*dzūkė*
2007 08 27, 20:03
QUOTE(every @ 2007 08 27, 20:58) nu vistiek man cia korupcija kvepia, jau visai nebeidomu Naujokam balsuoti negalima, o senbuviam galima ir dar agituot galima tai reikejo neleist naujokam ir idet savo foto. Taip laukiau kada galesiu balsuot o dabar   "agituot" galima ir naujokam Trūksta vienos žinutės ir galėsi balsuot
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 27, 22:02) Visu pirma kur ta korupscija uzuodi - nesuprantu Antra- parasyk dar viena zinute ir galesi balsuoti  nu... parasiau
QUOTE(every @ 2007 08 27, 20:04) nu... parasiau  Dabar gali balsuoti
Sveikos  o kur dingo nuogalius svogunuose???? ar as jau visai apzlibau ar jo nebera???
QUOTE(jungle @ 2007 08 27, 21:48) Sveikos  o kur dingo nuogalius svogunuose???? ar as jau visai apzlibau ar jo nebera??? Ir as nebematau. Gal mamyte sunerimo del pastabu apie nuoguma, skirtu kitai nuotraukai
QUOTE(Aila @ 2007 08 27, 20:55) Ir as nebematau. Gal mamyte sunerimo del pastabu apie nuoguma, skirtu kitai nuotraukai  Hm....o man ta nuotrauka labai patiko. Ir tas nuogumas buvo toks vaikiskas, naturalus...ne taip, kaip kitoje, gausiai aptartoje "mazojo apolono" nuotraukyteje . Manau be reikalo iseme "svogunu nuogaliu" .
Gal ir visai ne del to iseme, cia tik mano versija. Pritariu, kad nuogumas toj nuotraukoj nekele jokiu neigiamu emociju, bet vis delto as tokios nuotraukos neviesinciau, nes cia juk islieka turbut visu fotokonkursu nuotraukos  Ot turetu smagumo po keliu meteliu to vaikucio klasiokai nuoga uzpakaliuka pamate
QUOTE(Aila @ 2007 08 27, 21:35) Ot turetu smagumo po keliu meteliu to vaikucio klasiokai nuoga uzpakaliuka pamate  Dzin tie klasiokai  Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:44) Dzin tie klasiokai  Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą  Taip vaidzdiai viska apibudinai, kad net siurpas nugara perbego  Ir ka ta mamyte galvoja
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 21:50) Taip vaidzdiai viska apibudinai, kad net siurpas nugara perbego  Ir ka ta mamyte galvoja  Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:57) Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes  As visiskai sutinku  tiesiog sakau tavo postas kazkoks labai "vaizdus" tai kazkaip dar labiau susimasciau apie galimas pasekmes  bet jeigu nerupi mamai, tai ka cia bepridursi... jau "n" kartu aptarem ta foto, o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles...
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 23:02) As visiskai sutinku  tiesiog sakau tavo postas kazkoks labai "vaizdus" tai kazkaip dar labiau susimasciau apie galimas pasekmes  bet jeigu nerupi mamai, tai ka cia bepridursi... jau "n" kartu aptarem ta foto, o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles... O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?
QUOTE(marsua @ 2007 08 27, 23:04) O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?  Itariu, kad moderatore dar nemate
Double Latte
2007 08 27, 22:08
QUOTE(marsua @ 2007 08 27, 23:04) O tai tiksliai - kazin kodel dar ji neisimta?  Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja. Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08) Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja. Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka  Oi, oi, paklausti gi galima...
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 08 27, 23:08) Todėl, kad konkursas turi savo moderatorę, kuri taip pat turi teisę ir 'nekaboti' kiaurą parą SM, nes turi šeimą,vaikų, kitą veiklą, galų gale ir atostogauja.Be to, kiek žinau, sprendimus priima moderatorių komanda, todėl tai irgi kažkiek trunka   turbut mes sito nezinojom
Gustuke
2007 08 27, 22:10
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:57) Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes  prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 27, 23:10) prieš dedant bet kokią foto į internetą reikia pagalvoti, su photoshopu galima padaryt kažką negražaus ir iš kitų vaikučių, ne tik to kuris nuogas Zinoma, kad galima...bet manau pirma jeigu kas is "medzioja" po neta kokias nuotraukas, tai jiem ikliutu tokios kai ana
KEICIAM TEMA man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...
