Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Eiguliai: l/d "Kregždutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Laumėnė
QUOTE(Cole @ 2011 09 02, 15:04)
Ieškom draugų iš Gėlyčių grupės 4u.gif .
Gal kas gyvenat šalia darželio ir norėtumėt išeiti pasivaikščioti kartu po darželio? Pamaniau, kad jeigu kieme mažiukai susidraugautų, gal darželyje smagiau būtų ax.gif .
Sunki ta pradžia  doh.gif , kaip ir daugeliui...
*

Mes šalia darželio ax.gif bet iš gėlyčių jau mes perkraustyti į nykštukus biggrin.gif
Pas mus jau ne pradžia unsure.gif bet palieku merginą savo neverkiančia, o jau net klykiančią verysad.gif nejau taip ir nepavyks mums su darželiu susidraugaut? g.gif
birgiolita
QUOTE(Laumėnė @ 2011 09 02, 15:12)
Mes šalia darželio  ax.gif  bet iš gėlyčių jau mes perkraustyti į nykštukus  biggrin.gif
Pas mus jau ne pradžia  unsure.gif  bet palieku merginą savo neverkiančia, o jau net klykiančią  verysad.gif  nejau taip ir nepavyks mums su darželiu susidraugaut?  g.gif
*

apie kelinta i darzeli ateinat, senei maciau jau tavo mergaite, idomu kaip maniske laikosi dienos begy g.gif
Laumėnė
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 02, 15:26)
apie kelinta i darzeli ateinat, senei maciau jau tavo mergaite, idomu kaip maniske laikosi dienos begy  g.gif
*

apie 8.30 ax.gif
O taviškės vardas koks? Parašei, bet neužfiksavau kad iš tos pačios grupės buvom bigsmile.gif blush2.gif aišku ir tebeesam rolleyes.gif
Iš darbo pati jau grįžau, tai laukiu kada ta 16 val ateis ir bėgsiu pasiimti, nes širdis man pačiai tuoj išoks iš to nerimo unsure.gif
birgiolita
QUOTE(Laumėnė @ 2011 09 02, 15:30)
apie 8.30  ax.gif
O taviškės vardas koks? Parašei, bet neužfiksavau kad iš tos pačios grupės buvom  bigsmile.gif  blush2.gif aišku ir tebeesam  rolleyes.gif (Pagal foto tai man panaši į mergytę, kurios vardas iš G raidės  ax.gif )
Iš darbo pati jau grįžau, tai laukiu kada ta 16 val ateis ir bėgsiu pasiimti, nes širdis man pačiai tuoj išoks iš to nerimo  unsure.gif
*

atspėjai 4u.gif parašiau AŽ, man irgi labai neramu, atrodo tai tą tai aną galėjau aprengt arba įdėt, atrodo sušals ar perkais, nu perdėtas mamiškas rūpestis vis kankina blush2.gif
Laumėnė
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 02, 15:38)
atspėjai  4u.gif  parašiau AŽ, man irgi labai neramu, atrodo tai tą tai aną galėjau aprengt arba įdėt, atrodo sušals ar perkais, nu perdėtas mamiškas rūpestis vis kankina  blush2.gif
*

tai vadinas vakar per šventę saviškę ir taviškę prižiūrėjau biggrin.gif Tik auklėtoja nusisuka, tai tavo mažoji jau lekia prie čiuožyklos. Tai va ir parėjom į grupę rankom susikibusios, viena ranka maniškei, kita taviškei biggrin.gif
Dėl rubų tai nesuku galvos, nes aš nuolat atnešu atsarginių, jei vėsiau ar šilčiau, kad perrengtų jei reik ax.gif
birgiolita
QUOTE(Laumėnė @ 2011 09 02, 15:41)
tai vadinas vakar per šventę saviškę ir taviškę prižiūrėjau  biggrin.gif  Tik auklėtoja nusisuka, tai tavo mažoji jau lekia prie čiuožyklos. Tai va ir parėjom į grupę rankom susikibusios, viena ranka maniškei, kita taviškei  biggrin.gif
Dėl rubų tai nesuku galvos, nes aš nuolat atnešu atsarginių, jei vėsiau ar šilčiau, kad perrengtų jei reik  ax.gif
*

