aš išmėginau slingą ir nusipirkau. Namie gerai, bet svoris vis tiek jaučiasi. Neįsivaizduoju, kaip kaimynė iki 2 m.vaiką ir lauke nešiodavo....
*

as turejau slinga, bet man nepatiko schmoll.gif vis atrodydavo kad vaikui ten nepatogu, nei siaip nei taip jis ten susilenkes miegojo. Kaip dedavaus vis kitiap iseidavo doh.gif tai pardaviau...
vilmama.
[quote=muminukas,2009 02 20, 11:52]
Prekės, kurių reikia mamai prieš gimdymą:
• Liemenėlė nėščiajai --- pirkau iš turgaus dvi medvilnines, tokias bobiškas, dydžiu didesnes negu įprastos, nes viskas virto lauk iš įprasto dyddžio
• Apatinės kelnaitės --- su pirmu nusipirkau pora specialių, kaip tik akcija buvo. patogios, bet subinė kaip daržinė atrodė, atsiprašant doh.gif dabar su medvilninėm UT atvaikšiojau

O sakykit kur tas vienkartines kelnaites nusipirkt galima? blush2.gif
muminukas
QUOTE(vilmama. @ 2009 03 04, 10:23)

O sakykit kur tas vienkartines kelnaites nusipirkt galima?  blush2.gif
*

vaistinėje, jos tokios iš lengo tinkliuko. iškart po gimdymo prireikė, bet neilgai, tikrai nereikia 10-ies pirkti.
Erkesta
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 14:55)
vaistinėje, jos tokios iš lengo tinkliuko. iškart po gimdymo prireikė, bet neilgai, tikrai nereikia 10-ies pirkti.
*

as 2 turejau, tai vienos net liko biggrin.gif
Nu bet nebaisiai man ten buvo, as kita diena jau normalius paketus ir normalius triusikelius dejaus smile.gif
Xrusia
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 05, 13:19)
as 2 turejau, tai vienos net liko biggrin.gif
Nu bet nebaisiai man ten buvo, as kita diena jau normalius paketus ir normalius triusikelius dejaus smile.gif
*

tai kaip suprantu max 2 vnt reik ju, o i jas dedasi iprasti iklotai?
Lineja 29
QUOTE(Xrusia @ 2009 03 06, 15:14)
tai kaip suprantu max 2 vnt reik ju, o i jas dedasi  iprasti iklotai?
*

Buna vaistinese pirkti didesnio sugeriamumo 4u.gif
kincioskis
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 13:55)
*

o ju reikia kokiu tikslu-kad tarkim medvilnines paprastos tiesiog netinka ar nerekomenduojamos, ar kad tiesiog del kraujavimo jos sugadinamos nepataisomai? g.gif
Keja
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 07, 17:02)
o ju reikia kokiu tikslu-kad tarkim medvilnines paprastos tiesiog netinka ar nerekomenduojamos, ar kad tiesiog del kraujavimo jos sugadinamos nepataisomai? g.gif
*

ZInoma tinka, ir viskas issiplauna. Tik tinklines daug patogesnes (bent jau man) ir geriau apspaudzia ir ismesti negaila ax.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 07, 17:02)
*

Tinka,bet su tinklinem is pradziu patogiau buna 4u.gif ir zaizdeles visos geriau kvepuoja
kincioskis
Aciu mamytes... 4u.gif
na kokiu pora tokiu atveju nusipirksiu ax.gif
Rita003
Sveikos mamytes, as jau taip pat apie kraiteli imu galvoti, labai padeda jusu issamus sarasiukai, bet va noreciau kad padetumete man apsispresti kas geriau vokelis ar kombinezonas blush2.gif ? Musu data balandzio 25, nelabai jau aisku kas per oras bus, bet noreciau jau isigyti virsutini rubeli parsivezimui is ligonines. O gal paprasciausiai suvynioti kudikeli i kaldryte?
kincioskis
QUOTE(Rita003 @ 2009 03 09, 17:08)
Sveikos mamytes, as jau taip pat apie kraiteli imu galvoti, labai padeda jusu issamus sarasiukai, bet va noreciau kad padetumete man apsispresti kas geriau  vokelis ar kombinezonas  blush2.gif  ? Musu data balandzio 25, nelabai jau aisku kas per oras bus, bet noreciau jau isigyti virsutini rubeli parsivezimui is ligonines. O gal paprasciausiai suvynioti kudikeli i kaldryte?
*

