Na, mes jau siandien pasiememe dzemperi. Beto, skambino is mokyklos, kad per sia savaite visus dokumentus jau pristatytume. Tai mes tik med.pazyma nunesime, nes viska jau pristateme.
Idomu, kelinta valanda buna rugsejo 1 osios svente?
Sveiki
Na, mes jau siandien pasiememe dzemperi. Beto, skambino is mokyklos, kad per sia savaite visus dokumentus jau pristatytume. Tai mes tik med.pazyma nunesime, nes viska jau pristateme. Idomu, kelinta valanda buna rugsejo 1 osios svente? QUOTE(jutata @ 2011 08 16, 14:26) Sveiki Na, mes jau siandien pasiememe dzemperi. Beto, skambino is mokyklos, kad per sia savaite visus dokumentus jau pristatytume. Tai mes tik med.pazyma nunesime, nes viska jau pristateme. Idomu, kelinta valanda buna rugsejo 1 osios svente? Jeigu manęs atmintis "nepaveda" tai būdavo pradinukams 9 val. Klausimas ketvirtokų mamoms: ar ką nors žinote apie klasių išformavimą? Pavasarį mūsų mokytoja sakė, kad gali taip atsitikti, nes vienoje klasėje tik 18 vaikų, o pas mus buvo 20, bet pagal paskutines žinias liks tik 19..gal tas pats ir kitur?
Pasikalbėsiu pati su savimi
Šiandien jau yra info dėl laiko rugsėjo 1-ąją - šventės pradžia 10 val. Nuoroda QUOTE(Potrė @ 2011 08 17, 18:55) Pasikalbėsiu pati su savimi Šiandien jau yra info dėl laiko rugsėjo 1-ąją - šventės pradžia 10 val. Nuoroda uf, kaip gerai, pamiegot dar galima mažumą bus. o tai pernai devintą baisiai jau anksti buvo QUOTE(Potrė @ 2011 08 17, 19:55) Pasikalbėsiu pati su savimi Šiandien jau yra info dėl laiko rugsėjo 1-ąją - šventės pradžia 10 val. Nuoroda Tai šiemet visi bus 10 valandą QUOTE(Fever Ray @ 2011 08 17, 21:20) Aha, pamiegot vaikai galės QUOTE(Potrė @ 2011 08 18, 08:29) Mačiau ir aš QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 18, 13:38) Mačiau ir aš Kaip įdomu O dėl pirmokų, tai jooo Mačiau ir aš tuos sąrašus. Vos tik dvi klasės. O kiek išėjo ketvirtokų įdomu. Kaip su mokytojomis, ar jų ne per daug dabar? QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 18, 13:38) Mačiau ir aš Iš maniškės klasės išėjo 4 vaikai ir šiemet dar vienas išeis, iš jų 4 užsienyn, o tik viena mergaitė į kitą mokyklą QUOTE(Daredi @ 2011 08 18, 14:48) O dėl pirmokų, tai jooo Mačiau ir aš tuos sąrašus. Vos tik dvi klasės. O kiek išėjo ketvirtokų įdomu. Kaip su mokytojomis, ar jų ne per daug dabar? Šis klausimas ir man įdomus, nes kaip minėjau mums dar pavasarį mokytoja sakė, kad gręsia išformavimas
Na, ka vakar nuneseme med.pazyma. Suzinojome, kad musu mokytoja bus Jolanta
Vakar buvau užėjusi į mokyklą (rusų mokyklos patalpose), ten dar vyksta remontai. Buvo viena 2 kl. mokytoja trumpam užsukusi, tai parodė kai kurias trečiokų būsimas klases. Tikiuosi, kad klysta
RožėGrožė, o kokiose patalpose buvote prieš tai?
