Neperseniausiai parduotuvese pasirde " Bebivita" vaikiskos tyreles,koses...Pagal sudeti labai panasu i Hipp'a, tik pigesni. Gal kuri mamyte bande,patiko ir galetu pasidalinti nuomone apie siuos produktus. Ar verta atkreipti demesi?
Mes ragavom obuoliu sultis, tai man skonis identiskas Hipp'ui.
as naudojau aviziniu dribsniu kose su abrikosasi, vandeniu arba misineliu plikoma. visai nieko, tik skonis tai toks vis tiek ne tikras, kazkoks sintetinsi, jau geriau Nordic dribsniai su vaisine tyrele.............. bet kartais kai reikia labai greitai, tai visai nieko.........
Bebivita tyreles idomesnes tuo, kad ne visur prideta morku ar obuoliu kaip Hippe (pvz. mano pupa alergiska jiems abiems, tai negalime nei extra atvejams nusipirkt). Jeigu parasyta mesa, ryziai, brokoliai, tai taip ir yra. O Hipp parasyt tai paraso, bet kur sudetis, staiga atsiranda morkos arba dar ir grietinele. Bebivita geriau tuo, kad ten ne tiek visko primaisyta, pvz. 3-4 produktai.
Mes isbandem vaisines tyreles, tikrai skanios ir nemanau kad prastesnes negu HIPP.
Labai skani obuoliu su svarainiais. O kurioj parduotuvej yra pirkti Bebeivita grudu koses? Nes RIMI Zirmunuose as nemaciau.
Gal kuri zinote, kur Klaipedoje galima isigyti Bebivita produktu?
Man produkcija irgi patiko,neprasciau uz Hipp.
[QUOTE]
Labai neblogas pasirinkimas Klaipedoje yra vaiku parduotuveje Silutes pl. "Musu miestas" prie Norfos parduotuves, na ir siek tiek RIMI prekybos centruose
Mes bandėm vynuogių sultis tai mums visai jos patiko
Nuko parduotuvese yra ( man atrodo jei nesumaisiau
Jau seniai valgom Bebivitos produktus. Labai patenkinta mano dukryte.
Mes išbandėme bebivitos mėsiškas tyreles ir tikrai gerai valgo. Man patinka kaina ir tuo, kad sudėtis labai įvairi, hipe ištiesų per daug morkų. Dar bandėme ir sultis , ir arbatą.
Antakalnio Šilo g-vėje yra Nuko pardė, tai ten nusiperku.
Mum irgi labai pradėjo patikt Bebivita, pigiau už Hipp. Ir man pasirodė skaniau
Mes isbandem moliugu sultis
Dabar nusipirkom bananu-persiku sultis. Ragausim
Bepirkdama Hipp'o vaisių sultis Nuke pamaniau, kad gal vertėtų ir Bebivitos paragauti - tik kažkodėl nepaskaičiau sudėties. Taigi, tik namuose pamačiau, kad vynuogių sulčių jose tik 40 proc., o visa kita dalis - vanduo ir kažkiek cukraus. Tai argi tokį produktą galima vadinti sultimis - tai tik gėrimas, o dar parašyta: "galima skiesti vandeniu" - kuriam galui? Vat Hipp'o jei parašyta sultys, tai ir bus sultys, o jei gėrimas - tai gėrimas. Tai toks ir pigumas tos Bebivitos.
Gal su tyrelėmis ar košėmis - kitaip. QUOTE(Violetukas @ 2005 03 22, 18:49) Bepirkdama Hipp'o vaisių sultis Nuke pamaniau, kad gal vertėtų ir Bebivitos paragauti - tik kažkodėl nepaskaičiau sudėties. Taigi, tik namuose pamačiau, kad vynuogių sulčių jose tik 40 proc., o visa kita dalis - vanduo ir kažkiek cukraus. Tai argi tokį produktą galima vadinti sultimis - tai tik gėrimas, o dar parašyta: "galima skiesti vandeniu" - kuriam galui? Vat Hipp'o jei parašyta sultys, tai ir bus sultys, o jei gėrimas - tai gėrimas. Tai toks ir pigumas tos Bebivitos. Gal su tyrelėmis ar košėmis - kitaip. Siaip tai turbut nedaskaitei, nes Bebivitos sultys ir vadinasi sultimis( pvz. obuoliu), o gerimai, tai taip ir parasyta gerimai
Isbandem Bebevitos pieniska kosele su sausainiais. Mazius kirto pilna burna
aš irgi nusipirkau "bebivita" tyreles. tiesog stovėjau prie lentynos ir rinkau pigiausią.
