Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mylimiausias žaisliukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
marfa
schmoll.gif Mano mergytei jau greitai 8menesiukai, o jai visai nepatinka pliusiniai zaislai.Neturi ir savo megstamiausio,nebent g.gif televizoriaus pultas,nes galima atidaryti ir isimti elementus.Idomu, ar tai normalu,ar veliau jinai gali pradeti megti pliusinius zaislus?Daug gavo dovanu,gaila butu..........jei nesusidometu unsure.gif
Laisvė
Viskam savas laikas po saule!..
Pamėgs ir pliušinius žaisliukus, ir visokius "baby'ius", ir barbes. Manau, kad ir Bratz'ės pareikalaus. Tiesiog dar neatėjo tam laikas, nes dabar patogu daryti tai, kas geriausiai išeina, t.y. narstyti pultelį.
marfa
QUOTE(Laisvė @ 2005 02 10, 16:39)
Viskam savas laikas po saule!..
Pamėgs ir pliušinius žaisliukus, ir visokius "baby'ius", ir barbes. Manau, kad ir Bratz'ės pareikalaus. Tiesiog dar neatėjo tam laikas, nes dabar patogu daryti tai, kas geriausiai išeina, t.y. narstyti pultelį.
*

rolleyes.gif Labai aciu uz atsakyma.Malonu,kad kazkas atkreipe i mano klausima demesi biggrin.gif
Taurė
dar visai neseniai ir maniskei pliusiniai zaislai buvo 0 vietoje. tie kuriuos turejo buvo neidomus, nauju nebedrysau pirkti. dabar jai 16 men. ir taip isejo, kad neseniai trynemes po vaikisku zaislu parudotuve. kaip visada sukau ratus aplink pliusiniu zaislus vis megindama rasti "ta vieninteli". bet mano dukra pati ji rado smile.gif vos is vezimo neisvirto pirstu rodydama i zaisliuku kruva. kol suvokiu i ka ji rodo teko ne viena prinesti prie jos laugh.gif issirinko ji visai neiprasta zaisliuka, o ir spalvu ne tokiu kokiu tikejausi, kad vaikams mylimiausi zaislai buna. visai priesingybe tiems kuriuos anskciau pirkau vildamasi, kad isimyles kuri nors g.gif jos "meile" kaciukas. jis atrodo kaip tikru tikriausias kaciukas, toks kudlotas, juodai baltas, o ir dydis kaip kaip tikro kaciuko smile.gif dabar stebiu ta jos meile kaciukui ir negaliu patiketi, kad ji pagaliau turi mylima zaisla. miega su juo, daznai diena ateina istraukia is lovos siaip pabuciuoti ir paglostyti tongue.gif beje, tas zaislas kaip musu tikrosios kates vaikas laugh.gif jie tokie panasus rolleyes.gif o dukra ir tikrajai katei neabejinga. tik tikroji "nepasiduoda" mirksiukas.gif
Aushrine
Maniskei jau 4 metai, o mylimiausio zaislo neturi. Kelias dienas su vienu visur tasosi, kelias su kitu, bet kad nuolat viena vis myluotu-tikrai niekad nebuvo.O pliusinukus pamego irgi gal tik kokiu dvieju meteliu, tiesa, zaidzia su jais kaip su lelem-rengia, maitina, sukuoja...
marfa
QUOTE(Aushrine @ 2005 02 23, 10:45)
Maniskei jau 4 metai, o mylimiausio zaislo neturi. Kelias dienas su vienu visur tasosi, kelias su kitu, bet kad nuolat viena vis myluotu-tikrai niekad nebuvo.O pliusinukus pamego irgi gal tik kokiu dvieju meteliu, tiesa, zaidzia su jais kaip su lelem-rengia, maitina, sukuoja...
*

4u.gif O kai miegoti eina?Ar nesiima kokio zaislo?Kolkas tai as pati jauciuosi zaislu,einant miegoti ilgiausiai manes nepaleidzia rolleyes.gif
Lilė T.
