Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius???
atiduodat??
parduodat??
saugot kitam vaikui??
ar dar koks variantas
Turiu klausimeli:
Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? atiduodat?? parduodat?? saugot kitam vaikui?? ar dar koks variantas QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 15:21) Turiu klausimeli: Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? atiduodat?? parduodat?? saugot kitam vaikui?? ar dar koks variantas puke as atidaviau puskes lelytei visus padorius drabuzius -ir firma, ir nevisai firma -bet tik tokius, kuriuos negeda atiduot, kurie kaip nauji, nenunesioti QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 17:21) Turiu klausimeli: Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? atiduodat?? parduodat?? saugot kitam vaikui?? ar dar koks variantas turbut spinta neuzsidaro as neturiu kam atiduot, tai galima sakyt,kad dauguma parduodu, o paskui naujus perku QUOTE(bonda @ 2007 08 20, 16:23) puke as atidaviau puskes lelytei visus padorius drabuzius -ir firma, ir nevisai firma -bet tik tokius, kuriuos negeda atiduot, kurie kaip nauji, nenunesioti paziuresim, ar visos cia tokio gerietes, kaip tu as saugau kitam vaikui, o jei bus berniukas ar mergyte gims kokiu pusmeciu skirtumu, kad neatitiks sezonas ir dydis, tai parduosiu cia SM Papildyta: QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 20, 16:28) nu va man tai gaila butu atiduot, kai tiek i juos sukista
ka gaila parduot, ta esu pasilikusi, dar nuo visiskai mazuliuko leliuko
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 14:21) Turiu klausimeli: Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? atiduodat?? parduodat?? saugot kitam vaikui?? ar dar koks variantas Kai ką atiduotu, kai ką parduodu Nes kažkaip mažesnių berniukų artimoj giminėj ar gerų draugų rate nelabai yra QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 15:31) paziuresim, ar visos cia tokio gerietes, kaip tu as saugau kitam vaikui, o jei bus berniukas ar mergyte gims kokiu pusmeciu skirtumu, kad neatitiks sezonas ir dydis, tai parduosiu cia SM tai ir netikiu, akd geru daugiau buna as kadangi nezinau, ar turesiu, ar neturesiu, kada turesiu dar leliu -tai ir atiduodu...bet jei nebutu puske dabar turejus mergytes -tai gal buciau ir pardavinejus
as puskei ir duociau, nes artimas zmogus, santykiai geri
na tiesa, viena puske iki metuku ir augino savo dukryte su Kristupo rubais, tik nusipirkdavo pasipuosimui , bet siaip tai maziaus rubus nesiojo
o as pati esu is dideles seimos, tai kai laukiausi visi kruvom atidave visko, as atsirinkau kas man grazu, tinka ir padoru ir pasilikau, o visa kita isveziau i kudikiu vaiku namus
bet zinokit is tu ka atidave, labaio mazai ka nesiojam, nesiom bet nedaug QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 16:21) Turiu klausimeli: Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? atiduodat?? parduodat?? saugot kitam vaikui?? ar dar koks variantas as tai dukryytes parduodu nes neturiu kam atiduoti,o sunaus kai ka drauges vaikui atiduodu kai ka parduodu kazkada kai dar neturejau dukrytes saugojau antram vaikui,o gyme dukryte tai nei vieno rubo is issaugotu nepanauduojau tiesa dukrytes tai iki 3 men palikau lelytems renkti
niu aš ir parduodu, nes antro leliaus tikrai kol kas nenoriu, o kai užsimanysiu mados pasikeis vis naujų gražių atsiranda
Aš parduodu ir į tą vietą kitus perku
tik bats ziuri ir yra
Tai, kad naujam leliui norėčiau ir naujų drabužėlių, o ne tai kas liko nuo brolio. Man patinka pirkimo manija
tai va,kad mes mamytes tokios jau esam, atrodo yra, bet norisi vis ko nors dar grazaus
Gražesnius parduodu, kitus atiduodu draugams arba sūnėnui bei dukterėčiai, prasčiausius - į kaimą. Nieko nelaikau. Laikiau sūnaus rūbus, rengiau jais dukrą kai buvo kūdikis, vieną kitą naminį rūbelį ir dabar dar dukrai palieku. Šiaip stengiuosi tais daiktais kurie nereikalingi, kuo greičiau atsikratyti
As tai tikrai visus rubelius isdalinu. Ir visai nesijauciu, kad kazkoki gera darba darau... Tiesiog artimoje ateityje kito vaikelio neplanuoju, o spinta ne gumine. Nu esu pora pasilikusi, bet daugiau ne kaina brangius, o atsiminimais... Neinu, aisku, gatveje ir bet kam nesiulau, taip jau isejo, kad ir tolimesniems giminaiciams siuo metu mergaitiski rubeliai reikalingi, ir bendradarbems nunesu, atiduodu. Galit netiketi, bet man tikrai rubeliu negaila! Labiau gaila turbut butu, jei spintoj nenaudojami guletu ir nezinia ko lauktu...
As tai kaupiu, vietos daug namie, yra kur susidet, tai ir kaupiu
po pirmo vaikucio saugojau, o kai paaugo jau antrasis - viska atidaviau.
