Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimo (rašymo) lenta
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2
melisyte
Mano dvejų metukų anūkėlė labai mėgsta piešti ir su flomasteriais, ir su kreidelėmis. Mėgina ir ant sienų. Kaip manote, ar ne geriau nupirkti piešimo (rašymo) lentą? O gal kas ir turite? Patarkite, kur ją įsigyti?
*sony*
įdėkite skelbimą skelbimų lentoje,čia SM,mačiau kelis kartus mamytės pardavinėjo piešimo lentas mirksiukas.gif
melisyte
Ne, skelbimuose neradau tokios pirkti, bet suradau RIMI mokyklai skirtose prekėse. Nupirkau. Laaaaaabai paenkinta. Jau kad piešia, kad rašo kažką, gražu žiūrėti! thumbup.gif
Kotre
pasidalinsiu patirtim truputi ax.gif labai tiko mano maziui (3m.) tokia piesimo lenta: didele sulankstoma medziagine "lenta", ant kurios piesiama spec.piestuku, kuris pripildomas vandeniu. vaikas piesia tuo piestuku, "lenta" tose vietose suslampa ir atsiranda piesinys, kuris po tam tikro laiko isdziusta ir vel galima piesti is naujo smile.gif ir jokios netvarkos,kaip su pvz. guasu smile.gif
melisyte
QUOTE(SuperDuper @ 2007 08 20, 21:04)
pasidalinsiu patirtim truputi ax.gif  labai tiko mano maziui (3m.) tokia piesimo lenta: didele sulankstoma medziagine "lenta", ant kurios piesiama spec.piestuku, kuris pripildomas vandeniu. vaikas piesia tuo piestuku, "lenta" tose vietose suslampa ir atsiranda piesinys, kuris po tam tikro laiko isdziusta ir vel galima piesti is naujo smile.gif ir jokios netvarkos,kaip su pvz. guasu smile.gif
*

O kur tokį ”stebuklą” gavai?
Smilla
QUOTE(melisyte @ 2007 08 21, 10:22)
*

taip, geras dalykas turbut. nes jei 2 metuku pypliui iduosi flomasteri, tai jis praeis ir per sienas biggrin.gif. o su tokiu turbut nesimatytu nieko ant sienu smile.gif
bul-bul
O as savo stebuklui jau nuo pusantru metu nupirkau tokia magnetine ar kaip ten vadinasi piesimo lenta, kur spec. piestuku piesia, po to viska galima nuvalyti. Tai ir kelionese nepamainoma: deda delniuka-apipiesiu, deda kojyte - apipiesiu ir t.t., o juoko buna..., jau nekalbu, kad pati viska "piesia", brauko...
Zana4
mano sūnelis irgi labai mėgsta piešti, o dar labiau kai jam piešiama bigsmile.gif turim piešimo lenta, kur reik piesti su magnetiniu piestuku, ir turime didesne lenta kur piešiama su kreidute, ir abiem naudajames biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 04, 09:14)
mano sūnelis irgi labai mėgsta piešti, o dar labiau kai jam piešiama  bigsmile.gif  turim piešimo lenta, kur reik piesti su magnetiniu piestuku, ir turime didesne lenta kur piešiama su kreidute, ir abiem naudajames  biggrin.gif
*

Mano mazgiui irgi l. patinka piesti ant lentos su kreidutem kiek piesia ant jos kiek ant sienu Zodziu dailininko ispiestos ir sienos doh.gif
Zana4
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 04, 10:09)
Mano mazgiui irgi l. patinka piesti ant lentos su kreidutem kiek piesia ant jos kiek ant sienu Zodziu dailininko ispiestos ir sienos doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškis įsigudrino su kreida ant parketo dailinti biggrin.gif
daivapamaiva
Musu maziui taip pat labai patinka piesti, tai esam nupirke piesimo lenta su magnetiniu piestuku. Labai patinka ant jos piesti thumbup.gif
Sadovile
QUOTE(daivapamaiva @ 2007 09 07, 07:55)
Musu maziui taip pat labai patinka piesti, tai esam nupirke piesimo lenta su magnetiniu piestuku. Labai patinka ant jos piesti thumbup.gif
*

kur tokia galima isigyti?
Jomke
QUOTE(Sadovile @ 2007 09 07, 07:37)
*

Bet kurioj vaiku zaislu parduotuvej manau butu galima rasti mirksiukas.gif Kaune bazej kur zaislais prekiauja irgi yra mirksiukas.gif
*grazuolyte*
O miniškė dailina ant brolio mokyklinių sąsiuvinių hihihi.gif hihihi.gif
Aišku turi ir magnetine miešimo lenta, bet prie jos neilgai pasėdi.
daivapamaiva
QUOTE(Sadovile @ 2007 09 07, 08:37)
*

