Ieškojau bet atrodo nėra tokios temos... Mes leisim mūsų Modestuką į šią mokyklą, nes vaikščiojom į darželį netoliese, jo beveik visi draugai iš darželio irgi ten eis, tai galvojame, ar neblogas čia pasirinkimas? Gal kas ką esat girdėję, blogo ar gero?
Mano dukra lankys 2 klasę.Mokykla kaip ir dauguma Kaune.Yra sunkių vaikų.Prieš leisdama į mokyklą girdėjau ir blogų atsiliepimų.Leidau nes šalia gyvenam.Nuomonė po metų pasitaisė.Daug būrelių.Nors už kai kuriuos reikia mokėti.Renginiai gražūs.Puikus visada su šypsena direktorius.Mokytojai irgi geranoriški.Nors klasėse ir daug vaikų keikiasi mušasi. Toks rajonas
Dėl burelių tai labai džiaugemes, be to mokykla nelabai toli namų, o kad vaikai tokie mušeikos, tai baisu mums, bet teisingai sakot - toks jau rajonas, nieko nepadarysi ko gero
Papildyta: O tiesa, kaip ten mokytojai pradinukų?
Pala, o tai ne šitą mokyklą žada uždaryt?
As baigus ta mokykla ,gerule mokykla ir mokytojai
QUOTE(lasisa @ 2007 09 08, 19:51) As baigus ta mokykla ,gerule mokykla ir mokytojai Nu toj pusėj tai seni namai, nesakyk.............dauguma. Juk miestas plito nuo šešto forto Kalniečių link. O seno miegamo rajono butai pigesni.........toliau mąstyk pati
Tai isivaizduoju ,kad pigesnius butus jaunimas perka , o jaunimas yra gerai..
Mano mama dirba toje mokykloje. Stengiasi labai savo maziausius su meile mokyt
Viena mama pasakojo, kad pradinukai čia 2 pamainom mokosi, o mokykla - prastoka (jos teigimu).
Mano dukryte eina i sia mokykla,visai nieko tik vaiku uzimtumo truksta pradinukus nera kur leist,tik dainos sokiai estrada...
tikrai labai sunku savo vaikuciui isrinkti gera mokykla.
QUOTE(andos @ 2008 01 09, 17:58) Popietu mokosi tik viena trecioku klase (kiek zinau,daug kur treciokai lanko popietu). Mano abu vaikai pradinukai. Mes labai patenkinti tiek mokytojomis,tiek mokykla,nors pradzioje buvo abejoniu QUOTE(sventke @ 2008 04 02, 23:05) Kiek zinau,pradinukams yra dailes,dramos,anglu kalbos bureliai.Tiesa,sporto bureliu mazoka. Berods,krepsinis mergaitems ir rankinis berniukams.Nezinau tiksliai,nes maniskiai mokykloje nieko nelanko... QUOTE(tinto @ 2008 04 12, 02:29) Kiek zinau,pradinukams yra dailes,dramos,anglu kalbos bureliai.Tiesa,sporto bureliu mazoka. Berods,krepsinis mergaitems ir rankinis berniukams.Nezinau tiksliai,nes maniskiai mokykloje nieko nelanko...
Laba, mes nuo rugsėjo planuojam eiti į šią mokyklą. Būsim pirmokai
QUOTE(tenelga @ 2008 05 22, 18:40) Labas,istiesu man rods,kad yra ir geresniu mokyklu...paklausau kaip drauges vaikas i visokias olimpiadas vazineja..na visa klase ten..mokytoja labai uzima vaikus tokia aktyviste,taip labai vaikams akirati praplecia.O TOS OLIMPIADOS PRADINUKAM TOKIOS KAD NUVEZA I KITA MOKYKLA NUPIESIA KOKI PIESINI,AR UZDAVINUKUS BENDRAI PASPRENDZIA IR T.T manyciau tai labai geras paskatinimas vaikuciam,jug smagu kazkur dalyvauti...o cia mokytojos neuzsiima tai laiko neturi,tai praso sasiuvinius pirkt plonesnius nes sunku namo nest
Mieli teveliai,
esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Gyvenu Kaune, baigiau "Varpo" gimnazija.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:) Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com
UŽIMTI VAIKAI RAMŪS TĖVAI
Jau seniai svajojate, kad Jūsų vaikas po pamokų mielai paruoš namų darbus, bus užimtas mėgstama veikla iki 17 val. ir tam neprireiks Jūsų pagalbos? Dailė, muzika, drama, sportas, šokis tai tik nedaugelis sričių, kuriose Jūsų mažylis galės tobulėti su profesionalių mokytojų pagalba. Kauno Kovo 11-osios vidurinėje mokykloje 2009-2010 mokslo metais formuojama kryptingo meninio ugdymo ir bendrojo lavinimo pirmokų klasės. Rūpinkimės Jūsų vaikų ateitimi kartu! Daugiau informacijos galite rasti: Kovo 11-osios g. 50, tel. 451418, internetinėje svetainėje http://www.kovo11.kaunas.lm.lt/
labas. siopje mokykloje vyksta be sokio ir dainos bureliu dar: dramos, sporto, dailes, gabiu mokiniu klubas (GMK),radijo klubas, laikrascio redakcija, mazai?
Sveikos,
mes planuojame leisti savo sūnų į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti? Ačiū.
Pas Audronę Pyragaitę. Mokytoja griežta,bet matyt,to ir reikėjo,nes pažanga akivaizdi (gaila,ji mus mokė tik ketvirtoje klasėje). Maniškis ne iš kalbiųjų,bet grižęs iš mokyklos, kiekvieną dieną ką nors nauja papasakodavo.
