gal kieko vaikai mokosi A. Vienuolio gimnazijoje pradinese klasese? Koks ispudis? Kokia tai mokykla, kokios mokytojos? Girdejau, jie turi kelis pastatus, ar maziukams irgi reikia vaikscioti is vieno i kita?
Is anksto aciu visoms pasidalinusioms
Sveikos,
gal kieko vaikai mokosi A. Vienuolio gimnazijoje pradinese klasese? Koks ispudis? Kokia tai mokykla, kokios mokytojos? Girdejau, jie turi kelis pastatus, ar maziukams irgi reikia vaikscioti is vieno i kita? Is anksto aciu visoms pasidalinusioms
Rugsėjo mėn. reiks eiti į mokyklą.
Nejau nieks nelanko šios mokyklos, labai norėčiau išgirsti atsiliepimus.
Tikriausiai lankančių šią mokyklą nėra
Ji mums priklausytu pagal gyvenamaja vieta, bet busimo pirmoko ten vesti nesinori: pradinukai yra ismetyti per kelis darzelius bei dvi mokyklas. Taip pat vaiko laukia ne tik kraustymasis is vienos patalpos i kita, bet antrokui ir 2-a pamaina kazkaip... ne. Teko girdeti (is patikimu lupu), kad maziukai (ypac berniukai) cia skriaudziami vyresneliu. Del mokytoju tai tikriausiai kaip ir visur. QUOTE(*mamaite* @ 2006 02 11, 12:48) Ji mums priklausytu pagal gyvenamaja vieta, bet busimo pirmoko ten vesti nesinori: pradinukai yra ismetyti per kelis darzelius bei dvi mokyklas. Taip pat vaiko laukia ne tik kraustymasis is vienos patalpos i kita, bet antrokui ir 2-a pamaina kazkaip... ne. Teko girdeti (is patikimu lupu), kad maziukai (ypac berniukai) cia skriaudziami vyresneliu. Del mokytoju tai tikriausiai kaip ir visur. Tai į kurią mokyklą eisit??? QUOTE(*mamaite* @ 2006 02 11, 13:02) Apsisprest tikrai nelengva. Yra trys variantai: Filaretu pradine, Vytes Nemuneles bei Lietuviu namai.PIrmosios dvi gerai kad pradines, nera didzkiu ir siaip teko girdet neblogos, o trecioj veza, kad klasej 12 vaiku. Aš kažkaip galvojų apie Vytės Nemunėlio mokykla... o kur yra Lietuvių namai??? QUOTE(*mamaite* @ 2006 02 11, 13:02) Apsisprest tikrai nelengva. Yra trys variantai: Filaretu pradine, Vytes Nemuneles bei Lietuviu namai.PIrmosios dvi gerai kad pradines, nera didzkiu ir siaip teko girdet neblogos, o trecioj veza, kad klasej 12 vaiku. Mus nepriima į Vytės Nemunėlio mokyklą
Dokumentai reikalingi užrašant vaiką į mokyklą:
Pasas Prašymas Gimimo liudijimo kopija Dokumentinė nuotrauka Sveikatos pažyma (skiepai, kraujas, kaprologinis tyrimas, šlapimas, chirurgas, okulistas)
mokytojos yra mokytojos,ant kokios užtaikysi neaišku,mano vyresnioji (dabar 6 -ė)turėjo labai gerą mokytoja(stiprus paruošimas dalykų+ suformuotas klasės kolektyvas), o mažosios(šįmet baigia 4 klasę) mokytoja tikras nesusipratimas,kiekvieną rudenį vykdavo karas,kad nori į kitą mokyklą,pas kitą mokytoją ir viskas.Tiesiog toji elgiasi su vaikais kaip giliais sovietiniais laikais,kuri mamytė labaiu šikną palaižys,tos vaikas bus gerietis
