Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ureoplazmos ir mikoplazmos
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Aga
Noreciau labai pasikonsultuoti su musu gydytoja-konsultante.Neseniai man nustate ureplasmoze,taigi israse dvejus stiprius antibiotikus abiems su vyru.Kursas gal ilgas,nes vaistai dvieju rusiu.Kazkaip man baisu tiek ju gerti.Sia liga rado,nes ilga laika jauciau skausma ir ginekologe tyrus pora menesiu nusiunte pas urologa.Sis ir liepe issitirti del chlamidiju,mikoplasmos ir ureaplasmos.Ir rado butent ureaplasmoze.Niekaip nepastoju virs dvieju metu jau,bet gydytojas uztikrino,kad su ureaplasmoze cia nieko bendro.Ar tikrai cia negali buti nesusije?Ir ar pavojinga ta liga ir ar visiskai isgydoma?
Dekui is anksto uz atsakyma newyear.gif
Erika Čerškuvienė

Ureaplazmozė gali sąlygoti nevaisingumą.Ši liga išgydoma.Vaistus vartokite abu su vyru pagal gydytojo nurodymus.
Aga
Dar vienas klausimelis p.gydytojai. Jau 9 dienos kaip geriam abu su vyru Wilprafen du kartus dienoj.Poryt pradesim 10 dienu kursa Zanocino.Bet ar gali 9 dienas geriant vaistus nei kiek nesumazeti skausmas (griauzimas) man?Jau baisu daros,kad isvis gal nepraeis...
Erika Čerškuvienė

Gal Jums atsirado grybelio sukeltas makšties uždegimas.Tai dažna problema,panaudojus antibiotikus.Nueikite pas ginekologą,kad paimtų tepinėlį ir paskirtų papildomą gydymą.
Aga
Tai kad man skausmas tas pats nepraejo,del kurio ir atrado ureaplasmoze.Del to skausmo,mane tyre kol pagaliau surado ja.Deja,bet nutraukem Zanocin vartojima,nes susirgom stipriu gripu ir gydomes nuo jo.Ir siaip sukele jis labai stipriu pasaliniu reiskiniu:nemiga,vyrui galima sakyt haliucinacijas,kazkaip atrodo,kad jis mums netinka.Isvis jau puolem i nevilti,nes ji begeriant uzpuole dar didesnes ligos.Tada ir pradedi galvoti,kam mokejai uz vaistus apie 300 lt jei jie netinka.
Erika Čerškuvienė

Manau,užtenka Wilprafeno kurso.Sunku konkrečiau patarti,nes nežinau,kokias dar infekcijas esate išsityrusi ar ne.Pakartokite infekcijų tyrimus.Jei visi bus neigiami,reikėtų ieškoti kitų skausmo priežasčių.Tai gali būti endometriozė arba nelytinių takų ligos[pvz.žarnyno ar šlapimo takų].
spurgaaa
Laba diena,
Kas tai per daiktas ureaplasma urealiticum? Kaip tai gydoma ir ar isgydoma?

Aciu uz atsakyma.
Rita Matulionytė
Tai lytiniu keliu plintantis sukėlėjas, galintis sukelti mažojo dubens uždegiminį susirgimą.Gydoma antibiotikais.
domenaxxx
Laba diena.Noreciau paklausiti,ar ilgas gydymo kursas nusimato,jei pas mane buvo rasta ir chlamidiju,ir mikoplazmu,ir ureaplazmu?Man buvo desimciai dienu paskirtos vaginalines zvakutes MackMirror ir antibiotikai Doxycyclin Strada 100.Ar sie antibiotikai gali paveikti visas sias tris isvardytas infekcijas?Ar visos sios trys infekcijos yra iki galo isgydomos? verysad.gif

Rita Matulionytė
Jei buvo gydomas ir lytinis partneris, tuomet Jūs turėjote visiškai pasveikti.
bikini
laba diena. Man pastoviai nustato ureaplazma, si liga jau kartojasi apie 3 metus, issigydau ir vel atsiranda, netgi kai neturejau lytiniu santykiu apie metus, ji vis tiek nezinia is kur atsirasdavo...dabar ja vel nustate ir niekas man negali atsakyti kodel ji taip kartojasi...gal jus zinote kodel? aciu.
Rita Matulionytė
Bet kurios sveikos moters makštyje randama iki 15 skirtingų rūšių bakterijų ir grybelių, kurie nesukelia jokios klinikos. Matyt ureaplazma yra Jūsų makšties saprofitas, nesukeliantis jokių nusiskundimų, todėl ir gydyti nereikia.
spurgaaa
Laba diena,

pries pora menesiu gydytojas paskyre man pasidaryti mikroplazmu ir ureaplazmu tyrimus. Tyrimai parode, kad yra ureaplazmu. Gydytojas paskyre vaistus man ir vyrui, juos suvartojome. Dabar vel atlikau tuos pacius tyrimus (atliko ir vyras). Vyro tyrimo rezultatai geri, infekciju nerasta. Mano tyrimai parode, kad yra ne tik ureaplasmu, bet ir mikroplazmu, kuriu nebuvo anakart. Lytinius santykius turejome tik su prezervatyvu.
Prasau paaiskinti, is kur galejo atsirasti tu mikroplasmu? Gal tai klaida? Ar tai ilgas gydymo procesas? Kas tai per infekcijos ir kokie ju pozymiai? (as jokiu pozymiu nepastebiu)

Dekoju uz atsakymus!
Rita Matulionytė
Greičiausiai tai kažkoks netikslumas. Jei po gydymo neturėjote kito lytinio partnerio, iš naujo užsikrėsti negalėjote.
Ureoplazmos ir mikoplazmos yra lytiniu keliu plintančios infekcijos. labai dažnai užsikrėtus jokių simptomų nebūna. Tačiau esant tam tikrom sąlygom (pvz. nusilpus imunitetui) jos suaktyvėja ir gali pasireikšti dubens uždegiminė liga. T.p. šie sukėlėjai gali būti ankstyvo nėštumo nutrūkimo priežąstis.
Šie mikroorganizmai an lengvai pasiduoda gydymui, užtenka vieno antibiotikų kurso.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.