Maciau MAGIC darbo vieteles nuotrauka ir likau suzaveta ir dar suknibzdejo moteriskas smalsumas kaip atrodo kitu darbo vieta. As tai okupavau dar neiruosta vonia pirmajame aukste, bet teks greitai is jos issikraustyti, nes tuo turesiu savo ir tik savo pasaku kambareli.
Brūkšniukas
2007 08 15, 22:13
atrodo baisiai  daug švitrinio, karoliukų, kompas, kavos puodelis ir daugelis kitų daiktų
Bonbonke...
2007 08 15, 22:17
labai daug visko... vilnos, karoliuku, repliu, siaip visokiu nesamoniu ir daaaug puodeliu
o gal kas prie to pacio kokia foto imestu  ypac jei turit kokia ideja kaip visus reikmenis sandeliuot patogiai
mano darbo vieta balkonas  , rudenį reiks kraustytis į namus, bet nesinori bardako
*MAGIC*
2007 08 15, 22:45
QUOTE(larina @ 2007 08 15, 23:03) Maciau MAGIC darbo vieteles nuotrauka ir likau suzaveta ..... Ooooo  .... Jaučiuos pagerbta Šiaip tai ten buvau įdėjus masianios lėlyčiukę- fėją aprodyt, kurioj vietoj ji pas mane gyvena... O ta mano darbo vieta, tai kompo stalas visas apdėtas prikrautas visokiais gerais ir reikalingais daikteliais. O kas netelpa ant/po/aplink stalą - viskas dėžėse suslėpta ir užkaišiota kur nors. Tokia ta mano darbo/ fainumo vieta ...
Aš tai turiu kampelį ant žemės svetainėj (jis taip tarsi atitvertas sofute), kur laikau visus savo didžiuliausius kartonus, kurių lankstyt negalima, siuvimo mašiną, dėžę su visokiausiais karoliukais, juostelėm, replytėm, siūlais, vilna ir kt. gėriu. Tiksliau dvi dėžes jau  O dirbu ant svetainės stalo, sofos ir grindų  kartais dar ir balkone stalą okupuoju. Labai šauni mano darbo vietelė... ypač jei užgriūna netikėti svečiai  Prieš naktį stengiuosi apsikuopt, bet ne visad pavyksta
Jowwwita
2007 08 16, 07:24
O kaip, Larina, tau pavydžiu būsimo mielo darbo kampelio  . Man pačiai labai svarbu, kad darbo vieta būtų patogi ir miela. Deja, tokios nelabai turiu  . Dirbu , kaip ir daugelis sveitainėje prie didelio stalo, ant kėdžių susidėjus pintus krepšius pilnus reikmenų (vilna, adatos,karoliukai, formos....). Vakarais stengiuosi apsikopti, nes per visą dieną daiktus sugebu išsidėlioti ant stalo, kėdžių, net ant grindų  . Beja, turiu dar kitą darbo vietą skirtą šlapiam vėlimui  . Ji virtuvėje prie kriauklės, gerai kd dviguba praustuvė, tai dažniausiai telpu  . O foto  . Nežinau, ar kam įdomu matyti bardaką  .
akvilyte
2007 08 16, 07:32
QUOTE(Jowwwita @ 2007 08 16, 08:24) Nežinau, ar kam įdomu matyti bardaką  .  : tai menine netvarka mano tai dabar viskas sukista virtuvej... dar tamsiam kambariuky.... nu zodziu visas butas prikistas visko  bet nusipirkom namuliuka.. nueje i viena palepini kambari.. vyras sako.. o kasparui bus (sunui) o as sakau ne- man  tai va... turesiu savo palepe  oi kaip laukiu kai galesiu ten isiskurt
zuikiniauskienė
2007 08 16, 08:41
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 15, 23:19) o gal kas prie to pacio kokia foto imestu  ypac jei turit kokia ideja kaip visus reikmenis sandeliuot patogiai   Būtų smalsu pamatyti. Aš tai pastovios darbo vietos kol kas neturiu.
svajoklis
2007 08 16, 10:35
As turiu maza savo darbo kambareli su dideliu langu.  (Tik kol rusy vyksta remontai kartais reikia ji uzleist sveciam pernakvoti).Ir mano kambarelyje mano betvarke,dezes- dezulytes ir visa kita.Bet kaifuoju nes kaip palieku taip randu.Maniskai zino,kad ten tik mano zona. O bendrai paemus visi namuose mes turim savo zonas.Vytas turi savo darbo kambary,Sunus garaze dirbtuveles,Dukra palepej.
zuikiniauskienė
2007 08 16, 11:09
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 16, 11:35) As turiu maza savo darbo kambareli su dideliu langu.  (Tik kol rusy vyksta remontai kartais reikia ji uzleist sveciam pernakvoti).Ir mano kambarelyje mano betvarke,dezes- dezulytes ir visa kita.Bet kaifuoju nes kaip palieku taip randu.Maniskai zino,kad ten tik mano zona. O bendrai paemus visi namuose mes turim savo zonas.Vytas turi savo darbo kambary,Sunus garaze dirbtuveles,Dukra palepej.  oi, kaip aš norėčiau turėti mažą darbo kambarėlį, kur viskas tik mano darbeliams ir pomėgiams skirta ir niekam daugiau. Bet to dar teks palaukt.
