oho kokių ūkininkų yra SM rate
![]() oho kokių ūkininkų yra SM rate
Manau foto su grūdais neatitinka šios temos,juk nei uoga,nei vaisius,nei daržovė....čia panašiai kaip ir su grybais
Va kokia gražutė nuotrauka atsirado...
[attachmentid=109367]
Man nuotrauka Nr. 1 yra ši:
![]() Idėja, pavadinimas, kompozicija, pagauta akimirka, vaiko žvilgsnis Dar patinka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ir dar daug gražių akimirkų.. Šį kartą kažkaip labai jau daug iš ko rinktis Balsuojant bus sunku apsispręsti....
O šita fotkė netyčia nepafotošopinta
![]() O nuogas vaikas negražu
dėl temos neatitikimo:
kažkada bus vėl konkursas su grybais.todėl, ten tvirtinsim TIk su grybais. o konkurse tik 3 nuotraukos "kitokios" - dvi su riešutais ir viena su grūdais.taigi nematau čia jokio kriminalo. mano manymu nuotrauka su riešutais daug labiau tinka tokiam konkursui negu nuotrauka su daržovių tyrele, kurios net ir nesimato, kad ten daržovės. taip pat noriu paminėti, kad dėl nuotraukų keliančių abejonių sprendžia moderatorių komanda, o ne aš viena QUOTE(Rustė @ 2007 08 26, 11:56) dėl temos neatitikimo: kažkada bus vėl konkursas su grybais.todėl, ten tvirtinsim TIk su grybais. o konkurse tik 3 nuotraukos "kitokios" - dvi su riešutais ir viena su grūdais.taigi nematau čia jokio kriminalo. mano manymu nuotrauka su riešutais daug labiau tinka tokiam konkursui negu nuotrauka su daržovių tyrele, kurios net ir nesimato, kad ten daržovės. taip pat noriu paminėti, kad dėl nuotraukų keliančių abejonių sprendžia moderatorių komanda, o ne aš viena tai ir aciu jums, nes tos nuotraukois labai grazios
cia gal ne i tema (is anksto atsiprasau)
na del tos foto kur berniukas vyresnis ir labai erotiska poza (tikraja ta zodzio prasme) gulintis tai as mamytes vietoj isimciau.. nes yra buve atveju nekokiu... kai mamyte buvo radus savo vaiko foto nelabai graziam iskrypeliskam puslapyje internete.... bet cia zinoma tik mamytes reikalas o siaip perskaiciau visa temele, jusu komentarus ir favoritus lyg ir iziurejau..... laaaaabai daug grozio ir skanumeliu QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 13:01) Mano akimis is karto matosi, kad cia fotosopas Ten tolumoje lyg matosi kažkokia sodyba, gal tėveliai kur iškylavo ir nufotografavo, o gal beveik nuo savo kiemo galima tokią foto padaryt ............. nu, bet vistiek QUOTE(VilmKa @ 2007 08 26, 13:09) Ten tolumoje lyg matosi kažkokia sodyba, gal tėveliai kur iškylavo ir nufotografavo, o gal beveik nuo savo kiemo galima tokią foto padaryt ............. nu, bet vistiek kai gerai isiziuri i foto, matosi siluetas kaip iklijuotas ir siaip matosi kad spalvos ryskintos, bet cia gi nieko blogo as neteigiu 100%, tiesiog cia tk prielaida O del to berniuko foto kur nuogas guli, tai tikrai pritariu toms kurios sako, kad tokiai foto cia ne vieta, net internetas prieinamas visiem, paskui nereiketu stebetis kad kur rasi nuotrauka isskrypeliskuose puslapiuose QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 13:18) kai gerai isiziuri i foto, matosi siluetas kaip iklijuotas ir siaip matosi kad spalvos ryskintos, bet cia gi nieko blogo as neteigiu 100%, tiesiog cia tk prielaida Norėjau įžiūrėt QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 26, 10:50) Nesu profesionalė, bet teko pastebėti iš pačių fotografuotų nuotrauku, kad dienos metu, šviečiant saulei ir panaudojus blykstę gaunasi toks efektas, kai atrodo, akd objektas įklijuotas. Todėl teigti, kad nuotrauką apdorota su kokia nors programa, yra labai drąsu QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 13:01) Mano akimis is karto matosi, kad cia fotosopas Padaryk ką kažką panašaus, tada ir įvertinsim. Su fotošopu dirbt kiek tenka, bet "įlipdymo" nematau. Ir prasmės art kad taip padaryti dėl sm konkurso irgi nematau. Gali būt koreguotas ryškumas ar fotografuojant naudoti filtrai spalvų sustiprinimui (nesakau, kad taip yra), bet tai taisyklės leidžia. Tik aš kad būtų pusiausvyra tuščią kampą nukirpčiau QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 