Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Žemuogytės ir žirniukai!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lakūdra
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 15, 11:37)
berniukas nemazas juk, dantu neisbarskins smile.gif Ideja pati visai nieko. Bet kokybes tai labai stinga.
*

nemažas, bet kojom žemę sunkiai siekia. ir kad ir žemai bet i tą "palangę" lengvai gali ir lūpa ir dantis ir nosį susižaloti.
v*i*j*a
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:31)
aš lėkčiau vaiko :gelbėt" kad dantų neišsibraškintų, o ne fotiką čiupčiau  doh.gif  o be to ir šiaip li nelabai kokybiška blush2.gif [/i]
*

ka ten gelbet,gi vaikas prisitraukimus daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lakūdra
QUOTE(vijja @ 2007 08 15, 11:41)
ka ten gelbet,gi vaikas prisitraukimus daro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

aha, tik nėra vietos kojom sulenkt saugesniam (?) nusileidimui
ramzyte
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 15, 10:37)
Ideja pati visai nieko. Bet kokybes tai labai stinga.
*

Pritariu,be to manau,kad gal net ir pati mama jį ten pakabino rolleyes.gif
Lakūdra
mergaitės grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Chanson
kodėl tik vaikai nuotraukose? Juk galima ir mamoms ir tėčiams, kaip supratau
Fedes
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 15, 15:43)
kodėl tik vaikai nuotraukose? Juk galima ir mamoms ir tėčiams, kaip supratau
*

mamos ir teciai fotografuoja tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita15 @ 2007 08 14, 23:55)
Kazkodel ir as pagalvojau, kad cia berniukas rolleyes.gif nes mano suneli visada palaiko mergyte, tai pagalvojau, kad ir cia tas pats variantas:)
*

maniski irgi mergaite vadina arba "Jezus koks dailus, kaip mergaite!". taip suprantu dailius ir svelniu bruozu vaikus daugelis mergaitemis laiko, net jei aprengi juos nuo galvos iki koju zydrai, tai manau, tai komplimentas smile.gif

ir koks skirtumas, beje... nuotraukos groziui lytis itakos neturi biggrin.gif
Rustė

i 
nuotraukose gali būti tik vaikai, arba tėveliai su vaikais.
vien tik suaugę netinka
kristina-buziene
Sita labai idomi thumbup.gif ...O jau tos braskes tokios skanios atrodo,kad imk ir suvalgyk devil.gif

blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2007 08 15, 09:20)
nu man tai visai fainai ten is ju zmogeliukas padarytas  ax.gif
*

drinks_cheers.gif Labai puiki mintis.. bigsmile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:31)
o šita man baisi  doh.gif  blush2.gif  user posted image aš lėkčiau vaiko :gelbėt" kad dantų neišsibraškintų, o ne fotiką čiupčiau  doh.gif  o be to ir šiaip li nelabai kokybiška blush2.gif
*

Kas kokią turi,tas tokią ir deda schmoll.gif
Matelyk
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 15, 11:40)

nemažas, bet kojom žemę sunkiai siekia. ir kad ir žemai bet i tą "palangę" lengvai gali ir lūpa ir dantis ir nosį susižaloti.

*

turbūt bernų rasbaininkų neaugini lotuliukas.gif

QUOTE(ramzis69 @ 2007 08 15, 15:04)
Pritariu,be to manau,kad gal net ir pati mama jį ten pakabino  rolleyes.gif
*

doh.gif doh.gif
Aidulia
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 08 15, 18:26)
Kas kokią turi,tas tokią ir deda schmoll.gif
*

Nu aš taip nemanyčiau ax.gif. Čia gi konkursas ax.gif . Net į šeimos albumą renkam nuotraukas, bet kokių nededam ax.gif
MaršuA
QUOTE(Elina @ 2007 08 15, 20:15)
Nu  aš taip nemanyčiau ax.gif. Čia gi konkursas ax.gif . Net į šeimos albumą renkam nuotraukas, bet kokių nededam ax.gif
*

