Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Bronius Žaliūnas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Belina
as norejau paklausti, kas neseniai gimdet pas si gydytoja? noreciau suzinoti kiek jam moketi uz gimdyma, parasykit i a.z. mirksiukas.gif lauksiu
Ruggiagele
Man irgi butu idomu suzinoti, kiek jam moketi?
Beje, paprastai mokama po gimdymo, tiesa? 4u.gif
*Liūtukė*
O jis prieš gimdima nieko ir neima, ir net nesako ....kad reikia mokėti ir kiek ax.gif
Laukine25
Sakykit mielos, o kiek mokejot siam gydytojui uz susitarima?
As taip pat pas ji zadu gimdyti, tai noreciau suzinoti kaip jam padavet pinigelius, kiek davet ir gal dar kazkam mokejot? akuserems, anesteziologui? g.gif
Dekui uz informacija. 4u.gif
in petto
Gimdžiau pas šitą gydytoją - profesionalus, korektiškas, ramiai į viską reaguojantis thumbup.gif
ToBeOrange
gal kas žino, kada gydytojas atostogaus? ir kaip budi artimiausiomis savaitėmis?
įdomu, ar apskritai, įmanoma kaip nors apskaičiuoti, kokiu režimu gydytojai budi? g.gif
Llauritta
QUOTE(Relaxa @ 2008 06 22, 23:17)
gal kas žino, kada gydytojas atostogaus? ir kaip budi artimiausiomis savaitėmis?
įdomu, ar apskritai, įmanoma kaip nors apskaičiuoti, kokiu režimu gydytojai budi? g.gif
*

Patarčiau viso šito paklausti gydytojo, jsi pats tave informuos kada jos nebus wink.gif Kai aš gimdžiau savaitę prieš jsi kaip tik buvo išvykęs, tad buvo susitaręs su kita gydytoja dėl manęs, jeigu kartais prasidėtų anksčiau wink.gif Likimo valiai jis nepaliks, jei jau apsiims ir susitars su tavim. Perduos tave tai gydytojai, pas kurią pati norėsi, jei jsi negalės. Aš patarčiau tada Puzienę wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2008 06 19, 00:23)
Sakykit mielos, o kiek mokejot siam gydytojui uz susitarima?
As taip pat pas ji zadu gimdyti, tai noreciau suzinoti kaip jam padavet pinigelius, kiek davet ir gal dar kazkam mokejot? akuserems, anesteziologui? g.gif
Dekui uz informacija. 4u.gif
*

Mokėjau tik pačiam gydytojui, daugiau niekam, bet nepaisant to, pooperacinė priežiūra buvo super thumbup.gif Beje, anesteziologė buvo nuostabiausia, nors irgi nieko nemokėjau. Rusė man atrodo, tokia maloni moteris labai, bet nežinau nei vardo nei pavardės doh.gif
Pinigėlius tiesiog MB ėmė ir padavė gydytojui, kai jis buvo užsukęs pasiteiraut kaip jaučiames po operacijos (buvau vienvietėje palatoje) smile.gif Tik nesugalvokitd duot pinigus prieš gimdymus, tai tiesiog nepadoru wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Juviar @ 2008 06 14, 09:38)
O jis prieš gimdima nieko ir  neima, ir net nesako ....kad reikia mokėti ir kiek ax.gif
*

Kai pirmą kartą su gydytoju susitikom, tiesiog pasakiau, kad noriu konkrečiai pas jį gimdyt, paklausiau ar atvažiuotų ir nakty jeigu ką ir t.t. Tai viens kitą gerai supratom wink.gif apie pinigus nekalbėjom nė žodžio. Ir taip buvo savaime suprantama, kad atsiskaitysiu po visko. Jis pasakys kas ir kaip ir ar apsiims, ar sutinka prižiūrėt jus ir t.t. Reik tiesiai šviesiai sakyt viską, aks neramina, kokei klausimai, net jei jie ir atrodys kvaili wink.gif tik aišku į temą wink.gif, apie gimdymą, apie vyro dalyvavimą, apie pogimdyvinę tvarką ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 06 12, 16:02)
Man irgi butu idomu suzinoti, kiek jam moketi?
Beje, paprastai mokama po gimdymo, tiesa?  4u.gif
*