aha trauka nežmoniška jai ant čiuožyklų, kartais net po daržo tenka man su ja kieme pusvalanduką praleisti kol atsičiuožinės. Ačiū tau už rūpestį maniškės 4u.gif
Laumėnė
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 02, 15:44)
aha trauka nežmoniška jai ant čiuožyklų, kartais net po daržo tenka man su ja kieme pusvalanduką praleisti kol atsičiuožinės. Ačiū tau už rūpestį maniškės  4u.gif
*

nėra už ką 4u.gif tie mamiški inkstintai priverčia ne tik savo, bet ir aplinkinius prižiūrėt biggrin.gif
Ok, bėgu jau į daržiuką pas saviškę bigsmile.gif
matrioska80
Sveikos mamytės,

mes nuo rugsėjo vidurio eisim į "Gėlyčių" grupę, gal galit papasakoti kaip ten vaikučiams sekasi, kaip auklėtojos... Labai jau bijom, nes mūsų mergaitė iš ramesnių, lėtesnių, sesers vaikai vis apstumdo, apsiginti nelabai moka ir šiaip labai jau naminė, su vaikučiais nenori bendrauti... gal kuri mamytė nepagailėtų laiko ir parašytų bent trumpai, galima ir į až, būčiau dėkinga.
birgiolita
QUOTE(matrioska80 @ 2011 09 04, 21:24)
Sveikos mamytės,

mes nuo rugsėjo vidurio eisim į "Gėlyčių" grupę, gal galit papasakoti kaip ten vaikučiams sekasi, kaip auklėtojos... Labai jau bijom, nes mūsų mergaitė iš ramesnių, lėtesnių, sesers vaikai vis apstumdo, apsiginti nelabai moka ir šiaip labai jau naminė, su vaikučiais nenori bendrauti... gal kuri mamytė nepagailėtų laiko ir parašytų bent trumpai, galima ir į až, būčiau dėkinga.
*

mes pernai lankėm gėlyčių grupę. Galit visai nepergyventi, vaikučiai bus tikrai prižiūrėti, auklėtoja ir šeimininkutė tikrai šaunios, moka labai su vaikais susitvarkyti. Kai pradėjom lankyti atėjom ir su soske ir su pampersais, visko be vargo atsikratėm, mergaitė linksma iš darželio pareidavo.
Kas dėl bendravimo su vaikais, tai jie dar per mažiukai, daugiau jie individualiai ten krapštosi, vienas kitą kopijuoja tyrinėja ir mokosi.
Tik va mano žiniomis pagrindinė buvusi auklėtoja jau nebedirba gėlyčių grupėje, tai ateis nauja.
O šeip pati stenkitės negalvoti apie blogį, ryte stenkitės išlaikyti vaiko gerą nuotaiką, pasakokit apie darželį tik iš geros pusės, aš vis primindavau saviškei kad eis į salę, kad lipdys plasteliną ar galės su dažais piešti, primindavau dienotvarkę, kad dabar pavalgysit, paskui truputį pažaisit paskui eisit į lauką kartais ir koks spektakliukas išpuldavo, visus darželinius pliusus vis primindavau kas rytą mirksiukas.gif
šeip pernai sakyčiau vaikai visai nebuvo konfliktiški, gražiai sutartado, į pavasarį paskui jie ten daugiau pradėjo imtis daugiau apsipratę ir paaugė rolleyes.gif
matrioska80
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 05, 08:54)
mes pernai lankėm gėlyčių grupę. Galit visai nepergyventi, vaikučiai bus tikrai prižiūrėti, auklėtoja ir šeimininkutė tikrai šaunios, moka labai su vaikais susitvarkyti. Kai pradėjom lankyti atėjom ir su soske ir su pampersais, visko be vargo atsikratėm, mergaitė linksma iš darželio pareidavo.
Kas dėl bendravimo su vaikais, tai jie dar per mažiukai, daugiau jie individualiai ten krapštosi, vienas kitą kopijuoja tyrinėja ir mokosi.
Tik va mano žiniomis pagrindinė buvusi auklėtoja jau nebedirba gėlyčių grupėje, tai ateis nauja.
O šeip pati stenkitės negalvoti apie blogį, ryte stenkitės išlaikyti vaiko gerą nuotaiką, pasakokit apie darželį tik iš geros pusės, aš vis primindavau saviškei kad eis į salę, kad lipdys plasteliną ar galės su dažais piešti, primindavau dienotvarkę, kad dabar pavalgysit, paskui truputį pažaisit paskui eisit į lauką kartais ir koks spektakliukas išpuldavo, visus darželinius pliusus vis primindavau kas rytą  mirksiukas.gif
šeip pernai sakyčiau vaikai visai nebuvo konfliktiški, gražiai sutartado, į pavasarį paskui jie ten daugiau pradėjo imtis daugiau apsipratę ir paaugė  rolleyes.gif
*