Gustuke
2007 08 27, 23:29
QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22) KEICIAM TEMA man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  mano "prabalsuoti" vaikučiai buvo be garbanų
MIKIENĖ
2007 08 28, 07:17
Gabanne
2007 08 28, 07:17
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:44) Dzin tie klasiokai  Man šiurpas nupurto pagalvojus, kad visokie iškrypėliai pedofilai gali panaudoti tokias nuotraukas savo šlykštiems darbeliams, tinklapiams... Juk labai paprasta su Photoshopo pagalba tą vaikutį apdėlioti visokiais bjauriais dalykais, arba tą patį vaikutį iškirpus perdėti į kokią bjaurią vietą   su vyru tai ir apkalbejom... baisu....
Nieko sau
2007 08 28, 07:41
Sapokliaka
2007 08 28, 08:03
QUOTE(Irongė @ 2007 08 28, 00:22) KEICIAM TEMA man, pvz uzkliuvo, kad siame konkurse dikriminuojami vaikuciai be garbanu - jau taip visu isgirtos, toks vaizdas, kad tiek to vaiko grozio ir gali buti nuotraukoj...  Nu bet kas jums visoms darosi??? NIekas neiko nediskriminuoja... Visi vaikai grazus (o ypac savi), bet sutikim, kai kai kurie visgi yra grazesni ... Taip jau yra... Ir vaika garbanos tikrai puosia. Na jei labai grazus vaikuciai garbanoti, tai negi negalima pagirti... Tiesiog pastebimos graziausios nuotraukos...
QUOTE(Letta @ 2007 08 27, 22:57) Bet taip, deje, gali atsitikti. Viskas, ką dedam internete viešai, yra prieinama visiems. Kad ir kaip gaila būtų, tarp tų "visų" yra ir negerų ketinimų turinčių žmonių... Todėl, prieš dedant viešai tokias nuotraukas, reikia labai gerai pagalvoti apie galimas pasekmes  Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios  Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius...
nengamo
2007 08 28, 08:22
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 09:12) Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios  Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius...   Ir kaip baigėsi ta istorija?
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 27, 22:02) o be to ja turetu isimti, nes maciau forumiete prisipazino kad cia jos, o tai jau pazeidzia taisykles...
bet buvo uzpraitam ar kuriam ten konkurse, su teveliu lygtais fopto, kur ir prisipazino kieno, ar atsitiktinai gavos, ir neiseme, buvo balsuojama..
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 08:12) Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios  Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius...   Labai susimąstyti verčia...
QUOTE(grange @ 2007 08 28, 09:32) bet buvo uzpraitam ar kuriam ten konkurse, su teveliu lygtais fopto, kur ir prisipazino kieno, ar atsitiktinai gavos, ir neiseme, buvo balsuojama.. Na gal ir buvo, as nesiginciju... bet taisykles pazeistos, tai faktas!
QUOTE(Jolanccike @ 2007 08 28, 08:58) Na gal ir buvo, as nesiginciju... bet taisykles pazeistos, tai faktas! tai pazeistos pazeistos aisku, uz tat ir saku kad idomiai, jei dabar isimtu, o is kitu nea (va atradau, is konkurso tevyste veza turejau omeny.. dvi foto kieno yra buvo zinomos jau balsuojant ..)
QUOTE(jėga @ 2007 08 28, 09:12) Mano vaikų nuotrauką buvo "pasisavinęs" "Respublikos" dienraštis. Be mano žinios  Beje, nuotrauką paėmė iš SM. Taip kad tikrai nežinosi, kada kam užklius...  siaubas  taip ir yra platinamos visur nuotraukos
Sapokliaka
2007 08 28, 09:39
QUOTE(Rituxx @ 2007 08 28, 10:23) siaubas  taip ir yra platinamos visur nuotraukos  Na koks siaubas? Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu.
