Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aurėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Jalisa
Kaip Jums šis vardas?
HappyAngel
Man gražu wub.gif Tik nepatinka trumpinys Aura. Na, bet čia jau kitas reikalas, nes aš apskritai prieš trumpinius nusistačius ax.gif
Jalisa
Va va todel ir dvejojam,kad tas trumpinys negrazus.... O pas mus visi siaip ar taip linke trumpint vardus dry.gif
rence*
Man tai nelabai..Grazesnis Aurelija smile.gif
Kristtute
QUOTE(rence25 @ 2007 08 23, 19:51)
Man tai nelabai..Grazesnis Aurelija smile.gif
*

Ir man smile.gif
Meka Pinavija
Visai gražu bigsmile.gif
Jalisa
Aciu uz nuomone, man Aurelija kaip tik nelabai ax.gif
mile_
QUOTE(Daktariukste @ 2007 08 23, 21:33)
Kaip Jums šis vardas?
*

Aureja - Aurytė thumbup.gif wub.gif
Indriuske
man irgi visai grazus thumbup.gif
Mona187
Man tai nelabai. Na kažkoks neįprastas, negirdėtas vardas. Man asmeniškai Aura gražiau skamba.

Na bet turint nuomonę jos reikia ir laikytis mirksiukas.gif ir nuspręsti tinkamiausiai. Mes galim tik išsakyt savo nuomones, bet galiausiai apsispręsti turėsite Jūs pati mirksiukas.gif 4u.gif
gita.
man labai grazus thumbup.gif
aaukseliss
o man labai patiko,negirdetas,retas,ir svelniai skamba smile.gif
Altaira
Labai gražus vardas thumbup.gif Kažkada norėjau dukrai jį duoti, bet gavosi truputi kitaip blush2.gif
Žanetyte
man kazkaip nelabai ax.gif
Aliondra
schmoll.gif Man aplamai nepatinka vardai, kurie baigiasi galūne -ėja.
Vanagee
Labai grazus wub.gif
Niutsi
Labai gražus, nuostabus vardas wub.gif Štai Aurelija man nelabai, o Aurėja - wub.gif be to, tai mano geros draugės sutvirtinimo vardukas, jinai pati jį išsirinko, nes pasirodė pats gražiausias 4u.gif
mercedes
QUOTE(mile_ @ 2007 08 24, 00:00)
Aureja - Aurytė  thumbup.gif  wub.gif
*

Mano drauges dukra tokiu vardu pavadinta ir man visai patinka rolleyes.gif
Dile
QUOTE(mercedes @ 2007 08 25, 17:43)
Mano drauges dukra tokiu vardu pavadinta ir man visai patinka  rolleyes.gif
*

Ir man patinka 4u.gif
Sophi
Man įmantrokas atrodo ax.gif
wilmata
QUOTE(HappyAngel @ 2007 08 23, 22:42)
Man gražu  wub.gif Tik nepatinka trumpinys Aura. Na, bet čia jau kitas reikalas, nes aš apskritai prieš trumpinius nusistačius  ax.gif
*

Pritariu
Juste333
QUOTE(Daktariukste @ 2007 08 23, 22:33)
Kaip Jums šis vardas?
*

Man grazus drinks_cheers.gif
Buvo vienas is variantu, kai as saviskei rinkau smile.gif
renkyte
labai mielas vardas... wub.gif zinau grazia mergyte tokiu vardu... thumbup.gif
Birbiziukas
man gražus rolleyes.gif
muminukas
gražus, švelnus smile.gif
Lesia
Aurelija svelniau wub.gif
brunete
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai gražus vardas. Jei kartais gimtų mergaitė (labai maža tikimybė) ją pavadintume Aurėja mirksiukas.gif Šitą vardą "atradau" jau prieš kelis metus ir iki šiol jis man gražus.
insi
man nerealiai grazus vardas yra aurelija, aureja nors ir trumpinys skamba kazkaip ne taip graziai rolleyes.gif
hindy
Pirma kart isgirdau blush2.gif
grazu 4u.gif
laumar
Tkrai labai grazus clap_1.gif
*GAILĖ*
labai gražus vardas. o ir tikrai retas
shara
Aureja thumbup.gif grazus vardas, toks net spindintis smile.gif
Saulytex
grazus thumbup.gif
Vytaucike
viena mergytę pažystu tokiu vardu, tai tokia pat grazi kaip ir šis vardas thumbup.gif
mamulė
Gražus vardas, dar palyginus retas.
vaikštau
Aš žinoma labai atsiprašau, bet man pirmiausia asociacijos su kažkokia liga-sebotėja, gonorėja... g.gif
editavil
Man tas vardas tikrai neretas bent mano pazystamu rate kurios gime mergytes pereitais metais tai ciut nevisos pavadino Aureja smile.gif
_Foxy_
Pries kelis metus tik priemiau sutvirtinimo sakramenta, tai butent toki varda issirinkau, nes is visu sventu vardu man buvo pats graziausias ... thumbup.gif
Casual
visai neblogai smile.gif
kopos1
Labai gražus vardas. 4u.gif
Ina Jaselskiene
Labai grazus thumbup.gif As dar is mergaitisku vardu svarstau apie Astreja varduka 4u.gif Aureja - Astreja, panasu labai biggrin.gif ir labai grazu drinks_cheers.gif
Valetta
visai grazus vardas smile.gif
lina_kiss
QUOTE(Valetta @ 2007 11 05, 15:05)
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2007 11 05, 15:05)
*

Luna888
Gražus smile.gif bet Aurelija man gražesnis biggrin.gif
Tiupis
Nuostabus vardas wub.gif Juo pavadinome savo dukrelę. Nors pastaraisiais metais šio vardo savininkių daugėja, tačiau tai dar pakankamai retas vardas. Liepos 19 d. bažnytinis kalendorius mini šv. kankinę Aurėją (+856, Còrdoba). Tad Aurėja yra ir šventas vardas.
erikiuxxx
QUOTE(editavil @ 2007 10 23, 21:45)
Man tas vardas tikrai neretas bent mano pazystamu rate kurios gime mergytes pereitais metais tai ciut nevisos pavadino Aureja  smile.gif
*

pas mus giminei daug AURELIJU doh.gif
kicule
Gražus vardas 4u.gif
l'eau
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2007 11 05, 13:35)
Labai grazus  thumbup.gif  As dar is mergaitisku vardu svarstau apie Astreja varduka  4u.gif  Aureja - Astreja, panasu labai  biggrin.gif  ir labai grazu drinks_cheers.gif
*

aurėja ir astrėja net nepalyginami, aurėja labai gražus thumbup.gif , o astrėja kažkoks ne itin vykęs darinys schmoll.gif
Ašaka
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2007 11 05, 14:35)
Labai grazus  thumbup.gif  As dar is mergaitisku vardu svarstau apie Astreja varduka  4u.gif  Aureja - Astreja, panasu labai  biggrin.gif  ir labai grazu drinks_cheers.gif
*

Panašu - dar nereiškia tas pats. Pirmas - nuo lotyniško "aurum", auksas, antras - nuo "astrum", žvaigždė.
vaiddda-d
QUOTE(Ašaka @ 2011 02 16, 02:42)
Panašu - dar nereiškia tas pats. Pirmas - nuo lotyniško "aurum", auksas, antras - nuo "astrum", žvaigždė.
*

truputi pataisysiu- Aureja is lotynisko aurea (auksine)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.