Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...?
tik kaina nelabai patinka...
Papildyta: kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...?
Taip, Lietuvoje pirkti - beprotiškai brangu. Bet šiaip visų tokio tipo vežimėlių panašios kainos... Yra pigus tik lenkų Roan Marita.
aisku brangokas, bet kokybiskas, paskui tikrai sekmingai parduosi ir dalis pinigeliu gris. man labai patinka
As turiu Inglesina Vittoria http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1859 tokia pat tik dar tase yra, man jis
Na, šiandien pirmą kartą su Vittoria į lauką išvažiavom
belekaip susizavejau Inglesina Classica modeliais, tik kaina kandziojasi. Gal kas turit ir norit parduoti???
Aciu paciu. Tikiuosi sulaukti "Old scool" vezimeliu gerbeju QUOTE(eglute11 @ 2009 03 23, 12:18) belekaip susizavejau Inglesina Classica modeliais, tik kaina kandziojasi. Gal kas turit ir norit parduoti??? Aciu paciu. Tikiuosi sulaukti "Old scool" vezimeliu gerbeju Eglute ir visos kitos Inglesina gerbejos, gal nezinot, bet tindirindi forume kovo menesi renkame grupe pirkeju, kurie nori isigyti BBC ir Inglesina prekiu su 15 proc. nuolaida http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.p...d=13147&p=4 stai, paziurekit. jei susidaro tam tikra suma, tai suteikiama nuolaida visiems uzsisakiusiems vis i kisene, o jei suma didesne, tai susitaupo pakankamai
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos
QUOTE(feruka @ 2009 03 29, 21:19) Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos radau Zippy tindirindi internetinej parduotuvej: http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_295_312 O gal kas turit inglesina TRIP, kokie atsiliepimai? Va sito: http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...roducts_id=2485
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora
![]() Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui. QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42) Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora ![]() Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui. o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo QUOTE(Juste1 @ 2009 06 12, 19:53) o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza QUOTE(Vijolia @ 2009 06 13, 19:40) Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza na taip, sportiskumo is jos jokio QUOTE(Juste1 @ 2009 06 17, 16:06) na taip, sportiskumo is jos jokio Kaip suprantu, naudojate jau kokius 4-5 men? Kiek laiko dar zadate naudoti lopsiuka?? As manau, kad maniskiui turetu ilgiau nei pusmeti tikti, smulkutis pipiriukas Tiesa, o is kur jus pirkote, gavot kokia garantija?? QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42) Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora ![]() Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui. maciau vilniuje toki ir toks nuostabus pasirode QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 16:42) Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora ![]() Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui. Mano svajoniu vezimas QUOTE(Keja @ 2009 06 29, 11:49) Mano svajoniu vezimas Bet realiai, per visokius bortus, akmenis, atsikisusias plyteles ir t.t.t, tai jie gan kietokai vaziuoja, tikrai nera taip, kaip ant asfalto, vis gi, ratai ne su pripuciamom padangom. Bet va ipratom vazinet aplink namus net ir per akmenimis gristas gatveles, vaikuciui kratymas patinka, uzmiega ir pucia sau laimingas
Sveikos mamytes
Sveikos,
man taip pat labai patinka Inglesina vezimeliai. Gal kas turite parduoti deveta? Mano Mazylis turetu gimti rugpjucio viduryje. Labiausiai pageidautinos neutralios spalvos. Rasykite daliosg@yahoo.com (esu Vilniuje).
Rugsejo menesi zadu pardavineti savo princeses kareta Inglesina Vittoria smelio spalvos, nes jau baigiam isaugti ji, ir nusipirkom Maclareno sportinuka. ka domins i AZ rasykit
Kaip kazin ziema su tokiu vezimuku butu? Ar normaliai vaziuoja per sniega? Ir kaip su sulankstymu, ta prasme ar lengvai telpa i masinos bagazine?
QUOTE(emb @ 2009 08 20, 15:28) Apie kompaktiskuma nera ko galvoti Klasikiniu remas knygos principu susilenkia, nusiima ratai. QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 16:42) Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui. Kadangi mamytes man vis paraso del vezimo pardavimo, tai noriu parasyti, kad sorry, pamilau, kad tikrai turesim surast, kur ji palaikyt sekantiems vaikeliams..neparduosiu jo. Norisi visus vaikus viename ir tame paciame lopsyje paauginti. Ir manau, kad jo net ir per 100m nesudevesi, tad dar ir anukams laisvai islaikyti galima
Sveiki parduodu musu Inglesina clasica tortora spalvos, jei ka domina rasykit.
Mes taip pat ruosiames parduoti savo INGLESINA Sofia vezimuka. Susidomejusias, maloniai prasome kreiptis!
Sveiki, gal kas turite parduoti automobiline kėdute Huggy SHP nuo (0-13), kuri tvirtinasi ant Inglesina vittoria vezimeliu.
