Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Žemuogytės ir žirniukai!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*dzūkė*
QUOTE(every @ 2007 08 27, 20:58)
nu vistiek man cia korupcija kvepia, jau visai nebeidomu  verysad.gif
Naujokam balsuoti negalima, o senbuviam galima ir dar agituot galima tai reikejo neleist naujokam ir idet savo foto. doh.gif
Taip laukiau kada galesiu balsuot o dabar  tongue.gif
*

lotuliukas.gif "agituot" galima ir naujokam mirksiukas.gif
Trūksta vienos žinutės ir galėsi balsuot drinks_cheers.gif
every
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 27, 22:02)
Visu pirma kur ta korupscija uzuodi - nesuprantu g.gif
Antra- parasyk dar viena zinute ir galesi balsuoti mirksiukas.gif
*

nu... parasiau g.gif
Gulia
QUOTE(every @ 2007 08 27, 20:04)
nu... parasiau  g.gif
*

Dabar gali balsuoti biggrin.gif
every
nu dabar sedziu iki ausu isisiepus, kad galiu balsuot biggrin.gif thumbup.gif
aciu jums uz patarima clap_1.gif aciuks.gif
tikrai nezinojau, kaip tais dalyviais tampama atsiprasau. ax.gif
jungle
Sveikos smile.gif o kur dingo nuogalius svogunuose???? ar as jau visai apzlibau ar jo nebera???
liusė
QUOTE(jungle @ 2007 08 27, 21:48)
Sveikos smile.gif o kur dingo nuogalius svogunuose???? ar as jau visai apzlibau ar jo nebera???
*

Ir as nebematau. Gal mamyte sunerimo del pastabu apie nuoguma, skirtu kitai nuotraukai g.gif
jungle
QUOTE(Aila @ 2007 08 27, 20:55)
Ir as nebematau. Gal mamyte sunerimo del pastabu apie nuoguma, skirtu kitai nuotraukai g.gif
*

Hm....o man ta nuotrauka labai patiko. Ir tas nuogumas buvo toks vaikiskas, naturalus...ne taip, kaip kitoje, gausiai aptartoje "mazojo apolono" nuotraukyteje .
Manau be reikalo iseme "svogunu nuogaliu" .
liusė
Gal ir visai ne del to iseme, cia tik mano versija.
Pritariu, kad nuogumas toj nuotraukoj nekele jokiu neigiamu emociju, bet vis delto as tokios nuotraukos neviesinciau, nes cia juk islieka turbut visu fotokonkursu nuotraukos g.gif Ot turetu smagumo po keliu meteliu to vaikucio klasiokai nuoga uzpakaliuka pamate smile.gif
Letta
QUOTE(Aila @ 2007 08 27, 21:35)
Ot turetu smagumo po keliu meteliu to vaikucio klasiokai nuoga uzpakaliuka pamate smile.gif
*

Dzin tie klasiokai irnesakyk.gif Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą unsure.gif
Jolea
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:44)
Dzin tie klasiokai irnesakyk.gif Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą unsure.gif
*

Taip vaidzdiai viska apibudinai, kad net siurpas nugara perbego
swoon.gif Ir ka ta mamyte galvoja mastau.gif
Letta
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 21:50)
Taip vaidzdiai viska apibudinai, kad net siurpas nugara perbego
swoon.gif  Ir ka ta mamyte galvoja  mastau.gif
*

Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes 4u.gif
Jolea
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:57)
Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes 4u.gif
*

As visiskai sutinku drinks_cheers.gif tiesiog sakau tavo postas kazkoks labai "vaizdus" tai kazkaip dar labiau susimasciau apie galimas pasekmes unsure.gif bet jeigu nerupi mamai, tai ka cia bepridursi... jau "n" kartu aptarem ta foto, o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles...
MaršuA
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 23:02)
As visiskai sutinku  drinks_cheers.gif  tiesiog sakau tavo postas kazkoks labai "vaizdus" tai kazkaip dar labiau susimasciau apie galimas pasekmes  unsure.gif  bet jeigu nerupi mamai, tai ka cia bepridursi... jau "n" kartu aptarem ta foto, o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles...
*

O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta? g.gif
Jolea
QUOTE(marsua @ 2007 08 27, 23:04)
O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?  g.gif
*

Itariu, kad moderatore dar nemate g.gif
Double Latte
QUOTE(marsua @ 2007 08 27, 23:04)
O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?  g.gif

Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja.

