Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Inglesina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3
Audrey29
tik kaina nelabai patinka... ax.gif
Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...? g.gif
Kirameki
Taip, Lietuvoje pirkti - beprotiškai brangu. Bet šiaip visų tokio tipo vežimėlių panašios kainos... Yra pigus tik lenkų Roan Marita.
sdanra
aisku brangokas, bet kokybiskas, paskui tikrai sekmingai parduosi ir dalis pinigeliu gris. man labai patinka smile.gif vitoria su baltais ratukaislabai patinka, nes as tai drasiai tokios firmos padeveta pirkciau, nes ju kokybe tokia, kad ne vaikuti gali uzauginti... smile.gif tik nezinau ar tie balti ratai praktiski g.gif kazin kaip jie nesiojasi
renax
QUOTE(Audrey29 @ 2009 02 08, 18:13)
tik kaina nelabai patinka...  ax.gif
Papildyta:
kokia alternatyva butu tokiam vezimeliui, kokia dar kokybiska firma, bet mazesne kaina...? g.gif
*

Uz pora simtu pigiau imanoma bet kad kardinaliai pigiau geras lopsinis nebus sad.gif
Bet gi vaiko komfortas viska atperka .
Samta0204
As turiu Inglesina Vittoria http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1859 tokia pat tik dar tase yra, man jis wub.gif wub.gif wub.gif dar nors visai nedaug naudojame. Tikrai kokybiskas ir labai patogus mamai 4u.gif Vasaros pabaigoj noresiu parduoti, nes jau isaugsim, jei ne greiciau ax.gif jei kas noresit rasykit i AZ 4u.gif
Kirameki
Na, šiandien pirmą kartą su Vittoria į lauką išvažiavom thumbup.gif Labai šaunus vežimas! Patiko ir man, ir tėčiui, ir dukrytei thumbup.gif Per visus lietuviškų šaligatvių nelygumus labai minkštai siūbavo thumbup.gif Ir šiaip labai smagus važiuoti wub.gif
eglute11
belekaip susizavejau Inglesina Classica modeliais, tik kaina kandziojasi. Gal kas turit ir norit parduoti??? rolleyes.gif Pirkciau ne nedvejodama smile.gif Jei turit, parasykit man i meila eradzeviciute@yahoo.com
Aciu paciu. Tikiuosi sulaukti "Old scool" vezimeliu gerbeju smile.gif)))
Egliene77
QUOTE(eglute11 @ 2009 03 23, 12:18)
belekaip susizavejau Inglesina Classica modeliais, tik kaina kandziojasi. Gal kas turit ir norit parduoti???  rolleyes.gif Pirkciau ne nedvejodama smile.gif Jei turit, parasykit man i meila eradzeviciute@yahoo.com
Aciu paciu. Tikiuosi sulaukti "Old scool" vezimeliu gerbeju smile.gif)))
*

Eglute ir visos kitos Inglesina gerbejos, gal nezinot, bet tindirindi forume kovo menesi renkame grupe pirkeju, kurie nori isigyti BBC ir Inglesina prekiu su 15 proc. nuolaida bigsmile.gif
http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.p...d=13147&p=4
stai, paziurekit.

jei susidaro tam tikra suma, tai suteikiama nuolaida visiems uzsisakiusiems thumbup.gif

vis i kisene, o jei suma didesne, tai susitaupo pakankamai thumbup.gif
feruka
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos verysad.gif ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?
Aurelia
QUOTE(feruka @ 2009 03 29, 21:19)
Mamytes, kurios vezioja savo babies Inlesina Zippy, kiek kainuoja toks naujas vezimukas Lietuvoje? Niekur nerandu kainos  verysad.gif ir dar, ar jis tikrai nedidelis kaip sketukas?
*