Mes tikriausiai ne užilgo savo Classica pardavinėsime , jei kam aktualu parašykit į AZ.
sveiki.jei ka domina inglesina vezimeliai.na,konkreciai tai turim klasikini dideliais ratais.retro stiliaus.super grazus,bet labai nepatogus.siaubingai girgzda.vezant labai krato.kaip parode praktika,nevertas nei puses moketos sumos.taciau jei megstat demesi,neliksit nepastebeti-visi ne tik atsisuke eis,bet ir pirstais rodys
Na ka, o mes jau is clasikos lopsio sesim i sportinuka, siaip ne taip busim pratempe 5 men. O nuo 4to maniskis jau pusiau sedomis vazinejo (su pakeltu ciuzinuku). Jei buciau nuo pirmu dienu pripratinus lauke miegoti, tai dar pilnai pora menesiuku vezima tam reikalui naudotume.
O siaip, pritariu, nera jis patogus, lyginant su visais moderniais vezimais - didelis, sunkus, kietais ratais. Bet gi pries 100 ir daugiau metu tokie vezimai ir buvo, cia neva, tu laiku Man tai girgzda ta "bagazine", groteles po lopsiu. Tad jei nieko nededu i jas, visada jas isimu.
mes irgi greitu laiku pardvinesim savo myleta Inglesina
mums jis labai patiko lopsys sofia, ratai allum, sedima dalis magnum. jeigu ka domins i az labai patogus tiek vaikui, tiek mamai QUOTE(mari73 @ 2009 10 25, 21:48) sveiki.jei ka domina inglesina vezimeliai.na,konkreciai tai turim klasikini dideliais ratais.retro stiliaus.super grazus,bet labai nepatogus.siaubingai girgzda.vezant labai krato.kaip parode praktika,nevertas nei puses moketos sumos.taciau jei megstat demesi,neliksit nepastebeti-visi ne tik atsisuke eis,bet ir pirstais rodys Nėra blogų vežimų-gal jus sau netinkama pasirinkote !!! Reikia pagalvoti kur jus vežimą eksploatuosite, o ne apie aplinkinių dėmesį !!! O aš net bijau pagalvoti apie savo Classicos pardavimą-man ji važinėtis mieste puikiai tinka, rieda idealiai, o mažylė iki metų tikrai tilps į gamtą ir kelionėms mes turime Bugaboo. QUOTE(dalajax @ 2009 10 26, 11:05) Nėra blogų vežimų-gal jus sau netinkama pasirinkote !!! Reikia pagalvoti kur jus vežimą eksploatuosite, o ne apie aplinkinių dėmesį !!! O aš net bijau pagalvoti apie savo Classicos pardavimą-man ji važinėtis mieste puikiai tinka, rieda idealiai, o mažylė iki metų tikrai tilps į gamtą ir kelionėms mes turime Bugaboo. tikrai ne del demesio rinkomes.suviliojo didelis lopsys.jis tikrai patogus.vaikelis dar ilgai jame tilptu.tik vaziuokle prasta.pasivaiksciojimai lauke tapo nemalonus-labai krato.beje,dauguma saligatviu pas mus iskloti trinkelem,bet tas negelbsti.dziaugiuosi,kad neisigijom sportines dalies.taigi sportinuka rinksimes kita,storais ratais,kad riedetu minkstai. QUOTE(Malvinaaa @ 2009 10 29, 23:02) Mielos mamytės, priversti parduoti visiškai naują net neišpakuotą vežimuką Inglesina Sofia, žinoma daug pigiau nei parduotuvėje, už 1395 lt. Štai tokį gražuolį ![]() Rašykit į AZ. jusu vezimelis labai grazus.atrodo patogus ir kaina nedidele.tikrai kkas nors susidomes.deja mes jau ieskome sportinuko
na mes jau pakeitem inglesina clasic.vos istveriau pusmeti.nors mergyte dar elpa,ilgiau kentet nebegalejau.tas kratymas ir tarskejimas galutinai isvede is kantrybes.dabar isigijom mura4-neisivaizduoju kas gali but geriau.tiesiog puikus,o kaip rieda
Siandien perlipom is clasikos i sportini Bugaboo Cameleon, tai atrodo, lyg is 1900uju butume grize i 2009uosius!
QUOTE(mari73 @ 2009 10 30, 20:08) na mes jau pakeitem inglesina clasic.vos istveriau pusmeti.nors mergyte dar elpa,ilgiau kentet nebegalejau.tas kratymas ir tarskejimas galutinai isvede is kantrybes.dabar isigijom mura4-neisivaizduoju kas gali but geriau.tiesiog puikus,o kaip rieda Keista, kaip taip tarsketi gali naujutelaitis vezimas O LT perkant jiems garantijos neduoda??
parduodam inglesina clasic.dramblio kaulo spalva/mazai naudotas/1500lt.
QUOTE(mari73 @ 2009 11 04, 12:26) Negaliu suprasti kaip tai imanoma-mes jau pusmeti vazinejames-nuostabus vezimukas, juokiu pasaliniu garsu i gamta zinoma netinka-bet mieste-puikiai , o koks grozis
Ką manot apie Inglesina Ottuto?
![]() Ar geri ratukai?
As tai palnuoju isigyti Inglesina Classica vezimeli, paskui laikui begant ir sedima dali.
Ieskau Inglesina klasikos adapteriu, kad kedute ant remo veziot butu galima. Kiek LT jie kainuoja gal zinot?
Bimbomarket adapteriai 12euru, bet kad dar uz atsiuntima 24e prideda |