bent jau šiais metais dauguma pradinukų klasių mokosi pačioje mokykloje,kuri dabar vadinasi pagrindinė A.Vienuolio mokykla.Gimnazija atsiskyrė ir tapo Vytauto Didžiojo(visai kitoje vietoje). O skriaudimas vaikų(berniukų gal labiau) vyresniū moksleivių-manau tokį reiškinį rasi visose mokyklose,tik jos protingai to neafišuoja.Jei dar kas domins-klauskite. QUOTE(zuveleDi @ 2006 03 09, 17:37) mokytojos yra mokytojos,ant kokios užtaikysi neaišku,mano vyresnioji (dabar 6 -ė)turėjo labai gerą mokytoja(stiprus paruošimas dalykų+ suformuotas klasės kolektyvas), o mažosios(šįmet baigia 4 klasę) mokytoja tikras nesusipratimas,kiekvieną rudenį vykdavo karas,kad nori į kitą mokyklą,pas kitą mokytoją ir viskas.Tiesiog toji elgiasi su vaikais kaip giliais sovietiniais laikais,kuri mamytė labaiu šikną palaižys,tos vaikas bus gerietis bent jau šiais metais dauguma pradinukų klasių mokosi pačioje mokykloje,kuri dabar vadinasi pagrindinė A.Vienuolio mokykla.Gimnazija atsiskyrė ir tapo Vytauto Didžiojo(visai kitoje vietoje). O skriaudimas vaikų(berniukų gal labiau) vyresniū moksleivių-manau tokį reiškinį rasi visose mokyklose,tik jos protingai to neafišuoja.Jei dar kas domins-klauskite. O kokia tavo vyresniosios dukters mokytojos pavardė? Nes aš irgi galvoju apie Vienuolio mokyklą savo pirmokui QUOTE(dauga @ 2006 03 15, 20:26) O kokia tavo vyresniosios dukters mokytojos pavardė? Nes aš irgi galvoju apie Vienuolio mokyklą savo pirmokui Mes irgi eisim į Vienuolio mokyklą QUOTE(dauga @ 2006 03 15, 17:26) O kokia tavo vyresniosios dukters mokytojos pavardė? Nes aš irgi galvoju apie Vienuolio mokyklą savo pirmokui Valentina Molienė.Liuks mokytoja,bet pirmokų tikrai neturės,pas ją dabar mokosi antrokai-būsimieji trečiokai.O mažosios mokytoja( mažė kaip tik baigia ketvirtą klasę) kiek žinau (ir tikiuosi) daugiau nebemokys,PATS LAIKAS Į PENSIJĄ
Man girė mokytoją vardu Zitą, pavardės neatsimenu
QUOTE(gerlenda @ 2006 03 16, 15:23) Zita Belakonienė - jinai yra pavaduotoja, jei neklystu, tai jos klasė būna Aušros vartų g. Man irgi ją minėjo, kaip gerą mokytoją, bet be pamokų, ji turi dar ir administracinių pareigų, gal būna labiau užsiėmusi. QUOTE(dauga @ 2006 03 16, 16:53) Zita Belakonienė - jinai yra pavaduotoja, jei neklystu, tai jos klasė būna Aušros vartų g. Man irgi ją minėjo, kaip gerą mokytoją, bet be pamokų, ji turi dar ir administracinių pareigų, gal būna labiau užsiėmusi. na kiek teko apie ją girdėti,tai griežta,bet teisinga mokytoja, bet ji ,kaip ir Molienė turės trečiokus... QUOTE(Raideles @ 2005 02 10, 16:35) Sveikos, gal kieko vaikai mokosi A. Vienuolio gimnazijoje pradinese klasese? Koks ispudis? Kokia tai mokykla, kokios mokytojos? Girdejau, jie turi kelis pastatus, ar maziukams irgi reikia vaikscioti is vieno i kita? Is anksto aciu visoms pasidalinusioms Mano sunus mokosi A. Vienuolio pagrindineje