Aš visuomet meistrauju savo kambarėlyje, jis kaip tik už miegamojo ir yra dar balkonas, čia turiu kompą, daaaaaaaaaag karoliukų, dėžučių ir šeip visokių rakandų reikalingų rankdarbiams.
Gera tema  . Galėtume čia pakaišioti savo mylimiausio kampelių nuotraukų- gal ką vertingo galima būtų pasimokyti . Ar bent nusiraminti , kad ir kiti gali ir moka bardake išgyventi
Dangviva
2007 08 17, 06:13
Na va, vadinasi ne as viena apverciu savo rankdarbiais svetaine  . O apie savo nuosava kampeli irgi svajoju, bet artimiausiu metu si laime man dar nenusiviecia  .
M.A.M.A
2007 08 17, 10:45
Neturiu savo rankdarbyno vietos, nors ir labai norėtųsi. Dirbu visur - svetainėje, virtuvėje, lovoje, kieme prie vežimėlyje miegančio vaiko... Priemonės iškaišiotos namuose po dėžes, stalčius, spinteles. Neseniai specialiai tam įsigijau etažerę, bet ten viskas netelpa
as nemegstu buti viena kazkur kitur...taip kad mano rankdarbiai vaiksto paskui vyra ir po visus namus...bet tai kiek ten ju...siulu tik kalnai ir virbalu bei vaseliu
svajoklis
2007 08 17, 17:27
QUOTE(Heart @ 2007 08 17, 10:45) Neturiu savo rankdarbyno vietos, nors ir labai norėtųsi. Dirbu visur - svetainėje, virtuvėje, lovoje, kieme prie vežimėlyje miegančio vaiko... Priemonės iškaišiotos namuose po dėžes, stalčius, spinteles. Neseniai specialiai tam įsigijau etažerę, bet ten viskas netelpa  Atleisk man negudriai,bet ka reiskia Etazere,kas cia per baldas?
~migla~
2007 08 17, 18:03
Oj, kokie idomi tema  As turiu svajone, kaip turetu atrodyti mano jaukus rankdarbiu kampelis  O kol kas glaudziuosi kambary (viena teturim) prie stalo, kur ir kompas stovi. Gerai, kad kompiuteris nesiojamas, tai nedaug vietos uzima  Cia dar stovi lempa - pravercia naktinejant  O tada jau mano karalyste - dvi dezutes, viena pintinele, skardine...  Ex, o isivaizduoju tokia meniska, jaukia vieta su placiu stalu, kuriame butu irengti stalciukai ar net skyreliai stalo ploksteje...nu zodiu, einu toliau svajot  P.S. super tema, smagu pasmalsauti
svajoklis
2007 08 17, 19:02
Viskas ir prasideda nuo svajoniu.
*MAGIC*
2007 08 18, 11:17
Aš taip laukiu nuotraukyčių Man (o turbūt ne vien man  ) labai smalsu pažiūrinėti į kitų tuos mielus kūrybinius "bardakėlius" .... Taigi pabūsiu pirmoji, kad kitoms drąsiau būtų  : Priemones, medžiagas ir t.t. "sandėliuoju" dėžėse (kurios užkaišiotos laisvuose kampuose), kaip ir daugelis supermamų rankdarbiautojų   Esu "okupavusi" kompiuterio stalą   O dažnai "okupuoju" ir didžiąją buto dalį panašiai va taip :
Aš neseniai gavau didelę dovaną- buvusį dukros kambarėlį . Dabar kraustymosi ( ir iš proto  ) periodas. Nuotraukų bus. Dabar dar viskas virsta , neužsidaro durys nuo daiktų ir dėžių dėželių. *MAGIC*, tau čia faina.  Toks geras pasaulis susikuria aplink tave. O ant grindų ropliauji - tai čia veltinį kažkokį kuri?
