Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergaitei skusti plaukus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Paul@
Kad plaukucius reikia skusti,tai sutinku su jumis,kad čia tik mitas drinks_cheers.gif Juk pats plauko svogūnėlis tai iškieka toks pats,tai,kaip gali pasikeisti pats plaukas schmoll.gif
ARasytee
as neskutau ir manau kad nedrisciau... g.gif
Etnamliv
Pritariu, kad vaikui plauku kirpimas, esant metams, yra tik mitas. Pati tuo isitikinau, tik tiek kad po kirpimo uzauge vaikucio plaukeliai jau buvo stipresni smile.gif ir tikrai skiriasi nuo kaimynu mergaites, kuriai nekirpo plaukuciu smile.gif

Taciau antra karta jau nebekirpciau.
T.A.K.
QUOTE(Herta @ 2007 09 06, 15:56)
visiškai sutinku...iš kur čia tokį dalyką ištraukt reikėjo,nesamonė,paaugs vaikas ir plaukai pastorės,mano vyresniam berniukui taip buvo plaukai į kairę -dešinę ploni,ploni,o dabar kokio storumo tai ohoho,kiekviena pana galėtų pavydėt  thumbup.gif
*

Pritariu visiskai.
Na bet ir turi gi zmones sumanymu doh.gif
Ledietė
Man buvo nuskute plaukus, bet nemanau, kad butent del to jie stori. Pas mano dvi seses taip pat labai stori plaukai, nors jie niekada nebuvo nuskusti. Manau cia paveldimumas, musu gimines visos moterys ir mergaites turi gerus plaukus. Niekada neskusiu savo mergytei plaukuciu. schmoll.gif
porsche
ax.gif As savo vaikam nekirpau metuku laiko ir plaukuciai dabar ne ploni. Nesamone, kad reikia kirpti kada sukanka metukai.
vikuliukas
4u.gif
na ir juokas suėmė biggrin.gif
tai juk nuskutus plaukučius neatsiranda naujų plaukų svogūnėlių biggrin.gif tik tuo momentu, kai jau atauginėja plaukutis, atrodo, kad jų daugiau, nes visi aštrūs ir pats galiukas pakankamai storas. pabandykit prisimint, koks atauga plaukas nusiskutus kojas ar pažastis. biggrin.gif
arba mes minam ir minam takus pas kirpėjas, kad atnaujint kirpimą. o mums nuo to užauga daugiau plaukų? bigsmile.gif biggrin.gif bent man tai neeee biggrin.gif
vyras mano kerpasi kas 2sav. antru numeriu, nu bet kaip plinka taip plinka doh.gif lotuliukas.gif
žodžiu, manau aiškiai išsireiškiau biggrin.gif

auginkim mergytėm kasytes bigsmile.gif wub.gif flirt.gif
Arsua32
Pirma vaikuti neskutau, apkirpom mirksiukas.gif Palukai labai tankus. thumbup.gif
Antra skutom, nes plaukuciai is vis buvo kaip pukeliai, tai skusti buvo patogiau ir neskausmingiau vaikuciui. Ziuresim kokia bus ateity seveliura blink.gif
Peskute
Na as irgi pritariu toms mamytems kurioms atrodo ,kad cia didziausia nesamone.Vos pirmi plaukuciai uzauga reikia dziaugtis ,o nesamones issidirbinet... mirksiukas.gif
inga-uk
nesuprantu jei plaukuciu yra ne daug kam dar skuti ir dar mergaitei g.gif pakirpti kas kazkiek laiko galima aisku, bet tikrai neskusti visos galvytes, bent as taip galvoju g.gif
LoveIs
Pas mus labai mazai plaukuciu ir dabar, nors daug kas patare skusti, nesutikau schmoll.gif . O dabar jau lyg ir pradejo augti patys bigsmile.gif , nors kai atsikelia po miegucio, tai gale atrodo, kad ne plaukai, o kaip siuliukai, net nezinau, nu kaip netikri ax.gif
vilega
Man "prikarksejo" visi,kad reikia nuskusti tipo veslesni plaukai bus ir t.t. Nuskutau ir labai gailejausi, mazoji atrode baisiai be plauku. Ir nieko jie ten geresni plaukai neuzaugo verysad.gif Jei buciau anksciau pasiskaiciusi sia tema tikrai nebuciau pasidavus kitu itakai. Neskuskit tikrai neverta.
EDCKA
Ir maniskes labai ploni ir silpni plaukuciai,bet apie skutima net negalvoju,nes zinau ,kad cia tik mociutes taip galvodavo.
fiona35
Jau maniau,kad šiais laikais tų nesamonių nedaro,pasirodo bobučių prietarai labai gyvybingi.Jokie skutimai nestiprina plaukų,nes jų struktūra,spalva užkoduota genuose,o skutant tikrai galima pažeisti plauko svogūnėlį (tai girdėjau ne iš vienos kirpėjos)
Fanatikute