mokykloje, 3 klasej. Pradinuku pacioje mokykloje, kiek zinau, nera, nes jie netelpa. Na, dabar, kai atsiskyre gimnazija, gal kazkiek tilps, nors abejoju. Pradinukai yra isskirstyti po ivairias mokyklas (rusu, amerikieciu) ir darzelius. Mes susitarem su Markuciu darzelio vedeja (aisku, ne uz dyka, teko remontuoti busimos klases patalpas), ir leido I-a klase daryti darzelyje. Kadangi daugelis vaiku gyvena netoli to darzelio, buvo gerai-nei vaziuoti nereikia, nei didzkiu yra, gauna maista is darzelio, nereikia niekur eiti. Antrais ir treciais metais irgi leido pasilikti ten pat. Sako, kad mums labai pasiseke, nes daugiausia leidzia darzelyje buti 2 metus. Taigi kitais metais gresia pereiti i kitas patalpas Amerikieciu mokykloje. Mano vaikui vazinejimas nebaisus, jis nuo 1 klases lanko Marciulionio mokykla, tenka paciam vaziuoti visuomeniniu transportu. Bet antra pamaina-garantuota, o tai jau manes netenkina. Byra visas vaiko grafikas. Siaip mokykla labai baisi, neremontuota. O musu Mokytoja labai gera - Jurate Skurkiene, deja, Jums neteks, jei si rudeni leisite vaikuti i mokykla.
RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės.(mano mažoji mokykloje mokosi jau trečius metus- pirma klasė buvo amerikonų mokykloje,2-4 mokėsi Vienuolio pastate.Beje pereiti padėjo vieningas tėvų ryžtas ir protestas,kad atsiimsim vaikus ir vesim kiton klasėn ar mokyklon.Priešais jų klasę yra dar kelios pradinukų) Ši gerovė atsirado praeitais metais,kai atsiskyrė gimnazija nuo mokyklos.Bet aišku yra ir tokių,kurios mokosi darželiuose ar greta esančiose mokyklose ir kiek teko matyti patalpas,tai amerikiečių darželis-mokykla tikrai ne pats baisiausias variantas
QUOTE(zuveleDi @ 2006 03 17, 09:54) RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės.(mano mažoji mokykloje mokosi jau trečius metus- pirma klasė buvo amerikonų mokykloje,2-4 mokėsi Vienuolio pastate.Beje pereiti padėjo vieningas tėvų ryžtas ir protestas,kad atsiimsim vaikus ir vesim kiton klasėn ar mokyklon.Priešais jų klasę yra dar kelios pradinukų) Ši gerovė atsirado praeitais metais,kai atsiskyrė gimnazija nuo mokyklos.Bet aišku yra ir tokių,kurios mokosi darželiuose ar greta esančiose mokyklose ir kiek teko matyti patalpas,tai amerikiečių darželis-mokykla tikrai ne pats baisiausias variantas Paklausius atsiliepimų, kažkaip pradedu norėti vesti saviškį į Filaretų pradinę, nors ir reiks vežioti visą laiką. Bet ten yra prailginta grupė iki pusės šešių. Ir užtat tvarka
O amerikonų mokykloj yra prailgintos grupės???
[quote=zuveleDi,2006 03 17, 10:54]
RenataA,dęl pradinukų pačioje mokykloje klysti,tikrai yra kelios klasės O kaip Jums toje mokykloje? Kaip klases? Ar visi pradinukai pirmoje pamainoje mokosi? Kaip maistas valgykloje? Juk mums kitais metais irgi kazka reikes galvoti, kur geriau. Aciu uz atsakymus.
