SuperMama
2005 02 11, 10:21
Maloniai kviečiame visus www.supermama.lt forumo dalyvius: planuojančius sulaukti, besilaukiančius, jau turinčius vaikučių ir gandro nesulaukiančius, 2005 m. vasario 20 d., sekmadienį, 12 val., Profsąjungų rūmuose, V. M. Putino g. 5, (Vilniuje) (įėjimas per kavinę Mulen Ružas) kartu linksmai atšvęsti 2-ąjį Super gimtadienį! Jūsų laukia smagi šventė: vaišinsimės, bendrausime ir linksminsimės. Vaikučiai pamatys šaunų garsiojo Teatriuko pasirodymą, žais su galybe supermama.lt balionų!  Ir, žinoma, visi ragausime didžiulį Super Tortą  , prieš tai kartu užpūsim žvakutes ir sugalvosim Super Gimtadienio norą! O apie tai, kaip mes linksminomės, visi sužinos paskaitę žurnalą Mažylis! Labai populiaru klausti: Kokios gimtadienio dovanos norėtum? Hmm
Norėtume, kad atsineštumėt į gimtadienį plačią plačiausią šypseną iki ausų  , glėbį didžiausią geros nuotaikos ir energijos kad lietūs per kraštus!  (pažadam, kad viskas atsipirks su kaupu) Vaišės suneštinės (supermamos atsineša pagaminę/nupirkę vaišių sau ir savo šeimynai). Labai prašome į gimtadienį ateiti 12 val., kad nepraleistumėt nė vienos smagios akimirkos ir spėtumėt su visais pabendrauti (laikas švęsti Moksleivių rūmų salėje yra ribotas iki 15 val., tačiau norintiems gimtadienį pratęsti kitur, turbūt idėjų netrūks). Iki susitikimo Gimtadienyje!  -------- (įėjimas ir pastato šono, per kavinę Mulen Ružas(beveik pastato gale). O toliau ieškokite sm ženklų  . Įėjimą lengvai pastebėsite - papuošime balionais. Įėjimas tik pagal užsiregistravusių sąrašą. Paskutinė registracijos data - šeštadienis, 20.00Žemėlapis: http://www.zemelapis.lt/cgi/printlocation.cgi?strid=2554Pastato nuotrauka: http://www.paveldas.vilnius.lt/objektas.ph...ID=22418&gID=16
Registruojamės į gimtadienį: 1. SuperMama (su šeimyna) 2. Smurka (su šeimyna) 3. Nedurna (su sūnum) 4. SuperBaba (ir vaikas) 5. Jurga (+šeimyna 3) 6. Aurėja 7. Neglaitė (5 asm. šeimynėlė (?)) 8. Milabra (su dukra) 9. Kavke (2 kavkiukai) 10. Anka (su dukra) 11. Upsiukas (+sunus, vyras) 12. Bambolina (+1) 13. agnute (su dukra) 14. Jomke (dukryte + vyras) 15. Eos (+dukryte) 16. Pupius( +dukryte) 17. doma_ (+ dominykas) 18. INKOGNITO (+ Gerdute) 19. undine (su dukra ir sunum) 20. happymother (nojus +vyras) 21. eri + (dukra) 22. Agne (ir sūnus) 23. Vate (ir dukra) 24. vivjana (ir dukra) 25. ursule (ir dukra) 26. Volunge (ir sūnus) 27. mami (ir dukra) 28. daurynka (ir sūnus) 29. buzuka (su sūnum) 30. Munė (ir sūnus) 31. Mirra (+ 2) 32. Murzinyte (+2) 33. Viksrelis 34. Auges ( su šeimyna) 35. Vaivaj (+2) 36. Jester (+2) 37. Žvaigždutė (+2) 38. Ugne (+2) 39. Rutak (+2) 40. Mari (sūnus + vyras(?)) 41. Chilli (su dukra) 42. Dopa (sūnus ir vyras(?)) 43. Jauja (dukra) 44. Vudis (+2 vyrai) 45. linau (+2) 46. Jure (ir sūnus) 47. Aneta (su dukra) 48. GiedrUla (su dukra) 49. Mamūškė (+2) 50. Vilko_puse (su vaiku) 51. Gida (su dukra) 52. Vasara (su vaiku ir  ) 53. Meka (su sūnum) 54. Noa (su "n" diedų (?)) 