Aš supratau, kad klausimas buvo apie dabartinius trečiokus, o mes tik būsimi
Vakar važiavom šalia mokyklos (Daukšos g.), tai mokykla apsupta pastolių- keičia langus
gal vis tik atsiras busimuju ketvirtuku mamyciu
QUOTE(Jazminė @ 2009 08 11, 18:10) Labai aciu Nu va prikarksejau kazkada
Gal galit patikslinti, kuria cia klase isformavo? ar ne busimus antrokus?
Ar yra atsiliepimų apie mokytoją Tatjana Sukackienė
o apie Kristiną Maliejūtę kas nors ką nors žinot?
QUOTE(Jazminė @ 2010 08 10, 10:50) Nu va prikarksejau kazkada Mano mergina,o ir aš pirmoje klasėje buvom labai patenkintos mokytoja Gitana,ji labai puikiai pastebi vaiko gabumus, moka juos padrąsinti,ir dirba klasėje lygiais,t.y.su stipresniasiais duoda sudėtingesnes užduotis, o silpnesniems padeda vytis stipresnius, manau ir su antrokėliais mokytoja Gitana turi daug planų,kaip antai olimpiados,parodos ir pan. Mokytoja reikli,griežta,švelni,maloni,graži....Aš labai patenkinta.Ir mano dukra namuose žaisdama mokyklą mėgdžioja mokytoją Gitaną gerąja prasme...Na o jeigu klasėje vaikučių padaugėjo,tai reiks labai daug darbo ir pastangų,pagalbos ir supratimo ne tik mokytojai,bet ir tėveliams. GRažaus ir ramaus ruošimosi rugsėjo 1-ąjai. QUOTE(LoVic @ 2010 08 26, 00:20) Mano mergina,o ir aš pirmoje klasėje buvom labai patenkintos mokytoja Gitana,ji labai puikiai pastebi vaiko gabumus, moka juos padrąsinti,ir dirba klasėje lygiais,t.y.su stipresniasiais duoda sudėtingesnes užduotis, o silpnesniems padeda vytis stipresnius, manau ir su antrokėliais mokytoja Gitana turi daug planų,kaip antai olimpiados,parodos ir pan. Mokytoja reikli,griežta,švelni,maloni,graži....Aš labai patenkinta.Ir mano dukra namuose žaisdama mokyklą mėgdžioja mokytoją Gitaną gerąja prasme...Na o jeigu klasėje vaikučių padaugėjo,tai reiks labai daug darbo ir pastangų,pagalbos ir supratimo ne tik mokytojai,bet ir tėveliams. GRažaus ir ramaus ruošimosi rugsėjo 1-ąjai. Na kaip faina tokius gražius žodžius skaityti
Mergaitės, gal kuri turite tikslesnę info dėl šventės pradžios rugsėjo 1-ą?
Nes mokyklos tinklalapyje 2 laikai , nuo 9 ir nuo 11, bet jaučiu tradiciškai nuo 9 pradinukai t.y. ir trečiokai, o vyresniokai vėliau? QUOTE(Satide @ 2010 08 29, 14:17) Mergaitės, gal kuri turite tikslesnę info dėl šventės pradžios rugsėjo 1-ą? Nes mokyklos tinklalapyje 2 laikai , nuo 9 ir nuo 11, bet jaučiu tradiciškai nuo 9 pradinukai t.y. ir trečiokai, o vyresniokai vėliau? Satide, mums 9 valandai Visi pradinukai ir 11 klase - 9 val pagrindiniai - 11 val.
Ačiū, Miledi.N
Orelį trečiadieniui tai, bent jau šiandien, nekokį žada
Sveikos,
gal dar kas gali papasakot apie pradinuku mokytojas? radau,kad jos yra siu metu ketvirtoku mokytojos Apie Jūratė Skurkienė vienas atsiliepimas yra Idomus atsiliepimai apie kitas Dalia Montvilienė Jolanta Montvidienė Dar lb idomu Symet ketvirtokai kaip suprantu pagrindinese patalpose,tai gal ir busimieji pirmokai cia liks QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 12 25, 21:25) Sveikos, gal dar kas gali papasakot apie pradinuku mokytojas? radau,kad jos yra siu metu ketvirtoku mokytojos Apie Jūratė Skurkienė vienas atsiliepimas yra Idomus atsiliepimai apie kitas Dalia Montvilienė Jolanta Montvidienė Dar lb idomu Symet ketvirtokai kaip suprantu pagrindinese patalpose,tai gal ir busimieji pirmokai cia liks Kaip paskirstys klases po mokyklas labai sunku nuspeti. Siemet ne tik ketvirtokai pagrindiniame pastate, bet ir pirmoku klase viena ten ( o gal ir dvi Is visu isvardintu ketvirtoku mokytoju galiu pasisakyti tik apie Jolanta Montvidiene, puiki mokytoja QUOTE(RožėGrožė @ 2010 12 26, 11:53) Kaip paskirstys klases po mokyklas labai sunku nuspeti. Siemet ne tik ketvirtokai pagrindiniame pastate, bet ir pirmoku klase viena ten ( o gal ir dvi Is visu isvardintu ketvirtoku mokytoju galiu pasisakyti tik apie Jolanta Montvidiene, puiki mokytoja Sakykit, o kokie ikainiai prailgintos grupes?