ačiū labai, už išsamų pasakojimą, nuraminot, stengsimės, gal viskas bus gerai, dabar parūpo kokia ta naujoji auklėtoja... blink.gif
birgiolita
QUOTE(matrioska80 @ 2011 09 05, 12:04)
ačiū labai, už išsamų pasakojimą, nuraminot, stengsimės, gal viskas bus gerai, dabar parūpo kokia ta naujoji auklėtoja...  blink.gif
*

tai jūs mums apie ją papasakosit smile.gif
Laumėnė
QUOTE(matrioska80 @ 2011 09 05, 12:04)
ačiū labai, už išsamų pasakojimą, nuraminot, stengsimės, gal viskas bus gerai, dabar parūpo kokia ta naujoji auklėtoja...  blink.gif
*

Liko Aušra, tai ji buvo ir pernai metais, o vietoje Jolitos atėjo nauja jauna mirksiukas.gif
Cole
QUOTE(matrioska80 @ 2011 09 05, 11:04)

Man naujoji auklėtoja paliko gerą įspūdį 4u.gif
Vaikas labai labai verkė tik atėjęs, bet ji sugebėjo jį nušnekinti, sudominti, vaikas auklėtojos kviečiamas ir mano padrąsintas nuėjo pas ją pažaisti - manau tai labai geras ženklas mirksiukas.gif .
4u.gif
Laumėnė
QUOTE(Cole @ 2011 09 05, 14:47)
Man naujoji auklėtoja paliko gerą įspūdį 4u.gif
Vaikas labai labai verkė tik atėjęs, bet ji sugebėjo jį nušnekinti, sudominti, vaikas auklėtojos kviečiamas ir mano padrąsintas nuėjo pas ją pažaisti - manau tai labai geras ženklas  mirksiukas.gif .
4u.gif
*

thumbup.gif super, vadinasi auklėtoja moka sudominti vaikiukus ir su jais užsiimti thumbup.gif
Cole
QUOTE(Laumėnė @ 2011 09 05, 13:58)
thumbup.gif super, vadinasi auklėtoja moka sudominti vaikiukus ir su jais užsiimti  thumbup.gif

Pagyvensim - pamatysim smile.gif
Laumėnė
kažin darželis turi logopedą? g.gif
uzingrid
kaip sekasi vaikuciams naujoje grupeje perejus is gelyciu grupes? smile.gif
birgiolita
QUOTE(uzingrid @ 2011 09 15, 10:17)
kaip sekasi vaikuciams naujoje grupeje perejus is gelyciu grupes?  smile.gif
*

