Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Šoninė"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
_Vikki_
su pilvu... viskas aisku... lyg po truputi ir mazeja... bet kaip su lasinukais ant sonu?? Kaip atgauti liemeni? SOS.... doh.gif
Vaiva
Kai lankiau sporto kluba, trenere sake, kad vienintelis budas atsikratyti "sonines" apie valanda sportuoti su kardiotreniruokliais, t.y. begimo takeliu, orbitreku, irklavimo irenginiu ir kitais. O namu salygomis, manau, reiktu pabegioti, dvirati paminti, laiptukais aukstyn pabegioti. Tik reiktu pasaugoti kelius.
$
šonams labai geri šitie pratimai

user posted image user posted image

user posted image user posted image
_Vikki_
labai labai aciu tau $kristina$.... vakar pilvo presa dariau iki nukritimo... siandien vos pasivleku tongue.gif
Jūržolė
QUOTE(LTukra @ 2005 02 16, 15:37)
labai labai aciu tau $kristina$.... vakar pilvo presa dariau iki nukritimo... siandien vos pasivleku  tongue.gif
*

Pilvo presas mano kaip ir visai nieko - stiprus, bet lašinukai nuo to nemažėja... unsure.gif
zujkiz
O man vienas pratimukas "šoninei" labai patinka smile.gif Ir gana paprastas, TV žiūrint jį atlikti galima smile.gif
Atsiklaupkite ant grindų, atsisėskite ant savo kojų (čia kaip sėdėjimaskojas pasikišus po savimi) smile.gif Tada leiskitės ant dešniosiso užpakaliuko pusės, po to ant kairiosios smile.gif Paprasčiausias klubų mėtymas smile.gif Jei norit, kad sunkiau būtų, rankas prie galvos sudėkite, bet jokiu būdu nesiremkite rankomis i žemę smile.gif
dorado
O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais nuleistos - na ir linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi
pelytte
XMamaX zinai man irgi tas pats pilvo presas gan stiprus per 30 sek padarau 27 prisilenkimus, nors ir esu storule gan kiekviena vakara darau min po 100 atsilenkimu bet ne pilnu nes darant pilnus man nugara skauda, turiu shiokiu tokiu problemu o kad lashinukai mazetu ti nzn.
o Tas lingavimas tai drauge sake gerai.
Mil@na
As ta ,,lingavima" kartais darau kryzmiskai. Irgi visai nieko clap.gif
Jūržolė
QUOTE(pelytte @ 2005 03 31, 18:11)
XMamaX zinai man irgi tas pats pilvo presas gan stiprus per 30 sek padarau 27 prisilenkimus, nors ir esu storule gan kiekviena vakara darau min po 100 atsilenkimu bet ne pilnu nes darant pilnus man nugara skauda, turiu shiokiu tokiu problemu o kad lashinukai mazetu ti nzn.
o Tas lingavimas tai drauge sake gerai.
*

Taigi, kad ir man nugarą pradeda skaudėti darant atsilenkimus arba gulint kilnojant kojas cry.gif
Tučka
QUOTE(XMamaX @ 2005 04 01, 08:14)
Taigi, kad ir man nugarą pradeda skaudėti darant atsilenkimus arba gulint kilnojant kojas cry.gif
*

Man paprastai darant atsilenkimus nuo zemes irgi labai nugara skauda, tai dabar atsilenkimus darau ant kamuolio ir viskas thumbup.gif
vija
QUOTE(Vaiva @ 2005 02 14, 15:55)
Kai lankiau sporto kluba, trenere sake, kad vienintelis budas atsikratyti "sonines" apie valanda sportuoti su kardiotreniruokliais, t.y. begimo takeliu, orbitreku, irklavimo irenginiu ir kitais. O namu salygomis, manau, reiktu pabegioti, dvirati paminti, laiptukais aukstyn pabegioti. Tik reiktu pasaugoti kelius.
*

