senu/<as
2007 08 20, 09:50
Sveiki tėveliai ir mamytės, Ši tema yra skirta išsilieti po situacijos, kai kas nors atsitinka (arba vos neatsitiko)po džigitų", chuligankių", kregždžių", blondinių", meistrų" ir kitokių eismo kenkėjų pasirodymo tarp taisyklių besilaikančių piliečių. Tai gali būti tiek juokingos tiek graudžios, tiek liūdnos istorijos. Tai tema apie vairavimo kultūrą, karą keliuose ir šiaip linksmi ar juokingi atsitikimai. Po tam tikrų atsitikimų taip norisi pasguosti, pasipasakoti, ar kam nors pranešti - pavyzdžiui va tas ir tas su tokiu ir tokiu auto man užkirto aš vos neivairavau i griovį o jis nulėkė kaip niekur nieko. Turbut kiekvienas turime tokiu istorijų (ir ne vieną) taigi dedam čia... Dedam ir perkeltine prasme (į šuns dienas visus eismo kenkėjus  ) P.S. jei kas dar ir auto numerį atsimena galima parašyti gal kas nors atpažns save ir susimastys. o čia galite susižinoti ir automobilio markę pagal numerį, kad mes gaketume pasakyti: a tai chuligankė" su džigitu" už vairo, viskas aišku...
Medinis
2007 08 20, 09:53
Manau ši tema greitai bus perkelta į forumą "Keturi ratai"...
senu/<as
2007 08 20, 10:23
Na tai iš karto ir pradedu  istorija buvo prieš kokį mėnesiuką. Važiuoju sau ramiausiai Vilniuje geležinio vilko gatve pirma juosta ir ten pradžioje gatvės (nuo savanorių žiedo) užvažiuoju ant viaduko ir man prieš nosį automobilis kerta ant stabdžių. Aš irgi užkertu stabdžius bandau sukt į antrą juosta, pažiūriu į veidrodėlį, o ten atlekia džigitas" kaip ir priklauso gazas dugnas... išgelbėjo stabdžiai... tada jau pradedu žiūrinėti ko gi priekyje manęs važiuojantis auto taip staigiai užstabdė. Ir ką jūs manote... iš Pietario gatvės išsukinėja blondinė. Kas žino ta sankryžą tai pasakys ir kas čia tokio jei automobilis išvažiuoja greitėjimo juosta i pgrindinį kelią tai kultūringas vairuotojas persirikiuos i antrą juostą arba pristabdys ir praleis jei jau jam baigiasi išvažiavimas... bet situacija buvo šiek tiek kitokia. Blondinė į sankryžą važiavo ne greitėjimo juosta, o kaip ir priklauso"... tiesiai...
alter ego
2007 08 20, 10:36
Ir vėl blondinės kaltos...
senu/<as
2007 08 20, 12:08
QUOTE(alter ego @ 2007 08 20, 11:36) Ir vėl blondinės kaltos...  kaip aš sakau tai blondinė" yra ne plaukų spalva o gyvenimo būdas...
Viesulas
2007 08 20, 13:19
Nu bet moterys tai nemoka vaziuoti, nezinau ar todel kad tarp koju nieko nera, ar todel kad galvoj nelabai nusimano kuria puse, kaip, ir is kurios puses.Vaziuja letai, maisosi eismui, nera reakcijos, ir isvis joms nusispjaut kaip vaziuoja, nei gedos nei sarmatos!
VYRAI, čia šaržuotai, bet arti tiesos, tai gal jums aiškiau bus: Is vairuojancios moters dienorascio:
*Pirma savaite uz vairo. * Siandien pirma karta vairavau pati viena - sokas. Kreipimusi i mane statistika: 1.kale - 15 kartu; 2.idiote - 27 kartai; 3.aaaa,boba.... - visi like sutikti kelyje. O dar nuo mano nepastebetu stulpu susilankste bamperis (nenoriu manyti, kad tai atsitiko parkuojantis). As svetima - visi vazineja ne pagal tas taisykles, kurias as islaikiau 10-ciai balu vairavimo mokykloje. Kur jas galima surasti, sitas naujas taisykles? Ir kodel Keliu policijoje egzaminuoja pagal pasenusias taisykles? Is kur as galiu zinoti, kad jau seniai yra leista sukti i desne is kaires krastines eismo juostos? Prazliumbiau visa nakti.
*Antra savaite uz vairo. *
Viskas, as pasiduodu!!! Niekaip negaliu suprasti nauju taisykliu logikos! Kodel, jei as vaziuoju 50km/h greiciu, mane sustabdo policija ir tikrina,ar kartais nesu apsirukiusi? Kodel, jei nera posukio i desne, visi ten suka su komentarais: issisketojo, matai, sukti trukdo, idiote?! Vakar dvi valandas niekaip negalejau isvaziuoti is ziedo, maniau, isprotesiu! Aciu supratingam policininkui: kai as pro ji pravaziavau jau gal koki penkiolikta karta, jis eme itarineti kazka negero ir paaiskino, kaip isvaziuoti is sito prakeikto labirinto. Isvaziavimo is ziedo autorius, sugalvojes tas naujas taisykles, yra arba sizofrenikas, arba narkomanas... Grizau namo ir visa nakti geriau.
*Menuo uz vairo. * A! Na, viskas logiska: pagrindine nauja taisykle - jei galima sulauzyti senas taisykles ir jei netoliese nera policijos, arba turi kiseneje 100 litu - pirmyn!!! Siandien pirma karta man uzleido kelia - uzsienietis. Vargselis, po manes dar pralindo septyni isradingi lietuviu berniokai. Geriausias budas paerzinti tuos berniokus - vaziuoti kairiaja eismo juosta, laikantis visu taisykliu, uzsikimsus ausis ir nesidairant i salis...
Visa nakti bandziau issiaiskinti naujasias vaziavimo ziedu taisykles.
*Puse metu uz vairo. *
Kas per kvaila transporto priemone troleibusas!!! Iseini kokiai valandai, grizti - stovi uz tavo automobilio kokie penki, o vairuotojai bamba: "Kale!... Idiote!... Boba!" "Pacukas, idiotas, atsok, supratai? Mano vyras banditas, tuoj as jam kaip paskambinsiu, atvaziuos ir sita tavo troleibusa tau i uzpakali sukis, galesi vaikscioti ir u sais kraipyti!"- atsaunu. Su jais reikia grieztai. Del vaziavimo ziedu irgi issiaiskinau. Viskas, pasirodo, labai paprasta: reikia numatyti, koks yra nelogiskiausias budas isvaziuoti is ziedo, ir mauti ta kryptimi - neapsiriksi. Nakti puikiai issimiegojau.
*Metai uz vairo. *
Na, ko cia velkiesi 60km/h greiciu, seni? Pasiimk ta savo trofejini ziguliuka ir varyk ant saligatvio, ant jusu abieju tikrai niekas neuzpyks. Gaidy! Atsok, gerai? As savo puse vaziuoju. Atleiskit, vaikinai, bet man i desne! Lai...lai....lai...
O tu cia ko sustojai?! Leisk pravaziuoti! Aaaaaaaaaaaa, boba.....
