Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: www.supermama.lt 2 m. gimtadienis!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ambro
Ir man buvo labai malonu su dauguma susipazinti, atgaivinti senas pazintis user posted image
ENIGMA
Na ka mieli baliaunykai, pasireiksiu ir as, na tikrai labai smagu busvo susipazinti atrode su daugeliu, dabar jau galvoju, kad su mazuma nes musu labai daug buvo thumbup.gif
Saunus gimtadienys, saunus tortas, sauni SuperMama ir labai saunus visi forumo dalyviai 4u.gif

Buvo ypac malonu gyvais su SuperBaba blush2.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif , dar su Smurka susipazinti nes niekaip iki penktadienio tusu nedaeinu vis mane kazkur pergrriebe ax.gif Dar skelsiu komplimenta ir priekaista Matroskinui saunuolis ir dar spejo puse apipilti buciniais, o man neliko cry.gif schmoll.gif (Smurka nieko negirdejo)
Noa pasirodo, kad ne tik forume, bet ir gyvenime prilaikanti savita humoro jausma thumbup.gif ir apskritai gal daugiau jau nerasysiu nes bijau, kad bus 50 psl. ir teks auzdaryti tema, tad tikrai visi susirinke yra labai saunus ir nuostabus zmones, tad aciu, kad dalyvavote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
SuperMama
Sveikos visos biggrin.gif

aš jau po gimtadienio ir iškart keliu tas nuotraukytes, kurias turėjau savo fotike.
Žiūrėti čia

Taip pat labai prašau visus kas fotkino pasidalinti ir jūsų kadrais.
Visus fotoaparatus ir kameras pamačiau vienoje vietoje tada, kad degė torto "žvakės". Tuo momentu tortai tikriausiai pasijautė kaip Holivude tongue.gif : iš visų pusių ir visų aukščių jie buvo fotografuojami.
SuperMama
Aš irgi kelias nuotraukas įdėjau ČIA biggrin.gif

Gimtadienis tikrai pavyko, tik vat torto ir saldumynų liko blink.gif Paskaičiavau pagal sąraša buvo 98 šeimos (nikai, bet žinoma, kas vienas buvo, kas su visa šeima).
Man labiausiai patiko viktorina. Tik labai trumpa, kitais metais ir prizų daugiau bus mirksiukas.gif

O renginukų trumpa įvykių eiga buvo tokia:

12.00 Svečių laukimas.
12.20 Pasisveikinimas
12.30 Teatriuko pasirodymas
13.15 Padėkos raštų įteikimas konsultantams.
13.30 Viktorina (10 prizų - mūsų atributika)
14.00 Torto pjaustymas ir valgymas.
15.00 Uždarymas

SuperBaba
Idesiu keletas nuotraukyciu ir as. Fotikas mano issikrove doh.gif

Klumpele su seima biggrin.gif

user posted image

INKOGNITO su gerda biggrin.gif

user posted image

Prisitryniau prie klumpeles vyro wub.gif

user posted image

mamulia su vilko_puses suneliu biggrin.gif

user posted image

temi su suneliu biggrin.gif

user posted image

Liu ir doma thumbup.gif

user posted image

Smurkos Juneta 4u.gif

user posted image

Dzordza su Vilte biggrin.gif

user posted image
SuperBaba
Aciu SuperMamai-buvo faina thumbup.gif wub.gif Dziaugiuos, kad galejau pamatyt ir susipazint su mamom biggrin.gif Va ENIGMA-super mamka, patiko man ji biggrin.gif ane ENIGMA? ax.gif
mamulia
ax.gif blush2.gif Superbaba cry.gif cry.gif
SuperBaba
QUOTE(mamulia @ 2005 02 21, 00:41)
ax.gif  blush2.gif Superbaba  cry.gif  cry.gif
*

mamulia mirksiukas.gif nugi neverk ax.gif ENIGMA man kaip svieziena buvo blush2.gif kaip sakoma -pamatrosil i brosil biggrin.gif (tikiuosi ji neperskaitys) rolleyes.gif As gi tave myliu, gi nusprendem, kad esam pora wub.gif drinks_cheers.gif
Constansa
Aciu Supermamai ir organizatorems uz toki puiku rengini. nekantriai lauksim kito gimtadienio, i kuri jau ir mes ateisim su 2.gif
KV
Nu jau negaliu apsakyti kaip patiko man ir mano Dukrytei thumbup.gif Atrodo jai manes net nereikėjo, veržėsi ropojo pas vaikus ir paskui balionus biggrin.gif
Aš labai džiaugiuosi SuperMama kuprinyte, maikute ir puodeliu wub.gif thumbup.gif

