www.travian.lt - Čia strateginis žaidimas su kitais žmonėm. Lyg ir nereikalauja daug laiko. Anksčiau mėgdavau Simsus pažaisti
ir aš užsikabliavau.. labai fainas žaidimas
Oi kiek daug tokių esu anksčiau žaidusi
Reiks išbandyti ir šitą
Žaidžiau, visiška nesamonė. Gal dar kokių žinot?
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 26, 14:15) Atsiprašau, turėjau omeny zebra.lt http://www.zebra.lt/zaidimai MATRICA žaidimas dešinėj. QUOTE(Makalius @ 2007 08 26, 14:17) Sakau kažkas ne to
aš prieš pusmetį buvau užsikabinus ant mahjongo (http://www.freegames.ws/games/boardgames/mahjong/freemahjong.htm). paprastas, bet kabinanatis, kadangi neina laimet dažnai
tia jeigu kas zaidziat travian.lt pasidalinkit patirtimi ir ispudziais
na o as ligi siol esu uzsikabliavusi losti ivairius priszus per radija...tiesiog skambini, atsakai i klausima ir gauni priza
neseniai ir as siam zaidime uzsiregistravau
QUOTE(godive @ 2007 08 27, 12:46) Na, koks tavo nickas, kokios koordinates? Aljansų lietuviškų daug, aš pati priklausau LKD aljansui Tai pasakyk, kokios tavo koordinates, gal netyčia čia aš tave užpuolus buvau
mano dukra zaidzia
gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo
kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti? kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 28, 22:14) gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti? kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos QUOTE(Enimdreja @ 2007 08 28, 22:30) aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos aisku..aciu
godive, vakar aš tau atsiunčiau truputį resursų-kada jau turėsi-atsigausi po užpuolimo, tada gražinsi
na lyg ir nereikia
Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 11:16) na lyg ir nereikia Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo Ambasadą turiu jau seniai, tik va kariuomenės dar nesukūriau
Nu idomu, kas cia per daiktas, gal visai ir nieko laikui darbe prastumt...
na va, ash irgi uzhsikabinau
beje, kazkada sirgau kita manija: www.thecrims.com
Nu va, as irgi jau uzsikabinau, kazkas bande vakar uzpult, bet kaip suprantu nieko nepese
mane vakar irgi pirma karta puole, tai gavo 9 vnt. medzio
Kuriam supermamu aljansa
Va as irgi norejau sakyt, kuriam supermamu aliansa....
ash jau aljanse
Eos, sukuriai aliansa???
Aš buvau LDK, dabar eisiu i LT-K2 aljansą. Eos, o tu pati sukūriai ar įstojai?
Istojau i Titans
manai or man praverstu istoti i aljansa
Nu va, sukuriau
tai tu, Eos, turbut arba ringo, arba ramune arba Recon?
QUOTE(Citriniukas @ 2007 09 13, 13:02) butinai prisiregistuosiu i si zaidima ir bandysiu i si aljansa istoti tik dar nieko nieko nesuprantu is to zaidimo iskur gauti kariu? Papildyta: m....o kokios supermamos aljanso kordinates? ir jai galit prasau nepulkit manes as OrangeDream QUOTE(Eos @ 2007 09 15, 10:09) as Izide Tai tada keik supratau, tai tu ramune? OrangeDream, karius reikia treniruoti pasistacius kareivines. Tik tam reikia atitinkamo keikio resursu: pvz treniruojant legionierius reikia medzio 120, molio 100, gelezies 180 ir grudu 40 |