Niekada nesutikciau apskust savo maziukes,man tai atrodo kaip pasityciojimas doh.gif teisingai sake viena mamyte,kad viskas jau yra uzprogramuota 4u.gif
Indrija
As auginu berniuka ir turim mes nemazai plaukuciu, tik kad ne per tankiausi, svarsciau ar kirpti trumpai.Manau, kad nedarysiu to, tik patrumpinsim kol kas, o paskui eisim i kirpykla. Aciu kad padejot apsisprest drinks_cheers.gif
kalina
Musu vaikinas gime su ilgais juodai plaukais ir niekada kol augo nebuvo plikiukas visada turejo plaukucius, tik jie issviesejo. Kazkaip niekad nebuvo noro juos nuskusti, man tai atrodo apsurdiska teorija. blush2.gif
Adatuke
Tikriausiai prie manes kas prikibtu, kad mazei plaukus reikia skusti, tai pasiulyciau smegenis nusiskusti bash.gif
trivo
Mano dukrai 2.5m ir plaukuciai tikrai ploni,bet dar ne visi uzauge ir niekada nebuvo net minties nuskusti.Pakelus matosi, kad dar yra auganciu plauku.Skaiciau straipsniu apie vaiku plauku prieziura ir ten raso,kad jei nuskusime plaukus tai jie tikrai neataugs storesni ar ju bus daugiau.Kokie pas vaika plaukai lemia genai.
jolitasa
Tikri bobuciu paistalai, tas plaukuciu skutimas! As pries!
Teisingai, mamos, galvojat! Viskas uzfiksuota genuose..
Mano dukrytei 18 men, ir as net minties tokios neturejau, nukirpti plaukucius plikai...
liseklis
Dukros neturiu, bet jai tureciau nei uz ka plkai nenuskusciau kokie tie plaukai bebutu. As kiek save is vaikystes pamenu mane pastoviai tai plikai tai berniukiskai kirpo tipo plaukai labai ploni doh.gif Nu ir kas is to - kokie buvo tokie ir liko ir tas plikumas visai nepadejo schmoll.gif
Taigi as kategoriskai pries skutima plikai protest.gif
Sniega1
As tai pries, tikrai to nedarysiu schmoll.gif
asoptimiste
QUOTE(vilega @ 2007 09 24, 05:44)
Man "prikarksejo" visi,kad reikia nuskusti tipo veslesni plaukai bus ir t.t. Nuskutau ir labai gailejausi, mazoji atrode baisiai be plauku. Ir nieko jie ten geresni plaukai neuzaugo  verysad.gif Jei buciau anksciau pasiskaiciusi sia tema tikrai nebuciau pasidavus kitu itakai. Neskuskit tikrai neverta.
*