26, 14:03) Padaryk ką kažką panašaus, tada ir įvertinsim. Su fotošopu dirbt kiek tenka, bet "įlipdymo" nematau. Ir prasmės art kad taip padaryti dėl sm konkurso irgi nematau. Papildyta: QUOTE(Letta @ 2007 08 26, 13:43) Nesu profesionalė, bet teko pastebėti iš pačių fotografuotų nuotrauku, kad dienos metu, šviečiant saulei ir panaudojus blykstę gaunasi toks efektas, kai atrodo, akd objektas įklijuotas. Todėl teigti, kad nuotrauką apdorota su kokia nors programa, yra labai drąsu Pasikartosiu dar karta-as neteigiu 100%, nes tai neimanoma, cia tik mano prielaida O ka as kalta, kad man taip matosi? QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 14:07) Ir ko nėra matyti taip pat nereikia Šiaip pamėginus taip nesigautų, nėra tai taip visai paprasta QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 14:07) Ne, aplinka kalta QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 26, 14:12) Ir ko nėra matyti taip pat nereikia Šiaip pamėginus taip nesigautų, nėra tai taip visai paprasta Ne, aplinka kalta Nu kadangi neturiu tam sugebejimu ir nedirbu tokioje srytije tai ir negaliu padaryti O del aplinkos tai tu visiskai teisi, MB kaltas, o jis ir yra mano aplinka bet dar ir dirbantis aplinkoje susijusia su photoshopu P.S. Gerai pajuokavom ir uzteks QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 26, 12:03) Nesutinku su tavim savarzele Aisku ..Dedama nuotrauka i sm nelaimesi milijono,bet tikrai yra mamyciu kurios spiceliai tam ruosiasi,kad tik,kaip graziau pateikti nuotrauklele konkursui...Ir cia nematau nieko blogo Prasme visgi yra QUOTE(kristina-buziene @ 2007 08 26, 14:24) tikrai yra mamyciu kurios spiceliai tam ruosiasi,kad tik,kaip graziau pateikti nuotrauklele konkursui...Ir cia nematau nieko blogo Prasme visgi yra Kristina, bet gi čia kalbama apie montažą kas yra neleistina (ne apie sakykim spalvų pakoregavimą). Va ko nematau ne aš viena. Nematau pagrindo tai matyti. Žiūrėjau atidžiai. Ir žinau kaip atrodo mano pačios darbeliai labai išsididinus kai kas nors "įklijuojama". Čia to nematau. QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 14:07) Papildyta: Pasikartosiu dar karta-as neteigiu 100%, nes tai neimanoma, cia tik mano prielaida O ka as kalta, kad man taip matosi? QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 26, 12:38) Kristina, bet gi čia kalbama apie montažą kas yra neleistina (ne apie sakykim spalvų pakoregavimą). Va ko nematau ne aš viena. Nematau pagrindo tai matyti. Žiūrėjau atidžiai. Ir žinau kaip atrodo mano pačios darbeliai labai išsididinus kai kas nors "įklijuojama". Čia to nematau. O as perskaicius supratau, jog nematai prasmes tiek vargti su photoshopu vien tam ,kad sm dalyvauti QUOTE(Gabanne @ 2007 08 25, 23:23) Mano vyras pamates ta berniuka nuoga gulinti , ziauriai pakomentavo... Iš tiesų tai labai dviprasmiška foto - ir poza, ir išraiška... Nors vaikiukas tai gražus Bet tikrai nesaugu ir nesąžininga jo atžvilgio tokią viešinti. labai atsiprašau tėvelių, bet ... tikiuos, kad dar persigalvos QUOTE(kristina-buziene @ 2007 08 26, 00:09) Seiles tysta,kai ziuriu i tuos alyvinukus ... Prisipazinsiu.. tris metus nevalgius tokio gardumo ... Jau,kaip noriu QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 26, 14:01) Mano akimis is karto matosi, kad cia fotosopas Turbūt profesionalią akį turi Pažįstu mamyte, puikiai žinau šį vaikelį ir vietą kur jie gyvena QUOTE(Taurute @ 2007 08 26, 15:40) Turbūt profesionalią akį turi Pažįstu mamyte, puikiai žinau šį vaikelį ir vietą kur jie gyvena nu nesamone,toookias dideles plantacijas veja augina QUOTE(Taurute @ 2007 08 26, 14:40) Turbūt profesionalią akį turi Pažįstu mamyte, puikiai žinau šį vaikelį ir vietą kur jie gyvena Kvepia "klasta" A velnias cia zino,kaip istikruju ....... QUOTE(kristina-buziene @ 2007 08 26, 16:02) Kvepia "klasta" A velnias cia zino,kaip istikruju ....... man irgi cia atrodo kad fotke padirbta QUOTE(Eglute:} @ 2007 08 26, 16:47) na čia jau būtų pateiksiu pvz. čia yra mano fotografuota tuja.
