Mano dvejų metukų anūkėlė labai mėgsta piešti ir su flomasteriais, ir su kreidelėmis. Mėgina ir ant sienų. Kaip manote, ar ne geriau nupirkti piešimo (rašymo) lentą? O gal kas ir turite? Patarkite, kur ją įsigyti?
įdėkite skelbimą skelbimų lentoje,čia SM,mačiau kelis kartus mamytės pardavinėjo piešimo lentas
Ne, skelbimuose neradau tokios pirkti, bet suradau RIMI mokyklai skirtose prekėse. Nupirkau. Laaaaaabai paenkinta. Jau kad piešia, kad rašo kažką, gražu žiūrėti!
pasidalinsiu patirtim truputi
QUOTE(SuperDuper @ 2007 08 20, 21:04) pasidalinsiu patirtim truputi O kur tokį stebuklą gavai?
O as savo stebuklui jau nuo pusantru metu nupirkau tokia magnetine ar kaip ten vadinasi piesimo lenta, kur spec. piestuku piesia, po to viska galima nuvalyti. Tai ir kelionese nepamainoma: deda delniuka-apipiesiu, deda kojyte - apipiesiu ir t.t., o juoko buna..., jau nekalbu, kad pati viska "piesia", brauko...
mano sūnelis irgi labai mėgsta piešti, o dar labiau kai jam piešiama
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 09:14) mano sūnelis irgi labai mėgsta piešti, o dar labiau kai jam piešiama Mano mazgiui irgi l. patinka piesti ant lentos su kreidutem kiek piesia ant jos kiek ant sienu Zodziu dailininko ispiestos ir sienos
Musu maziui taip pat labai patinka piesti, tai esam nupirke piesimo lenta su magnetiniu piestuku. Labai patinka ant jos piesti
O miniškė dailina ant brolio mokyklinių sąsiuvinių
Aišku turi ir magnetine miešimo lenta, bet prie jos neilgai pasėdi.
mano mažiukė irgi mėgsta piešti, tai mes jau didelės ir piešiam dažniausiai ant popieriaus lapų, bet turim ir tą magnetinę lenta ir tokią kur su kreidute reikia piešti.Visos naudojamos
QUOTE(SuperDuper @ 2007 08 20, 21:04) pasidalinsiu patirtim truputi sweika,o kur galima būtų pvz Vilniuj įsigyt tokią lentą,kadangi pati turiu beweik trijų metukų vaiką
Medinė lenta kabo koridoriuje, metalinė/magnetinė prie kompo mamos darbams užsirašyti (bet mielai nufirfinama), dvi mažos - piešimui. Kodėl dvi?
Papildyta: QUOTE(melisyte @ 2007 08 17, 21:04) Mano dvejų metukų anūkėlė labai mėgsta piešti ir su flomasteriais, ir su kreidelėmis. Mėgina ir ant sienų. Kaip manote, ar ne geriau nupirkti piešimo (rašymo) lentą? O gal kas ir turite? Patarkite, kur ją įsigyti? O šitai anūkutei pirmiausia tiktų didelis vatmano lapas, pritvirtintas ant neteplaus paviršiaus. Lentutė gali tokio "efekto" neduoti
o as duodu flomasterius ir kt. normalias piesimo priemones ir piesimo sasiuvini, tai ir peckelioja nuo metuku
seneliai ir ta magnetine lenta nupirko, tik dar neisbandeme
Pas mus tokia magnetine lenta,pirkta zaislu planetoje
![]()
Sveikos
o gal zinot kur galima butu isigyti piesimo lentos tokia didele pastatoma kur vienoje puseje galima piesti su kreidelem o kitoj su specialiais flomasteriais?
Mes ir labai mkstam piesti ant lapu, paskui ant ranku it tt. Tai senis senis mum atnes magnetine ta kur cia visui mergyte isbando. Tai senis joneli ir kiemeli kirto ja net uz 30Lt.
