Ka galite pasakyti?Mazas,jaukus,viename pastate su "Pastoge".
Nieko blogo pasakyti negaleciau. Vedu sunu nuo 3 metu. Vaikas patenkintas, noriai eina. Sitas darzelis atrodo etnografines pakraipos Tai pastoviai ruosiami kokie nors vaidinimai, vakarones, sventes. Vaikams patinka.
Ir dukra zadu ten pat vesti Kaip gyvenome tame rajone, tai lankeme si darzeli ir aukletojos ten saunios, mes net pasilikom iki mokyklos viena aukletoja ir grupee suremontavome. Tevai labai draugiski, na as lyginu su tais darzeliais, kuriuos lanko dabar.. Galvoju,kad ir dabar ten geri darbuotojai ir Lopsyje "Kregzduteje " pilnos grupes.Vaikai tikrai gerai priziurimi,geros aukletojos.
Mano dukra irgi lanko šį darželį. Tvarkingas, prižiūrėtas, auklėtojos geros. Dukra tiesiog laukia, kada į darželį reiks eiti, taip ir skaičiuoja dienas nuo penktadienio vakaro, kiek liko iki pirmadienio..
IDA, matau, kad tavo sūnelis panašaus amžiaus kaip maniškė, bet tikriausiai vyresnių grupėj. Maniškė - viščiukuose..
Aš, tiesa sakant, net neketinau į šį darželį vest, nes jis kartu su "Pastoge". O štai girdžiu tokius gerus atsiliepimus
Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge.
Na, užrašiau savo pupą į šį darželį. Gal bandysiu vest nuo rudens. Tik grupės didokos paisrodė... Mėginsim
QUOTE(Vika- @ 2005 05 05, 12:41) Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge. Vadinasi mano dukrai nuskilo..
O Viščiukų grupėje mažiukai vaikiukai ar nuo 3 m? Nors mano rudenį dar nebus trijų - mėginsiu leisti į vyresniųjų grupę.
Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos geros ir vaikai priziureti.
aciu uz nuomones-pabandysiu ir as ssavo Mazyli chia uzrasyti
QUOTE(Vika- @ 2005 06 14, 22:17) Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos geros ir vaikai priziureti. Kokio amžiaus vaikučiai Meškiukų grupėje? Nuo kada darželį uždaro vasarai? Vika, gal dirbi ten, kad viską žinai? Meskuciu gr-lopsys,nuo1.5-3m. 3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas.
Vikute, o sis darzelis vasarai neuzsidaro?
Kiek žinau užsidaro. Vaikiukai keliauja į Šermukšnėlį.
Uzdaro tik liepos menesiui,rugpjuti vel dirbs. QUOTE(Vika- @ 2005 07 04, 21:11) 3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas. o į "Pelėdžiukų" grupę šiais metais 3mečių vaikų nepriiminės ?
Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio.
Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane
Vidulka, Airidas - tavo mažasis? Nes mes irgi i šį lopšelį lapkritį keliausim, o sūnaus vardas Arvydas
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 19, 15:10) Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio. Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane Visi jie aukseliai,pripras,aukletojos tikrai puikios.Sveikinu jusu Eivida su gimtadieniu,mano sunutis irgi Eividas,ir gimes tais paciais metais ,tik spalio 2 d.,maniau ,kad tik as ta varda sugalvojau,matau,kad klydau. QUOTE(Vika- @ 2005 08 24, 16:56) Visi jie aukseliai,pripras,aukletojos tikrai puikios.Sveikinu jusu Eivida su gimtadieniu,mano sunutis irgi Eividas,ir gimes tais paciais metais ,tik spalio 2 d.,maniau ,kad tik as ta varda sugalvojau,matau,kad klydau. Aciuks uz sveikinimus ,tik visa men peranksti
Na va ,jau ir atejo laikas i daržiuką.Eisim mes jau nuo pirmadienio.
Vika brangioji,gal pasakysi ka mums atsinešti.Ar gali mano vaikis pasiimti žaisliuką iš namų. Aš jau stresuot pradedu QUOTE(Vika- @ 2005 08 24, 16:51) Taip, Peledžiukų grupėje vėl bus priešmokyklinukai, ir mano šešiametis keliaus į ją iš savo Nykštukų grupės Vidulka, žaisliukų tikrai gali atsinešti. O išleidžiant mažylį į darželį visada mamai būna didelis stresas Aš dukrytę leisiu gal tik po kokių poros metų, o stresuoju jau dabar QUOTE(IDA2 @ 2005 08 30, 10:53) Taip, Peledžiukų grupėje vėl bus priešmokyklinukai, ir mano šešiametis keliaus į ją iš savo Nykštukų grupės [ niuniu, nėra visai dėl ko pergyventi, auklėtojos Pelėdžiukų grupės tikrai geros, ir vaikai, kad ir iš kitų grupių jas pažįsta, kaip ir auklėtojos nesavo grupės vaikus, taip, kad aukščiau nosę, viskas bus gerai QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 30, 12:07) niuniu, nėra visai dėl ko pergyventi, auklėtojos Pelėdžiukų grupės tikrai geros, ir vaikai, kad ir iš kitų grupių jas pažįsta, kaip ir auklėtojos nesavo grupės vaikus, taip, kad aukščiau nosę, viskas bus gerai Žinau kad geros, jau susipažinom. Bet vis tiek
Sveiki teveliai, mamytems irgi