Nu apžiūrėjau tą žavų vaikiuką dar kartą. Nu tikrai fotošopas
Nu persiprašau, jei klystu QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 26, 17:24) Vaikas nufotkintas ant pievutės, o chorizonto pusė su tolimoje esančia sodyba prilipdyta. Todėl ir plaukučiai tokie išplaukę... Aš ir pastebėjau tą idealiai lygią juostą, bet pagalvojau, kad ten nuokalnė prasideda, todėl taip atrodo Man tik įtartinai pasirodė tas šviesuliukas prie ausytės Na, išnaršysim šios nuotraukos kiekvieną "siūlelį" Diskusija gerai, bet jei nuotrauka kelia abejonių - už ją nebalsuot
tuoj mes viską išsiaiškinsim dėl tikrumo tos nuotraukos.
šiaip iš tiesų labai pagyvina nuotraukas kai kurie fotoaparatai. va prašom su paprasta Praktica daryta nuotrauka poilsio bažėje.veja - paprasta žolytė, tik nupjauta gražiai.
Ruste, dėl žolytės žalumo man abejonių tikrai nekyla
QUOTE(Agotukas. @ 2007 08 26, 17:34) Ruste, dėl žolytės žalumo man abejonių tikrai nekyla aaaaaa pastebėjau horizintą ir aš. laukiu originalios nuotraukos į emeilą. pažiūrėsiu kas ten ir kaip.(bet kogero nesulauksiu, nes ryt anksti ryte važiuojam pajūrin, o antradienį jau balsavimas) net jie ir fotošopas - meistriškai padaryta
Ramunita,as gi del spalvu ryskumo nesiginciju,n puse zodzio apie tai nesakiau
na va, gavau originalią nuotrauką, ir jokių kriminalų joje nematau, gal dėl to, kad sumažinta tas sulipdymo įspūdis ir susidaro
Man sita smagi
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13454 Cia miela nuotrauka, tokia romantiska.... http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13633
nezinau kaip jums bet man cia labai jau truksta veiduko
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13475
Jau pavadinimo graudumas
O jei rimtai, tai ka, imanoma pomidorus namie uzsiauginti?
nu nesuprantu, kam čia tie kriminalai per kelis puslp. ? naudotas PH ar ne ir t.t. Ir kodėl moderatorė leidžiasi į tuščias diskusijas? Kas čia būtų blogo, jeigu žmogus truputuką pagrąžino nuotrauką? nuo to juk visiems gražiau? Kodėl nepuolat tų nuotraukų, kurios darytos pas prof. fotografus per fotosesijas? juk tokios tikrai dalyvauja kiekvienam konkurse.
Išmokim vieną kartą pasidžiaugti tikrai gražiom nuotraukom, tom kurrios mūsų kiekvieno akiai atrodo gražios. Ir nereikia čia kelt kriminalų, gal tas, gal anas. kiekvieno teisė yra balsuot už patikusias, aišku yra nekokių foto, bet susilaikykim nuo negražių komentarų. Papildyta: mano favoritės: foto 1 foto2 foto3 |