Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: l/d "Kregždutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Vika-
Ka galite pasakyti?Mazas,jaukus,viename pastate su "Pastoge".
IDA2
Nieko blogo pasakyti negaleciau. Vedu sunu nuo 3 metu. Vaikas patenkintas, noriai eina. Sitas darzelis atrodo etnografines pakraipos Tai pastoviai ruosiami kokie nors vaidinimai, vakarones, sventes. Vaikams patinka.
Ir dukra zadu ten pat vesti mirksiukas.gif
zarija
4u.gif
Kaip gyvenome tame rajone, tai lankeme si darzeli ir aukletojos ten saunios, mes net pasilikom iki mokyklos viena aukletoja ir grupee suremontavome. Tevai labai draugiski, na as lyginu su tais darzeliais, kuriuos lanko dabar..
Galvoju,kad ir dabar ten geri darbuotojai ir thumbup.gif tvarka
Vika-

Lopsyje "Kregzduteje " pilnos grupes.Vaikai tikrai gerai priziurimi,geros aukletojos.
Smaližė
Mano dukra irgi lanko šį darželį. Tvarkingas, prižiūrėtas, auklėtojos geros. Dukra tiesiog laukia, kada į darželį reiks eiti, taip ir skaičiuoja dienas nuo penktadienio vakaro, kiek liko iki pirmadienio.. biggrin.gif
IDA, matau, kad tavo sūnelis panašaus amžiaus kaip maniškė, bet tikriausiai vyresnių grupėj. Maniškė - viščiukuose.. biggrin.gif
Jurgytė
Aš, tiesa sakant, net neketinau į šį darželį vest, nes jis kartu su "Pastoge". O štai girdžiu tokius gerus atsiliepimus g.gif O kokio dydžio ten grupės? Kur vaikai miega? Šiandien užėjau į "Šermukšnėlį", tai man ten nepatiko iš sienos atlenkiamos lovos.
Vika-

Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge.
Jurgytė
Na, užrašiau savo pupą į šį darželį. Gal bandysiu vest nuo rudens. Tik grupės didokos paisrodė... Mėginsim bye1.gif
Smaližė
QUOTE(Vika- @ 2005 05 05, 12:41)
Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi  patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge.
*

Vadinasi mano dukrai nuskilo.. ax.gif nes ji į viščiukus eina.. thumbup.gif tikrai, auklėtoja ir auklytė labai fainos.. wub.gif
Jurgytė
O Viščiukų grupėje mažiukai vaikiukai ar nuo 3 m? Nors mano rudenį dar nebus trijų - mėginsiu leisti į vyresniųjų grupę.
Vika-

Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos geros ir vaikai priziureti.
Shirshe
aciu uz nuomones-pabandysiu ir as ssavo Mazyli chia uzrasyti thumbup.gif:
Jurgytė
QUOTE(Vika- @ 2005 06 14, 22:17)
Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos  geros ir vaikai priziureti.
*

Kokio amžiaus vaikučiai Meškiukų grupėje? Nuo kada darželį uždaro vasarai? Vika, gal dirbi ten, kad viską žinai? ax.gif
Vika-

Meskuciu gr-lopsys,nuo1.5-3m.
Jurgytė
cry.gif Tai mes nebepapulsim ten... O gal žinai, Vikute, kuri geresnė grupė ir auklėtojos nuo 3 m vaikiukų?
Vika-

3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas.
Spragtukas
Vikute, o sis darzelis vasarai neuzsidaro?
Jurgytė
Kiek žinau užsidaro. Vaikiukai keliauja į Šermukšnėlį.
Vika-

Uzdaro tik liepos menesiui,rugpjuti vel dirbs.
Žuvė
QUOTE(Vika- @ 2005 07 04, 21:11)
3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas.
*

o į "Pelėdžiukų" grupę šiais metais 3mečių vaikų nepriiminės ?
Vidulka
Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio.
Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane
Cole
Vidulka, Airidas - tavo mažasis? Nes mes irgi i šį lopšelį lapkritį keliausim, o sūnaus vardas Arvydas smile.gif . Kai pašauks kurį - atsisuks abu smile.gif .
Vika-
QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 18, 18:20)
o į "Pelėdžiukų" grupę šiais metais 3mečių vaikų nepriiminės ?
*

