QUOTE(Keja @ 2009 08 10, 17:12) Ju yra visose vaistinese. Kaina priklauso nuo dydzio as naudoju 60X60, uz pakuote, kurioje yra 32 vnt moika apie 30lt. Labai geras dalykas, as i gimdymo namus sau veziausi tokias tik ismatavimu didesniu, lovoj pasitiesus miegojau, kad eigu avarija, nereiketu seseciu prasyti patalu keisti  tai jos vienkartines?  visai jau nebesusigaudau cia. nes as tik zinau, kaip atrodo "klijonkes", tokios neperslampamos  maciau maximoje kazkoki balta pokeli, 24 lt berods (be kudikiu prekiu nuolaidu jokiu) tik nepirkau, nes neaiskus produktas visai, parasyti ismatavimai tik ir kad klojama tarp ciuzinuko ir paklodes
QUOTE(tyli upė @ 2009 08 09, 18:11) vėlyvą rudenį, žiemą, einant į lauką[/i]? (apatiniai rūbeliai, vilnonės kojinės ir ....) Ir ar užteks šilto vilnonio vokelio pirmai žiemai (pagalvojau, kad kombinezonas gal nebūtinas, gal vokelis patogiau)? As sviski rengdavau dar sliauztais, koki siltesni megztinuka ir kelnytes ir ant virsaus stora kombinezona, jei tik pasgydytoja ar kur i arduotuve tai tiek uztekdavo, o jei i lauka pasivaiksciot tai dar klodavau silta adijaliuka. Aisku ir kepure dar plona ir ant virsaus silta  Seip galima pirkt ir vokeli, bet jis turi but tikrai siltas.
QUOTE(Gendre @ 2009 08 10, 22:19) As sviski rengdavau dar sliauztais, koki siltesni megztinuka ir kelnytes ir ant virsaus stora kombinezona, jei tik pasgydytoja ar kur i arduotuve tai tiek uztekdavo, o jei i lauka pasivaiksciot tai dar klodavau silta adijaliuka. Aisku ir kepure dar plona ir ant virsaus silta  Seip galima pirkt ir vokeli, bet jis turi but tikrai siltas. As buvau pirkus nuostabu vilnoni vokeli, kuris tarnavo kokius du metus. Veliau isvaliau valykloje ir pasidejau antram leliukui.Pirkau Flokati paruotuveje. Jei ka nors sudomins - pasizvalgykite. O as dabar irgi noreciau koki nors nauja kraiteli nusipirkti i ligonine.
tyli upė
2009 08 10, 23:36
QUOTE(laurytej @ 2009 08 09, 21:05) kaip atrodo tos ceratos?  ir kokia ju kainyte? Nebūtinai virekartinės turi būti..  mačiau ir aš Maximoj tokį 'produktą': 10 vnt. postorių vienkartinių paklotukų, pakuotė vos ne kaip sauskelnių.. nu nepatiko man, kai pagalvoji apie aplinkos taršą.. Vaistinėj žiūrinėjau, bet nemačiau nieko panašaus (tik medicininę rudos spalvos klijuotę, baisią  ) O čia, manau, kalba ėjo apie skalbiamą paklijuotą paklodę ('Neperšlampama paklodė'). Mačiau vaikų prekių parduotuvėse, bazėje..išmatavimai 70 x 100 cm, lenkiška.. kelias įsigijau Riki2, kainavo berods 22 lt.. apatinėj pusėj - balta klijuotė, išorinėj pusėj - švelni frotinė medvilninė medžiagytė su simpatiškais piešinukais; skalbiama, tiesiama pervystant, į lovytę, maitinant ir t.t.