*MAGIC*
2007 08 18, 13:15
QUOTE(Sedona @ 2007 08 18, 13:44) O ant grindų ropliauji - tai čia veltinį kažkokį kuri?  Nugi veltinį . Čia vienintelė turima foto su darbo procesu , šiaip tai čia pirmasis mano plokščio veltinio bandymas, vykęs gal prieš kokius 1,5 metų . Bet šiaip ir dabar "plokštukus" veliu ant grindų. Oi kaip smagu tau, Sedona, dėl to "paveldėto" kambario . Mane tai atskiros darbo patalpos žavi tuo, kad nereikia "slapstyti" , tvarkyti darbo priemonių ir viso to bardakėlio, atsirandančio kažką kuriant...
zuikiniauskienė
2007 08 18, 15:46
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 08 18, 14:15) Mane tai atskiros darbo patalpos žavi tuo, kad nereikia "slapstyti" , tvarkyti darbo priemonių ir viso to bardakėlio, atsirandančio kažką kuriant...
*MAGIC*, koks mielas kūrybinis bardakėlis pas tave. Ir visiškai pritariu tavo išsakytai minčiai del atskiros darbo patalpos.  Smagu palitki vidury proceso ir po kažkiek laiko rasti taip, kaip palikai, o ne vėl iš naujo viską išsidėlioti.  Aš tai kol kas viską keliose dėželėse laikau.
dygsnis
2007 08 18, 16:24
Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu  O mano svajone tureti kazka panasaus
Bonbonke...
2007 08 18, 17:17
QUOTE(tokom @ 2007 08 18, 17:24) Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu  O mano svajone tureti kazka panasaus  tikriausiai kiekviena taip noretu
Čia mano gėriai sandėliuojami, neskaitant dar kelių dėžių siūlų  Šiaip jau daros ankšta vienai bute su savo gėriais
kokia idomi deze  Gal pati darei?
*MAGIC*
2007 08 18, 18:53
QUOTE(tokom @ 2007 08 18, 17:24) O mano svajone tureti kazka panasaus  Och  dievulėliau  , tos lentynėlės, siūliukų stendas .... Ach ... Kaip gražu nors pažiūrėt ir pasvajot QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 19:42) Čia mano gėriai sandėliuojami, neskaitant dar kelių dėžių siūlų  Šiaip jau daros ankšta vienai bute su savo gėriais Kokia spalvinga piramidė Tokios tai net pakampėm kaišiot , slapstyt nereikia- smagus akcentas
Nea, čia Maximoj dabar yra tokių dėželių dovanų, kaina nuo 2,99 iki 3,99 Lt. visokių dydžių ir kelių ornamentų. Man labai patiko, nes kietos  Neturėjau tik pačios mažiausios, vis neužtaikydavau, ale mėlinytė atsiuntė joje dovanėlę  Šiaip geras dalykėlis, kol yra vis po vieną nusiperku
zuikiniauskienė
2007 08 18, 20:15
QUOTE(tokom @ 2007 08 18, 17:24) Oj kaip ir as svajoju apie savo kampeli... kol kas su vyru dalijames vienu  O mano svajone tureti kazka panasaus  vat tokio kampelio labai norėčiau: Papildyta:QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 20:22) Nea, čia Maximoj dabar yra tokių dėželių dovanų, kaina nuo 2,99 iki 3,99 Lt. visokių dydžių ir kelių ornamentų. Man labai patiko, nes kietos  Neturėjau tik pačios mažiausios, vis neužtaikydavau, ale mėlinytė atsiuntė joje dovanėlę  Šiaip geras dalykėlis, kol yra vis po vieną nusiperku  Labai fainos dėželės. Reiks ir man Maximoj apsilankyt, kai grįšiu. Tikiuosi, kad jų dar bus.
rimgaile
2007 08 19, 22:26
Aš tai esu užsiėmus dvi sekcijos spinteles, kurios prigrūstos karoliukų.Vyras parodė, kur galima įsigyti puikių dėžučių karoliukams susidėt. Tai žvejų parduotuvė.Svajoju įsigyti atskirą darbo stalą su dienos šviesos lempa. Kadangi daugiausiai darbas vyksta vakare, tai trūksta apšvietimo, o kartais nesinori ir nebaigtų darbelių sukaišiot. Žiūriu, kad visos auksarankės apie tą patį svajoja - turėti savo kampelį.
rugiagele111
2007 08 19, 22:29
as taip pat uzsiimu rankdarbiais truputi..pas mane tai luzta spinta nuo skuduru skudureliu ir visokiu kitokiu daikciuku  nebezinau kur viska talpinti...
karolyt*
2007 08 19, 23:10
MAGIC nuostabi darbo vieta. as kaip ir neturiu tokios nes nesu didele rankdarbiautoja tik kai ''uzeina''kazka gaminu...o jei gaminu tai savo mazam kambareli...daiktu rankdarbiams turiu gal kokias3 batu dezes bet ko reik kartais nerandu. taip tai okupuoju savo kompiuterini stala.