o apie kurią grupę jūs klausiate? smile.gif
birgiolita
Mamytes pasidalinkite vaiku ispudziais is darzelio, kuo uzsiima grupeje, lauke?
uzingrid
apie nykstukuss smile.gif
vyyda
Sveikos mamos!
Savo vaika kuri laika vedziau i Kregzdute, gelyciu grupe. Dabar einam pagal gyvenamaja vieta.
Na ir , aisku, atsiranda toks lyginimo periodas, kas kur geriau. Tai man aukletoja Jolita, auklyte Irena, ir Ausra, dabar atrodo kaip stebuklas! Su vaikais uzsiima, pamokeles ivairios, atidzios, svelnios, na tiesiog zmones puikiai atlieka savo darba. Ir teveliai gauna nemazai patarimu, kaip elgtis, ir del mokejimu ir del sveikateliu. Jolita VISADA skambina jei kas negerai, visada pasiteraus jei neateini, ar veluoji, ziurek, jau siuncia sms-tiesiog visada palaikomas rysys. Oi nekalbu, kad prifotkina vaikus, iraso i kompaktus ar i kitas laikmenas, padaro nuotraukas...o kur dar ivairios dovaneles mamytems, darbeliai renkami i papkes, viskas tvarkingai surasoma, sudedama-patys geriausi prisiminimai!
Dar daug grazaus galeciau pasakoti, o kas nepatinka, kad Kregzduteje, sulaukei triju, ir eini pas kita aukletoja....
Mano vaikas man sako-vaziuojam i darzeli:)))o tai reiskia, kad i Kregdute!
Pas Jolita, Ausra, ir Irena. Linkejimai!
Miracle_mira
QUOTE(uzingrid @ 2011 09 16, 09:17)
apie nykstukuss  smile.gif
*

Mes lankome šią grupę nuo rusėjo mėnesio smile.gif Nors esame mažiukai, teturime metukus ir 11 menesiu, bet labai džiaugiamės. Auklėtojos tikrai puikios, prižiūri ir užima vaikus. Mano išdykėlis jų klauso, o tai jau daug reiskia biggrin.gif
birgiolita
QUOTE(Miracle_mira @ 2011 09 26, 09:58)
Mes lankome šią grupę nuo rusėjo mėnesio smile.gif Nors esame mažiukai, teturime metukus ir 11 menesiu, bet labai džiaugiamės. Auklėtojos tikrai puikios, prižiūri ir užima vaikus. Mano išdykėlis jų klauso, o tai jau daug reiskia  biggrin.gif
*

Ar tikrai Nykstukus? Nykstukuose vaikuciai lygtais panasiai nuo 3 metuku.
Miracle_mira
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 26, 10:32)
Ar tikrai Nykstukus?  Nykstukuose vaikuciai lygtais panasiai nuo 3 metuku.
*

Tikrai Nykštukus smile.gif na, kiek klausiau tai yra ir virš 2 metukų vaikų...
birgiolita
QUOTE(Miracle_mira @ 2011 09 26, 12:53)
Tikrai Nykštukus smile.gif na, kiek klausiau tai yra ir virš 2 metukų vaikų...
*

mano merginai siuo metu 2metukai ir 7 mėn. ir tai auklėtoja pasistebėjo kad ne 2008 gimimo rolleyes.gif
birgiolita
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18 unsure.gif
Miracle_mira
QUOTE(birgiolita @ 2011 12 02, 16:16)
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18  unsure.gif
*

Taip grupeje vesu, bet as nieko pries, nes mano vyrukui amzinai karsta smile.gif
Cole
QUOTE(birgiolita @ 2011 12 02, 15:16)
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18  unsure.gif

blink.gif mažoka. Netgi labai mažoka - netvarka schmoll.gif. Jei vaikai didesni - daug juda, laksto, judrius žaidimus žaidžia, greitai apsirengia , nusirengia - tada nesušąla, o kaip patys mažiausieji? doh.gif Vat ir sergam verysad.gif . Žiauriai sergam verysad.gif.
Kai grįšim pasveikę, reiks atkreipti dėmesį. O gal padėtis jau bus pasitaisiusi... optimistė...

birgiolita
pagal higienos normas tai grupese 20-23 laipsniai turetu buti doh.gif
Cole
QUOTE(birgiolita @ 2011 12 07, 12:05)
pagal higienos normas tai  grupese 20-23 laipsniai turetu buti    doh.gif
*

Kai grįžom į grupę po Naujųjų, "Gėlytėse" buvo beveik 21 laipsnis (pažiūrėjau vakare, atsiimdama vaiką). O kaip Nykštukuose?
giljeta
Sveikos,tai pas jus dar silta smile.gif "Nykstuku " grupeje tik 16-17 laipsniu.Tai ko tiems vaikams nesirgti kai grupese tiek silumos verysad.gif
Cole
Tęsiam šilumos temą smile.gif .