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 10:39) Na koks siaubas? Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu. logiška  dabar pamyslijau kad buvo konkursas kur mamos su apnuogintom kūno vietom ir krutinėm dalyvavo  tai jaučiu visi kam reikėjo prisikopino
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 09:39) Na koks siaubas? Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu. Nematau nieko blogo tame, kad dedamos nuotraukos... Tiesiog kiekvieną kartą reikia pagalvoti, kokias nuotraukas dėti... Aišku, čia kiekvieno asmeninis reikalas, gal kiti kaip tik jaučia malonumą matydami savo apnuogintas nuotraukas kuo daugiau viešumoje paplitusias... Visokių žmonių yra, visokių reikia
Prabalsavau  , bet pritruko- kelios grazios nuotraukytes liko be mano balsu O sitas berniukas laaabai panasus i mano maziu http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13514vyras pagalvojo, kad jis
QUOTE(nengamo @ 2007 08 28, 09:22) Va čia ir yra atsakymas: QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 28, 10:39) Visada yra iseitis - nedeti nuotrauku i interneta. tuomet nebus ir problemu. Prieš dėdamos nuotraukas, pagalvokit KĄ dedate
innguta
2007 08 28, 10:33
jau prabalsavau
laukine
2007 08 28, 10:55
prabalsvau ir as idomu kokie rezultatai bus
Gabanne
2007 08 28, 15:25
QUOTE(Rituxx @ 2007 08 28, 10:42) logiška  dabar pamyslijau kad buvo konkursas kur mamos su apnuogintom kūno vietom ir krutinėm dalyvavo  tai jaučiu visi kam reikėjo prisikopino  as tokiu tai is vis nedeciau
žirafėlė
2007 08 28, 17:03
QUOTE(Gabanne @ 2007 08 28, 16:25) as tokiu tai is vis nedeciau  Zinoma,kas nori,visi randa ko nori ir kur nori...Is muses drambli padaryt visada galima. Na,yra zmoniu kuriu fantazija laki. Kadangi cia daug tokiu mamyciu su lakia fantazija, tai nusprendziau nekelti sumaisties ir tu jautruoliu neerzinti - atsisakysim dalyvavimo siame konkurse.
QUOTE(Gailute @ 2007 08 28, 18:03) Zinoma,kas nori,visi randa ko nori ir kur nori...Is muses drambli padaryt visada galima. Na,yra zmoniu kuriu fantazija laki. Kadangi cia daug tokiu mamyciu su lakia fantazija, tai nusprendziau nekelti sumaisties ir tu jautruoliu neerzinti - atsisakysim dalyvavimo siame konkurse.  ogo  geras poziuris  nei pridesi nei atimsi  prie ko cia mamytes su lakia fantazija?  apie vaika reiketu labiau pagalvoti  maniau, kad iskelete foto nes tikrai susimastete apie tai kas slypi internetiniuose vandenyse
Dėl tos nuotraukos, bus atitinkamas sprendimas. Kadangi tema į pabaigą, neskubėkit rašyti  nes jūsų moderatorės šiuo metu nėra, o aš nežinau ar daryt temos pratęsimą  taigi, aptarimų II dalis čiabet prieš tai, prašau pabaigti šitą
QUOTE(Gailute @ 2007 08 27, 18:35) Tai mano vaikiukas - Motiejukas  Didziuojuosi tokiu protingu ir graziu berniuku. Siaim kadrui jis net nepozavo. Nufotografavau ji birzelio menesio pradzioj, kada buvo baisus karsciai. Gyvename 4 - ame, paskutiniame aukste, kuriame vasara labai karsta. Taigi Motiejus budamas kambary - vaiksto nuogas. Be to, jam tik liepos men. suejo 4 metukai.As nematau cia nieko drastisko ir pavojingo. Cia tik nuotrauka, o pliaze - atviroj erdvej, tokio amziaus nuogu vaiku pilna.Ir kas cia tokio blogo? Matau,kad turiu fotogeniska sunu, kuriam net pozuot nereikia, kad foto butu super,kodel tureciau gedytis. O jam si foto irgi labai patinka!!!  | ! |
| 11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
|
bruknė*
2007 08 28, 19:51
QUOTE(jungle @ 2007 08 27, 22:48) Sveikos  o kur dingo nuogalius svogunuose???? ar as jau visai apzlibau ar jo nebera??? Man irgi labai patiko ši nuotrauka  Būčiau už ją balsavusi. Tačiau dabar jos balsą gavo kita nuotraukėlė
Stebukle
2007 08 28, 20:38
o kur ta gelsva nuotrauka, kur vaikas braske valgo
banginiukas
2007 08 28, 21:08
QUOTE(Burka @ 2007 08 28, 13:26) Gal galit pakomentuot va tokia virtuvele  kokius trukumus matot?  mano paciausios  
SuperMama
2007 08 28, 21:09
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|