Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kovo 11 mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
Mammy1982
Ieškojau bet atrodo nėra tokios temos... Mes leisim mūsų Modestuką į šią mokyklą, nes vaikščiojom į darželį netoliese, jo beveik visi draugai iš darželio irgi ten eis, tai galvojame, ar neblogas čia pasirinkimas? Gal kas ką esat girdėję, blogo ar gero? smile.gif Ačiū smile.gif
asis
Mano dukra lankys 2 klasę.Mokykla kaip ir dauguma Kaune.Yra sunkių vaikų.Prieš leisdama į mokyklą girdėjau ir blogų atsiliepimų.Leidau nes šalia gyvenam.Nuomonė po metų pasitaisė.Daug būrelių.Nors už kai kuriuos reikia mokėti.Renginiai gražūs.Puikus visada su šypsena direktorius.Mokytojai irgi geranoriški.Nors klasėse ir daug vaikų keikiasi mušasi. Toks rajonas
Mammy1982
Dėl burelių tai labai džiaugemes, be to mokykla nelabai toli namų, o kad vaikai tokie mušeikos, tai baisu mums, bet teisingai sakot - toks jau rajonas, nieko nepadarysi ko gero sad.gif
Papildyta:
O tiesa, kaip ten mokytojai pradinukų? smile.gif
snickers
Pala, o tai ne šitą mokyklą žada uždaryt? g.gif Artimiausia ji mums, bet kad girdėjau tokias kalbas................. unsure.gif
lasisa
As baigus ta mokykla ,gerule mokykla ir mokytojai wub.gif thumbup.gif Kodel sakot toks rajonas,nuo kada Dainavos blogas rajonas ?? g.gif
snickers
QUOTE(lasisa @ 2007 09 08, 19:51)
As baigus ta mokykla ,gerule mokykla  ir mokytojai wub.gif  thumbup.gif Kodel sakot toks rajonas,nuo kada  Dainavos blogas rajonas ?? g.gif
*

Nu toj pusėj tai seni namai, nesakyk.............dauguma. Juk miestas plito nuo šešto forto Kalniečių link. O seno miegamo rajono butai pigesni.........toliau mąstyk pati mirksiukas.gif
lasisa
Tai isivaizduoju ,kad pigesnius butus jaunimas perka , o jaunimas yra gerai..
biti atskrend
Mano mama dirba toje mokykloje. Stengiasi labai savo maziausius su meile mokyt thumbup.gif
andos
Viena mama pasakojo, kad pradinukai čia 2 pamainom mokosi, o mokykla - prastoka (jos teigimu).
siuse
Mano dukryte eina i sia mokykla,visai nieko tik vaiku uzimtumo truksta pradinukus nera kur leist,tik dainos sokiai estrada...
vilrita
tikrai labai sunku savo vaikuciui isrinkti gera mokykla. verysad.gif Mane ir si problema labai kankina.Vis galvoji ir galvoji,o kartais atrodo kad geru mokyklu is vis nera g.gif Man svarbu kad mokytoje butu zmoniska ir stenktusi del vaiku.Kad klaseje nebutu salta.Tad is tikruju ne mokykla svarbu, mokytojos meile savo darbui.Zinot,kaip as darau blush2.gif -kartais paklausineju tos mokyklos i kuria noriu leisti vaikus 6-12klasiu.Juk vaikai apie mokykla tikrai daug gali pasakyti.
tinto
QUOTE(andos @ 2008 01 09, 17:58)
Viena mama pasakojo, kad pradinukai čia 2 pamainom mokosi, o mokykla - prastoka (jos teigimu).
*

Popietu mokosi tik viena trecioku klase (kiek zinau,daug kur treciokai lanko popietu). Mano abu vaikai pradinukai. Mes labai patenkinti tiek mokytojomis,tiek mokykla,nors pradzioje buvo abejoniu blush2.gif . Manau,kaltas dirbtinai sukurtas neigiamas mokyklos ivaizdis. Mokykla suremontuota,klasese silta. Aisku,pradinese klasese daug kas priklauso nuo mokytojos. Mums pasiseke...
siuse
blush2.gif nu net sudomino isvardinkit burelius kokie vyksta sioje mokykloje be sokiu ir dainu g.gif
tinto
QUOTE(sventke @ 2008 04 02, 23:05)
blush2.gif nu net sudomino isvardinkit burelius kokie vyksta sioje mokykloje be sokiu ir dainu g.gif
*