Gėlyčių grupėje šią savaitę 24 C šilumėlės, vaikučiai su vienais golfukais vaikštinėja. Va, ką reiškia protingai apšiltinti grupę. Ačiū tėveliams, kurie kažkadaise šią grupę apšiltino notworthy.gif .
Tik jau dabar kaip ir per šilta biggrin.gif .
Kaip aš suprantu, tai kai kurios grupės (pvz., Nykštukų) yra "kiauros", o darželį šildo tiek, kad "kiaurose" būtų pakankamai šilta... Labai įdomu, kiek dabar Nykštukų grupėje termometras rodo g.gif ?

Bet tai kokie tada žiaurūs šildymo nuostoliai gaunasi, kai pagalvoji blink.gif...
birgiolita
dabar nelankom namučiuose sedim, gal kitos mamos paziures
Paulina:)
Norėjau paklausti mamyčių, lankančių 'gėlyčių' grupę ar visi patenkinti auklytės darbu? verysad.gif

Beje 'gėlyčių' grupėje 24 laipsn. šiandien 4u.gif
birgiolita
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 11:26)
Norėjau paklausti mamyčių, lankančių 'gėlyčių' grupę ar visi patenkinti auklytės darbu?  verysad.gif

Beje 'gėlyčių' grupėje 24 laipsn. šiandien 4u.gif
*

apie šeimininkute klausiat?
QUOTE(birgiolita @ 2012 02 13, 14:16)
apie šeimininkute klausiat?
*

Taip smile.gif
birgiolita
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 15:26)
Taip  smile.gif
*

jeigu dar vis ta pati kur nuo pernai dirba, tai mes pernai priekaistu neturejome
QUOTE(birgiolita @ 2012 02 13, 14:30)
jeigu dar vis ta pati kur nuo pernai dirba, tai mes pernai priekaistu neturejome
*

Neprisimenu vardo, bet gal ir ta pati. Nu matyt čia tik mums nepasisekė arba tiesiog niekad neteko tėvam pabūti su vaikais ir paklausyti. O kadangi mes dabar tik pratinamės keliauti, tai man teko pabūti, tai įspūdis nekoks verysad.gif
birgiolita
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 15:34)
Neprisimenu vardo, bet gal ir ta pati. Nu matyt čia tik mums nepasisekė arba tiesiog niekad neteko tėvam pabūti su vaikais ir paklausyti. O kadangi mes dabar tik pratinamės keliauti, tai man teko pabūti, tai įspūdis nekoks  verysad.gif
*

seip as irgi daug laiko grupeje praleidau kol saviske priratinau, o kas jums taip atrode nepriimtina?
QUOTE(birgiolita @ 2012 02 13, 14:36)
seip as irgi daug laiko grupeje praleidau kol saviske priratinau, o kas jums taip atrode nepriimtina?
*

Ji labai dažnai, praktiškai ištisai rėkauja ant vaikų, kad juos tėvai per šiltai aprengė, kad atvedė su snargliukais ir t.t. Tie vaikučiai žiūri tik akytes pastatę, pagailo man tų vaikučių kuo gi jie čia kalti, tėvam gi ir aiškink ir dar ne tokiu tonu doh.gif O kai šiandien iškilo asmeninis konfliktas ir teko aiškintis man buvo pasiaiškinta, kad čia toks tik charakteris jos ir kad tie vaikai visvien nieko nesupranta dar doh.gif Žodžiu labai nemaloni mūsų pradžia verysad.gif
birgiolita
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 15:41)
Ji labai dažnai, praktiškai ištisai rėkauja ant vaikų, kad juos tėvai per šiltai aprengė, kad atvedė su snargliukais ir t.t. Tie vaikučiai žiūri tik akytes pastatę, pagailo man tų vaikučių kuo gi jie čia kalti, tėvam gi ir aiškink ir dar ne tokiu tonu  doh.gif  O kai šiandien iškilo asmeninis konfliktas ir teko aiškintis man buvo pasiaiškinta, kad čia toks tik charakteris jos ir kad tie vaikai visvien nieko nesupranta dar  doh.gif Žodžiu labai nemaloni mūsų pradžia  verysad.gif
*

