Sveikutes
Mano mazylis irgi ciulpia apatine lupyte. Gal tai pozymis kad dantukai dygsta.
maze jei neturi ciulptuko,tai apatine lupa irgi ciulpia
Manišikis ir apatinę lūpytę čiulpė, paskui išmoko viršutinę
na as nepergyvenau, kad maniskis ciulpe apatine lupa, ypatingai ~4 men. .. Dabar paskaiciau , kad daugelis tai "nurasot" dantims...
sveikos.
ale čia dar ne viskas. paskutinis "fintas" tai apskritai topinis - rodo liežuvį ir pučia orą
musu irgi itraukia apatine lupa, man net juokas ima, bet jisai taip i dantukus trina, nes apacioj vel patyne dantenos, manau tikrai del dantuku, kazkaip net nebuvo minties galvot kad kazkas negerai jei taip daro, daro reiskia jam patinka
Maniskis irgi ciulpia apatine lupa, ir dar toki gudru veida nutaiso. Labai juokinga
Aš jau ir sunerimus buvau, bet vaikui nuotaika gera - vis 'buf buf' čiulpdamas lūpytę sako, tai kaip ir nusiraminu. Iš pradžiu bandydavau duoti čiulptuką- bet matyt čiulpti lūpą smagiau ir šį išspjauna - tai ir nekišu. Šiandien tarp tų bff bff taip aiškiai rrr pasakė , kad net pagalvojau, gal pasigirdo (ar imanoma kai dar nera dantu?)- bet matyt mokosi savo vardą ištarti, nes vis jam jį kartoju.
mano sunelis,irgi pastebejau ciulpia apatine lupa,bet pries savaite ir virsutine pradejo ciulpt,as kazkaip nepergyvenu,nes man labai grazu ir juokinga
QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 04, 18:28) mano sunelis,irgi pastebejau ciulpia apatine lupa,bet pries savaite ir virsutine pradejo ciulpt,as kazkaip nepergyvenu,nes man labai grazu ir juokinga pas mus irgi tokia įdomi evoliucija - išpradžių čiulpė viršutinę lūpą, po to apatinę, dar vėliau pradėjo burnoje volioti ležuvį ir jį kramtinėti - oj kaip juokingai
MAno sūnutis irgi čiulpe apatinę lūpą ir dar liežiuvuką savo sukinėja ir kramto. Matyt labai skanus. Aš tai galvoju jis tai daro dėl to, kad mes dar dantukų neturim
kazkaip itariu, kad dauguma kudikiu tokius dalykus isdarineja. Mano abi ir lupa ciulpdavo, ir liezuvi kaip kramtoma guma kramtydavo, ir nosi raukydavo, ir dar ojojoi kiek visko..
Mano mažiukas irgi pradėjo čiulpti apatinę lupą
musu sunukas ir daznai paslepia savo apatine lupyte
Papildyta: musu daktryte ir sake kad tikrai cia nieko blogo
musu leliukas taip pat uzsimano paciulpti apatine lupyte, bet jis jas kaip ciulpia tai visokiom madom maivytis pradeda ir ciapsi ir pradeda juoktis
mano dukryte taip pat apatine arba virsutine lupa itraukia ir ciulpia,taip juokingai atrodo
Musu pupa irgi ciulpdavo apatine lupyte.Mums tai irgi budavo del to juoko, ypac kai ne tik isitraukdavo, bet ir pradedavo žįsti kaip papa...
musu irgi ciulpia tik virsutine lupa ir taip juokingai
matyt vaikui patinka tas garselis kuris atsiranda ciulpiant ta lupa
Papildyta: nors maniskis dabar netik lupa ciulpia bet ir pirstukus tiek ciauskina susigrudes vos ne iki alkuniu kad net pats poto ziaugcioja bet jam tai patinka
pačiulpė ir nustojo. vaikas savo kūną tyrinėja. kol kas per burnytę pažinimas ateina
Ciulpia ir labai graziai atrodo tuomet
mano mazylis irgi megsta, jo lupytes labai putlios ir graziai atrodo, kai istraukia sau ciulptuka ir dar is reflekso toliaiu paciulpia apatine lupyte
jo mūsų mažiukai mažieji atradėjai, mano mažoji irgi čiulpia apatinę lupyte darydama oro bučinukus
Mano mažylis taip pat čiulpia apatinę lupytę, bet manau, kad tai nebepasikartos išdygus pirmiesiems dantukams. Todėl labai to ir nesureikšminu.