Tinkis Vinkis
2007 08 20, 15:42
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 14:19) Nu bet moterys tai nemoka vaziuoti, nezinau ar todel kad tarp koju nieko nera, ar todel kad galvoj nelabai nusimano kuria puse, kaip, ir is kurios puses.Vaziuja letai, maisosi eismui, nera reakcijos, ir isvis joms nusispjaut kaip vaziuoja, nei gedos nei sarmatos!  Na, liaukites gerbiamieji, mano zmona blondine, bet vaziuoja normaliai, netgi didziuojuosi, kad mokiau. Labiausiai nervuoja, kaip per rytinius ar vakarinius kamscius kas nors vienoj rankoj laiko debiliaka, kitoj cigarete - tada gaunasi tokiam(iai) vaziuoti ne greiciau 30 km/h greiciu. Bet is antros juostos nieku gyvu nesitraukia. O paplepejes dar SMS'us maigo. Is karto norisi pasiimti ratu nuemimo rakta ir priejus prie tokio(ios) pasakyti: neteisus(-i) jus esate, oj kaip neteisus...
Mama liala
2007 08 21, 07:06
pati vairuoju tai net as is savo moteriskos puses galiupasakyt kad tikrai yra tokiu vairuotoju(moteru) kurios tiesiog gasdina kitus eismo dalyvius
atsuktuvas
2007 08 21, 18:00
dazniau vis delto vyrai gasdina, kuriems jokios taisykles negalioja nes jie dzigitai. Jei kokia moteriske ir apsizioplina tai tiek jau to - visiems pasitaiko. Va samoningas greicio virsijimas tai visai kas kita.
Ramzytė
2007 08 21, 20:46
QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 21, 19:00) dazniau vis delto vyrai gasdina, kuriems jokios taisykles negalioja nes jie dzigitai. Jei kokia moteriske ir apsizioplina tai tiek jau to - visiems pasitaiko. Va samoningas greicio virsijimas tai visai kas kita. Statistiskai moterys padaro daugiau avariju, bet jos smulkios (nubrozdinti bamperiai, ismustos faros), o vyrai padaro maziau avariju, bet jos kur kas skaudesnes. Tai gal as geriau pabusiu idiote, kale ir blondine, bet vaziuosiu 50 km per valanda greiciu ir praleidinesiu pesciuosius, negu dzigitas, pritreskes prie asfalto seimyna su trim vaikais.
Mama liala
2007 08 24, 07:21
QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 21, 19:00) dazniau vis delto vyrai gasdina, kuriems jokios taisykles negalioja nes jie dzigitai. Jei kokia moteriske ir apsizioplina tai tiek jau to - visiems pasitaiko. Va samoningas greicio virsijimas tai visai kas kita. nu jo greicio virsijimas tycia tai aisku negerai.bet jis besimavydamas greit pralekia ir viskas o va kokia moteryte vaziuoja ant 30 ir po visa kelia skraido panikuoja sviesoforu nesupranta  ir kaip taisykle tokia butinai atsiranda tiesiai pries tave  ir dar pries mano golfuka su savo dzipu
atsuktuvas
2007 08 25, 21:36
QUOTE(Mama liala @ 2007 08 24, 08:21) nu jo greicio virsijimas tycia tai aisku negerai.bet jis besimavydamas greit pralekia ir viskas o va kokia moteryte vaziuoja ant 30 ir po visa kelia skraido panikuoja sviesoforu nesupranta  ir kaip taisykle tokia butinai atsiranda tiesiai pries tave  ir dar pries mano golfuka su savo dzipu  Ziurek kad greitai pralekdamas taves po kokia fura nenustumtu. O del vaziavimo ant 30 tai taisykles to nedraudzia. Neskubek ir busi pirmas
krisstukas
2007 08 25, 22:13
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 20, 13:19) Nu bet moterys tai nemoka vaziuoti, nezinau ar todel kad tarp koju nieko nera, ar todel kad galvoj nelabai nusimano kuria puse, kaip, ir is kurios puses.Vaziuja letai, maisosi eismui, nera reakcijos, ir isvis joms nusispjaut kaip vaziuoja, nei gedos nei sarmatos!  Nereikia tik i vienus vartus  Turim prie darbo toki vyrioka, kuris su mini masiniuke vos issisukineja, o ten tilptu turbut mikras. Tai vat, atrakcija  Taip ir laukiam darbo pabaigos, kad sulektume prie langu ir i jo "sugebejimus" paziuretume Bet yra ir moteru, kurios, kai nusipiesia tiksla nuo tasko A iki tasko B, tai per visa trasa ne pasuks galvos rikiuodamosios, nei kokio zenklo parodys, o dar kai uzsiima antra juosta ir velkasi piko metu, tai is vis pakest negaliu. Budama moterimi ir as jas apiburnoju.
Mama liala
2007 08 26, 09:50
QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 25, 22:36) Ziurek kad greitai pralekdamas taves po kokia fura nenustumtu. O del vaziavimo ant 30 tai taisykles to nedraudzia. Neskubek ir busi pirmas  NU NEGALIU PRIESTARAUTI BET KAI NESKUBA TIK VIENA O UZ JOS KOKIU 20 KAIKUR VELUOJANCIU TADA JAU NEGERAI
Tetis2005
2007 08 26, 10:05
QUOTE(Mama liala @ 2007 08 26, 10:50) NU NEGALIU PRIESTARAUTI BET KAI NESKUBA TIK VIENA O UZ JOS KOKIU 20 KAIKUR VELUOJANCIU TADA JAU NEGERAI  Neskubek ir busi pirmas. Mums seniai metas keisti savo filosofija apie tai kad kazkas kazkur skuba. Su masina ir taip greiciau nei peskom. Vadinasi nera kur skubeti, ir taip greiciau atvaziuosi nei ateitum peskom. Nu ir kas kad susikaupe? Nu ir ka? Nu susikaupe? Del to kad vienas asilas trukdo, tai kitas asilas turi jam kazka kersyti? Nesibaigs tragedija keliuose kol mes uz vairo nenusimraminsim. Visi. Reikia tiesiog spjauti i viska ir vaziuoti RAMIAI KUR AKYS VEDA. Nesenai maciau avarija. Zodziu mersas varo, is galo privaro opelis. Mersas poagal taisykles 70 km/h su biskiu. Opelis mirksi spirga is galo. Mersas nuime greiti iki 50 km/h. Mersas varo antra eile. Pirma eile naturaliai pradeda judeti greiciau. Oplelis per atsargine juosta aplenkia visa pirma eile, ilenda i antra. Ant stabdziu. Mersas i opeli ikale. As sustojau, ir sulaukes mentu paliudijau, kad opelis padare specialiai. Ne mersas kaltas, o opelis sukele avarija. Nu ir kas kad mersas isidirbineja. Nereikia kelti avarines situacijos. Aplenkei ir nuvaziuok, viso gero. Nes asilai "tipo skuba" o paskui dar tau trukdo, tai is tikro aisku kad jie niekur neskuba. Nes butu skubeje, butu cia zaidimeliu nezaide. Jeigu man kas nors pamirksi is galo niekada nesistengiu kaip nors ypatingai praleisti. Pravaziuoju savo greiciu ir persirikiuoju. Jeigu bando mane aukleti, staigiai padidinu greiti ir stengiuosi kalti i dureles kol dar nespejo persirikiuoti. Visada atsoka ir nuvaziuoja. Nes tikisi kad man savo masinos gaila. O vat man gal pvz negaila. Ir kas tada? Kas jeigu as nebijau avarijos? Nesu ramus zmogus, bet mes patys visi esam agresyvus, ir kai vienas kazkuris vaziouoja ramiau ar leciau ar kitaip nei visas srautas, aisku nervuoja, bet nepasiduokim masinei psichozei. Stabdykim arklius viena karta.
