Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: shpikos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
shpika
rugpjucio pradzioje atvaziavo LIUDAL(ji mano sesuo) su savo stebukliuku laukti naujo, mano, stebukliuko. kadangi mano nestumas buvo labai lengvas, tad visi gastroliavom iki paskutines dienos.
matydama sesers mazyle dar su didesniu nekantrumu laukiau savojo. todel tampiau, guldziausi Emilyte ant savo pilvo, kad tik greiciau pagimdyciau tongue.gif . vakarais visi sugriudavom, kapodavom arbuzus ir snekindavom pilva, kad tik greiciau jis sprogtu.
gimdymas buvo numatytas rugpjucio 13d., bet grieztai pasakiau, kad gimdysiu 12 arba 14, tik ne 13. rugpjucio 14, anksti ryte, pradejo mausti pilva. vyra ramiai isleidziu i darba, bet perspeju, kad is siauliu niekur neisvaziuotu. seska patenkinta burba "pagaliau pagaliau", abi sukritusios skaiciuojam kas kiek saremiai, pradeda mokinti kaip reiks gimdyt ir t.t. saremiai dazneja, bet nera tokie skausmingi kaip isivaizdavau. tetukas vis uzvaziuoja paziuret kaip as laikaus, ir kazkodel abiem su seska labai linksma biggrin.gif . apie pietus nusprendziam, kad reikia pasirodyti gydytojai, kol nuvaziuojam, saremiai dingsta ir griztam vel su visom mantom namo. sesuo su vyru ciauska ir kazkodel vel jiems labai linksma. saremiai dazneja, apie 18val. vel susikraunam ir isvaziuojm pas gydytoja. iseinant pro duris sesuo palinki siandien nebegrist ir sekmingai pagimdyt tongue.gif kol atvaziuojam, sremiai vel dingsta tongue.gif , gydytoja atvaziavus is namu juokiasi, bet namo nebeisleidzia. nuveda i palata ir liepia laukti. tetukas nuvaziuoja nupirkti zurnalu, nes kazkodel galvoja, kad uztruksim ilgai. grizes skaitom abu zurnalus, tarpuose uzeina ir praeina saremiai. vel skaitom, vel saremiai, bet vis dazneja, taciau nera nepakeliamo skausmo .
i palata vis uzeina sesele apziureti kitos nesciosios, taciau musu net nepaklausia kaip jauciames mad.gif . saremiai kas 3-4minutes, karts nuo karto suspaudziu tetuko ranka arba ikandu. vis dar laukiam kol kas nors mus apziures, taciau pastebim, kad nelabai kam idomu. neiskentes vyras nueina pakviesti, kad apziuretu mane (pasirodo sutrukde ziureti BARA). visa nepatenkinta ateina ir klausia ar galiu palaukt, nes budinti gydytoja isvaziavo i kita ligonine. pasirodo dar ir taip buna blink.gif . pasakom, kad mes susitare su savo gydytoja ir mums tereikia zinoti ar verta ja jau kviesti. visgi nebesinori trukdyti trecia karta bereikalo rolleyes.gif . pagaliau mane apziuri ir pasako, kad jau laikas i gimdykla. lengviau tasidustam, kad dabar busim patikimose rankose.
gymdykloj dar pasifotografuojam ir laukiam. apie 22val jau visi, su savo gydytoja, snekuciuojames ir stumiam laika. daktare prognozuoja, kad apie 3-4 pagimdysiu. saremiai kartojasi reguliariai kas keleta minuciu, nors nera labai skausmingi, taciau epiduro neatsisakau. personalas puikus, visi su sypsenom, as ir vis dar sypsausi, zinoma tik tarpuose tarp saremiu.
epiduras padarytas, isvis nieko nebejauciu, taciau gydytoja apziurejus, pranesa, kad tuoj gimdysim. paaiskina, ka, kada ir kaip reiks daryt.
girdziu "STUMK"- stumiu, nors nieko nejauciu. vel snekam, gydytoja drasina ir pagiria, kad puikiai laikausi. vyras svyti ir vis bando su gydytoja juokauti. aptariam visi vardus ir vel "STUMK"-stumiu. daktare pakviecia tetuka apziureti Jokūbo plaukucius. abu aptarineja ir garsiai komnetuoja. pastoviai uzeina dar keli, baltais chalatais. vel "STUMK"- stumiu.
kazkoks sambruzdis, kazkas kazka burba, nieko nesuprantu, bet kazkodel labai rami. gymdykloj vel pilna zmoniu, baltais chalatais, mane suriecia ir vel stumiu...
viskas ivyksta labai greitai ir 01.15 isgirstu tylu kniaukima, padeda ant krutines, abu su teveliu verkiam, glostom ir buciuojam ta maza sraigiuka. laimei ribu nera...
tevelis susnabzda "ACIU, MYLIU JUS"
LAUDER
smagu, kad viskas jum gerai baigesi biggrin.gif , aukit dideli ir grazus
LIUDAL
Nostalgija apeme prisiminus tavo gimdyma. Prisimenu, kaip skambinau kas pusvalandi ir vis klausdavau: "Ar jau?" Atsimenu, kai atvaziavau pas tave i ligonine ir man teko garbe pirma karta pervystyti Jokubeli tongue.gif Ir kai as pirma karta pamaciau jo kiausiukus laugh.gif Jie buvo toooookie DIDELI ohmy.gif
Kaip faina, kad mes panasiai apsivaikavom 2.gif thumbup.gif
Akvija
KAip gražu biggrin.gif Pasakojimas dvelkia ramybe ir atrodo kad gimdymas vienas didžiausių malonumų, net nėra vietos skausmui biggrin.gif Tikiuosi ir man taip bu thumbup.gif
GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif
shpika
QUOTE (molli @ 2003 12 30, 15:45)
KAip gražu biggrin.gif Pasakojimas dvelkia ramybe ir atrodo kad gimdymas vienas didžiausių malonumų, net nėra vietos skausmui biggrin.gif Tikiuosi ir man taip bu thumbup.gif
GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif

