irmulia
2011 09 29, 19:45
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 30, 14:09) Na ačiū, merginos - moterys, už naudingą info  atrodo, tikrai turėtų būt veiksminga Irmulia, tai taip paprastai apsivyniojat ir sportuojat? o po to nusivyniojat ir išmetat? ar prieš tai kokiu kremu ar kauke išsitepat? Po kiek laiko pamatėt rezultatus?  taip, apsivynioju ir po to išmetu, nes jis juk būna šlapias nuo prakaito  kartais tepu kremais /kaukėmis ,o kartais ne dabar sunku pasakyti konkrečius terminus  (galėsiu daugiau pakomentuoti po kokių poros mėnesių , nes per tiek laiko užsibrėžusi galutinai atsikratyti likusių lašinukų  nors šie labai jau ilgai ir sunkiai tirpsta  ) bet tai tikrai padeda ( na aišku reikia ir mitybą labai žiūrėti ir nekimšti visokių ledų ir bandelių )
Placebo.
2011 10 01, 11:43
QUOTE(irmulia @ 2011 09 29, 19:45) taip, apsivynioju ir po to išmetu, nes jis juk būna šlapias nuo prakaito  kartais tepu kremais /kaukėmis ,o kartais ne dabar sunku pasakyti konkrečius terminus  (galėsiu daugiau pakomentuoti po kokių poros mėnesių , nes per tiek laiko užsibrėžusi galutinai atsikratyti likusių lašinukų  nors šie labai jau ilgai ir sunkiai tirpsta  ) bet tai tikrai padeda ( na aišku reikia ir mitybą labai žiūrėti ir nekimšti visokių ledų ir bandelių )  aišku na, turiu omeny ne galutinį rezultatą, o pradinius pokyčius kada pastebėjot... aš irgi paskelbiau karą šoninei jau antrą savaitę minu elipsinį treniruoklį, o šią ir plėvelę panaudojau - na bet ir kaaaaršta Pradžioj sunkiai sekėsi, vos po kelias minutes, bet po truputį ilginu laiką ant treniruoklio, su pertraukom, bet kasdien paminu Aišku, ir mitybą esu apsitvarkius, tai man, rodos, kad jau yra šiokie tokia rezultatai
lietaus šypsena
2011 10 02, 14:37
o nieko blogo nutikti negali? na, jei oda nekvėpuoja. nežinau net, tiesgio įdomu apsidraust, ar būna kokių blogumų dėl to, ar tik į gerą ta plėvelė?
irmulia
2011 10 02, 19:07
Placebo, jei prisižiūrint mitybą, ir taip sportuojant tai per keletą mėnesių galima netekti tų nemielų riebaliukų lietaus šypsena, o kas gali nutikti blogo odai ?  juk neini miegoti su ta plėvele, o pasportuoji max iki 1 valandos ir nusivynioji  čia juk tas pats kas tie spec. šortai, tik savikaina gerokai mažesnė
Žaidėja
2011 10 13, 21:54
Buvau visai pamirsusi plevele Reiks griebtis sios taktikos. Nes viskuo jau lyg oatenkinta, tik "meiles rankenos" dar kiek didokos.
irmulia
2011 10 13, 22:05
QUOTE(Žaidėja @ 2011 10 13, 22:54) Buvau visai pamirsusi plevele Reiks griebtis sios taktikos. Nes viskuo jau lyg oatenkinta, tik "meiles rankenos" dar kiek didokos. mityba , visų pirma - tik mityba ,o tada gretimai ir sportas plėvele apsivyniojus
juratyte26
2011 11 07, 12:24
Sveikos,priimkit mane su savo sonais i jusu buri Pagimdzius antra leliuka ir suejus trisdesimciai,kunas jau ne toks koks noretusi. Jau trecia menesi minu dvirati ,o paskutine savaite dar ir i plevele vynioju liemeni ir slaunis. Tai del to vyniojimo dabar,ar jus kaskart vyniojates  ? Nemanau aisku,kad pades tas mano dviratis sonams Irmulia,jus gal pakomentuosit mano situacija ?
irmulia
2011 11 07, 12:47
juratyte26, be mitybos nieko nepakeisite  ir toliau minkite dviratuką  taip deginate riebalus  ir vakarais nepersivalgykite, paskutinis valgymas vėliauisiai : 20 val. Mityba turi būti kuo įvairesnė, kuo daugaiu šviežių daržovių, kuo mažiau tuščių kalorijų, jokių bulvinių patiekalų, bulkų, bandelių, pyragaičių ir pan. blogybių kasdien gerkite vandens aš plėvele pilvelį ir šonus vyniojuosi ne kiekvieną kartą, bet dažnai
juratyte26
2011 11 07, 16:13
Dekui labai, pasidomesiu placiau apie maisto derinima ir atkeliausiu pas jus i tema,gera pusdieni skaiciau ir varvinau seile beziuredama motyvuojancias foto. Bet vyras mane tikrai paliks ,jei tokia busiu Bet man nerealiai grazu Bus tu vyru...
QUOTE(juratyte26 @ 2011 11 07, 17:13) ... gera pusdieni skaiciau ir varvinau seile beziuredama motyvuojancias foto. Bet vyras mane tikrai paliks ,jei tokia busiu Bet man nerealiai grazu Bus tu vyru...  kur ir kokias foto žiūrėjote? ir kokia Jūs ruošiatės būti, kad net vyras gali palikti?
juratyte26
2011 11 08, 15:06
QUOTE(Juxt @ 2011 11 08, 16:03) kur ir kokias foto žiūrėjote? ir kokia Jūs ruošiatės būti, kad net vyras gali palikti? Skaiciau tema "Atiros istorijos ikveptos" Mano vyrui nepatinka "sausos"
irmulia
2011 11 08, 18:06
QUOTE(juratyte26 @ 2011 11 07, 17:13) Dekui labai, pasidomesiu placiau apie maisto derinima ir atkeliausiu pas jus i tema,gera pusdieni skaiciau ir varvinau seile beziuredama motyvuojancias foto. Bet vyras mane tikrai paliks ,jei tokia busiu Bet man nerealiai grazu Bus tu vyru...  kokia?  ai lai nepasakoja , visiems patinka Victorian Secret panos ania? tai jei žmona tokia sexy, netikiu kad dėl to paliks, dar kaip tik labiau saugos nuo kitų akių
*Tinginiuke*
2011 12 20, 09:40
tai jau tikrai kad nea...kazkaip vyrai protingeja ir vertina moteriskuma
Bezdžionė
2011 12 20, 11:23
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2011 12 20, 10:40) tai jau tikrai kad nea...kazkaip vyrai protingeja ir vertina moteriskuma  O kas yra moteriškumas? Tik išorė ar dar kažkas daugiau?
burbulai2
2012 04 23, 12:13
QUOTE(dorado @ 2005 03 30, 20:03) O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais nuleistos - na ir linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi Tikrai sitas pratimas labai geras,jau ir as isbandziau. Taip pat naudoju po8kg
|
|