Bet kurioj zaislu parduotuvej ar netgi prekybos centruose manau, kad yra
Deli@
mano mažiukė irgi mėgsta piešti, tai mes jau didelės ir piešiam dažniausiai ant popieriaus lapų, bet turim ir tą magnetinę lenta ir tokią kur su kreidute reikia piešti.Visos naudojamos thumbup.gif
Kotre
QUOTE(melisyte @ 2007 08 21, 11:22)
*

atiprasau, pamirsau cia uzsukti ax.gif taigi viena toki piesimo rinkinuka nusipirkom cipoline akropoly, ir dar viena, su traukinuku Thomas, paprasem dovanu is Velso smile.gif beje nepigus daikas, uz ta is Cipolino apie 100 lt. mokejom.
RDA
QUOTE(SuperDuper @ 2007 08 20, 21:04)
pasidalinsiu patirtim truputi ax.gif  labai tiko mano maziui (3m.) tokia piesimo lenta: didele sulankstoma medziagine "lenta", ant kurios piesiama spec.piestuku, kuris pripildomas vandeniu. vaikas piesia tuo piestuku, "lenta" tose vietose suslampa ir atsiranda piesinys, kuris po tam tikro laiko isdziusta ir vel galima piesti is naujo smile.gif ir jokios netvarkos,kaip su pvz. guasu smile.gif
*

sweika,o kur galima būtų pvz Vilniuj įsigyt tokią lentą,kadangi pati turiu beweik trijų metukų vaiką
Kotre
QUOTE(RDA @ 2007 09 16, 15:42)
sweika,o kur galima būtų pvz Vilniuj įsigyt tokią lentą,kadangi pati turiu beweik trijų metukų vaiką
*

as pirkau cipoline akropolyje smile.gif beje siandien buvom cipoline ir tos lentos nemaciau g.gif arba nepastebejau, arba baigesi rolleyes.gif
Ir Guste
Medinė lenta kabo koridoriuje, metalinė/magnetinė prie kompo mamos darbams užsirašyti (bet mielai nufirfinama), dvi mažos - piešimui. Kodėl dvi? biggrin.gif Viena jau apsitrynė, tokia, kur su plėvele, ėmė burbuliukai darytis, dėl to nupirkau kitą. Bet ir pirmos neleidžia išmesti blush2.gif - reikia juk ir darželyje, ir mašinoje...
Papildyta:
QUOTE(melisyte @ 2007 08 17, 21:04)
Mano dvejų metukų anūkėlė labai mėgsta piešti ir su flomasteriais, ir su kreidelėmis. Mėgina ir ant sienų. Kaip manote, ar ne geriau nupirkti piešimo (rašymo) lentą? O gal kas ir turite? Patarkite, kur ją įsigyti?
*

O šitai anūkutei pirmiausia tiktų didelis vatmano lapas, pritvirtintas ant neteplaus paviršiaus. Lentutė gali tokio "efekto" neduoti 4u.gif
Onora
o as duodu flomasterius ir kt. normalias piesimo priemones ir piesimo sasiuvini, tai ir peckelioja nuo metuku smile.gif
seneliai ir ta magnetine lenta nupirko, tik dar neisbandeme
*Madmozela*
Pas mus tokia magnetine lenta,pirkta zaislu planetoje thumbup.gif nors parasyta nuo 3metu,maniske puikiai dabar paisalioja thumbup.gif

user posted image

user posted image
vaida L
QUOTE(daivapamaiva @ 2007 09 07, 08:25)
*

Mes ir nupirkom lentą kur su magnetiniu pieštuku, tai labai patenkinta thumbup.gif
sinta
Sveikos smile.gif
o gal zinot kur galima butu isigyti piesimo lentos tokia didele pastatoma kur vienoje puseje galima piesti su kreidelem o kitoj su specialiais flomasteriais?
Sin City
QUOTE(sinta @ 2007 12 11, 05:08)
Sveikos smile.gif
o gal zinot kur galima butu isigyti piesimo lentos tokia didele pastatoma kur vienoje puseje galima piesti su kreidelem o kitoj su specialiais flomasteriais?
*