musu data geguzes 14 (gana panasi) tai nusprendziau kad kombinezono tikrai nepirksiu ir vokelio tikriausiai nea...pakaks arba kaldrytes arba pleduko smile.gif
Pookelis
Rita003, gal koks nestoras megztas vokelis visai naudingas daiktas būtų
kincioskis
mamytes, o kaip galvojate, eikia abieju daiktu, pleduko ir vokelio, ar pakaks vieno is ju? g.gif as pasimetus...nelabai noriu prisipirkti, ko nereikia... g.gif
mama_gulbe
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 09:38)
mamytes, o kaip galvojate, eikia abieju daiktu, pleduko ir vokelio, ar pakaks vieno is ju? g.gif  as  pasimetus...nelabai noriu prisipirkti, ko    nereikia... g.gif
*

as manau kad tau tikrai uztektu pleduko
jau bus silta ir matysi
vokeli pskui greit isaugs per vasara
o pleukan susuksi, i lopsiuka idesiu ir nusinesi wub.gif
kincioskis
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 10, 10:55)
as manau kad tau tikrai uztektu pleduko
jau bus silta ir matysi
vokeli pskui greit isaugs per vasara
o pleukan susuksi, i lopsiuka idesiu ir nusinesi  wub.gif
*

4u.gif aciu uz paskatinima..as irgi taip manau,bet noriu,kad kas pritartu nuomonei, visgi pirmas kleckiukas blush2.gif
ilgai svarsciau ar pirkti lovyte ar pasinaudoti geradariu draugu, kuris nori paskolinti g.gif bet ciuju kad nusipirksiu tokia,kokia man patinka. Mamyte sake, kad brolis beveik iki 5 metu savo lovytej miegojo,tai visgi investicija...o gal ir antras bus ax.gif nestuke.gif wub.gif

dar tada klausimukas del sportines vezimuko dalies (kai leliukas jau sedi)-as ja gausiu is sesers, bet jos mazasis ja naudojosi vasara, o mums ispuola saltesni orai. Jos vezimelis neturi to pasiltinimo, kokonelio (spec vezimelio dalis)-gal galite patarti ar ji butina? g.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 11:05)
*

As turejau vokeli,kuris transformuojasi paskui kaip uzklotelis thumbup.gif Mes pirkom Fereti firmos,bet ju ciokiu yra,tai labai dzaiugiuosi,kad toki turejom,dar ir dabar ji panaudojam kartais,kai reikia maziu uzkloti thumbup.gif
mama_gulbe
na jei mamyte taupo, kaip suprantu is kincioskis pasisakymu, nes dabar ner lengvi laikai
tai gali apseiti ir su paprastu pleduku
ferreti yra pakankamai brangus
smile.gif
jos leliukas gims pavasari, kai jau silta, ir iki kito saltojo sezono, ka nors susigalvos ko reikes bigsmile.gif o ir patirtis atsiras, tai ir manau geras sprendimas nieko nepripirkalioti reikia nereikia lotuliukas.gif

del vezimuko - kincioskis - atsalus orams nusipirksi silta kombinzona su kokiu avikailiu naturaliu - ir nesusals leliukas..gi nevesit vaiko i kiema prie - 20 biggrin.gif
kincioskis
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 10, 13:23)
na jei mamyte taupo, kaip suprantu is kincioskis pasisakymu, nes dabar ner lengvi laikai
tai gali apseiti ir su paprastu pleduku
ferreti yra pakankamai brangus
smile.gif
jos leliukas gims pavasari, kai jau silta, ir iki kito saltojo sezono, ka nors susigalvos ko reikes  bigsmile.gif  o ir patirtis atsiras, tai ir manau geras sprendimas nieko nepripirkalioti reikia nereikia  lotuliukas.gif