dangyra
2007 08 26, 10:39
Negalima vienareikšmiškai sakyti, kad vyrai vairuoja geriau, o moterys prasčiau... Moterys kelyje kur kas atsargesnės ir atidesnės... Man pačiai visai neseniai, beveik neturint vairavimo patirties, teko suvažinėti į pajūrį ir atgal... Labai bijojau, bet sėdau ir nuvažiavau ir nieko neatsitiko.... Aišku, pasitaikė visokių "erelių", kurie mirksėjo,signalino ir visaip kitaip liepė trauktis iš kelio, bet reaguodavau visai ramiai - pasitrauksiu kai tik galėsiu.... O kamščiuose netgi į tarpuką leisdavo įlysti...Tik vienas "džigitas" ne juokais sunervino -apie 22 val. važiavau nuo "Megos" Vilniaus link, antra juosta 80 km/h kiek ir leidžiama, pirma juosta lygiagrečiai su manim važiavo vilkikas...Nu ir atskrido "erelis" su naujausiu BMW ir "sėdo" man ant galo ir dar įkirto ilgas šviesas  Per veidrodėlius man užspigino ir beveik nieko nemačiau.Nugi galėjau liuosiai kirst ant stabdžių ir jis būtų 100 proc. man įkalęs į subinę... Ir tikrai būtų pats kaltas likęs. Ir niekas neapkaltintų kad tyčia sukėliau avariją - mane juk apakino.... Ir vistiek paskui pats į pirmą juostą įlindo ir nuvažiavo ant tų pačių 80 kaip ir visi....
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 08 26, 12:05) Jeigu bando mane aukleti, staigiai padidinu greiti ir stengiuosi kalti i dureles kol dar nespejo persirikiuoti. Visada atsoka ir nuvaziuoja. Nes tikisi kad man savo masinos gaila. O vat man gal pvz negaila. Ir kas tada? Kas jeigu as nebijau avarijos? tai kur čia ta ramybė pas tamsta? ar ne analogiška situacija mersui su opeliu?
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 08 26, 11:05) Jeigu man kas nors pamirksi is galo niekada nesistengiu kaip nors ypatingai praleisti. Pravaziuoju savo greiciu ir persirikiuoju. Jeigu bando mane aukleti, staigiai padidinu greiti ir stengiuosi kalti i dureles kol dar nespejo persirikiuoti. Visada atsoka ir nuvaziuoja. Nes tikisi kad man savo masinos gaila. O vat man gal pvz negaila. Ir kas tada?
Žmogau...jei važiuoji "savo" greičiu,važiuok pirma eile...nėr nieko labiau užknisančio,kai du "savo" greičiu važiuojantys,atsistoja šalia,į abi eiles ir nesistengia praleist...ir daug kilometrų jiems dzin ant kitų...poxuistai...važiuojantys "savo" greičiu...matantys tik priekinį langą.... Apie įkalimus net nekomentuoju...susitiksi kada tą,katram irgi bus mašinytės negaila...čia ne snukius pasidaužyt...gipsas...
Bahama mama
2007 08 27, 14:11
lietuviškus vairavimo ypatumus galėčiau apibūdinti vienu sakiniu - užknisantys juodai
kawasaki
2007 08 27, 18:31
Demesio , Marijampolej siauteja senesnes laidos Opel Vectra smelio spalvos, numeris ADR 060. Manes vos nenutrenke per pereja Dariaus ir Gireno gatvej tarp Maksimos ir Rimi, stumiau dar vaikiska vezimeli su kudikiu. Ir nereikia cia pradeti - "boba vos sikna per pereja vilko", nes zmoniu ejo ir pries mane, ir uz manes, ir is priesingos puses, abipus sustojo masinos, o diedelis apie 55m liesas ilgais juodais plaukais isleke i priesinga juosta, kad aplenktu stovincias ir pesciuosius praleidziancias masinas. Truko keliu centimetru. Iskart nuejau i policija, jie ten numerius uzsirase, aiku, neesu tokia naivi ir zinau, kad jie nieko negaudys ir neieskos, bet bent jau mane patikino, kad jei sis opeliukas iklius uz kazka, jam baigsis blogiau nei turetu. Zodziu, daugiau nei piktybinis, dabar gatvese kartais jo pasidairau, jei sutiksiu - gaus kalbos kaip reikiant.
QUOTE(GalBut @ 2007 08 27, 15:56) Žmogau...jei važiuoji "savo" greičiu,važiuok pirma eile...nėr nieko labiau užknisančio,kai du "savo" greičiu važiuojantys,atsistoja šalia,į abi eiles ir nesistengia praleist...ir daug kilometrų jiems dzin ant kitų...poxuistai...važiuojantys "savo" greičiu...matantys tik priekinį langą.... Apie įkalimus net nekomentuoju...susitiksi kada tą,katram irgi bus mašinytės negaila...čia ne snukius pasidaužyt...gipsas... būtent. man juokingai atrodo tie "auklėjimai". neskaičiau taisyklių, bet ten turėtų būt kažkas parašyta apie 'kultūringumą ir netrugdymą kitiems eismo dalyviams'. kaip kitaip įvardinti veiksmus, kai žmogus važiuodamas antra juosta specialiai sumažina greitį iki 50? tas pats  tik kitoj rankoj o dėl to skubėjimo, kartais tam yra tikrai RIMTA priežastis. ir tokie a la auklėjimai yra ne vietoj.
senu/<as
2007 08 28, 07:45
QUOTE(Veila @ 2007 08 27, 19:51) o dėl to skubėjimo, kartais tam yra tikrai RIMTA priežastis. ir tokie a la auklėjimai yra ne vietoj. Ypač kai žmona pradeda gimdyti ir tu ją veži į gimdymo namus
senu/<as
2007 08 28, 11:02
Biški bajeris i tema Savo senolę "Mazda 626" pirkau tą pačią vasarą, kai mano golfukui ties Kryžkalniu užkalė variklis. Jam buvo jau penkeri metai, kai griuvo Berlyno siena. Šiaip esu įsitikinęs, kad ramiai vairuojant jis man dar ilgailaikys, nes variklis geras, tepalo nedegina ir amortizatoriai dar neblogi. Kaip ir minėjau, esu ramus vairuotojas ir kitiems vairuotojams tai tikriausiai patinka, nes man jie nuolat mirksi šviesomis, signalizuoja iš džiaugsmo ir kažką šypsodamiesi sako, kai galiausiai mane aplenkia. Kartais iškelia ranką ir sveikinasi, bet nelabai į tai reaguoju, nes vairuojant reikia žiūrėti į kelią. Tačiau pasitaiko ir piktų vairuotojų. Vieną kartą važiavau kaip visada namo po darbo ir jaučiau, kad tą dieną buvo gana slidu. Tokiu slidžiu keliu galima važiuoti ne daugiau kaip 40 kilometrų per valandą greičiu, kad jaustumeisi ramus. Važiavau dar truputį lėčiau, kad būčiau visiškai ramus ir pasitraukiu į antrą juostą - jeigu sumėtys, spėsiu ištiesinti vairą,prieš atsitrenkdamas į šaligatvį. Matomumas buvo gana geras, nes kelią puikiai apšvietė iš paskos važiuojantis automobilis. Tik kažkaip keistai jis švietė - tai stipriau, tai silpniau. Šviesa akinamai atsispindėjo galinio vaizdo veidrodžliuose, todėl į juos stengiausi visiškai nežiūrėti. Staiga sustojus prie šviesoforo iš to automobilio už manęs išlipo pora dvimetrinių paršų ir priėję prie mano automobiliuko jie ramiais judesiais nulaužė abu veidrodėlius. "Ką darot, piktavaliai?, - piktai pasakau jiems atsidaręs langą. - Kodėl gadinat mano automobilį, niekšai?". "Tau veidrodėliai vis tiek nereikalingi", - atsakė vienas ir iki pusės įlindęs į saloną nulaužė trečiąjį veidrodėlį. Po to kelias savaites buvau labai susinervinęs ir sunkiai užmigdavau. Taip niekad ir nesupratau, už ką jie man nulaužė tuos veidrodėlius ir džiaugiausi, kad daugiau nieko nepadarė. Veidrodėliai važiuojant yra man praktiškai nereikalingi, nes esu optimistas ir žvelgiu tik į priekį.
