Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Storos šlaunys
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
vytenė
QUOTE(Juditab @ 2010 08 18, 12:51)
perskaiciau visa tema ir susidomejau tuo budu kur merginos kava su medutimi maiso ir ant koju tepa bei plevele apvinioja smile.gif sedziu ir as taip susiviniojus dabar, zesim ar kuo pades bigsmile.gif  g.gif
*

Dar geras ir toks receptukas: medus + cinamonas ("košytės" proporcijos tokios: 3 valgomi šaukštai medaus ir 1 arbatinis šaukštelis cinamono). Naudojimas toks pat - išsitepi, susivynioji su plėvele ir apie 30 minučių pabūni..., dar patariama apsimauti kokias šiltesnes tympas ar kelnes - na kuo šilčiau, tuo greičiau ten viskas vyksta ax.gif mirksiukas.gif
Juditab
QUOTE(vytenė @ 2010 08 18, 12:24)
Dar geras ir toks receptukas: medus  + cinamonas ("košytės" proporcijos tokios: 3 valgomi šaukštai medaus ir 1 arbatinis šaukštelis cinamono). Naudojimas toks pat - išsitepi, susivynioji su plėvele ir apie 30 minučių pabūni..., dar patariama apsimauti kokias šiltesnes tympas ar kelnes  - na kuo šilčiau, tuo greičiau ten viskas vyksta ax.gif  mirksiukas.gif
*

reiks pabandyt kada, nes as kavos ngeriu tai sunku man tu tirsciu prisirinkt, vyras isvaziavo vakar, tai nuo anu dienu prikaupiau truputi biggrin.gif

bet kaip reik apsiviniot, kad neslinktu zemyn nuo koju ta plevele? as ramiai sedet negaliu,nes vaikas mazas, reikia sekiot is paskos ir viska rinkt... g.gif
vytenė
QUOTE(Juditab @ 2010 08 18, 15:02)
reiks pabandyt kada, nes as kavos ngeriu tai sunku man tu tirsciu prisirinkt, vyras isvaziavo vakar, tai nuo anu dienu prikaupiau truputi biggrin.gif

bet kaip reik apsiviniot, kad neslinktu zemyn nuo koju ta plevele? as ramiai sedet negaliu,nes vaikas mazas, reikia sekiot is paskos ir viska rinkt... g.gif
*

Aš tai vynioti pradedu nuo nariuko - aukštyn, kol apvynioju vieną koją, tada, nenuplėšusi plėvelės suku aplink užpakalį, juosmenį (tiek, kiek tik reikia, kad nebūtų per mažai blush2.gif lotuliukas.gif ), tada "muturiuoju" kitą koją - nuo leškos žemyn iki nariuko... Jei reikia - (kartais blogiau apsivynioja, kartais geriau...), vynioju dar kartą - kai pabaigiu ties antrosios kojos nariuku, tai nenuplėšusi plėvelės kylu aukštyn nuo nariuko, vėl užpakalis gauna dar vieną sluoksnį, tada jau kita koja -nuo leškos žemyn. Nenukrito nė karto, apsivyniojusi net į šiltnamį darbuotis einu (tada ypač gerai prakaituoja, per kulnis varva "sunka" kaip reikiant ax.gif smile.gif )
Juditab
QUOTE(vytenė @ 2010 08 18, 14:32)
Aš tai vynioti pradedu nuo nariuko - aukštyn, kol apvynioju vieną koją, tada, nenuplėšusi plėvelės  suku aplink užpakalį, juosmenį (tiek, kiek tik reikia, kad nebūtų per mažai blush2.gif  lotuliukas.gif ), tada "muturiuoju" kitą koją - nuo leškos žemyn iki nariuko... Jei reikia - (kartais blogiau apsivynioja, kartais geriau...), vynioju dar kartą  - kai pabaigiu ties antrosios kojos nariuku, tai nenuplėšusi plėvelės kylu aukštyn nuo nariuko, vėl užpakalis gauna dar vieną sluoksnį, tada jau kita koja -nuo leškos žemyn. Nenukrito nė karto, apsivyniojusi net į šiltnamį darbuotis einu (tada ypač gerai prakaituoja, per kulnis varva "sunka" kaip reikiant ax.gif  smile.gif )
*

ax sitaip smile.gif as tai kiekviena koja atskirai ir nuplesdama vyniojau.reiks pabandyt kaip jus darot kitakart.aciu 4u.gif
Laukinė prerija
QUOTE(Juditab @ 2010 08 18, 12:51)
perskaiciau visa tema ir susidomejau tuo budu kur merginos kava su medutimi maiso ir ant koju tepa bei plevele apvinioja smile.gif sedziu ir as taip susiviniojus dabar, zesim ar kuo pades bigsmile.gif  g.gif
*