Aš džiaugiuosi, kad 4 klasių neišformavo QUOTE(Potrė @ 2011 08 25, 09:53) RožėGrožė, o kokiose patalpose buvote prieš tai? Aš džiaugiuosi, kad 4 klasių neišformavo Anksčiau buvome tame koridoriuje, kurį Meridiano mokykla šiemet pasiėmė (irgi rusų mokyklos patalpose), dabar sąlygos mano manymu prastesnės, klasė žiauriai maža
Tai vadinasi ir mus perkels, nes mes taip pat buvome 1 aukšte po Meridiano patalpom
Mes prailgintos nelankėme, bet tikrai labai nepatogu, kad vaikai turės kitur keliauti į prailgintą QUOTE(Potrė @ 2011 08 25, 10:06) Tai vadinasi ir mus perkels, nes mes taip pat buvome 1 aukšte po Meridiano patalpom Mes prailgintos nelankėme, bet tikrai labai nepatogu, kad vaikai turės kitur keliauti į prailgintą Tai visus perkelė iš to koridoriaus. Man vakar pasakė, kad džiaukitės jog gavote tokią klasę , nes kai kurios klasės turės dalintis savo klase su vyresniokais rusiukais. Jie ateis į muzikos ir berods dailės pamokas, kai jau pradinukams bus pasibaigusios pamokos QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 10:22) Tai visus perkelė iš to koridoriaus. Man vakar pasakė, kad džiaukitės jog gavote tokią klasę , nes kai kurios klasės turės dalintis savo klase su vyresniokais rusiukais. Jie ateis į muzikos ir berods dailės pamokas, kai jau pradinukams bus pasibaigusios pamokos Jau visai QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 08:27) Vakar buvau užėjusi į mokyklą (rusų mokyklos patalpose), ten dar vyksta remontai. Buvo viena 2 kl. mokytoja trumpam užsukusi, tai parodė kai kurias trečiokų būsimas klases. Tikiuosi, kad klysta QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 09:02) Pailgintos dienos grupė bus pagrindiniame pastate, nes ten mokysis pirmokai, o pirmokų mokytoja Jolanta turi šią grupę. Taigi, kam reikės pailgintos, tai vėl minusas, vaikai turės keliauti į pagrindinį korpusą QUOTE(Potrė @ 2011 08 25, 09:06) Mus jau nuo 2 klasės žadėjo perkelti į pagrindinę mokyklą, bet pažas taip ir liko pažadu. Kitąmet kai vaikai turės lakstyti po skirtingus kabinetus nepažinodami mokyklos bus sąmyšio šiemet vietoj to pagrindiniam pastate bus pirmokų abi klasės, man rodos QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 09:22) Man vakar pasakė, kad džiaukitės jog gavote tokią klasę , nes kai kurios klasės turės dalintis savo klase su vyresniokais rusiukais. Jie ateis į muzikos ir berods dailės pamokas, kai jau pradinukams bus pasibaigusios pamokos o prisiminus tas kalbas ir įtikinėjimus, kad va bus geresnės sąlygos QUOTE(Fever Ray @ 2011 08 25, 12:46) * **šiemet vietoj to pagrindiniam pastate bus pirmokų abi klasės, man rodos ***mūsų klasę naująją perdarė iš dailės kabineto, tai jei ten tie didieji eis, siaubas kažkoks ****o prisiminus tas kalbas ir įtikinėjimus, kad va bus geresnės sąlygos *Žinok, neatkreipiau dėmesio dėl WC. Susinervinau, kai sužinojau , kad maniškis mokysis klasėj-kišenėj Eisiu dar pirmadienį šniukštinėti, gal jau mūsų mokytoja bus. ** Taip, pirmosios klasės bus pagrindiniame pastate. *** Nežinau, taip sakė. Dar bus posėdis šiuo klausimu, gal dar ką nors išsidėrės ****Va va, būtent, vėl makaronų prikabino. QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 12:01) *** Nežinau, taip sakė. Dar bus posėdis šiuo klausimu, gal dar ką nors išsidėrės kaži... bet darbų kabinetai tai pvz visai šalia mūsų klasių gaunasi, ten ir taip tie dičkiai šniūruosis tamsiame neužmatomame koridoriuje
Jaučiu reik ir man eit apsižvalgyti, tik kaip čia ištaikyti laiką kai darbas nuo 8 iki 17
Mūsų klasės tėvai važiavo pernai į Savivaldybę , rašė prašymą neatiduoti korpuso Meridianui, matyt viską pinigai valdo QUOTE(Fever Ray @ 2011 08 25, 13:08) kaži... bet darbų kabinetai tai pvz visai šalia mūsų klasių gaunasi, ten ir taip tie dičkiai šniūruosis tamsiame neužmatomame koridoriuje O jie stebisi, kodėl mokinių mažėja vienuolyje.... QUOTE(Potrė @ 2011 08 25, 13:10) *Jaučiu reik ir man eit apsižvalgyti, tik kaip čia ištaikyti laiką kai darbas nuo 8 iki 17 **Mūsų klasės tėvai važiavo pernai į Savivaldybę , rašė prašymą neatiduoti korpuso Meridianui, matyt viską pinigai valdo *Šią savaitę , manau, nėr ko eiti, ten tik statybininkai. Aš netyčia sutikau mokytoją, ji kažką su vyru atvežė į klasę. Sakė, kad mokytojos dar nedirba šią savaitę. ** Mūsų atstovas irgi buvo savivaldybėje posėdyje. tai po jo sakė, kad net kalbos nebuvo, kad gali neatiduot. tada buvo pasiūlymas mūsų mokyklos pradines klases perkelti į pustuštę Mindaugo vidurinę.
