Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur dedate vaiko išaugtus firminius drabuželius
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3
Pukė
Turiu klausimeli: blush2.gif

Kur dedate vaiko isaugtus firminius drabuzelius??? smile.gif

atiduodat??

parduodat??

saugot kitam vaikui??

ar dar koks variantas doh.gif biggrin.gif
besiba
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 15:21)

atiduodat??

parduodat??

saugot kitam vaikui??

ar dar koks variantas doh.gif  biggrin.gif
*

puke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as atidaviau puskes lelytei visus padorius drabuzius -ir firma, ir nevisai firma -bet tik tokius, kuriuos negeda atiduot, kurie kaip nauji, nenunesioti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 17:21)

atiduodat??

parduodat??

saugot kitam vaikui??

*

turbut spinta neuzsidaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad tokie klausimai iskilo lotuliukas.gif
as neturiu kam atiduot, tai galima sakyt,kad dauguma parduodu, o paskui naujus perku lotuliukas.gif
Pukė
QUOTE(bonda @ 2007 08 20, 16:23)
puke lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as atidaviau puskes lelytei visus padorius drabuzius -ir firma, ir nevisai firma -bet tik tokius, kuriuos negeda atiduot, kurie kaip nauji, nenunesioti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

paziuresim, ar visos cia tokio gerietes, kaip tu tongue.gif

as saugau kitam vaikui, o jei bus berniukas ar mergyte gims kokiu pusmeciu skirtumu, kad neatitiks sezonas ir dydis, tai parduosiu cia SM smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 20, 16:28)
as neturiu kam atiduot, tai galima sakyt,kad dauguma parduodu, o paskui naujus perku lotuliukas.gif
*

nu va wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif bendraminte biggrin.gif

man tai gaila butu atiduot, kai tiek i juos sukista blush2.gif bigsmile.gif pinigai ant medziu neauga, o vyro kantrybe irgi ne auksine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*rutuliukas*
ka gaila parduot, ta esu pasilikusi, dar nuo visiskai mazuliuko leliuko wub.gif
Kristtute
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 14:21)

atiduodat??

parduodat??

saugot kitam vaikui??

*

Kai ką atiduotu, kai ką parduodu smile.gif
Nes kažkaip mažesnių berniukų artimoj giminėj ar gerų draugų rate nelabai yra schmoll.gif O kokiems kaimynams ar pažįstamiems gaila dovanot apynaujus rūbelius kainavusius nemažus pinigėlius blush2.gif
besiba
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 15:31)
paziuresim, ar visos cia tokio gerietes, kaip tu tongue.gif

as saugau kitam vaikui, o jei bus berniukas ar mergyte gims kokiu pusmeciu skirtumu, kad neatitiks sezonas ir dydis, tai parduosiu cia SM smile.gif

*

tai ir netikiu, akd geru daugiau buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as kadangi nezinau, ar turesiu, ar neturesiu, kada turesiu dar leliu -tai ir atiduodu...bet jei nebutu puske dabar turejus mergytes -tai gal buciau ir pardavinejus mirksiukas.gif mirksiukas.gif cia jau nezinia lotuliukas.gif
*rutuliukas*
as puskei ir duociau, nes artimas zmogus, santykiai geri
na tiesa, viena puske iki metuku ir augino savo dukryte su Kristupo rubais, tik nusipirkdavo pasipuosimui , bet siaip tai maziaus rubus nesiojo
Bugniukas
o as pati esu is dideles seimos, tai kai laukiausi visi kruvom atidave visko, as atsirinkau kas man grazu, tinka ir padoru ir pasilikau, o visa kita isveziau i kudikiu vaiku namus ax.gif

bet zinokit is tu ka atidave, labaio mazai ka nesiojam, nesiom bet nedaug tongue.gif labai norisi naujus nupirkti, o be to ir derinti lengviau bigsmile.gif tai ir as kisu pinigelius, o dabar tai desiu i dezes ir kitam leliui laikysiu smile.gif
tutifruti
QUOTE(Pukė @ 2007 08 20, 16:21)

atiduodat??

parduodat??

saugot kitam vaikui??