Amanika
2007 08 28, 11:14
Čia irgi biški į temą.  Telefoninio skambucio irasas: Technikas (T): vairuotoju tech. pagalba kuo galetume padeti ? Vairuotojas (V): Sita... Masina neuzsiveda... T: Aisku. O kokia marke, modelis. Kelintu metu ? V: O as... O velniai ja zino ! As ja I parduotuve vazineti nusipirkau, is kur man zinoti... T: Gerai-gerai, nusiraminkit. Pameginsim apseiti ir be to (atodusis). O jusu bake yra benzino ? V: Hm... Bake benzino sakai... o kaip suzinoti ? T: Prietaisu skydelyje paziurekit. Kur rodykle, ant "E" ar ant "F" ? V: O kur tas prietaisu skydelis ? T: Jis iskart uz vairo jei jus sedite vairuotjo vietoje. V: O! Matau... Taip taip... o cia tu rodykliu pilna, i kuria ziuret ? T: Ziurekit i ta, salia kurios parasyta E ir F. Ten dar mazyte benzokolonele turetu buti nupiesta. V: Aaaa ! Matau, rodo kad nulis. T: Kaip nulis ? V: Nu taip. Nulis ir viskas, o dar salia "x1000". Cia ka, gal masinos modelis ? "Iks-tukstantis" T: (Gilus atodusis su akiu uzvertimu) Ne, cia ne degalai, cia tachometras. Jis turi rodyti nuli jei variklis neuzvestas. Degalu rodykle mazesne, dazniausiai is kaires. Ten turi buti raide "E", po to lankelis ir pabaigoje "F". V: Matau-matau! ROdykle per viduri tarp E ir F. T: Puiku, bent jau zinome, kad turite degalu. Dabar patikrinkime akumuliatoriu, matote vaira ? V: Nu. T: Paspauskite per viduri... V: (Girdeti garsus pyyyyp) OJ! O cia ka tiap ir tuti buti ? T: (Uzvercia akis) Viskas gerai, cia jusu signalas. Jei ji veikia, reiskiasi akumuliatorius tvarkoje. Dabar pabandykime uzvesti. V: Nu tai blin. As ir sakau, kad neuzsiveda. Todel ir skambinu ! T: (dantu girgzdejimas) Ir vistik pabandykite dar karta, is eiles. Isminkite sankabos pedala, paspauskite stabdzius ir pasukite rakta. V: Ei-ei-stop ! Davai is eiles. Kur pas mane tas "sukabinimo pedalas"? T: SANKABOS... Po vairu iskaires. Radot ? V: Radau. T: Nuspauskite iki galo. Taip. Dabar matote ten dar du pedalai. V: Mhm... T: Tai vat tas kairysis - stabdis. Nuspauskite ir ji. Nuspaudete ? V: Nuspaudziau. T: Dabar pasukite degimo rakteli. V: Kaip as tau pasuksiu, kai pas mane jau abi rankos uzimtos ? T: Atsiprasau ? V: Kaire ranka laikau sukabinima, desine stabdi, kaip as tureciau dar ta rakta pasukineti ? T: (springsta is juoko). Taaaip pabandom is naujo tik dabar pedalus spauskite kojomis. V: Kojomis ? O ka taip galima ? T: (vis dar springdamas is juoko) Gaaalima. V: Nu pabandom... Oi istiesu patogiau... Ko jus man iskarto nepasaket ?... (girdeti ilgas kuitimasis ir snopavimas) paspaudziau. T: O dabar sukite degimo rakta iki galo. V: O kur pas mane degimas ? T: Vairo pagrinde, is desines. V: Nuuu skyle yra, o rakto tai nera. T: Tai istatykite ji. V: Ka ? T: (prarasdamas kantrybe) Degimo rakta !! V: O is kur zinoti kuris is ju ? T: (griebdamasis uz galvos) dazniausiai buna pats didziausias rysulyje V: Rysulyje ? T: Taip kur susegti visi jusu raktai... V: Aaa! Nu tai as pameciau pries dvi dienas. Tai man rakto reik ? T: (meta rageli) pyyyyyyyyyyyy....... V: Alio, alio ?! alio...........