radau Zippy tindirindi internetinej parduotuvej:
http://parduotuve.tindirindi.lt/index.php?cPath=21_295_312
O gal kas turit inglesina TRIP, kokie atsiliepimai? Va sito:
http://parduotuve.tindirindi.lt/product_in...roducts_id=2485
Vijolia
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora smile.gif
user posted image
Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga.. wub.gif issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo biggrin.gif (ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke rolleyes.gif
Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi doh.gif Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius ax.gif
Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.
Juste1
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42)
Ka gi, naudojame savo klasikini Inglesina Tortora  smile.gif 
user posted image
Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga..  wub.gif issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo  biggrin.gif  (ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke  rolleyes.gif
Nusivyliau tik tuom, kad pas mus kiemas akmenimis gristas, tad normaliai tokia danga pavazineti ne kaip gaunasi, vezimas lb purtosi doh.gif Na, bet gi aisku, tai ne kaimo vezimas, traktoriskom placiom padangom, tad tokiose vietose nevazinejam, renkames gatves ir saligatvius ax.gif
Beje, po kokio pusmecio galesiu parduoti, nes tiesiog neturiu kur laikyti keleta meteliu antram vaikuciui.
*

o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo sad.gif
Vijolia
QUOTE(Juste1 @ 2009 06 12, 19:53)
o ar negalvojat sportine dali usisakyt? mes tokiu paciu tik tamsiai rudu vazinejames, aisku kelius taipogi renkames, bet vaikui tai patogumas nerealus, labai grazu man, o atrodo ir vaikui patogu turetu buti sportinis variantas, tik galwoju del patogumo sad.gif
*

Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza g.gif gal greiciau, tiesiog sedima smile.gif Bet as sedimo tokio nebenoresiu, visad norejau lopsinio klasikinio, o sedimo modernaus ax.gif
Juste1
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 13, 19:40)
Keista butu sportine dalimi toki vadinti, nes nera nei kazkokia lb kompaktiska, nei maza  g.gif  gal greiciau, tiesiog sedima  smile.gif  Bet as sedimo tokio nebenoresiu, visad norejau lopsinio klasikinio, o sedimo modernaus  ax.gif
*

na taip, sportiskumo is jos jokio smile.gif na man kad ir kaip grazu bebutu, bet jauciu ieskosiu SPORTINIO normalaus vezimelio, tik sito gaila labai smile.gif
Vijolia
QUOTE(Juste1 @ 2009 06 17, 16:06)
na taip, sportiskumo is jos jokio smile.gif na man kad ir kaip grazu bebutu, bet jauciu ieskosiu SPORTINIO normalaus vezimelio, tik sito gaila labai smile.gif
*

Kaip suprantu, naudojate jau kokius 4-5 men? Kiek laiko dar zadate naudoti lopsiuka??
As manau, kad maniskiui turetu ilgiau nei pusmeti tikti, smulkutis pipiriukas rolleyes.gif
Tiesa, o is kur jus pirkote, gavot kokia garantija??
Anema
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 17:42)
user posted image
Pirkom is bimbomarked (+ tokia pat auto kedute), atsiunte per 1,5 men kazkur. Vos ispakavus buvau suzaveta, viskas nepriekaistinga..  wub.gif issiuvinejimai, uzuolaideles, odine rankena, krepsys ir t.t.. viskas spindi.. vezimas ir visas siuntinys net gi iskvepintas buvo  biggrin.gif  (ir vis dar kvepia), visi namai tada Italija padvelke  rolleyes.gif
*

maciau vilniuje toki ir toks nuostabus pasirode smile.gif galvojau kas per vezimas smile.gif
Keja
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 16:42)
user posted image
*

Mano svajoniu vezimas blush2.gif Neipirkau tik as jo doh.gif bet grazesnio dar nemaziau, o jau amortizacija, tai ner zodziu, vaikutis kaip ant bangu tongue.gif Su tokiu ir lele vezioti sutikciau lotuliukas.gif
Vijolia
QUOTE(Keja @ 2009 06 29, 11:49)
Mano svajoniu vezimas blush2.gif Neipirkau tik as jo doh.gif bet grazesnio dar nemaziau, o jau amortizacija, tai ner zodziu, vaikutis kaip ant bangu tongue.gif Su tokiu ir lele vezioti sutikciau lotuliukas.gif
*