Peledziuku grupeje bus tikriausiai vel priesmokykline.Linkejimai Augustei.Geru jai nauju mokslo metu. 4u.gif
Vika-
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 19, 15:10)
Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio.
Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane
*

Visi jie aukseliai,pripras,aukletojos tikrai puikios.Sveikinu jusu Eivida su gimtadieniu,mano sunutis irgi Eividas,ir gimes tais paciais metais ,tik spalio 2 d.,maniau ,kad tik as ta varda sugalvojau,matau,kad klydau. 4u.gif
Vidulka
QUOTE(Cole @ 2005 08 24, 14:46)
Vidulka, Airidas - tavo mažasis? Nes mes irgi i šį lopšelį lapkritį keliausim, o sūnaus vardas Arvydas  smile.gif . Kai pašauks kurį - atsisuks abu  smile.gif .
*

O Cole smagu,susimatysim drinks_cheers.gif ,tik ar pazinsim viena kita smile.gif
Vidulka
QUOTE(Vika- @ 2005 08 24, 16:56)
Visi jie aukseliai,pripras,aukletojos tikrai puikios.Sveikinu jusu Eivida su gimtadieniu,mano sunutis irgi Eividas,ir gimes tais paciais metais ,tik spalio 2 d.,maniau ,kad tik as ta varda sugalvojau,matau,kad klydau. 4u.gif
*

Aciuks uz sveikinimus ,tik visa men peranksti smile.gif O del vardo ,tai as maniau kad ji is Birzu miesto atsiveziau ,bet pasirodo ,kad ne smile.gif
Cole
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 25, 17:36)
O Cole smagu,susimatysim drinks_cheers.gif ,tik ar pazinsim viena kita smile.gif
*

Pažinsim 4u.gif , pagal lepūnėlių vardus mirksiukas.gif .
Žuvė
QUOTE(Vika- @ 2005 08 24, 17:51)
Peledziuku grupeje bus tikriausiai vel priesmokykline.Linkejimai Augustei.Geru jai nauju mokslo metu. 4u.gif
*

Ačiū, laukiam nesulaukiam rugsėjo. Ateisim aplankyti mirksiukas.gif
Vidulka
Na va ,jau ir atejo laikas i daržiuką.Eisim mes jau nuo pirmadienio.
Vika brangioji,gal pasakysi ka mums atsinešti.Ar gali mano vaikis pasiimti žaisliuką iš namų.
Aš jau stresuot pradedu blink.gif
IDA2
QUOTE(Vika- @ 2005 08 24, 16:51)
Peledziuku grupeje bus tikriausiai vel priesmokykline.
*

Taip, Peledžiukų grupėje vėl bus priešmokyklinukai, ir mano šešiametis keliaus į ją iš savo Nykštukų grupės ax.gif Įtariu gaila bus vaikams auklėtojas palikti cry.gif

Vidulka, žaisliukų tikrai gali atsinešti. mirksiukas.gif Tik ne visą maišą tongue.gif .
O išleidžiant mažylį į darželį visada mamai būna didelis stresas blink.gif .
Aš dukrytę leisiu gal tik po kokių poros metų, o stresuoju jau dabar tongue.gif
Žuvė
QUOTE(IDA2 @ 2005 08 30, 10:53)
Taip, Peledžiukų grupėje vėl bus priešmokyklinukai, ir mano šešiametis keliaus į ją iš savo Nykštukų grupės  ax.gif  Įtariu gaila bus vaikams auklėtojas palikti  cry.gif

[
*

niuniu, nėra visai dėl ko pergyventi, auklėtojos Pelėdžiukų grupės tikrai geros, ir vaikai, kad ir iš kitų grupių jas pažįsta, kaip ir auklėtojos nesavo grupės vaikus, taip, kad aukščiau nosę, viskas bus gerai wink.gif
IDA2
QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 30, 12:07)
niuniu, nėra visai dėl ko pergyventi, auklėtojos Pelėdžiukų grupės tikrai geros, ir vaikai, kad ir iš kitų grupių jas pažįsta, kaip ir auklėtojos nesavo grupės vaikus, taip, kad aukščiau nosę, viskas bus gerai wink.gif
*