taip stipriai neimkit į širdį ji gal ir yra tokia tiesmuka, bet vaikučius tikrai myli, kai priprasit tai matysit ir apsikabina prigaludzia visus paniurko pamyluoja pakalbina smile.gif
dar ir siemet kai jau maniske kitoj grupej vis man papasakoja kad buvo Irutė kad apsikabino.
Tas jos rekimas irgi tiesiog manau toks tonas zmogaus
QUOTE(birgiolita @ 2012 02 13, 14:51)
taip stipriai neimkit į širdį ji gal ir yra tokia tiesmuka, bet vaikučius tikrai myli, kai priprasit tai matysit ir apsikabina prigaludzia visus paniurko pamyluoja pakalbina smile.gif
dar ir siemet kai jau maniske kitoj grupej vis man papasakoja kad buvo Irutė kad apsikabino.
Tas jos rekimas irgi tiesiog manau toks tonas zmogaus
*

Ačiū, tikrai kažkiek nuraminot, nes mane tai jau visai neviltis apėmė verysad.gif O dar šiandien pati jos buvau aprėkta dėl kažkokios nesąmonės doh.gif Mes jau namie į pampersus nedarome ir pasibaigę pas mus buvo užsegami pampersai, taigi šiandien nunešiau užmaunamų, tai tiek rėkti gavau nuo jos ir paklausė kiek aš ruošiuosi laikyti vaikus šiandien atnešus ne tokius pampersus kokių jai reikia. Žodžiu visai išmušė iš pusiausvyros, o dar tas pastovus barimas ant vaikų, kad tave ne taip aprengė, tave apsisnarglėjųsį atvedė ir dar pasakyti, kad vaikai juk nesupranta. doh.gif Nežinau, šiandien rimtai mane supykdė verysad.gif Juk tie vaikai gal ir nesupranta to jos rėkimo, bet emocijas tai jaučia ir taip elgtis nuo pat ankstyvo ryto verysad.gif
birgiolita
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 16:09)
Ačiū, tikrai kažkiek nuraminot, nes mane tai jau visai neviltis apėmė  verysad.gif O dar šiandien pati jos buvau aprėkta dėl kažkokios nesąmonės  doh.gif Mes jau namie į pampersus nedarome ir pasibaigę pas mus buvo užsegami pampersai, taigi šiandien nunešiau užmaunamų, tai tiek rėkti gavau nuo jos ir paklausė kiek aš ruošiuosi laikyti vaikus šiandien atnešus ne tokius pampersus kokių jai reikia. Žodžiu visai išmušė iš pusiausvyros, o dar tas pastovus barimas ant vaikų, kad tave ne taip aprengė, tave apsisnarglėjųsį atvedė ir dar pasakyti, kad vaikai juk nesupranta. doh.gif  Nežinau, šiandien rimtai mane supykdė  verysad.gif Juk tie vaikai gal ir nesupranta to jos rėkimo, bet emocijas tai jaučia ir taip elgtis nuo pat ankstyvo ryto  verysad.gif
*

net nežinau ką pasakyt.
Įsivažiuosit viskas susitvarkys smile.gif Gal kitos mamos dar pridurs kažką, kas būtent šiais metais gėlytese, mes šiemet jau kitoj grupėj, tai sunku ir komentuoti daugiau 4u.gif
Laumėnė
Mes pernai buvom šioje grupėje, tai jokių nusiskundimų auklytei tikrai neturiu, priešingai, maniškė pas ją glausdavosi ir ant kelių vis sėdėdavo ax.gif Ir dabar kai susitinkam kur ne darželio aplinkoje (lauke, kai einam pasivaikščiot, ar parduotuvėje) Tai maniškė pamačius bėga ją apsikabinti. Jos kalbos tonas yra pakeltas, bet šaukiant ar pykstant jos negirdėjus unsure.gif Ar gali žmogus taip pasikeisti g.gif
QUOTE(Laumėnė @ 2012 02 13, 18:12)
Mes pernai buvom šioje grupėje, tai jokių nusiskundimų auklytei tikrai neturiu, priešingai, maniškė pas ją glausdavosi ir ant kelių vis sėdėdavo  ax.gif  Ir dabar kai susitinkam kur ne darželio aplinkoje (lauke, kai einam pasivaikščiot, ar parduotuvėje) Tai maniškė pamačius bėga ją apsikabinti. Jos kalbos tonas yra pakeltas, bet šaukiant ar pykstant jos negirdėjus  unsure.gif  Ar gali žmogus taip pasikeisti  g.gif
*