Kiek zinau,pradinukams yra dailes,dramos,anglu kalbos bureliai.Tiesa,sporto bureliu mazoka. Berods,krepsinis mergaitems ir rankinis berniukams.Nezinau tiksliai,nes maniskiai mokykloje nieko nelanko...
siuse
QUOTE(tinto @ 2008 04 12, 02:29)
Kiek zinau,pradinukams yra dailes,dramos,anglu kalbos bureliai.Tiesa,sporto bureliu mazoka. Berods,krepsinis mergaitems ir rankinis berniukams.Nezinau tiksliai,nes maniskiai mokykloje nieko nelanko...
*

verysad.gif tai va maniske nori sportuot ar kazka panasaus uzsiimt bet nera mokykloj pradinukam.Dainos nedomina tad tenka kitur ieskotis...
tenelga
Laba, mes nuo rugsėjo planuojam eiti į šią mokyklą. Būsim pirmokai 4u.gif
siuse
QUOTE(tenelga @ 2008 05 15, 12:56)
Laba, mes nuo rugsėjo planuojam eiti į šią mokyklą. Būsim pirmokai  4u.gif
*

4u.gif labas,mano dukryte bus trecioke..susitiks turbut bigsmile.gif
tenelga
QUOTE(siuse @ 2008 05 21, 17:45)
4u.gif labas,mano dukryte bus trecioke..susitiks turbut  bigsmile.gif
*

Kaip jums šita mokykla?
siuse
QUOTE(tenelga @ 2008 05 22, 18:40)
Kaip jums šita mokykla?
*

Labas,istiesu man rods,kad yra ir geresniu mokyklu...paklausau kaip drauges vaikas i visokias olimpiadas vazineja..na visa klase ten..mokytoja labai uzima vaikus tokia aktyviste,taip labai vaikams akirati praplecia.O TOS OLIMPIADOS PRADINUKAM TOKIOS KAD NUVEZA I KITA MOKYKLA NUPIESIA KOKI PIESINI,AR UZDAVINUKUS BENDRAI PASPRENDZIA IR T.T manyciau tai labai geras paskatinimas vaikuciam,jug smagu kazkur dalyvauti...o cia mokytojos neuzsiima tai laiko neturi,tai praso sasiuvinius pirkt plonesnius nes sunku namo nest biggrin.gif tai juoka tikrai sukelia,yra pasiekimu knygeles,uzpildo iskarto uz kokius 3 men.taip ir nezinai kaip tavo vaikui sakasi rolleyes.gif ta laika kol tures laiko prisest prie knygeliu ir surasyti...na ka kol pradineje lai mokosi kadangi arti bet tolimesneje ateityje manyciau kad teks keisti g.gif o be to zada padaryti 10-mete mokykla..tai va tokia mano nuomone 4u.gif
siuse
mirksiukas.gif Kaip ir mažoka atsiliepimų apie šitą mokyklelę...šiaip tai jau maniškė labai patenkinta, kadangi priėmė i krepšinio būrelį.Kaip ir su noru pradėjo lankyti mokyklą, štai ko trūksta vaikams...paskatos bigsmile.gif
rudenellis
Mieli teveliai,
esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Gyvenu Kaune, baigiau "Varpo" gimnazija.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:)
Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com

