Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Amelija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mistika.
Labutis visoms group.gif
Norėtume su vyru paklausti jūsų ką manote apie šį vardą Amelija ?
Jei galite pasidalinkite ir kitokiais mergaičių vardais. ax.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Mistika. @ 2007 08 21, 12:10)
Labutis visoms  group.gif 
Jei galite pasidalinkite ir kitokiais mergaičių vardais.  ax.gif
*

visai gražus vardas. tik labai jau nelietuviškas. o reikšmė irgi nekokia schmoll.gif Amalija (04.21, 07.10), Amelija – senovės vokiečių: „kova“
amelle
man visai grazus smile.gif kai perskaiciau varda is karto prisiminiau filma apie amelija is monmartro smile.gif
Kamelja
Labai grazus vardas thumbup.gif
Jeigu netycia gimtu mergyte mums tai bus Amelija. Kiek radau tai sen. vok. vardas reiskia kovotoja. rolleyes.gif
As nedvejociau ir neabejociau tikrai mirksiukas.gif
Meka Pinavija
O man nepatinka, kažkoks per saldus rolleyes.gif
*Citra*
Man grazus bigsmile.gif
kamileh
Pritariu kelioms pasisakiusioms - pernelyg saldus ir pernelyg nelietuviškas;]
Mistika.
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 21, 13:17)
man visai grazus  smile.gif kai perskaiciau varda is karto prisiminiau filma apie amelija is monmartro smile.gif
*

O kas tai per filmas ? 4u.gif Man šitas vardas asmeniškai gražus bet labai įdomi kitų nuomonė smile.gif kaip kitiems šis vardas? rolleyes.gif Ačiū labai visoms pasakius savo nuomonę apie šį vardą. bis.gif
Giedrė
Labai labai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
amelle
QUOTE(Mistika. @ 2007 08 21, 23:13)
O kas tai per filmas ? 4u.gif 
*

prancuzu komedinis filmas apie tokia amelija,nesenai rode per tv 4u.gif vaidina tokia Audrey Tautou,jei ka sako smile.gif
*Lina*
man nelabai patinka schmoll.gif
blue kristal
Man labai gražus šis vardas aš irgi galvojau,jeigu gims mergaitė,pavadinsiu Amelija arba Emilija. smile.gif
Žanetyte
Man labai grazus ir svelnus o isivaizduojant jauna mergina, ji man atrodo tokia elegantiska, daili, man labai grazu drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
joločka
Gražus 4u.gif Kadangi irgi laukiuosi mergytės, tai šis vardas yra vienas iš išrinktųjų blush2.gif
ANDRUTIS
man negrazu visai.
vyšniux
Grazus wink.gif
Gulia
Puse velnio mirksiukas.gif
Turime pazistama mergaite 2 men.vyresne uz sunu-tai gal jau pripratom g.gif ,bet pirma karta isgirdus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
JulieTa
Superine tema lotuliukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
esu be galo patenkinta turedama dukra Amelija is didziosios A bigsmile.gif atitinka jinai sita varda 100proc. net patobulintas variantas AMELIUZAS biggrin.gif
Mistika.
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 22, 09:54)
prancuzu komedinis filmas apie tokia amelija,nesenai rode per tv  4u.gif vaidina tokia Audrey Tautou,jei ka sako  smile.gif
*

