Sveikutes,
Tureju auksta kraujospudi niestumo metu 160/100. Gulejau ligonineje ir skatino gimdyma 37 savaiciu.Gime grazute mergyte.
Sveikutes, Tureju auksta kraujospudi niestumo metu 160/100. Gulejau ligonineje ir skatino gimdyma 37 savaiciu.Gime grazute mergyte.
Siap tai jau vaistukus skiria gydytojai..Niekada nepasitikek draugiu, neprofesionalu patarimais..Aukstas spaudimas negali buti gydomas ot siaip..Yra skirtingu vaistuku ir gydytojai paskirs tau geriausius..Tai ne juokai!! Pasitikek jais!
Jei nori maitinti tai tai ir pasakyk daktarams - gal galima tu svelnesniu vaistuku didesne doze ar pan..Na gi visokiu varriantu buna..Linkiu sveikateles ir kad spaudimas susitvarkytu!! Sveikinu su dukrytes gimimu Papildyta: Dar del lobetelolio tai bandyk jo uzsienyje ieskoti arba paprasyk kad vaistine tau uzsakytu (tai papildomai kainuos bet jei nera kitos iseities)..
Del kraujo spaudimo ir as turiu problemu,bet tik atsirado po antro gimdymo ir nestumo metu kelis syk gulejau ligonineje,bet maitindama kudiki geriau tik krapu arbatos nes musa spaudima vaistu nesiryzau gert maitindama
esant tokiai problemai butina kreiptis i kardiologa
Iki pastojant pirmą kartą mano kraujospūdis visada buvo 90/60. Nėštumo metu ir po gimdymo liko 120/60. Antrojo nėštumo metu jau buvo 130/70, kartais šokteldavo iki 140/70. Trečiojo nėštumo metu jau buvo kritiška situacija, nes vartojant Dopegyt kraujospūdis kildavo net iki 170/70.
As visa antra nestumo puse geriau vaistus, nes buvo aukstas kraujospudis. maniau, jog pagimdzius jis iskart nukris. deja... pirma savaite pstebejau, kad musa karstis, ismeto demem, bet nemaniau, jog cia spaudimas, nes galvos nespaude ir neskaudejo. bet pasimatavau ir pamaciau, jog spaudimas 180/130
man i nestumo pabaiga kraujospudis eme dideti todel gulde i ligonine ten pagyde iskviete gimdyma,o dabar pogimdymo vis pakyla iki140/110 tada ziauriai skauda galva ir savijauta siaubinga, anksciau tokiu problemu neturejau niekada.nezinau kaip gyditis nes nevisada aukstas.
QUOTE(vlagita @ 2009 03 14, 14:03) man i nestumo pabaiga kraujospudis eme dideti todel gulde i ligonine ten pagyde iskviete gimdyma,o dabar pogimdymo vis pakyla iki140/110 tada ziauriai skauda galva ir savijauta siaubinga, anksciau tokiu problemu neturejau niekada.nezinau kaip gyditis nes nevisada aukstas. Būtinai turi kreiptis į savo gydytoją, kuris paskirs gydymą ir vaistus. Aš po antrojo nėštumo taip pat turiu aukštą kraujospūdį. Geriu vaistus.
noriu paklausti mamyciu, ar praejus tam tikram laikui vis tiek turite bedu su spaudimu ar jis jums susinormalizavo?
mane taip pat domina po kiek laiko susinormalizavo kraujospudis?
as irgi geriu vaistu nuo kraujospudzio, si problema atsirado II - ojo nestumo pabaigoje. jau 7men po gimdymo, sumazino vaistu doze, sake, jei viskas ok, vasara nebereiks gerti. taigi, kaip tikiuosi, tai laikinas kraujospudzio pasisejimas ir su laiku normalizuosis.
QUOTE(kroska19 @ 2011 05 19, 21:03) QUOTE(jurailt @ 2011 05 22, 23:09) as irgi geriu vaistu nuo kraujospudzio, si problema atsirado II - ojo nestumo pabaigoje. jau 7men po gimdymo, sumazino vaistu doze, sake, jei viskas ok, vasara nebereiks gerti. taigi, kaip tikiuosi, tai laikinas kraujospudzio pasisejimas ir su laiku normalizuosis. na matyt visiems skirtingai, smagu, kai susinormalizuoja, bet kai lieka, tai labai sunku
man nėštumo gale pradėjo labai kilti spaudimas,todėl net anksčau gimdyt ūrėjau.praėjus kokioms 2savaitėms po gimdymo spaudimas susinormalizavo
|