Na manau,kad mokykloje visai neblogai,aišku yra didčkiai,kurie gali ir pastumti ir žodį pasakyti,bet geriau tegul grūdinasi nuo mažens,negu atėjus į penktą klasę patirti didžiulį stresą.Žinau,kad mažesnės mokyklos geriau,ne tiek daug vaikų,mažesnė tikimybė visokioms nesąmonėms, bet gyvename mes dabar ir tikrai ne šiltnamio sąlygomis,tad manau ir vaikai turi tai suprasti
Pirma klasė mokosi tikrai pirmoje pamainoje,2-3 kaip pasiseks,4 irgi privalo būti pirmoje pamainoje.Mano vyresnė taip ir mokėsi,o mažajai pasisekė-visus metus pirmoje pamainoje. Dėl maisto- yra vaikų pastoviai valgančių pietus mokykloje,bet pvz.maniškės buvo apsinuodijusios ir po to kategoriškai atsisakė valgyti mokyklos valgykloje( retkarčiais kiek žinau perka tik bandeles ir tai sakė pardavėja pyksta,kai jos pažiūri ar šviežios ir sultis arba arbatą.Dažniausiai nešasi su savimi .Mokytoja arba leidžia klasėje valgyti,arba nešasi į valgyklą-čia jau nuo jos nuotaikos priklauso Na o šiaip manau visokių blogybių yra visose mokyklose,tik ne visi tai afišuoja ir stengiasi nuslėpti
Mano nuomonė, tai geriau vaikui eiti ten kur nėra "didčkių", o paskui vistiek vaikas paauga ir tie "didčkiai" netokie dideli atrodo
Gal kas jau užsirašėt į mokyklą?
QUOTE(gerlenda @ 2006 04 01, 21:05) Aš parašiau prašymą ir į Vienuolio, ir į Filaretų pradinę. Balandžio 8-ą bus aišku ar priims mus į Filaretų, jei ne - tada eisim į Vienuolio tartis. Gerlenda, o tu, kai pasistatysi namą (skaitau statybininkių pokalbius, nes patys statomės), galvoji pervesti kitur saviškį, ar vežiosi? QUOTE(dauga @ 2006 04 02, 09:44) Aš parašiau prašymą ir į Vienuolio, ir į Filaretų pradinę. Balandžio 8-ą bus aišku ar priims mus į Filaretų, jei ne - tada eisim į Vienuolio tartis. Gerlenda, o tu, kai pasistatysi namą (skaitau statybininkių pokalbius, nes patys statomės), galvoji pervesti kitur saviškį, ar vežiosi? Turėsiu pervesti į Jėruzalės mokyklą
Mano vaikai lanke A.Vienuolio mokykla,bet as juos is tos mokyklos pervedziau i kita.Nors mano vaikai ir gerai mokynosi ten,bet man nepatiko labai daug kas pirma mokytoju atsakingumas vaiko atzvilgiu ir taip daug dalyku susijusiu su visokiomis rinkliavomis ir dar daug visko...mano zinioje kiekvienais metais ten ateina daug vaiku,bet ir daug iseina
QUOTE(Kettle @ 2006 04 05, 23:39) Mano vaikai lanke A.Vienuolio mokykla,bet as juos is tos mokyklos pervedziau i kita.Nors mano vaikai ir gerai mokynosi ten,bet man nepatiko labai daug kas pirma mokytoju atsakingumas vaiko atzvilgiu ir taip daug dalyku susijusiu su visokiomis rinkliavomis ir dar daug visko...mano zinioje kiekvienais metais ten ateina daug vaiku,bet ir daug iseina O į kurią pervedei?