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka rolleyes.gif
MaršuA
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08)
Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja.

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka  rolleyes.gif
*

Oi, oi, paklausti gi galima... mirksiukas.gif
Jolea
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08)

Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka  rolleyes.gif
*

blink.gif turbut mes sito nezinojom unsure.gif
Gustuke
*

prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas
Jolea
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 27, 23:10)
prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas
*

Zinoma, kad galima...bet manau pirma jeigu kas is "medzioja" po neta kokias nuotraukas, tai jiem ikliutu tokios kai ana
Fedes
KEICIAM TEMA quiet.gif

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj... cry.gif
Gustuke
QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22)
KEICIAM TEMA  quiet.gif 

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  cry.gif
*

mano "prabalsuoti" vaikučiai buvo be garbanų mirksiukas.gif
MIKIENĖ
Aš irgi jau prabalsavau.Man pačios nerealiausios yra šios:
user posted image-pati pati pačiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
pati pačiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image-pačiausia lotuliukas.gif
Gaila,kad negalima dar balsuot už vieną nuotrauką.Būčiau balsą atidavus už
user posted image
Gabanne
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:44)
*

drinks_cheers.gif su vyru tai ir apkalbejom...
baisu....
Letta
Balsavau už tas nuotraukas, kuriose vaikučiai valgo vaisius ar daržoves, o ne žaidžia su jais ar tik gėrisi jais 4u.gif tongue.gif ax.gif
Nieko sau
Prabalsavau už:

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image
Sapokliaka

QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22)
KEICIAM TEMA  quiet.gif 

man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  cry.gif
*

Nu bet kas jums visoms darosi??? NIekas neiko nediskriminuoja...
Visi vaikai grazus (o ypac savi), bet sutikim, kai kai kurie visgi yra grazesni ... Taip jau yra... Ir vaika garbanos tikrai puosia. Na jei labai grazus vaikuciai garbanoti, tai negi negalima pagirti... Tiesiog pastebimos graziausios nuotraukos...
jėga
*

Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios mad.gif Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius... protest.gif
nengamo
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 09:12)
Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios mad.gif Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius... protest.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif Ir kaip baigėsi ta istorija?
grange
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 22:02)
o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles...

bet buvo uzpraitam ar kuriam ten konkurse, su teveliu lygtais fopto, kur ir prisipazino kieno, ar atsitiktinai gavos, ir neiseme, buvo balsuojama..
Letta
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 08:12)
*

doh.gif blink.gif Labai susimąstyti verčia... unsure.gif
Jolea
QUOTE(grange @ 2007 08 28, 09:32)
bet buvo uzpraitam ar kuriam ten konkurse, su teveliu lygtais fopto, kur ir prisipazino kieno, ar atsitiktinai gavos, ir neiseme, buvo balsuojama..
*

Na gal ir buvo, as nesiginciju... bet taisykles pazeistos, tai faktas!
grange
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 28, 08:58)
Na gal ir buvo, as nesiginciju... bet taisykles pazeistos, tai faktas!
*

tai pazeistos pazeistos aisku, uz tat ir saku kad idomiai, jei dabar isimtu, o is kitu nea g.gif
(va atradau, is konkurso tevyste veza turejau omeny.. dvi foto kieno yra buvo zinomos jau balsuojant ..)
Rituxx
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 09:12)
*

siaubas blink.gif taip ir yra platinamos visur nuotraukos doh.gif
Sapokliaka
QUOTE(Rituxx @ 2007 08 28, 10:23)
siaubas  blink.gif taip ir yra platinamos visur nuotraukos  doh.gif
*

Na koks siaubas? Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu.
Rituxx
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 10:39)
Na koks siaubas? Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu.
*

logiška smile.gif dabar pamyslijau kad buvo konkursas kur mamos su apnuogintom kūno vietom ir krutinėm dalyvavo doh.gif tai jaučiu visi kam reikėjo prisikopino doh.gif
Letta
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 09:39)
*