mokėkit kiek jūsų šeima gali sau leist wink.gif aš internete buvau prisiskaičius, kad padoru yra mokėt nuo 500 iki 800 Lt, tai tose ribose yra tilpome wink.gif
Žinoma, kad už viską reik mokėt po, o ne prieš wink.gif Ir laisvai jauskitės nemokėdamos nieko už vizitus iki gimdymo, tai normalu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Belina @ 2008 04 16, 12:31)
lotuliukas.gif  aisku, as jau susiskambinau su juo, eisiu i konsultacija, bet balsas per telefona tai uzbure  blush2.gif
*

nu jo, malonus jis labai toks, labai kelią pasitikėjimą ir užburia ramybe wink.gif Net pamiršti, kad gi jis vyras, kažkaip dzin buvo, nusiteiki ir psio wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ene @ 2008 05 03, 19:06)
Man šnekant nesąmones išliko ramus ir aiškino kodėl ir ką reiktų daryti (nors man vistiek nesisekė).

lotuliukas.gif vaizdžiai čia parašei thumbup.gif gerai įsivaizduoju wink.gif (neteko patirt nesąmonių šnekėjimo, nes buvo cezaris, bet Žaliūną įsivaizduoju nepanikuojant wink.gif)
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2008 05 06, 13:27)
Sveikos mergaites,
labai sveikinu visas susilaukusias leliuku. Manes sita laime dar laukia ir noreciau kad jai i pasauli padetu ateiti irgi p. Zaliunas. Taciau kai matau kad jis toks populiarus, bijau ar uzteks mums jo vieno visoms? Man eina 28 savaite, tai matyt jau pats laikas tartis? Ar pas ji bet kas gali patekti ar reikia kazkokiu rekomendaciju? Juk sitiek norinciu jis negali priimti? doh.gif
*

šiaip tai geriausia eiti tartis nuo 37 savaitės wink.gifm jei viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Juviar @ 2008 03 25, 12:50)
Ar šis gydytojas daro "cezarį"???
*

taip, ir labai kokybiškai thumbup.gif Man darė, vixkas nuostabiai ir lengvai sugijo, jau kitą dieną vaikščiojau.
kuskusas
as irgi pas ji gimdziausi... vyrui tai patiko, o as taip ir nesupratau kas prie ko... atejo viena karta, pasake kad jau galiu gimdyt ir baigesi jo visa pagalba:)) nu gal ir geras, biski pajuokauja, nors tada nelabai juokinga buna... o tartis nesitariau tiesiog pataikiau ant budejimo... po to dar viena karta maciau kai atejo po poros dienu pasakyti kad smagus gimdymas buvo ir paklaust kaip jauchiuosi... tai vyras ish to dziaugsmo dar ir pinigelio dave.. betr nekazi kiek... smile.gif)) visia norechiau ir antra ten pat pas ji gimdytis.. svarbiausia kad vaikiukas sveikas butu ir kad gydytojas nenervina:)) ir nenusishneka:)
Varikė
Aš gimdžiau pas Žaliūną.

Ėjau tartis 36 savaičių. Ir ačiū dievui, kad anksčiau sugalvojau nueit. Nes pagimdžiau 37 savaičių ir 1 dienos. Taip, kad tartis su juo galima ir šiek tiek anksčiau, svarbiausia ne per vėlai.

Gydytojas labai ramus, taktiškas. Ne tik man patiko, bet ir vyrui.

Kiek žinau gydytojas nuo birželio 30 dienos išeina atostogų 3 savaitėms.

Kas dėl susiuvimų (šiek tiek plyšau), po 3 savaičių bandžiau ieškot randų, neradau. Tad manau, kad profesionalas šioje srityje.

