Ir man buvo labai malonu su dauguma susipazinti, atgaivinti senas pazintis
Na ka mieli baliaunykai, pasireiksiu ir as, na tikrai labai smagu busvo susipazinti atrode su daugeliu, dabar jau galvoju, kad su mazuma nes musu labai daug buvo
Saunus gimtadienys, saunus tortas, sauni SuperMama ir labai saunus visi forumo dalyviai Buvo ypac malonu gyvais su SuperBaba Noa pasirodo, kad ne tik forume, bet ir gyvenime prilaikanti savita humoro jausma
Sveikos visos
aš jau po gimtadienio ir iškart keliu tas nuotraukytes, kurias turėjau savo fotike. Žiūrėti čia Taip pat labai prašau visus kas fotkino pasidalinti ir jūsų kadrais. Visus fotoaparatus ir kameras pamačiau vienoje vietoje tada, kad degė torto "žvakės". Tuo momentu tortai tikriausiai pasijautė kaip Holivude
Aš irgi kelias nuotraukas įdėjau ČIA
Gimtadienis tikrai pavyko, tik vat torto ir saldumynų liko Man labiausiai patiko viktorina. Tik labai trumpa, kitais metais ir prizų daugiau bus O renginukų trumpa įvykių eiga buvo tokia: 12.00 Svečių laukimas. 12.20 Pasisveikinimas 12.30 Teatriuko pasirodymas 13.15 Padėkos raštų įteikimas konsultantams. 13.30 Viktorina (10 prizų - mūsų atributika) 14.00 Torto pjaustymas ir valgymas. 15.00 Uždarymas
Idesiu keletas nuotraukyciu ir as. Fotikas mano issikrove
Klumpele su seima ![]() INKOGNITO su gerda ![]() Prisitryniau prie klumpeles vyro ![]() mamulia su vilko_puses suneliu ![]() temi su suneliu ![]() Liu ir doma ![]() Smurkos Juneta ![]() Dzordza su Vilte
Aciu SuperMamai-buvo faina
Aciu Supermamai ir organizatorems uz toki puiku rengini. nekantriai lauksim kito gimtadienio, i kuri jau ir mes ateisim su
Nu jau negaliu apsakyti kaip patiko man ir mano Dukrytei
Aš labai džiaugiuosi SuperMama kuprinyte, maikute ir puodeliu O ir SuperMama balionai jai pasirodė va tooookie skanūs
SU GIMTADIENIO SUPER MAMA!
NU bet saunus gimtadienis buvo...visos nuotraukeles saunios ir seip kaip grazu paziureti...gaila kad musu seimyna negalejo dalyvauti supermamos gimtadienyje..siuo metu esame uzsienyje. Bet ziuredama nuotraukas ir skaitydama visu pasakojimus jauciuosi kad ir as dalyvavau ten! leiskit ir mes norim pasidziaugti O maziausias sunus gal kitame gimtadieni sudalyvaus. Gaila, kad net viktorinos nesulaukem, nes seneliai iskviete
Dar nuotarauku , dar
Ir mums labai,labai patiko
Ir as turiu keles nuotraukas,bet neiseina iterpti
Smagu buvo pamatyti gyvai Agu, tik va vaikai neleido pabendraut
QUOTE(doma_ @ 2005 02 21, 09:48) Smagu buvo pamatyti gyvai Agu, tik va vaikai neleido pabendraut Mums irgi buvo smagu su visais pabendrauti. Maniskis viska pasaulyje uzmirses lakste per sale, plojo ir soko. VALIO SUPERMAMAI!!!!!!! Doma_ man irgi buvo malonu susipazinti, juk suvede mus bendra problema
Su gimtadieniu Supermama
O jau tortai
Gal galiu kam nors atsiusti nuotrauka,kad idetumet.Turiu su vaikuciais sokanciais Du gaidelius
O kiek paskutiniais duomenimis dalyvavo žmonių tame gimtadienyje?