Sveikos
QUOTE(dauga @ 2006 05 28, 18:19) O koks adresas tos amerikiečių mokyklos? Važiuočiau ryt apžiūrėt, gal padės apsispręst Amerikeiciu atrodo Subaciau ar Misionieriu nezinau kuriai gatvei priklauso, bet ta mokykla stovi tarp dvieju sustojimu jei vaziusiu nuo stoties 34, tarp misionieriu ir subaciaus sustojimu, teritorija aptverta ir kaip man tai labai patogu nes per nauja kelia pastate tilta, tai vaikui net nereikes kelio pereit, tik tilta Papildyta: Prailginta atrodo iki 18 val. (darzeluje skelbimas kabejo) bet ji mokama 100 Lt O koki darzeli baiget? QUOTE(gerlenda @ 2006 05 28, 18:23) Amerikeiciu atrodo Subaciau ar Misionieriu nezinau kuriai gatvei priklauso, bet ta mokykla stovi tarp dvieju sustojimu jei vaziusiu nuo stoties 34, tarp misionieriu ir subaciaus sustojimu, teritorija aptverta ir kaip man tai labai patogu nes per nauja kelia pastate tilta, tai vaikui net nereikes kelio pereit, tik tilta Papildyta: Prailginta atrodo iki 18 val. (darzeluje skelbimas kabejo) bet ji mokama 100 Lt O koki darzeli baiget? Mes dabar gyvenam Justiniškėse, tai baigėm "Gabielės" darželį. O kokį jūs? Nes man dar vienas galvos skausmas - mažiui darželį surast, pageidautina netoli mokyklos Mums taip viskas susimetė į vieną krūvą - kraustytis į kitą Vilniaus pusę, kur nieko nežinau, nei apie darželius, nei apie mokyklas, iki rugsėjo spėt įsirengt, kad mokinys nors rašomąjį stalą turėtų O tai koks tada filialas yra Pelesos gatvėj? QUOTE(dauga @ 2006 05 28, 21:00) Mes dabar gyvenam Justiniškėse, tai baigėm "Gabielės" darželį. O kokį jūs? Nes man dar vienas galvos skausmas - mažiui darželį surast, pageidautina netoli mokyklos Mums taip viskas susimetė į vieną krūvą - kraustytis į kitą Vilniaus pusę, kur nieko nežinau, nei apie darželius, nei apie mokyklas, iki rugsėjo spėt įsirengt, kad mokinys nors rašomąjį stalą turėtų O tai koks tada filialas yra Pelesos gatvėj? Ten irgi Vienuolio m-kla. Mes baigėm Rasos darželį, Daukšos gatvėj, netoli mokyklos
Rinkis kas tau arčiau ar vaikui patogiau, nes vaikas greit, pats norės grįžti iš mokyklos, o laikyt jį prailgintoj tai irgi nepyragai, nes ten vaikas pavargs, bent aš tai taip rinkausi
QUOTE(gerlenda @ 2006 05 29, 11:59) Rinkis kas tau arčiau ar vaikui patogiau, nes vaikas greit, pats norės grįžti iš mokyklos, o laikyt jį prailgintoj tai irgi nepyragai, nes ten vaikas pavargs, bent aš tai taip rinkausi Pas mus yra prie būsimų namų ir mokykla, ir darželis. Tik, kad visi atkalbinėja į rajono mokyklą leisti. Tipo blogai išmokys QUOTE(dauga @ 2006 05 29, 15:58) Pas mus yra prie būsimų namų ir mokykla, ir darželis. Tik, kad visi atkalbinėja į rajono mokyklą leisti. Tipo blogai išmokys Pati pagalvok, kažin ką jie ten pradinej mokykloj mokos.. svarbiausia kad mokytoja būtų gera, o jau į pagrindinę galėsi pervesti į geresnę, o gal tau patiks ten ir nereiks niekur pervest. O kuo darželis tau netinka??? Man tai buvo nerealiai patogu kad, darželis šalia, nes aš kaip visada iš ryto skubu į darbą, o čia arti ir patogu, o žiemą vis vaikas mažiau sušala, kol daeinam. QUOTE(gerlenda @ 2006 05 29, 18:46) Pati pagalvok, kažin ką jie ten pradinej mokykloj mokos.. svarbiausia kad mokytoja būtų gera, o jau į pagrindinę galėsi pervesti į geresnę, o gal tau patiks ten ir nereiks niekur pervest. O kuo darželis tau netinka??? Man tai buvo nerealiai patogu kad, darželis šalia, nes aš kaip visada iš ryto skubu į darbą, o čia arti ir patogu, o žiemą vis vaikas mažiau sušala, kol daeinam. Daržo tai aplinka baisi, lauke nėra nei karstyklių, nei pavėsinių. Prie gatvės, o varteliai neužsidaro
Maniškiai lankė darželį kur varteliai neužsidaro, kai kur nėra tvoros ir t.t. darželis senas, baldai seni, bet auklėtojos nuostabios, vaikai su malonumu ir džiaugsmu eina į darželį.