Tai jau tikrai! As manau, kad reikia labai objektyviai i savo nuotraukyte paziureti... Juk ir taip aisku, kad savas vaikutis pats graziausias, bet cia juk KONKURSAS!!!
kristina-buziene
QUOTE(Elina @ 2007 08 15, 18:15)
Nu  aš taip nemanyčiau ax.gif. Čia gi konkursas ax.gif . Net į šeimos albumą renkam nuotraukas, bet kokių nededam ax.gif
*

Pazystama situacija biggrin.gif Is 300 nufotografuotu,250 istrinu ,o 50 vykusiu palieku hihihi.gif rolleyes.gif

Nemegstu bilekokiu laikyti biggrin.gif ....
Stebukle
Na nepykit, bet sita nuotrauka... vargsas vaikas ikiso i nosi uoga ir nufotkino... bent jau taip atrodo.. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13467
v*i*j*a
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 15, 20:47)
Na nepykit, bet sita nuotrauka... vargsas vaikas ikiso i nosi uoga ir nufotkino... bent jau taip atrodo..
*

nu prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aidulia
Nu tikrai, ta uoga nosyje g.gif ...Estetinio gražumo- nedaug unsure.gif
AgnėM
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 15, 20:47)
Na nepykit, bet sita nuotrauka... vargsas vaikas ikiso i nosi uoga ir nufotkino... bent jau taip atrodo.. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13467
*

man irgi ji nelabai doh.gif
Alaja
Man tai si fainuole
user posted image
vvvvv
oi niam niam foto......................

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13454

essen.gif wub.gif
Noelle
4u.gif o as kuo dazniau atverciu foto "Morku karaliene" , tuo man ji labiau patinka. Paprastute, bet miela. 4u.gif
Džinė
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 15, 21:21)
4u.gif o as kuo dazniau atverciu foto "Morku karaliene"  , tuo man ji labiau patinka. Paprastute, bet miela.  4u.gif
*

taip, man ji taip pat užkliuvo smile.gif
Medona
QUOTE(Matelyk @ 2007 08 15, 19:10)
turbūt bernų rasbaininkų neaugini  lotuliukas.gif
*

Ale tikrai drinks_cheers.gif maniskis turbut nesunkiai ir perliptu i tuos pomidorus biggrin.gif

Noreciau, kad Kutvela pamatytu kaip mano vaikis karstosi... aikciotu arba negaletu ziuret biggrin.gif

Kokia grazi megyte wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13431
sdr
QUOTE(babuska @ 2007 08 15, 21:26)
Ale tikrai  drinks_cheers.gif   maniskis turbut nesunkiai ir perliptu i tuos pomidorus  biggrin.gif

Noreciau, kad Kutvela pamatytu kaip mano vaikis karstosi... aikciotu arba negaletu ziuret  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif o kuri čia Kutvela g.gif
man irgi toj foto nieko dėl ko aikčiot reiktų ar tą vaikį iš ten traukt ax.gif
Medona
QUOTE(rds @ 2007 08 15, 20:36)
lotuliukas.gif o kuri čia Kutvela  g.gif
man irgi toj foto nieko dėl ko aikčiot reiktų ar tą vaikį iš ten traukt  ax.gif
*

lotuliukas.gif Atmintis suslubavo doh.gif kazkas panasu- Kutvela, Lakudra...
Sorry Lakudra 4u.gif
sdr
žiūriu jau nėra tos foto, kuri man labiausiai patiko verysad.gif
Medona
QUOTE(rds @ 2007 08 15, 20:42)
žiūriu jau nėra tos foto, kuri man labiausiai patiko  verysad.gif
*

Kurios? g.gif
sdr
QUOTE(babuska @ 2007 08 15, 21:43)
Kurios?  g.gif
*

kur berniukai du buvo, vienas pirmam plane saujoj uogytes laike ir skyne, vadinosi "pasidalinsime abudu" ar kazkaip panasiai g.gif
Stebukle
QUOTE(rds @ 2007 08 15, 22:46)
kur berniukai du buvo, vienas pirmam plane saujoj uogytes laike ir skyne, vadinosi "pasidalinsime abudu" ar kazkaip panasiai  g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man buvo viena is favoriciu. wub.gif
Aidulia
Šita labai faina. Ir ryški, tvarkinga thumbup.gif
user posted image