QUOTE(tyli upė @ 2009 08 11, 00:36) Nebūtinai virekartinės turi būti..  mačiau ir aš Maximoj tokį 'produktą': 10 vnt. postorių vienkartinių paklotukų, pakuotė vos ne kaip sauskelnių.. nu nepatiko man, kai pagalvoji apie aplinkos taršą.. Vaistinėj žiūrinėjau, bet nemačiau nieko panašaus (tik medicininę rudos spalvos klijuotę, baisią  ) O čia, manau, kalba ėjo apie skalbiamą paklijuotą paklodę ('Neperšlampama paklodė'). Mačiau vaikų prekių parduotuvėse, bazėje..išmatavimai 70 x 100 cm, lenkiška.. kelias įsigijau Riki2, kainavo berods 22 lt.. apatinėj pusėj - balta klijuotė, išorinėj pusėj - švelni frotinė medvilninė medžiagytė su simpatiškais piešinukais; skalbiama, tiesiama pervystant, į lovytę, maitinant ir t.t. kokie mazi ismatavimai  nes reikia minimum 120 ant 60, o dar geriau 150x90, kad eitu po ciuzinuku pakisti ir palenkti, kad neissipesiotu ir nesusibanguotu leliukui lovyteje  reikes sturmuoti bazes, gal rasiu karpomu ar kazko panasaus
QUOTE(laurytej @ 2009 08 11, 08:58) kokie mazi ismatavimai  nes reikia minimum 120 ant 60, o dar geriau 150x90, kad eitu po ciuzinuku pakisti ir palenkti, kad neissipesiotu ir nesusibanguotu leliukui lovyteje  reikes sturmuoti bazes, gal rasiu karpomu ar kazko panasaus  yra įvairių išmatavimų  berods yra 120x60 su gumomis kad gražiai apsiviltų visas čiužinukas. Vat blogiau su didesniais išmatavimais. Aš tokios ieškojau savo trimetei į normalią lovą pakloti, nes avarijų naktimis dar kartais pasitaiko. Tai teko imti tą 100x70 ir kloti maždaug ties ta vieta kur tikėtina avarija  tik problema, kad ji malasi po lovą ir neretai nusislenka nuo įprastinės miegojimo vietos
va va, ir leliukai mazi malasi su kojytemis, tai susibanguoja tos klijuotes  o kad jos reikalingos tai esu isitikinusi, nes va tokiu avariju manau ypac pacioje pradzioje pasitaikys ne viena  nes tapsiu pirma karta mama ir manau ne iskart pavyks pampersiuka uzdeti ar dar kas nors
tyli upė
2009 08 11, 09:48
QUOTE(laurytej @ 2009 08 11, 09:58) kokie mazi ismatavimai  nes reikia minimum 120 ant 60, o dar geriau 150x90, kad eitu po ciuzinuku pakisti ir palenkti, kad neissipesiotu ir nesusibanguotu leliukui lovyteje  reikes sturmuoti bazes, gal rasiu karpomu ar kazko panasaus   Ieškok ir pasidalink informacija, jei rasi kažką panašaus.. Pažiūrėjau į savo paklodėlę, tai ji man pakankamai patikima atrodo, tokia standi, tikrai nesusibanguos po kūdikėliu.. be to 70x100, manau, pakankamas ilgis -plotis į lovytę, bent pradžiai  O paskui, vyresniam gal tikrai geriau kloti tik po uodega  .. Tikrai pavaikščiot reikia ir apsižiūrėti, bet aš nemačiau nieko geriau, kol kas.. Tik pamenu, kad kai brolienė dukrą augino, ji tiesdavo tokias plonytes žydras klijuotes (lyg iš vaistinės), tai jos būdavo įvairiausių dydžių.. dabar tokių niekur nemačiau
Pookelis
2009 08 11, 10:47
Paprasčiausių klijuočių yra pirkti Senukuose, Jyske. Ten matuojamos metrais
dar kai kas, sesuo sake, kad nuo tu klijuociu is vaistines arba panasiu karpomu is senuku, tai vaikelis sunta labai, nugaryte kaista, nes oro laidumas lygus nuliui  vat vel bedele
QUOTE(laurytej @ 2009 08 11, 14:13) dar kai kas, sesuo sake, kad nuo tu klijuociu is vaistines arba panasiu karpomu is senuku, tai vaikelis sunta labai, nugaryte kaista, nes oro laidumas lygus nuliui  vat vel bedele  Buvau nusipirkus ta klijuote, kur ant virsaus medvilne, bet i lovyte jos tiest tikrai nepatariu. Pirmom dienom buvau patiesus tai vaikui net slapia nugaryte budavo, pradzioj galvojau, kad is pamperso prabego, bet kai nuemiau ta daigta is lovytes viskas susitvarke. Sitos paklodes tinka tik jei kur sveciuose pervystyt reik, kad ant svetimos sofos avarijos neatsitiktu
tai tada maziems leliukams gal isvis nereikalingos klijuotes i lova kloti? tik pvz ant tevu lovos ar kitur, kai daromos oro voneles arba siaip paplikinejama be pampersiuko
Pookelis
2009 08 11, 20:39
Tikrai nereikia maziukams. Kai be vystyklo, tada. O šustų visi, ir suaugę, ir ant tų ceratų, ir ant tų skalbiamų, ir ant vienkartinių.
