Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar patenkintos rankdarbių priemonių pasirinkimu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2
MIRNA
Ar jus tenkina rankdarbiu priemoniu pasirinkimas Lietuvoje? Kalbu apie internetines parduotuves ir paprastas parduotuves. Kokiu rankdarbiu Priemoniu labai truksta arba kuriu yra mazas pasirinkimas?
Renna
Nu va, tema kaip pirštu į akį lotuliukas.gif Aš tai nepatenkinta pasirinkimu bent jau čia Klaipėdoj
inore
Aš esu patenkinta tokiomis internetinėmis parduotuvėmis, tik žinoma jų galėtų būti ir daugiau. biggrin.gif
justess22
O man labiau patinka tikros, o ne internetines parduotuves... todel nesu patenkinta pasirinkimu (bent jau Kaune). Siaip turiu svajone, kad kada nors atsiras tikra rankdarbiu parduotuve, kurioje bus galima rasti priemoniu visoms rankdarbiu rusims vienoje vietoje. Tai butu be galo patogu ir idomu.
sizike
QUOTE(justess22 @ 2007 08 16, 14:41)
O man labiau patinka tikros, o ne internetines parduotuves... todel nesu patenkinta pasirinkimu (bent jau Kaune). Siaip turiu svajone, kad kada nors atsiras tikra rankdarbiu parduotuve, kurioje bus galima rasti priemoniu visoms rankdarbiu rusims vienoje vietoje. Tai butu be galo patogu ir idomu.
*

Reikia supermamoms kooperuotis ir atidaryt vieną didelę tikrą rankdarbių parduotuvę thumbup.gif Bet va kaip miestą išrinkt doh.gif lotuliukas.gif
liepa50
QUOTE(inore @ 2007 08 16, 14:31)
Aš esu patenkinta tokiomis internetinėmis parduotuvėmis, tik žinoma jų galėtų būti ir daugiau.  biggrin.gif
*

O kokios yra internetines parduotuves, kad galima but siulu nusipirkt?
Bonbonke...
QUOTE(sizike @ 2007 08 16, 14:53)
Reikia supermamoms kooperuotis ir atidaryt vieną didelę tikrą rankdarbių parduotuvę  thumbup.gif Bet va kaip miestą išrinkt  doh.gif  lotuliukas.gif
*

kad tokiu entuziasciu butu daugiau thumbup.gif lotuliukas.gif
inore
QUOTE(liepa50 @ 2007 08 16, 14:59)
*

Aš perku tik karoliukus ir įvairius priedus, tai siūlai man nelabai aktualu, bet manau, kad tokių tikrai trūksta, jų beveik nėra. Nors man asmeniškai perkant siūlus norėtusi juos pačiupinėti, aš nelabai iš paveiksliuko įsivaizduoju kaip jie atrodo. blush2.gif
Bonbonke...
QUOTE(liepa50 @ 2007 08 16, 14:59)
*

siulu yra rankdarbiai.com
rulle
Aš tai labai nepatenkinta parduotuvių asortimentu verysad.gif ,tuo,kuo aš užsiimu(lėlės),tai pas mus yra kelios lipdymo medžiagos,ir tai,tik neseniai atsirado verysad.gif verysad.gif ,o kas liečia priedus(akis,plaukai,mini baldeliai,žurnalai)tai aplamai tyliu doh.gif
Internetu galima užsisakyti,bet blush2.gif , su užsienio kalbą prastai,o per tarpininkus bandžiau,tai kaina trigubai užauga rolleyes.gif
sizike
Aš tai irgi nepatenkinta parduotuvių pasiūla, nei internetinių, nei neinternetinių, ypač po kelionės į netolimąjį Amsterdamą ir Berlyną.
rulle
QUOTE(sizike @ 2007 08 16, 17:45)
Aš tai irgi nepatenkinta parduotuvių pasiūla, nei internetinių, nei neinternetinių, ypač po kelionės į netolimąjį Amsterdamą ir Berlyną.
*