Turbūt nuo vieno karto nepadeda, reikia bent kokių kelių mėn taip?
Juditab
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 08 18, 17:11)
Turbūt nuo vieno karto nepadeda, reikia bent kokių kelių mėn taip?
*

as dar tik siandien pradejau smile.gif oda svelnesne, bet apimtys nuo vieno karto tikrai nesumazejo mirksiukas.gif
Juditab
o sakykit, galima kiekviena diena vyniotis ar geriau kas antra diena ar kaip? g.gif
vytenė
QUOTE(Juditab @ 2010 08 19, 10:26)
o sakykit, galima kiekviena diena vyniotis ar geriau kas antra diena ar kaip? g.gif
*

Gal kasdien nereikėtų? g.gif Nors anticeliulitinius kremus tai net ryte ir vakare rekomenduoja tepti... Aš esu iš tų tingiųjų... blush2.gif Bele nusiperku kokį kremą ir turiu... ax.gif Kai tepdavausi kasdien - rezultatas būdavo akivaizdesnis, nei tepliojantis į mėnesį kelis kartus...
Jeigu jau turim "problemines vietas", tai joms reikalinga pastovi priežiūra ir darbas su jomis... - taip man sakė masažistė ir patarė taip "periodiškai į metus 3-4 kartus daryti nenutrūstamą 2 savaičių kursą - tepti, pamasažuoti ir vynioti kasdien kuom tik sugalvoju ( ir tuo medumi - tiek su kavos tirščiais, tiek su cinamonu, dar tokiu purvu su negyvosios jūros dumbliais ar kt. ...), o paskui - į savaitę nors 3 kartus... Tai kartais "pasistengiu" ir darau taip, kartais... blush2.gif smile.gif
Juditab
QUOTE(vytenė @ 2010 08 19, 10:06)
Gal kasdien nereikėtų? g.gif  Nors anticeliulitinius kremus tai net ryte ir vakare rekomenduoja tepti... Aš esu iš tų tingiųjų... blush2.gif Bele nusiperku kokį kremą ir turiu... ax.gif  Kai tepdavausi kasdien - rezultatas būdavo akivaizdesnis, nei tepliojantis į mėnesį kelis kartus...
Jeigu jau turim "problemines vietas", tai joms reikalinga pastovi priežiūra ir darbas su jomis... - taip man sakė masažistė ir patarė taip "periodiškai į metus 3-4 kartus daryti nenutrūstamą 2 savaičių kursą - tepti, pamasažuoti ir vynioti kasdien kuom tik sugalvoju ( ir tuo medumi - tiek su kavos tirščiais, tiek su cinamonu, dar tokiu purvu su negyvosios jūros dumbliais ar kt. ...), o paskui  - į savaitę nors 3 kartus... Tai kartais "pasistengiu" ir darau taip, kartais... blush2.gif  smile.gif
*

tai as kolkas darysiu kas antra diena, na bent siandien nesitepsiu, rytoj reiks vel pasitepliot ax.gif
DC*
Manau reikia daug sportuoti ,cia kremai nepades smile.gif
Juditab
QUOTE(DC* @ 2010 08 19, 12:13)
*

kremai yra kremai, mes cia kalbam apie tepliojimasi kavos tirsciais, kurie yra kaip pilingas odai, kuris lygina oda mirksiukas.gif
vytenė
QUOTE(DC* @ 2010 08 19, 13:13)
*

