Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pagimdžiau prieš 3 mėn. - labai "traukia"akį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Svajone
Zodziu...Ta akies "traukima"( nezinau kaip kitaip ji pavadinti...tiesiog ikyriai tempia, tarsi tvinksi akies kampas) pajutau, gal pries pora savaiciu. Vyras sako, kad cia nuo neissimiegojimu - tipo, nerviniu pagrindu sad.gif Gal turit patirties siuo klausimu? Gal reikia deti koki kompresa ar ka ? unsure.gif
Maitinu pati. Leliai beveik 3 men. Sakau, gal organizmas nusilpo? Ka manote jus, mamytes?
crocus
Vat kai perskaičiau,Svajone,atsiminiau ir man taip buvo. Nervino,bet jokių priemonių nesiėmiau-patampė ir praėjo...
Faithful
Praeis tuoj pamatysi..Man taip buna kai nedamiegu...ar pervargstu.Gerai vyras sako kad cia nerviniu pagrindu rolleyes.gif
agnute
QUOTE(batuta @ 2005 02 11, 21:36)
Net geda rasyti, kad  jau antra vaika auginanti mama galejo taip neapsiziureti. Dabar musu Augustui jau puse metu. Jis gime 4230g, o dabar yra 9700g (maitinu pati + darzoviu kosytes) .Nuo 1 men gyd. liepe naudoti vitD po 2 lasus. VAistineje paprasem vitaminoD, bet bet kadangi ir vyresnei mergaitei naudojom D2, abejoniu neiskilo. Nuo 3 men.  gyd. padidino doze iki 3 lasu. Einant 5-tam men. suzinojau apie D3 ir puoliau i panika suskaiciavusi TV vienetus ir nuo to laiko daviau D3. Apie tai pasakaiu gyd. eilines apziuros metu, taciau gyd. nieko neatsake ir toliau liepe vartoti D3 po 3 lasus. Ar yra tyrimai nustatyti perdozavimui? O gal nieko baisaus dar nebus ivyke, nes kartais uzmirsdavau vit. suduoti. Meldziu, atsakykit.
*

Nieko tokio. D2 yra ne tokia aktyvi d vit forma. Viskas gerai baigesi, rachitas, kaip suprantu neissivyste. Dabar vartokit D3 rolleyes.gif rolleyes.gif
agnute
Cia kazkur ne ten nugrybavo mano atsakymas.
Del to akies traukimo, isgerk MGB6 po 1tab. -2-3k/d
mamose
Man taip aki trauke pora dienu, ypac, kai apie tai intensyviai galvojau. Kai pamirsau, eme ir praejo smile.gif Stenkis pamirsti ir nesigilinti i tai, greiciau praeis wink.gif
Svajone
Supratau. smile.gif Na, jau vien suzinojus kad taip yra ne man vienai - palengvejo ant dusios mirksiukas.gif Aciu, mamusytes, uz paguoda! biggrin.gif
vuili
visko pasitaiko smile.gif
mamaLina
Man taip budavo kai jaunystej per ilgai prie kompo sededavau. Praejo
Kostina
Ir man taip buvo panašiai 3 mėn. po gimdymo . Plius dar širdis permušinėjo. blink.gif Tai paprastus multivitaminus pakeičiau į New nordic nėščioms ir maitinančioms moterims. Ir padėjo. g.gif Matomai organizmui kažkokių medžiagų truko.
saltrune
čia B grupės vitaminų trūkumas taip pasireiškia- greičiau praeis, jei pagersi nusipirkus (ar bent nėščioms ir maitinančioms skirtų multivitaminų) wink.gif
vilmic
Man trauko, kai nervinuosi blink.gif
Čili
magnio trukumas arba vit. B smile.gif
remka
Man irgi buvo,bet pagėriau vitaminų ir praėjo..... smile.gif
Vilmoshka
Manau, šitas akies "traukimas" arba "trūkčiojimas" nepriklauso nuo to, pagimdžiusi ar ne. Tiesiog mažiau nervuotis ir gert vitaminus mirksiukas.gif
karsoniux
tai yra nervinis tikas mirksiukas.gif mamytes gerkit vitaminus ir maziau nervuokites:) ir bus viskas gerai bigsmile.gif
Mikasiene
Man 3 mėn po gimdymo irgi su kaire akim problemų buvo. Ir kraujagyslės trukinėjo ir nuolat perštėdavo. Teko net vaistus lašinti.
Manau, kad tai dėl vitaminų trūkumo, nes leliukai iš mūsų visą kas geriausia su pienuku pasiima, mamai lieka tik atliekami vitaminai biggrin.gif
dzhina
QUOTE(Mikasiene @ 2007 01 11, 15:40)
Man 3 mėn po gimdymo irgi su kaire akim problemų buvo. Ir kraujagyslės trukinėjo ir nuolat perštėdavo. Teko net vaistus lašinti.
Manau, kad tai dėl vitaminų trūkumo, nes leliukai iš mūsų visą kas geriausia su pienuku pasiima, mamai lieka tik atliekami vitaminai  biggrin.gif
*

Man irgi taip buvo, baisiai tas akies trukciojimas nervindavo, o nuo to turbut dar labiau trukciodavo, bet po kurio laiko kazkaip savaime pradingo, net nepastebejau thumbup.gif
ingakric
as irgi vartojau vit. su mg ir praejo
Vanileee24
magnesium diasporal mirksiukas.gif
dzhina
QUOTE(Vanileee24 @ 2008 04 08, 00:43)
magnesium diasporal mirksiukas.gif
*

labai padeda, naudojau ir nestumo metu ir dabar thumbup.gif
šneider
Aga, ir man tas akies timpčiojimas nervina doh.gif
Vaistinėj paklausiau, tai sakė magnio trūkumas. Bet nespėjau jo nusipirkt, praėjo.
Rutukas111
4u.gif
ativel
Man irgi buvo po antro vaiko YPATINGAI doh.gif paeiliui traukdavo viena aki, tai kita doh.gif Pageriau vitaminu su magniu ir padejo ir praejo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.