55. ewa 56. Nightingale (+vyras) 57. idida (+2) 58. Lauma (su sūnum) 59. Olgyte (sūnus ir  ) 60. Mamusiuka (su sūnum) 61. Ellada (su dukra) 62. Natalliuke (ir sūnus) 63. Tuoj (+3) 64. Dobšiukas (2 vaikai) 65. _Ainute_ (su šeima) 66. stellcis (su dukra) 67. miskouoga (+2) 68. Zhiema (dukra,vyras(?)) 69. jakuska (su sūnum) 70. Pat (dukra) 71. mamagitana (sūnus, vyras) 72. Fantalux (su dukra) 73. Migle (ir sūnus) 74. cipliukas (+3 vyrai) 75. Biglida (su dukra) 76. Ramuniukas (sūnus, vyras) 77. Amžina studentė (+?) 78. ssandra (+3) 79. Neringucia (+sūnus) 80. Maumukė (su dukra) 81. Saire* (sūnus, vyras(?)) 82. Merlote (sunus, vyras) 83. Elvita (2 sūnūs) 84. S.Saulyte (+2) 85. klumpele (dukra, vyras(?) 86. Agile (+2) 87. Donalda (su vyru) 88. Raja (+ 2) 89. Nemoksa (+3) 90. Sole + 2 91. Eima + 2 92. Čėska (2 vaikai ir vyras) 93. Chicony(+Gustė) 94. Zosele (+ dukryte Leja) 95. DiDiDu 96. Mute (+3) 97. Malibu (+3) 98. Li ute (+1) 99. Astuliukas (+2) 100. Dzimute 101. Matroskinas 102. kristoo (su dukryte) 103. Liu 104. Linaiva (+2) 105. spaNguoliuke (+1) 106. *Rasa* (+2) 107. AgataS (+2) 108. tutute (+1) 109. Sever59 110. ingušonkas (su šeima) 111. Fretka (2 vaikai, vyras) 112. Gista (vyras, dukra) 113. Dalita (ir sūnus) 114. Melitukas (ir dukra) 115. Dange (sūnus, vyras) 116. Zolle (ir sūnus) 117. uzklydusi (ir dukra) 118. Dagnytesmama (ir dukra) 119. Būsimamamyte (  ) 120. Viktute 121. Vauga (+sūniukas) 122. Egluze (+1) 123. Varėnė (+2) 124. Vicka (+2) 125. Brooke (ir dukra) 126. Agotukas (+1)? 127. evelinka (+2) 128. GintUla (+2) 129. Racegirl (+ dukrytė) 130. Jurgiux2 su seima 131. Ievuliux su seima 132. SimoMamaVilma (+sunus) 133. daniele (+sunus) 134. Zhuzi(+2) 135. Agu (+2) 136. Varėnė (+2) 137. Daisy (+2) 138. Mėlynplaukė (su vyru) 139. juzepka (su dukra) 140. Viltele (sūnus, vyras) 141. Gold Man (su žmona, sūnum) 142. Magi (dukra, vyras(?)) 143. Salne (+2) 144. Jursalt 145. Ara (+2) 146. Monikule (su dukra) 147. Boruzka 148. Nenuorama (+2) 149. Pupa (+1) 150. Rutele24 151. Dzordza + (dukryte) 152. Aliona (+1) 153. manu (+1) 154. Rutele (+3) 155. zivile ir Reniuks 156. Lialius (+1) 157. mamane (+2) 158. Rutuliux (su dukra) 159. Mika 160. $Kristina$ 161. rugija (+1) 162.marieana (su seima) 163. Giedruciukas (  ir vyras) 164. ZUVELE (+1 su ?) 165. Atra 166. Makuke+2 167. Cini - Mini (su dukrele) 168. Temi (+1) 169. dorime 170. renax
QUOTE(Eos @ 2005 02 14, 07:44) Beje, o nereiketu kokiu korteliu su nikais, nes tokioj minioj nieko nepazinsi, ishskyrus tas mamas, su kuriom meetinames  Labai gera mintis Aš kai einu į didesnį meet'ą tai ne tik sau kortelę turiu pasidarius, bet ir vaikui "Juta - Aurėjos dukra"), kad pasimetus tokiam dideliam būry žmonių (  o įtariu tikrai nesugaudysiu vikruolės  ) man ją kas nors grąžintų garsiai paskelbęs apie "radinį"
SuperMama
2005 02 17, 10:58
Kadangi užsiregistravusių skaičius jau dabar žymiai viršija užsakytos salės talpumą, teko skubiai ieškoti didesnių patalpų.
