Taip.. Maciau, kad supermama ikele septynias mano nuotraukytes (pirmosios pries Atskiru gimtadionio nuotrauku). Murzinytei nuotrauka issiunciau meilu, Enigmai pagal Superbabos komentara tuoj atsiusiu ir gal ne ta viena, žvaigždutei irgi tuoj atsiusiu, na o Mari Viliuko, sorry, bet pas save nerandu..
Tai kur tos nuotraukos ? Kur jas galima pamatyti ? Kokiam skyrely?
Jau įkeliau visas daliukes nuotraukas (na beveik visas, ten kur vaikas ar mama nugara buvo tai net nedėjau).
Jei norite jūsų nuotraukyčių spausdinimui, tai taip supratau, reikia rašyti daliukei (ji turi originalus, nes aš jau ištriniau iš savo kompo). O jei norite turėti ją tik kompe ar forume, tada išsaugokite iš albumo (ten jau sumažintos), o po savaites aš tas nuotraukas iš atskirų gimtadienio kadrų ištrinsiu.
Na va, dekui..
Ir jei noresit kazkas, kad atsiusciau, parasykit savo meila ir nuotrauku numeri, kuris ir yra galerijoj kaip nuotraukos pavadinimas.
STELLCIS > jau zinau kaip tu atrodai
Aciu fotografei
Tai jooo, tikrai didelis dekuliux tau
ner uz ka
Duokit nuorodą į nuotraukas, a....?????
Aciu, aciu,as savo atzalele irgi radau tarp visu kitu
nuotraukyciu
la,
ACIU uz gimtadieni ir uz kuprine Man labai patiko AUREJA, NORS AS TIESIOGIAI NEPAZISTU, BET BUTU LABAI IDOMU PAZINTI, KAZKUO PATRAUKE SIS GERAS ZMOGUTIS, labai nuosirdziai atrodo, tikiuosi, kad dar progu bus QUOTE(ursule @ 2005 02 23, 17:32) la, ACIU uz gimtadieni ir uz kuprine Man labai patiko AUREJA, NORS AS TIESIOGIAI NEPAZISTU, BET BUTU LABAI IDOMU PAZINTI, KAZKUO PATRAUKE SIS GERAS ZMOGUTIS, labai nuosirdziai atrodo, tikiuosi, kad dar progu bus
Labai ačiū Supermamai už tokią nuostabią šventę, visoms supermamoms ir supertėčiams už jaukią atmosferą šventėje, o taip pat visoms fotografavusioms mamytėms už gražias nuotraukytes.
Daliuke, viena atsiuntei mano bicelio kur beveik nugara, o kita kur mamyte su vaiku ant ranku nemano, o tos kur specelei pozavo nera
va sitos neturiu P2200004.jpg
Galvoju, kas cia dabar - juk tikrai siunciau, o po to atsekiau, kad ne ta numeri prikabinau
Sorry, jau issiusta, turi jau gauti Mari, radau tavo su sunum nuotraukikes, bet tavo pasto dezute per pilna - negaliu nusiust.. jei galetum atsiusti man emailu sia nuotrauka (kai turesi laiko) buciau labai tau dekinga irma@komo.lt
daliuke, gal gali ir mano snukeli man mestelt
Kokios jus visos saunuoles!!!
Taip smagiai pasibuvot kartu, kad tikrai seile tysta beskaitant, gaila, kad mes negalejome atvykti. Na, bet manau progu dar bus
Jau....
Issiunciau visoms visoms, kas tik prase (cia ar asmeniskai) ir viska, ka radau QUOTE(matroskinas @ 2005 02 22, 08:56) Nepaliksiu nepaliksiu Daliuke, mano vaikas tas pats blondinas AČIŪ QUOTE(ursule @ 2005 02 23, 14:32) AUREJA, NORS AS TIESIOGIAI NEPAZISTU, BET BUTU LABAI IDOMU PAZINTI, KAZKUO PATRAUKE SIS GERAS ZMOGUTIS, labai nuosirdziai atrodo, tikiuosi, kad dar progu bus O dabar dar įdedu keletą vienos iš jūsų atsiųstų nuotraukyčių, tik laiške nebuvo nick'o parašyta, tai kai įdėsiu,gal nuotraukų autorė pati pasisakys [attachmentid=13130] [attachmentid=13131] [attachmentid=13132] [attachmentid=13133] [attachmentid=13134]
Viskas labai faina.