*

as tai dukryytes parduodu nes neturiu kam atiduoti,o sunaus kai ka drauges vaikui atiduodu kai ka parduodu smile.gif
kazkada kai dar neturejau dukrytes saugojau antram vaikui,o gyme dukryte tai nei vieno rubo is issaugotu nepanauduojau smile.gif
tiesa dukrytes tai iki 3 men palikau lelytems renkti 4u.gif
Zana4
niu aš ir parduodu, nes antro leliaus tikrai kol kas nenoriu, o kai užsimanysiu mados pasikeis vis naujų gražių atsiranda tongue.gif tai tenka parduot, o dar daugybe atiduodu puseseres mažiui ir draugei vienai biggrin.gif
septyniuke
Aš parduodu ir į tą vietą kitus perku smile.gif Turiu biški ir pasilikusi, tik nežinau kam biggrin.gif
Zana4
QUOTE(septyniuke @ 2007 08 24, 19:34)
Aš parduodu ir į tą vietą kitus perku  smile.gif Turiu biški ir pasilikusi, tik nežinau kam  biggrin.gif
*

bus dar kam tongue.gif
*rutuliukas*
tik bats ziuri ir yra biggrin.gif ir trauki is maisiuku wub.gif
septyniuke
Tai, kad naujam leliui norėčiau ir naujų drabužėlių, o ne tai kas liko nuo brolio. Man patinka pirkimo manija bigsmile.gif Kaifuoju apsipirkinėdama, tai net neįdomu būtų traukt iš spintos. Vis tiek varyčiau pirkt biggrin.gif
*rutuliukas*
tai va,kad mes mamytes tokios jau esam, atrodo yra, bet norisi vis ko nors dar grazaus wub.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 24, 21:06)
tik bats ziuri ir yra biggrin.gif  ir trauki is maisiuku wub.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
migliux
Gražesnius parduodu, kitus atiduodu draugams arba sūnėnui bei dukterėčiai, prasčiausius - į kaimą. Nieko nelaikau. Laikiau sūnaus rūbus, rengiau jais dukrą kai buvo kūdikis, vieną kitą naminį rūbelį ir dabar dar dukrai palieku. Šiaip stengiuosi tais daiktais kurie nereikalingi, kuo greičiau atsikratyti
MaršuA
As tai tikrai visus rubelius isdalinu. Ir visai nesijauciu, kad kazkoki gera darba darau... Tiesiog artimoje ateityje kito vaikelio neplanuoju, o spinta ne gumine. Nu esu pora pasilikusi, bet daugiau ne kaina brangius, o atsiminimais... Neinu, aisku, gatveje ir bet kam nesiulau, taip jau isejo, kad ir tolimesniems giminaiciams siuo metu mergaitiski rubeliai reikalingi, ir bendradarbems nunesu, atiduodu. Galit netiketi, bet man tikrai rubeliu negaila! Labiau gaila turbut butu, jei spintoj nenaudojami guletu ir nezinia ko lauktu...
jurgitav
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 08 25, 09:02)
tai va,kad mes mamytes tokios jau esam, atrodo yra, bet norisi vis ko nors dar grazaus wub.gif
*

