Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur dedate vaiko išaugtus firminius drabuželius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
Altika
Kol kas dauguma isskalbiau, islyginau ir sudejau i spinta. Kai kurie net neuzsideti, arba gal tik koki karta, tai pasiliksiu kitam leliui, nes gaila nenesiota drabuzeli uz puse kainos parduot ax.gif
Na dar pora tasiu prikrovus atidaviau vienai mamytei, kuri nieko neturejo, o as kaip minkstasirde, negalejau neduot rolleyes.gif
Blizgė
Karts nuo karto padarau revizija, brangesnius rubelius parduodu, pigesnius ar kurie labiau susidevejo atiduodu kam nors forume 4u.gif Kitam vaikui vis tiek noresiu nauju drabuzeliu ax.gif . Pasilieku tik batus, nes praktiskai visi atrodo kaip nauji, tai gaila pardavineti.
jurgitav
QUOTE(Blizgė @ 2007 10 06, 14:18)
Karts nuo karto padarau revizija, brangesnius rubelius parduodu, pigesnius ar kurie labiau susidevejo atiduodu kam nors forume 4u.gif Kitam vaikui vis tiek noresiu nauju drabuzeliu ax.gif . Pasilieku tik batus, nes praktiskai visi atrodo kaip nauji, tai gaila pardavineti.
*

Batukus ir as laikiau vyresnelio mazgiui,o pasirodo maziaus kojyte su auksta keltim tai ne i visus ikisa kojyte teko ir juos pardavineti blush2.gif g.gif
perlixike
dauguma parduodu, nors ir grazus bet pabode, bet tuos pacius graziausius leliukiskus sudejau i deze kitam,nors jei bus mergaite tai nzn parduosiu tada sad.gif
batukus pasiliksiu,nes mazius tiek su jais ir tevaiksciojo biggrin.gif
*sony*
mes visus rūbelius atiduodame mano sesei,nes tarp mūsų vaikiukų skirtumas 9mėn.Tai ji atsidžiaugt negali,nes dar nepirko nei vieno rūbelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kiprute
Aš nebesaugau rūbų..

as irgi,tik spintoje vieta uzima
sobieska
Labai malonu yra dovanoti, todėl stengiuosi save "pamaloninti"- visus išaugtus rūbelius išdalinu.
pelytea
atiduodu, bet pacius pirmuosius taj graziai dezutej laikau ax.gif wub.gif
Braškutė
visai mazycius dar turiu, kitus, isaugtus parduodu, paskui perku kitus smile.gif
July
Naujus kuriu nespeja panesioti palieku savo arba seses busimiems vaikams, nesiotus atiduodu labdarai mirksiukas.gif
eris
Atiduodu, nes ir pati daug ka gavau dovanu smile.gif
Miliux
parduodu, atiduodu, metu laukan wink.gif
sibaivirga
Vienus pasilieku, kitus isdalinu. Turiu daug draugiu su leliukais, vieni jaunesni, kiti vyresni mazyliai, tai ir mainomes rubukais 4u.gif
eladzius
isdalinu,beveik naujus pasilieku
Runa
Kraunu į maišiukus ir spintą, niekaip nesugalvoju kur dėti. doh.gif 4u.gif
zebra
atiduodu,parduodu
Isida
Iš pradžių sąžiningai viską ploviau, lyginau ir dėjau į dėžes ateičiai. Po to, kai pamačiau, kiek per metus tų dėžių susikaupė doh.gif , taip pat sąžiningai perrinkau ir naujesnius, mažai nešiotus, pasilikau, o kitus atidaviau vaikų namams. Dabar galvoju reik dar kartą perrinkt, nes per daug pasilikau. doh.gif
Beje, su tais atidavimais apturėjau įdomią situaciją, jei taip galima pasakyti. Vyro sesuo atidavė drabužėlių, tai kai atrinkinėjau, gerai, kad pasiskambinau jai pasiklausti, ar ir jos atiduotus galiu į vaikų namus išvežti... pasirodo, ji kai kuriuos norėjo atgauti. unsure.gif O iš anksto neperspėjo.
Tiesa, klausimas kilo: kaip žiūrite, jei parduoda jūsų dovanotus rūbelius? Turiu omenyje ne tik atiduotus, bet, pvz., lankynoms dovanotus ir pan. Man tai kažkaip nesmagu. unsure.gif
Astulka*
Visus drabuziukus atidedu antram vaikuciui ax.gif
perkunija
Kai gimė pirmas vaikas, draugai atidavė daug savo berniuko drabužiukų. Aišku dalį nusipirkau pati. Geresnius laikiau antram leliui, o gimė mergytė biggrin.gif tai iki metukų dar kai kurie tiko, o paskui juk berniukiškų nedėsi. Tada atidaviau juos kitiem draugam, kuriem gimė berniukas po mūsų. Žinojau kad draugė tvarkinga, todėl grąžino net kojinytes išlygintas ir taip mandrai sulankstytas, kad aš taip nemoku. Todėl jokių pretenzijų neturiu. O jei ir suteptas koks rūbelis, tai juk vaikai nešioja, visko pasitaiko ir dėl to pykt tikrai neverta. Jei nusprendei paskolint, reikia susitaikyt kad gali kai ko ir neatgaut arba gaut sugadintą. Dabar kai gimė dukrytė, atiduoda rūbelius draugė, kuri turi dvi mergaites. Tikrai pati tiek nepripirkčiau, tuo labiau kad statomės namą ir pinigėlius dėti tikrai yra kur. Dabar perku tik išeiginius, puošnius arba labai geros kokybės dėvėtus. Ir labai džiaugiuos kad yra SM, juk tuos rūbelius vaikai greitai išauga mirksiukas.gif
nivea*
Rubelius, kurie labiausiai patinka, paliksime antram vaikeliui wub.gif o likusius isdalinsime draugams, taip pat dali i vaiku namus planuojame atiduoti
Treciadiene
Aš kol kas visus dedu antram vaikui smile.gif Na o jeigu jų pasidarys labai daug, tada turbūt išdalinsiu. Nors aš pati turiu atiduotų kelis maišus man kažkaip nemalonu juos uždėti savo vaikui. Tačiau ant jų matosi kad ne vieno vaiko jau dėvėti...
Dajevu
Iš pradžių galvojau palikti antram vaikui, bet kai jau puse spintos užėmė pagalvojau parduosiu, o pasiliksiu tik naujagimio rolleyes.gif
pabandžiau pardavinėti ir pamačiau, kad daug papildomo darbo užsikrauni, o nepralobsi, tai sugalvojau kažkam atiduoti, po to ir naujagimio atidaviau, nes kam jie spintoj gulės, kai reikės nusipirksiu naujų ax.gif
ir dar, žinau, kad niekad daugiau nepirksiu dėvėtų rūbų iš sm schmoll.gif ,man nepasiteisino, aš tokius išmetu, nes man net nesinori atiduoti, galvoju, kad per prasti, mano atiduodami kaip nauji, o kai atsiuntė viena, kita doh.gif
vitalij@
QUOTE(Zana4 @ 2007 08 24, 17:52)
niu aš ir parduodu, nes antro leliaus tikrai kol kas nenoriu, o kai užsimanysiu mados pasikeis vis naujų gražių atsiranda  tongue.gif  tai tenka parduot, o dar daugybe atiduodu puseseres mažiui ir draugei vienai  biggrin.gif
*