| i |
| Taigi prašau atkreipti dėmesį, kad nauja renginio vieta Profsąjungų rūmai.
|
(įėjimas ir pastato šono, per kavinę Mulen Ružas(beveik pastato gale). O toliau ieškokite sm ženklų  . Įėjimą lengvai pastebėsite - papuošime balionais.  Įėjimas tik pagal užsiregistravusių sąrašą.  Paskutinė registracijos data - šeštadienis, 20.00 Žemėlapis: http://www.zemelapis.lt/cgi/printlocation.cgi?strid=2554Pastato nuotrauka: http://www.paveldas.vilnius.lt/objektas.ph...ID=22418&gID=16
Mamytes, gerimu tikrai prasom nesinesti, ten yra kavine todel bus ir kava ir arbata ir sultys ir visa kita, neapsikraukite nereikalingais daiktais, juk einame bendrauti ir susipazinti ir atsvesti gimtadienio.
QUOTE(Mėlynplauke @ 2005 02 17, 20:28) Sveiki, mes taip pat norime užsiregistruoti i gimtadienį. 2 žmogai: aš (Viktorija) su vyru (Simas) Turiu 2 klausimėlius: 1) kortelėje vardus ar nick'us reiktų įrašyti? 2) vaišių stalas planuojamas saldumyninis ar pageidautinas ir rimtesnis maistas (ale salotos, sumuštiniai)? 1. Tave čia daugiausiai pažįsta pagal niką, tad gal jį ir įsirašyk 2. Pernai daugiausiai visi nešėsi sausainių ir saldainių. kažkas įsigudrino sutepti sumuštinių - va jų ant smūgio ir neliko  Todėl aš šiemet irgi ketinu kokių sumuštinių sutepti, o jei užsimanysiu saldumynų, pasivaišinsiu nuo bendro stalo (mainais į sumuštinius  )
milabra
2005 02 17, 21:49
Kas dėl vaikų miego, tai labai šauniai visi mažiai nusmigo ant čiužinių, prieš tai draugiškoj kompanijoj papo patraukę  Kai prisimenu tą vaizdą, juokas po šiolei ima - kokios 5 mamos po papą įbrukusios ir plepsi Man kyla kitas klausimas - pro kur tiksliau ten privažiuoti, jei važiuosiu nuo Kauno? Geriau Savanorių prospektu ar Geležinio Vilko? Ir kaip ten parkavimo reikalai, nes kiek teko būti, vietelės ne fontanai. Ir prašom tikslų adresą, lengviau mapsuose orientuotis
QUOTE(daniele @ 2005 02 17, 15:46) Uz torta reikes kiek moketi?  aišku reikės, ir tik grynais, pavedimu nepriimam  : pirmiausia reikės daug daug linksmintis, be to dar reikės šypsotis visą laiką ir būti baisiausiai patenkintiems  žinau kad brangoka, bet tas tortas bus laaaabai gardus QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 17, 18:08) Ar bus gimtadieni bendras stalas, ar eisim i kavine uzsisakyt? Kavinėje galėsim užsisakyt ko nors karšto, ar gaivinančio - kad nereiktų iš namų tempti arbatinukų, ieškot po to kur vandens gaut ir t.t. Ir dar puodelių plaut nereikės  O stalas - žinoma bendras! Tikr7 tikriausias SuperStalas bus QUOTE(Smurka @ 2005 02 17, 19:49) Palaukit, profsąjungų rūmai gi gerokai apipleškėjo. Tai ką, mes ten degėsiuose baliavosim?  O SuperMama sakė, kad labai jauki vietelė  Tad negąsdink chebros QUOTE(milabra @ 2005 02 17, 19:50) Ir prašom tikslų adresą, lengviau mapsuose orientuotis  | i |
| Laukiam Jūsų Profsąjungų rūmuose, V. M. Putino g. 5, (Vilniuje) |
SuperMama
2005 02 19, 00:57
QUOTE(milabra @ 2005 02 17, 21:50) Kas dėl vaikų miego, tai labai šauniai visi mažiai nusmigo ant čiužinių, prieš tai draugiškoj kompanijoj papo patraukę Šį kartą čiužinių nebus, bet gal kokia mamytė galės su savimi atsinešti. QUOTE a busit su visai maziukais? mano kregzdziukui tik 3 men, gal tokiem dar baliai per anksti QUOTE per pirma meeta mano maziui buvo menuo. Nieko, atlaike Praeitais metais gimtadienyje buvo apie 60 mamų +vaikai ir 5-6 supermamų vyrai. Šį kartą užsiregistravo apie 170 šeimų (iš viso gali būti iki 300-350 žmonių). Salė bus pilnutelė. Dėl tos pačios priežasties labai prašau nesivesti su savimi tiesiog draugių ar pažįstamų, nedalyvaujančių supermamoje. Tik jūsų vyrai+vaikai.