drinks_cheers.gif tongue.gif kai pamatai pardej ka grazaus nesusilaikai lotuliukas.gif
Laura
As tai kaupiu, vietos daug namie, yra kur susidet, tai ir kaupiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal dievas duos, turesiu antra leliu, nereiks nervuotis, kad neturiu ka aprengt. Bent pirmus men, nesvarbu ar mergyte su ruzavu ar zydru bodziu gules, veliau, tai taip, va is Puses supirksiu, jei merga bus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Zylute1
po pirmo vaikucio saugojau, o kai paaugo jau antrasis - viska atidaviau. thumbup.gif 4u.gif kazkaip siulyti parduoti...... giminems ir geriems draugams visai negaila ir atiduoti. drinks_cheers.gif (na, uz kelis maiselius rubu kartu isgertas sampano butelis, manyciau nera uzmokestis, o tik padeka) mirksiukas.gif
Vainiukė
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 04, 13:36)
po pirmo vaikucio saugojau, o kai paaugo jau antrasis - viska atidaviau.  thumbup.gif  4u.gif kazkaip siulyti parduoti...... giminems ir geriems draugams visai negaila ir atiduoti.  drinks_cheers.gif  (na, uz kelis maiselius rubu kartu isgertas sampano butelis, manyciau nera uzmokestis, o tik padeka)  mirksiukas.gif
*

ir aš taip padariau po dviejų vaikų drinks_cheers.gif
tai dabar naujam leliui nieko neturiu,nėra ir kas atiduoda,tai viską naują perku,nu tikras pagrandukas jis pas mus wub.gif
O,dabar tai nelabai turiu kam iš pažįstamų atiduoti,tai kaupiu doh.gif
triule
as irgi po antro viska atidaviau (daugiausia i vaiku namus), o dabar treciam vel viskas is naujo doh.gif
Jurgitukas1
Palieku kitam, parduodu, atiduotu kam labiau ju reik 4u.gif
minimaus
o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau blink.gif pasijutau tai verysad.gif kaip su slapiu skuduru kas butu uzvaziave unsure.gif daugiau niekam nieko neskolinsiu, juk rubeliai buvo geri, visi nauji supirkti is brangiu parduotuviu ir man daug prisiminimu su jais, be to gi ir antra leliuka planuoju tureti, o dabar teks vel viska supirkti is naujo verysad.gif
migliux
QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 15:49)
o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau  blink.gif  pasijutau tai  verysad.gif  kaip su slapiu skuduru kas butu uzvaziave  unsure.gif  daugiau niekam nieko neskolinsiu, juk rubeliai buvo geri, visi nauji supirkti is brangiu parduotuviu ir man daug prisiminimu su jais, be to gi ir antra leliuka planuoju tureti, o dabar teks vel viska supirkti is naujo  verysad.gif
*

Aš tai neskolinu schmoll.gif Jau irgi pasimokiau smile.gif
Zana4
QUOTE(migliux @ 2007 09 17, 18:16)
Aš tai neskolinu  schmoll.gif  Jau irgi pasimokiau  smile.gif
*

aš ir neskolinu smile.gif
arba atiduodu, arba parduodu smile.gif
Kristtute
QUOTE(Zana4 @ 2007 09 17, 17:00)
aš ir neskolinu smile.gif
arba atiduodu, arba parduodu smile.gif
*

drinks_cheers.gif Va būtent ax.gif
Nesuprantu aš tokio dalyko, kaip rūbų skolinimas panešiot g.gif Nes realu, kad paskolinus galima jo ir nebeatgaut, gali susitept neišskalbiamai, suplyšt, galų galiausiai susinešioja drabužiai, juk neamžinas dalykas. Nu nebent ten kažkoks karnavalinis kostiumas būtų tarkim ar kokia puošni suknelė mergaitei kokiai ypatingai progai kartą užsidėt ax.gif

Cikadelė
QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 16:49)
o man buvo tyoks atsitikimas,paskolinau draugei savo vaiko rubelius, po kiek laiko sakau ko nebenesiojat grazink, o ji sako kad ismete jau  blink.gif  pasijutau tai  verysad.gif  kaip su slapiu skuduru kas butu uzvaziave  unsure.gif  daugiau niekam nieko neskolinsiu, juk rubeliai buvo geri, visi nauji supirkti is brangiu parduotuviu ir man daug prisiminimu su jais, be to gi ir antra leliuka planuoju tureti, o dabar teks vel viska supirkti is naujo  verysad.gif