Sėkmės visoms.
*Liūtukė*
QUOTE(Rivatakė @ 2008 06 29, 12:29)
Aš gimdžiau pas Žaliūną.

Ėjau tartis 36 savaičių. Ir ačiū dievui, kad anksčiau sugalvojau nueit. Nes pagimdžiau 37 savaičių ir 1 dienos. Taip, kad tartis su juo galima ir šiek tiek anksčiau, svarbiausia ne per vėlai.

Kas dėl susiuvimų (šiek tiek plyšau), po 3 savaičių bandžiau ieškot randų, neradau. Tad manau, kad  profesionalas šioje srityje.

Sėkmės visoms.
*

AČIŪ, AČIŪ. smile.gif ...............TAIP NORĖJOSI ŠVIEŽESNĖS INFORMACIJOS APIE B.ŽALIŪNĄ, MAN GIMDYTI RUGPJŪČIO MĖN. TAI TIKIUOSI JAU BUS PO ATOSTOGŲ , NES IGRI TRUPUTIKA JAUDINAUSI, KAD TIK NEPAPULTI KADA JIS ATOSTOGAUS. JIS PRIEMĖ MANO PIRMĄ SŪNELĮ PRIEŠ 2,5M., NORIU IR ANTRĄ VAIKELĮ PAGIMDYTI PAS JĮ....... nestuke.gif
kuskusas
Aš gimdžiau pas Žaliūną.

Kas dėl susiuvimų (šiek tiek plyšau), po 3 savaičių bandžiau ieškot randų, neradau. Tad manau, kad  profesionalas šioje srityje.

Sėkmės visoms.
*

o mane siuvo akusere... tai gerai, kad ne veida biggrin.gif nes plastines operacijos reiketu biggrin.gif
Ruggiagele

*

Nu po paraliais!!! kas atostogauja tris savaites?!!! g.gif as kaip tik norejau sia savaite vaziuoti i RK pas ji, nes man beveik jau 36 savaites... ot grazu, per tiek as ir pagimdyti dar galiu speti... ka dabar daryc?.. doh.gif unsure.gif gal netycia sulauksiu grizusio rolleyes.gif
kuskusas
QUOTE(Ruggiagele @ 2008 07 01, 12:58)
Nu po paraliais!!! kas atostogauja tris savaites?!!!  g.gif as kaip tik norejau sia savaite vaziuoti i RK pas ji, nes man beveik jau 36 savaites... ot grazu, per tiek as ir pagimdyti dar galiu speti... ka dabar daryc?..  doh.gif  unsure.gif gal netycia sulauksiu grizusio  rolleyes.gif
*

biggrin.gif liepk kliackui palaukti dedes broniaus:)
Paršulis
Aš irgi prieš 4m. gimdžiau RK bet nebuvau su niekom susitarusi nuvažiavau kai prasidejo skausmai.Priemimo skiriui mus pasitiko labai nemaloni sesele vos ne ko tu cia atvažiavai bet abžirejo pasake kad dar negimdisiu nes gimdos kaklelis gar neprasidares oskausmai praeis ,bet i ligonine pagulde su tais skausmais aš prasikankinau visa nakti nors atvažiavau kaškur 12val. dienos dar tiesa inai pasake kad aš visa nakti ramei pramegojau nors pati visa nakti knarke o man jau buvo ne iki mego.Tik ryte kaškur 9val. mania pagulde i gimdikla ten irgi kaškos košmaras visi laksto nesuprasi kas ir pre ko tik viena akušere labai maloni moteris atejo ir pasake kad dalivaus gimdime dar atejo kaškokia daktare pavardes aš jos neatsimenu abžiurejo ir kai aš pasakiau kad darikit ka nors nesman labai bloga inai pasake visos jus taip sakot ir visos gimdot.Tik po piet nežinau kelinta valanda atejo daktaras Žaliunas dar karta abžiureju labai dauk skire demesio dar atrodo suleido vaistus ir kaškur po valandos pagimdžiau.Ačiu jam nes jai ne jsai neaišku kaip viskas baiktusi.Dabar vel laukesiu gimdit rukpjuti tai labai tikiosiu kad viskas bus gerai ir paviks su jo susitart nes nenoriu tokio gimdimo kaip pirmas
Paršulis
sveikos mamites gal kuria žinot ar gyd.Zaliūnas ištikruju atostogauja ,jai taip tai gal žinot kada grišta po atostogu
Mičiko
QUOTE(Paršulis @ 2008 07 11, 14:33)
sveikos mamites gal kuria žinot ar gyd.Zaliūnas ištikruju atostogauja ,jai taip tai gal žinot kada grišta po atostogu
*