Geras, tiesiog net nesitiki, kad apie tą patį žmogų šnekam verysad.gif Gal tiesiog moteriškė persistengė norėdama parodyti kaip blogai kaip tėvai atveda besisnargliuojančius vaikus arba kad juos per šiltai prirengia nors ne sykį atseit buvo sakius. Matyt nemokėjo kaip kitaip paaiškint kaip tik vaizdingai berėkaudama prie tų vaikų ir rodydama. O aš nesupratau prasmės kam reikia vaikams tai aiškinti jeigu jie čia niekuo dėti. doh.gif Bet aišku į tai nebūčiau taip sureagavus, jei ne šiandienos įvykis. Žodžiu bandysim ieškoti kompromisų, manau mes viena kitą supratom smile.gif
Tiesa kai žmogaus nepažįsti tai ir matai dar viską kitom akim, todėl ir labai reikia jūsų visų komentarų, ačiū 4u.gif
matrioska80
QUOTE(Paulina:) @ 2012 02 13, 20:08)
Geras, tiesiog net nesitiki, kad apie tą patį žmogų šnekam  verysad.gif Gal tiesiog moteriškė persistengė norėdama parodyti kaip blogai kaip tėvai atveda besisnargliuojančius vaikus arba kad juos per šiltai prirengia nors ne sykį atseit buvo sakius. Matyt nemokėjo kaip kitaip paaiškint kaip tik vaizdingai berėkaudama prie tų vaikų ir rodydama. O aš nesupratau prasmės kam reikia vaikams tai aiškinti jeigu jie čia niekuo dėti.  doh.gif Bet aišku į tai nebūčiau taip sureagavus, jei ne šiandienos įvykis. Žodžiu bandysim ieškoti kompromisų, manau mes viena kitą supratom  smile.gif
Tiesa kai žmogaus nepažįsti tai ir matai dar viską kitom akim, todėl ir labai reikia jūsų visų komentarų, ačiū  4u.gif
*

Mes lankom šią grupę ir mes pradžioje nebuvom sužavėti, bet paskui pažiūrėjau, kad glaudžiasi tie vaikučiai prie auklytės, kažkaip mėgsta tie ją, ji tik atrodo rėksnė, bet ištikro pareiginga labai...
QUOTE(matrioska80 @ 2012 02 14, 16:20)
Mes lankom šią grupę ir mes pradžioje nebuvom sužavėti, bet paskui pažiūrėjau, kad glaudžiasi tie vaikučiai prie auklytės, kažkaip mėgsta tie ją, ji tik atrodo rėksnė, bet ištikro pareiginga labai...
*

Aišku, ačiū 4u.gif Mes jau bandėm išsiaiškinti su ja, pasišnekėjom, pasakiau kas man nepatinka. Matyt tą rytą buvo jai ne nuotaika, bet dabar manau bus geriau smile.gif
Cole
Na ir puiku 4u.gif .
Faina ta auklytė mirksiukas.gif. Ir auklėtoja faina mirksiukas.gif.
Tokios gal tik nestandartinės abi (kaip mano vyras išsireiškė smile.gif ), bet mielos ir mažiukus matosi myli, vaikai tai jaučia mirksiukas.gif.
O man auklytė nuo pat pradžių patiko ax.gif . Net nežinau kodėl g.gif. Na, tokia kieta, užtikrinta, pareiginga ir kartu močiutiška, rūpestinga, priglaudžianti, mylinti. Ir apskritai, ji tokia, kaip čia pasakyt, tokia labai tikra smile.gif.
O kas liečia visokius pabumbėjimus, tai aš ir pati kartais pabumbu, todėl visiškai to nesureikšminu. Ji ne rėkauja, ji tiesiog kartais bumba. Gal ir persistengė tąkart... Bet tikrai geras ji žmogus 4u.gif .
Daivuxi
O kaip jums Meskuciu grupes auklytes?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.