Oi, tą mes puikiai žinom... mirksiukas.gif Ir ne tik sportuot reikia, bet ir maistą prisižiūrėt... Vien nuo tokių "tepliojimų" tikrai nė viena nesulieknėjo smile.gif Bet odos būklę tokios procedūros pagerina, valo ją, pilinguoja, varo lauk toksinus, mažina riebalų kaupimąsi tose probleminėse vietose ir t.t.t.... 4u.gif Jau geriau tai daryti, nei išvis nedaryti nieko smile.gif
shogeta
QUOTE(Drum @ 2005 06 01, 22:30)
neblogas pratimėlis. Bandžiau. Išsėdžiu 40s.  blush2.gif  tongue.gif
*

geras pratimas pirma karta dariau isbuvau 1minute 35sekundes 4u.gif pirmas 20sekundziu buvo keista taip o poto ir televizoriu ziureti pradejau biggrin.gif ir seip gan ilgai kaip pirma karta nes man problemos su kojom ir rankom labai greit tirpti pradeda verysad.gif
fruktozoide
Šaunis labai greitai suplonėja bėgiojant rytais (manasis rytas apie 10 val lotuliukas.gif ), tai labai pasijuto smile.gif kelnės laisvos pasidarė thumbup.gif Ir persitempti nereikia, vos 2 km smile.gif

Kremai tai net nežinau... nespartuojant gerų rezultatų nepasieksi... ax.gif
Vicia
Sveikos, supermamos!Labai siūlyčiau su "sportu nepersistengti", nes paskui jeigu nesportuosit-tai raumenys pranyksta ir toje vietoje atsiranda riebalai...Aš tai siūlyčiau lankyti kalanetiką, plaukioti baseine, na ir aišku ilgi pasivaikščiojimai gryname ore... 4u.gif
Site
tai ar kam nors padėjo kokios priemonės? smile.gif Nesu iš kūdų, bet ir pilvas plokščias ir kitur kauliukai retkarčiais bado akis, o kas dėl šlaunų tai negaliu nei suknelių nešiot, nei sijonų schmoll.gif Tai būtų įdomu kas padėjo suplonint jas smile.gif
LandL84
QUOTE(Vicia @ 2010 11 03, 13:28)
Sveikos, supermamos!Labai siūlyčiau su "sportu nepersistengti", nes paskui jeigu nesportuosit-tai raumenys pranyksta ir toje vietoje atsiranda riebalai...Aš tai siūlyčiau lankyti kalanetiką, plaukioti baseine, na ir aišku ilgi pasivaikščiojimai gryname ore... 4u.gif
*

Raumenys lašiniais nevirsta, kaip ir lašiniai raumenimis. Nustojus sportuoti sudeginame mažiau kalorijų, todėl pradeda kauptis didesnis riebalinis sluoksnis (viskas priklausomai nuo mitybos). O raumenų pakitimai (jėga, apimtis), kurie buvo ištreniruoti sportuojant pradeda mažėti, to pasekoje taip pat reikalaudami mažiau kalorijų.
laurarrr
begiot sveikiau vakarais smile.gif
irmulia
QUOTE(Zana'dark @ 2010 07 18, 20:04)
Slaunim veiksminga pritupimai kojos placiau uz peciu ploti,pedos pasuktos i isore ir tupiama lyg atsisest nori,uzpakali atgal kist. Pradziai uzteks 3 x po 30 reguliariai darant padeda pati darau jau nemazai laiko tikrai veiksmingas.
*

visu 100 % drinks_cheers.gif pritariu - labai geras pratimukas thumbup.gif iš karto vidinius šlaunų raumenukus pajunti mirksiukas.gif
Intravert
QUOTE(Vicia @ 2010 11 03, 16:28)
*

pritariu 100proc. mano tai taip pat patirta. Asmeniskai netinka niekas is "fitnesiniu" pratimu, taip pat pirmu nr. treneriu skiriami pratimai - itupstai, man patys netinkamiausi pratimai, gal, kad kai kuriu kaulu grupes stambokos. Matomai tai yra individualu ir kiekvienas turi atrasti savo sporta.. Nes nuo siu dazniausiai rekomenduojamu pratimu man kaip tik "padideje" slaunys buvo, man tai nepatiko. Todel darau pagal tai kas isbadyta ir tinka man.