Bet realiai, per visokius bortus, akmenis, atsikisusias plyteles ir t.t.t, tai jie gan kietokai vaziuoja, tikrai nera taip, kaip ant asfalto, vis gi, ratai ne su pripuciamom padangom. Bet va ipratom vazinet aplink namus net ir per akmenimis gristas gatveles, vaikuciui kratymas patinka, uzmiega ir pucia sau laimingas smile.gif Siaip, dziaugiuosi ji turedama.
ingusiaa
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 18:42)
*

kai galvosit parduot parasykit AZ mirksiukas.gif 4u.gif
volkiene
Sveikos mamytes 4u.gif jei kuri ketinate parduoti Inglesia vezimuka, tai parasykit arba i AZ arba ugniukas@gmail.com man sitie vezimukai labai jau patiko, tai visai pirkciau ir padeveta ax.gif
Dalia Dalia Dalia
Sveikos,

man taip pat labai patinka Inglesina vezimeliai. Gal kas turite parduoti deveta? Mano Mazylis turetu gimti rugpjucio viduryje. Labiausiai pageidautinos neutralios spalvos. Rasykite daliosg@yahoo.com (esu Vilniuje).
Samta0204
Rugsejo menesi zadu pardavineti savo princeses kareta Inglesina Vittoria smelio spalvos, nes jau baigiam isaugti ji, ir nusipirkom Maclareno sportinuka. ka domins i AZ rasykit 4u.gif
emb
Kaip kazin ziema su tokiu vezimuku butu? Ar normaliai vaziuoja per sniega? Ir kaip su sulankstymu, ta prasme ar lengvai telpa i masinos bagazine?
Vijolia
QUOTE(emb @ 2009 08 20, 15:28)
Ir kaip su sulankstymu, ta prasme ar lengvai telpa i masinos bagazine?
*

Apie kompaktiskuma nera ko galvoti cool.gif Nors musu kai didele bagazine, tai dedam visa, net lopsio nenuimam, tik rankena, bet su vidutinem jau sunkokai butu, nebekalbant apie mazas bagazines..
Klasikiniu remas knygos principu susilenkia, nusiima ratai.
Vijolia
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 08, 16:42)
*

Kadangi mamytes man vis paraso del vezimo pardavimo, tai noriu parasyti, kad sorry, pamilau, kad tikrai turesim surast, kur ji palaikyt sekantiems vaikeliams..neparduosiu jo.
Norisi visus vaikus viename ir tame paciame lopsyje paauginti. Ir manau, kad jo net ir per 100m nesudevesi, tad dar ir anukams laisvai islaikyti galima smile.gif Na nebent ratus g.gif bet juos nebeda pasikeisti cool.gif
RamuneZ
Sveiki parduodu musu Inglesina clasica tortora spalvos, jei ka domina rasykit. 4u.gif
elfas9
Mes taip pat ruosiames parduoti savo INGLESINA Sofia vezimuka. Susidomejusias, maloniai prasome kreiptis! mirksiukas.gif
RamuneZ
QUOTE(RamuneZ @ 2009 09 13, 17:43)
Sveiki parduodu musu Inglesina clasica tortora spalvos, jei ka domina rasykit. 4u.gif
*