QUOTE(Pookelis @ 2009 08 11, 21:39) Tikrai nereikia maziukams. Kai be vystyklo, tada. O šustų visi, ir suaugę, ir ant tų ceratų, ir ant tų skalbiamų, ir ant vienkartinių. aiskumelis tada  aciukas uz patarimus  vadinasi reikes ismokti iskart gerai uzdeti pampersiuka, kad avariju nebutu, nes gaila jau pirma savaite susisioti ciuzinuka vaikui beje, noriu paklausti, kaip apmuturiuoti leliuka vezimelyje (lopselyje) i lauka vesiuoju laikotarpiu (vesu rudeni-ziema)  turiu mazesniu ismatavimu antklodele (70x100), o ka daugiau tiesti ant ciuzinuko kad leliukui nebutu vesu ir netrauktu per nugaryte, pagalves manau taip pat nereikia, kaip ir lovyteje pirmas cia mano leliukas, tai nelabai isivaizduoju, tuo labiau, kad gims ne vasara, tai bijau kad nebutu per salta, ir/arba net per karsta
raganaite2
2009 08 12, 07:06
as tai i kombinezona leliu kisiu ir bus gerai
QUOTE(raganaite2 @ 2009 08 12, 08:06) as tai i kombinezona leliu kisiu ir bus gerai  o kuom apkloti arba dar ant ciuzinuko po nugaraa pakloti? vien tik su rubeliais ir in kombinezona?
raganaite2
2009 08 12, 07:19
mano kombinezonas toks labai siltas tai as su juo 2 vaikucius uzauginau aisku gi po apacia to kombinezono yra ir sliauztai ier megztukas. siaip pgl ora reikia ziuret ir i vaiko rankytes. jis gi vezimely gules ne nuogas paguldai ir viskas. gali kokia kaldryte as taio neklodavau nes m,ano tokia buvo medziaga is isores vejo neperpuciama o viduj storas sluoksnis kamsalo ir medvilne. zodziu man su tokiu jau nieko nereikdavo
 aiskumelis, reikes pasizvalgyti gero kombinezono su uzdarais rankyciu, kojyciu galais ir gobtuvu
raganaite2
2009 08 12, 07:45
QUOTE(laurytej @ 2009 08 12, 08:35)  aiskumelis, reikes pasizvalgyti gero kombinezono su uzdarais rankyciu, kojyciu galais ir gobtuvu  labai geras dalykas ir pasiziurek kad sonuose butu uztrauktukas tai nepakeiciama mazyli dedant i ji nes as tai is lauko atsinesdavau mieganti tai atsargiai isimdavau ir toliau miega, be to vaikai labai jau nemegsta rengtis
QUOTE(raganaite2 @ 2009 08 12, 08:45) labai geras dalykas ir pasiziurek kad sonuose butu uztrauktukas tai nepakeiciama mazyli dedant i ji nes as tai is lauko atsinesdavau mieganti tai atsargiai isimdavau ir toliau miega, be to vaikai labai jau nemegsta rengtis 
taniushka.84
2009 08 13, 12:11
patarkyt,o kas turi ieit i kudikio vaistinele.jau greit gimdyt,o as vis niekur nerandu apie tai informacijos.
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 13, 13:11) patarkyt,o kas turi ieit i kudikio vaistinele.jau greit gimdyt,o as vis niekur nerandu apie tai informacijos. http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=5477
Renacio
2009 08 21, 14:16
Norėjau paklausti kiek ilgai užtenka 62 dydžio?
Pookelis
2009 08 21, 14:34
Čia labai jau subjektyvu. Priklausomai nuo firmos gali užtekt iki 3 ar net 6 mėn. Taip pat labai priklauso nuo vaiko
Nelly_K
2009 08 21, 17:42
Sveiki, o kokie dydziai po to eina?  na, 56, 62, o toliau 68, 74... ar kazka praleidau dar?
Tekantisaule
2009 08 21, 20:12
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 21, 19:42) Sveiki, o kokie dydziai po to eina?  na, 56, 62, o toliau 68, 74... ar kazka praleidau dar? Dar yra pats maziausias... 50d. Tai taip ir eina, kaip pati parasei...  56, 62, 68, 74, 80, 86, 98, 102, 104... ir taip toliau...