Viktute
2005 02 19, 11:29
QUOTE(mumis1 @ 2005 02 18, 23:06) a busit su visai maziukais? mano kregzdziukui tik 3 men, gal tokiem dar baliai per anksti  as saviskiu neimu nors jie ir vyresni, nes nei svente negaleciau pasidziaugti, nei ka. ir zmoniu labai jau daug, triuksmas, manau, kad net ir vienas vaikas butu neimciau, kam vaika nervuot. o del maisto, tai manau, kad sumustinuku ar ka panasaus ir kavineje galima bus paimti, nes ateisiu viena, tai nemanau, kad man su savimi ir maisto reiketu. labai jau man patinka ir kavines siulomi patiekalai
Gal aš čia pasirodysiu nelabai taktiška, ir gal supermama nesupyks, jei aš paprašyčiau mamų, kurios serga ar kurių vaikai serga, ar tik ką pradeję sveikti, bet iki galo nepasveikę.......neateitų į gimtadienį, nes kiek aš žinau, tai labai stipriai siautėja gripas...ir tikimybė užsikrėsti tikrai didelė, o sirgti tikrai nesinori
Gold Man
2005 02 20, 14:31
Labai faina šventė  vyksta  Mes jau gižom, nes vaikui reikia miegučio. Reiktu dažniau didelius "meetus" daryti
Mamūškė
2005 02 20, 14:39
ir mes jau gryzom  smagu buvo susipazinti su DiDiDu, Gold Man seimyna, Dagnytes mama ir kitim mamom ir leliukais  gaila, kad tik tortas buvo neprapjautas pradzioje renginio, nes daug kas issilakste anksciau su snaudzianciais vaikais ir mes tame tarpe  ir likom neparagave ispudingojo didziulio SM torto
boruzka
2005 02 20, 15:11
O torto dar dawg liko  supermamai reikes pratesima rytoj daryti speju , nes viena tokio gabalo nesuvalgys
Mamūškė
2005 02 20, 15:16
Ir sulaukeme ir jau sudalyvavome  Labai aciu visoms organizatorems, kurios padare nuostabai svente  O ar torto liko  nes mes nedalaukem
Mamūškė
2005 02 20, 15:22
Nu va, as gi ir sakiau, kad torta but geriau jei butume pradzioj prapjove  o dabar Supermama persivalgys
Ir mes jau namie... neteko torto net pamatyt vaikas neramus buvo, miego norejo, tad teko krautis smutkes ir namo lekt lauksim nuotraukyciu ( bent ten torta pamatysim
Bet linksma buvo, aciu supermamai uz renginy
Mamūškė
2005 02 20, 15:33
Buvo labai smagu susipazinti su Zhuzi, dagnytes mama,Gold Man seimyna, taip pat realybeje pamatyti tokias nares kaip Supermama, Auges, viksrelis, mamulia, Dididu, inkognito, Superbaba, taip pat iseinant rubineje po pora zodziu persimetem su Redita, tik gaila niko nezianu  o mano vyras suspejo susipazinti su Viktorija Civilyte-Gylien  matyt teisininkas teisininka traukia  na zodziu daug mamau daug nauju pazinciu  O kada ir kur bus galima perskaityti straipsniuka, ar Mazylyje?
boruzka
2005 02 20, 15:33
o mumis nestukemis net fotografas susidomejo
Upsiukas
2005 02 20, 15:42
Labai, labai fainas gimtadienis  Ir torto paragavau ir prisibendravau  Liuks Aciu Supermamai
Mamūškė
2005 02 20, 15:43
Aha maciau, nes salia sedejau o man labai patiko SM atributika, tai kur ir kada bus galima nusipirkti pvz. kuproinyte ar puodeli  viktorinoje sudalyvauti neisdrisau
Tikrai labai linksma buvo...tik va jei ne zyzla mano tai buciau nors su zmonem pabendravus o dabar tik paskui vaika laksciau ir viskas
Neglaite
2005 02 20, 15:50
Nu kaip jums faina!!! O as taip norejau, uzsiregistravus kone pirma buvau, bet neisejo mum atvaziuot  . Kazko mano vaikuciai kosuliuot pradejo, tai nusprendziau nerizikuot.  supermama.lt!!!!!