Atostogauja ir grįš 21d.
Paršulis
QUOTE(Mičiko @ 2008 07 11, 14:35)
Atostogauja ir grįš 21d.
*

Ačiu labai už informacija
Mičiko
QUOTE(Paršulis @ 2008 07 11, 14:53)
*

Į sveikatą mirksiukas.gif
Ruggiagele
QUOTE(Paršulis @ 2008 07 11, 14:53)
*

Man sake, kad 23 d ax.gif
Mangirdiene
liepos 23d. jam budejimas. Pati planuoju vakare uzsukt ir paziureti savo Stebukla per tv ekrana wub.gif
Kvota9
As gimdziau pas Zaliuna 2008-08-08, buvau su juo susitarusi. Gimdymas prasidejjo ne jo budejimo metu, bet jis atvaziavo ir padejo mano dukrytei ateiti i si pasauli 4u.gif . Aciu jam uz tai. Ir apskritai jis- super ir kaip gydytojas, ir kaip zmogus, nes palaikymo gimdant, reikejo is visu aplinkiniu. Dar karta aciu biggrin.gif
kuskusas
4u.gif sveikinimai shviezhiai ishkeptai mamytei!
braske83
Okiek jam reikia moketi? ir nuo kelintos sav. tartis del gimdymo?
Fanta*
QUOTE(braske83 @ 2008 08 29, 13:30)
Okiek jam reikia moketi? ir nuo kelintos sav. tartis del gimdymo?
*

Apie kainas cia jau buvo rasyta. O tartis - as berods nuejau 37.
linde
LABAS nestuke.gif . GAL GALIT PASAKYTI, KIEK MOKEJOT UZ KONSULTACIJA?
Fanta*
QUOTE(linde @ 2008 09 11, 09:49)
LABAS nestuke.gif . GAL GALIT PASAKYTI, KIEK MOKEJOT UZ KONSULTACIJA?
*

Zaliunui? Uz kokias konsultacijas? g.gif Tai kad nieko.
kuskusas
konsultacijos nemokamos, gimdymas mokamas jei tariesi biggrin.gif
tuzasss
gimdziau pas Zaliuna pries 10 dienu. SUPER GYDYTOJAS. DIDELIS JAM ACIU UZ SVEIKA SUNU IR LAIKU PADARYTA CEZARIO OPERACIJA
linde
LABAS. O KIEK DAVET UZ CEZARIUKA ZALIUNUI?
Rūtta
Sveikos,

pasidalinsiu savo ispudziais apie gydytoja ir as smile.gif Pagimdziau rugsejo 14 diena biggrin.gif