Sapokliaka
Man kol kas graziausia sita:
user posted image

Tik pavadinimas tai slubuoja.. .Tokio zodzio, kaip "vakuoti" lietuviu kalboje nera.... unsure.gif mirksiukas.gif

Ir sita miela

user posted image
Aidulia
Labai graži panelė tavo parodytoj foto, Sapokliaka bigsmile.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 15, 23:17)
Tik pavadinimas tai slubuoja.. .Tokio zodzio, kaip "vakuoti" lietuviu kalboje nera.... 
*

Bet visi puikiai suprantam apie ką, ar ne? Nes šnekamojoje gana dažnas smile.gif

Lietuvių kalboje taip pat nėra žodžių
slubuoja
zodzio
nera ...
o "lietuviu" rašomas su nosine tongue.gif
Sapokliaka
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 16, 00:45)
Bet visi puikiai suprantam apie ką ji? Nes šnekamojoje gana dažnas  smile.gif

Lietuvių kalboje taip pat nėra žodžių
slubuoja
zodzio
nera ... 
o "lietuviu" rašomas su nosine tongue.gif
*

Tai gal is viso pavadinimu nereikia? Galima ir taip suprasti apie ka ji smile.gif Vaikas valgo obuoliuka, zemuoge, laiko morkas arba vaiksto po kopustus... Kam tie pavadinimai bigsmile.gif bigsmile.gif

Rasant lietuvisku sriftu, sie zodziai lietuviu kalboje yra tongue.gif
O va "vakuoti" i "vekuoti" tikrai nepavirs, koki srifta beijungtum tongue.gif
Be to , kiek zinau uogienes verda smile.gif tongue.gif

Nuotrauka vistiek grazi....Kadangi as visuomet kreipiu demesi ir i nuotraukos pavadinima, todel ir parasiau ..
sąvaržėlė
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 08:01)
Rasant lietuvisku sriftu, sie zodziai lietuviu kalboje yra tongue.gif
*

bet lietuvių kalboje nėra nelietuviško šrifto tongue.gif Juokiasi puodas, kad katilas juodas tongue.gif
Sapokliaka
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 16, 09:21)
bet lietuvių kalboje nėra nelietuviško šrifto  tongue.gif Juokiasi puodas, kad katilas juodas  tongue.gif
*

Savarzele, gal ten tavo nuotrauka, kad taip "jautriai" reaguoji i pastaba apie "vakavima" hihihi.gif hihihi.gif
vvvvv
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 15, 22:17)
Man kol kas graziausia sita:
user posted image
*

is ties pasakiskai romantiska.... wub.gif tad ir pavadinimas tiktu romantiskas...
labai grazi foto... niam niam......... wub.gif

Sapokliaka
QUOTE(vvvvv @ 2007 08 16, 09:27)
is ties pasakiskai romantiska....  wub.gif tad ir pavadinimas tiktu romantiskas...
labai grazi foto... niam niam.........  wub.gif
*

Na, kaip suprantu, autore jau pakeite pavadinima i "Vyšnių fėja"... Mano akimis kur kas geriau ax.gif
sdr
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 09:24)
Savarzele, gal ten tavo nuotrauka, kad taip "jautriai" reaguoji i pastaba apie "vakavima"  hihihi.gif  hihihi.gif
*

jau nebevakuoja, jau pakeistas pavadinimas smile.gif
Valerija
Liko nesuprasta namo dukrytės nuotrauka. Nekišau aš jai tos uogos į nosį tyčia (net į galvą nebūtu šovę doh.gif ), tiesiog fotografavau kaip serbentus valgo (bet kadangi jai buvo tik 6 mėn. tai nelabai rankas dar valdo) tik kišdama į burną nepataikę lotuliukas.gif Tai negalėjau nenufotografuoti tokios juokingos situacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[attachmentid=108321]
vvvvv
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 08:32)
"Vyšnių fėja"...
*