Sveikos,
galvojam, gal leisti savo vaikus į šią mokyklą. Gal kas galėtų patarti kurią mokytoją pasirinkti? Ačiū
Mano dukra ketvirtokė. Mokytoja Rinalda. Truputį virš 50 metų.Buvom patenkinti Stropi, Visada ramiai kalba.Kita jaunesnė, bet kai rinkomės patiko mažiau. Girdėjau piktoka
ATvirų durų diena būna vasarį?
QUOTE(andos @ 2009 12 21, 20:13) Pernai tai man atrodo, kad buvo vasari. Jus apsilankykit mokyklos puslapyje ten visada ideda naujienas. Adresas: http://www.kovo11.kaunas.lm.lt
Pasiskaicius cia, man iskilo toks klausimas: kokia yra papildoma veikla pirmokeliams po ju jau pasibaigusiu pamoku ir iki kiek ilgiausiai jie ten gali likti? Nes nei as, nei vyras neturesim galimybes jau 12val. lekti pasiimti dukros is mokyklos. Is anksto dekoju
Cia radau sarasa bureliu kuriuos galima nemokamai ankyti. Pradinukams buna ir prailginta grupe kuri vyksta iki 16.30 val.
QUOTE(Brudi @ 2010 01 27, 17:47) Pasiskaicius cia, man iskilo toks klausimas: kokia yra papildoma veikla pirmokeliams po ju jau pasibaigusiu pamoku ir iki kiek ilgiausiai jie ten gali likti? Nes nei as, nei vyras neturesim galimybes jau 12val. lekti pasiimti dukros is mokyklos. Is anksto dekoju
Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų
Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę
Jei Jus jauciate tokia didele nuoskauda, tai rasykit tiesiai sviesiai, o ne kaltinkit visus mokytojus......
Man labai idomu koks buvo jusu poziuris i moksla, kad taip stipriai nukentejot. QUOTE(ely @ 2010 01 28, 14:52) Sveikos, pati baigiau tą mokyklą prieš vos ne 20 metų Na, aš tai savo vaiko tikrai ten neleisčiau, vien iš principo. Labai buvom susikirtę (visa laida) su dyriku ir kai kuriais mokytojais, labai buvo demonstruojamos mokytojų ambicijos mokinių atžvilgiu. Aišku, buvom ne pyragėliai, bet toks mokytojų požiūris mažų mažiausiai ne pedagogiškas... gal būt buvo kiti laikai, bet, atgal grįžt nebenorėčiau. Finale, atsikeršydami, žinau, kad tikrai atsikeršydami, padarė taip, kad pusė laidos neišlaikė algebros egzamino, būtų daugeliui sušikę gyvenimus, bet mūsų tėvai to padaryti neleido, susisiekė su švietimu ir išsireikalavo, kad egzaminas būtų perlaikytas po savaitės, o ne rugpjūčio mėn., kai visur stojamieji jau pasibaigę Buvau viena iš aktyvisčių ir kovotojų už teisybę Labai tikiuos, kad situacija mokykloje pasikeitusi į gerąją pusę
Tai ir parašiau tiesiai šviesiai, jau tiesiau šviesiau, manau, parašyt neįmanoma
ai, dar dėl to požiūrio, tai, žinokit, jis buvo labai normalus
sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja)
QUOTE(Rassee @ 2010 04 28, 11:22) sveikutes, o as manau, kad sitoje mokykloje tikrai gera vaikams, ypac pradinukams. pirmokeliams yra prailginta grupe, kuri dirba iki 16:30 (as pati esu prailgintos grupes aukletoja) Norejau paklausti ar penktoku klases formuojamos vien tik is pradinuku, kurie mokesi tik sioje mokykloje ar yra klases, kurioje vien tik vaikai ateje is kitu pradiniu mokyklu?
Kiek girdėjau bus 2 klasės.O jose mokiniai bus ir atėję iš kitur ir iš šios mokyklos. Maišytai. Tai kas, kad iš kitų pradinių ateina apie 18 mokiniu. Tai sudaryti klasei per mažas skaicius. Girdėjau bus 2 maisytos klases.
Pati bagiau sia mokykla, mokytojai paskutiniais metais buvo nuostabus, su visais labai sutariau, visi buvo geri, tikrai stengesi, kad kuo geriau islaikytume egzaminus, ko pasekoje pati istojau i medicina
Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida
Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse QUOTE(tenelga @ 2010 10 20, 17:48) Galiu komentuoti tik pradines klases: viskas priklauso nuo klases mokytojos. Su dukters mokytoja mums labai pasiseke, o ir siuo metu sergancia mokytoja pavaduojanti mokytoja - super. Bet va su pirmoko sunaus mokytoja - jauciames padare klaida Kol kas dar tikimes kad tai tik pirmas klaidingas ispudis ir viskas pasikeis i geraja puse Greičiau tai ne nuo mokytojos priklauso, o nuo mokytojos ir tėvų tarpusavio santykių. O kas čia blogo, jei į kitą klasę pervestumėt? Čia jums atrodo, kad nesmagu. o vaikui, tai, manau jokio skirtumo. Juk dar tik pradžia. Jums juk teks bendrauti dar beveik keturis metus. Tai, jeigu iškart neradote su mokytoja bendros kalbos, nedelskite. Mano vaiko klasėje mokosi berniukas, perėjęs iš kitos klasės. Jokių problemų nekyla.
Gal čia užsuka dabartinių ketvirtokų mamos gal ką papasakotumėt apie mokytojas bent pavardes ar kažką daugiau...
Laba diena, 2011/2012 pirmokelius tures R.L. Miliuviene ir D. Koronkeviciene. Gal galetu dabartiniu ketvirtoku teveliai parekomenduoti viena is minetu busimam pirmokeliui. Buciau labai dekinga
|