nesupratau....tai tu davei rūbus panešiot, o paskui norėjai gauti atgal? g.gif tokių dalykų aš nesuprantu...kai mažė gimė, neturėjau šliaužtų, nes prognozavo, kad bus iki 3 kg ir mažytė, o gimė netoli 4 kg...tai viena giminaitė (gimdžiau kitame mieste) davė maišą rūbų...viskas lyg ir normaliai...bet tiesiog apakau blink.gif kai po kokių 5 mėn paprašė atiduoti rūbelius rolleyes.gif pasijutau nemaloniai...net neperspėjo, kad reikės gražinti, o juk mažiukai ir atpylinėja, ir sutepa, ir nušliaužioja tuios rūbelius 4u.gif gerai, kad aš iš prigimties, tokia.... blush2.gif tausojanti daiktus, tai išsaugojom viską nepriekaištingai unsure.gif bet aš pasijutau nemaloniai, nemaniau, kad rūbus dar reikia gražinti blush2.gif beje, ji tuos rūbelius buvo gavę veltui...o ne pirkę už šimtus... cool.gif
migliux
Kodėl? Kartais galima paskolinti, pvz. kombinezoną žieminį, nes tokių dalykų vaikai paprastai nesunešioja
Man tai kitas bajeris buvo: atidaviau kaimynės mergytei savo dukros išaugtas basutes, vieną dieną masno dukra sako rodydama į tas basutes ant tos mergytės kojų - mama, žiūrėk čia mano basutės. O kaimynė sako - ne ne tavo, čia mums kita mergaitė atidavė.
Galvoju, ar ji taip nieko neatsimena, ar nenori atsiminti. Irgi nemaloniai pasijutau
Pukė
As paskolinau sesers lelytei grazias kelias suknytes, kurias patys vos kelis kartus buvom uzsideje, sesuo irgi manau, labai nesunesios biggrin.gif is karto susitarem kad taip bus, be jokiu neaiskumu, atvirai smile.gif

beje, temos pradzioj skelbiau, kad saugau kitam vaikui rubelius, bet dabar pardaviau didziaja dali, nesigailiu smile.gif kai bus kitas vaikas, bus kiti ir rubeliai wub.gif

ai, drauge dar buvo mum paskolinus 62-68 kombinezoniukus du, labai as tuom patenkinta, koki menesi panesiojom ir isaugo maze doh.gif

Cikadelė
QUOTE(migliux @ 2007 09 17, 20:34)
Kodėl? Kartais galima paskolinti, pvz. kombinezoną žieminį, nes tokių dalykų vaikai paprastai nesunešioja
Man tai kitas bajeris buvo: atidaviau kaimynės mergytei savo dukros išaugtas basutes, vieną dieną masno dukra sako rodydama į tas basutes ant tos mergytės kojų - mama, žiūrėk čia mano basutės. O kaimynė sako - ne ne tavo, čia mums kita mergaitė atidavė.
Galvoju, ar ji taip nieko neatsimena, ar nenori atsiminti. Irgi nemaloniai pasijutau

gal kombinezoną, bet ne šliaužtukus, seilinukus, batukus rolleyes.gif bet pagalvokit, o kaip jaustis tam , kuriam paskolino, o gal kombinezonas susitepė, neišsiplauna, išsiardė siūlai ir pan...manau, jei suaugęs vienas kitam paskolina- tai viena...bet skolinti vaikui rūbus g.gif nebent tik kokį proginį rūbą unsure.gif

kita vertus, gal jūs tikitės kokios didelės padėkos, kad jus visą gyvenimą prisimins už padovanotą rūbų maišelį ax.gif aišku, dėkingumas turi būti, bet esu pastebėjusi, kartais žmonės dovanoja tam, kad sulauktų didelėkio, perdėto dėkingumo, vos ne garbinimo- va koks aš geras, koks puikus..., dėkokit man visi kiek galit...