Žinau kad geros, jau susipažinom. Bet vis tiek ax.gif , kažkaip galvojau: čia pradėjom, čia ir pabaigsim ax.gif
mesijas
Sveiki teveliai, mamytems irgi mirksiukas.gif

as va siokiam tokiam neramume kelinta para jau - nuo rytdienos musiske turetu pradeti savo nuotykius ''Kregzduteje'', bet kiek pasnekam, tai niekaip nenori ji bent pradet snekos apie ejima i darzeli, is karto pupos pabyra is saguciu ir taria graudu ''ne'' darzui...Gal turit panasios patirties? Siaip ne pirma karta lankys darziuka, bo nuo praeito rudens iki liepos lankem kita, tai ir ten bedu del to budavo, nors ir aukletoja, ir vaikai net per daug ana ten lepino, buvo jauniausia savo grupej, dar ir graziausia rolleyes.gif
Mazu gali kas papasakot apie ''Sauluciu'' grupe, aukletojas??
Žuvė
QUOTE(mesijas @ 2005 08 31, 10:15)
Sveiki teveliai, mamytems irgi mirksiukas.gif

as va siokiam tokiam neramume kelinta para jau - nuo rytdienos musiske turetu pradeti savo nuotykius ''Kregzduteje'', bet kiek pasnekam, tai niekaip nenori ji bent pradet snekos apie ejima i darzeli, is karto pupos pabyra is saguciu ir taria graudu ''ne'' darzui...Gal turit panasios patirties? Siaip ne pirma karta lankys darziuka, bo nuo praeito rudens iki liepos lankem kita, tai ir ten bedu del to budavo, nors ir aukletoja, ir vaikai net per daug ana ten lepino, buvo jauniausia savo grupej, dar ir graziausia rolleyes.gif
Mazu gali kas papasakot apie ''Sauluciu'' grupe, aukletojas??
*

senais gerais laikais atlikinėjau praktiką darželyje ir mums teko išklausyt paskaitas apie adaptavimosi laikotarpius ir atsiradusias problemas, tiesiog yra vaikučių, kurie niekaip nepripranta būti darželyje ir tiek, auklėtojų savybės nelabai tam turi reikšmės wink.gif
Gal reiktų gražiuoju pasikalbėti su mergaite ir paaiškinti "pareigas" tėvelių ir vaikučių - tėveliai dirba, o vaikučiai eina į darželius.
P.S. auklėtojos tikrai geros wink.gif
mesijas
QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 31, 10:45)
senais gerais laikais atlikinėjau praktiką darželyje ir mums teko išklausyt paskaitas apie adaptavimosi laikotarpius ir atsiradusias problemas, tiesiog yra vaikučių, kurie niekaip nepripranta būti darželyje ir tiek, auklėtojų savybės nelabai tam turi reikšmės wink.gif
Gal reiktų gražiuoju pasikalbėti su mergaite ir paaiškinti "pareigas" tėvelių ir vaikučių - tėveliai dirba, o vaikučiai eina į darželius.
P.S. auklėtojos tikrai geros wink.gif
*

Kagi, bandysiu uzsiiminet svieciamaja-auklejamaja-energoabsorbacine veikla sivakar smile.gif Tadum bus matyt....
inga.
Sveikos, aš savo mažylį užrašiau į Gėlyčių grupę.Gal irgi kas veda? Kaip ten auklėtojos?
Jurgytė
Kadangi maniškė būsima darželinukė baiginėja sveikt po anginos - mes ko gero tik kitą arba dar kitą savaitėlę atkeliausimį "Kregždutę". Dar net nežinau, kokioj grupėj bus Smiltė. Noriu leisti, kurioje vaikai nuo 3 m. Gal žinot, kokios tai grupės? Sėkmės visiems mažuliukams ir iki pasimatymo 4u.gif bye1.gif
Vika-

Jeigu Smiltei sueis 3 metai iki gruodzio men.,tai galit prasytis i Nykstuko grupe,ten nuo 3 metu .Jau grupes ganetinai pilnos,paskubekit.
Vika-
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 25, 17:36)
*

