tai neisdildomas atsiminimas nes tai pirmo musu vaikelio gimimas

gimdyti turejau vasario 24.sulaukem tos dienos vyras nuo pat ryto kalbino pilvuka vis kviete musu maziu i pasimatyma

bet atejo vakaras ir nieko

nuejom gulti o man vaizduote isijunge kad paklode slapia pasoku o vyras apziurejes ja sako gulk ji visiskai sausa na ka irt rytas atejo ir dar vienas ir dar vienas o maziaus kaip ner taip ner laukiam nesulaukiam

28 nueinu pas daktare ji sako kad dar ner jokio zenklo kad musu stebuklas jau pakeliui o as taip laukiu kad atrodo jau nebegaliu ilgiau laukt liepe pasirodyti kovo 4 jei dar nepagimdysiu. na ir stai kovo 4 mano gimtadienis, is ryto dar priimu dovanas visu kurie pasveikino pakalbu su drauge telefonu ir pedinu i konsultacija o sirdele maldaute maldauja kad daktare pasakytu kad JAU!!!!!!! bet ne ji sako kad nieko o pernesiota jau 10 dienu . aisku guldo i ligonine ir dar per mano gimtadieni-sudie vakareli su seima , po pietu nuvaziuojam i ligonine ir paguldo i jaukia suremontuota palata jauku silta bet vistiek liudna kad per gimtadieni viena guliu(vyra issiunciu uz mane torto valgyt )na guliu ir galvoju kad gal nakti jau bus nes zadejo skatinti, bet vakare paziuri echoskopu vandenys skaidrus todel snd dar neskatins

nuejau miegot bet uzmigt negaliu nes vis bandau pajust bent menkiausia maudima pilvuke ir nieko visai nieko. ryte atsikeliau kaip niekad apie 7 ir nerandu sau vietos . skambinu vyrui kad atvaziutu tas is lovos kaip veliau papasakojo net griudamas bego telefono is virtuves pasiimt nes tokiu laiku galvojo jei skambinu tai jau gimdau,bet ne as tik pasiskundziu kad siaubingai liudna vienai - vyras pazada iki pietu atvaziuot na man jau linksmiau,atnesa pusrycius jau kovo 5 galvoju jau 11 dienu maziukas delsia

jau neramu darosi kad taip ilgai, ateina daktare sako einam paziuresim ir ka? ogi visai nieko sakau gal skatinsit?ji sako kad gal ne gal tik rytoj

nueinu i palata vyro dar nera o jau ir pietus atnesa.prisedu ant lovos galvoju laime pietums bent zuvis tai pavalgysiu skaniai(naivuole) vos issizioju kazkas pilvuke blumpt apsivercia na galvoju mazius isdykauja bet del viso pikto atsistoju ir tada pajuntu kad kazkas ant gridu slapia ir taip daug VALIO vandenys nueinu iki sesuciu kabineto paskui mane sleifas vandens

duoda tokia sexy maikute ir liepia eit gimdykla pasirinkt o vyro dar nera

jau pyktis ima bet visai neskauda paziuriu i laikrodi 14.25 na galvoju iki kokiu 24.00 gal jau busim tryse

atvaziuoja vyras o skausmai jau pradejo jaustis tas baimes pilnom akym lekia pas sesute sako zmonai skauda o man tik vos vos maudzia . sesele jam pasako kad tai tik pati pradzia kad skaudes dar labiau su vyru nueinam i gimdykla jis nusinesa kryziazodziu pasprest

abu sprendziam o as galvoju na ir kas cia baisaus gali but man visai nestipriai skauda, kaip paaiskeja tik kolkas nestipriai skauda

apziuri daktare sako atsidarynas 2 cm per val na iki vidurnakcio turetumem gimdyt

o tada tik op ir as jau ant pirstu galiuku vaikstau nes skauda net saldu ,vyras meta kryziazodzius ir puola mano nugara, bet mane tai nervuoja todel nuveju ji salin bet po akimirkos vel kvieciu ir vel veju

po 40 min daktare apziuri sako oho jau 8 cm atsidarymas ir as kaip tik tuo metu uzsinoriu rimto reikaliuko

sako dar pavaikstinek ir gulsim po kokios val gal jau tada gimdysim nieko sau galvoju juk dar tik 15.40 o sake kad vidurnakti tik bus bet musu visu nuostabai -net ir visko maciusiai akuseriai po 10 min ji surinka GIMDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 vyras padeda atsigulti o akusere kiepia tik nestumt o man jai norisi rekt kad jau nebegaliu nestumt

kol apipila jodu girdziu tik daktares ir akuseres kiepima nestumk nes akusere dar nepasiruosus net pirstiniu neapsimovus ir nereikejo nes vieno tokio stumimo neislaikiau ir ... daktare pagavo maziuka musu stebukleli

pasake kad berniukas kad labai grazus ilgais plaukuciais. vyras priejo prie manes ir apsiverke is dziaugsmo tos jo asaros man atpirko visus skausmus, bet po akimirkos keliau galva paziuret ko stebuklelis musu neverkia o jis pasirodo domisi aplinka tyliai dairosi i lempas ir tyli

daktare svelniai pliauksteli jam per ruryte pasigirsta tooooooooooooooks vyriskas ua!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ir vel tylu... glaudziu slapia maziuka prie saves ir verkti negaliu sustot toks jaudulys krutinej

tai stai po 2 val 50 min nuo vandenu nutekejimo jau buciuoju savo pirmagimi savo stebukleli 4650 ir 55 cm berniuka

o daktarai dar prognozavo kad pati nepagimdysiu kad mazius per didelis nes pati esu 160 ugio ir 50 kg svorio bet as nugalejau tiksliau mes nugalejom