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 04, 13:36) po pirmo vaikucio saugojau, o kai paaugo jau antrasis - viska atidaviau. ir aš taip padariau po dviejų vaikų tai dabar naujam leliui nieko neturiu,nėra ir kas atiduoda,tai viską naują perku,nu tikras pagrandukas jis pas mus O,dabar tai nelabai turiu kam iš pažįstamų atiduoti,tai kaupiu
as irgi po antro viska atidaviau (daugiausia i vaiku namus), o dabar treciam vel viskas is naujo
Palieku kitam, parduodu, atiduotu kam labiau ju reik
o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau
QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 15:49) o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau Aš tai neskolinu QUOTE(Zana4 @ 2007 09 17, 17:00) Nesuprantu aš tokio dalyko, kaip rūbų skolinimas panešiot QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 16:49) o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau nesupratau....tai tu davei rūbus panešiot, o paskui norėjai gauti atgal?
Kodėl? Kartais galima paskolinti, pvz. kombinezoną žieminį, nes tokių dalykų vaikai paprastai nesunešioja
Man tai kitas bajeris buvo: atidaviau kaimynės mergytei savo dukros išaugtas basutes, vieną dieną masno dukra sako rodydama į tas basutes ant tos mergytės kojų - mama, žiūrėk čia mano basutės. O kaimynė sako - ne ne tavo, čia mums kita mergaitė atidavė. Galvoju, ar ji taip nieko neatsimena, ar nenori atsiminti. Irgi nemaloniai pasijutau
As paskolinau sesers lelytei grazias kelias suknytes, kurias patys vos kelis kartus buvom uzsideje, sesuo irgi manau, labai nesunesios
beje, temos pradzioj skelbiau, kad saugau kitam vaikui rubelius, bet dabar pardaviau didziaja dali, nesigailiu ai, drauge dar buvo mum paskolinus 62-68 kombinezoniukus du, labai as tuom patenkinta, koki menesi panesiojom ir isaugo maze QUOTE(migliux @ 2007 09 17, 20:34) Kodėl? Kartais galima paskolinti, pvz. kombinezoną žieminį, nes tokių dalykų vaikai paprastai nesunešioja Man tai kitas bajeris buvo: atidaviau kaimynės mergytei savo dukros išaugtas basutes, vieną dieną masno dukra sako rodydama į tas basutes ant tos mergytės kojų - mama, žiūrėk čia mano basutės. O kaimynė sako - ne ne tavo, čia mums kita mergaitė atidavė. Galvoju, ar ji taip nieko neatsimena, ar nenori atsiminti. Irgi nemaloniai pasijutau gal kombinezoną, bet ne šliaužtukus, seilinukus, batukus kita vertus, gal jūs tikitės kokios didelės padėkos, kad jus visą gyvenimą prisimins už padovanotą rūbų maišelį čia ne asmeniškai, o šiaip...bendrai p.s o dėl temos...manau, kad puiku yra forume nusipirkti firminių rūbelių, nors jų yra ir padėvėtų rūbų parduotuvėse, bet ten jie purkšti, dažnai senos kolekcijos, nežinia iš kur atvežti QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 17, 20:21) nesupratau....tai tu davei rūbus panešiot, o paskui norėjai gauti atgal? Na bet kokiu atveju zodis SKOLINU reiskia kad reikia grazinti, tai ne tas pats kas atiduodu. Be to butu bent jau naturalu pries ismetant atsiklausti ar tam zmogui grazinti daiktus ar ne! as cia nekalbu apie kojinytes ar kokius bodziukus, o kalbu apie treningiukus, dzinsiukus, megztukus, kombindzoniukus ir t.t. pvz vien dzinsai kaip pavizdys kainavo 60lt, tai norit pasakyt dvieju menesiu kudikis juos taip sunesiojo kad jie visiskai suplyso QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 17, 20:24) gal kombinezoną, bet ne šliaužtukus, seilinukus, batukus Skolindama niekada neatmetu tokios galimybės kad gali suplyšti, susitepti ir pan. Nes jau žinau kaip būna. Ne visos mamytės saugo rūbelius. Jeigu gaila, tai geriausia neskolinti. Buvo tokia situacija kad paskolinau draugei kepurytę tam kartui, tai kai gražino - išsigandau. Skolinau nes draugė neturėjo kuo vaiką aprengt QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 23:20) pvz vien dzinsai kaip pavizdys kainavo 60lt, tai norit pasakyt dvieju menesiu kudikis juos taip sunesiojo kad jie visiskai suplyso QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 08:49) jeigu gaila, tai geriausia neskolinti. Va ir aš taip manau p.s gal čia mano asmeninmė nuomonė, nes yra tekę sutiktti tokių geradarių (ne tik mano minėtas atvejis), kurie dovanoja ir beveik sako, va tas tiek kainavo, tas tiek...pasijunti tikrai nesmagiai, geriau