Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: azuolo gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Mama liala
tai neisdildomas atsiminimas nes tai pirmo musu vaikelio gimimas wub.gif gimdyti turejau vasario 24.sulaukem tos dienos vyras nuo pat ryto kalbino pilvuka vis kviete musu maziu i pasimatyma biggrin.gif bet atejo vakaras ir nieko verysad.gif nuejom gulti o man vaizduote isijunge kad paklode slapia pasoku o vyras apziurejes ja sako gulk ji visiskai sausa na ka irt rytas atejo ir dar vienas ir dar vienas o maziaus kaip ner taip ner laukiam nesulaukiam verysad.gif 28 nueinu pas daktare ji sako kad dar ner jokio zenklo kad musu stebuklas jau pakeliui o as taip laukiu kad atrodo jau nebegaliu ilgiau laukt liepe pasirodyti kovo 4 jei dar nepagimdysiu. na ir stai kovo 4 mano gimtadienis, is ryto dar priimu dovanas visu kurie pasveikino pakalbu su drauge telefonu ir pedinu i konsultacija o sirdele maldaute maldauja kad daktare pasakytu kad JAU!!!!!!! bet ne ji sako kad nieko o pernesiota jau 10 dienu . aisku guldo i ligonine ir dar per mano gimtadieni-sudie vakareli su seima , po pietu nuvaziuojam i ligonine ir paguldo i jaukia suremontuota palata jauku silta bet vistiek liudna kad per gimtadieni viena guliu(vyra issiunciu uz mane torto valgyt )na guliu ir galvoju kad gal nakti jau bus nes zadejo skatinti, bet vakare paziuri echoskopu vandenys skaidrus todel snd dar neskatins doh.gif nuejau miegot bet uzmigt negaliu nes vis bandau pajust bent menkiausia maudima pilvuke ir nieko visai nieko. ryte atsikeliau kaip niekad apie 7 ir nerandu sau vietos . skambinu vyrui kad atvaziutu tas is lovos kaip veliau papasakojo net griudamas bego telefono is virtuves pasiimt nes tokiu laiku galvojo jei skambinu tai jau gimdau,bet ne as tik pasiskundziu kad siaubingai liudna vienai - vyras pazada iki pietu atvaziuot na man jau linksmiau,atnesa pusrycius jau kovo 5 galvoju jau 11 dienu maziukas delsia doh.gif jau neramu darosi kad taip ilgai, ateina daktare sako einam paziuresim ir ka? ogi visai nieko sakau gal skatinsit?ji sako kad gal ne gal tik rytoj doh.gif nueinu i palata vyro dar nera o jau ir pietus atnesa.prisedu ant lovos galvoju laime pietums bent zuvis tai pavalgysiu skaniai(naivuole) vos issizioju kazkas pilvuke blumpt apsivercia na galvoju mazius isdykauja bet del viso pikto atsistoju ir tada pajuntu kad kazkas ant gridu slapia ir taip daug VALIO vandenys nueinu iki sesuciu kabineto paskui mane sleifas vandens lotuliukas.gif duoda tokia sexy maikute ir liepia eit gimdykla pasirinkt o vyro dar nera doh.gif jau pyktis ima bet visai neskauda paziuriu i laikrodi 14.25 na galvoju iki kokiu 24.00 gal jau busim tryse wub.gif atvaziuoja vyras o skausmai jau pradejo jaustis tas baimes pilnom akym lekia pas sesute sako zmonai skauda o man tik vos vos maudzia . sesele jam pasako kad tai tik pati pradzia kad skaudes dar labiau su vyru nueinam i gimdykla jis nusinesa kryziazodziu pasprest doh.gif abu sprendziam o as galvoju na ir kas cia baisaus gali but man visai nestipriai skauda, kaip paaiskeja tik kolkas nestipriai skauda lotuliukas.gif apziuri daktare sako atsidarynas 2 cm per val na iki vidurnakcio turetumem gimdyt doh.gif o tada tik op ir as jau ant pirstu galiuku vaikstau nes skauda net saldu ,vyras meta kryziazodzius ir puola mano nugara, bet mane tai nervuoja todel nuveju ji salin bet po akimirkos vel kvieciu ir vel veju doh.gif po 40 min daktare apziuri sako oho jau 8 cm atsidarymas ir as kaip tik tuo metu uzsinoriu rimto reikaliuko doh.gif sako dar pavaikstinek ir gulsim po kokios val gal jau tada gimdysim nieko sau galvoju juk dar tik 15.40 o sake kad vidurnakti tik bus bet musu visu nuostabai -net ir visko maciusiai akuseriai po 10 min ji surinka GIMDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 vyras padeda atsigulti o akusere kiepia tik nestumt o man jai norisi rekt kad jau nebegaliu nestumt doh.gif kol apipila jodu girdziu tik daktares ir akuseres kiepima nestumk nes akusere dar nepasiruosus net pirstiniu neapsimovus ir nereikejo nes vieno tokio stumimo neislaikiau ir ... daktare pagavo maziuka musu stebukleli wub.gif pasake kad berniukas kad labai grazus ilgais plaukuciais. vyras priejo prie manes ir apsiverke is dziaugsmo tos jo asaros man atpirko visus skausmus, bet po akimirkos keliau galva paziuret ko stebuklelis musu neverkia o jis pasirodo domisi aplinka tyliai dairosi i lempas ir tyli biggrin.gif daktare svelniai pliauksteli jam per ruryte pasigirsta tooooooooooooooks vyriskas ua!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ir vel tylu... glaudziu slapia maziuka prie saves ir verkti negaliu sustot toks jaudulys krutinej wub.gif tai stai po 2 val 50 min nuo vandenu nutekejimo jau buciuoju savo pirmagimi savo stebukleli 4650 ir 55 cm berniuka thumbup.gif o daktarai dar prognozavo kad pati nepagimdysiu kad mazius per didelis nes pati esu 160 ugio ir 50 kg svorio bet as nugalejau tiksliau mes nugalejom
Miglee
Didelis vaikelis gime thumbup.gif pasiseke, kad taip greitai viskas ivyko smile.gif sveikinu 4u.gif
Ineta.V
user posted image
grazi istorija.gerai,kad vaikai greitai gimsta.as pirma vaika gimdziau 13 valandu,o antraji 11 valandu.bet kai pamatai tuos mazus kamuolelius uzsimirsta visas skausmas thumbup.gif .aukit sveikuciai 4u.gif
Lion
Grazuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikatytes jums 4u.gif
Tooraa
Labai graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif Tik kartais stebina, kad kartais tie gydytojai ar akušerės vis nepasiruošusios lemiamu momentu būna doh.gif
Aukit sveiki ir stiprūs 4u.gif
cuoliukė
Saunuolė mamytė kad tokį didelį leliuką pagimdė
giedrute25
QUOTE(cuoliukė @ 2007 08 22, 22:15)
Saunuolė mamytė kad tokį didelį leliuką pagimdė
*