Tik norėjau paklaust, kaip jūsų mažučiai ištvėrė be miegelio? Būtent toks laikas- 12.00, mums buvo pagrindinė priežastis, kuri neleido sudalyvauti gimtadienyje. Mes apie 12 pietaujam, o jau apie 13 einam miegot. Kaip šituos dalykus susitvarkėt su saviškiais? Ar gal daugumos jau nemiega pietų miego? QUOTE(Venta @ 2005 02 24, 13:49) Viskas labai faina. Tik norėjau paklaust, kaip jūsų mažučiai ištvėrė be miegelio? Būtent toks laikas- 12.00, mums buvo pagrindinė priežastis, kuri neleido sudalyvauti gimtadienyje. Mes apie 12 pietaujam, o jau apie 13 einam miegot. Kaip šituos dalykus susitvarkėt su saviškiais? Ar gal daugumos jau nemiega pietų miego? Miega ir musu pietu ![]() Kieno sita mergyte? Prisipazinkit
Aciu, daliuke, ir as gavau
Kieno ta mergyte nezinau, bet berniukas- Rajos Jonukas- tikras don Zuanas Del pietu miegelio, tai nuo 2metuku tas grafikas pasislenka link 3-4 -os val. po piet...
Aneta paprasciausiai dabar mokosi ir gal neturi laiko prisijungti, nezinau, todel pamaciusi klausima, atsakau tuoj pat:)))))))
Labai graži mergytė
QUOTE(Agne @ 2005 02 24, 14:50) Mano mazoji darbo dienomis, tai miega du kartus diena, nes labai anksti keliasi (06.30, nes i darbeli mamai reikia QUOTE(Venta @ 2005 02 24, 13:49) Būtent toks laikas- 12.00, mums buvo pagrindinė priežastis, kuri neleido sudalyvauti gimtadienyje. Mes apie 12 pietaujam, o jau apie 13 einam miegot. Kaip šituos dalykus susitvarkėt su saviškiais? Ar gal daugumos jau nemiega pietų miego? Mano sūnaus režimas irgi toks Iš vakaro tempėm laiką ir ėjom gulti vėliau nei visada, o ryte leidau miegoti kiek tik lenda ( šiaip jei nubunda, pasiemu į lovą ir dažniausiai užmiega vėl). Tokiu būdu vietoj 8 - 8:30 atsikėlėm 10:30 Taip ir apsiejom be to miegelio
Na, jum gerai. Maniškį gali guldyt nors ir 24, jis atsikels ne vėliau kaip 7.30.
Mes tiesiog įpratę daugmaž tuo pačiu metu keltis ir eit miegot. QUOTE(Aurėja @ 2005 02 24, 10:28) O dabar dar įdedu keletą vienos iš jūsų atsiųstų nuotraukyčių, tik laiške nebuvo nick'o parašyta, tai kai įdėsiu,gal nuotraukų autorė pati pasisakys [attachmentid=13130] [attachmentid=13131] [attachmentid=13132] [attachmentid=13133] [attachmentid=13134] Cia mano fotkintos nuotraukos
Aneta, atsiusk man ta antra, kur "bendra"- mano maziaus galvyte desiniam kampe aukstai matos
Aciu
sveikos
labai noriu ir as pamatyti daugiau nuotrauru is gimtadienio. Kazkas sake kad mate mane kazkur, o kur ir nepasake. norim tetukui parodyti kur buvom. tai gal koki maila parasyt labai dekui tam kuris nepatinges |