čia ne asmeniškai, o šiaip...bendrai mirksiukas.gif

p.s o dėl temos...manau, kad puiku yra forume nusipirkti firminių rūbelių, nors jų yra ir padėvėtų rūbų parduotuvėse, bet ten jie purkšti, dažnai senos kolekcijos, nežinia iš kur atvežti doh.gif
minimaus
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 17, 20:21)
nesupratau....tai tu davei rūbus panešiot, o paskui norėjai gauti atgal?  g.gif tokių dalykų aš nesuprantu...kai mažė gimė, neturėjau šliaužtų, nes prognozavo, kad bus iki 3 kg ir mažytė, o gimė netoli 4 kg...tai viena giminaitė (gimdžiau kitame mieste) davė maišą rūbų...viskas lyg ir normaliai...bet tiesiog apakau blink.gif kai po kokių 5 mėn paprašė atiduoti rūbelius rolleyes.gif pasijutau nemaloniai...net neperspėjo, kad reikės gražinti, o juk mažiukai ir atpylinėja, ir sutepa, ir nušliaužioja tuios rūbelius 4u.gif gerai, kad aš iš prigimties, tokia.... blush2.gif tausojanti daiktus, tai išsaugojom viską nepriekaištingai unsure.gif bet aš pasijutau nemaloniai, nemaniau, kad rūbus dar reikia gražinti blush2.gif beje, ji tuos rūbelius buvo gavę veltui...o ne pirkę už šimtus... cool.gif
*

Na bet kokiu atveju zodis SKOLINU reiskia kad reikia grazinti, tai ne tas pats kas atiduodu. Be to butu bent jau naturalu pries ismetant atsiklausti ar tam zmogui grazinti daiktus ar ne! as cia nekalbu apie kojinytes ar kokius bodziukus, o kalbu apie treningiukus, dzinsiukus, megztukus, kombindzoniukus ir t.t. pvz vien dzinsai kaip pavizdys kainavo 60lt, tai norit pasakyt dvieju menesiu kudikis juos taip sunesiojo kad jie visiskai suplyso blink.gif manau juos dar tikrai galetu panesiot ir kitas vaikas schmoll.gif
migliux
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 17, 20:24)
gal kombinezoną, bet ne šliaužtukus, seilinukus, batukus rolleyes.gif bet pagalvokit, o kaip jaustis tam , kuriam paskolino, o gal kombinezonas susitepė, neišsiplauna, išsiardė siūlai ir pan...manau, jei suaugęs vienas kitam paskolina- tai viena...bet skolinti vaikui rūbus g.gif nebent tik kokį proginį rūbą unsure.gif
*

Skolindama niekada neatmetu tokios galimybės kad gali suplyšti, susitepti ir pan. Nes jau žinau kaip būna. Ne visos mamytės saugo rūbelius. Jeigu gaila, tai geriausia neskolinti.
Buvo tokia situacija kad paskolinau draugei kepurytę tam kartui, tai kai gražino - išsigandau. Skolinau nes draugė neturėjo kuo vaiką aprengt
Cikadelė
QUOTE(minimaus @ 2007 09 17, 23:20)
pvz vien dzinsai kaip pavizdys kainavo 60lt, tai norit pasakyt dvieju menesiu kudikis juos taip sunesiojo kad jie visiskai suplyso  blink.gif manau juos dar tikrai galetu panesiot ir kitas vaikas  schmoll.gif

QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 08:49)
jeigu gaila, tai geriausia neskolinti.

Va ir aš taip manau 4u.gif bet jei jau skolinti ir mintyse įkainuoji, kiek kas kainavo- 50,60 ar 100 litų, tai geriau neskolinti....

p.s gal čia mano asmeninmė nuomonė, nes yra tekę sutiktti tokių geradarių (ne tik mano minėtas atvejis), kurie dovanoja ir beveik sako, va tas tiek kainavo, tas tiek...pasijunti tikrai nesmagiai, geriau jau nereikia...nesinori, kad paskui prikaišiotų, o jei neprikaišioja, tai už nugaros vistiek galvoja- va suplėšė, nutepė, neįvertino ir pan.

