Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dėl vaiko deklaracijos?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
neraj
Iskilo probleba!!! cry.gif Norejau paklausti del vaiko deklaruojamos vietos. Vyro ir mano deklaraciju vietos skiriasi, gimus vaikui gimimo liudijime buvo irasyta mano deklaruojama vieta , bet kaip suprantu jis ten nedeklaruotas, nes kai as emiau pazyma del savo deklaracijos vaiko ten neirase. Be savininku sutikimo mes jo negalime prideklaruoti, nei vienas nesutinka prideklaruoti musu vaikelio ka tokiu atveju mums reikia daryti, nes mums reikalinga vaiko deklaracija. Kur mums reikia kreiptis tokiu atveju ir kas ji galetu prideklaruoti cry.gif cry.gif cry.gif Padekite prasau cry.gif cry.gif
Sevena
Paskaitinėk www.migracija.lt. Ten gali ir klausimą užduoti.
neraj
as ten nieko neradau ko man reikia, o klausima uzdaviau ir ten gal atsakys cry.gif
prabegom
QUOTE(Neringa @ 2005 02 09, 15:23)
as ten nieko neradau ko man reikia, o klausima uzdaviau ir ten gal atsakys cry.gif
*

Jei reikalingas klausimas, tiesiog paimk ir pasiskambink i migracijos departamenta, ar vietini migracijos skyriu, kuris uzsiima gyv. vietos deklaravimu.
Etina
QUOTE(Neringa @ 2005 02 09, 14:57)
Iskilo probleba!!! cry.gif  Norejau  paklausti del vaiko deklaruojamos vietos. Vyro ir mano deklaraciju vietos skiriasi,  gimus vaikui  gimimo liudijime buvo irasyta mano deklaruojama vieta , bet kaip suprantu jis ten nedeklaruotas, nes kai as emiau pazyma del savo deklaracijos vaiko ten neirase. Be savininku sutikimo mes jo negalime prideklaruoti, nei vienas nesutinka  prideklaruoti musu vaikelio ka tokiu atveju mums reikia daryti, nes mums reikalinga vaiko deklaracija. Kur mums reikia kreiptis  tokiu atveju ir kas ji galetu prideklaruoti cry.gif  cry.gif  cry.gif  Padekite prasau cry.gif  cry.gif
*

kaip tik vakar buvau migracijoj, man aiskino taip, kad vaikas yra deklaruotas kartu su motina, kur registruota mama, ten ir vaikas. atskiru deklaraciju vaikams nereikia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.