Bet sudeginus tiek kaloriju manau nukris svoris ir nuo kitų vietų... O nuo kitų aš nenoriu, nereikia man mažesnio užpakalio, krūtinės, viskas ok, nu bet ta nelemta šoninė ant juosmens... verysad.gif Atsisėdi ir 'pasideda' ant džinsų juosmens, veeeee kaip nerrrrrrrvina...
*erikute*
Mano drauge fizruke sake kad geriausias budas atsikratyti "sonines" yra sukti lanka biggrin.gif Mano mama jaunystej sukdavo daznai lanka, tai dabar nors ir apvalute, bet va liemuo kaip nekeista yra biggrin.gif
Devita
QUOTE(dorado @ 2005 03 30, 20:03)
O as darau toki pratima, kuri pavadinau "pingvinuku". I abi rankas paimu svarmenis (as imu  po 8kg) ., kojos suglaustos, rankos su svoriais  nuleistos  - na ir  linguoji i sonus kaip pingvinas, kiek pajegi
*

Vakar si pratimuka dariau. Labai patiko thumbup.gif Nesudetingas, o kita diena jauciasi kokia kuno dali mankstinai mirksiukas.gif Visoms siulau pabandyti biggrin.gif
Jūržolė
Būtų gerai ir man padaryti, tačiau neturiu svarmenų, o kuo pakeisti dar nesugalvojau unsure.gif
Mil@na
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą biggrin.gif biggrin.gif Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.
Jūržolė
QUOTE(rasyte31 @ 2005 04 05, 18:03)
Pats paprasčiausias būdas - į butelius nuo pvz., mineralinio prisipilk vandens arba smėlio ir linguok sau į sveikatą biggrin.gif  biggrin.gif Aš tai buvau prisipylusi vandens į butelius nuo Kubuš sulčių - irgi gerai. Net vyras juokėsi iš tokio išradingumo. Pabandyk ir tu.
*

O svoris nebus per mažas? ax.gif
vija
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
user posted image
Jūržolė
QUOTE(vija @ 2005 04 06, 09:10)
Angliškai šita nelemtoji 'šoninė' vadinasi 'love handles'. Jei skaitot anglų k., tai info apie tas "meilės rankenas" internete marios. Labai daug įvairių patarimų ir pratimų. Deja deja, kiek teko skaitalioti vakar, atsikratyti jos labai sunku. Pratimai dažniausiai stiprina patį raumenį, o riebaliukų sankaupos ant šonų išlieka ir pūpso dar ryškiau. Geriausia, anot tų pačių patarimų, žemo intensyvumo aerobika, kardiotreniruokliai, žodžiu, atkaklus 'lašiakų' deginimas, plius liesa mityba ir tada raumenų stiprinimas.
user posted image
*

Taip ir liksiu su tomis "rankomis"...
Mil@na
Manau, kad bent jau pradžiai, ar kol įsigysi svarsčius turėtų pakakti showoff.gif
dorado
as namu salygom" linguodavau" pasiemusi mineralnio vandens butelius( na, tokius, ku 5litru, su rankenele) su vandeniu ( isipilt gali tiek kiek tau reikia svorio)
Jūržolė
Ačiū už patarimus thumbup.gif
oksė
Bandysiu ir aš , o tai po to ežere nepavyks maudytis, vis į viršų kels. biggrin.gif
bantukas
labai geras pratimas šonams -posukiai į šonus su štanga (galima ir paprasčiausia lazda ) ant pečių thumbup.gif thumbup.gif
Patrijuke
Apsivyniokite plėvele ar specialia juosta-iškart tirpsta šonai.
Ladute
O man šitai daliai geriausias toks pratimukas:
Kojos šiek tiek plačiau, nei pečių plotyje, kojas šiek tiek sulenkti per kelius (pritūpti). Stovėti tvirtai, rankas sudėti už galvos ir lenktis paeiliui į šonus, stengiantis alkūne paliesti kelią. Būtinai lenktis Į ŠONĄ, nesvirti į priekį.
Tik svarbu pirmą dieną nepadauginti, nes antrą labai skausminga būna tongue.gif 4u.gif
Kotryna
Ačiū superinis pratimas! 4u.gif 4u.gif
p. Kikimora
aš darau tokius kaip ir atsilenkimus: gulint ant šono, kojos kiek sulenktos, ranka kuri viršuje - prie ausies - ir keliesi aukštyn šonu
NuTTer
as taippat zinau gera pratima .....smile.gif atsiguli ant nugaros( geriausiai kurnors prie stalko) rankas istiesi i virsu, isikimbi i stalo kojas ir woliojies i wiena i kita puse...... thumbup.gif super pratimas...smile.gif as darau tol kol paraudonuoja tops wietos.... wink.gif taj kajp tarkawimas bet laaabaj wejksmingas... isbandykit doh.gif
Šalta
Ladute įdomus tavo tas pratimas g.gif bet arba jis sudėtingas arba man neiseina nes kazkaip sunkoka padaryti ax.gif
Elenn
Pasiimkit sluota uz galu, padekit ant peciu, us nugaros ir sukinekites iki valiai!!! thumbup.gif Tikrai padeda thumbup.gif
bantukas
QUOTE(Elenn @ 2005 08 24, 12:50)
Pasiimkit sluota uz galu, padekit ant peciu, us nugaros ir sukinekites iki valiai!!! thumbup.gif Tikrai padeda thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
doma_
QUOTE(Elenn @ 2005 08 24, 11:50)
*