jau nereikia...nesinori, kad paskui prikaišiotų, o jei neprikaišioja, tai už nugaros vistiek galvoja- va suplėšė, nutepė, neįvertino ir pan. Beje, o kas yra firminiai rūbeliai? kokios konkrečios firmos yra ,,firminės"? QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 09:05) Kaip suprantu tai visokie turginiai, maximiniai, norfiniai ir pan. yra ne firminiai. Ir iš pdv turbūt nefirminiai skaitosi. Firminiai yra tokie kurie pirkti gerose, brangiose parduotuvėse arba atvežti iš užsienio. Čia aš tao įsivaizduoju QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 11:25) Kaip suprantu tai visokie turginiai, maximiniai, norfiniai ir pan. yra ne firminiai. Ir iš pdv turbūt nefirminiai skaitosi. Firminiai yra tokie kurie pirkti gerose, brangiose parduotuvėse arba atvežti iš užsienio. Čia aš tao įsivaizduoju tokiu as firminiais ir nelaikau bet pvz koks wojcek ar tas pats coocodrillo ,ar mariquita tai man atrodo kad jau tikrai gan neblogi rubeliai, neteko jais nusivilt na aisku ar jau nekalbu apie tokius kaip adams, next ir taip toliau, ten jau ne zodziu QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 09:49) Skolindama niekada neatmetu tokios galimybės kad gali suplyšti, susitepti ir pan. Nes jau žinau kaip būna. Ne visos mamytės saugo rūbelius. Jeigu gaila, tai geriausia neskolinti. Buvo tokia situacija kad paskolinau draugei kepurytę tam kartui, tai kai gražino - išsigandau. Skolinau nes draugė neturėjo kuo vaiką aprengt tai kas man buvo beprotiskai grazus ,as neskolinau,o visa kita nesiojoo puskes vaikas QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 18, 08:55) Tai kas buvo labai labai O visus kitus perparduodu draugėms dažniausiai, turiu pastovius "klientus", kurie laiks nuo laiko patys paklausia ar neturiu išaugtų Roko rūbelių O apie skolinimus niekad net nepagalvodavau QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 09:05) Tikrai,kad "maximinius,norfinius,turginius" aprėdus firminiais nelaikau Firminiai(mano nuomone) yra kokybiški rūbai,tiek pirkti LT parduotuvėse,tiek parsiųsti iš uk,bei kt šalių... Pati vaiko rūbų niekam neskolinu,arba parduodu/atiduodu, Pati buvau gavus prieš vaiko gimimą daug rūbų,bet man iš karto buvo pasakyta,kad juos skolina QUOTE(ramirėja @ 2007 09 18, 11:29) Pati buvau gavus prieš vaiko gimimą daug rūbų,bet man iš karto buvo pasakyta,kad juos skolina Va butent ir as taip pasakiau vieni kurie man buvo nebegrazus ir nebereikalingi as ir sakiau atiduodu, jei tau nepatiks ismesk ar atiduok kam kitam, o kiti kur buvo tikrai geri ir nekiek nesunesioti pasakiau kad situos paskolinu. maniau padariau zmogui gera darba, nereiks pirkt brangiu rubeliu, zinojau kad gyvena nelabai turtingai ir sau tokiu leist pirkt negaletu, papuos savo leliuka, juk tie maziukai kur iki 5 men kiek ir bepanesioja tokius rubelius kaip dzinsiukai ar pan, mano manymu tokie rubeliai dedami tik iseigai Einu paskambinsiu kokiai draugei pasiskolinsiu iseiginiu rubu o po to ismesiu ar cia SM parduosiu, juk pagal kai kurias cia pasisakiusias jei skolinies tai grazint nereikia
Kai mano sūnus gimė buvo 1999 metai ir tikrai tokio pasirinkimo rūbelių nebuvo ir kainos buvo palygint didelės. Tai man skolindavo ir aš skolindavau bet toli gražu nevisos mamytės sugebėdavo rūbus prižiūrėt. Tuomet ir nustojau skolint. O skolindavom viena kitai nes nelabai buvo iš ko pirkt. Kai dukra gimė tai jau nebuvo reikalo skolint nes artimiausiu metu vaikų neplanuoju o namai neguminiai
QUOTE(minimaus @ 2007 09 18, 11:28) Einu paskambinsiu kokiai draugei pasiskolinsiu iseiginiu rubu o po to ismesiu ar cia SM parduosiu, juk pagal kai kurias cia pasisakiusias jei skolinies tai grazint nereikia Aš ir atiduodama rūbus jokių padėkų ar kažkokio garbinimo ir nesitikiu,norisi paprasčiausio žmogiškumo
As grazesnius rubelius saugau kitam leliui:) O kitus - ismetu.
QUOTE(Pukė @ 2007 09 17, 21:15) beje, temos pradzioj skelbiau, kad saugau kitam vaikui rubelius, bet dabar pardaviau didziaja dali, nesigailiu zodziu, apsimelavai na, man drauge rigi buvo davus nemazai -paskolinus
O mes geresnius,firminius,ir nefirminius-pasiliekam sekanciam leliui,o kurie daugiau sunesioti-atiduodu karitui
isvezu i kaima atiduodu sunkiau besiverciantiems
Aš nebesaugau rūbų..
|