Aha drinks_cheers.gif , skaičiau tavo atsiliepimus,tai pasijutau,kaip negyvenamoj saloje verysad.gif
zuikiniauskienė
QUOTE(justess22 @ 2007 08 16, 14:41)
*

visiškai pritariu drinks_cheers.gif Užsieny kai užeinu į rankdarbių parduotuvėles, tai net akys raibsta nuo įvairovės. Tikiuosi, kad kada nors taip bus ir Lietuvoje.
melisyte
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 16, 18:00)
visiškai pritariu drinks_cheers.gif Užsieny kai užeinu į rankdarbių parduotuvėles, tai net akys raibsta nuo įvairovės. Tikiuosi, kad kada nors taip bus ir Lietuvoje.
*

Būtų gerai, kad kainos išliktų lietuviškos schmoll.gif
Dangviva
O kaip noretusi, kad visko galima butu isigyti vienoje parduotuveje, o ne blaskytis po visa miesta, aisku, noretusi, kad ir kainos isliktu padorios ax.gif .
MIRNA
QUOTE(melisyte @ 2007 08 16, 19:40)
Būtų gerai, kad kainos išliktų lietuviškos schmoll.gif
*

QUOTE(Dangviva @ 2007 08 16, 21:06)
O kaip noretusi, kad visko galima butu isigyti vienoje parduotuveje, o ne blaskytis po visa miesta, aisku, noretusi, kad ir kainos isliktu padorios ax.gif .
*

Kokius jums kainos yra lietuviskai padorios? Faktas, kad Lietuvoje kainos nenormaliai dideles, bet...
zuikiniauskienė
QUOTE(larina @ 2007 08 16, 21:59)
Kokius jums kainos yra lietuviskai padorios? Faktas, kad Lietuvoje kainos nenormaliai dideles, bet...
*

na, palyginus su užsieniu, tai pigiau, bet ir tai dar žiūrint kas. unsure.gif
MIRNA
Jei butu nesunku, tai gal galetumete sukonkretinti ko kam labiausia truksta. Gal kazkam kazko mazas pasirinkimas, gal kazkas apskritai kazko neranda.
Keith
Kadangi aš gyvenu nedideliame mieste, tai manęs TIKRAI netenkina. Labiausiai nervina, kai nueini į parduotuvę, nu atrodo gi tikrai turėtų būti toks daiktas, bet, ne, nėra. Išniukštinėji visas parduotuves parduotuvytes ir tada tikrai rankos nusvyra užsiimti bet kokiais rankdarbiais. Bet aš suprantu, mažesniame miestelyje gal ir paklausos nėra, tiesiog neapsimoka prekiauti visokiom smulkmenom. Bet blogiausia, kad ir esamos prekės ne geriausios kokybės.
zuikiniauskienė
Man kas labiausiai nepatinka, kad pvz. Kaune yra daug visokių parduotuvėlių, parduotuvių, bazė, dar kažkas ir per visur reikia blaškytis ir ieškoti. Būtų daug paprasčiau ir smagiau, jeigu dauguma prekių būtų kažkokioj vienoj rankdarbių parduotuvėj. rolleyes.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(larina @ 2007 08 21, 12:37)
Jei butu nesunku, tai gal galetumete sukonkretinti ko kam labiausia truksta. Gal kazkam kazko mazas pasirinkimas, gal kazkas apskritai kazko neranda.
*

skamba taip lyg ruostusi kaskas parduotuve atidaryti......... smile.gif
MIRNA
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 21, 18:10)
skamba taip lyg ruostusi kaskas parduotuve atidaryti......... smile.gif
*

Galbut...
sizike
Man tai va dekoruoto popieriaus ir servetėlių pasirinkimo trūksta wink.gif
LINUTUKĖ
QUOTE(larina @ 2007 08 21, 18:12)
Galbut...
*

lauksim lauksim smile.gif
rugsėjė
QUOTE(Guvilė @ 2007 08 21, 14:22)
Kadangi aš gyvenu nedideliame mieste, tai manęs TIKRAI netenkina. Labiausiai nervina, kai nueini į parduotuvę, nu atrodo gi tikrai turėtų būti toks daiktas, bet, ne, nėra. Išniukštinėji visas parduotuves parduotuvytes ir tada tikrai rankos nusvyra užsiimti bet kokiais rankdarbiais. Bet aš suprantu, mažesniame miestelyje gal ir paklausos nėra, tiesiog neapsimoka prekiauti visokiom smulkmenom. Bet blogiausia, kad ir esamos prekės ne geriausios kokybės.
*