QUOTE(pupa @ 2005 02 20, 21:32) As irgi prisipazinsiu QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 10:31) As irgi prisipazinsiu nemaciau taves
Smurka - dalyvavo 98 "nikai", kai kurie buvo su vaikais ir vyrais, kai kurie - be, tai tikslaus skaičiaus nepasakysiu.
Aš tikiuosi, kad daug kas nukabino po balioną
Aciu Super mamai uz gimtadieni:)
Mazoji tiek prisilakste, prisiduko, kad vos isvedziau is ten:) Labai patiko Teatriukas. Dar karteli didelis ACIU uz svente
SUPERMAMA SU NUOSTABIAUSIA SVENTE -GIMTADIENIU
Buvo labai liudna guleti namie ir negaleti atvykti i tokia saunia svente dar karta sveikinu ir linkiu dar ilgai ilgai mus dziuginti QUOTE(Viktute @ 2005 02 21, 10:35) As irgi nemaciau
o kur galima nuotrauku is gimtadienio paziuret?
Labai Aciu uz svente
Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie
QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 11:01) Zinau, kad kazkas fotikino, kaip mano mazoji ( raudonai aprengta, su mazytem garbanelem gale) ant laiptu padejo ir glaustesi, berods, su Chikony dukrele ar zvaigzdutes, (sorry mamytes, kad jau susimaisiau... Taip apsirengusi buvo Žvaigždutės Adrijytė
Taip, p tortas tikri labai skanus buvo
Blem, negaliu į galeriją sukelti nuotraukų - jau taip sumažint prašo,kad net sunku ką ir beįžiurėti...
Supermama, prašau paaiškinti:
Galerijoj tavo įkelta foto yra 94494 baitų, o man neleidžia net 48506 baitų įkelti - rašo per didelis failas
muzinyte, skirtingoms dalyvių grupėms skirtingi leidimai nustatyti.
Geriau permesk visas gimtadienio foto man į paštą (info@supermama.lt).
Ar galima nuotraukytes deti cia
ACIU UZ SAUNU GIMTADIENI
matosi, kad labai smagu buvo
gaila, kad ir mus ligos pakirto, todel ir nepasirodem, o taip ruosemes QUOTE(Viktute @ 2005 02 21, 11:10) ne savo zuikiais dar spesiu pasigirti tai jo... be pagalbos be sansu butu issiversti... Sproginejantys balionai, surmulys, rekaujantys vaikiukai
Fuf, vat išsiunčiau 13 nuotraukyčiu
Lauksim kol įkelsi QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 11:01) Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie As cia fotkinau ir apskritai prifotkinau daugiau nei simta kadru p.s. ten zvaigzdutes princesyte buvo
Ir mes noretume padekoti supermamai uz tokia saunia fiesta, ir superini torta
Nors musu bambizei tik 8men , bet jai teatriukas irgi patiko QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 11:01) Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie su segtuku kadras tikrai buvo uzfiksuotas ir zinau pas ka, tai jeigu nepratryne (nes mes be vaikuciu buvom, tai svetimus stebejom), tai pasakysiu, kad tau persiustu. Ir dar toks siltas apsikabinimas buvo uzfiksuotas ant laiptu Grazus renginys, o vaikams tai si vis rojus buvo QUOTE(rugija @ 2005 02 21, 13:09) su segtuku kadras tikrai buvo uzfiksuotas ir zinau pas ka, tai jeigu nepratryne (nes mes be vaikuciu buvom, tai svetimus stebejom), tai pasakysiu, kad tau persiustu. Ir dar toks siltas apsikabinimas buvo uzfiksuotas ant laiptu Grazus renginys, o vaikams tai si vis rojus buvo Nors beveik nieko nepazinojau... nedrisau uzkalbinti... Mano mergytei svente labai patiko - dalyvavo visur! Mamyte irgi prizeli laimejo Buvo
Nuotraukas sukelsiu cia
Oficiali dalis: 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) Stovi Eri ![]() 7) Eri Migle ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) Sedi mano Barbora, Kristoo su Vytaute
|