istikruju tai mano gimdymas tikrai buvo lengvas. saremiai nebuvo labai skausmingi, o pacio gimdymo nejutau (del epiduro). tik po gimdymo savaite buvo sunku, nes gijo susiuvimai. tad visiems ir sakau, kad gimdymas daug lengvesnis, nei savaite po jo tongue.gif biggrin.gif.

svarbiausia galvoti, kad viskas bus gerai thumbup.gif . tada ir gimdyt nebijosi ir pats gimdymas bus lengvas.
westa
Labai grazi istorija ypac dar ir del to kad mes su vyru susituokem rugpjucio 15 d. wink.gif Grazu , ir dar nedarbo diena - tik kad jau rado per tokia diena gimti, per Zolines . biggrin.gif biggrin.gif . Siaip tai labai gera svente, seimos susiburimo, turi buti daug geliu thumbup.gif
SANTA
Ir as ta pacia diena gimdziau rolleyes.gif
vaiduoklisss
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Riveta
net asara ispaudziau smile.gif
Elenele Raganele
4u.gif grazi istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
GieNa
QUOTE(Ponckyte777 @ 2007 04 04, 20:05)
net asara ispaudziau smile.gif
*

drinks_cheers.gif grazu ir aisku ant paskutinio sakinio asarele turejo isriedet doh.gif blush2.gif
elickaa
grazu 4u.gif
*margarita*
thumbup.gif smile.gif wub.gif
*linuska*
Labai graziai papasakota wub.gif Aukit sveikutes ir didutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
gabvidas
Graži istorija 4u.gif
*Martyna*
Šaunuoliai tėveliai 4u.gif Linkiu jums daug sėkmės ir laimės auginant mazylį 4u.gif
cytrynka
nugi gražu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.