pritariu Guviles zodziams
kaip but faina kad kas Lietuvelej sukurtu internetine parduotuve ir bent ne brangesne nei GA g.gif
supersonic-
Kartais tikrai noretusi didesnio pasirinkimo ir mazesniu kainu 4u.gif
Dar yra toks tinklapis, www.86ebuy.com ,tai ten yra ir papuosalu ir akmeneliu bei visokiu detaliu pirkti ir kaikurios visai nebrangiai,metaliniai ir kepureles kaikurios net $0.01-$0.03 rolleyes.gif tik turbut su visais pervedimais ir siuntimais brangiai iseitu siusti i Lietuva sad.gif
Keith
QUOTE(liudnute @ 2007 08 22, 20:00)
pritariu Guviles zodziams
kaip but faina kad kas Lietuvelej sukurtu internetine parduotuve ir bent ne brangesne nei GA g.gif
*

Jo, būtų geriausias sprendimas šiuo atveju ax.gif
MIRNA
QUOTE(Guvilė @ 2007 08 24, 15:19)
Jo, būtų geriausias sprendimas šiuo atveju  ax.gif
*

Atsiprasau, kad pabusiu ziopla, bet kas yra GA?
zuikiniauskienė
QUOTE(MIRNA @ 2007 08 24, 15:29)
Atsiprasau, kad pabusiu ziopla, bet kas yra GA?
*

Parduotuvė "Geros akys".
sanpaulija2
Na o mano nuomone, kad ir koks būtų pasirinkimas internetinėje parduotuvėje, aš mieliau apsipirkčiau paprastoje, t.y. tiesiogiai. Nes mėgstu pačiupinėti tai, ką perku, o ir klausimų įvairių iškyla, kuriuos kartais tik su pardavėjo pagalba galima išsiaiškinti (nors rasti kompetentingą paradvėją oi kaip sunku...). O realybė toki: gyvenu ne didmiestyje, todėl priemonių rankdarbiams galima rasti tik tradicinių; siūlų, audinių ir pan. "Naujesniems" menams mūsų provincija dar neprinoko - pabandyk paklausti kad ir apie sendinančius lakus - oi kokių mimikų prisižiūrėsi biggrin.gif blink.gif schmoll.gif g.gif verysad.gif Nei karoliukų, nei dažų (tik guašas ir akvarelė) nėra. Servetėlės masinės, ryžinio popieriaus nerasta, floristikos prekių irgi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Zhuvycia
Oi, kaip būtų nuostabu, jei atsirastų tokia parduotuvė. Užtenka apsilankyti kad ir mažiausiame kokios VOkietijos miestelyje, ir ten rasi rankdarbių parduotuvę su viiiiskuo, ko tik širdis geidžia. Man tai labiausiai trūksta tų pačių daiktų įvairovės. Pvz., jeigu yra karoliukų, tai būtinai tik tradicinių spalvų ir rūšių, jei yra dažų, tai tik tradicinių ir pan. Taip pat labai trūksta visokių detalyčių, varpeliukų, segtuliukų, akyčių, nosyčių, atviruciu ruosiniu ir pan. Siaip tai va stai cia yra nemazai gero www.hobbycenter.com Bet ne viskas.
Apziurejus visas internetines parduotuves (lietuviskas) galima susirasti daug ko reikia, bet gi nera to laiko tiek, kad sedeti ir ieskoti. Va jeigu taip butu diiiiidele parduotuve kur viskas vietoje... As irgi norejau tokia kazkada atidaryti, bet kad nezinau nuo ko ir pradeti.
saullute
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 08 25, 11:39)
Oi, kaip būtų nuostabu, jei atsirastų tokia parduotuvė. Užtenka apsilankyti kad ir mažiausiame kokios VOkietijos miestelyje, ir ten rasi rankdarbių parduotuvę su viiiiskuo, ko tik širdis geidžia. Man tai labiausiai trūksta tų pačių daiktų įvairovės. Pvz., jeigu yra karoliukų, tai būtinai tik tradicinių spalvų ir rūšių, jei yra dažų, tai tik tradicinių ir pan. Taip pat labai trūksta visokių detalyčių, varpeliukų, segtuliukų, akyčių, nosyčių, atviruciu ruosiniu ir pan. Siaip tai va stai cia yra nemazai gero www.hobbycenter.com Bet ne viskas.
Apziurejus visas internetines parduotuves (lietuviskas) galima susirasti daug ko reikia, bet gi nera to laiko tiek, kad sedeti ir ieskoti. Va jeigu taip butu diiiiidele parduotuve kur viskas vietoje... As irgi norejau tokia kazkada atidaryti, bet kad nezinau nuo ko ir pradeti.
*