Maniškė irgi čiulpia, ir šiaip nuolat pakandus apatinę lūpą laiko, nors ir turi jau 2 dantukus apačioje
Mes irgi vienu momentu vsi pakasdavom apatine lupyte
maniškis 11 dantuką sulaukėm bet dar apatyne lupą čiulpe
mano klecka ir ciulpia apatine lupyte, jau taip juokingai atrodo
ir mano maziukas ciulpia apatine lupyte.net galeciau sakyti isikandes laiko, nes dantuku net 6 .
kada atpras?
maniske vienu metu ciulpe,bet dabar nepastebiu,dazniau lizuvi iskisa dabar,o dantuku dar neturi
maniskis ir pradejo ta pacia diena ciulpti kai islindo dantukas,turim jau ir antra bet vis dar ciulpia
Dukryte buvo pradejus ciulpti apatine lupyte kai buvo 4 men., bet po kokios savaiteles uzmirso. Kazkaip labai juokingai tai atrodydavo.
manasis irgi ciulpe kokia savaite, paskui kaisiot liezuvuka pradejo ir po keliu dienu jau dantukus turejom
maniskis savite ciulepe, po to atsibodo ir pradejo liezuvi kaisioti, manau kad cia nieko tokio, tiesiog vaikai atranda save
Maniske taip elgesi, todel kad dantukai dygo, tai dare kokias 3 dienas, o poto islindo dantukas
QUOTE(DianaL @ 2009 06 01, 00:49) Gal ir maniskiam jau dantukai kalasi, kad ciulpia apatine lupa, jau butu pats laikas jiems kaltis
maniskis bachurelis irgi ciulpia lupa ir dar liezuvi kramto,buna visas raudonas,taigi kad dantukai kalasi ir jiems beproto niezti dantenas,su kietais zaisliukais,kramtukais uzsigauna,o lupa ir liezuvis kas kita,tai ir darbuojasi
Kazkaip nepastebejau, kad ciulptu lupa...
mano maziukas irgi ciulpia apatine lupa,bet jau turbut dantukas greit bus nes dantenos labai istinusios
mano mazasis nuo kokiu 5-6 men kokias 2-3 savaites lupyte pakandes buvo, bet su laiku nustojo. o dabar kai turim viena dantuka apacioj, tai buna isvercia liezuviuka ant sono
Manoji jau keletya dienu kaip apatine lupa kandzioja.
Mano didzkis taip itraukdavo apatine lupa, kad niekaip neidavo istraukti. Taip koki menesiuka, o paskui nustojo ir po siai dienai neitraukia daugiau. Laikinas dalykas
siuo metu, tai labiau ne lupa kandzioja, o liezuvi kisa, jau pradedam vadinti mazaja gyvaciuke kuris aplinka tyrineja su liezuviu
Laba. Manasis irgi apatine lupyte ciulpia, bet as del to nepergyvenu, o cia paskaiciusi dar ir apsidziaugiau, nes gal ir mums dantukai jau greit pasirodys, nes nei vieno dar neturim.
As irgi buvau issigandusi, kai maze pradejo ciulpti apatine lupa, bet po 2sav islindo dantukai pirmi, dar ciulpdavo kol dantukai buvo vos vos islinde, o paskui ir pamirso ta procesa maze
Maniškis irgi čiulpė lūpą, bet kažkaip ėjo ir praėjo
|