Buvau su gydytoju sutarusi ir pas ji i apziuras ejau jau nuo 16 savaites (nuo tada pas savo gine nebesilankiau). Apziuredavo, padarydavo echo, uzrasydavo sirdeles tonus, vienu zodziu viskas tvarkoje. Kadangi gimdymas velavo keliomis dienomis, tai pas ji jau ejau kas 3 dienas, kad patikrintu kokia situacija. Atejus gimdymo vakarui ir pajutus saremius (vandenys nenubego, kitkas irgi tvarkoje) paskambinau gydytojui, papasakojau kas vyksta ir sutariau, kad tiksliai susitarsime kada jam atvykti, kai apziures budinti gydytoja. Budinti gydytoja pasake, kad jau 5 cm atsidares kaklelis, tad B.Zaliunas is karto atvyko nedelsdamas. Su gydytojo pagalba pagimdziau per 5 valandu. Paskui dar pasiule geresne palata smile.gif Veliau pajutau, kad vienoje krutineje sukietejimas, tad vel skambinau gydytojui, kuris liepe atvykti i RK ir pasirupino, kad slaugytoja gerai ismasazuotu krutine, tad dabar ji susitvarke. Sekanti karta pas ji turiu eiti 2 menesiai po gimdymo - kirpimo ir plysimo apziurejimui.

Atsiliepimai apie gydytoja ir mano, ir vyro labai gerai. Konkretus, kvalifikuotas ir malonus zmogus. Jei nusisypsos laime gimdyti antra karta, tikrai tarsiuos tik pas ji.

Sekmes nestuke.gif laukiancioms savo stebukleliu!
linde
LABUKAS. AS PRIES 11 DIENU PAGIMDZIAU DUKRA PO CEZARIO PJUVIO. LABAI DIDELIS ACIU GYDYTOJUI ZALIUNUI. SUPER GYDYTOJAS. 4u.gif
Llauritta
QUOTE(linde @ 2008 10 15, 15:19)
LABUKAS. AS PRIES 11 DIENU PAGIMDZIAU DUKRA PO CEZARIO PJUVIO. LABAI DIDELIS ACIU GYDYTOJUI ZALIUNUI. SUPER GYDYTOJAS.  4u.gif
*

Sveikinimai 4u.gif
Taip taip, visus vaikus ir aš tik pas Žaliūną gimdysiu wink.gif
Gute_Mika
QUOTE(Saules.sviesa @ 2008 10 11, 10:39)
Sveikos,

pasidalinsiu savo ispudziais apie gydytoja ir as smile.gif Pagimdziau rugsejo 14 diena  biggrin.gif

Buvau su gydytoju sutarusi ir pas ji i apziuras ejau jau nuo 16 savaites (nuo tada pas savo gine nebesilankiau). Apziuredavo, padarydavo echo, uzrasydavo sirdeles tonus, vienu zodziu viskas tvarkoje. Kadangi gimdymas velavo keliomis dienomis, tai pas ji jau ejau kas 3 dienas, kad patikrintu kokia situacija. Atejus gimdymo vakarui ir pajutus saremius (vandenys nenubego, kitkas irgi tvarkoje) paskambinau gydytojui, papasakojau kas vyksta ir sutariau, kad tiksliai susitarsime kada jam atvykti, kai apziures budinti gydytoja. Budinti gydytoja pasake, kad jau 5 cm atsidares kaklelis, tad B.Zaliunas is karto atvyko nedelsdamas. Su gydytojo pagalba pagimdziau per 5 valandu. Paskui dar pasiule geresne palata smile.gif Veliau pajutau, kad vienoje krutineje sukietejimas, tad vel skambinau gydytojui, kuris liepe atvykti i RK ir pasirupino, kad slaugytoja gerai ismasazuotu krutine, tad dabar ji susitvarke. Sekanti karta pas ji turiu eiti 2 menesiai po gimdymo - kirpimo ir plysimo apziurejimui.

Atsiliepimai apie gydytoja ir mano, ir vyro labai gerai. Konkretus, kvalifikuotas ir malonus zmogus. Jei nusisypsos laime gimdyti antra karta, tikrai tarsiuos tik pas ji.