del vezimuko - kincioskis - atsalus orams nusipirksi silta kombinzona su kokiu avikailiu naturaliu - ir nesusals leliukas..gi nevesit vaiko i kiema prie - 20  biggrin.gif
*

na taip,gal nereikia skubeti visiems metams susipirkti daiktelius ax.gif
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif biggrin.gif dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

o tiesa, kas del ferreti tai bent jau pataliukus nusprendziau pirkti ju firmos...kolkas graziausi mano matyti smile.gif
SIVERIJA
aš iš kūd. kosmetikos pirkau bepanthen tepalo ir excipial kremo- jeigu odytė bus sausa. Pirmos dukrytės oda buvo sausa, nuolat su esex tepalu tepėm. Pradžiai žadu prasti tik su vandenuku virintu. Taip pat gerai į vonelę prausiant įpilti lakišiaus žolės arbatos- mums pirmagimei sutvarkė paraudusi užpakaliuko bėdas, tai dabar pasirūpinau iš anksto.
dar turim sebamed kremuko ir prausiklio, na čia vėlesniam laikui kaip ir nusipirkau. Iš anksto daug nereik, bus matyt eigoje. Va, pvz. ,pirmagimės plaukai labai ilgi ir garbanoti nuo gimimo buvo- tai pirkom šampūniuką. dabar kol kas nepirkau, bus matyt.
Rita003
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif biggrin.gif dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

Saviski as maudziau Dohnsons&Dohnsons firmos prausikliais, tepiau aliejuku ar pieneliu po maudyniu (ta darau iki siol vaikui jau 4metai), o dabar drauge patare isbandyti Bubchen firmos prausikli bei pieneli. Tokius ir isigijau. Netiks, tai grysim prie jau pacios isbandytu priemoniu, o bepantenas tai thumbup.gif , bet juo patepdavau tik labiau issausejusias vietas ir uzpakaliuka, arba dar veliau turejau Kutibaza( nez. ar teisingai parasiau) kremuka irgi labiau issausejusioms vietoms - l. patiko.
Špoka
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 12:56)
dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

*

pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj doh.gif
muminukas
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 20:31)
pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj  doh.gif
*

drinks_cheers.gif tik mes pirmomis savaitėmis į vandenį baldamol ar pan. pavadinimu aliejuko įlašindavome, jis vaistinėse parduodamas.
o paskui to aliejuko įlašindavome, prausdavome lietuvišku tindi muilu kūdikiams, o tepdavau labai mažai tuo baldamol aliejuku, odelė nekėlė rūpesčių.
Rita003
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 22:31)
pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj  doh.gif
*

Teks tada jo atsisakyti g.gif .
Anema
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 21:31)
*

as irgi skaiciau, ten del sls atrodo, kurio yra visuose beveik produktuose, bet toje firmoje ypac daug
kincioskis
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 20:31)
*

va cia tai jau joa...aciu kad pasakete,nes as jau muiliuka ir talka sios firmos nusipirkau g.gif
o kokias kempinytes maudojat? kaip tos flanelines? g.gif

siaubeli kaip greitai laikas bega wub.gif
Špoka
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 13, 16:17)
o kokias kempinytes maudojat? kaip tos flanelines? g.gif

*

marles ar flaneles skiautele -ir nereik jokiu kempiniu-bakteriju veisyklu . (mano subjektyvi nuomone)
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 07:50)
drinks_cheers.gif tik mes pirmomis savaitėmis į vandenį baldamol ar pan. pavadinimu aliejuko įlašindavome, jis vaistinėse parduodamas.
o paskui to aliejuko įlašindavome, prausdavome lietuvišku tindi muilu kūdikiams, o tepdavau labai mažai tuo baldamol aliejuku, odelė nekėlė rūpesčių.
*

drinks_cheers.gif baldamol aliejukas tikrai labai super drinks_cheers.gif
muminukas
QUOTE(špokulia @ 2009 03 13, 23:56)
marles ar flaneles  skiautele -ir nereik jokiu kempiniu-bakteriju veisyklu . (mano subjektyvi nuomone)
*