Maniškiai minkštus žaislus prisimena tik eidami miegoti. Vieno mėgiamiausio galima sakyti neturi, nors mažasis dabar pradėjo lankyti darželį ir kiekvieną dieną nešiojasi savo liūtę. Kai ateinu pasiimti liūtė rankose, neklausiau gal visa dieną ją tampo. Kai pradėjo miegoti savo kambary ta liūtė irgi buvo reikalinga, kur nors važiuodami irgi jos nepamirštame. Tai va, turbūt čia mažojo mėgstamiausias žaislas. Didysis nebuvo nė prie vieno ilgiau prisirišęs tik kažkur iki pusmečio patikdavo toks šuniukas - jis visas šviesus, o akys didelės ir juodos.
Aushrine
Maniske jokio zaislo i savo lova neisileidzia-kazkada bande toki visai minksta kiski pasiguldyt, bet tuoj pat ismete, pareiskus, kad spaudzia...Iki kokiu triju metu turedavau ir as vietoj zaislo pabut-vis uz ausies palaikyt noredavo, o dabar jau tik kambary pabut uztenka smile.gif
anna
Maniškė tai nuo kokių 9 mėnesių susirado tokį mėgstamą pliušinį meškutį,tai kai susinervina,ar aš kai būnu jai 'bloga',bėga ieškoti to meškino.Vakare dažniausiai irgi pasiima eidama miegoti,bet naktį jo nenori,pati nutrenkia į lovos kampą,tai aš dažniausiai kai ji užmiega išimu tą meškiną.O rytais kai atsikelia,nueina susiranda savo myliu myliu meškį (čia mes jį taip vadinam) ir ateina tada su juo pas mane į lovą dar pagulinėt rolleyes.gif
Rigedora
aš taip kartais pagalvoju, kam tie pliušiniai žaislai labiau patinka-vaikams ar suaugusiems? ir dažnai prieinu išvados, kad jie labiau patinka suaugusiems. doh.gif nes bent jau mano vaikai-anei vienas nežaidė su jais-kiek gaudavo dovanų-pačiupinėdavo ir numesdavo-jokio susidomėjimo-tik dulkių kaupykla.. schmoll.gif Gal kad berniukai? kažkaip ir parduotuvėse pastebiu, kad prie tų pliušinių vaikų nelabai pamatysi-tik suaugusius besižavinčius ir perkančius vaikams. Dabar jau bent man niekad nekyla ranka pirkt tų pliušinukų nei savo, nei kitiems vaikams. schmoll.gif
Nagi
Mano dukrele nuo 8men pradejo dometis pliusiniaias zaisliukais. O siuo metu pliusinukai tai didziausias zaidimo objektas myluoja, nesioja,net ir soka su jais, biggrin.gif rytinis ritualas - pirstu parodo i sudetus meskius, zuikius (sako mmm- tai reiskia paduoti) susideda visus i lova ir paglosto, padaro pyp i nosyte vos ne kiekvienam pliusinukui. Istikro dziaugiuosi kad mazyle zaidzia su pliusiniais zaislais, nes ju tiek pridovanota, butu gaila kad tik del grozio guletu lentynoje.
vilmic
Minkštais žaislais vaikai dažniausia pradeda domėtis nuo 3m. rolleyes.gif
Zvirblis
va va ir aš galvoju, kad 8 mėn. pliušinukai dar per anksti. Bet maniškė jau beveik 2 metų ir isvis jai zaislai reikalingi tik kokioms kelioms minutėms patampyti ir pamėtyti. Buvo "Įsimylėjusi" tokį nemažą pliušinį meškį - ir į lovą ėmė, ir valgydino. Bet "meilė" truko porą savaičių.
