Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Strateginis žaidimas
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Arna78
www.travian.lt - Čia strateginis žaidimas su kitais žmonėm. Lyg ir nereikalauja daug laiko. Anksčiau mėgdavau Simsus pažaisti smile.gif Reiks vyrui vakare papasakot, jis irgi tokius mėgsta.
FoxBlau
ir aš užsikabliavau.. labai fainas žaidimas thumbup.gif Gal pasakyk, kokiu nicku esi užsiregistravus, tuomet žinotume, kad nereik vienai kitos pulti mirksiukas.gif
Cukrute
Oi kiek daug tokių esu anksčiau žaidusi doh.gif

Reiks išbandyti ir šitą ax.gif
Abatija
Žaidžiau, visiška nesamonė. Gal dar kokių žinot?
Makalius
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 26, 14:00)
Žaidžiau, visiška nesamonė. Gal dar kokių žinot?
*

Yra zebralt ax.gif ale man nė vienas neįdomus...
Abatija
QUOTE(Makalius @ 2007 08 26, 14:09)
Yra zebralt  ax.gif ale man nė vienas neįdomus...
*

Kas per zebralt? biggrin.gif nieko nesuprantu blush2.gif
Makalius
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 26, 14:15)
Kas per zebralt? biggrin.gif nieko nesuprantu   blush2.gif
*

Atsiprašau, turėjau omeny zebra.lt biggrin.gif

http://www.zebra.lt/zaidimai MATRICA žaidimas dešinėj.
Abatija
QUOTE(Makalius @ 2007 08 26, 14:17)
Atsiprašau, turėjau omeny zebra.lt biggrin.gif

http://www.zebra.lt/zaidimai MATRICA žaidimas dešinėj.
*

Sakau kažkas ne to biggrin.gif Įdomus?
Ryzel
aš prieš pusmetį buvau užsikabinus ant mahjongo (http://www.freegames.ws/games/boardgames/mahjong/freemahjong.htm). paprastas, bet kabinanatis, kadangi neina laimet dažnai biggrin.gif
Makalius
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 26, 15:07)
Sakau kažkas ne to  biggrin.gif Įdomus?
*

Man tokie žaidimai online, švelniai pasakius, ne prie širdies, tai NE schmoll.gif
tinginiuke
tia jeigu kas zaidziat travian.lt pasidalinkit patirtimi ir ispudziais ax.gif
grafkė
na o as ligi siol esu uzsikabliavusi losti ivairius priszus per radija...tiesiog skambini, atsakai i klausima ir gauni priza smile.gif na mano manymu tai gera priklausomybe lotuliukas.gif thumbup.gif
godive
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 26, 22:15)
tia jeigu kas zaidziat travian.lt pasidalinkit patirtimi ir ispudziais ax.gif
*

Per savaitgalį gavau į kaulus doh.gif Nušvilpė mano resursus verysad.gif
Gal steigiam aljansą? mirksiukas.gif
tinginiuke
neseniai ir as siam zaidime uzsiregistravau biggrin.gif naujoke esu tai dar neviska zinau blush2.gif ax.gif
FoxBlau
QUOTE(godive @ 2007 08 27, 12:46)
Per savaitgalį gavau į kaulus doh.gif Nušvilpė mano resursus verysad.gif
Gal steigiam aljansą? mirksiukas.gif
*

Na, koks tavo nickas, kokios koordinates?
Aljansų lietuviškų daug, aš pati priklausau LKD aljansui mirksiukas.gif
Tai pasakyk, kokios tavo koordinates, gal netyčia čia aš tave užpuolus buvau blush2.gif per savaitgali 7ias gyvenvietes užpuoliau ax.gif
godive
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 28, 10:56)
Na, koks tavo nickas, kokios koordinates?
Aljansų lietuviškų daug, aš pati priklausau LKD aljansui mirksiukas.gif
Tai pasakyk, kokios tavo koordinates, gal netyčia čia aš tave užpuolus buvau blush2.gif  per savaitgali 7ias gyvenvietes užpuoliau ax.gif
*

Mano sostinė - Dalas mirksiukas.gif
FoxBlau
QUOTE(godive @ 2007 08 28, 11:17)
Mano sostinė - Dalas mirksiukas.gif
*

man rodos radau. koordinates berods -23|-37 mirksiukas.gif
godive
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 28, 11:46)
man rodos radau. koordinates berods -23|-37 mirksiukas.gif
*