Keliu i virsu, nes man irgi aktualu drinks_cheers.gif
evaj
Mes ir labai mkstam piesti ant lapu, paskui ant ranku it tt. Tai senis senis mum atnes magnetine ta kur cia visui mergyte isbando. Tai senis joneli ir kiemeli kirto ja net uz 30Lt.
Dany
Mano dukrytei 3m-iki siol ji piesia atsigulus ant zemes blush2.gif ,tad siom kaledom po eglute padejau dovana-medini staliuka su kedute thumbup.gif .
Soul
Mes turim tokią user posted image- vienoj pusėj piešti kreidelėmis, kitoj spec. flomu, dar galima užvynioti ruloną popieriaus ir piešti akvarele. Labai patogus priemonių stalčiukas apačioje thumbup.gif .
Sin City
QUOTE(Soul @ 2007 12 23, 18:19)
Mes turim tokią user posted image- vienoj pusėj piešti kreidelėmis, kitoj spec. flomu, dar galima užvynioti ruloną popieriaus ir piešti akvarele. Labai patogus priemonių stalčiukas apačioje  thumbup.gif .
*

O kur pirkai?
Soul
QUOTE(Sin City @ 2007 12 23, 19:53)
O kur pirkai?
*

IKEA
Pusele_
mano mažei patinka paišyti, ant rankų sezonas kaip ir baigėsi smile.gif tikiuosi, šiaip pernai per Kalėdas gavo magnetinę lentą, tai jau surašė, dabar tetukas padovonojo didesnę - gerai veža. šiaip mėgsta rašyti į vaikiškų daiktų katalogus, ant lapų piešti pieštukais.
UREJA
turim TOMY firmos piesimo lenta, tikrai labai piesia vaikas, ir stampukai yra kur galim ivairu piesineli padaryti is ju, ir labai atspari smugiam istikro jau tiek kartu krito ir nesuluzo good.gif
Semile
FP mes turim labai fainas daiktas thumbup.gif
CrazySun
QUOTE(Semile @ 2008 03 29, 22:45)
FP mes turim labai fainas daiktas thumbup.gif
*

gal tokia? smile.gif

user posted image

Semile
QUOTE(CrazySun @ 2008 03 30, 15:35)
gal tokia? smile.gif

user posted image
*

ne netokia schmoll.gif
erikiuxxx
QUOTE(Kotre @ 2007 08 20, 21:04)
*

mes turim tokius kilimelius net 3 skirtingus,bet jie nepigus
QUOTE(UREJA @ 2008 01 25, 18:04)
turim TOMY firmos piesimo lenta, tikrai labai piesia vaikas, ir stampukai yra kur galim ivairu piesineli padaryti is ju, ir labai atspari smugiam istikro jau tiek kartu krito ir nesuluzo  good.gif
*

tokia pacia irgi turim,bet atidejom velesniam laikui mirksiukas.gif
Irtisa
Labutis ieskau magnetines piesimo lentos kad pastatoma butu 4u.gif Gal kas zino kur Kaune galima isigyti ax.gif na kazka panasuas i sia
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-m...1/1759166-l.jpg

Jonuke buvau macius bet tik lenta be priedu verysad.gif
loretasb
QUOTE(UREJA @ 2008 01 25, 17:04)
turim TOMY firmos piesimo lenta, tikrai labai piesia vaikas, ir stampukai yra kur galim ivairu piesineli padaryti is ju, ir labai atspari smugiam istikro jau tiek kartu krito ir nesuluzo  good.gif
*