Beje, o kas yra firminiai rūbeliai? kokios konkrečios firmos yra ,,firminės"? biggrin.gif
migliux
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 09:05)
Beje, o kas yra firminiai rūbeliai? kokios konkrečios firmos yra ,,firminės"? biggrin.gif
*

Kaip suprantu tai visokie turginiai, maximiniai, norfiniai ir pan. yra ne firminiai. Ir iš pdv turbūt nefirminiai skaitosi. Firminiai yra tokie kurie pirkti gerose, brangiose parduotuvėse arba atvežti iš užsienio. Čia aš tao įsivaizduoju lotuliukas.gif
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 11:25)
Kaip suprantu tai visokie turginiai, maximiniai, norfiniai ir pan. yra ne firminiai. Ir iš pdv turbūt nefirminiai skaitosi. Firminiai yra tokie kurie pirkti gerose, brangiose parduotuvėse arba atvežti iš užsienio. Čia aš tao įsivaizduoju  lotuliukas.gif
*

tokiu as firminiais ir nelaikau
bet pvz koks wojcek ar tas pats coocodrillo ,ar mariquita tai man atrodo kad jau tikrai gan neblogi rubeliai, neteko jais nusivilt
na aisku ar jau nekalbu apie tokius kaip adams, next ir taip toliau, ten jau ne zodziu thumbup.gif
Pukė
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 10:05)
*

klausdama turejau galvoje brangius (palyginti su turgaus, ar maximos ir pan) rubelius smile.gif
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2007 09 18, 09:49)
Skolindama niekada neatmetu tokios galimybės kad gali suplyšti, susitepti ir pan. Nes jau žinau kaip būna. Ne visos mamytės saugo rūbelius. Jeigu gaila, tai geriausia neskolinti.
Buvo tokia situacija kad paskolinau draugei kepurytę tam kartui, tai kai gražino - išsigandau. Skolinau nes draugė neturėjo kuo vaiką aprengt
*

tai kas man buvo beprotiskai grazus ,as neskolinau,o visa kita nesiojoo puskes vaikas thumbup.gif
Kristtute
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 18, 08:55)
tai kas man buvo beprotiskai grazus ,as neskolinau,o  visa kita nesiojoo puskes vaikas thumbup.gif
*

Tai kas buvo labai labai wub.gif pasilikau antram ax.gif Bet irgi tik visai mažyčius kažkur iki 3-6 mėn....
O visus kitus perparduodu draugėms dažniausiai, turiu pastovius "klientus", kurie laiks nuo laiko patys paklausia ar neturiu išaugtų Roko rūbelių ax.gif Tai tuos kurie buvo labai labai wub.gif ir tikrai gero stovio dažniausiai parduodu, o kitus tiesiog atiduodu ax.gif Kai kada ir SM pasiūlau, bet laaaabai retai ax.gif
O apie skolinimus niekad net nepagalvodavau schmoll.gif Nu nebent, kaip sakiau, kokį karnavalinį kostiumą paskolinčiau, ar šiaip kostiumą ten kažkokiai ypatingai progai užsidėt....
ramirėja
QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 09:05)
*

Tikrai,kad "maximinius,norfinius,turginius" aprėdus firminiais nelaikau schmoll.gif
Firminiai(mano nuomone) yra kokybiški rūbai,tiek pirkti LT parduotuvėse,tiek parsiųsti iš uk,bei kt šalių...

Pati vaiko rūbų niekam neskolinu,arba parduodu/atiduodu, ax.gif o jei man laabai labai šmutkelė patinka laikau ateičiai biggrin.gif

Pati buvau gavus prieš vaiko gimimą daug rūbų,bet man iš karto buvo pasakyta,kad juos skolina ax.gif kadangi žinojau savo pussesėrės būdą bei charakterį,tai nė kiek nepykau,bei nesipatoginau,kad tyeks grąžinti,buvau laiminga kad kurį laiką neturėjau didelių išlaidų... cool.gif
minimaus
QUOTE(ramirėja @ 2007 09 18, 11:29)
Pati buvau gavus prieš vaiko gimimą daug rūbų,bet man iš karto buvo pasakyta,kad juos skolina ax.gif kadangi žinojau savo pussesėrės būdą bei charakterį,tai nė kiek nepykau,bei nesipatoginau,kad tyeks grąžinti,buvau laiminga kad kurį laiką neturėjau didelių išlaidų... cool.gif
*