kovo11
UŽIMTI VAIKAI – RAMŪS TĖVAI

Jau seniai svajojate, kad Jūsų vaikas po pamokų mielai paruoš namų darbus, bus užimtas mėgstama veikla iki 17 val. ir tam neprireiks Jūsų pagalbos?
Dailė, muzika, drama, sportas, šokis – tai tik nedaugelis sričių, kuriose Jūsų mažylis galės tobulėti su profesionalių mokytojų pagalba.
Kauno Kovo 11-osios vidurinėje mokykloje 2009-2010 mokslo metais formuojama kryptingo meninio ugdymo ir bendrojo lavinimo pirmokų klasės.
Rūpinkimės Jūsų vaikų ateitimi kartu!
Daugiau informacijos galite rasti: Kovo 11-osios g. 50, tel. 451418, internetinėje svetainėje http://www.kovo11.kaunas.lm.lt/
Rassee
labas. siopje mokykloje vyksta be sokio ir dainos bureliu dar: dramos, sporto, dailes, gabiu mokiniu klubas (GMK),radijo klubas, laikrascio redakcija, mazai? smile.gif kas galetu dayugiau pasiulyti is kitu mokyklu? nemanau, kad daugiau rasit kitose mokyklose. as pati zadu leisti savo vaikus i sia mokykla, nes tikrai geresnes mokyklos nera.
jurgitiene
Sveikos,
mes planuojame leisti savo sūnų į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti?
Ačiū.
tinto
QUOTE(jurgitiene @ 2009 04 23, 18:13)
Sveikos,
mes planuojame leisti savo sūnų į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti?
Ačiū.
*

Sitos laidos visos mokytojos stiprios. Maniskis ketvirtokas,pas viena is ju mokosi...
Ieik i mokyklos puslapi,ten nuotraukos yra.
nerara
QUOTE(jurgitiene @ 2009 04 23, 17:13)
Sveikos,
Ačiū.
*

Siūlau R. Stašaitienę thumbup.gif - tikrai labai gera mokytoja thumbup.gif
jurgitiene
QUOTE(nerara @ 2009 05 02, 19:46)
Siūlau R. Stašaitienę  thumbup.gif  - tikrai labai gera mokytoja  thumbup.gif
*

Ačiū už patarimą. Sūnus iš nuotraukos šitą mokytoją ir išsirinko, nes jam gražiausia biggrin.gif
tinto
Pas Audronę Pyragaitę. Mokytoja griežta,bet matyt,to ir reikėjo,nes pažanga akivaizdi (gaila,ji mus mokė tik ketvirtoje klasėje). Maniškis ne iš kalbiųjų,bet grižęs iš mokyklos, kiekvieną dieną ką nors nauja papasakodavo.
andos
Sveikos,
galvojam, gal leisti savo vaikus į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti?
Ačiū smile.gif
asis
Mano dukra ketvirtokė. Mokytoja Rinalda. Truputį virš 50 metų.Buvom patenkinti Stropi, Visada ramiai kalba.Kita jaunesnė, bet kai rinkomės patiko mažiau. Girdėjau piktoka
astalg
O i kelinta klase zadat vesti savo vaikus?

QUOTE(andos @ 2009 12 20, 13:46)
Sveikos,
galvojam, gal leisti savo vaikus į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti?
Ačiū  smile.gif
*

andos
QUOTE(astalg @ 2009 12 20, 16:12)
O i kelinta klase zadat vesti savo vaikus?
*

Į pirmą - nuo rugsėjo ax.gif
astalg
Nuo rugsejo menesio mokytoja Renalda tures pirmokus.
As tai jums siulyciau ateiti i mokykla vasario menesi, tada galetumete susipazinti su mokytojomis.

QUOTE(andos @ 2009 12 21, 00:11)
Į pirmą  - nuo rugsėjo ax.gif
*

andos
ATvirų durų diena būna vasarį?
astalg
QUOTE(andos @ 2009 12 21, 20:13)
ATvirų durų diena būna vasarį?
*

Pernai tai man atrodo, kad buvo vasari. Jus apsilankykit mokyklos puslapyje ten visada ideda naujienas. Adresas: http://www.kovo11.kaunas.lm.lt
Brudi
Pasiskaicius cia, man iskilo toks klausimas: kokia yra papildoma veikla pirmokeliams po ju jau pasibaigusiu pamoku ir iki kiek ilgiausiai jie ten gali likti? Nes nei as, nei vyras neturesim galimybes jau 12val. lekti pasiimti dukros is mokyklos. Is anksto dekoju 4u.gif
astalg
Cia radau sarasa bureliu kuriuos galima nemokamai ankyti. Pradinukams buna ir prailginta grupe kuri vyksta iki 16.30 val.