drinks_cheers.gif ar net ir tiesiog savo pačios ranka smile.gif
Erkesta
QUOTE(Xrusia @ 2009 03 06, 16:14)
tai kaip suprantu max 2 vnt reik ju, o i jas dedasi  iprasti iklotai?
*

dedasi kokie tik nori biggrin.gif bet as turejau ir tu paciu didziausiu smile.gif bet tik vieno prireike, neypatinga tas kraujavimas mano buvo, bet cia kaip kuriai g.gif
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 07, 18:02)
*

tos tinklines tiesiog apspaudzia geriau, tai neprateka niekas pro sonus smile.gif
QUOTE(Rita003 @ 2009 03 09, 18:08)
Sveikos mamytes, as jau taip pat apie kraiteli imu galvoti, labai padeda jusu issamus sarasiukai, bet va noreciau kad padetumete man apsispresti kas geriau  vokelis ar kombinezonas  blush2.gif  ? Musu data balandzio 25, nelabai jau aisku kas per oras bus, bet noreciau jau isigyti virsutini rubeli parsivezimui is ligonines. O gal paprasciausiai suvynioti kudikeli i kaldryte?
*

tavo vietoje nepirkciau jokio vokelio ar kombinzono... Na nebent vokeli koki ne ziemini, tiktu tuo paciu ir migdymams lauke pirmus kelis menesius...
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 12:05)

dar tada klausimukas del sportines vezimuko dalies (kai leliukas jau sedi)-as ja gausiu is sesers, bet jos mazasis ja naudojosi vasara, o mums ispuola saltesni orai. Jos vezimelis neturi to pasiltinimo, kokonelio (spec vezimelio dalis)-gal galite patarti ar ji butina? g.gif
*

dabar jau kai jis didelis ir sedi pats, mum nebereik, nors turim tai dedam, o siaip tai as bet kokiu atveju pleduka veziojuos, ir kloju kojytes su juo...

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 14:56)
na taip,gal nereikia skubeti visiems metams susipirkti daiktelius ax.gif
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif  biggrin.gif  dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

*

vandeniu wink.gif
QUOTE(Anema @ 2009 03 13, 15:12)
as irgi skaiciau, ten del sls atrodo, kurio yra visuose beveik produktuose, bet toje firmoje ypac daug
*

Mum irgi sake poliklinikoj, tik nepirkit su dzonsonu doh.gif
kincioskis
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 15, 14:33)
Mum irgi sake poliklinikoj, tik nepirkit su dzonsonu doh.gif
*

sh... doh.gif as jau turiu talka ir muiliuka...nu ka,muiliuka patys sunaudosim, o talku gal vyrui sikniuka papudruoti lotuliukas.gif
Erkesta
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 16, 10:03)
sh... doh.gif  as jau turiu talka ir muiliuka...nu ka,muiliuka patys sunaudosim, o talku gal vyrui sikniuka papudruoti lotuliukas.gif
*

geriausia ir naturaliausia kosmetika vaikams yra Weledos g.gif brangoka tik... Bet pirmus menesius tai siulau nenaudoti jokiu muilu, losijonu, prausikliu, talku ir pan wink.gif aisku jei uzpakaliukas nusus, o manau kad tikrai taip atsitiks, tai tada kremuko kazkokio reiktu turet.. geriausia aisku oro vonios 4u.gif
Panelee
Nelabai suprantu kaip atrodo siaustinukai ax.gif
muminukas
talkas apskritai vargu bau reikalingas. pažįstama odos gydytoja rekomendavo kremukus, o ne talką. ir savo vaikiukus su kremukais užpakaliukui užaugino.
kincioskis
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 17:49)
talkas apskritai vargu bau reikalingas. pažįstama odos gydytoja rekomendavo kremukus, o ne talką. ir savo vaikiukus su kremukais užpakaliukui užaugino.
*

as jau matau,kad kraitelis nebus mano itin "kokybiskas"...visko bus galima rasti...o daugiausia to,ko nereikia blush2.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(Panelee @ 2009 03 16, 14:23)
Nelabai suprantu kaip atrodo siaustinukai  ax.gif
*