drinks_cheers.gif
joginte
Sveikinu su milžinuku 4u.gif Pažįstamas jausmas turėti tokį didelį kleckiuką smile.gif Kai aplinkui visi naujagimiai mažiukai, o tavo pagal dydį kaip mėnesio laiko tongue.gif Sėkmės ir sveikatos augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mama liala
QUOTE(joginte @ 2007 08 24, 00:06)
Sveikinu su milžinuku  4u.gif  Pažįstamas jausmas turėti tokį didelį kleckiuką  smile.gif Kai aplinkui visi naujagimiai mažiukai, o tavo pagal dydį kaip mėnesio laiko  tongue.gif  Sėkmės ir sveikatos augant  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu 4u.gif aha po gimdymo vyras skubejo namo is antros lentynos rubeliu atvaze ten buvau didesnius sudejus biggrin.gif o antra
m jau pasiruosem is anksto nes antras gime 4950 ir 57cm biggrin.gif
Meina
vat ir da=nai nenuspėja per kiek laiko pagimdysi biggrin.gif graži istorija wub.gif
mergyte23
sekmes auginant mazylius 4u.gif
lullu
clap_1.gif grazzzuuuu!!!!
lotosiukas
labai grazi istorija wub.gif
jovittutte
oho milzinukas biggrin.gif
Sekmes auginant suneli. 4u.gif
vilaida
Kaip grazu,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mama liala
aciu visoms 4u.gif
RedMa
cray.gif Nuostabi istorija wub.gif Labai labai labai sveikinu 4u.gif
happymama
saunuole mama tokius didelius vaikiukus pagimde thumbup.gif
Madeiva
wub.gif graži istorija
oksankaa
Musu vaikis irgi gime nemazas, 4570g ir 55 cm. Niekas netikejo kad pagimdysiu pati, bet se tau kad nori.
Esi saunuole, nes zinau, ka reiskia didelis zmogus lotuliukas.gif
Grazi istorija wub.gif
virve
smile.gif sekmes auginat azuoliuka
Korni*
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Paukšte
Graži istorija. Tik užknisa skaityti be skyrybos ženklų.
Mama liala
QUOTE(Paukšte @ 2007 09 16, 22:20)
Graži istorija. Tik užknisa skaityti be skyrybos ženklų.
*

sorry,bet rasiau kai mazasis ant keliu sedejo tai skubejau kad ko neprirasytu tongue.gif
Šelmė
Na super, vardeli tai kaip reikalas priderinot, tikras azuoliukas:>Saunuole, kad viskas taip greitai ir sklandziai 4u.gif
Idomu, o su antruoju irgi taip paprasta buvo?
Mama liala
QUOTE(Ievute10 @ 2007 09 17, 14:34)
Na super, vardeli tai kaip reikalas priderinot, tikras azuoliukas:>Saunuole, kad viskas taip greitai ir sklandziai 4u.gif
Idomu, o su antruoju irgi taip paprasta buvo?
*

aha su antruoju dar greiciau viskas truko vos 45 min biggrin.gif o leliukas dar didesnis 4950 ir 57cm biggrin.gif
GudriLapė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.