QUOTE(Brudi @ 2010 01 27, 17:47)
Pasiskaicius cia, man iskilo toks klausimas: kokia yra papildoma veikla pirmokeliams po ju jau pasibaigusiu pamoku ir iki kiek ilgiausiai jie ten gali likti? Nes nei as, nei vyras neturesim galimybes jau 12val. lekti pasiimti dukros is mokyklos. Is anksto dekoju 4u.gif
*

ely
Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų doh.gif dirikas - šeškas biggrin.gif likęs, matau, tas pats biggrin.gif keletą mokytojų irgi atpažįstu nuotraukoj, bet šiaip labai daug naujų, kas yra natūralu smile.gif
Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę 4u.gif
Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę biggrin.gif tad skaudžiai į visas tas neteisybes reagavau, bet ir šiai dienai galiu pasakyt, kad pedagogai su direktorium priešaky elgėsi neetiškai 4u.gif
Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę 4u.gif smile.gif
astalg
Jei Jus jauciate tokia didele nuoskauda, tai rasykit tiesiai sviesiai, o ne kaltinkit visus mokytojus......
Man labai idomu koks buvo jusu poziuris i moksla, kad taip stipriai nukentejot.

QUOTE(ely @ 2010 01 28, 14:52)
Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų doh.gif dirikas - šeškas biggrin.gif likęs, matau, tas pats biggrin.gif keletą mokytojų irgi atpažįstu nuotraukoj, bet šiaip labai daug naujų, kas yra natūralu smile.gif
Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę 4u.gif
Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę biggrin.gif tad skaudžiai į visas tas neteisybes reagavau, bet ir šiai dienai galiu pasakyt, kad pedagogai su direktorium priešaky elgėsi neetiškai 4u.gif
Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę 4u.gif  smile.gif
*

ely
Tai ir parašiau tiesiai šviesiai, jau tiesiau šviesiau, manau, parašyt neįmanoma biggrin.gif sakau gi, ir mes nebuvom stebuklas (kaip ir visi vaikai), ir mokytojai ne visi, o kai kurie tiktai kaltinami neetiškumu ir nepedagogiškumu su, konkrečiai, direktorium priešaky biggrin.gif oi neatidžiai skaitot biggrin.gif
ai, dar dėl to požiūrio, tai, žinokit, jis buvo labai normalus biggrin.gif
Rassee
sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja) smile.gif su vaikais darom visokius darbelius, zaidziam ugdomus zaidimus, vaikai bent jau siais metais gali lankyti ketvirtadieniais keramikos bureli, dainavima, drama. mokytojos ateinanciam rugsejui tikrai geros vel bus, Jolita radvilavičienė ir Rinalda Margelevičienė. apie jas galite sužinoti daugiau musu mokyklos portale kovo11vm@kovo11.kaunas.lm.lt pati esu baigus sita mokykla ir tikrai galiu pasakyti kad joje vaikai jauciasi gerai, eina noriai i mokykla. ateity ir savo atzalas vesiu i sita mokykla. mokykloje vyksta integracija su spec. poreikiu vaikais. manau kad ta integracija yra veiksminga vaikams, tuomet vaikai ramiau ziuri i kitokius vaikus, poziuris pasikeicia, labiau bendrauja su jais. na manau, kad Kovo 11-osios vidurine mokykla tikrai yra gera pradzia vaikui.
zitsuk
QUOTE(Rassee @ 2010 04 28, 11:22)
sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja) smile.gif  su vaikais darom visokius darbelius, zaidziam ugdomus zaidimus, vaikai bent jau siais metais gali lankyti ketvirtadieniais keramikos bureli, dainavima, drama. mokytojos ateinanciam rugsejui tikrai geros vel bus, Jolita radvilavičienė ir Rinalda Margelevičienė. apie jas galite sužinoti daugiau musu mokyklos portale  kovo11vm@kovo11.kaunas.lm.lt  pati esu baigus sita mokykla ir tikrai galiu pasakyti kad joje vaikai jauciasi gerai, eina noriai i mokykla. ateity ir savo atzalas vesiu i sita mokykla. mokykloje vyksta integracija su spec. poreikiu vaikais. manau kad ta integracija yra veiksminga vaikams, tuomet vaikai ramiau ziuri i kitokius vaikus, poziuris pasikeicia, labiau bendrauja su jais. na manau, kad Kovo 11-osios vidurine mokykla tikrai yra gera pradzia vaikui.
*