Dabar žinau šitą filmą atrodo smile.gif
rence*
Man labai grazus vardukas Amelija, trumpiau Amelyte..Toks manau dar neispopuliarejes kaip Emilija o is skambesio panasus. Man dar grazu Aukse ir Aiste 4u.gif
wilmata
grazus. thumbup.gif
light blue
Švelnus ir minkštas, mano mamos pats pačiausias, bet mano mažiukei mes jo neišrinkome, Mb nepatiko. Man gražu. Turėtų būti tokia švelni, labai moteriška būtybė su tokiu vardu 4u.gif
Karolinos Mama
Amelija iš Monmarto lotuliukas.gif
ačiukas
Man labai grazus 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Aliondra
Man labai gražus. Nemanau, kad jis labai nelietuviškas. Mano proprosenelė buvo Amelija. Tais laikais kažkaip nelabai gal graibstė iš kitur vardus. Iš pradžių dar galvojau, kad senelis apsirinka, gal ne taip ištaria, bet paskui įsitikinau, kad neapsirinka.
noriu_nenoriu
Graus, tik kad labai jau su tuo film asocijuojasi smile.gif
Sophi
Man labai gražus vardas bigsmile.gif
Jolea
Man Amelija vardas labai grazus ir pati svarsciau duoti savo lelytei si varda, bet atsisakiau del to, kad nenorejau kad darzelije ir mokykloje butu daug bendravardziu, kad netektu vadinti Amelija mazoji, Amelija didzioji ir t.t.
Bet vardas tikrai super thumbup.gif
Tomutia
Lb gražus vardas thumbup.gif
gita.
Grazus vardas ,bet is karto su filmu asocijuojasi ir aktore ten vaidinusia ax.gif
sviecia
Pavadinau savo mergyte situ vardu dar pries visiem girdetam filmui pasirodant. Ilgai rinkau, ieskojau, atrinkinejau. Taigi, galvoju, saunus, nesunkiai istariamas ir mano mergaitei tinkantis vardas smile.gif Irrrr cia tau! Filma apie Ameli is Monmartro lietuviai isverte "AMELIJA is monmartro", na ir ka, pilna mergaiciuku situ vardu Lietuveleje atsirado sad.gif
Bus mano panele klaseje viena is keliu Ameliju smile.gif)) Na, ka padarysi smile.gif
O vardas nieko wink.gif Svarbu kad zmogui tiktu
giedrullia
Man mielas šitas vardas. Tik labai asocijuojasi su 'Amelija iš Monmarto" smile.gif
Shypsnele
Man labai grazus sis vardas. O shiaip manau, kad nera tokio vardo, kuris visiems butu labai grazus. Juk tada visi vienodais vardeliais butume.
Bet pagal save galiu pasakyti, kad labai faina, kai vardas yra retas. Mano retas vardas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiais vardeliais. Tik zinoma, nepritariu tokiems vardams, kuriuos mintinai mokytis metus reikia arba net istarti neimanoma...
indra*
labai grazus vardas, ir asociacijos su Amelija is Monmartro grazios wub.gif
ir lietuviskesnis vardas Adelija man labai patinka. ir dar Gertrūda 4u.gif
vhillmute
[quote=indra*,2007 08 30, 09:03]
labai grazus vardas, ir asociacijos su Amelija is Monmartro grazios wub.gif

as pritariu visiskai.... smile.gif
jbs
QUOTE(Mistika. @ 2007 08 21, 11:10)
Labutis visoms  group.gif 
Jei galite pasidalinkite ir kitokiais mergaičių vardais.  ax.gif
*

Manau, kad tai vardo Emilija kita forma.
ameliute
Davem savo mergytei si varda, o tiksliau buvom su MB susitare jei gims mergaite duos varda jis ,jei berniukas as. MB labai grazus sis vardas,man irgi . Bet vardo to ir verta jinai. Kovoja uz savo norus lotuliukas.gif doh.gif
melynasuknele
Man labai gražus vardas Amelija smile.gif toks mielas ir romantiškas biggrin.gif
Jasper
Man tai pakankamai šiurpus vardas. Išvertus iš lotynų kalbos reiškia - neturintis galūnių schmoll.gif
_Mirtišė_
Amelija – senovės vokiečių: „kova“.
idea fix
Man nelabai g.gif Vienas iš gausybės panašių vardų (Emilija, Kamelija, Elija....).
Siūlyčiau jo vietoje Silviją arba Liliją. 4u.gif
Moliūgėlė
Grazus vardas... wub.gif
dar labai labai labai patinka vardas Adelija... wub.gif wub.gif wub.gif
*KAJA*
Man kazkaip vardukai tokie asocijuojasi su klasika, prabanga doh.gif ir tokie "islaikyti" vardai.

Amelija, Lidija, Otilija, Patricija, Sofija, Marija...
Jeta
Amelija iš Monmarto smile.gif Labai gražus vardas 4u.gif
Linutelia
Amelija labai grazus, Amelyte wub.gif
Chippie
Labai grazus vardas wub.gif

Tika as rasyciau AMELIA be J
Utah
Na grazus vardas, bet as asmeniskai tokio nesirinkciau, nes labai jau populiarus ir toks siek tiek popsinis...
jolituze
Man be galo grazus vardas.As savo dukrytei norejau duot,bet MB kazkaip sako,kad labai grieztai skamba tas vardas.Tai susvelninom ir pavadinom Emilija biggrin.gif
l'eau
kažkoks skystas schmoll.gif o mažybinė forma išvis..
Gita_jj
grazu, bet savo vaiko nevadinciau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.