man tas plauku skutimas kazkokia atgyvena...kazkos pasityciojimas is vaiko... doh.gif nemanau, kad reikia ta daryti... schmoll.gif
Lalique
As irgi manau, kad nereikia. Nepadeda. Mano draugei (kuri jau suaugusi ir pati turi dukra) vaikysteje nuskute, tai vistiek plaukai dabar lygiai tokie pat kaip pas jos mama ir tete ir pas jos dukra. Tai noriu pasakyti, kad kas duota nuo gimimo, tas duota ir nieko cia nepakeisi.
Ugn*Ine
visiška nesąmonė skusti plaukučius, man tėvai vaikystėje nuskoto, siaubas kokios foto blink.gif o ir plaukučiai ne ką geresni ataugo schmoll.gif tikrai neverta schmoll.gif
Kačia
Koks siaubas, skusti plaukus plikai doh.gif Nemanau,kad nuo to jie atauga veslesni schmoll.gif
Nicke
Bobučių prietarai irnesakyk.gif Mūsų seneliai irgi įkalbinėjo nuskusti atseit bus stipresni plaukai, bet griežtai pasakiau kad man tokių nesamonių nekalbėtų, juk tas vaikas to skutimo gali išsigasti scare.gif
Sypsena
Plauku skutimas - mitas ar ne mitas,sunku pasakyti...yra visokiausiu tam pritarianciu ir neigianciu pavyzdziu...
Budama mokykloj mano klasiokiai reikejop daryti galvos operacija - tad ir visus plaukus teko nuskusti...Plaukai ataugo tikrai daug grazesni veslesni ir garbanojosi nerealiai graziai smile.gif Visi stebejosi tuo...
azijieciai ka tik gimusiems vaikams irgi skuta plaukucius..O pas juos plaukiai tikrai laabai grazus:veslus,blizgantys smile.gif
O mano mama man nuo mazumes kirpdavo plaukus labai trumpai: "berniuku" doh.gif biggrin.gif Gal taip iki kokiu 4metu ji darydavo...Tai taip juokingai atrodydavau su berniukiskais plaukais ir didziausiu ksapinu doh.gif lotuliukas.gif negaliu sakyti,kad plaukai stori,bet ir ne ploni...tik neaisku,ar nors kiek tas mano plauku kirpimas padejo mirksiukas.gif
Dabar turiu davo dukryte ir tikrai nezadu kirpti "berniuku" ar tuo labiau,skusti galvos... schmoll.gif
bafi
jo..nesamonė visiška biggrin.gif man niekas neskuto, auginau nuo mažumės plaukus,ir jei visda buvo stori vešlūs ir dabar tokie..jokių skutimų doh.gif
Sadovile
nei man skuto, nei as savo suneliui skutau.
butvydiene
jei tureciau mergyte tai tikrai nesskusciau tongue.gif
mamyte ievute
Tikrai nebutina, bet galima..
kad padeda - faktas, ant savojo isbandziau! smile.gif
*sony*
tikrai netikiu,kad nuo plaukų skutimo priklauso plaukų storis ir t.t.
O dar mergaitei skusti tai visiška nesamonė blink.gif schmoll.gif
jei turėčiau mergaitę tikrai neskusčiau,o auginčiau kasytes smile.gif
papse
QUOTE(bafi @ 2007 10 09, 15:52)
jo..nesamonė visiška biggrin.gif man niekas neskuto, auginau nuo mažumės plaukus,ir jei visda buvo stori vešlūs ir dabar tokie..jokių skutimų doh.gif
*

drinks_cheers.gif man tas pats, niekas neskuto nei kudikystej nei vaikystej, o plaukai stori, veslus ir daug, kad net pati kartais nervuojuos kai susitvarkyt neina lotuliukas.gif
Natuke
Mano vyrui nuskuto, kai jis buvo dvėjų su puse ar trijų metų - taip sukėsi pas kirpėją, kad teko plikai skust blink.gif. Jam buvo didžiausias šokas - anyta pasakoja, kad vaikas laikėsi už galvą ir verkė - gde moji voliosiki blink.gif
Tai ne bent ankstyvoj kudikysteje galima kašką daryti, o po pusantrų metukų mergytės tikrai nekankinčiau. ax.gif
diva3
Na yra daug nuomoniu apie plaukucius. As kazkaip nesiryztu ju skust, nors mano mergyte sviesi ir dar kasyciu tikrai nepinam biggrin.gif
nataR
Mano mama pasakojo,kad kai man buvo keli mėnesiukai nuskuto plaukus,kad tipo augtų storesni.Man atrodo,kad tai bobučių pasakos,viską daro genetika. cool.gif
Droo
mes kirpsim...vis dėlto...ne dėl to, kad plaukai storesni užaugs, bet kad bent lygiai augs, nes db viršugavy gali kasas pint, o šonuose pukiukai tebėra doh.gif
Panamira
QUOTE(nataR @ 2007 10 17, 11:24)
Mano mama pasakojo,kad kai man buvo keli mėnesiukai nuskuto plaukus,kad tipo augtų storesni.Man atrodo,kad tai bobučių pasakos,viską daro genetika. cool.gif
*