Nelly_K
2009 08 22, 13:14
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 08 21, 21:12) Dar yra pats maziausias... 50d. Tai taip ir eina, kaip pati parasei...  56, 62, 68, 74, 80, 86, 98, 102, 104... ir taip toliau...  o dekui
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 08 21, 21:12) Dar yra pats maziausias... 50d. Tai taip ir eina, kaip pati parasei...  56, 62, 68, 74, 80, 86, 98, 102, 104... ir taip toliau...  dar yra 53 dydis
Nelly_K
2009 08 24, 18:48
QUOTE(laurytej @ 2009 08 24, 19:36) dar yra 53 dydis  niu gi galvoju tokiu mazu nepirkt, nuo 56 pradet, tai taip juos as ir praleidau
srauni_upe
2009 08 24, 22:37
O kaip su tom išvirkščiom siūlėm? Mama baisai pergyvena kad neišvirkščios, bet tikrai nieko nesu su išvirkščiom mačius ...
Minutėlė
2009 08 25, 08:38
QUOTE(srauni_upe @ 2009 08 24, 23:37) O kaip su tom išvirkščiom siūlėm? Mama baisai pergyvena kad neišvirkščios, bet tikrai nieko nesu su išvirkščiom mačius ... Mačiau yra kepurytės ir tikrieji siaustinukai su išvirkščiom siūlėm.
srauni_upe
2009 08 25, 09:26
QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 25, 08:38) Mačiau yra kepurytės ir tikrieji siaustinukai su išvirkščiom siūlėm. o kur matei?
Minutėlė
2009 08 25, 09:48
QUOTE(srauni_upe @ 2009 08 25, 10:26) o kur matei?  N.Akmenėje.
taniushka.84
2009 08 25, 10:02
as irgi maciau parduotuvese,tu pardaveju paklausinek,jos turetu zinot
mama_gulbe
2009 08 25, 10:18
QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 25, 09:38) Mačiau yra kepurytės ir tikrieji siaustinukai su išvirkščiom siūlėm. turguj parduotuvese yra pirmosios kepurytes visos isvirksciom siulem
Renacio
2009 08 25, 14:58
o kokio dydžio kepurytės naujagimiui reikia?
QUOTE(Renacio @ 2009 08 25, 15:58) o kokio dydžio kepurytės naujagimiui reikia? as papirkau berods 36 dydis uzrasyta. cia lietuviskos, bet manau kad nuo firmos ir dydis priklauso
escada*
2009 09 12, 14:19
QUOTE(laurytej @ 2009 08 25, 21:04) as papirkau berods 36 dydis uzrasyta. cia lietuviskos, bet manau kad nuo firmos ir dydis priklauso  man pardaveja sake,kad reikia pikrti iki 40 dydzio,nes nzn kokia galvyte maziuko bus.o jau virs 40,yra biksi paaugusiam leliukui taigi as nusipirkau kepuyte 40 dydzio.jetau zuriu as i ja,kokia mazulyte,net susigraudinau
Marija Vaida
2009 09 13, 11:02
[quote=Žanetyte,2007 08 15, 11:33] O va as pasakyciau kad reikia tureti daugiau 56 dydzio rubu, nes visi man irgi sake, daug nepirk, greit isaugs, taigi turejau vos kelis slaustukus ir maniskis turejo vaziuoti nupirkti dar, nes ir pampersa ne is pirmo karto ismokau uzsegt, praslapdavo ir atpyldavo ir ismaudzius nauja deti, nors manoji gime beveik 4 kg ir 53 cm, bet juos isaugom tik per mazdaug menesi, taigi manau 5 slaustuku tikrai reikia. Patarciau netureti drabuzeliu rengiamu per galva, nes nekarta trypiau ir nesugebejau aprengti  siaustinuku, apatiniu baltineliu, vilnoniu kojinyciu, kepuryciu su siulem i isore, pirstinyciu, merliuku (negalvokit kad cia reklama  ) bet tikrai reikia, na bent jau man reikejo, siaip jau jei kam reiketu, parasykit man i AZ AS TURIU SUSIDARIUS KONKRETU SARASIUKA SU KAINOM IR DAIKTU KIEKIU, ilgai susidarinejau, bet labai praverte, na aisku cia tik mano manymu reikalingiausi daiktai, bet jus jug galesit ji pasikoreguoti ir prisitaikyti sau sveika, Zanetyte, gal galetum atsiusti sarasiuka vaidule@gmail.com?