Pritariu.Aš atiduodu vargšiukam,kas visiškai neįkanda į vaikiškus rūbelius.O be to,ir mados pasikeis po kokių 5 metų,ir prasmirs maiše,pagels,o po to gėda bus dovanoti kam nors....Juk vistiek perkam naujus rūbelius.Nebent pametinukai būtų.Juk tiek skurstančių,dažniau apsilankykit skyrelyje parama vaikams.Nu va,dabar tokia gerietė čia pasirodžiau lotuliukas.gif
erikiuxxx
atiduodu,parduodu
ViduxKLP
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 25, 22:45)
atiduodu,parduodu
*

Atiduodu 4u.gif
daivoshius
Na, kadangi antras gimė irgi berniokas, tai tikrai prisireiks išlaikytų drabužėlių. Bent jau kaime turės su kuo lakstyt ,jei ir bus nebemadingi. O vat mažojo tikrai nebelaikysiu, draugių vaikams bus, kas patiks.
minik
Kadangi mano kleckas pirmas, tai dali grazesniu, nesunesiotu rubeliu issaugau kitam leliukui ax.gif , o kita dali - atiduodu pazistamu, kaimynu vaikiukams, ypac tiems, kurie neturiu galimybiu nusipirkti daug nauju drabuzeliu.
Valetta
atiduociau, bet neturiu kam, todel i maisa ir ant auksto, gal kada prireiks biggrin.gif
laimulka
atiduodu,kartais parduodu smile.gif
mamiux
parduodu,ka atiduodu,padovanoju...visaip smile.gif
Almutė+
Atiduodu smile.gif
floridija
Dali laikau, dali atiduodu, visaip...
raptor
Padevetus,nenorimus atiduodu, grazius pasilikau busimam vaikuciui,nes skirtumas tik 2metai. Nors siaip kiti rubeliai labai brangus ir geros isvaizdos,manau reiks parduot veliau g.gif
Tacita
parduodu,nes naujus gi reik pirkti lotuliukas.gif
vetruze
isdalinu,nes bandziau kazka parduoti net nieks nepaskambino
Pingvinukas
Kai kuriuos draugių vaikams atiduodu, kitus dar pasilieku 4u.gif
*caffe macchiato*
Viska parduodu ir perku naujus 4u.gif kaip jau kazkas rase tiek pinigu "sukista", tai gaila isdalinti uz dyka, juo labiau, kad man niekas nieko nedave, viska perku pati rolleyes.gif
o labai sunesiotus tiesiog ismetu mirksiukas.gif
Braskytte
Nieko nepalieku, visus drabuzelius ir avalyne atiduodu draugems, sesei 4u.gif . Nes neturiu vietos kaupti, ir laikyti antram mazyliui. Jei bus mazius, tai bus ir nauji rubai (vis del to ir mados vaikuciu keiciasi) blush2.gif mirksiukas.gif .
O kas liecia pardavinejima, tai man yra mieliau dovanoti, nei parduoti drinks_cheers.gif .
vitalija.vilke
Sunešiotus išmetu, o likusiais pasidalinu su sese arba pasilieku kitam vaikučiui wub.gif
Izabelee
Visus atiduodu i Vaiku kriziu centra - nesvarbu firminis ar nefirminis rolleyes.gif
Limcamca
Sudedu į maišą ir pastatau ant gatvės. Kam reikia, tas pasiima.
Tik, paskutiniu metu, pastebėjau, kad susirenka lietuviai, labdara prisidengę. O, paskui tuos rūbus LT padėvėtų rūbų parduotuvėse pardavinėja doh.gif
ruoniniene
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 19:54)
*

