o kuo klijavai?
uzlasinau viena lasiuka permatomo nagu lako ir prispaudus palaikiau pora sekundziu
Man rudi buvo graziau
man irgi.norejau pedutes padaryt,bet is tokiu dideliu nesigavo.todel nukabinsiu ir geriau kur nors kitur panaudosiu.ir dar kart bandysiu nusipirkti,tik jau kitur
QUOTE(smilsee @ 2007 09 27, 16:12) iki siol laike.ir tikrai gerai. o cia nulupau senuosiu ir priklijavau kitus: ![]() tik esu labai nepatenkinta O kaip faina,tada gal ir aš ateityje pabandysiu ką nors taip pagrąžinti...
na ir as pagaliau pasituningavau savo mobilu swarovskio kristalais,tik dar iki galo nepabaigiau,labai jau daug darbo
Patariu visoms klijuoti geriau su super klijais. Niekada dar neturejau svarovskiu bet siaip visus stikliukus, svarovskio pakaitalus
ir dar skaiciau kazkas sake del karstu kliju, kad jie nesiklijuoja prie stiklo, tai galiu uztikrinti, kad puikiai klijuojasi....gal pacios "lazdeles" kazkokios kitokios....
na va,po simto metu parodysiu savo darbeli
as taip pat esu dekoravusi savo telefoniuka, tai pasirodysiu
http://i261.photobucket.com/albums/ii60/er...ta/DSC06842.jpg
aistukke, labai graziai papuosei telefona, man irgi patinka blizguciai
aistukke kiek uzeme laiko? Labai grazu
super
Telefonas atrodo nuostabiai
As pritariu aistules telefono groziui, bet man visa vaizda gadian maiselis.
Telefona skaip is VOUGUE zurnalo, o maiselis kaip is nevykusiu rankdarbiu skyrelio. Sorry, bet tokia jau as esu, ka galvoju ta sakau. Mars gamintis tokio pacio nerealaus maisiuko. QUOTE(Domė @ 2008 09 22, 21:26) As pritariu aistules telefono groziui, bet man visa vaizda gadian maiselis. Telefona skaip is VOUGUE zurnalo, o maiselis kaip is nevykusiu rankdarbiu skyrelio. Sorry, bet tokia jau as esu, ka galvoju ta sakau. Mars gamintis tokio pacio nerealaus maisiuko. Juk telefona rodosi, ne maiseli
merginos o tie klijai is svirkstu gadina pavirsiu? noriu dekoruoti savo ipod, bet momentas sugadina pavisriu o kartais net ir patys svarovskiai neblizga nuo jo.. su jokiu nagu laku tikrai neklijuosiu, noriu kokybiskai pasidaryti, tik nzn kokie klijai tvirtai laikytu ir negadintu pavirsiaus ?
QUOTE(aurelijyte @ 2008 10 05, 11:28) merginos o tie klijai is svirkstu gadina pavirsiu? noriu dekoruoti savo ipod, bet momentas sugadina pavisriu o kartais net ir patys svarovskiai neblizga nuo jo.. su jokiu nagu laku tikrai neklijuosiu, noriu kokybiskai pasidaryti, tik nzn kokie klijai tvirtai laikytu ir negadintu pavirsiaus ? As is senuku pirkau klijus,bet jie brangoki ten panasiai kaip momento kiekis,o kainuoja apie 15lt. Be to kur kaune yra Mickeviciaus gatvej papuosalu parduotuve,priesais sodra,butent is ten ir pirkau svarovskius,yra ir kliju,tik dabar ju kainos nepamenu Sveikos, man irgi patinka swarowski kristaliukai http://public.fotki.com/ladyinwhite/swarowsky/
Esu labai nusivylusi
Buvau silver cityje, klausiau ar neitu tu aplikaciju uzklijuoti ant telefono, tai i mane ziurejo kaip i kokia kosmonaute Tada klausiau, ar jos klijuoja tas aplikacijas pacios, tai sake taip, priklijavimas kainuoja tiek pat kaip ir vienas akmenukas. Nu gerai, sakau, skaiciuokit kiek toms pedutems reiks, tai pasirodo ir klijus super duper reiks pirkti uz 65, ir nesvarbu kiek isnaudosiu Ir galu gale buvo man isdrosta tiesiai i akis, kad tik ant audinio gali priklijuoti, o ant telefonu nera pasaulyje tooookiu kliju, kad laikytu Tai kaip ta tlf pasipuost??? Na, jau labai brangiai tam silver city gaunasi - uz klijavima gal logiska kaina, bet, kad klijus reiks pirkti uz 65 Lt, kuriu panaudos kelis lasus ir viskas QUOTE(ladyinwhite @ 2008 11 23, 22:15) Sveikos, man irgi patinka swarowski kristaliukai http://public.fotki.com/ladyinwhite/swarowsky/ Cia taip super grozis Man idomu, kiek uz toki grozi sumokeai? ar cia po blatu?