Sveikos Na su kraiteliu (Drabuzeliu ) kaip ir aisku O sakykit Su pataliukais kaip uzvalkaliukais apsaugelemis ir t.t palutemis? Ar reike ant lovytes uzuolaideliu vadinamu baldakimu apsaugeliu paklodes su guma ar be Kiek komplekteliu uzvalkaliuku kaldruciu na prasau placiau Ir kur perkate?
QUOTE(gosas @ 2009 09 23, 10:11) Sveikos Na su kraiteliu (Drabuzeliu ) kaip ir aisku O sakykit Su pataliukais kaip uzvalkaliukais apsaugelemis ir t.t palutemis? Ar reike ant lovytes uzuolaideliu vadinamu baldakimu apsaugeliu paklodes su guma ar be Kiek komplekteliu uzvalkaliuku kaldruciu na prasau placiau Ir kur perkate? as kaip suprantu cia klausia mamyte su patirtimi, as kol kas dar be patirties  bet as dariau taip: uzuolaideles gal ir gerai nuo saules sviesos ir panasiai, bet as ju nesirinkau, nes mano manymu tik dulkes kaupia ir tiek  apsaugeles pusines emiau (ne per visa lovyte, na nes kam saugoti vaikucio kojytes  ) kaldrytes uzvalkaliuku ir paklodyciu kol kas turiu po 3 vnt, gal kas lauktuviu sakau atnes, tai daugiau kol kas ir nebeperku. pagalves nereikia vaikuciui iki 2 metu. esu kauniete, daugiausia pirkau UB, kai ka is vaikisku parduotuviu, nes pastebejau, kad kainos panasios
Pookelis
2009 09 23, 13:03
Jei jau perkat apsaugėles, tai gal vis tik reiktų per visą lovą, nes kai pradeda vartytis ir suktis, tai jau pusės lovos apsaugotos neužteks. Nors aš visai tokio dalyko neturėjau.....
QUOTE(Pookelis @ 2009 09 23, 13:03) Jei jau perkat apsaugėles, tai gal vis tik reiktų per visą lovą, nes kai pradeda vartytis ir suktis, tai jau pusės lovos apsaugotos neužteks. Nors aš visai tokio dalyko neturėjau..... cia tiesa, as turiu pusines, tai kai vartosi galvyte apsaugo, o kojytes ir ilenda tarp pagaliuku, tai pirkite per visa lovyte
tai gali bet kur tas kojytes ikisti, jeigu neuzmatysim as pirkau pataliuku komplekta is Feretti http://feretti.it/tai bent jau kaip man parduotuveje rode istisines apsaugeles, tai jos labai dideles, o ties galvyte tai ir daug labiau aukstos, nei pusines. todel kai leliukas dar tik kudikis ir nuleidus loveles krasta bei pakelus ciuzinuko auksti i ta padeti, kur auksciausiai naujagimiui, tai tos apsaugeles tampa per dideles ir krenta per loveles krastus, be to, jos yra istisines (be perstrukiu) tai neina padalinti, reikia kazkaip uzkisti (na turiu omeny kai sonas nuleistas) nzn ar suprantamai isdesciau  gal nemoku issireiksti ka noriu pasakyti lovele musu standartine (manau) 120*60, tai pusines apsaugeles sonuose yra net 60 cm, kol kudikis nesivartys, tol uzteks ilgio, o veliau, kai ims ir sestis ir visa kita, tai ar taip, ar taip mamytes vaikiukus bent viena akimi visad stebi bet ka darydamos namie
Auksuole
2009 10 11, 17:41
Kažkaip aprimo kalbos apie kraitelį, nejaugi niekas neruošia
saulutem
2009 10 11, 20:16
kadangi jau prikelei tema, tai parasysiu kas is cia isvardinto buvo mums ypac reikalinga: -beveik nenaudojam merliuku - labai naudojam flaneliukus - ir paguleti, ir vietoj ranksluoscio, ir lengvai apskloti  - draugu patarimu nusipirkom dar kibira su dangciu i kambari, kad nelakstyti su pamperiais po visa buta. - labai patogu
Zirafa09
2009 10 12, 11:29
As renku po truputi kraiteli, gal kas norit prisijungti perkant is mytoys.de? yra neblogu nuolaidu, deja teko pirkti pataliukus i vezima is baby-butt, nes mytoys per brangus buvo, tai kokybe likau patenkinta, bet uz tarpininkavima sumokejau 30lt, tai nu naf...du daiktai isbrango apie 40%, jei bus norinciu siustis ir pasidalinti siuntimo islaidas rasykit i a/z.
SuperMama
2009 10 12, 11:29
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|