Lapė-snapė
2007 08 28, 14:15
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 08 26, 11:05) Jeigu man kas nors pamirksi is galo niekada nesistengiu kaip nors ypatingai praleisti. Pravaziuoju savo greiciu ir persirikiuoju. Jeigu bando mane aukleti, staigiai padidinu greiti ir stengiuosi kalti i dureles kol dar nespejo persirikiuoti. Visada atsoka ir nuvaziuoja. Nelabai suprantu tokiu tamstos veiksmu. Visi rekia, kad keliuose kulturos truksta, tai kodel jei matote, kad zmogus skuba, nepasitraukti i sali ir jo nepraleisti? O pasisakymas apie tai, kaip stengiates kalti i dureles  juokas pro asaras, ziurekit, kad paciam neikaltu, begsit skustis paskui i visas imanomas instancijas. QUOTE(dangyra @ 2007 08 26, 11:39) antra juosta 80 km/h kiek ir leidžiama, pirma juosta lygiagrečiai su manim važiavo vilkikas... Nu va, vel ta pati istorija  O sakykite, kodel Jus nevaziavote pirma juosta, jei riedate tokiu pat greiciu kaip ir vilkikas??? Norejote ji aplenkti, tuomet lenkimo greitis turetu buti didesnis nei automobilio, kuri lenkiate. Negi taip sudetinga
QUOTE(Lapė-snapė @ 2007 08 28, 14:15) Nelabai suprantu tokiu tamstos veiksmu. Visi rekia, kad keliuose kulturos truksta, tai kodel jei matote, kad zmogus skuba, nepasitraukti i sali ir jo nepraleisti? O pasisakymas apie tai, kaip stengiates kalti i dureles  juokas pro asaras, ziurekit, kad paciam neikaltu, begsit skustis paskui i visas imanomas instancijas. Nu va, vel ta pati istorija  O sakykite, kodel Jus nevaziavote pirma juosta, jei riedate tokiu pat greiciu kaip ir vilkikas??? Norejote ji aplenkti, tuomet lenkimo greitis turetu buti didesnis nei automobilio, kuri lenkiate. Negi taip sudetinga  cia nelenkimas - jeigu yra I ir II juosta tai vaziavimas greta, o ne lenkimas. Lenkimas - kai išvažiuoji į priešingo eismo juostą, vat tada ir turi būti didesnis greitis. o jeigu leidžiamas greitis yra 80 km/h tai ir reikėtų važiuoti abiem juostom ne daugiau 80. aišku, gerai būtų vadovautis taisykle ,,duok durniui kelią', bet čia jau nerašyti eismo kodeksai
Bahama mama
2007 08 28, 14:37
QUOTE(senu/<as @ 2007 08 28, 11:02) Biški bajeris i tema
Tetis2005
2007 08 29, 09:55
QUOTE(GalBut @ 2007 08 27, 14:56) Žmogau...jei važiuoji "savo" greičiu,važiuok pirma eile...nėr nieko labiau užknisančio,kai du "savo" greičiu važiuojantys,atsistoja šalia,į abi eiles ir nesistengia praleist...ir daug kilometrų jiems dzin ant kitų...poxuistai...važiuojantys "savo" greičiu...matantys tik priekinį langą.... Apie įkalimus net nekomentuoju...susitiksi kada tą,katram irgi bus mašinytės negaila...čia ne snukius pasidaužyt...gipsas... Nu matai, gincytis galima iki nukritimo. Bet jei as autostradoj varau 145 km/h tai sorry, as jau ir taip virsiju greiti, ir taip jau nusizengiu, tikrai neketinu greitinti dar daugiau. Kartais paletinu. Buvo atveju kada as jau beveik aplenkiau fura, is galo privaro X5 ir mirksi spirga. As nuimiau greiti atsargiai, ir persirikiavau uz furos. Nepraleidau? Praleidau? Kazka ne taip padariau? O kodel? Juk as darau manevra, tai pagal taisykles turiu visus praleisti, manevras "uzgazuoti ir persirikiuoti" labai aiskiai taisyklese draudziamas. Taip kad skubantieji, neskubekit. Taip bus greiciau. O del dureliu, tai as cia tada taip darau, kada bando man uzkisti savo subine ir smarkiai pristabdyti. Variklio pakanka, kad nespetu to padaryti. O jeigu tingiu knistis, dar kai persirikiuoju staigiai numetu 10 km/h, tada auklejimo veiksmas nuskamba tyruose..
Tinkis Vinkis
2007 08 29, 10:21
Jei leistinas greitis yra 60 km/h, tai vaziuojantysis 30 km/h greiciu kelia ne maziau problemu, negu vaziuojantysis 90 km/h greiciu. Argumentas, kad vaziuoju kaip noriu - man taip niekas nedraudzia (beje, Vokietijoje uz per leta vaziavima gali buti nubaustas) - skamba ne maziau ciniskai, negu greituolio dzigito, kuris irgi vaziuoja kaip nori, tik zino, kad tai draudziama. Tik kad dzigito pasekmes avarijos atveju butu skausmingesnes, bet siaip reziume ta pati - as vaziuoju kaip man norisi, o jus visi aplinkui man nerupite. Tai stai tokia pas mus ir kultura. Nors tikriausiai ji kyla nuo bendros visuomenes kulturos ir agresyvumo. Po Maskvos Vilniaus gatves atrodo labai ramios..
atsuktuvas
2007 08 29, 20:44
Nu naglumui nera ribu, negana to, kad tokie ereliai pazeidineja KET, lekia kaip akis isdege, bet dar aiskina kuria juosta kam vazineti. Va cia prasideda tikri vairavimo ipatumai - "as varau kaip noriu, o jus esate lochai". Jei jau taip skubi tai buk malonus ir netrukdyk tiem kurie vaziuoja nepazeidinedami taisykliu. QUOTE(Lapė-snapė @ 2007 08 28, 15:15) Nu va, vel ta pati istorija  O sakykite, kodel Jus nevaziavote pirma juosta, jei riedate tokiu pat greiciu kaip ir vilkikas??? Norejote ji aplenkti, tuomet lenkimo greitis turetu buti didesnis nei automobilio, kuri lenkiate. Negi taip sudetinga  Papildyta:QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 29, 11:21) Jei leistinas greitis yra 60 km/h, tai vaziuojantysis 30 km/h greiciu kelia ne maziau problemu, negu vaziuojantysis 90 km/h greiciu. Argumentas, kad vaziuoju kaip noriu - man taip niekas nedraudzia (beje, Vokietijoje uz per leta vaziavima gali buti nubaustas) - skamba ne maziau ciniskai, negu greituolio dzigito, kuris irgi vaziuoja kaip nori, tik zino, kad tai draudziama. Tik kad dzigito pasekmes avarijos atveju butu skausmingesnes, bet siaip reziume ta pati - as vaziuoju kaip man norisi, o jus visi aplinkui man nerupite. Tai stai tokia pas mus ir kultura. Nors tikriausiai ji kyla nuo bendros visuomenes kulturos ir agresyvumo. Po Maskvos Vilniaus gatves atrodo labai ramios.. Kokias gi problemas kelia tas kuris vaziuoja leciau ? Variklis gesta ? Jei labai uzknisa gali atsidaryti langa ir garsiai rekti "Gaidys BL*T" arba "BOBA!!". Gana dazna situacija, kai kokia moteriske apvaziuoja kliuti ir noretu gryzti i pirma juosta, bet visokie dzigitai pradeda per pirma juosta lenkti, nu tai ta vargse ir toliau vaziuoja kas jai belieka daryti? O po to aiskina va kokia cia pas mus ciniska kultura.
mano tai nagla natūra važiuojant nors tu ką; leidžiu įsukti į pagrindinį kelią kokiam senukui su Moskvičium, nors man už nugaros pypsi kaip pašele, praleidžiu pesčiuosiu, kartais važiuoja ANTRA eile maksimaliu leistinu greičiu ir man p...ui kad kažkoks bimbalas negali pro mane pralėkti ir pažeisti KET , nes dėl jo aš tikrai nelįsiu į pirmą juostą kurioje arba migriukai stoviniuoja arba duobėm iškalta. ir dar su vyru labai mėgstame prispausti į kelkrašti važiuojantį ,,vingiuojančiu" maršrutu ir atimti raktelius iš girto - numeti į kelkraštį ir kai išsiblaivo - susiranda... Vieną kartą nepavyko tai už pusės kilometro tas girtuoklis nurovė pušį ir visiškai sutrynė savo mašiniukę... gerai kad nors gyvas liko.
bet kalbant apie lietuviškus vairavimo ypatumus šiandien labiausiai ,,patiko" toks bajeris: važiuoja antra eilė mašiniukas užsiklijavęs net tris lipdukus su užrašu ,,stop karui keliuose", aš sau riedu trečia eilė(nes man sukt į kaire reikia sekančioj sankryžoj, o ne tam kad bimbalus ir džigitus nervuočiau) o tas gerietis, norintis karą sustabdyti, be jokio posūkio ženklo šast ir užkiša taip, kad tenka duot ant stabdžiu... vat tau ir taikdariai.