Jurga
manišės mylimiausias žaislas - tai tokia lėlė, su kuria aš pati žaidžiau. Kadangi tai buvo mano brangiausia lėlė, tai išliko gana tvarkinga (kiek gali būti tvarkinga lėlė, kuriai virš 20 metų...). Tai tokia gana senoviska lėlė, kokios siaubo filmuose vaidina biggrin.gif Akys mirksi, garbanoti tamsūs plaukai... Šios lėlės net nepavadinčiau dukrytės žaislu, greičiau "drauge". Nes jei važiuoja pasibūti pas močiutę 1-2 dienoms, būtinai pasiima ją kartu. Ir kai nenori eit namo, užtenka primint, kad Sandra (lėlės vardas) laukia. Jau nekalbu apie jos maitinima, migdyma, rengima ir t.t Buvo laikas, kai lėlė privalėdavo stebėti, kaip dukrytė valgo, ir kai pabaigia valgyt - turėdavo paploti doh.gif
Nežinau, kodėl ji išsirinko šią lėlę, nes aš visai neskyriau jai dėmesio. Priešingai, daugiau dėm. skirdavau visokiems mokomiesiems žaislams, o ji išsirinko ją smile.gif
andre
Aš irgi pastebėjau, kad vaikai mylimus žaislus pasirenka labai įdomiai. Ir dažniausiai daugiau vaiko dėmesio sulaukia ne koks nors didelis gauruotas, pūkuotas, superžaislas (maniškiai tokiais visai nesidomi), o paprastas, nedidelis, atrodo niekuo neypatingas žaisliukas, pvz iš mano vaikystės likusi maža plasmtasinė lėlytė ar medinė pelė nulaužtomis ausimis. PAstebėjau, kad maniškiai labiau myli žaisliukus, kurie telpa į delna. O pliušiniais niekada nesidomėjo ir nepamėgo. Jie gal gražūs pažiūrėti, bet be gyvybės..
knielita
Mano pipirui visai nepatinka minkšti žaislai. Jis juos paima ir tuoj pat atiduoda man. Būnat vaikų prekių parduotuvėj, pastebėjau, kad jis tuoj bėga prie mašinyčių lentynų, o praeinant pro minkštus žaisliukus, neparodė net menkiausio susidomėjimo doh.gif , nors ir rodžiau, kalbinau... Taigi, surinkusi minkštus žaislus juos nutariau padovanoti kitiems vaikučiams. Tiesa, kelis dar palikau, na gal dar pradės juos mylėti wub.gif ?
O mylimo žaisliuko jis taip ir neturi, tiesa, labiausiai jam patinka mašinos, joms mano pipiras nelieka abejingas biggrin.gif , bet miegoti jis su jokiu žaislu nemiega, visus išmeta iš lovos. Tiesa, užmiega visada mūsų lovoje, tik jau miegantį mes nunešame į jo lovytę.
Zuikis-Puikiss
Mano zuikis taipat nelabai megsta pliusiniu zaislu, ji labiausiai domina masinos, kaladeles.
neringa_lt
Nojukas ir nelabai patinka pliusiniai zaislai,jam labiau masineles ir kaladeles,bet labiausias tai vazineja po namus su potociklu,viena diena norejo ji i lova pasiguldyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rikutis
Mano pupa rado medyje kabančią karvę biggrin.gif Pliušinę. Nenorėjau imt tokios murzės, bet teko biggrin.gif Išskalbėm, išvalėm ir nuo to laiko ji labai mylimas žaislas, su kuriuo ir miega.
O šiaip jis mėgsta išsitraukt visus pliušiukus ir "papasakot" mamai ar tėčiui, kad šitas tai "au-au-au", šitas- "miau", anas- "mūūū" ir tt lotuliukas.gif thumbup.gif
straige
Maniškė mieliau žaisdavo su mašinytėm visokios, o minkštų žaislų užtekdavo max 15 min ir tai tol, kol naujai nupirktas. Prieš porą savaičių grįžau iš komandiruotės (pirmą kartą buvo pasilikus be manęs kelias dienas) irparvežiau mažą pliušinį meškutį. Nuo to laiko - pats mylimiausias žaislas, su kuriuo niekada nesiskiria.