Vat ir man mistika, kaip mamos sugeba parduot! Ir pasiula milziniska, ir, jei kas ir paskambintu, man butu baisu, kad nepazistami zmones i namus ateitu...
O siaip tai mano situacija gera tuo, kad esu mazdaug per viduri vienoj tokioj grandinej bigsmile.gif : daug rubu gaunu is draugiu, jei ju vaikai jau isauga. Paskui juos arba turiu teise perduot kitom savo draugem, arba grazinu skolinusiom (kurios per ta laika speja nauju devetoju pasigimdyt bigsmile.gif ). Tai turim toki rata, kuriame nuolat cirkuliuoja rubeliai, kol visai nesusidevi. Susidevejusius kiekviena is musu "pakeiciam" naujais paciu pirktais arba gautais dovanu. Aisku, tom, kurios alpink neturi arba turi mazai draugu/giminiu su vaikais, tai jau visai kitaip gaunasi...
Papildyta:
QUOTE(Izabelee @ 2010 02 08, 09:40)
Visus atiduodu i Vaiku kriziu centra - nesvarbu firminis ar nefirminis rolleyes.gif
*

Ai, del firminiu ir nefirminiu tai as visai neziuriu. Man svarbu, kad rubas butu grazus ir patogus. Juk, kai pagalvoji, beveik visus juos (su retom rankdarbiu isimtim) siuva kazkokios firmos. lotuliukas.gif
joojoooj
atiduodu draugem, kurios turi mazus leliukus smile.gif
tauromama
Vienus atiduodu, kitus pasilieku, nors 2 vaiko tai tikrai neplanuoju, bet vistiek gaila ismesti doh.gif
ruoniniene
QUOTE(tauromama @ 2010 02 22, 15:35)
Vienus atiduodu, kitus pasilieku, nors 2 vaiko tai tikrai neplanuoju, bet vistiek gaila ismesti  doh.gif
*

Taip, taip, kai kuriem rubeliam ir as jauciu ypatingus sentimentus. Mano mama irgi kai ka grazaus is mano vaikystes issaugojo, tai savo leliuka rengiau ir, kai isaugo, padejau jos vaikams. smile.gif
O su planavimais tai visaip buna. tongue.gif
*boruze*
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 19:54)
*

Tai dekit i SM su nuotraukos, gerus drabuzelius uz gera kaina kaipmat paims 4u.gif
vikulia 84
Viska atiduodu. Pas mus visi nuo 2009m. "apsivaikino": vyro brolis, mano 2 broliai, sesuo, klasioke ir bendradarbe. Tai vos padalinu, kad nieko nenuskriausciau. ax.gif
mamulka10
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 02 27, 00:13)
Viska atiduodu. Pas mus visi nuo 2009m. "apsivaikino": vyro brolis, mano 2 broliai, sesuo, klasioke ir bendradarbe. Tai vos padalinu, kad nieko nenuskriausciau.  ax.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif nes labai panasi situacija ir pas mus biggrin.gif thumbup.gif , kaikuriuos rubelius ir vaikiska technika atiduodam i vaiku namucius smile.gif

ruoniniene
Sveikos, mamytes!
Va, noriu pasidalint tokia info:
Kovo 4-6 dienomis prekybos centre "Gedimino 9" vyks socialinė akcija "Rūbų spinta". Ji jau 4-tą kartą kvies vilniečius, galinčius Vilniaus motinos ir vaiko pensiono bei Vilniaus nakvynės namų gyventojams padovanoti pavasarinius drabužius, avalynę, namų apyvokos daiktus, knygas ar pan.
Prisijunkit, kas galit!
Charme
As kolkas viska palieku (dedu i maisiukus ir i spinta) - galvoju, kad liks antram vaikeliui smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.