Man po apsilankymo Italijos rankdarbiu parduotuvese, buvo visai toks pat noras, tiesiog issiziojau ir nezinojau nuo ko pradeti ziureti, kai i tokia patekau pries 6 metus. Aisku, visi su savim pasiimti pinigai, ten ir liko... blush2.gif
Bet visi geri norai ir svajones atsimusa i esmines problemas:

1. Maza Lietuvos rinka
2. Mazos vidutines gyventoju pajamos.
3. Smulkaus verslo zlugdymas is valstybes puses.
4. Malonumas ir noras rinktis viska apziurint ir isciupinejant bigsmile.gif

Pasiulyti toki asortimenta kaip didziosios uzsienio rankdarbiu parduotuves, yra nerealu (bent jau artimiausius metus du), nebent neturint kur deti pinigu ir daryti tai savo malonumui smile.gif
Tuo labiau, kad dabar uzsienio internetines parduotuves yra prieinamos gan lengvai daugumai rankdarbiautoju ir net ten nera vienoje vietoje visko ko reikia, tad tiketis to cia...
Dangviva
belandziodama po interneta, stai radau tokia rankdarbiu parduotuve Danijoje, turbut viskas ko reikia rankdarbiams vienoje vietoje
http://s208.photobucket.com/albums/bb145/D...rrent=img86.gif
zuikiniauskienė
QUOTE(Dangviva @ 2007 08 30, 14:28)
belandziodama po interneta, stai radau tokia rankdarbiu parduotuve Danijoje, turbut viskas ko reikia rankdarbiams vienoje vietoje
http://s208.photobucket.com/albums/bb145/D...rrent=img86.gif
*

swoon.gif swoon.gif swoon.gif
na, į tokią įėjus, greit tikrai neišeisi. hihihi.gif Bet man čia labiau į sandėlį panašu, o ne į pačią parduotuvę. unsure.gif Nepastebėjai, kokiam mieste yra? g.gif
Dangviva
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 30, 14:32)
swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif
na, į tokią įėjus, greit tikrai neišeisi. hihihi.gif Bet man čia labiau į sandėlį panašu, o ne į pačią parduotuvę. unsure.gif Nepastebėjai, kokiam mieste yra? g.gif
*

ot zioplas daiktas, neisidemejau, na vel teks pasikuisti
Papildyta:
nu va radau ta puslapi, cia pazodziui isvertus prekiu namai, bet matau, kad sirdy DK, tai viska pati paskaitysi http://www.terapi-hobby.dk/page9.html
jolanta22
Sveikos merginos , esu rankdarbiu megeja , todel priemoniu ir medziagu uztenka , zinoma smagiau butu , kad viskas rastumem po vienu stogu , bet atstumai nedideli , todel nesudetinga rasti , ko reikia..
zinoma brazilam reikia pavydeti , paziurekit kokia parduotuve jie turi-
http://s160.photobucket.com/albums/t187/jola0007/
zuikiniauskienė
QUOTE(jolanta22 @ 2007 08 30, 18:12)
Sveikos merginos , esu rankdarbiu megeja , todel priemoniu ir medziagu uztenka , zinoma smagiau butu , kad viskas rastumem po vienu stogu , bet atstumai nedideli , todel nesudetinga rasti , ko reikia..
*

tyliu swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Dangviva
QUOTE(jolanta22 @ 2007 08 30, 18:12)
*

jo i tokia parduotuve papulciau bigsmile.gif , tai ilgai manes niekas is ten neiskrapstytu, kol visko neapziureciau lotuliukas.gif
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
xvikutex
o pvz siūlų tai tik rankdarbiuose ir auksarankėj radau, o ir ten pasirinkimas man permažas. šilkinių siūlų, ar bent panašių iš vis nėra. o gal aš nerandu?
Vaizele
Nežinau, ar su savo klausimu į tą temą įtaikiau blush2.gif

Bet bandau:

žodžiu, per vėlai susigriebiau, laiko siuvinėti nebeliko, bet verkiant reikia padekoruoti vieną drabužį. Tad gal kas užmatėt gatavą aplikaciją, man reiktų kažko jūreivystės tematika.