mumute
maniske iki 2.5 metu nelabai turejo megstama zaisla , kai viena vasara jos krikstamote jai parveze dicky pliusiny kisky tai niekur su juo nesiskiria aisku jei eina i darzely tada palieka namie
tvini
mano knopkei pliusinukai taip pat nelabai patinka...nzn kodel,ji tiesiog nelabai su jais zaidzia,aplamai jau jai 2.5 o zaislai jai nelabai rupi...ji geriau su mano nagu laku papies,pasiims pinigine ir zais pardaveja,ir pan.jai zaislai tai kuo naudojasi tevai irr raktai,ir pinigines,telefonai, batai lotuliukas.gif
fiesta2
Mano vaikas dar iki siol miega su pagalvele, ta pagalvele paprasta buvo skirta kudikui, paveiksliukas ant uzvalkalo, tik beda tame kad ji visai nuvalkiota nes neleidzia apvilkt uzvalkalo kito, tas tik pagrindinis, tai skalbiu visa pagalvele, bet jau nuvalkiota baisu, o ji jam mieliausia, visur su ja, tetis ta pagalvele pliudre vadina smile.gif
joojoooj
mum 3 metukai, o jokio minksto zaislo neima i rankas. tiesa, skudurines lelytes laaabai patinka tongue.gif
Averita
QUOTE(rikutis @ 2008 10 18, 13:24)
Mano pupa rado medyje kabančią karvę  biggrin.gif  Pliušinę. Nenorėjau imt tokios murzės, bet teko biggrin.gif  Išskalbėm, išvalėm ir nuo to laiko ji labai mylimas žaislas, su kuriuo ir miega.
*

thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif ,pupa bus gelbėtoja,gelbės viską kas medžiuose kabės wub.gif

QUOTE(tvini @ 2008 11 13, 01:45)
ji geriau su mano nagu laku papies,pasiims pinigine ir zais pardaveja,ir pan.jai zaislai tai kuo naudojasi tevai irr raktai,ir pinigines,telefonai, batai lotuliukas.gif
*

Panelė konkreti,niekais neužsiima 4u.gif
Maniškė irgi nelabai su tais pliušiniais žaidžia,ir neperku aš jų,tik dulkės kaupias doh.gif
^Braškytė^
mano minkstu ir nemegsta smile.gif
o kad tokio zaisliuko kad negaletu be jo uzmigti kaip ir nera smile.gif
aij seniau buvo teletabis,o dabar jau ziuriu ne ...
milijonesa
QUOTE(straige @ 2008 11 04, 01:46)
Prieš porą savaičių grįžau iš komandiruotės (pirmą kartą buvo pasilikus be manęs kelias dienas) ir parvežiau mažą pliušinį meškutį. Nuo to laiko - pats mylimiausias žaislas, su kuriuo niekada nesiskiria.

pas mus irgi panasi situacija- as gryzdama is mokslu savo pupai parveziau pliusinuka- tai jis dabar irgi pats mylimiausias zaislas- tasosi visur ji kartu,o i darzeli irgi kazkodel nesinesa ax.gif
-simona-
šeimos draugas vasarą padovanojo dukrytei švelnų šuniuką, toks fainutis apsikabinus miegoti, tai ji niekaip be jo nebeužmiega, ir į svečius, jei su nakvyne pasiima, na labai jau myli wub.gif , nors lovoj dar guli kokie 5 mylimi pliušinukai, bet Malvina(toks vardas) mylimiausia, jei skauda gerklyte prisideda prie kakliuko, sako: Malvina pašildys ir busiu sveika ax.gif
coffeeLATTE
maniske "atrado " savo mylimiausia žaisla kai buvo 11men, juo tapo rausvas katinas, ji nesdavosi visur, i lauka, miegot, po namus tampydavosi, beveik visose foto tas katinas yra, jis skalbtas nezinau kiek kartu, baisus visas, kadangi nesasi laikydama uz kaklo, ten nebeliko "pliuso" ar ko ten deda i tuos zaislus, tai tas katinas savo galvos "nebelaiko", nulinkes visas, bet vistiek visur ji eina su juo, buvo palikus darzely netycia, tai buvo bedos kai reikejo eit miegot...