Sekmes  nestuke.gif  laukiancioms savo stebukleliu!
*

Sveikinu sekmingai sulaukus leliuko 4u.gif
Manes sis etapas tik laukia... ir vat nezinau, kaip buna tokiais atvejais, kai gydytojas atvyksta ne savo pamainos metu. Jeigu tariamasi, tai nesukant sau galvos jam ir mokama? ar reikia dar moketi ligoniu kasoms?
Pagelbekit, nes visko prisiskaiciau doh.gif ir nebesuprantu, kaip realiai viskas vyksta.. verysad.gif
kukuruze
QUOTE(Gute_Mika @ 2008 10 16, 12:22)
Sveikinu sekmingai sulaukus leliuko 4u.gif
Manes sis etapas tik laukia... ir vat nezinau, kaip buna tokiais atvejais, kai gydytojas atvyksta ne savo pamainos metu. Jeigu tariamasi, tai nesukant sau galvos jam ir mokama? ar reikia dar moketi ligoniu kasoms?
Pagelbekit, nes visko prisiskaiciau  doh.gif ir nebesuprantu, kaip realiai viskas vyksta..  verysad.gif
*

na as turiu pazistamu ligoniu kasoje, tai man taip ir pasake, kad jei issikvieti ne per budejimo laika, tuomet turi sumoketi 460 LT (tiek atrodo), o tada dar gydytojui duodi, cia jau nuo taves priklauso, kiek... todel as greiciausiai su nieko nesitarsiu, nes kazkaip gaunasi auksinis gimdymas, bet baisoka man... unsure.gif na tikekimes, kad ir nesitarus pakliusiu pas zaliuna lotuliukas.gif
Fanta*
As kvieciausi gydytoja ne jo budejimo metu - nei cento nemokejau jokioms ligoniu kasoms blink.gif
in petto
RK visada tokia tvarka buvo, kad jei nori, kad ne savo budejimo metu atvyktu gydytojas, tai turi sumoketi i RK (ar cia skaitosi i LK) lygtais 451 Lt. Sitas punktas yra sutarty kuria pasirasai, kai atvyksti i ligonine. Maciau sita punkta, bet nesukau sau galvos - nieko ten neirasinejau ir i jokias kasas nemokejau. Padaviau gydytojui pinigelius, o kaip ten jie toliau forminasi nesukau sau galvos ax.gif

Tiesa as taip ir iki siol nezinau kaip as pagimdziau - ar per gydytojo budejima, ar ne g.gif Nesuku sau galvos ir del to, vis tiek buciau davus bet kokiu atveju rolleyes.gif

Girdejau tik, kad ir VGN ir AK isivede sita tvarka ir ten lygtais reikia moketi ir ligoniu kasoms g.gif
kukuruze
QUOTE(in petto @ 2008 10 16, 18:14)
RK visada tokia tvarka buvo, kad jei nori, kad ne savo budejimo metu atvyktu gydytojas, tai turi sumoketi i RK (ar cia skaitosi i LK) lygtais 451 Lt. Sitas punktas yra sutarty kuria pasirasai, kai atvyksti i ligonine. Maciau sita punkta, bet nesukau sau galvos - nieko ten neirasinejau ir i jokias kasas nemokejau. Padaviau gydytojui pinigelius, o kaip ten jie toliau forminasi nesukau sau galvos ax.gif

Tiesa as taip ir iki siol nezinau kaip as pagimdziau - ar per gydytojo budejima, ar ne g.gif Nesuku sau galvos ir del to, vis tiek buciau davus bet kokiu atveju rolleyes.gif

Girdejau tik, kad ir VGN ir AK isivede sita tvarka ir ten lygtais reikia moketi ir ligoniu kasoms g.gif
*

siaip man atrodo neperseniausiai sis mokestis atsirado...
o jus turbut gimdete per gydytojo budejimo laika smile.gif
nes kitaip ligonine butinai pasiimtu si mokesti, negi ji noretu si mokesti prarasti smile.gif
in petto
QUOTE(kukuruze @ 2008 10 16, 20:49)
siaip man atrodo neperseniausiai sis mokestis atsirado...
o jus turbut gimdete per gydytojo budejimo laika smile.gif
nes kitaip ligonine butinai pasiimtu si mokesti, negi ji noretu si mokesti prarasti smile.gif
*