O ir SuperMama balionai jai pasirodė va tooookie skanūs biggrin.gif
user posted image
groom
SU GIMTADIENIO SUPER MAMA!
NU bet saunus gimtadienis buvo...visos nuotraukeles saunios ir seip kaip grazu paziureti...gaila kad musu seimyna negalejo dalyvauti supermamos gimtadienyje..siuo metu esame uzsienyje.
Bet ziuredama nuotraukas ir skaitydama visu pasakojimus jauciuosi kad ir as dalyvavau ten! rolleyes.gif
Board
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 02 21, 01:08)

O ir SuperMama balionai jai pasirodė va tooookie skanūs  biggrin.gif
user posted image
*

Na tai jau nieko nuostabaus, kad nespejom balionu pust biggrin.gif ir kas sekunde tai vienam tai kitam sales gale girdejosi sprogstanciu balionu "pokst"
zarija
4u.gif ax.gif
leiskit ir mes norim pasidziaugti
thumbup.gif labai patiko, tik mano berniukas buvo toks kuklus, kad nelabai puole bendrauti su kitais vaikais blush2.gif , bet Teatriukas sake patiko.
O maziausias sunus gal kitame gimtadieni sudalyvaus. Gaila, kad net viktorinos nesulaukem, nes seneliai iskviete rolleyes.gif nes mazojo nepavyko uzliuluoti verysad.gif
Lona
Dar nuotarauku , dar 4u.gif Supermama su gimtadieniu, matau, kaip jums ten smagu buvo, gaila, kad as dirbau ir negalejau atvaryt cry.gif
Aneta
Ir mums labai,labai patiko
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir as turiu keles nuotraukas,bet neiseina iterpti sad.gif
doma_
Smagu buvo pamatyti gyvai Agu, tik va vaikai neleido pabendraut sad.gif Nespejau net paklaust, kaip suniukas ar atsirado?
Agu
QUOTE(doma_ @ 2005 02 21, 09:48)
Smagu buvo pamatyti gyvai Agu, tik va vaikai neleido pabendraut sad.gif Nespejau net paklaust, kaip suniukas ar atsirado?
*

Mums irgi buvo smagu su visais pabendrauti. Maniskis viska pasaulyje uzmirses lakste per sale, plojo ir soko. VALIO SUPERMAMAI!!!!!!!
Doma_ man irgi buvo malonu susipazinti, juk suvede mus bendra problema biggrin.gif Musu sunyte taip ir neatsirado cry.gif
remka
Su gimtadieniu Supermama happybday.gif happybday.gif happybday.gif
O jau tortai clap_1.gif,dekit daugiau nuotraukyciu,nes dalyvaut negalejom,tai nors virtualiai pasidziaugsim sventes akimirkom ax.gif birthday.gif
Aneta
Gal galiu kam nors atsiusti nuotrauka,kad idetumet.Turiu su vaikuciais sokanciais Du gaidelius rolleyes.gif
Smurka
O kiek paskutiniais duomenimis dalyvavo žmonių tame gimtadienyje?
stellcis
QUOTE(pupa @ 2005 02 20, 21:32)
Prisipažinsiu, vieną balioną nuo įįėjimo mes nukabinom 4u.gif
*

As irgi prisipazinsiu blush2.gif Mes irgi viena baliona nukabinom, buvusi prie iejimo, toki dar su varvekliais biggrin.gif ... Kadangi Gabijyte buvo labai pavargusi ir visa kelia iki manu verke ir reikalavo, kad as ta nesciau... O balionas dar ant Tauro susprogo biggrin.gif
Viktute
QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 10:31)
As irgi prisipazinsiu  blush2.gif Mes irgi viena baliona nukabinom, buvusi prie iejimo, toki dar su varvekliais  biggrin.gif ... Kadangi Gabijyte buvo labai pavargusi ir visa kelia iki manu verke ir reikalavo, kad as ta nesciau... O balionas dar ant Tauro susprogo  biggrin.gif
*

nemaciau taves sad.gif labai norejau su tavim susipazinti.
SuperMama
Smurka - dalyvavo 98 "nikai", kai kurie buvo su vaikais ir vyrais, kai kurie - be, tai tikslaus skaičiaus nepasakysiu.