Ash irgi jau namie. Tortas buvo labai labai skanus, susipazinom pagaliau bent su dviem musu skyrelio kaunietemis, tame tarpe Viksreliu (gaila, negalejo daugiau atvaziuot)  , dabar tvarkau namus, atrodo nusimato dar mini vakarinis gimtadienio pratesimas Achiu Supermamai uzh shvente
Mums visiems irgi labai patiko  ,aciu visoms organizatorems O sunus net spejo sau panele surasti
Dzimute
2005 02 20, 16:33
Aha, labai dekojam uz nuostabia svente
Dzimute
2005 02 20, 17:07
Buvo is tiesu labai smagu. Dabar pasakysiu. Auges, prasom pasikeisti savo avatara, o tai pagal ji nepazinau tamstos  , siaip mergina esi daug jaunesne ir grazesne, nei nuotraukoj Dar norejau paklausti Supermamos, ar imanoma jusu firminiu marskineliu isigyti? Maciau, nemazai norinciu buvo
Chicony
2005 02 20, 17:09
Aciu Supermamai uz nuostabia svente. Savo Gustes tokios linksmos dar niekad nemaciau. Labai jai patiko aktoriu trio. Ir dainavo, ir soko mergina
Chicony
2005 02 20, 17:14
s.saulute
2005 02 20, 17:52
man taip pat patiko tik buvo biski saltoka, trauke skersvejis, o mes taip plonai buvom apsirenge tai nezinau ar nepersalom, teko buti paskui su striuke
QUOTE(Dzimute @ 2005 02 20, 17:08) Buvo is tiesu labai smagu. Dabar pasakysiu. Auges, prasom pasikeisti savo avatara, o tai pagal ji nepazinau tamstos  , siaip mergina esi daug jaunesne ir grazesne, nei nuotraukoj  nugi reikia bent kiek grieztesniai forume atrodyt  , o tai isidesiu jaunos ir geruoles avatara tai niekas neklausys Smagu buvo pamatyt tiek mamu, prisipazinsiu kad ir kaip bebutu geda nespejau su dauguma pabendraut, labai smagu buvo matyti nauju nariu. Teatriukas labai smagus buvo (ir pati patrypciojau  ). O smagiausias buvo tortas ir po viso renginio maisto kraustymas i maisus  Mamos kita karta tiek nenskit, nes toms kurios gavo issidalinti visa ta maista turbut savaitej saldumynu uzteks, o tai yra labai labai negerai, nes visi tiek sausainiai ir tortai ir an. i kuna eina
Kiek spėjau užmatyt  tai labiausiai man įstrigo: 1) nėštukių "kampelis"  ..... - labai gražiai atrodė gimtadienį švenčiantys pilvukai  daug vienoje vietoje 2) žindantys ir snaudžiantys mažylėliai ant supermamų rankų aplink visą salę  Ramiausi jubiliatai gimtadienyje 3) mažieji šokėjai - visų ir nesuminėsi, tik gaila kad ne visi įsidrąsino šokti per "Teatriuko" pasirodymą, bet užtat vėliau, kai scena jau buvo tuščia, "davė džiazo"  ypač Žvaigždutės labai išsipuošusi mažytė panelė 4) dar man labai priminė vaikystę  jaunos panelytės, kurios prašė į lėkštutes dėti tik supermama.lt didžiųjų gimtadienio tortų papuošimus (gėlytes) ir dar daug naujų pažinčių, ir viso kito, tik įspūdžiai dar "nesusigulėjo"
Prisidedam prie visų padėkų tiek supermamai , tiek ir visom moderatorėm prisidėjusiom prie šaunios šventės
SuperBaba
2005 02 20, 18:28
SuperBaba
2005 02 20, 18:30
Dar pamirsau padekoti uz SuperMamos puodeli jau isgeriau is jo kava
Ir aš dėkoju už šventę, už šiltą bendravimą ir, aišku, už puodelį
murzinyte
2005 02 20, 19:35
[quote=Aurėja,2005 02 20, 18:05] Kiek spėjau užmatyt  tai labiausiai man įstrigo: 1) nėštukių "kampelis"  ..... - labai gražiai atrodė gimtadienį švenčiantys pilvukai  daug vienoje vietoje Noreciau pamatytu ta nestukiu kampeli
Nu bet dėl torto gi nepergyvenkit  Yra šiame gyvenime personų, kurios iš baliaus visada paskutinės išeina ir niekada geriems produktam sprapult neleidžia
boruzka
2005 02 20, 19:57
idomu kada prades visi nuotrawkytes deti :0 as tai vyro lawkiu , nes fotoparatas nesuilstaliuotas o pati nemoku
O apie ką viktorinos klausimai buvo? Aš į matroskiną žiūrėjau ir nieko negirdėjau
mamulia
2005 02 20, 20:51
aciu uz svente  labai dziaugiuos pamacius seniai matytas, susipazinus akis i aki su virtualiai pazystamom ir supratus kokia jega yra supermama!!!