Nematau nieko blogo tame, kad dedamos nuotraukos... Tiesiog kiekvieną kartą reikia pagalvoti, kokias nuotraukas dėti... Aišku, čia kiekvieno asmeninis reikalas, gal kiti kaip tik jaučia malonumą matydami savo apnuogintas nuotraukas kuo daugiau viešumoje paplitusias... Visokių žmonių yra, visokių reikia ax.gif biggrin.gif
Elen
Prabalsavau pioneer.gif ,
bet pritruko- kelios grazios nuotraukytes liko be mano balsu cray.gif
O sitas berniukas laaabai panasus i mano maziu wub.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13514
vyras pagalvojo, kad jis doh.gif hihihi.gif
jėga
QUOTE(nengamo @ 2007 08 28, 09:22)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ir kaip baigėsi ta istorija?
*

Va čia ir yra atsakymas:
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 10:39)
Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu.
*

Prieš dėdamos nuotraukas, pagalvokit KĄ dedate umn.gif
innguta
jau prabalsavau mirksiukas.gif
laukine
prabalsvau ir as ax.gif

idomu kokie rezultatai bus g.gif
Gabanne
QUOTE(Rituxx @ 2007 08 28, 10:42)
logiška  smile.gif dabar pamyslijau kad buvo konkursas kur mamos su apnuogintom kūno vietom ir krutinėm dalyvavo  doh.gif tai jaučiu visi kam reikėjo prisikopino  doh.gif
*

as tokiu tai is vis nedeciau schmoll.gif
žirafėlė
QUOTE(Gabanne @ 2007 08 28, 16:25)
as tokiu tai is vis nedeciau  schmoll.gif
*

Zinoma,kas nori,visi randa ko nori ir kur nori...Is muses drambli padaryt visada galima. Na,yra zmoniu kuriu fantazija laki. Kadangi cia daug tokiu mamyciu su lakia fantazija, tai nusprendziau nekelti sumaisties ir tu jautruoliu neerzinti - atsisakysim dalyvavimo siame konkurse.
Jolea
QUOTE(Gailute @ 2007 08 28, 18:03)
Zinoma,kas nori,visi randa ko nori ir kur nori...Is muses drambli padaryt visada galima. Na,yra zmoniu kuriu fantazija laki. Kadangi cia daug tokiu mamyciu su lakia fantazija, tai nusprendziau nekelti sumaisties ir tu jautruoliu neerzinti - atsisakysim dalyvavimo siame konkurse.
*

blink.gif ogo blink.gif geras poziuris blink.gif nei pridesi nei atimsi blink.gif prie ko cia mamytes su lakia fantazija? blink.gif apie vaika reiketu labiau pagalvoti unsure.gif maniau, kad iskelete foto nes tikrai susimastete apie tai kas slypi internetiniuose vandenyse unsure.gif
Džinė
Dėl tos nuotraukos, bus atitinkamas sprendimas.
Kadangi tema į pabaigą, neskubėkit rašyti hihihi.gif nes jūsų moderatorės šiuo metu nėra, o aš nežinau ar daryt temos pratęsimą wink.gif

taigi, aptarimų II dalis čia

bet prieš tai, prašau pabaigti šitą smile.gif
Board
QUOTE(Gailute @ 2007 08 27, 18:35)
Tai mano vaikiukas - Motiejukas tongue.gif Didziuojuosi tokiu protingu ir graziu berniuku. Siaim kadrui jis net nepozavo. Nufotografavau ji birzelio menesio pradzioj, kada buvo baisus karsciai. Gyvename 4 - ame, paskutiniame aukste, kuriame vasara labai karsta. Taigi Motiejus budamas kambary - vaiksto nuogas. Be to, jam tik liepos men. suejo 4 metukai.As nematau cia nieko drastisko ir pavojingo. Cia tik nuotrauka, o pliaze - atviroj erdvej, tokio amziaus nuogu vaiku pilna.Ir kas cia tokio blogo? Matau,kad turiu fotogeniska sunu, kuriam net pozuot nereikia, kad foto butu super,kodel tureciau gedytis. O jam si foto irgi labai patinka!!! biggrin.gif  thumbup.gif
*

! 
11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
bruknė*
QUOTE(jungle @ 2007 08 27, 22:48)
*

Man irgi labai patiko ši nuotrauka thumbup.gif Būčiau už ją balsavusi. Tačiau dabar jos balsą gavo kita nuotraukėlė biggrin.gif
Stebukle
o kur ta gelsva nuotrauka, kur vaikas braske valgo blink.gif
banginiukas
QUOTE(Burka @ 2007 08 28, 13:26)
Gal galit pakomentuot va tokia virtuvele ax.gif kokius trukumus matot?
user posted image
*

mano paciausios
user posted image
user posted image
user posted image
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.