Aha mirksiukas.gif
Enimdreja
mano dukra zaidzia
tinginiuke
gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo 4u.gif ax.gif
kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti?
kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? blush2.gif
Enimdreja
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 28, 22:14)
gal kas gali paaiskiniti naujokei sio zaidimo 4u.gif  ax.gif
kokia nauda is aljanso?ir kas jame gali dalyvauti?
kaip riekia uzpulti kita gyvenviete?kodel?kaip apsiginti? blush2.gif
*

aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui
Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų mirksiukas.gif ax.gif nes jei užpulsi "patyrusius" tavo kareiviukus gali užmušti
Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos mirksiukas.gif o resursams slėpti didink slėptuvę mirksiukas.gif
tinginiuke
QUOTE(Enimdreja @ 2007 08 28, 22:30)
aljanso prasmė- vieni kitiems aljanso nariai gali siųsti resursus, siųsti karius pastiprinimui-jeigu tau reikia pagalbos-aljanso narių pareigos-padėti kitam aljanso nariui
Užpulti galima tada, kai turi pasistatęs kareivines-tuomet spaudi ant žemėlapio, ant gyvenvites kurią nori užpulti, ir po "paveiksliuku" yra punktas siųsti karius-ten parenki kiek kokių karių siųsti nori ir spaudi ok. Geriau rinkis tuos, kurie turi mažiau gyventojų mirksiukas.gif  ax.gif  nes jei užpulsi "patyrusius" tavo kareiviukus gali užmušti
Tave tavo kariai gins automatiškai-apie tai, jog tave kažkas nori pulti, tau praneš. Jeigu puola su dag karių, geriau nesigink, o visus karius siųsk iš miesto-bet išsaugosi juos mirksiukas.gif  o resursams slėpti didink slėptuvę mirksiukas.gif
*

aisku..aciu mirksiukas.gif tik kad tai karievinei dideliu resursu reikia kuriu dabar mazai turiu ir dar uzpuole mane.o karuomenes neturiu dar doh.gif
FoxBlau
godive, vakar aš tau atsiunčiau truputį resursų-kada jau turėsi-atsigausi po užpuolimo, tada gražinsi mirksiukas.gif
godive
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 07:01)
godive, vakar aš tau atsiunčiau truputį resursų-kada jau turėsi-atsigausi po užpuolimo, tada gražinsi mirksiukas.gif
*

Ačiū ačiū 4u.gif Tikiuosi per šiandien atsigausiu tongue.gif
FoxBlau
QUOTE(godive @ 2007 08 29, 07:09)
Ačiū ačiū 4u.gif Tikiuosi per šiandien atsigausiu tongue.gif
*

Klausyk, jeigu nori-įstok į aljansą mirksiukas.gif
Aš kaip minėjau priklausau LKD, ir tau siūlau smile.gif Parašyk žinutę nariui vidi, sepaz_lt arba DoMizZ mirksiukas.gif
godive
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 08:32)
Klausyk, jeigu nori-įstok į aljansą mirksiukas.gif
Aš kaip minėjau priklausau LKD, ir tau siūlau smile.gif  Parašyk žinutę nariui vidi, sepaz_lt arba DoMizZ mirksiukas.gif
*

Parašiau VIDI, prieš tai buvau rašiusi sepaz, bet tas nieko neatrašė. O kaip tave priėmė? Kažkokias sąlygas turi atitikti ar kaip?
FoxBlau
na lyg ir nereikia g.gif
Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą mirksiukas.gif

O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo mirksiukas.gif
godive
QUOTE(FoxBlau @ 2007 08 29, 11:16)
na lyg ir nereikia g.gif
Tik, kad įstotum turi turėti ambasadą mirksiukas.gif

O šiaip, kaip aiškino, aljansas-tai žmonių grupuotė, kurios nariai vieni kitiems turi padėti: tai yra- atsiųsti pastiprinimą, jeigu kažkam "riesta" ar padėti resursais po gyvenvietės užpuolimo mirksiukas.gif
*

Ambasadą turiu jau seniai, tik va kariuomenės dar nesukūriau cool.gif
Schokata
Nu idomu, kas cia per daiktas, gal visai ir nieko laikui darbe prastumt... g.gif
Eos
na va, ash irgi uzhsikabinau biggrin.gif

beje, kazkada sirgau kita manija: www.thecrims.com
Schokata
Nu va, as irgi jau uzsikabinau, kazkas bande vakar uzpult, bet kaip suprantu nieko nepese thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Eos
mane vakar irgi pirma karta puole, tai gavo 9 vnt. medzio lotuliukas.gif