as va siokiam tokiam neramume kelinta para jau - nuo rytdienos musiske turetu pradeti savo nuotykius ''Kregzduteje'', bet kiek pasnekam, tai niekaip nenori ji bent pradet snekos apie ejima i darzeli, is karto pupos pabyra is saguciu ir taria graudu ''ne'' darzui...Gal turit panasios patirties? Siaip ne pirma karta lankys darziuka, bo nuo praeito rudens iki liepos lankem kita, tai ir ten bedu del to budavo, nors ir aukletoja, ir vaikai net per daug ana ten lepino, buvo jauniausia savo grupej, dar ir graziausia Mazu gali kas papasakot apie ''Sauluciu'' grupe, aukletojas?? QUOTE(mesijas @ 2005 08 31, 10:15) Sveiki teveliai, mamytems irgi as va siokiam tokiam neramume kelinta para jau - nuo rytdienos musiske turetu pradeti savo nuotykius ''Kregzduteje'', bet kiek pasnekam, tai niekaip nenori ji bent pradet snekos apie ejima i darzeli, is karto pupos pabyra is saguciu ir taria graudu ''ne'' darzui...Gal turit panasios patirties? Siaip ne pirma karta lankys darziuka, bo nuo praeito rudens iki liepos lankem kita, tai ir ten bedu del to budavo, nors ir aukletoja, ir vaikai net per daug ana ten lepino, buvo jauniausia savo grupej, dar ir graziausia Mazu gali kas papasakot apie ''Sauluciu'' grupe, aukletojas?? senais gerais laikais atlikinėjau praktiką darželyje ir mums teko išklausyt paskaitas apie adaptavimosi laikotarpius ir atsiradusias problemas, tiesiog yra vaikučių, kurie niekaip nepripranta būti darželyje ir tiek, auklėtojų savybės nelabai tam turi reikšmės Gal reiktų gražiuoju pasikalbėti su mergaite ir paaiškinti "pareigas" tėvelių ir vaikučių - tėveliai dirba, o vaikučiai eina į darželius. P.S. auklėtojos tikrai geros QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 31, 10:45) senais gerais laikais atlikinėjau praktiką darželyje ir mums teko išklausyt paskaitas apie adaptavimosi laikotarpius ir atsiradusias problemas, tiesiog yra vaikučių, kurie niekaip nepripranta būti darželyje ir tiek, auklėtojų savybės nelabai tam turi reikšmės Gal reiktų gražiuoju pasikalbėti su mergaite ir paaiškinti "pareigas" tėvelių ir vaikučių - tėveliai dirba, o vaikučiai eina į darželius. P.S. auklėtojos tikrai geros Kagi, bandysiu uzsiiminet svieciamaja-auklejamaja-energoabsorbacine veikla sivakar
Sveikos, aš savo mažylį užrašiau į Gėlyčių grupę.Gal irgi kas veda? Kaip ten auklėtojos?
Kadangi maniškė būsima darželinukė baiginėja sveikt po anginos - mes ko gero tik kitą arba dar kitą savaitėlę atkeliausimį "Kregždutę". Dar net nežinau, kokioj grupėj bus Smiltė. Noriu leisti, kurioje vaikai nuo 3 m. Gal žinot, kokios tai grupės? Sėkmės visiems mažuliukams ir iki pasimatymo
Jeigu Smiltei sueis 3 metai iki gruodzio men.,tai galit prasytis i Nykstuko grupe,ten nuo 3 metu .Jau grupes ganetinai pilnos,paskubekit. QUOTE(Vidulka @ 2005 08 30, 09:42) Na va ,jau ir atejo laikas i daržiuką.Eisim mes jau nuo pirmadienio. Vika brangioji,gal pasakysi ka mums atsinešti.Ar gali mano vaikis pasiimti žaisliuką iš namų. Aš jau stresuot pradedu
Mano 4 m. Dianytė lankys Saulutės grupę nuo spalio. Gal kieno vaikelis ten eina, būtų idomu sužinoti apie tos grupes auklėtojas.
QUOTE(Vika- @ 2005 09 01, 21:18) Tai lopselinukų dvi grupės bus? O kurioj auklėtojos geresnės? Nu bet kažkaip net nepagalvojau, kad dvi Vika-, dirbi čia, kad viską žinai pirmama aukste esanciame lopsyje yra miegamasis,o antram aukste yra lovos spintoje toje pacioje patalpoje,ir nulipti is antro auksto jau sudetingiau.O aukletojos visur normalios.pirmam aukste zyyyymiai geriau del dvieju patalpu.
Pirmame aukšte yra savaitinis lopšelis. Aišku, eina ir tie vaikučiai kuriuos pasiima
Nuo spalio Smiltė eis į Nykštukų grupę. Būtų malonu susipažint su ją lankančiais
hmm kaip supratau nieko visai lopsiukas
Jurgyte, Paulius lanko Nykštukų grupę. Nusiskundimų neturiu, eina noriai nuo pat rugsėjo. Grupėje užrašyta 16 vaikų -11 mergaičių ir 5 berniukai
O kokios auklėtojos? Ar švelnios, ar griežtesnės? Man svarbu, kad pradžioj mano mažę priglaustų, paglobotų, kol ji pripras
Ką reikia turėti daržely: kokius rūbelius, tapkes ar kt.?
Auklėtojos tikrai pradžioj ir priglaus ir paglobos. Tik pati nuteikinėk, kad darželyje smagu, tai vaikučių darbelis ir t.t. Manasis savaitgalį laukia, kada jau bus pirmadienis ir eis į darželį. Rūbų įdedu, kad būtų kuo persirengti, jei apsipiltų, miegodamas suprakaituotų ir t.t. Tai - maikutė, trusikėliai, pėdkelnės, kojinytės, kelnytės ir megztinukas. Grupėj būna arba su tapkytėm, arba su basutėm. Auklėtojos išdalino lapelius ką reikia nupirkti - tai flomasteriai, guašas, spalvoti pieštukai, kreidutės, spalvinimo knygutė, piešimo sąsiuvinis, spalvotas popierius.
|