Nu ką, paskaičiau jūsų postus ir neramu pasidarė
Mes pirmoj klasėj pas Šimkienę buvom tam mažam koridoriuke, kur klasės mažos. Tai ten bent jau buvo naujas klasės remontas padarytas. Po to mūsų klasę išformavo ir vaikus išskirstė po kitas klases. Mes pakliuvom pas mokytoją, kuri turėjo klasę po Meridianu. Po metų (šį pavasarį) sužinom, kad Meridianas plečiasi ir mus visus (A.Vienuolio mokinius) perkelia vėl atgal, į tą mažą ilgą koridorių. Ir viso koridoriaus klasės bus mūsų mokyklos (išskyrus muzikos ir dailes klases, kur ateis ir rusiukai). Meridiano mokykla, tipo, buvo prisižadėjusi mums kaip kompensaciją paremontuoti mūsų tas klases (kuo aš labai abejoju). Tokią info sakė mūsų klasės vienas tėtis, kuris dalyvavo savivaldybėje susitikimuose su mokyklos vadovais. Bet, atvirai pasakius, susidariau įspūdį, kad mūsų mokyklos direktorei nelabai kas įdomu ir nelabai jinai vargsta dėl mūsų. Buvom pavasarį apžiūrėti tų naujų klasių, tai vienos atrodo pusė bėdos, kitos tai tokios pobaisės. Kitas dalykas, ten yra šiaurinė pusė, tai nei saulės, nei šviesos. Plius tai, kad mergaičių wc nėra tame koridoriuje, reikės toliau begioti. Man tai žiauriai nepatinka toks vaikų mėtymas iš kampo į kampą. Bijau net pagalvoti, ką sužinosim nuėję į mokyklą. RožėGrožė, o pas kokią jūs dabar mokytoją?
Taip, taip, mes pas Gitaną
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 10:22) Tai visus perkelė iš to koridoriaus. Man vakar pasakė, kad džiaukitės jog gavote tokią klasę , nes kai kurios klasės turės dalintis savo klase su vyresniokais rusiukais. Jie ateis į muzikos ir berods dailės pamokas, kai jau pradinukams bus pasibaigusios pamokos O tai kurią mes gavome klasę? Nors tiek gerai, kad ne dailės ar muzikos. QUOTE(Daredi @ 2011 08 25, 14:36) Nesu garantuota, nes ta mokytoja ilgai galvojo. Sakė, kad ta, kuri buvo mokytojos Vidmantos, ta pati paskutinė už posūkio(na, šalia mūsų, kai mokėmės pas Šimkienę), bet kol pati nepamatysiu - nepatikėsiu
na ir kaip, mamytės ir tėveliai, Jums A.Vienuolio pradinukų klasės senamiesčio m-klos patalpose? ar labai baisu pasirodė?