QUOTE(gerlenda @ 2006 05 29, 19:16) Maniškiai lankė darželį kur varteliai neužsidaro, kai kur nėra tvoros ir t.t. darželis senas, baldai seni, bet auklėtojos nuostabios, vaikai su malonumu ir džiaugsmu eina į darželį. Mano vaikai irgi nėra išlepę, dabar lanko eilinį darželį, bet kai SM paskaitau apie jį komentarus, tai QUOTE(dauga @ 2006 05 29, 19:27) Mano vaikai irgi nėra išlepę, dabar lanko eilinį darželį, bet kai SM paskaitau apie jį komentarus, tai O tos kurios komentuoja ten vedė savo vaikus??? ar tik išnuogirdų komentuoja Nežinau ką tau pasakyt Dėl mokyklos, pamiršau į kurį rajoną tu kraustisies, girdėjau, kad Rudaminoj labai gera mokykla, jei ten tau arti tai pasižiūrėk. QUOTE(gerlenda @ 2006 05 29, 19:38) O tos kurios komentuoja ten vedė savo vaikus??? ar tik išnuogirdų komentuoja Nežinau ką tau pasakyt Dėl mokyklos, pamiršau į kurį rajoną tu kraustisies, girdėjau, kad Rudaminoj labai gera mokykla, jei ten tau arti tai pasižiūrėk. Mums į Rudaminos visai patogu. Buvau aš ir susirinkime ten. Tai irgi vienas iš variantų. Ryt važiuoju į Vienuolio, Pelesos fil. ir į Rudaminą. Vakare papasakosiu ką nuspręndžiau
Žinau, kad sunku apsispręsti, laukiu vakaro
QUOTE(gerlenda @ 2006 05 30, 09:28) Sveika Nu va, Vienuolio mums visai atkrito, nes Pelesos g. esantis filialas labai nepatogioj vietoj. Labai toli nuo stotelės, reik gal tris gatves pereiti, giliai kiemuose. Žodžiu vežioti vistiek reiks Ryt varau į Rudaminą, nes šiandien nenuvažiavau Tiesa, Vienuolio sarašai jau sudaryti ir bent jau Pelesoj mokytoja aiški. Pažįstama dirba, tai jos žodžiais tariant, gera, griežta, reikli yra Belakon, dar gera Rasa Jagminė. Gal tau prireiks QUOTE(dauga @ 2006 05 30, 18:12) Sveika Nu va, Vienuolio mums visai atkrito, nes Pelesos g. esantis filialas labai nepatogioj vietoj. Labai toli nuo stotelės, reik gal tris gatves pereiti, giliai kiemuose. Žodžiu vežioti vistiek reiks Ryt varau į Rudaminą, nes šiandien nenuvažiavau Tiesa, Vienuolio sarašai jau sudaryti ir bent jau Pelesoj mokytoja aiški. Pažįstama dirba, tai jos žodžiais tariant, gera, griežta, reikli yra Belakon, dar gera Rasa Jagminė. Gal tau prireiks O kur tie sąrašai??? Kur galima pažiūrėt? Apie Belakon man sakė kad gera, bet neoficialiomis žiniomis ji bus Vienuolio mokykloj Aušros g. |