va va bobutės šneka, tai jos ir žino tongue.gif mano pusseserei buvo nuskusti plaukučiai, nes visai neaugo, o kai ataugo, tai kasos ir po šiai dienai iki užpakalio thumbup.gif bet aš savo vaikui plaukučiqaų tikrai neskusiu, mes ir taip gražias garbanas turim blush2.gif
diva3
QUOTE(nataR @ 2007 10 17, 10:24)
*

drinks_cheers.gif Tikra tiesa! Man plauku niekas neskuto, dabar tenka juos iskarpyti, kad maziau ju butu biggrin.gif
Vijusa
As manau nesamone skust mergaitem plaukus.Mano mamos drauge savo dukrai neskuto ir dabar labai grazus plaukai. Ir aplamai metu laiko mergaite be plauku kazkas baisaus.As savo dukrai neskutau plauku net jei sunu tureciau klausimas ar ji apskusciau, nes tikrai nemanau kad tai kazka duoda.
vaivos juosta
QUOTE(Panamira @ 2007 10 17, 12:43)
mes ir taip gražias garbanas turim blush2.gif
*

Matom matom smile.gif

Aš neskusčiau nei berniukui, nei tuo labiau dukrai.
^Braškytė^
sveiki,na mes nusikirpom pirmuosius plaukucius budami 1,5metuku o dabar jau ataugineji ir manau galima pirmus plaukucius kirpt ir mergytei ir berniukui tada geresni sako plaukuciai auga
Wildberry
blink.gif Pirmą kart girdžiu,kad vaikam mažiem kas plaukus skuta doh.gif
As tai pakerpu kirpčiukus,ties kakliuku truputį,nes nelygus,o siaip tai nieko daugiau nedarau schmoll.gif
V&A
tikrai neskusciau vaiko, tuo labiau mergytes doh.gif
Amiletta
Net nemastau apie skutima schmoll.gif Tuo labiau mergytes. Aisku pas mus plaukeliu nelabai daug, ir jie nelygus (virsuj ilgesni, sonuose trumpesni), bet karpyt irgi nezadu, susegt gal kaip nors pavyks g.gif O jeigu ne, tada patrumpinsim priekinius, kad i akytes nelistu.
^Braškytė^
na mano drauge turi mergyte ir taip pat skuto mergytei pirmuosius plaukucius ot uztai dabar super plaukuciai thumbup.gif thumbup.gif cia kiekvienos reikalas kaip augint vaikucio plaukucius ,daug kas skuta tuos pirmuosius plaukucius bet tik PIRMUOSIUS!
ptytukas
Sunus gimė plikas ir iki dviejų metų tiek tų plaukų ir tebuvo, paskui jų daugėjo, jie storėjo ir dabar kirpėja spjaudosi lotuliukas.gif , ad blogiau jį kirpti nei kokią mergaitę, tiek darbo ir laiko, o kaina tai vyriška.... lotuliukas.gif
O dukra gimė su ševeliūra kaip priklauso merginai, jai tuoj trys metai, tai plaukai nuo brolio tikrai neatsilieka - ilgi, stori, daug ir dar raitosi rolleyes.gif lėlė - gražuolė
Išvada - nekreipt dėmesio, kokie jie yra kai vaikui pora metų, jei genai lemia gerus plaukus, tai tokie ir bus. Reikia tik sulaukt, o paskui susirast kantrią kirpėją, nes kai mes nueinam pas ją visi keturi (aš su vyru irgi gerus plaukus turim), tai ji sako, kad gali kirpyklą uždaryt, vistiek jau daugiau nieko nebespės aptarnaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Amiletta
QUOTE(ptytukas @ 2007 10 26, 10:02)
Išvada - nekreipt dėmesio, kokie jie yra kai vaikui pora metų, jei genai lemia gerus plaukus, tai tokie ir bus. Reikia tik sulaukt, o paskui susirast kantrią kirpėją, nes kai mes nueinam pas ją visi keturi (aš su vyru irgi gerus plaukus turim), tai ji sako, kad gali kirpyklą uždaryt, vistiek jau daugiau nieko nebespės aptarnaut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras! Su manim situacija panasi. Tikiuosi, kad ir mano mergyte tures grazius plaukucius rolleyes.gif
Genai yra genai, ir cia jokie skutimai, manau, nepades tongue.gif
dilgelyti
Nu ka as zinau..as irgi nemanau kad tie skutimai pades..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.