Tinkis Vinkis
2007 08 30, 08:52
QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 29, 21:44) Nu naglumui nera ribu, negana to, kad tokie ereliai pazeidineja KET, lekia kaip akis isdege, bet dar aiskina kuria juosta kam vazineti. Va cia prasideda tikri vairavimo ipatumai - "as varau kaip noriu, o jus esate lochai". Jei jau taip skubi tai buk malonus ir netrukdyk tiem kurie vaziuoja nepazeidinedami taisykliu. Papildyta:Kokias gi problemas kelia tas kuris vaziuoja leciau ? Variklis gesta ? Jei labai uzknisa gali atsidaryti langa ir garsiai rekti "Gaidys BL*T" arba "BOBA!!". Gana dazna situacija, kai kokia moteriske apvaziuoja kliuti ir noretu gryzti i pirma juosta, bet visokie dzigitai pradeda per pirma juosta lenkti, nu tai ta vargse ir toliau vaziuoja kas jai belieka daryti? O po to aiskina va kokia cia pas mus ciniska kultura. Beda tokia, kad sraute, judanciame, tarkim, 60 km/h greiciu, leciau judantis yra kliutis visam srautui. O kliutis kelyje nepadeda... Gaila, kad kai kurie to nesupranta. Ne issirekime reikalas. Cia jau kiekvieno vidines kulturos reikalas - ar jis sau leidzia rekti langa atsidares gatveje (anot Benderio, kaip baltasis lokys karsta diena), ar ne... Papildyta:QUOTE(Mili @ 2007 08 30, 09:34) ....ir atimti raktelius iš girto - numeti į kelkraštį ir kai išsiblaivo - susiranda... Vieną kartą nepavyko tai už pusės kilometro tas girtuoklis nurovė pušį ir visiškai sutrynė savo mašiniukę... gerai kad nors gyvas liko. O su girtais ka daryti? Mano galva, tai reikia sodinti paru, kitaip nesusitvarkys. Priklausomai nuo promiliu kiekio - nuo 15 iki, tarkim, 90-ies paru... Nes baudu nemoka, masinos, jei ne ju vardu - konfiskuoti negali... Jei atima teises - vazineja be teisiu.
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 30, 08:52) O su girtais ka daryti? Mano galva, tai reikia sodinti paru, kitaip nesusitvarkys. Priklausomai nuo promiliu kiekio - nuo 15 iki, tarkim, 90-ies paru... Nes baudu nemoka, masinos, jei ne ju vardu - konfiskuoti negali... Jei atima teises - vazineja be teisiu. manau, kad ir tai nepadės - gal mašiną konfiskuot ar ką?  gaila, kad nuo alkoholizmo nėra vaistų - skirtų priverstinį gydymą ir vsio.
Tetis2005
2007 08 31, 00:45
QUOTE(Mili @ 2007 08 30, 10:41) manau, kad ir tai nepadės - gal mašiną konfiskuot ar ką?  gaila, kad nuo alkoholizmo nėra vaistų - skirtų priverstinį gydymą ir vsio. Kaip visada super mama forume super diskusija. Juodais krastutinumais. Snekant apie vaziuojancius per letai - butinai vaziuojantis leciau vaziuoja 30 km/h. Butinai lenkiantis (suvokiant lenkima placiaja prasme) vaziuoja 5 km/h greiciau nei lenkiamas. Butinai tas kuris vaziuoja greiciau privalo buti praleistas nes jis skuba mirties ir gyvybes klausimu. Vienas dalykas tik man neduoda ramybes.. NA TAI KAS? Na tai kas, kad vaziuoja leciau, na ne 60 o 55 km/h, na ne 50 o 45 km/h. Srautas suleteja, ok, bet jei tas zmogus duotom salygom susitvarko su vairu butent 45 km/h o ne 55 ka jam daryti? Visi mokomes, visiems atsitinka visko, butina jam dar labiau trukdyti kaisiojant savo surudijusias, marijampoleje reanimuotas automobiliu siknas? O zinot kas? Pasaulyje viena gyvybe daugiau, nes galbut jis spes sustabdyti, kai kitu atveju nebutu spejes. Na tai kas, kad lenkia (suvokiant lenkima placiaja prasme) nedideliu skirtumu, lenkiamas vaziuoja 80 km/h lenkiantis 100 km/h, arba 45 ir 55 km/h? Na aplenks ne per 12 sekundziu o per 15 ar 20, eilute palauks ir nuvaziuos. Ir niekam nieko neatsitiks. O zinot kas? Vienas zmogus nesedes invalido vezimelyje, nes greitis buvo letesnis, ir visi suvalde savo masinas. Na tai kas atsitiks, jei vienas automobilis nebus praleistas, tuo taip daznai nutinkanciu gyvybes ir mirties klausimu? Butinai reikia sudaryti avarines situacijas, su tais karstais ant ratu kurie jau gelbejo gyvybes vokieciams? O zinot kas, su tokiais paprastai susitinkama prie sekancio sviesoforo, ir neretai nuvaziuojama greicau nei nei nuvaziuoti pasiseka tam skubanciam. Esme kad viena karta reikia baigti tas "skaudzias eismo kulturos temas" vel ir vel drozti, keistis metas. As pradejau, nors labai sunku. Labai zmogus esu karstas, esu is tu degtuku tipo kur isiplieskia del menkiausios priezasteles. Bet palydziu "fakuciu", dazniausia mintyse, ir viso gero - susitiksim kompote. Kompote daug geriau nei karste. Aciu uz demesi.
Tinkis Vinkis
2007 08 31, 07:51
QUOTE(Mili @ 2007 08 30, 10:41) manau, kad ir tai nepadės - gal mašiną konfiskuot ar ką?  gaila, kad nuo alkoholizmo nėra vaistų - skirtų priverstinį gydymą ir vsio. Masinos konfiskuoti negalima, nes galimai masina yra ne vairuotojo. Nuo alkoholizmo gydymas yra, bet priverstinai gydyti - negalima, nes tai zmogaus teisiu pazeidimas. Cia CCCP laikais uzdarydavo i LTP be kalbu. Be to, kad pagautas uz vairo girtas - tai dar nebutinai alkoholikas
mano nuomone sėdimas už vairo girtam tolygu pasikėsinimui nužudyti. ir vsio bet išeities nei aš nei kas kitas dar nesurado.
beje, dar vieno dalyko nesuprantu - pasak statistikos, ketvirtadalis Lietuvos emigravo, o durnių keliuose nesumažėjo...
Tinkis Vinkis
2007 08 31, 07:59
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 08 31, 01:45) ..... Vienas dalykas tik man neduoda ramybes.. NA TAI KAS? Na tai kas, kad vaziuoja leciau, na ne 60 o 55 km/h, na ne 50 o 45 km/h. Srautas suleteja, ok, bet jei tas zmogus duotom salygom susitvarko su vairu butent 45 km/h o ne 55 ka jam daryti? Visi mokomes, visiems atsitinka visko, butina jam dar labiau trukdyti kaisiojant savo surudijusias, marijampoleje reanimuotas automobiliu siknas? O zinot kas? Pasaulyje viena gyvybe daugiau, nes galbut jis spes sustabdyti, kai kitu atveju nebutu spejes. ........ Aciu uz demesi. Kad, matai, didziausios bedos atsitinka tada, kai greiciai skiriasi 30km/h, o ne 5-iais. Ir, aisku, del alkoholio. O kaip dabar, gal kas esate neseniai gave vairuotoju pazymejimus, ar gerai ten ruosia, ar sunkus egzaminai?