rugsėjė
2007 08 20, 10:51
pas mane siuvinejimo "atributika" rado vieta(okupavo  ) ant kosmetinio stalelio ir po juo prisiziuriu pas visas "auksarankes" SM ir pritaikau sau kokia nors ideja
rugiagele111
2007 08 20, 12:25
reiks ir man [pasieskoti ideju kokiu
karolyt*
2007 08 20, 14:57
as tai turiu labai smagiu zebrisku batu deziu.ejau kazkada i batu kalna ir ziuriu visa kruva tookiu dezuciu sakau pardavejoms gal galit duoti kelias sako prasom prasom imkit tai as ir pasiemiau keturias..
rugiagele111
2007 08 20, 15:23
kazi gal dar kur dalina
Dangviva
2007 08 20, 18:53
Cia gal ne i tema, o gal ir i tema, norejau paklausti mezgejeliu, kokiu budu jos saugo virbalus. As tai juos visus plauku gumyte surisau ir laikau pintame krepsyje su siulais. Gal kas originaliau juos saugo, pasidalinkit savo isradingumu.
rugiagele111
2007 08 20, 19:03
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 19:53) Cia gal ne i tema, o gal ir i tema, norejau paklausti mezgejeliu, kokiu budu jos saugo virbalus. As tai juos visus plauku gumyte surisau ir laikau pintame krepsyje su siulais. Gal kas originaliau juos saugo, pasidalinkit savo isradingumu. as tai taip teptukus laikau.su gumyte surisau ir neisimeto...
M.A.M.A
2007 08 20, 19:12
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 17, 18:27) Atleisk man negudriai,bet ka reiskia Etazere,kas cia per baldas? Tai paprasčiausia kelių aukštų lentynėlė ant kojyčių. QUOTE(Dangviva @ 2007 08 20, 19:53) Cia gal ne i tema, o gal ir i tema, norejau paklausti mezgejeliu, kokiu budu jos saugo virbalus. As tai juos visus plauku gumyte surisau ir laikau pintame krepsyje su siulais. Gal kas originaliau juos saugo, pasidalinkit savo isradingumu. Susidėjau į popierinį dovanų maišelį ir laikau dėžėje kartu su siūlais. Aišku, gal galima ir gudriau sugalvoti.
LINUTUKĖ
2007 08 20, 19:43
QUOTE(Aga @ 2007 08 18, 20:22) Nea, čia Maximoj dabar yra tokių dėželių dovanų, kaina nuo 2,99 iki 3,99 Lt. visokių dydžių ir kelių ornamentų. Man labai patiko, nes kietos  Neturėjau tik pačios mažiausios, vis neužtaikydavau, ale mėlinytė atsiuntė joje dovanėlę  Šiaip geras dalykėlis, kol yra vis po vieną nusiperku  nu sendien palaksciau po maksima tai be 7 litu nieko neradau  , o kokio jos dydzio, gal ne ten ieskojau
Crassula
2007 08 20, 20:37
rimgaile
2007 08 20, 20:59
QUOTE(Crassula @ 2007 08 20, 21:37) Bet galutinis darbo rezultatas  yra kur akis paganyti.
karolyt*
2007 08 20, 21:07
QUOTE(rimgaile @ 2007 08 20, 22:59) Bet galutinis darbo rezultatas  yra kur akis paganyti. o ka dirbi?butu ydomu suzinoti?kad jau taip giria cia tave.
As okupavau virtuve, tamsu sandeliuka....dali spintos....ai visur mano daikteliu prikrauta...pilnas butas . Svajoju apie darbo kambari. Savo bardakeli geda fotografuoti,nors bandysiu kiek patvarkyti ir tada gal pasirodysiu Papildyta:QUOTE(karolyt* @ 2007 08 20, 22:07) o ka dirbi?butu ydomu suzinoti?kad jau taip giria cia tave.  Crassulos parase nuoroda yra
karolyt*
2007 08 25, 16:13
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 20, 20:43) nu sendien palaksciau po maksima tai be 7 litu nieko neradau  , o kokio jos dydzio, gal ne ten ieskojau  Nu pas mane Maximoj pramonės pr. Kaune, tai sudėta dabar prie stendo, kur vestuvinė atributika, visokios smukmenėlės joms. O dydžiai nuo 19/19/13 iki 10/10/7 berods cm. Žodžiu bent aš turiu 5 dydžių jau
LINUTUKĖ
2007 08 25, 21:10
nu va o as Vilniuje sedziu  ir amzinai nerandu ko reikia  reiks kur kitur paieskoti
Turi būt, žinau tikrai, kad Vilniuj buvo.
|
|