Sutinku , superine piesimo lenta thumbup.gif
lo-lo
Mes vaikui nupirkom vėlokai, apie 2,5 metų, bet jam labai patiko, prieš miegą visalaik lovoj piešdavo, štampukus dėjo, žodžiu žaidžia iki šiol 4u.gif
(salotiene)
mes turime ir magnetine piesimo lenta su magnetukais ir pastatoma medine,tai medine vaikams idomesne nes ant jos galima piesti kreidelemis,o tos magnetines jau atsibodusios siek tiek. biggrin.gif
Veidrodine*
sveikos 4u.gif maniske kaledoms uzsisake piesimo lentos ax.gif Bet niekur as jos nerandu,maciau viena mama pirko IKEA parduotuvej,jai nepaslaptis,kiek mokejote?? g.gif
@mamyčiukas@
kur galima nusipirkti magnetine piesimo lenta?niekur nerandu verysad.gif ir net skelbimuose nera verysad.gif
marka100
Sveikos mamytes,nezinau ar apie tokia pacia snekam bet as ieskau saviskiui va tokio,atsimenu pati ji is vaikystes,ten kur reikia sukt ratuka ir sukant jis piesia http://toyz.lt/index.php?route=product/pro...p;product_id=52,internete ieskojau ir nelabai kur randu,nes nezinau kaip tiksliai jis vadinasi,gal uzmatet kur ji galima rast ir nupirkt savo pipirui po eglute, mirksiukas.gif
Veidrodine*
QUOTE(Soul @ 2007 12 24, 12:53)
IKEA
*

is interneto pirkot? g.gif Ar vilniui pacioj IKEA parduotuveje?
muminukas
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 12 05, 13:49)
is interneto pirkot?  g.gif Ar vilniui pacioj IKEA parduotuveje?
*

Lietuvoj nėra ikea, artimiausia lenkuose.
mijuke
maciau piesimo lentu internetineje parduotuveje pigu.lt. Pati ieskojau ir galvoju uzsisakyti, mANO DUKRA IRGI LABAI APIE JA SVAJOJA, BET TIK JI MAN ATRODO NE MAGNETINE
rasiusp
sveikos, noriu pasidalinti patirtim.. ypac su tomis kuriu mazyliai itin kurybingi smile.gif smile.gif vakar buvau kaune esancioje parduotuveje Ornamentai.. tai ten pirkau piesimo reikmenis skirtus butent vaikams.. mane patikino kad visos ju priemones nusiplauna ne tik nuo rubu bet ir nusivalo ir nuo baldu ir nuo sienu.. na po kaledu bus matyt kaip yra istikro smile.gif smile.gif
Supervyre
Anksčiau pirkome lentas ir lentutes kur su lazdele pripiešia, ir po to perbraukus nusivalo, bet greitai sugadino juos.

Dvynukams padovanojome prieš savaitę per 3m. gimtadienį piešimo didelę lentą, kur galima piešti kreidute.
Ypač berniukas tiek mėgsta piešti ir jau išsiskiria savo piešinais iš darželio grupės.
Nusibodo pripieštų lapų krūvas tvarkyti. Dabar atrodė bus daugiau tvarkos.

Prie to pirkinio buvo pridėta kempinėlė, kurią kad ir išplovusi su indų plovikliu, vis tiek nuvalius, lenta lieka balta. Ar taip nėra nei vienai šeimai, kuri pirko su kreidutėm piešti lentą? Ką darydavot?
Lygiai kaip klasės lentą būdavo sunku nuvalyti.

Išėjus visiems iš patalpos, slapčia sakau išbandysiu mikropluošto šluostę.

Ji gi 0,16 denų (palyginkit su 15 denų moteriškom kojinėm), todėl turi didžiulį dulkių prilipimo paviršių, veikia kaip mažas siurbliukas ir įgeria į save 99 proc. bakterijų bei nešvarumų, esančių ant valomų paviršių.

Ir ką... mano nuostabai, nuvaliau su drėgnu mikropluošto šluostės šonu ir laukiu rezultato.
O ji kaip nedžiūna, taip nedžiūna. Atėjo vyresnioji dukra, sako "O nuvalei lentą, kokia šlapia" Palietė ranka ir sako: " Ne, jis sausa, tik atrodo kaip šlapia, nes juoda, juoda, jokio balto dryžio".

Vat man ir sprendimas, kempinėlės nebenaudosiu, nebent vaikai galės tarp piešimo seansų pasiterlioti.
Jei kam padėjo šita smulkmena, puiku thumbup.gif

P.S. beje pirkom Limpopo Vilniuje smile.gif
lucja
cia radau tokia lenta, gal kas jau pirko ir gali parasyti atsiliepimu apie ja
http://www.e-senukai.lt//magnetine-lenta-1...69241132_1.html
vaida-23
atsiliepimai tokie thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.