Aš tikiuosi, kad daug kas nukabino po balionąmirksiukas.gif , nes jų ten buvo daug, o kur visi dingo nežinau - nes išėjusi neberadau ne vieno. Tai tikiuosi kad mūsų mamų vaikučiams atiteko, o ne kokiem šalia einantiems paaugliams.
Egluzele
Aciu Super mamai uz gimtadieni:) thumbup.gif
Mazoji tiek prisilakste, prisiduko, kad vos isvedziau is ten:)
Labai patiko Teatriukas.
Dar karteli didelis ACIU uz svente biggrin.gif
1111
SUPERMAMA SU NUOSTABIAUSIA SVENTE -GIMTADIENIU smile.gif

Buvo labai liudna guleti namie ir negaleti atvykti i tokia saunia svente cry.gif Bet gripas mane ir Domusi ikalino namuose sad.gif Tikimes kitais metais tikrai prisijungsim ax.gif
dar karta sveikinu ir linkiu dar ilgai ilgai mus dziuginti drinks_cheers.gif wub.gif
stellcis
QUOTE(Viktute @ 2005 02 21, 10:35)
nemaciau taves  sad.gif  labai norejau su tavim susipazinti.
*

As irgi nemaciau sad.gif kazkaip vaiksciojau vaiksciojau, ziurejau i nikus ir nei beveik nei vieno pazistamo sad.gif Kazkaip nejaukiai ten jauciau tokia viena, visi tik grupelemis... O mano mazoji, tai visus verkiancius vaikus guode, o ptai paskui gulejo ant scenos zliumbdama... Kitiems padejo tai laiptais lipti, tai ant scenos lipo biggrin.gif Tai raudonai visa buvo aprengta, begiojo ir atiminejo is visu vaiku balionus biggrin.gif O as blondine ilgais plaukais biggrin.gif
Erdve
o kur galima nuotrauku is gimtadienio paziuret?smile.gif
temi
Labai Aciu uz svente thumbup.gif Tikrai linksma tiek mamu ir vaiku vienoj vietoj smile.gif O torto birthday.gif skanumelis
stellcis
Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie cry.gif o tiek geru kadru buvo... Zinau, kad kazkas fotikino, kaip mano mazoji ( raudonai aprengta, su mazytem garbanelem gale) ant laiptu padejo ir glaustesi, berods, su Chikony dukrele ar zvaigzdutes, (sorry mamytes, kad jau susimaisiau... sad.gif) (na, tokia smulkute spartuole su juodai balta suknyte ir mano mazoji bande dar segtuka rozini prisegti:) ) Tai, jei kas supratot, atsiuskit plz, nuotraukeliu blush2.gif ex, juk taip norisi nors koki prisiminima tureti blush2.gif
Viktute
QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 10:47)
O as blondine ilgais plaukais biggrin.gif
*

ten tokiu nemazai buvo tongue.gif ir as prie ju, tik plaukai nelabai ilgi biggrin.gif
Amžina studentė
QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 11:01)
Zinau, kad kazkas fotikino, kaip mano mazoji ( raudonai aprengta, su mazytem garbanelem gale) ant laiptu padejo ir glaustesi, berods, su Chikony dukrele ar zvaigzdutes, (sorry mamytes, kad jau susimaisiau... sad.gif)  (na, tokia smulkute spartuole su juodai balta suknyte ir mano mazoji bande dar segtuka rozini prisegti:) )
*