Apie sita mokesti RK is kalbu girdejau jau gerokai pries metus, o pati gimdziau pries daugiau nei puse metu ax.gif Gal ir per budejima gimdziau, jei taip, tai labai dziaugiuosi, kad visi pinigeliai gydytojui tada atiteko smile.gif Nors pagal mano apskaiciavimus lyg ir neturejo buti budejimo laikas g.gif

Sekmes visoms gimdancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kukuruze
QUOTE(in petto @ 2008 10 17, 08:38)
Apie sita mokesti RK is kalbu girdejau jau gerokai pries metus, o pati gimdziau pries daugiau nei  puse metu ax.gif Gal ir per budejima gimdziau, jei taip, tai labai dziaugiuosi, kad visi pinigeliai gydytojui tada atiteko smile.gif Nors pagal mano apskaiciavimus lyg ir neturejo buti budejimo laikas g.gif

Sekmes visoms gimdancioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

gal tada RK taip griztai neziuri g.gif nes vgn, tai tikrai reikia moketi, gal kurios tariates su gydytojais galit ju paklausti? ir mums papasakoti tada bigsmile.gif
Rūtta
Del mokejimo ligoniu kasoms - gydytoja kvieciau ne per jo budejima. Is karto atvaziavus i RK apziurinciai gydytojai pasakiau, kad kviesiu B.Zaliuna, nes su juo esu susitarusi. Tai zinojo visas dokumentus forminantis personalas, bet niekas net neuzsimine, kad kazka reikia moketi ligoniu kasoms. Atsiskaiciau tik tiesiai su gydytoju.
Sekmes dar laukiancioms stebukleliu 4u.gif
Rutule
O kaip jus suzinot kada Zaliunas budi? Tiesiog jam skambinat i mobilu ir klausiat kada ateit?
Fanta*
QUOTE(rutule @ 2008 10 29, 14:19)
O kaip jus suzinot kada Zaliunas budi? Tiesiog jam skambinat i mobilu ir klausiat kada ateit?
*

Taip, kaskart skambindavau jam ir pasakydavo, kada man užsukti per jo budėjimą.
Rutule
Taip ir pirmaji karta, kai jis dar jusu nepazysta?
Atsiprasau uz kvaila klausima smile.gif
Fanta*
QUOTE(rutule @ 2008 10 29, 17:07)
Taip ir pirmaji karta, kai jis dar jusu nepazysta?
Atsiprasau uz kvaila klausima smile.gif
*

Nieko čia kvailaus nėra 4u.gif Pirmą kartą skambinant sakiau, kad noriu susitikti su juo ir aptarti galimybę tartis dėl gimdymo. Tada jis pasiūlė laiką, kada man atvykti į ligoninę smile.gif
ddd
Gal galetumet man brukstelt i AZ, kiek mazdaug mokejot uz gimdyma "susitarus". Pirma jau senokai gimdziau, tai neissivaizduoju, kokios dabar kainos. Aciu
*caffe macchiato*
super gydytojas thumbup.gif wub.gif
tuzasss
Labas visoms,

gal kuri zinot, ar sis gydytojas nestumus priziuri ar tik gimdimus priimineja????

Llauritta
šioje temoje jau rašė kažkuri mamytė, kad lankėsi visą nėštumą, ne tik gimdymui wink.gif

QUOTE(latex @ 2008 11 20, 21:50)
Labas visoms,

gal kuri zinot, ar sis gydytojas nestumus priziuri ar tik gimdimus priimineja????
*

tuzasss
QUOTE(Llauritta @ 2008 11 20, 21:17)
šioje temoje jau rašė kažkuri mamytė, kad lankėsi visą nėštumą, ne tik gimdymui wink.gif
*

reikes pasiciekavint
besyte
QUOTE(latex @ 2008 11 23, 23:42)
reikes pasiciekavint
*

as manau, kad su gydytoju zmoniskai snekant, galima viska susitarti thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.