Kuriam supermamu aljansa mirksiukas.gif
godive
QUOTE(Eos @ 2007 09 04, 10:07)
mane vakar irgi pirma karta puole, tai gavo 9 vnt. medzio lotuliukas.gif

Kuriam supermamu aljansa mirksiukas.gif

*

kuriam thumbup.gif
Eos
QUOTE(godive @ 2007 09 04, 14:21)
kuriam thumbup.gif
*

na ash kolkas tik ambasada pasistachiau, neturiu jokiu kariu biggrin.gif be to nelabai zinau, nuo ko pradet ta kurima g.gif
godive
QUOTE(Eos @ 2007 09 04, 13:32)
na ash kolkas tik ambasada pasistachiau, neturiu jokiu kariu biggrin.gif be to nelabai zinau, nuo ko pradet ta kurima g.gif
*

reikia ambasados lygį kelti, pabandysiu aš
Schokata
Va as irgi norejau sakyt, kuriam supermamu aliansa.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Eos
ash jau aljanse blush2.gif
Schokata
Eos, sukuriai aliansa??? bigsmile.gif
FoxBlau
Aš buvau LDK, dabar eisiu i LT-K2 aljansą. Eos, o tu pati sukūriai ar įstojai?
Eos
Istojau i Titans smile.gif
tinginiuke
manai or man praverstu istoti i aljansa g.gif blush2.gif
Schokata
Nu va, sukuriau supermama.gif aljansa, visos norincios mielai prasom clap.gif clap.gif clap.gif
FoxBlau
QUOTE(Eos @ 2007 09 12, 10:57)
Istojau i Titans smile.gif
*

i titans? GERAS!!! kadangi manes i LT- K2 neprieme, as irgi butent i titans aljansa istojau bigsmile.gif koks tavo nickas?
Eos
QUOTE(FoxBlau @ 2007 09 13, 15:51)
i titans? GERAS!!! kadangi manes i LT- K2 neprieme, as irgi butent i titans aljansa istojau bigsmile.gif koks tavo nickas?
*

visai nepagalvojus vardu uzhsiregistravau doh.gif ieshkok ish R raides biggrin.gif o tavo koks?
FoxBlau
tai tu, Eos, turbut arba ringo, arba ramune arba Recon? rolleyes.gif mirksiukas.gif ax.gif
Eos
QUOTE(FoxBlau @ 2007 09 14, 18:44)
tai tu, Eos, turbut arba ringo, arba ramune arba Recon? rolleyes.gif  mirksiukas.gif  ax.gif
*

na kiek zinau, tokiu vardu kaip ringo arba recon lyg ir neegzistuoja tongue.gif
o tu visgi kuri?
OrangeDream
QUOTE(Citriniukas @ 2007 09 13, 13:02)
Nu va, sukuriau supermama.gif aljansa, visos norincios mielai prasom  clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

butinai prisiregistuosiu i si zaidima ir bandysiu i si aljansa istoti tik dar nieko nieko nesuprantu is to zaidimo g.gif

iskur gauti kariu? g.gif doh.gif
Papildyta:
m....o kokios supermamos aljanso kordinates?

ir jai galit prasau nepulkit manes as OrangeDream
FoxBlau
QUOTE(Eos @ 2007 09 15, 10:09)
na kiek zinau, tokiu vardu kaip ringo arba recon lyg ir neegzistuoja tongue.gif
o tu visgi kuri?

*

as Izide blush2.gif ax.gif
Tai tada keik supratau, tai tu ramune? g.gif

OrangeDream, karius reikia treniruoti pasistacius kareivines. Tik tam reikia atitinkamo keikio resursu: pvz treniruojant legionierius reikia medzio 120, molio 100, gelezies 180 ir grudu 40 mirksiukas.gif
OrangeDream
QUOTE(FoxBlau @ 2007 09 15, 15:56)
as Izide blush2.gif  ax.gif
Tai tada keik supratau, tai tu ramune? g.gif

OrangeDream, karius reikia treniruoti pasistacius kareivines. Tik tam reikia atitinkamo keikio resursu: pvz treniruojant legionierius reikia medzio 120, molio 100, gelezies 180 ir grudu 40 mirksiukas.gif
*

o....aciu rolleyes.gif
OrangeDream
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif man jau sakes teks per nauja registruotis doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.