Taip apsirengusi buvo Žvaigždutės Adrijytė biggrin.gif
stellcis
Taip, p tortas tikri labai skanus buvo biggrin.gif Bet jau didelis tai nerealiai thumbup.gif Ex, gaila, kad vakar tiek mazai tilpo mirksiukas.gif O vakare jau oi kaip dar norejosi smile.gif
murzinyte
Blem, negaliu į galeriją sukelti nuotraukų - jau taip sumažint prašo,kad net sunku ką ir beįžiurėti... sad.gif
stellcis
QUOTE(Viktute @ 2005 02 21, 11:02)
ten tokiu nemazai buvo  tongue.gif  ir as prie ju, tik plaukai nelabai ilgi  biggrin.gif
*

Tai jo, tokioj minioj sunku ir pastebeti biggrin.gif O tu su savo kukuliais buvai?
Viktute
QUOTE(stellcis @ 2005 02 21, 11:07)
Tai jo, tokioj minioj sunku ir pastebeti biggrin.gif  O tu su savo kukuliais buvai?
*

ne blink.gif cia yra mamyciu, kurios raso, kad su vienu vos susitvarke, isisvaizduok kas man butu jai as su dviem dar nevaiksciojanciais ir viena blink.gif
savo zuikiais dar spesiu pasigirti blush2.gif
murzinyte
Supermama, prašau paaiškinti:

Galerijoj tavo įkelta foto yra 94494 baitų, o man neleidžia net 48506 baitų įkelti - rašo per didelis failas g.gif Kur per didelis, kad jau nebesimato nieko nuo to mažinimo... umn.gif lens.gif
stellcis
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 21, 11:05)
Taip apsirengusi buvo Žvaigždutės Adrijytė  biggrin.gif
*

Vava dekavoju labai biggrin.gif Tai jei kas nuvotkinot Zvaigzdutes Adrijyte su stellcio Gabija (raudonai aprengta mergyte) laukiu nuotraukyciu !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SuperMama
muzinyte, skirtingoms dalyvių grupėms skirtingi leidimai nustatyti. mirksiukas.gif
Geriau permesk visas gimtadienio foto man į paštą (info@supermama.lt). smile.gif
Fantalux
Ar galima nuotraukytes deti cia g.gif blush2.gif
ACIU UZ SAUNU GIMTADIENI thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Martini
matosi, kad labai smagu buvo thumbup.gif
gaila, kad ir mus ligos pakirto, todel ir nepasirodem, o taip ruosemes sad.gif
stellcis
QUOTE(Viktute @ 2005 02 21, 11:10)
ne  blink.gif  cia yra mamyciu, kurios raso, kad su vienu vos susitvarke, isisvaizduok kas man butu jai as su dviem dar nevaiksciojanciais ir viena  blink.gif 
savo zuikiais dar spesiu pasigirti  blush2.gif
*

tai jo... be pagalbos be sansu butu issiversti... Sproginejantys balionai, surmulys, rekaujantys vaikiukai smile.gif
Aurėja
QUOTE(Aneta @ 2005 02 21, 08:06)
Gal galiu kam nors atsiusti nuotrauka,kad idetumet.Turiu su vaikuciais sokanciais Du gaidelius rolleyes.gif
*

aureja@delfi.lt siųsk mirksiukas.gif
murzinyte
QUOTE(SuperMama @ 2005 02 21, 12:23)
muzinyte, skirtingoms dalyvių grupėms skirtingi leidimai nustatyti.  mirksiukas.gif
Geriau permesk visas gimtadienio foto man į paštą (info@supermama.lt). smile.gif
*

Gerai smile.gif
murzinyte
Fuf, vat išsiunčiau 13 nuotraukyčiu smile.gif
Lauksim kol įkelsi smile.gif
daliuke
Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie cry.gif o tiek geru kadru buvo... Zinau, kad kazkas fotikino, kaip mano mazoji ( raudonai aprengta, su mazytem garbanelem gale) ant laiptu padejo ir glaustesi, berods, su Chikony dukrele ar zvaigzdutes, (sorry mamytes, kad jau susimaisiau... sad.gif)  (na, tokia smulkute spartuole su juodai balta suknyte ir mano mazoji bande dar segtuka rozini prisegti:) ) Tai, jei kas supratot, atsiuskit plz, nuotraukeliu  blush2.gif ex, juk taip norisi nors koki prisiminima tureti  blush2.gif
*