leliuko apatiniai marskinukai, susirisa raisteliu,arba su knopkytem buna 4u.gif
mama_gulbe
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 03 17, 10:24)
leliuko apatiniai marskinukai, susirisa raisteliu,arba su knopkytem buna  4u.gif
*

biggrin.gif
as turiu be saguciu ir knopkuciu
paprastuciai tokie rolleyes.gif
muminukas
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 07:37)
as jau matau,kad kraitelis nebus mano itin "kokybiskas"...visko bus galima rasti...o daugiausia to,ko nereikia blush2.gif
*

irnesakyk.gif atsirinksi, galbūt talką puikiausiai naudosi smile.gif su antru jau kitaip bus smile.gif
kai auginau pirmąjį, tai teko matyti vaizdelį, kaip vaikų mieste pardavėja tokių visokių niekalų nėštukei prisiūlė doh.gif ir pati buvau nusipirkusi lenkišką poroloninį įdėklą į vonelę. tai absoliučiai nenaudojom, vaiko odelei tikrai per šiurkštus schmoll.gif o pirkom kaip gerą daiktą. tai mb paskui sunaudojo mašinai valyti smile.gif
Panelee
Aciu uz atsakymus kas yra siaustinukai ax.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 17, 09:42)
biggrin.gif 
paprastuciai tokie  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif visokiu ju yra biggrin.gif
Keja
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 17, 09:42)
biggrin.gif 
paprastuciai tokie  rolleyes.gif
*

MAn su siureliais nepatogus buvo, geriau su knopkem, ir taip dazniausiai leliukai nemegsta renktis, tai manau reiketu prikti drabuzelius , kad jie kuo paprasciau apsivilktu 4u.gif
Isila
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 16, 14:14)
geriausia ir naturaliausia kosmetika vaikams yra Weledos  g.gif  brangoka tik... Bet pirmus menesius tai siulau nenaudoti jokiu muilu, losijonu, prausikliu, talku ir pan wink.gif aisku jei uzpakaliukas nusus, o manau kad tikrai taip atsitiks, tai tada kremuko kazkokio reiktu turet.. geriausia aisku oro vonios  4u.gif
*

teisingai, aš nei pirmam pirmus mėnesius naudojau, nei antram, va jau trys mėnesiai, bet apsieinam be jokių prausiklių.

QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 09:43)
irnesakyk.gif atsirinksi, galbūt talką puikiausiai naudosi smile.gif su antru jau kitaip bus smile.gif
kai auginau pirmąjį, tai teko matyti vaizdelį, kaip vaikų mieste pardavėja tokių visokių niekalų nėštukei prisiūlė  doh.gif ir pati buvau nusipirkusi lenkišką poroloninį įdėklą į vonelę. tai absoliučiai nenaudojom, vaiko odelei tikrai per šiurkštus  schmoll.gif o pirkom kaip gerą daiktą. tai mb paskui sunaudojo mašinai valyti smile.gif
*

mačiau ir aš kaip siūlė nėštukei rūbelius. Ir aiškina "šito jum užteks visam mėnesiui" ir kiša 5 vnt 56 dydžio siaustinukų doh.gif paskui pridėjo, akd vėliau reiks naujų, bet mėnesį bus ramu doh.gif
kincioskis
QUOTE(Isila @ 2009 03 17, 14:38)
mačiau ir aš kaip siūlė nėštukei rūbelius. Ir aiškina "šito jum užteks visam mėnesiui" ir kiša 5 vnt 56 dydžio siaustinukų  doh.gif paskui pridėjo, akd vėliau reiks naujų, bet mėnesį bus ramu  doh.gif
*

as dziaugiuosi,kad rubeliu turiu per akis...jau dabar pilna komoda rubeliu nuo 56 iki 62 dydzio...o ka kalbeti apie 68, kurie dar dezej guli doh.gif
jusumarykay
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 19:31)
as dziaugiuosi,kad rubeliu turiu per akis...jau dabar pilna komoda rubeliu nuo 56 iki 62 dydzio...o ka kalbeti apie 68, kurie dar dezej guli doh.gif
*