thumbup.gif aš ir šitą pratimą praktikuoju, labai gerai sukinėtis koky filmą ar laidą bežiūrint biggrin.gif kartais net persistengt galima biggrin.gif
aidosius
QUOTE(winter @ 2005 05 30, 19:24)
labai geras pratimas šonams -posukiai į šonus su štanga (galima ir paprasčiausia lazda ) ant pečių  thumbup.gif  thumbup.gif
*

O su šituo pratimu-ATSARGIAI blink.gif Man raumuo įtrūko-persistengiau cry.gif
bantukas
jetau tu rimtai unsure.gif nu nzn aš tai sporto klube darydavau tai man labai padėjo gal štangą per sunkią pasirinkai sad.gif ohmy.gif
Lunera
na taip merginos tos sonines rankos tikrai grozio nedadeda
man pagrinde treneris sake taip:
nori numesti soninius lasinukus
turi buti subalansuota mityba...ant apatinio pilvuko ir sonu nuseda pagrinde miltiniai produktai .... saldumynai ....bei bulves .....
bei sportuojant butini papildai riebalu deginimui....
tokie trenerio zodziai ...beja ir zinoma pratimai.......negailint saves.....
siaip pagal jo zodzius sunkiusia yra numesti sumazinti riebalini sluoksni ant apatinio pilvuko bei sonu.....
taigi sekmes ....... mirksiukas.gif
bantukas
QUOTE(Gyvate @ 2005 09 16, 14:59)
na taip merginos tos sonines rankos tikrai grozio nedadeda
man pagrinde treneris sake taip:
nori numesti soninius lasinukus
turi buti subalansuota mityba...ant apatinio pilvuko ir sonu nuseda pagrinde miltiniai produktai .... saldumynai ....bei bulves .....
bei sportuojant butini papildai riebalu deginimui....
tokie trenerio zodziai ...beja ir zinoma pratimai.......negailint saves.....
siaip pagal jo zodzius sunkiusia yra numesti sumazinti riebalini sluoksni ant apatinio pilvuko bei sonu.....
taigi sekmes ....... mirksiukas.gif
*