Slaunis padeda sumazinti tempimo pratimai - pav. spagato mokinimasis, kitokie tempimo pratimai. Tai pritariu, kad kalanetika, pilatesas, joga gerai, plaukimas as del chlorkalkiu negaliu baseino lankyti.
Labai veiksminga letas butent letas begiojimas, ilgalaikiai vaiksciojimai, nes galit net atkreipti demesi greitu distanciju begikai tokie labiau isreikstu raumenynu, o ilguju distanciju sausesni kunai.
EGLUCIUKE
Viskas!!! Ryt perku plevele, begioju, pradedu laikytis dietos, ai dar uzsisakiau raumenu stimuliatoriu lotuliukas.gif Nu laaabai jau pigiai radau, nesusilaikiau doh.gif Zinau, kad jis neveiksmingas (skaiciau nuomones), bet uzsisakiau vien tam,kad isitikinciau pati, o ne stebedama reklamas galvociau o gal...... doh.gif doh.gif doh.gif
Butterflay
Kojeles gražina važinėjimas dviračiu thumbup.gif .
flakyte
sveikosmergaites, as cia naujoke smile.gif tacia kaip ir daugelis turiu problemele su slaunimis ir pilvuku blush2.gif gal pasiulytumete man koki pratima vietoj atsilenkimu, nes ju as nelabai galiu daryti, turiu problemu su stuburu ir daktarai man juos draudzia schmoll.gif gal ka pasiulytumete? buciau lb dekinga 4u.gif
MissR
esu liekna, bet leskos visada pas mane buvo toli grazu ne pagaliukai 4u.gif pradejau sportuoti, intensyviai-galvojau suploninsiu as tas zarazas pagaliau mad.gif
rezultatas-po keliu menesiu sporto jos dar labiau sustorejo ohmy.gif
po metu- apimtys gryzo i senasias,kokios ir buvo pries sporta, tik dabar kojos nebe drebancios saltienos konsistencijos, o raumeningos.
tenka susitaikyti-neturesiu as gazeles koju niekada 2.gif
spyrgute
QUOTE(Butterflay @ 2011 02 23, 17:06)
Kojeles gražina važinėjimas dviračiu  thumbup.gif .
*

o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu? blush2.gif
Red&Red
QUOTE(spyrgute @ 2011 03 01, 18:54)
o blauzdos nestorėja važinėjant dviračiu?  blush2.gif
*

Bent jau man, priklauso nuo to, kaip laikau pėdą ant pedalo g.gif Tarkim, jei ant pedalo minant laikau padėjusi pirštus, o kulnas pakeltas gaunasi, tada labiau jaučiu, kad dirba blauzdos, o jei atvirkščiai, padedu ant pedalo vidurinę pėdos dalį arba kulną, tada dirba šlaunys bigsmile.gif ir tikrai, visą praeitą vasarą daug važinėjau dviračiu, buvau tikrai sukūdusi bigsmile.gif bet per žiemą.. verysad.gif laukiu kol sniegai nutirps, sėsiu ant dviratuko bicycle.gif
bmaja
reikes ir man savo dviratuka sutepti pavasariui thumbup.gif
Vizze
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs...feature=related
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo.. thumbup.gif
JusRas7
QUOTE(Vizze @ 2011 04 18, 14:56)
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs...feature=related
Patarčiau visoms išbandyti, labai padėjo.. thumbup.gif
*

jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos. thumbup.gif thumbup.gif
instaliacijaaa
QUOTE(JusRas7 @ 2011 04 21, 09:29)
jo siti geri visi kur ten pratimus po 8 min daryt reikia. As presui darau 8 min. Rezultatai nuostabus. O dar prie to sportuoju pagal 30 day shred by Jillian Michaels programa. Koju apimtis tikrai sumazejo, pasidare raumeningesne ir tikrai patariu pabandyti. Ten yra 3 lygiai. Viena lygi darai 10 dienu nesustodami nes tada nebus rezultatu. Ir treniruote tik 20 min (yra dar apsilimas ir tempimo pratimai po treniruotes) o rezultatais tai as labai dziaugiuos. thumbup.gif  thumbup.gif
*

geras linkas pradesiu nuo siandien 4u.gif
Lila
Labas mergaites, va cia dar galima rasti pratimuku slaunims, kojoms ir uzpakaliukui biggrin.gif 4u.gif
PRATIMAI
Reeeeee
Uff.. jungiuosi. Esu irgi ne iš apkūnių.. Ir be dviračio negaliu, daug vaikštau (tenka)... o blauzdos o vargeli...vieni raumenys, jau atsikišo net. bet per storos. ir kaip dabar suploninti raumenis? biggrin.gif žiema nepadėjo....
aggree
QUOTE(Lila @ 2011 05 15, 18:26)
Labas mergaites, va cia dar galima rasti pratimuku slaunims, kojoms ir uzpakaliukui biggrin.gif  4u.gif
PRATIMAI
*