Tai Tu šaunuolė viską iš anksto pasiruošusi smile.gif
Breta*
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.
Žanetyte
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 18:22)
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.
*

smile.gif drasiai 56, tikrai didesnio nereik, maniske gime 3965, tai tuos saustinukus naudojom koki menesi tikrai 56 dydzio mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 16, 13:14)
geriausia ir naturaliausia kosmetika vaikams yra Weledos  g.gif  brangoka tik... Bet pirmus menesius tai siulau nenaudoti jokiu muilu, losijonu, prausikliu, talku ir pan wink.gif aisku jei uzpakaliukas nusus, o manau kad tikrai taip atsitiks, tai tada kremuko kazkokio reiktu turet.. geriausia aisku oro vonios  4u.gif
*

visiskai pritariu, as taip pat visa linija weledos pirkau, teisybe, pinigine padraske, bet naudojosi labai gerai, jokiu issutinu neturejo, o jei kiek ir parausdavo uzpakaliukas, ypac gerai viska sutvarkydavo weledos tepaliukas su cinku, turejom ir sampuna ir prausimosi skysti ir muiliuka ir aliejuka, tai tikrai visais buvau patenkinta iki siol naudojam tos firmos muila ir ta kremuka su cinku, tik ne uzpakaliukui jau, bet siaip, kokiem nubrozdinimam menkiem ar siaip kokiem paraudimam. As patarsiu nenaudoti jokiu prikvepintu produktu, kurie automatiskai gali sualergizuoti ne tik odyte bet ir kvepavimo takam tikrai nevitaminas, o talka is vis kiek zinau masto isimt is vartojimo, nes neva toje terpeje kaip tik labai gerai veisiasi visokie mikroorganizmai...as nenaudojau, vietoj to, geriausia pliku sikniuku palikt vaiki ant neperslampamo paklotuko - didziausia nauda mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 17, 23:03)
talka is vis kiek zinau masto isimt is vartojimo, nes neva toje terpeje kaip tik labai gerai veisiasi visokie mikroorganizmai...as nenaudojau, vietoj to, geriausia pliku sikniuku palikt vaiki ant neperslampamo paklotuko - didziausia nauda  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif
kincioskis
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 08:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif
*

ogi ziuriu i tamstos liniuote...reiks tuoj sveikinti,m? kaip savijauta? 4u.gif
vijana
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 20:22)
*

Mano gime 3250g.,tai as iskart grizus namo rengiau 62, ir nelabai jau dideli buvo. O kai juos 60 laipsniu skalbyklej isskalbiau, tai dar jie truputi ir susitrauke. Gal del to kad gryna medvilne. O pirkau "Vaiku saly", tai ir bande mazesniu pardav. isiuliti. Mano patarimas 56 visai nepirkt. O kai buvo 1.5men jau ir didesniu vaziavau.
muminukas
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 08:22)
ogi ziuriu i tamstos liniuote...reiks tuoj sveikinti,m? kaip savijauta? 4u.gif
*

sėdžiu ir laukiu doh.gif
------------------------------
priklauso nuo vaiko, ar tų 56 cm prireiks. su pirmu normaliai naudojau juos, ir dabar dar kelis 56 cm nusipirkau. o kelioms draugėms vaikai iš karto gimė vos ne 60 cm ir atitinkamai didelio svorio, tai 56 cm nepanaudojo.
kincioskis
QUOTE(vijana @ 2009 03 18, 10:54)
Mano gime 3250g.,tai as iskart grizus namo rengiau 62, ir nelabai jau dideli buvo. O kai juos 60 laipsniu skalbyklej isskalbiau, tai dar jie truputi ir susitrauke. Gal del to kad gryna medvilne. O pirkau "Vaiku saly", tai ir bande mazesniu pardav. isiuliti. Mano patarimas 56 visai nepirkt. O kai buvo 1.5men jau ir didesniu vaziavau.
*

o kokio "ugio" "ilgio" (nezinau net kaip pavadinti biggrin.gif ) taviskis gime...nes va mano drauge pagimde 3920 leliuka tai iki 2 menesiu galejo rengti 56 cm... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.