dabar skamba puikiai wub.gif
sdr
QUOTE(Valerija @ 2007 08 16, 09:36)
Liko nesuprasta namo dukrytės nuotrauka. Nekišau aš jai tos uogos į nosį tyčia (net į galvą nebūtu šovę doh.gif ), tiesiog fotografavau kaip serbentus valgo (bet kadangi jai buvo tik 6 mėn. tai nelabai rankas dar valdo) tik kišdama į burną nepataikę lotuliukas.gif  Tai negalėjau nenufotografuoti tokios juokingos situacijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o tai išėmei tik todėl, kad kažkam nepatiko unsure.gif , bereikalo 4u.gif
Alaja
[quote=Valerija,2007 08 16, 10:36]
Liko nesuprasta namo dukrytės nuotrauka. Nekišau aš jai tos uogos į nosį tyčia (net į galvą nebūtu šovę doh.gif ), tiesiog fotografavau kaip serbentus valgo (bet kadangi jai buvo tik 6 mėn. tai nelabai rankas dar valdo) tik kišdama į burną nepataikę lotuliukas.gif Tai negalėjau nenufotografuoti tokios juokingos situacijos lotuliukas.gif :

Be reikalo isemei unsure.gif Visiems juk vistiek neitiksi...
vvvvv
QUOTE(Alaja @ 2007 08 16, 08:55)
Be reikalo isemei unsure.gif Visiems juk vistiek neitiksi...
*

as manau kad idejo dar grazesne wub.gif
Sapokliaka
Valerija, kam isemei? grazi nuotrauka buvo - kokybiska, o ir leliukas grazus labai....
Negi i kiekviena pastaba taip jautriai reaguoji? unsure.gif
sąvaržėlė
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 09:24)
Savarzele, gal ten tavo nuotrauka, kad taip "jautriai" reaguoji i pastaba apie "vakavima"  hihihi.gif  hihihi.gif
*

Nu nea, kakraz mano nuotraukos ten išvis nėra ir neturiu menkiausio supratimo kieno ji. Tiesiog atrodo kibimas prie nieko tongue.gif Nors žodžio "kakraz" lietuvių kalboje nėra irgi biggrin.gif
Aidulia
Na ir gerai, kad mamytė išėmė tą nuotrauką su uoga nosyje. Įdės gražesnę 4u.gif
Dar mamytei norėjau pasakyt, kad gal ir juokingai atrodė vaikutis nepataikęs uogos į burnytę, vis dėlto, skubėčiau išimt, o ne fotkint, nes uoga nosyje- labai pavojinga tokiam mažučiui unsure.gif . Galėjo gi truktelt giliau doh.gif
Sapokliaka
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 16, 10:13)
Nu nea, kakraz mano nuotraukos ten išvis nėra ir neturiu menkiausio supratimo kieno ji.  Tiesiog atrodo kibimas prie nieko tongue.gif Nors žodžio "kakraz" lietuvių kalboje nėra irgi biggrin.gif
*

Oj, ne. Tikrai nekimbu be reikalo.... Nuotrauka man labai grazi, pavadinimas ne (buvo)
Dabar, beje pavadinimas kur kas mielesnis, nesutinki?

Beje, jei noreciau kibti, tai konkurse yra nemazai nuotrauku, prie kuriu galima prikibti. Nedarysiu to, nes tikrai bus marios bet kokia kritika priimanciu kaip asmenini izeidima. Vien ta nuskambejus fraze, kad " kas kokia turi, tokia ir deda" ( ar kazkas panasaus), daug ka pasako apie poziuri i konkursa... doh.gif doh.gif
Tiesiog stengsiuosi komentuoti tik demesio vertas ir labai grazias nuotraukas....
sąvaržėlė
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 16, 10:18)
Dabar, beje pavadinimas kur kas mielesnis, nesutinki?
*

neįsivaizduoju. Nemačiau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.