O Airidas bus kitoje grupeje nei Arvydas.tai,kad sumaisyti neteks.
Vika-
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 30, 09:42)
Na va ,jau ir atejo laikas i daržiuką.Eisim mes jau nuo pirmadienio.
Vika brangioji,gal pasakysi ka mums atsinešti.Ar gali mano vaikis pasiimti žaisliuką iš namų.
Aš jau stresuot pradedu blink.gif
*

tongue.gif Gali pasiimti visko kas jam brangu,ir tute,ir merliuka.....O butinai atsinesti reikia sveikatos pazyma,rubelius,pampersu,jei dar reikia,tapkutes.Vaikas labai jaucia kada mama stresuoja,tai,kad nusiteikit,nusiraminkit pati.Vaiku jau yra nemazai.svarbu iskart ilgam nepalikti,1-2 val.,arba tik ateiti vis nors trumpam i lauka pazaisti.Viskas bus gerai thumbup.gif
ritajot
Mano 4 m. Dianytė lankys Saulutės grupę nuo spalio. Gal kieno vaikelis ten eina, būtų idomu sužinoti apie tos grupes auklėtojas.
Cole
QUOTE(Vika- @ 2005 09 01, 21:18)
O Airidas bus kitoje grupeje nei Arvydas.tai,kad sumaisyti neteks.
*

Tai lopselinukų dvi grupės bus? O kurioj auklėtojos geresnės? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Nu bet kažkaip net nepagalvojau, kad dvi g.gif . Būčiau tada su auklėtojom susipažinusi ir vedusi ten, kur labiau prie širdies ax.gif .

Vika-, dirbi čia, kad viską žinai g.gif 4u.gif ? O kuom ax.gif blush2.gif ?
Vika-

pirmama aukste esanciame lopsyje yra miegamasis,o antram aukste yra lovos spintoje toje pacioje patalpoje,ir nulipti is antro auksto jau sudetingiau.O aukletojos visur normalios.pirmam aukste zyyyymiai geriau del dvieju patalpu.
Cole
g.gif įtariu, kad galim būt antrame, nes į pirmą neprašėm unsure.gif .
IDA2
Pirmame aukšte yra savaitinis lopšelis. Aišku, eina ir tie vaikučiai kuriuos pasiima 4u.gif
Jurgytė
Nuo spalio Smiltė eis į Nykštukų grupę. Būtų malonu susipažint su ją lankančiais bye1.gif
akvilyte
hmm kaip supratau nieko visai lopsiukas blush2.gif nuo kokio amziaus priima vaikucius? radau kad nuo 1,5? pries kiek laiko reiktu uzsirasyt? blush2.gif nelabai as isivaizduoju blush2.gif
aida1
Jurgyte, Paulius lanko Nykštukų grupę. Nusiskundimų neturiu, eina noriai nuo pat rugsėjo. Grupėje užrašyta 16 vaikų -11 mergaičių ir 5 berniukai smile.gif. Auklėtojos sakė, kad seniai tokios grupės neturėjo. Grupėje yra akvariumas, daug žaisliukų, auklėtojos žadėjo pirkti naujų, nes mergaitėms lėlių per mažai, vežimėlių ir t.t. Jeigu dar kas domina, tai klausk. 4u.gif
Jurgytė
O kokios auklėtojos? Ar švelnios, ar griežtesnės? Man svarbu, kad pradžioj mano mažę priglaustų, paglobotų, kol ji pripras rolleyes.gif O padaužų vaikiukų yra? ax.gif
Ką reikia turėti daržely: kokius rūbelius, tapkes ar kt.?
aida1
Auklėtojos tikrai pradžioj ir priglaus ir paglobos. Tik pati nuteikinėk, kad darželyje smagu, tai vaikučių darbelis ir t.t. Manasis savaitgalį laukia, kada jau bus pirmadienis ir eis į darželį. Rūbų įdedu, kad būtų kuo persirengti, jei apsipiltų, miegodamas suprakaituotų ir t.t. Tai - maikutė, trusikėliai, pėdkelnės, kojinytės, kelnytės ir megztinukas. Grupėj būna arba su tapkytėm, arba su basutėm. Auklėtojos išdalino lapelius ką reikia nupirkti - tai flomasteriai, guašas, spalvoti pieštukai, kreidutės, spalvinimo knygutė, piešimo sąsiuvinis, spalvotas popierius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.