Patiko. Itraukiu i savo kasdienine manksta (senieji pratimai gerokai atsibodo).
augulis20
QUOTE(Red&Red @ 2011 03 08, 12:02)
Bent jau man, priklauso nuo to, kaip laikau pėdą ant pedalo  g.gif  Tarkim, jei ant pedalo minant laikau padėjusi pirštus, o kulnas pakeltas gaunasi, tada labiau jaučiu, kad dirba blauzdos, o jei atvirkščiai, padedu ant pedalo vidurinę pėdos dalį arba kulną, tada dirba šlaunys  bigsmile.gif  ir tikrai, visą praeitą vasarą daug važinėjau dviračiu, buvau tikrai sukūdusi  bigsmile.gif  bet per žiemą..  verysad.gif  laukiu kol sniegai nutirps, sėsiu ant dviratuko  bicycle.gif
*

o kiek laiko vazineti su juo?as su dukra vakarais vazineju,bet nezinau kiek laiko reiktu? g.gif
MissR
sportuoju senai, koju raumenys sustiprejo, bet liko keliu cm lasinio sluoksnis ant slaunu, po tuo lasiniu jauciu kad yra raumuo, bet kaip man ta lasini panaikint?
nei cardio nepadeda, maisto atzvilgiu ir taip prisilaikau gan nemazai..
o lasinys nenyksta!!
kuno mase normali, dar laisvai ir priaugt kg galeciau.
na bet kojos!!! ,,mesingos,, kalades.
visa man vaizda gadina.
ka daryt ?
irmulia
suderinta mityba, tik mityba padės mirksiukas.gif
MissR
QUOTE(irmulia @ 2011 05 30, 21:08)
suderinta mityba, tik mityba padės  mirksiukas.gif
*

kas butent?
suvartoju minimalia kcal 1800-2000 per diena
valgau daug darzoviu, grudiniu produktu , liesos varskes, vaisiu
kartais pasilepinu pora saldainiu prie kavos
zinoma savaitgaliais buna tokiu persivalgymo priepuoliu.. bet likusia savaite jau valdausi.
tai kame esme?
bijau kad jei dar didinsiu baltymu kieki, kojos dar strores, nes tas pats raumuo dar labiau augs, o lasinys tai liks..
irmulia
man pavyko savo šlaunis sumažinti (atsikratyti riebalų sluoksnio ) sporto ir mitybos pagalba mirksiukas.gif

jokių miltinių ( jokiame pavidale) patiekalų, jokių saldumynų , jokių bulvių (bet kokiame pavidale) mirksiukas.gif
MissR
QUOTE(irmulia @ 2011 05 31, 18:17)
man pavyko savo šlaunis sumažinti (atsikratyti riebalų sluoksnio ) sporto ir mitybos pagalba  mirksiukas.gif 

jokių miltinių ( jokiame pavidale) patiekalų,  jokių saldumynų , jokių bulvių (bet kokiame pavidale)  mirksiukas.gif
*

ir taip visa likusi gyvenima ar ne taip.. unsure.gif
irmulia
QUOTE(MissR @ 2011 05 31, 19:54)
ir taip visa likusi gyvenima ar ne taip.. unsure.gif
*

Na, pasiekus norimų rezultatų, galima karts nuo karto pasilepinti, bet kad tai būtų vėl kaip pagrindinis maistas , tai nebe schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

svarbu - sportas - jis padės išlaikyti formas thumbup.gif
Ella75
ir dar gerti pakankamai vandens, ipac sportuojanciom, nes be vandens nesiskaldo taip gerai rebaliukai, kuriu i norime atsikratyti
Olinda
MissR o gal jau labai savikritiška esi, gal viskas su tavo kojom gerai g.gif Man įdomu koks tavo fizinis aktyvumas bet 1800-2000 kcal, yra visai nemažai ax.gif gal tikrai mitybą labiau reikia prižiūrėti unsure.gif
*May*
QUOTE(irmulia @ 2011 05 30, 21:08)
suderinta mityba, tik mityba padės  mirksiukas.gif
*