Jau pardavem thumbup.gif
jacintadev
Sveiki, gal kas turite parduoti automobiline kėdute Huggy SHP nuo (0-13), kuri tvirtinasi ant Inglesina vittoria vezimeliu. biggrin.gif
dalajax
Mes tikriausiai ne užilgo savo Classica pardavinėsime , jei kam aktualu parašykit į AZ.
mari73
sveiki.jei ka domina inglesina vezimeliai.na,konkreciai tai turim klasikini dideliais ratais.retro stiliaus.super grazus,bet labai nepatogus.siaubingai girgzda.vezant labai krato.kaip parode praktika,nevertas nei puses moketos sumos.taciau jei megstat demesi,neliksit nepastebeti-visi ne tik atsisuke eis,bet ir pirstais rodys smile.gif
Vijolia
Na ka, o mes jau is clasikos lopsio sesim i sportinuka, siaip ne taip busim pratempe 5 men. O nuo 4to maniskis jau pusiau sedomis vazinejo (su pakeltu ciuzinuku). Jei buciau nuo pirmu dienu pripratinus lauke miegoti, tai dar pilnai pora menesiuku vezima tam reikalui naudotume.
O siaip, pritariu, nera jis patogus, lyginant su visais moderniais vezimais - didelis, sunkus, kietais ratais. Bet gi pries 100 ir daugiau metu tokie vezimai ir buvo, cia neva, tu laiku cool.gif Ir butu kazkas siaubingai kvailo pirkt vezima del kitu demesio doh.gif
Man tai girgzda ta "bagazine", groteles po lopsiu. Tad jei nieko nededu i jas, visada jas isimu.
Stitch
mes irgi greitu laiku pardvinesim savo myleta Inglesina smile.gif
mums jis labai patiko smile.gif
lopsys sofia, ratai allum, sedima dalis magnum. jeigu ka domins i az smile.gif
labai patogus tiek vaikui, tiek mamai thumbup.gif
dalajax
QUOTE(mari73 @ 2009 10 25, 21:48)
sveiki.jei ka domina inglesina vezimeliai.na,konkreciai tai turim klasikini dideliais ratais.retro stiliaus.super grazus,bet labai nepatogus.siaubingai girgzda.vezant labai krato.kaip parode praktika,nevertas nei puses moketos sumos.taciau jei megstat demesi,neliksit nepastebeti-visi ne tik atsisuke eis,bet ir pirstais rodys smile.gif
*

Nėra blogų vežimų-gal jus sau netinkama pasirinkote !!!
Reikia pagalvoti kur jus vežimą eksploatuosite, o ne apie aplinkinių dėmesį !!!

O aš net bijau pagalvoti apie savo Classicos pardavimą-man ji važinėtis mieste puikiai tinka, rieda idealiai, o mažylė iki metų tikrai tilps biggrin.gif
į gamtą ir kelionėms mes turime Bugaboo. biggrin.gif
mari73
QUOTE(dalajax @ 2009 10 26, 11:05)
Nėra blogų vežimų-gal jus sau netinkama pasirinkote !!!
Reikia pagalvoti kur jus vežimą eksploatuosite, o ne apie aplinkinių dėmesį !!!
O aš net bijau pagalvoti apie savo Classicos pardavimą-man ji važinėtis mieste puikiai tinka, rieda idealiai, o mažylė iki metų tikrai tilps  biggrin.gif
į gamtą ir kelionėms mes turime Bugaboo.  biggrin.gif
*

tikrai ne del demesio rinkomes.suviliojo didelis lopsys.jis tikrai patogus.vaikelis dar ilgai jame tilptu.tik vaziuokle prasta.pasivaiksciojimai lauke tapo nemalonus-labai krato.beje,dauguma saligatviu pas mus iskloti trinkelem,bet tas negelbsti.dziaugiuosi,kad neisigijom sportines dalies.taigi sportinuka rinksimes kita,storais ratais,kad riedetu minkstai. smile.gif
Malvinaaa
Mielos mamytės, priversti parduoti visiškai naują net neišpakuotą vežimuką Inglesina Sofia, žinoma daug pigiau nei parduotuvėje, už 1395 lt.
Štai tokį gražuolį wub.gif

user posted image

Rašykit į AZ.
mari73
QUOTE(Malvinaaa @ 2009 10 29, 23:02)
Mielos mamytės, priversti parduoti visiškai naują net neišpakuotą vežimuką Inglesina Sofia, žinoma daug pigiau nei parduotuvėje, už 1395 lt.
Štai tokį gražuolį  wub.gif