tualetus kaip ir žadėjo,padarė atskirai berniukams ir mergaitėms, na dar nebaigta, bet pabaigs, nors žadėjo iki rugpj.pabaigos viską baigti. klases,bent jau mūsų,suremontuota, na taip tiesa erdvės mažiau nei buvo.... QUOTE(RožėGrožė @ 2011 08 25, 14:42) Nesu garantuota, nes ta mokytoja ilgai galvojo. Sakė, kad ta, kuri buvo mokytojos Vidmantos, ta pati paskutinė už posūkio(na, šalia mūsų, kai mokėmės pas Šimkienę), bet kol pati nepamatysiu - nepatikėsiu Kaip jūs ir sakėte, pakliuvom į buvusią Vidmantos klasę. Šiaip tai kaip ir gerai, klasė suremontuota. Gerai, kad bus normalus wc mergaitėms šalia klasių ir nereikės begioti kažkur kaip pirmoj klasėj. Koridoriaus grindys sutvarkytos, nors galėjo ir sienas perdažyti, nes ta baisi žalia spalva tai tragedija kažkokia. O šiaip viskas bus gerai
Sveikutes, kaip mokslo metai?
Planuojam ir mes nuo rugsejo i sia mokykla Gal kas apie ketvirtoku mokytojas pasisakytu
Ir man smalsu - laikas spręsti dėl mokyklos.
Rekomenduoju A. Neverauskienę
Uz rekomendacija dekui! O kaip mokyklos aplinka, kazkada skundesi, kad labai prastos mazos klases, kurioj jus mokykloj buvot (pastate tiksliau)?
QUOTE(enjoy @ 2012 01 26, 22:08) Uz rekomendacija dekui! O kaip mokyklos aplinka, kazkada skundesi, kad labai prastos mazos klases, kurioj jus mokykloj buvot (pastate tiksliau)? Taigi niekas nepasikeitė. Jei rusų mokyklos patalpose bus pirmokai, tai klasę jau kokią gausit, gali būti maža, gali būti normali. O pagrindiniame pastate tai lyg ir normalaus dydžio.
turint omeny, kad šiemet buvo surinkta tik viena pirmokų klasė, matyt, kad ir kitąmet padėtis nelabai pasikeis, ir turėtų susitalpinti į pagrindinį pastatą.
QUOTE(enjoy @ 2012 01 26, 21:08) Uz rekomendacija dekui! O kaip mokyklos aplinka, kazkada skundesi, kad labai prastos mazos klases, kurioj jus mokykloj buvot (pastate tiksliau)? Kodėl buvom, mes vis dar esam O kad šiemet susirinko tik viena pirmokų klasė visai nežinojau..kažin kodėl QUOTE(Fever Ray @ 2012 01 27, 11:38) turint omeny, kad šiemet buvo surinkta tik viena pirmokų klasė, matyt, kad ir kitąmet padėtis nelabai pasikeis, ir turėtų susitalpinti į pagrindinį pastatą. Iš kur tokios žinios 1a Jolanta Montvidienė, 112 kab. 1b Jūratė Skurkienė, 113 kab. 1c Teresė Čižikienė, 119 kab. QUOTE(RožėGrožė @ 2012 01 27, 19:16) Iš kur tokios žinios 1a Jolanta Montvidienė, 112 kab. 1b Jūratė Skurkienė, 113 kab. 1c Teresė Čižikienė, 119 kab. ups
ar kas planuojate is dabartiniu penktoku teveliu kitais metais kaip antra uzsienio kalba rinktis prancuzu?
Laba diena,
nors tema labiau pradinukams sukurta, bet gal kas galite papasakoti apie mokyklos gyvenima nuo 5 klases?? Kaip zinia, is Vytes Nemunelio pradines i penktas klases cia daug vaiku ateina... Girdim, kad kiekvienais metais po viena klase is ju suformuoja. Tai pradedam dairytis ton pusen ir mes Kokios salygos, kokie dalykai destomi stipriau, kokie silpniau? Kokia antroji kalba po anglu prasideda sestoje klaseje? Busim dekingi uz komentarus QUOTE(Kantri @ 2012 03 30, 14:37) Laba diena, nors tema labiau pradinukams sukurta, bet gal kas galite papasakoti apie mokyklos gyvenima nuo 5 klases?? Kaip zinia, is Vytes Nemunelio pradines i penktas klases cia daug vaiku ateina... Girdim, kad kiekvienais metais po viena klase is ju suformuoja. Tai pradedam dairytis ton pusen ir mes Kokios salygos, kokie dalykai destomi stipriau, kokie silpniau? Kokia antroji kalba po anglu prasideda sestoje klaseje? Busim dekingi uz komentarus antroji kalba gali buti prancuzu, rusu arba vokieciu |