As cia fotkinau ir apskritai prifotkinau daugiau nei simta kadru ax.gif Atsitempiau fotika siandien i darba, galvoju, perkelsiu nuotraukeles, ale laida tai pamirsau... verysad.gif Taigi, nuotraukos is daliukes fotiko bus tik rytoj 4u.gif

p.s. ten zvaigzdutes princesyte buvo wink.gif
klumpele
Ir mes noretume padekoti supermamai uz tokia saunia fiesta, ir superini torta thumbup.gif
Nors musu bambizei tik 8men , bet jai teatriukas irgi patiko biggrin.gif tik gaila kad trumpai pabuvome , nes mazulka norejo valgyti ir mieguliuko smile.gif
gogra
Na turbut kvailas prasymas, anyway pabandysiu... Aisku labai liudna, bet per skubejima palikome fotoaparata namie cry.gif o tiek geru kadru buvo... Zinau, kad kazkas fotikino, kaip mano mazoji ( raudonai aprengta, su mazytem garbanelem gale) ant laiptu padejo ir glaustesi, berods, su Chikony dukrele ar zvaigzdutes, (sorry mamytes, kad jau susimaisiau... sad.gif)  (na, tokia smulkute spartuole su juodai balta suknyte ir mano mazoji bande dar segtuka rozini prisegti:) ) Tai, jei kas supratot, atsiuskit plz, nuotraukeliu  blush2.gif ex, juk taip norisi nors koki prisiminima tureti  blush2.gif
*

su segtuku kadras tikrai buvo uzfiksuotas ir zinau pas ka, tai jeigu nepratryne (nes mes be vaikuciu buvom, tai svetimus stebejom), tai pasakysiu, kad tau persiustu. Ir dar toks siltas apsikabinimas buvo uzfiksuotas ant laiptu tongue.gif Parasyk man i AZ savo meila, kur galima bus atsiusti, jeigu bus dar likusios

Grazus renginys, o vaikams tai si vis rojus buvo thumbup.gif
stellcis
QUOTE(rugija @ 2005 02 21, 13:09)
su segtuku kadras tikrai buvo uzfiksuotas ir zinau pas ka, tai jeigu nepratryne (nes mes be vaikuciu buvom, tai svetimus stebejom), tai pasakysiu, kad tau persiustu. Ir dar toks siltas apsikabinimas buvo uzfiksuotas ant laiptu tongue.gif  Parasyk man i AZ savo meila, kur galima bus atsiusti, jeigu bus dar likusios

Grazus renginys, o vaikams tai si vis rojus buvo thumbup.gif
*

thumbup.gif mano meilas stellcikas@yahoo.com smile.gif Labai lauksiu ir labai aciu biggrin.gif
Li ute
4u.gif Buvo labai faina 4u.gif
Nors beveik nieko nepazinojau... nedrisau uzkalbinti... blush2.gif bet man labai patiko. Visos mamos tiesiog SUPER thumbup.gif : ir grazios, ir linksmos, ir vaikucius savo taip myli!!! O besilaukianciuju stalelis thumbup.gif, na tikros linksmuoles - maciau kaip fotkinosi savo pilvukus apsikabinusios - kur ta nuotraukele? Pasirodykit!
Mano mergytei svente labai patiko - dalyvavo visur! Mamyte irgi prizeli laimejo ax.gif
Buvo thumbup.gif
Fantalux
Nuotraukas sukelsiu cia 4u.gif . Labai daug blink.gif , nelabai ka pazistu tongue.gif ax.gif , bet gal pazinsit save 4u.gif 4u.gif 4u.gif
doh.gif Sugalvojau smile.gif , sunumeruosiu nuotraukas - taip gal bus lengviau atsirinkt kur cia kas ax.gif .
Oficiali dalis:
1) user posted image
2) user posted image
3) user posted image

4) user posted image
5) user posted image
6) Stovi Eri user posted image
7) Eri Migle user posted image
8) user posted image
9) user posted image
10) Sedi mano Barbora, Kristoo su Vytaute user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.