Gold Man
2005 02 20, 20:55
Klausimai buvo pvz: kas daugiausia žinučių parašės;(galvojau, kad tu Smurka, bet pasirodė, kad Vikšrelis virš 8000  ), kiek daugiausia žinučių buvo 1 nario per dieną parašyta (742 atrodo  ); Super, bet ne Supermama ir panašiai... Aš irgi puoduką laimėjau, atsakiau, kad Matroskinas yra didžiausias forumo keliauninkas  Šiaip buvo visai faina, daugiau tokiu tusu reikia  Ačiu Supermamai
Aciu Supermamai uz saunia svente  . As kaip naujoke nelabai dar ka pazinojau, bet jau mano merginai tai buvo pilnos kelnes laimes  , dar pasiseke ir ant scenos uzsilipus dainele padainuot ir gelyte nuo torto gavo  , va dabar guli su tetuku ir negali pabaigt pasakot kaip jai ten smagu buvo  . Dar karta dekui uz saunia svente
*Varlė*
2005 02 20, 21:31
Labai ačiū visoms: Supermamai, Auges, Aurėjai ir kitoms, kurios ruošė. Prisipažinsiu, vieną balioną nuo įįėjimo mes nukabinom  , mat mano vyrukas būtinai užsigeidė mėlyno balionio. Kitais metais gražinsiu skolą. Šventė buvo nuostabi, vaikui labai patiko, sutikau net tokių mamų, su kuriom tiek realiai, tiek virtualiai bendravom, o apie tai nežinojom. Šauni šventė. Tikiuosi, kad ir kitais metais dalyvausim ir dar vyrą prigriebsim. AČIŪ SUPERMAM IR KO UŽ KOMPANIJĄ.
Jau turiu nuotraukyčių keletą, tik sorry, po sumažinimo ryškumas liko nekoks [attachmentid=12651] šaunusis "Teatriukas". Koncertas. [attachmentid=12652] Beveik visi 2-ojo supermama.lt gimtadienio dalyviai (dalis jų tuo metu buvo "Mulen Ružo" kavinėj )[attachmentid=12653] "Teatriuko" gerbėjai ir gerbėjos  [attachmentid=12654] Paskutinė koncerto daina - bendras drąsiausių supermama.lt vaikučių ir "Teatriuko" projektas [attachmentid=12655] Ir kodėl koncertas turi baigtis būtent tada, kai pasidaro linksmiausia?.. [attachmentid=12656] Matroskinas su savo čemodanu, ir Smurka su savo Matroskinu [attachmentid=12657] Su gimimo diena, su gimimo diena..... [attachmentid=12658] Supermamai.lt - Valiooooooooooo!
s.saulute
2005 02 20, 21:44
QUOTE(SuperBaba @ 2005 02 20, 18:31) Dar pamirsau padekoti uz SuperMamos puodeli jau isgeriau is jo kava o as kur gavau puodeli, tai jau isgeriau sultis.Beja tave ir maciau kai ejai pasiimti puodelio
Nu vo, koių širdžiai mielų vaizdzialių pamačiau Dar labai faina buvo pamatyti ir sutikti savo buvusį kolegą iš M-1. Pasigyrė, kad antroleliuko laukiasi
Gold Man
2005 02 20, 22:02
Ačiu Dievui, kad suklydau  Bo buvau jau išsigandes, kas per MANJAKAS galiejo tiek žinučių per dieną parašyt
|
|