Norejau paklausti ar penktoku klases formuojamos vien tik is pradinuku, kurie mokesi tik sioje mokykloje ar yra klases, kurioje vien tik vaikai ateje is kitu pradiniu mokyklu?
asis
Kiek girdėjau bus 2 klasės.O jose mokiniai bus ir atėję iš kitur ir iš šios mokyklos. Maišytai. Tai kas, kad iš kitų pradinių ateina apie 18 mokiniu. Tai sudaryti klasei per mažas skaicius. Girdėjau bus 2 maisytos klases.
zitsuk
QUOTE(asis @ 2010 08 03, 12:07)
Kiek girdėjau bus 2 klasės.O jose mokiniai bus ir atėję iš kitur ir iš šios mokyklos. Maišytai. Tai kas, kad iš kitų pradinių ateina apie 18 mokiniu. Tai sudaryti klasei per mažas skaicius. Girdėjau bus 2 maisytos klases.
*

aciu
S@lsa
Pati bagiau sia mokykla, mokytojai paskutiniais metais buvo nuostabus, su visais labai sutariau, visi buvo geri, tikrai stengesi, kad kuo geriau islaikytume egzaminus, ko pasekoje pati istojau i medicina ax.gif Fizikos mokytoja isvis dieviska, griezta, bet ismoko puikiai ir nusodina visus issisokelius lotuliukas.gif o pradinuku mokytoja patariu Skaite, ji begalo myli vaikus. Be to sioje mokykloje yra ir vaiku su negale grupe, todel vaikai mokomi tolerancijos. Atmosfera mokykloje tikrai gera, mokytojai tolerantiski, as pati labai reiksdavau savo nuomone, daznai priestaraujancia mokytoju, bet ja gerbdavo, daznai padiskutuodavom.
tenelga
Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida doh.gif jau kyla minciu sunu i kita mokykla pervesti (nes kazkaip nesmagu ko gero vaikui butu toje pacioje mokykloje tik pas kita mokytoja mokintis)
Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse
tinto
QUOTE(tenelga @ 2010 10 20, 17:48)
Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida  doh.gif jau kyla minciu sunu i kita mokykla pervesti (nes kazkaip nesmagu ko gero vaikui butu toje pacioje mokykloje tik pas kita mokytoja mokintis)
Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse
*

Greičiau tai ne nuo mokytojos priklauso, o nuo mokytojos ir tėvų tarpusavio santykių. O kas čia blogo, jei į kitą klasę pervestumėt? Čia jums atrodo, kad nesmagu. o vaikui, tai, manau jokio skirtumo. Juk dar tik pradžia. Jums juk teks bendrauti dar beveik keturis metus. Tai, jeigu iškart neradote su mokytoja bendros kalbos, nedelskite. Mano vaiko klasėje mokosi berniukas, perėjęs iš kitos klasės. Jokių problemų nekyla. 4u.gif
Zaiza
Gal čia užsuka dabartinių ketvirtokų mamos gal ką papasakotumėt apie mokytojas bent pavardes ar kažką daugiau...
odiseja5
Laba diena, 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene. Gal galetu dabartiniu ketvirtoku teveliai parekomenduoti viena is minetu busimam pirmokeliui. Buciau labai dekinga 4u.gif
Hariene.
QUOTE(odiseja5 @ 2011 02 18, 17:59)
Laba diena, 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene. Gal galetu dabartiniu ketvirtoku teveliai parekomenduoti viena is minetu busimam pirmokeliui. Buciau labai dekinga 4u.gif
*

pagal atsiliepimus - Rasa Miliuviene yra labai gera mokytoja 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.