Viesulas
2007 08 31, 08:21
Esu labai nervuotas del vaziavimo, nekarta paridziau viduriniji pirsta inirses, megstu vaziuoti greitai, reguoja i visokias situacijas, neuzkemcu gatviu, nekeliu avariniu situacija, kaip sakoma bandau kelis zingsnius i prieki nuspeti.O apskritai, matyt lietuviai nesutverti vaziuoti masinomis, gal iprate vazniciuoti arklius, del to toks arkliu ir mastymas, kas pirmas , to kelias, jo visas.
Jau as tai paskutiniu metu daznai keikiuosi uz vairo. Labiausiai nervina tokie, kurie uzima antra eile ir velkasi. dar yra tokiu, kurie nei zenklu neziuri, nei i veidrodelius: isikabina i vaira dviem rankom, pasilenkia, isistebeilija i prieki ir vos rieda, aplink nieko nemato. O apie daugeli vairuotoju juokais sakome: "ПРАВА КУПИЛ - ЕЗДИТЬ НЕ КУПИЛ"
pries pora metu buvo nutikimas: Man vaziuojant ziedu, manes nepraleidus ivaro i zieda moteriske su jetta, vos issisuku, masina sumeto, bet sustoju ja apvaziavus. Ji irgi, soko busenoj. Mano vyras issoka is masinos, prieina prie jos ir pradeda rekt. Ji nusisuka i salia sedinti jos vyra ir neziuri i mano vyro puse. O sedintis salia jos vyriskis maniskiui rodo, kad ji...pasuka pirstu prie smilkinio. Nu mes po to juokemes. Kai nuvaziavom, kiek dar matesi veidrodelyje, jie stovejo.
alter ego
2007 08 31, 10:40
QUOTE(incia @ 2007 08 31, 11:08) pries pora metu buvo nutikimas: Man vaziuojant ziedu, manes nepraleidus ivaro i zieda moteriske su jetta, vos issisuku, masina sumeto, bet sustoju ja apvaziavus. Ji irgi, soko busenoj. Mano vyras issoka is masinos, prieina prie jos ir pradeda rekt. Ji nusisuka i salia sedinti jos vyra ir neziuri i mano vyro puse. O sedintis salia jos vyriskis maniskiui rodo, kad ji...pasuka pirstu prie smilkinio. Nu mes po to juokemes. Kai nuvaziavom, kiek dar matesi veidrodelyje, jie stovejo. Tikra lietuviška tolerancija.
Tetis2005
2007 08 31, 11:01
QUOTE(alter ego @ 2007 08 31, 11:40) Tikra lietuviška tolerancija.  Butent, reikejo apsiulyti nuvaiuruoti automobili iki stovejimo aiksteles, ar kokio prekybos centro. Kad zmones atgautu kvapa po tokio soko. Atsiprasyti kad nespejote sustabdyti, nepaisant kad moteriske vaziavo salutiniu. Tada butu vokiska tolerancija. As cia beje, be jokios ironijos.
Vaziuoju ziema is vieno kiemo, kiemas siauras kaip rankove, prisnigta iki soties, sonuose pristatyta masinu, taip kad prasilenkt dviem masinom - niekaip. Jau beveik isvaziuoju i pagrindini kelia, kai is priekio i si kiema isuka masina. Uz vairo -moteris, mato, kad as isvazineju, bet vis viena vaziuoja lik manes. Kai privaziuoja prie pat nosies, sustoja. Tipo - traukis atgal  Man pasitraukt atgal, tai reikia vel grizti visa ilga rankove, o jei koki 1.5 metro  As jai mirkteliu farom, is jos masinos islipa vyras (sedejo keleivio vietoj), prieina prie manes ir sako "jums teks trauktis atgal, nes mano zmona nemoka vaziuoti atbula"  "sakau, aha, tuoj pat, jungiant atbula ir judat atgal", o ji saukia "as niekur nevaziuosiu". Pzdc, jauciau, kad tuoj pratruksiu, man liko metras iki kelio, o ji nureze ne ir viskas  Sakau tam vyrui "tai seks pats ir patrauk", o jis "as negaliu". Nu lopu lopai, buciau turejusi laiko, tai buciau iskvietusi mentus ir pasakius, kad moteris nemoka vairuot ir tegu patikrina ar teises turi. Visa laime dar viena masina paskui mane atvaziavo, gavo ta moteris trauktis, metra pavaziavo ir mes pratilpom. Bet kiek ji ten draskesi uz vairo, rekavo. K ciortu tokias bobas
liūdnasis pelėnas
2007 08 31, 13:06
apie antrą juostą nekalbėsiu, nes važiuoju, taip, važiuoju antra, jeigu man reiėks už kilometro sukti ar persirikiuoti, nes iš pirmos nesulaukiu niekad, kad lakstūnai įleistų į antrą
bet paburbuliuoti noriu va dėl ko negi chebra pamiršo taisyklių punktą - nevažiuoti į sankryžą, jeigu joje yra kliūtis, t.y. stovinčios kamštyje mašinos irgi yra klūtis, ne tik cocacolos butelių tuščia dėžė pamesta tai ne, sulenda visi ir stovi, kaip ožiai, ir nejuda, nes tarkime, jų judėjimo krypčiai kažkas nutikę, tuo tarpu kiti negali sanktyžos pervažiuoti, ir labas rytas, kamščiai iš visų keturių pusių, tai nem, tada reikia dar būtinai kaip avinams į užkištą sankryžą sulįsti net 6 eilėmis, kai realiai ten dvi, ir dar signalinti, nu žodžiu, užvakar čia tokioje situacijoje buvau, galvojau, iškviesiu policiją, garbės žodis
Medinis
2007 08 31, 13:13
Antra eile važiuoju labai retai. Nes ji daug lėtesnė nei pirmoji. Galbūt Vilniuje ne taip, bet Klaipėdoje visiems patariu važiuoti greitesne-pirmąja juosta.
QUOTE(com @ 2007 08 31, 13:48) Vaziuoju ziema is vieno kiemo, kiemas siauras kaip rankove, prisnigta iki soties, sonuose pristatyta masinu, taip kad prasilenkt dviem masinom - niekaip. Jau beveik isvaziuoju i pagrindini kelia, kai is priekio i si kiema isuka masina. Uz vairo -moteris, mato, kad as isvazineju, bet vis viena vaziuoja lik manes. Kai privaziuoja prie pat nosies, sustoja. Tipo - traukis atgal  Man pasitraukt atgal, tai reikia vel grizti visa ilga rankove, o jei koki 1.5 metro  As jai mirkteliu farom, is jos masinos islipa vyras (sedejo keleivio vietoj), prieina prie manes ir sako "jums teks trauktis atgal, nes mano zmona nemoka vaziuoti atbula"  "sakau, aha, tuoj pat, jungiant atbula ir judat atgal", o ji saukia "as niekur nevaziuosiu". Pzdc, jauciau, kad tuoj pratruksiu, man liko metras iki kelio, o ji nureze ne ir viskas  Sakau tam vyrui "tai seks pats ir patrauk", o jis "as negaliu". Nu lopu lopai, buciau turejusi laiko, tai buciau iskvietusi mentus ir pasakius, kad moteris nemoka vairuot ir tegu patikrina ar teises turi. Visa laime dar viena masina paskui mane atvaziavo, gavo ta moteris trauktis, metra pavaziavo ir mes pratilpom. Bet kiek ji ten draskesi uz vairo, rekavo. K ciortu tokias bobas  Patiko...kai moterys keikia bobas vairuotojas...maniškė kažkada nesuprasdavo,ko aš nervinuosi,keikiuosi važiuodamas...daba,kai šalia sėdžiu,dažnai ausys užlinksta...tenka sudrausmint...bet varo ant savo giminės 80%...o aš nebepykstu ant moterų...suprantu,kad jums su abiem smegenų pusrutuliais sunkiau viskas,negu mum su vienu...