Labas mergynos 4u.gif Turiu ir as tokia problemele doh.gif Jei dieta tai virsui jau sonkauliai lauk lenda o kojos, na blauzdos ok, liaskos doh.gif Jei minu dvirati raumuo staigiai auga o lasiakai lieka doh.gif
Irmulia ar galima placiau apie mityba? As nevalgau bulviu visaj.. na beveik blush2.gif kartais bulvytes fry. Bet retai. Bet saldumynus ryju kasdien, va pora dienu be ju ir stogas vaziuoja blink.gif
aftersun
QUOTE(May10 @ 2012 01 20, 18:46)
Labas mergynos 4u.gif Turiu ir as tokia problemele doh.gif Jei dieta tai virsui jau sonkauliai lauk lenda o kojos, na blauzdos ok, liaskos doh.gif  Jei minu dvirati raumuo staigiai auga o lasiakai lieka doh.gif
Irmulia ar galima placiau apie mityba? As nevalgau bulviu visaj.. na beveik blush2.gif kartais bulvytes fry. Bet retai. Bet saldumynus ryju kasdien, va pora dienu be ju ir stogas vaziuoja blink.gif
*

as negaledavau be saldumynu ne dienos, ypac be pyrageliu, bet kai pradejau gerti bio drain dingo noras saldumynams visiskai,net per gimtadieni torta valgau tik is reikalo biggrin.gif bet tai nepadejo sumazeti nei svoriui nei klubu apimciai biggrin.gif
irmulia
QUOTE(May10 @ 2012 01 20, 19:46)
*

lašinukai lieka ,todėl kad prasta mityba bus mirksiukas.gif kalorijų per dieną suvartojama daugiau nei sudeginama mirksiukas.gif o kad riebaliukai tirptų , reikia visiškai atsisakyti nesveiko maisto ir ypač saldumynų mirksiukas.gif

jokios cehmijos čia nepadės , tik valia ir užsispyrimas mirksiukas.gif
*May*
QUOTE(irmulia @ 2012 01 31, 22:20)
lašinukai lieka ,todėl kad prasta mityba bus  mirksiukas.gif  kalorijų per dieną suvartojama daugiau nei sudeginama  mirksiukas.gif  o kad riebaliukai tirptų , reikia visiškai atsisakyti nesveiko maisto ir ypač saldumynų  mirksiukas.gif 

jokios cehmijos čia nepadės , tik valia ir užsispyrimas  mirksiukas.gif
*

4u.gif
Na buna kad suspaudus dantis darai tuos pratimus, nevalgai s...o visokio, atrodo kad ir situacija gereja, bet...kai tiek metu jau pripratau valgyt ta o ne ana, kai skanu saldainis o ne morka tai doh.gif
Na nieko, juk greit vasara, vel reikia keisti saldaini i morka lotuliukas.gif , bet kazin ar vel ilgam doh.gif , po vasaros vel bus tas pats...ot ...niekas nesikeicia doh.gif
eglute91
Sveikos 4u.gif
Gal žinote kokių pratimų vidinėms šlaunų pusėms? Šiaip kojos nestoros, su svoriu problemų jokių, galėčiau ir daugiau svert, bet ten taaip nestangru, negražu, padribę doh.gif
klaipediete
QUOTE(eglute91 @ 2012 02 23, 11:52)
Sveikos 4u.gif 
Gal žinote kokių pratimų vidinėms šlaunų pusėms? Šiaip kojos nestoros, su svoriu problemų jokių, galėčiau ir daugiau svert, bet ten taaip nestangru, negražu, padribę doh.gif
*

Labai neblogi kojoms šitie pratimai su Tammy, tik po daugiau kartų darau 4u.gif vidinėms šlaunų pusėms tai įsijungiu dainą kokią nors youtube ir per visą dainą darau kojų mostus į šonus, gulint ant nugaros (pamatysit ten pratimas nr. 4 ir 5 )
krista08
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 05, 13:38)
Labai neblogi kojoms šitie pratimai su Tammy, tik po daugiau kartų darau 4u.gif vidinėms šlaunų pusėms tai įsijungiu dainą kokią nors youtube ir per visą dainą darau kojų mostus į šonus, gulint ant nugaros (pamatysit ten pratimas nr. 4 ir 5 )
*

Reikes pabandyti 4u.gif
klaipediete
QUOTE(krista08 @ 2012 03 05, 16:12)
Reikes pabandyti  4u.gif
*

darau kasdien dabar tuos kojų "plasnojimus" atsigulus, įsijungusi dainą, iki pat jos galo (apie 5 min gaunasi) tai taip gerai dega vidinės šlaunų pusės, uch smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.