Tiktų inkaras, senovinis laivo vairas toks su daug rankenų, laivas, laivelis, iš bėdos gelbėjimosi ratas ir pan. Spalvos - arba auksinė, sidabrinė, arba balta-mėlyna-raudona. Kad tiktų vyrui.

Su dideliu išankstiniu dėkingumu 4u.gif nes reikaliukas jau dega dega juodai umn.gif
GALUZE
sveikos,
pasirinkimu neesu patenkunta galetu but ir daugiau,nesakau kad vienoje vietoje bet kai reik tai nelabai ir randi ko ieskai....
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Saidutia
na pasirinkimas galėtų būt didesnis visose internetinėse parduotuvėse, o labiausiai pikta, kad jie to asortimento neplečia, visiškai neatsiveža kažko įdomesnio, aš taip norėčiau įvairesnių cloisonne, taip pat įvairesnio asortimento sidabro ruošinių. ax.gif

Be to mano galva, prekės internete turėtų būti pigesnės, kad pritrauktų klientą, o dabar kartais ir didesnės (akmenukai pvz) nei parduotuvėje, man jau tada daug geriau gyvai rinktis ir derinti spalvas, formas, be to ir broko nenusipirksi schmoll.gif
Jūros akmenėlis
Tikrai nesu patenkinta tie e-parduotuviu tiek iprastu asortimentu schmoll.gif jau nekalbu apie parduotuves mazesniuose miestuose doh.gif o internetinese tai ir kainos ne ka skiriasi nuo paprastu parduotuviu tai dar ir asirinkimas neypatingas
Ashji
Asortimentas tikrai menkas schmoll.gif Be to nesi užtikrinta smile.gif ar perki tikra akmenį ar tik jo pavadinimą.Aš pati mielai pasidairau sendaikčių turguose.Kartais atrandu visai įdomių daikčiukų savo papuošalams
*Sausainiukas*
QUOTE(Ashji @ 2009 04 22, 22:04)
Asortimentas tikrai menkas schmoll.gif Be to nesi užtikrinta smile.gif  ar perki tikra akmenį ar tik jo pavadinimą.Aš pati mielai pasidairau sendaikčių turguose.Kartais atrandu visai įdomių daikčiukų savo papuošalams
*

Zinau kad ne i tema, bet perziurejau, tikrai labai originalus Ashji papuosaliukai drinks_cheers.gif
redstrawberry
Gerai jums, kurios didmiesciuose gyvenate - galite nueiti ir "gyvai" ivairiu daikciuku pasirinkti... o man belieka dziaugtis, kad yra internetines parduotuves, kadangi gyvenu Lietuvos provincijoje smile.gif aisku, pasigendu kartais ivairesniu dekupazo priemoniu g.gif
Ashji
*Sausainiukas*,dėkui už komentarą(nors ir ne į temą hihihi.gif)Beje,Tavo pačios papuošaliukai verti dėmesio mirksiukas.gif
*Sausainiukas*
QUOTE(Ashji @ 2009 04 23, 21:23)
*Sausainiukas*,dėkui už komentarą(nors ir ne į temą hihihi.gif)Beje,Tavo pačios papuošaliukai    verti dėmesio mirksiukas.gif
*

Aciu blush2.gif
o kad butu i tema, tai taip, yra siau metu daug internetiniu lietuvisku parduotuveliu, bet velgi, tenka uzsisakineti is vienos sidabro detales, is kitos akmenukus, dar is kitos idomesnius karoliukus, svarovskiukai dar kitur uz geresne kaina..... per tiek vietu uzsakinejant sumos gaunasi nedideles, tai dar ir atsiuntimas kainuoja....
Taigi, kol kas neesu patenkinta....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.