Va butent ir as taip pasakiau vieni kurie man buvo nebegrazus ir nebereikalingi as ir sakiau atiduodu, jei tau nepatiks ismesk ar atiduok kam kitam, o kiti kur buvo tikrai geri ir nekiek nesunesioti pasakiau kad situos paskolinu. maniau padariau zmogui gera darba, nereiks pirkt brangiu rubeliu, zinojau kad gyvena nelabai turtingai ir sau tokiu leist pirkt negaletu, papuos savo leliuka, juk tie maziukai kur iki 5 men kiek ir bepanesioja tokius rubelius kaip dzinsiukai ar pan, mano manymu tokie rubeliai dedami tik iseigai rolleyes.gif o pagal cia anksciau parasytus postus tai dabar gali susidaryt nuomone kad dar pati turi but dekinga kad is taves skolinasi doh.gif ir tokie pasakimai kaip jei ikainuoji rubelius skolindama tai man juokingi nei ikainuoju nei ka, ir zinoma suprantu kad jie gali susitepti, paprasciauisiai norejau kad mano rubelius kuriuos SKOLINAU o neatidaviau man grazintu ir tiek. unsure.gif o taip gaunasi kad pati cia kazkoki nusikaltima padariau g.gif o rubeliai buvo tokiu firmu kaip next, gap, beneton ir H&M, manau jie firminiai skaitosi.
Einu paskambinsiu kokiai draugei pasiskolinsiu iseiginiu rubu o po to ismesiu ar cia SM parduosiu, juk pagal kai kurias cia pasisakiusias jei skolinies tai grazint nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
migliux
Kai mano sūnus gimė buvo 1999 metai ir tikrai tokio pasirinkimo rūbelių nebuvo ir kainos buvo palygint didelės. Tai man skolindavo ir aš skolindavau bet toli gražu nevisos mamytės sugebėdavo rūbus prižiūrėt. Tuomet ir nustojau skolint. O skolindavom viena kitai nes nelabai buvo iš ko pirkt. Kai dukra gimė tai jau nebuvo reikalo skolint nes artimiausiu metu vaikų neplanuoju o namai neguminiai
ramirėja
QUOTE(minimaus @ 2007 09 18, 11:28)
Einu paskambinsiu kokiai draugei pasiskolinsiu iseiginiu rubu o po to ismesiu ar cia SM parduosiu, juk pagal kai kurias cia pasisakiusias jei skolinies tai grazint nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif
Aš ir atiduodama rūbus jokių padėkų ar kažkokio garbinimo ir nesitikiu,norisi paprasčiausio žmogiškumo ax.gif
Ugile
As grazesnius rubelius saugau kitam leliui:) O kitus - ismetu.
bonda
QUOTE(Pukė @ 2007 09 17, 21:15)

beje, temos pradzioj skelbiau, kad saugau kitam vaikui rubelius, bet dabar pardaviau didziaja dali, nesigailiu smile.gif kai bus kitas vaikas, bus kiti ir rubeliai wub.gif

*

zodziu, apsimelavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju lotuliukas.gif

na, man drauge rigi buvo davus nemazai -paskolinus lotuliukas.gif bet taip ir taremes, jeid ar bus padorus -grazinsiu atgal -taip ir padariau mirksiukas.gif
Dany
O mes geresnius,firminius,ir nefirminius-pasiliekam sekanciam leliui,o kurie daugiau sunesioti-atiduodu karitui smile.gif
zvaigzdute23
isvezu i kaima atiduodu sunkiau besiverciantiems
MyWay
Aš nebesaugau rūbų.. schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.