martux
Nėra nei vienos nors kiek labiau mylimos lėlės ar minkšto žaislo. Bandėm specialiai prie ko nors pratinti, bet kažkaip nepavyko. Tiesa, nesiskiria su savo tašiuku - rankinuku. Kaip pas tikrą moterėlę, jame pilna visko: žaislinis telefonas, vaikiška piniginė su keliais centais, šukos ir veidrodėlis, dar visą šią savaitę buvo beveik pilną prigrūdusi kučiukų. biggrin.gif
Sigitute
As ir esu tos nuomones, kad minksti zaislai yra tik dulkiu rinkiniai smile.gif
Mano berniukas minkstu nemegsta, nors turi galybiu galybe. Dabar as tuos minkstuolius sudejusi i dideli maisa ir po lova pakisusi. smile.gif Kaip tikras vyras, labiausiai domisi ivairiomis masinomis biggrin.gif
jurgulis777
Minksti zaisliukui maniskiui irgi nepatinka schmoll.gif Jam daugiau ivairus konstruktoriai, deliones ir panasus lavinamieji zailsai. wink.gif
joojoooj
mano vyresniajai dukrytei 3 metukai ir nebezaidzia su minkstais zaislais, o vat skudurines lelytes jai thumbup.gif , na ir suprask tu ta vaika doh.gif
ega999
Na maniskiui minksti zaislai nedominuoja visai.Nupirkom kaledom kalbanti ir dainuojanti suniuka,tai gal kokias 5minutes pazaide,dabar sedi ant lentynos su kitais minkstai zaislais ir dulkes renka.O miegojimui susinesa knygutes ir bevartydamas uzmiega,aisku su mama pasonej biggrin.gif
Sarlatane77
visokios mašinos, o jei jos dar ir išsiardo tai išvis jėga biggrin.gif
lanvita
QUOTE(marfa @ 2005 02 10, 14:08)
schmoll.gif Mano mergytei jau greitai 8menesiukai, o jai visai nepatinka pliusiniai zaislai.Neturi ir savo megstamiausio,nebent  g.gif televizoriaus pultas,nes galima atidaryti ir isimti elementus.Idomu, ar tai normalu,ar veliau jinai gali pradeti megti pliusinius zaislus?Daug gavo dovanu,gaila butu..........jei nesusidometu unsure.gif
*

Pas mus buvo tokiam amziui lygiai tas pats ax.gif , bet veliau viskas pasikeite, pamenu irgi turejom ne viena minksta patrauklu zaisla ir iki tol, bet atejo laikas, kai parodziau dukrytei meskiuka ir sakau koksai jis mielas ar ne ir priglaudziau sau prie krutines, pamylavau, tada maniske ateme ji is manes ir pati pakartojo ta pati, nuo tada ir pradejo zaisti, myluoti, visur nesioti, vezioti, netgi kartais miegoti su jais. biggrin.gif 4u.gif
`Agnieska`
Mūsiškio pats mylimiausias žaisliukas - mašinytės mirksiukas.gif Juokiamės, kad kaip tikras vyras - neima minkštų žaislų. Jaučiu, kad dar po poros metų atskiro garažo vaiko mašinytėms reikės rolleyes.gif
CarpeDiem
g.gif Mes kazkokio vieno mylimiausio zaislo neturim. Taip,irgi megstam masinytes,kuriu gaunas vos ne kasdien po nauja! Bet va pazistamos vaikas (apie 2m) turi viena minksta zaisla,be kurio nei miega,nei valgo,nei i laika iseina lotuliukas.gif
Mnemė
o maniskis visai su zaisliukais nezaidzia...lenda ten kur negalima... unsure.gif
***JANINA***
mano sūnelis turi viena minkšta žaislą su kuriuo miega,keliauja,žaidžia.Mes jam net vardą davėm-Dolė.Jis ja gavo dovanu krikšto diena,bet smagiausia būna kai sūnus nori eiti miegoti,tai sako:einu Dolę užmigdysiu ji jau pavargo.Tai taip ir pats užmiega. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.