alter ego
2007 08 31, 13:51
Mano vyrui irgi patinka kai pakeiksnoju tokias vairuotojas  Nors jei jis ima varyt, tai stoju moterų pusėn, dažniausiai  O šiaip kelyje yra taisyklės ir visi turi lygiai laikytis jų, moteris ar ne, dėl to tokios nervuoja, kad JĄ privalai praleist, nors pagal taisykles tavo pirmenybė, JĄ turi įleist į eilę ir pan. Labiausiai juokina kai ima keiktis, tarsi girdėtum
Tinkis Vinkis
2007 08 31, 15:12
QUOTE(com @ 2007 08 31, 13:48) Vaziuoju ziema is vieno kiemo, kiemas siauras kaip rankove, prisnigta iki soties, sonuose pristatyta masinu, taip kad prasilenkt dviem masinom - niekaip. Jau beveik isvaziuoju i pagrindini kelia, kai is priekio i si kiema isuka masina. Uz vairo -moteris, mato, kad as isvazineju, bet vis viena vaziuoja lik manes. Kai privaziuoja prie pat nosies, sustoja. Tipo - traukis atgal  Man pasitraukt atgal, tai reikia vel grizti visa ilga rankove, o jei koki 1.5 metro  As jai mirkteliu farom, is jos masinos islipa vyras (sedejo keleivio vietoj), prieina prie manes ir sako "jums teks trauktis atgal, nes mano zmona nemoka vaziuoti atbula"  "sakau, aha, tuoj pat, jungiant atbula ir judat atgal", o ji saukia "as niekur nevaziuosiu". Pzdc, jauciau, kad tuoj pratruksiu, man liko metras iki kelio, o ji nureze ne ir viskas  Sakau tam vyrui "tai seks pats ir patrauk", o jis "as negaliu". Nu lopu lopai, buciau turejusi laiko, tai buciau iskvietusi mentus ir pasakius, kad moteris nemoka vairuot ir tegu patikrina ar teises turi. Visa laime dar viena masina paskui mane atvaziavo, gavo ta moteris trauktis, metra pavaziavo ir mes pratilpom. Bet kiek ji ten draskesi uz vairo, rekavo. K ciortu tokias bobas  Gyvenu analogiskoj situacijoj. Ta musu gatvele kyla i kalna, tai gi, pagal taisykles, vaziojantysis nuo kalno turi praleisti vaziuojantiji i kalna. Tai stai, laikantis istatymo zodzio, tektu atbulam vaziuoti visa rankove atgal....
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 08 31, 11:01) Butent, reikejo apsiulyti nuvaiuruoti automobili iki stovejimo aiksteles, ar kokio prekybos centro. Kad zmones atgautu kvapa po tokio soko. Atsiprasyti kad nespejote sustabdyti, nepaisant kad moteriske vaziavo salutiniu. Tada butu vokiska tolerancija. As cia beje, be jokios ironijos.  Nu, cia tai nesamone. Dabar turiu visu, kurie man vos nesudauzo masinos, atsiprasinet! uz ka, gal uz tai, kad vaziuoju teisingai! O kieme maciau kazkada irgi tokia situacija, kai dvi masinos susitiko ir nei viena nenorejo trauktis atgal (dvi moteriskes buvo), tai rekavo gal puse valandos viena ant kitos, kol is vienos puses dar viena masina atvaziavo. Tada tas vyrukas isedo i vienos moteriskes masina ir pavaziavo atgal. Atrode juokingai
QUOTE(com @ 2007 08 31, 12:48) Vaziuoju ziema is vieno kiemo, kiemas siauras kaip rankove, prisnigta iki soties, sonuose pristatyta masinu, taip kad prasilenkt dviem masinom - niekaip. Jau beveik isvaziuoju i pagrindini kelia, kai is priekio i si kiema isuka masina. Uz vairo -moteris, mato, kad as isvazineju, bet vis viena vaziuoja lik manes. Kai privaziuoja prie pat nosies, sustoja. Tipo - traukis atgal  Man pasitraukt atgal, tai reikia vel grizti visa ilga rankove, o jei koki 1.5 metro  As jai mirkteliu farom, is jos masinos islipa vyras (sedejo keleivio vietoj), prieina prie manes ir sako "jums teks trauktis atgal, nes mano zmona nemoka vaziuoti atbula"  "sakau, aha, tuoj pat, jungiant atbula ir judat atgal", o ji saukia "as niekur nevaziuosiu". Pzdc, jauciau, kad tuoj pratruksiu, man liko metras iki kelio, o ji nureze ne ir viskas  Sakau tam vyrui "tai seks pats ir patrauk", o jis "as negaliu". Nu lopu lopai, buciau turejusi laiko, tai buciau iskvietusi mentus ir pasakius, kad moteris nemoka vairuot ir tegu patikrina ar teises turi. Visa laime dar viena masina paskui mane atvaziavo, gavo ta moteris trauktis, metra pavaziavo ir mes pratilpom. Bet kiek ji ten draskesi uz vairo, rekavo. K ciortu tokias bobas  Tokiu atveju isijungiu avarini ir pradedu dazytis lupas  Jei jau saukia ir siaip chamiskai elgiasi, tada labai padeda.. o blogiausia kad diedu tokiu irgi pilna.. paskutinis atvejis: isvaziuoju is tech apziuros virsuliskese, masinu prigrusta, o priesais autobusiukas.. vaikinas rodo man visokius zenklus, kad traukciausi (nors nelabai isivaizduoju kur.. nebent i ta pati apziuros garaza), o paciam labai grazi "kishene" patogiam pasitraukimui.. kad pradejo zenklus ir pirstu kombinacijas rodyt... nu grazu ziuret.. isijungiau avarini.. tai maciau kaip seiles taskesi nuo keiksmazodziu.. o man kas, as blondine.. apsispjaude ir isuko i "kishene", nusisypsojau, linktelejau dekodama uz supratima ir nuvaziavau...  Man juokingiausia kai kokis senukas ar moteriske kamstyje prisispaudus per 20cm. laikosi, kad neduok dieve kas nors neilistu  Tai ir tenka bardiurais ir priesinga juosta tokius mandaguolius aplenkinet Papildyta:QUOTE(incia @ 2007 08 31, 15:55) O kieme maciau kazkada irgi tokia situacija, kai dvi masinos susitiko ir nei viena nenorejo trauktis atgal (dvi moteriskes buvo), tai rekavo gal puse valandos viena ant kitos, kol is vienos puses dar viena masina atvaziavo. Tada tas vyrukas isedo i vienos moteriskes masina ir pavaziavo atgal. Atrode juokingai Musu kieme tokia situacija neseniai buvo.. tik tas kvailasis buvo diedas.. visas kiemas subego ziureti  net mentus iskviete.. diedas negalejo pasukti i shona, nes jis mat is kiemo isvazinejo.. baisu, chamas ne kitaip.. mergiotei reikejo grizinet gerus 50m..
|
|