Mano dukrytei 3m-iki siol ji piesia atsigulus ant zemes
Mes turim tokią
- vienoj pusėj piešti kreidelėmis, kitoj spec. flomu, dar galima užvynioti ruloną popieriaus ir piešti akvarele. Labai patogus priemonių stalčiukas apačioje
mano mažei patinka paišyti, ant rankų sezonas kaip ir baigėsi
turim TOMY firmos piesimo lenta, tikrai labai piesia vaikas, ir stampukai yra kur galim ivairu piesineli padaryti is ju, ir labai atspari smugiam istikro jau tiek kartu krito ir nesuluzo
FP mes turim labai fainas daiktas
QUOTE(Kotre @ 2007 08 20, 21:04) pasidalinsiu patirtim truputi mes turim tokius kilimelius net 3 skirtingus,bet jie nepigus QUOTE(UREJA @ 2008 01 25, 18:04) turim TOMY firmos piesimo lenta, tikrai labai piesia vaikas, ir stampukai yra kur galim ivairu piesineli padaryti is ju, ir labai atspari smugiam istikro jau tiek kartu krito ir nesuluzo tokia pacia irgi turim,bet atidejom velesniam laikui
Labutis ieskau magnetines piesimo lentos kad pastatoma butu
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-m...1/1759166-l.jpg Jonuke buvau macius bet tik lenta be priedu
Mes vaikui nupirkom vėlokai, apie 2,5 metų, bet jam labai patiko, prieš miegą visalaik lovoj piešdavo, štampukus dėjo, žodžiu žaidžia iki šiol
mes turime ir magnetine piesimo lenta su magnetukais ir pastatoma medine,tai medine vaikams idomesne nes ant jos galima piesti kreidelemis,o tos magnetines jau atsibodusios siek tiek.
sveikos
kur galima nusipirkti magnetine piesimo lenta?niekur nerandu
Sveikos mamytes,nezinau ar apie tokia pacia snekam bet as ieskau saviskiui va tokio,atsimenu pati ji is vaikystes,ten kur reikia sukt ratuka ir sukant jis piesia http://toyz.lt/index.php?route=product/pro...p;product_id=52,internete ieskojau ir nelabai kur randu,nes nezinau kaip tiksliai jis vadinasi,gal uzmatet kur ji galima rast ir nupirkt savo pipirui po eglute,
maciau piesimo lentu internetineje parduotuveje pigu.lt. Pati ieskojau ir galvoju uzsisakyti, mANO DUKRA IRGI LABAI APIE JA SVAJOJA, BET TIK JI MAN ATRODO NE MAGNETINE
sveikos, noriu pasidalinti patirtim.. ypac su tomis kuriu mazyliai itin kurybingi
Anksčiau pirkome lentas ir lentutes kur su lazdele pripiešia, ir po to perbraukus nusivalo, bet greitai sugadino juos.
Dvynukams padovanojome prieš savaitę per 3m. gimtadienį piešimo didelę lentą, kur galima piešti kreidute. Ypač berniukas tiek mėgsta piešti ir jau išsiskiria savo piešinais iš darželio grupės. Nusibodo pripieštų lapų krūvas tvarkyti. Dabar atrodė bus daugiau tvarkos. Prie to pirkinio buvo pridėta kempinėlė, kurią kad ir išplovusi su indų plovikliu, vis tiek nuvalius, lenta lieka balta. Ar taip nėra nei vienai šeimai, kuri pirko su kreidutėm piešti lentą? Ką darydavot? Lygiai kaip klasės lentą būdavo sunku nuvalyti. Išėjus visiems iš patalpos, slapčia sakau išbandysiu mikropluošto šluostę. Ji gi 0,16 denų (palyginkit su 15 denų moteriškom kojinėm), todėl turi didžiulį dulkių prilipimo paviršių, veikia kaip mažas siurbliukas ir įgeria į save 99 proc. bakterijų bei nešvarumų, esančių ant valomų paviršių. Ir ką... mano nuostabai, nuvaliau su drėgnu mikropluošto šluostės šonu ir laukiu rezultato. O ji kaip nedžiūna, taip nedžiūna. Atėjo vyresnioji dukra, sako "O nuvalei lentą, kokia šlapia" Palietė ranka ir sako: " Ne, jis sausa, tik atrodo kaip šlapia, nes juoda, juoda, jokio balto dryžio". Vat man ir sprendimas, kempinėlės nebenaudosiu, nebent vaikai galės tarp piešimo seansų pasiterlioti. Jei kam padėjo šita smulkmena, puiku P.S. beje pirkom Limpopo Vilniuje
cia radau tokia lenta, gal kas jau pirko ir gali parasyti atsiliepimu apie ja
http://www.e-senukai.lt//magnetine-lenta-1...69241132_1.html
atsiliepimai tokie
|