Va mano buvęs telefonas, gaila jau nebeturiu, bet naują taip pat bandau apsvarovskiuoti.
QUOTE(inore @ 2009 01 15, 19:37) Va mano buvęs telefonas, gaila jau nebeturiu, bet naują taip pat bandau apsvarovskiuoti. labai grazu
Siandien zurnale viename maciau,kad Zvonke savo batus su svarovskiukais papuose.
Zvonke nebutu zvonke be tokiu blizguciu, tikra sarka
merginos o gal kas galetu ikelti kliju su kuriais klijuojat svarovskius nuotrauka, nes nuejus i parduotuve pasiklydau ivairiu kliju pasiuloje, o ir kainos kaikuriu labai kandziojas. Aciu
QUOTE(Auxė @ 2009 01 22, 22:21) Na tavo vietoje nebūčiau aš tų kristalėlių dėjusi ant šito telefono, gal kur kitur panaudojusi geriau pritariu, reik labai ziuret ant ko ir kaip klijuoji. Daznai tokie dabreliai atrodo pigiai ir visiskai neskoningai, bent nuotraukoj. Labai reikia derinti spalvas, jei telefonas nevienspalvis, tai gal geriau zaist su kristalu dydziais o ne spalvom. Man taip pat negrazu, jei uzdengiami ar nevykusiai bandomi paslept originalus uzrasai. Negrazu kai uzklijuota ne labai kruopsciai. neturi matytis, kad tai tavo pacios ranku darbas
Kiti telefoniukai tirkai gražiai apklijuoti, galbūt mergaitės dagiau dirbusios su tais kristalėliais
Gal kas dar ką tturite pasirodyti ?
Aš irgi užsidegiau telefoną papuošti kristaliukais, nusipirkau tokius labai nedidukus, klijuosiu jaučiu su klijais nagams - būna kioskeliuose, girdėjau, kad laiko super
Bet man kitas klausimas kaip tokius mažiukus suimat ir tiksliai uždedate į norimą vietą. QUOTE(Kozete @ 2009 01 23, 12:10) Aš irgi užsidegiau telefoną papuošti kristaliukais, nusipirkau tokius labai nedidukus, klijuosiu jaučiu su klijais nagams - būna kioskeliuose, girdėjau, kad laiko super Bet man kitas klausimas kaip tokius mažiukus suimat ir tiksliai uždedate į norimą vietą. su pincetu tiktai, kitaip tai niekaip as tai ir labai noreciau kazka su tais blizguciais apklijuoti. ant mano dabartinio telefono, tai neverta
Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan
QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 13:59) Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan Linuxox, jei ne paslaptis, is kur uzsakinejai? QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 14:59) Man irgi ta liga uzejo,negaliu kaip man grazu,ir ant saldyvo uzsiklijuociau as ju,pvz.:maziau esk!!! ar pan o kiek kristaliukai kainuoja ten? butinai pasirodyk kai ka grazaus padarysi cia vienos forumietes albumas, jame yra paveiksliuku ivairiu, manau kad tikrai butu galima minciu pasisemt ir kristaliukus klijuojant QUOTE(Auxė @ 2009 01 22, 22:21) Na tavo vietoje nebūčiau aš tų kristalėlių dėjusi ant šito telefono, gal kur kitur panaudojusi geriau Na viskas ismokstama ir ateina su patirtimi sekmes visoms kuryboje ir pabandymuose
As internete pirkau,tik greitai is USA neateis...
va koki grazu radau, ir as tokio noreciau http://www.myblingring.com/images/300x400/...d_Star_Back.jpg ir cia labai grazu http://i180.photobucket.com/albums/x176/fa...whishbrush2.jpg QUOTE(varnikė @ 2009 01 19, 17:12) Tiksliai negaliu opasakyt, bet virš 1000 tikrai sunaudojau. QUOTE(~saulyte~ @ 2009 01 22, 17:13) Na kad jau seniau esu mačius ne tik Zvonkes batus, beje pati irgi turiu dvejus pasidekoravus klristaliukais, rankinuką taip pat.
O as jau traferetus darausi,visokiu ornamentu ieskau,jau kad klijuosiu tai klijuosiu
|