hmm g.gif na aš miltinių nevalgau saldumynus tai retkarčiais bet keptas bulvytes tai mėgstu doh.gif oi būtų sunku jų atsisakyti blush2.gif šiaip pas mane pilvukas ir šoniukai pačios problematiškiausios vietos sad.gif aisqu nėra jis toks jau baisus bet man vis tiek nepatinka doh.gif
*Saulyte
Labuks, blush2.gif o man svoris po truputį krenta, bet pilvas ir ta "šoninė" arba kaip aš vadinu "gelbėjimo ratai" praktiškai nemažėja schmoll.gif , beveik kiek žinau pratimų šoninei sumažinti, juos visus ir darau, bet nemažėja cry.gif Nors paimk ir apipjaustyk peiliu g.gif . Na, bet aš šito taip nepaliksiu...... nono.gif
Nerytė
Aš irgi pastebėjau, kad pradėjo augti pilvukas ir šonai..... ir nežinau ko griebtis, darau atsilenkimus, bet ta pilvo raukšlė nemažėja!!!!! cry.gif
Lunera
VAKAR SUZINOJAU KAD SONINE AUGA NUO SEDIMO DARBO.....
isivaizduojat...negalejau patiketi, bet kai pamasciau jog pradejus dirbti sedima darba ta sonine ir apatinis pilvukas ir atsirado......
ir treneris parode ir toki nieko pratimuka viena ranka uz galvos kojos peciu plotyje kita ranka prie sono ir su kokiu svarmeniu ....geriau sunkesniu ....(na bet ne per sunkiu) ir lankstaisi i viena puse ir i kita...(tiesiai)
na ir zinoma nepersistengti
o kas ka manot apie lanko sukima?
bantukas
man lanko sukimas tikrai padėtį pagerino smile.gif gyvaciuke, apie tai rašom kitoje temoje mirksiukas.gif
Lunera
ten rasoma del liemens o del sonines niekas neuzsimena
ar geriau ar ne...pas mane nuo krutinės iki bambos viskas ok .....jokiu riebaliuku...o va nuo bambos ir zemiau dengiasi negrazi sonine...tai kai suku lanka man liemuo tik lieknas tampa o sonine nedingsta nes zemiau nepasuku nes kaulai trankosi
tai ir klausiu kam padeda liemeniui ar soninei
bantukas
ne taip tave supratau blush2.gif kas dėl lanko sukimo tai aš taip pat nepasuku žemiau nes man tuos kauliukus pradeda skaudėti doh.gif pažiūrėk čia gal rasi ką nors tinkamo mirksiukas.gif My Webpage
Lunera
o labai dėkui geru pratimuku radau
Nerytė
VAKAR SUZINOJAU KAD SONINE AUGA NUO SEDIMO DARBO.....
isivaizduojat...negalejau patiketi, bet kai pamasciau jog pradejus dirbti sedima darba ta sonine ir apatinis pilvukas ir atsirado......

Kai taip parašei tai pradėjau galvoti kada man pradėjo augti tas pilvukas pilvo apačioj ir ant šonų, ogi tada kai atidirbau sėdimą darbą 2 metus ir dabar tokį dirbu, bet niekada negalėjau patikėti, kad nuo sėdimo darbo.... unsure.gif

Pas mane irgi nuo krūtinės iki bambos liux, o po to jau problemos prasideda, kurios mane labai nervuoja pastaruoju metu verysad.gif
Lunera
tai va ..... ax.gif
as ir netikejau...bet tai pasake treneris..... cool.gif nes jam paaiskinau kad saldumynu nevalgau bulkos irgi atsisakiusi, bulves ....tik per sventes
...nuo ko gi ta sonine......be to ir pasportuoju....tai jis paklause gal sedima darba dirbu ......
paaiskejo kad tai tiesa.... blush2.gif
na gal bent jau mano situacijoje
taciau pasake geru pratimuku ....tai dabar intensyviai sportuoju ir geriu riebalu degintojus .....
ka norit ta sakykit ...kad tai kenkia ir panasiai....
as pasakyciau ne velnio g.gif schmoll.gif
jie geri..... tik brangus...be to pagaminti is naturaliu medziagu o ne chemijos vadinasi nekenkia....(ne vadinasi ...o tikrai net homeopatas ...t.y. daktaras gydantis homeopatiniais vaistais parekomendavo gerti nes ten daug ka gerina ir nekenkia sveikatai)
be to ir sonine tirpsta biggrin.gif
o tai ir yra mano tikslas....biggrin.gif
Jūržolė
Nagi nagi, tai koks pavadinimas to preparato?
Mutė
Gyvate,gal dar nepavelavau perspeti,kad su riebalu degintoju ir intensyviai sportuojant gali sulaukti nutirpusios ir nukarusios krutines-tai siaubinga,as savo kailiu ta patyriau. verysad.gif
Nerytė
QUOTE(Mutė @ 2005 12 06, 15:45)
Gyvate,gal dar nepavelavau perspeti,kad su riebalu degintoju ir intensyviai sportuojant gali sulaukti nutirpusios ir nukarusios krutines-tai siaubinga,as savo kailiu ta patyriau. verysad.gif
*

unsure.gif oho... tai kaip tas preparatas veikia???
bantukas
QUOTE(Gyvate @ 2005 12 06, 14:48)
treneris pasake geru pratimuku ....tai dabar intensyviai sportuoju
*

kas per geri patarimai ax.gif pasidalink ir su mumis mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.