Sveikos Mamytės,
šiandiena buvome A.Vienuolio mokykloje, rugsėjo mėnesį ketiname čia leisti savo atžalą Aplinka labai jauki pasirodė, pastatas suremontuotas. Hole mus pasitiko budinti, liepė pasižymėti ko ir pas ką atėję, parodė kaip pasiekti raštinę. Raštinėje dirba taip pat mielos darbuotojos, viską paaškino. Ši šeštadienį ( 2011-04-02 ) 10 val ryto prasidės atvirų durų valandos ir bus galimybė susipažinti su mokyklos tvarka, pamokėlėmis, pašnekėti su mokytojais, taip įvertinti ir prašymuose parašyti pas kurią labiau pageidaujama mokintis. Žodžiu super, šeštadienį važiuosim, nors jau beveik ir nusprendėm ten lankyti nup rgsėjo mėnesio. Būtų labai smagu ir malonu, jei atsilieptų mamytės, kurių vaikučiai jau lanko A.Vienuolio pradinę mokyklą ir turi informaciją apie mokytojus. Tikiu, kad visi yra kompetentingi ir išmano savo darbą , moka bendrauti su vaikais, bet visgi Pabendraukim, gal teks susipažinti QUOTE(Askita @ 2011 03 30, 16:31) Sveikos Mamytės, šiandiena buvome A.Vienuolio mokykloje, rugsėjo mėnesį ketiname čia leisti savo atžalą Aplinka labai jauki pasirodė, pastatas suremontuotas. Hole mus pasitiko budinti, liepė pasižymėti ko ir pas ką atėję, parodė kaip pasiekti raštinę. Raštinėje dirba taip pat mielos darbuotojos, viską paaškino. Ši šeštadienį ( 2011-04-02 ) 10 val ryto prasidės atvirų durų valandos ir bus galimybė susipažinti su mokyklos tvarka, pamokėlėmis, pašnekėti su mokytojais, taip įvertinti ir prašymuose parašyti pas kurią labiau pageidaujama mokintis. Žodžiu super, šeštadienį važiuosim, nors jau beveik ir nusprendėm ten lankyti nup rgsėjo mėnesio. Būtų labai smagu ir malonu, jei atsilieptų mamytės, kurių vaikučiai jau lanko A.Vienuolio pradinę mokyklą ir turi informaciją apie mokytojus. Tikiu, kad visi yra kompetentingi ir išmano savo darbą , moka bendrauti su vaikais, bet visgi Pabendraukim, gal teks susipažinti Labai idomu kuri mokytoja Jums paliko geriausia ispudi?
Jolanta Montvidienė super mokytoja pradinukų.Tiesiog fantastiška. Jaučiasi jos indėlis ir kolektyvo formavime, ir vaikų moksluose ir per tolimesnius metus. Moka suvaldyti ir suburti. Ir reikli ir tuo pačiu labai šilta ir draugiška vaikams. Rekomenduoju iš visos širdies. Mano vaikas aštuntokas, bet dar vis jaučiu jai dėkingumą.
QUOTE(Felicite @ 2011 05 05, 07:40) Jolanta Montvidienė super mokytoja pradinukų.Tiesiog fantastiška. Jaučiasi jos indėlis ir kolektyvo formavime, ir vaikų moksluose ir per tolimesnius metus. Moka suvaldyti ir suburti. Ir reikli ir tuo pačiu labai šilta ir draugiška vaikams. Rekomenduoju iš visos širdies. Mano vaikas aštuntokas, bet dar vis jaučiu jai dėkingumą.
Prašyme nurodėme, kad norime mokintis pas mokytoją Jolantą Montvidienę.