user posted image

Rašykit į AZ.
*

jusu vezimelis labai grazus.atrodo patogus ir kaina nedidele.tikrai kkas nors susidomes.deja mes jau ieskome sportinuko 4u.gif
mari73
na mes jau pakeitem inglesina clasic.vos istveriau pusmeti.nors mergyte dar elpa,ilgiau kentet nebegalejau.tas kratymas ir tarskejimas galutinai isvede is kantrybes.dabar isigijom mura4-neisivaizduoju kas gali but geriau.tiesiog puikus,o kaip rieda 4u.gif
Vijolia
Siandien perlipom is clasikos i sportini Bugaboo Cameleon, tai atrodo, lyg is 1900uju butume grize i 2009uosius! biggrin.gif Kaip lengva vazineti! Vis gi tikrai SUNKUS tie klasikiniai daugeliu prasniu.
mari73
QUOTE(Vijolia @ 2009 10 31, 00:16)
Siandien perlipom is clasikos i sportini Bugaboo Cameleon, tai atrodo, lyg is 1900uju butume grize i 2009uosius! biggrin.gif Kaip lengva vazineti! Vis gi tikrai SUNKUS tie klasikiniai daugeliu prasniu.
*

neuzilgo parduosim inglesina clasic.dramblio kaulo spalva. 4u.gif
Vijolia
QUOTE(mari73 @ 2009 10 30, 20:08)
na mes jau pakeitem inglesina clasic.vos istveriau pusmeti.nors mergyte dar elpa,ilgiau kentet nebegalejau.tas kratymas ir tarskejimas galutinai isvede is kantrybes.dabar isigijom mura4-neisivaizduoju kas gali but geriau.tiesiog puikus,o kaip rieda 4u.gif
*

Keista, kaip taip tarsketi gali naujutelaitis vezimas g.gif
O LT perkant jiems garantijos neduoda??
mari73
QUOTE(Vijolia @ 2009 11 04, 01:02)
Keista, kaip taip tarsketi gali naujutelaitis vezimas  g.gif
O LT perkant jiems garantijos neduoda??
*

duoda.bet cia jau tokia gamyba.kai vezi rankena girgzda ir visa kita.bandem sutept-nepadejo. 4u.gif
mari73
parduodam inglesina clasic.dramblio kaulo spalva/mazai naudotas/1500lt.
dalajax
QUOTE(mari73 @ 2009 11 04, 12:26)
duoda.bet cia jau tokia gamyba.kai vezi rankena girgzda ir visa kita.bandem sutept-nepadejo. 4u.gif
*

Negaliu suprasti kaip tai imanoma-mes jau pusmeti vazinejames-nuostabus vezimukas, juokiu pasaliniu garsu schmoll.gif gal tik kiek per kietas.
i gamta zinoma netinka-bet mieste-puikiai , o koks grozis wub.gif
mari73
QUOTE(dalajax @ 2009 11 06, 22:18)
Negaliu suprasti kaip tai imanoma-mes jau pusmeti vazinejames-nuostabus vezimukas, juokiu pasaliniu garsu  schmoll.gif  gal tik kiek per kietas.
i gamta zinoma netinka-bet mieste-puikiai , o koks grozis wub.gif
*

na,tap grazesnio vezimelio kol kas nesu macius 4u.gif
Ašne
Ką manot apie Inglesina Ottuto?
user posted image
Ar geri ratukai? g.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Arie_
As tai palnuoju isigyti Inglesina Classica vezimeli, paskui laikui begant ir sedima dali.
Vijolia
QUOTE(Arie_ @ 2010 01 24, 14:52)
As tai palnuoju isigyti Inglesina Classica vezimeli, paskui laikui begant ir sedima dali.
*

Drisciau prognozuot, kad laikui begant panoresit i moderna sest ir po klasikos pajusit tikraji vaziavimo malonuma cool.gif
Vijolia
Ieskau Inglesina klasikos adapteriu, kad kedute ant remo veziot butu galima. Kiek LT jie kainuoja gal zinot?
Bimbomarket adapteriai 12euru, bet kad dar uz atsiuntima 24e prideda doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.