As taip pat esu uzrasiusi pas sia mokytoja , tik dar neapsisprendziau ar tikrai leisiu i sia mokykla
Maniškis taip pat žygiuos Rugsėjo 1-ąją į šią mokyklą
Sesuo parduoda deveta, bet geros bukles mokyklini dzemperi su uztrauktuku:4u: raso,kad 140, bet pagal mane jis mazesnis
ismatavimai per pecius 33 rankoves ilgis nuo peciu 49.5( rankovytes galima ilenkti) rasykit i az, ir foto galesiu atsiusti QUOTE(*rutuliukas* @ 2011 06 11, 10:48) Sesuo parduoda deveta, bet geros bukles mokyklini dzemperi su uztrauktuku:4u: raso,kad 140, bet pagal mane jis mazesnis ismatavimai per pecius 33 rankoves ilgis nuo peciu 49.5( rankovytes galima ilenkti) rasykit i az, ir foto galesiu atsiusti sis demperiukas parduotas dar yra vienas didesnis
Na, tema visai apmirusi. Taigi, kylam aukstyn
Rugseji pradesime lankyti pirma klase, lb tikimes, kad pakliusime pas mokytoja Jolanta. Dzemperis jau uzsakytas. Med. apziura jau praejome. Noriu paklausti, kaip i rugsejo 1 aja rengti pirmoka? Ar su dzemperiu Dalinames patirtimi
Laba Jutata,
mūsiškis taip pat į pirmą klasę eis. Mes neužsakinėjome uniformos, nes sekretiorė sakė, kad rugpjūtį bus būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas ir ten viskas bus paaiškinta, ir nuspręsta kokias uniformas dėvės mokinukai. Tai ir nesuku galvos, pasilieku visus klausimus rugpjūčio mėn. QUOTE(Askita @ 2011 07 26, 17:04) Laba Jutata, mūsiškis taip pat į pirmą klasę eis. Mes neužsakinėjome uniformos, nes sekretiorė sakė, kad rugpjūtį bus būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas ir ten viskas bus paaiškinta, ir nuspręsta kokias uniformas dėvės mokinukai. Tai ir nesuku galvos, pasilieku visus klausimus rugpjūčio mėn. Nu, va, as tundra, kad uzsakiau ta dzemperi
parduodu mokyklinį A.Vienuolio bliuzona (su užtrauktuku ir m-klos emblema) 134 cm, bet mano dukrai(138cm ūgio) rankovės jau trumpokos, nešiojom 1 ir 2 klasėj,bet būklė tikrai labai gera,kaina 35 lt.,telef.pasiteiravimui 860043587
QUOTE(jutata @ 2011 07 26, 16:07) Na, tema visai apmirusi. Taigi, kylam aukstyn Rugseji pradesime lankyti pirma klase, lb tikimes, kad pakliusime pas mokytoja Jolanta. Dzemperis jau uzsakytas. Med. apziura jau praejome. Noriu paklausti, kaip i rugsejo 1 aja rengti pirmoka? Ar su dzemperiu Dalinames patirtimi Džemperis vis tiek bus reikalingas. Juk tai mokyklos uniforma. Manau, kas užsakinės rugpjūčio mėnesį, tai rugsėjo pirmai neturės. Siuvykloms dabar pats darbymetis, nespėtų pasiūti. O jūs jau turėsit Rugsėjo 1-ąją bent mes einame pasipuošę ir be uniformos. Na, vis dėl to tai šventė vaikui, o džemperis yra tarsi darbinis drabužis. Nors kai kurie ateina su uniforma. Valgykla, be abejo, yra. Vaikai bus maitinami, nepergyvenkite. Viską mokytoja pasakys. O kokiose patalpose būsite (pagrindiniame pastate ar rusų mokykloje)? QUOTE(Daredi @ 2011 08 08, 12:23) Džemperis vis tiek bus reikalingas. Juk tai mokyklos uniforma. Manau, kas užsakinės rugpjūčio mėnesį, tai rugsėjo pirmai neturės. Siuvykloms dabar pats darbymetis, nespėtų pasiūti. O jūs jau turėsit Rugsėjo 1-ąją bent mes einame pasipuošę ir be uniformos. Na, vis dėl to tai šventė vaikui, o džemperis yra tarsi darbinis drabužis. Nors kai kurie ateina su uniforma. Valgykla, be abejo, yra. Vaikai bus maitinami, nepergyvenkite. Viską mokytoja pasakys. O kokiose patalpose būsite (pagrindiniame pastate ar rusų mokykloje)? Mes dar nieko nezinome. Laukiu galutiniu sarasu, bus aisku tada pas kokia mokytoja pakliuvome, nors ir raseme prasyme pas Jolanta. Zodziu, laukiame susirinkimo.
Na kai buvo ta šeštadieninė mokyklėlė, tai minėjo, kad pirmokiukai bus pagrindiniame pastate. Lyg žadėjo naujas klases įrengti kažkur pirmame aukšte prie rūbinės. O susirinkimo ir mes laukiame. Kad eisime į šią mokyklą, tai jau žinau, nes sąrašai yra internete. O va pas kokią mokytoją - tai ?????????Greičiausiai pas Jolantą
|