man labai patiko kad sios firmos yra atskirai vien tik moliūgų tyrelė dar ragavom obuolių-bananų, persikų tyrelę. turiu nupirkus ir moliūgo sulčių. tai dabar reikės žiūrėti, nes paskaičiau kad vieniem žiauriai patiko, o kitiem QUOTE(Arnika @ 2005 03 18, 11:31) Moliūgų negėrė išvis, vynuogių nelabai, o bananų-persikų mes Hipp sultytes geriam tik skiestas, nes kitaip o bebivitos moliūgų neskiestas buteliuką iš karto išgėrė visą iš pradžių įpyliau truputėlį p.s. mus nuo neskiestų beria, o čia net nesuregavo... ir dar nuo tokio kiekio
maniškė irg imoliūgų sultis gėrė. bet aš jas skiedžiau, nes pasirodė biški tirštos. daviau iš puodelio gerti, tai gėrė kaip suaugusi
Tik va kose yra su gliutenu, kurio pvz. Semper kose neturi :ax:Man pardaveja Nuke sake, kad Bebivita vokietukai sau gamina
Mums labiausiai patinka aviečių- obuoliukų tyrelė. Kitaip košės nevalgo
Gal kas matėt pirkti Kaune Bebivita pienišką košelę stikliniame indelyje - mačiau reklamoj, bet nerandu pirkt
QUOTE(krika @ 2005 04 06, 10:37) aš irgi nusipirkau "bebivita" tyreles. tiesog stovėjau prie lentynos ir rinkau pigiausią. man labai patiko kad sios firmos yra atskirai vien tik moliūgų tyrelė dar ragavom obuolių-bananų, persikų tyrelę. turiu nupirkus ir moliūgo sulčių. tai dabar reikės žiūrėti, nes paskaičiau kad vieniem žiauriai patiko, o kitiem Bebevita Moliugas irgi su bulve QUOTE(Osvile @ 2005 04 12, 16:36) Tik va kose yra su gliutenu, kurio pvz. Semper kose neturi :ax:Man pardaveja Nuke sake, kad Bebivita vokietukai sau gamina Specialiai paėmiau moliūgų tyrelę ir paskaičiau, kad ten gliuteno nėra Tai kokiose ten košėse yra??? Gal pardavėja norėjo parduoti brangesnį produktą ir tiek.
O aš pirkdavau moliūgų tyrelę, o dabar geriam sultys
Mes taip pat išragavom visas vaisines tyrele. Liuks
Mes tai pat paragavome Bebivita produkcijos,ir man ji patiko kaip sakant mano mažiui patiko,tik vat mums draugai atvežė iš Vokietijos košelių pienišku kur vandeniu užplikome,tai kirto mažius labai skaniai
Сia , tikiuosi, ne ta, kur pagaminta Moldovoj?
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 14, 21:03) Moldovoj ar Vengrijoj gaminta Vitta maistelis. Turbūt šitą tu turi galvoje. O Bebivita, tai lyg ir Vokietijoje pagaminta. Ačiū, tau, apšvietei mane Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" Papildyta: O tos moldaviškos ar tai vengriškos tyrelės ir sultys tai tikriausiai labai prastos, nes kiek žiūriu, tai parduotuvėse jas nelabai kas perka QUOTE(Anistėja @ 2006 02 16, 01:08) Ačiū, tau, apšvietei mane Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" Papildyta: O tos moldaviškos ar tai vengriškos tyrelės ir sultys tai tikriausiai labai prastos, nes kiek žiūriu, tai parduotuvėse jas nelabai kas perka O mes perkam butent Vita Baby, ir nera jos prastos. pagamintos Moldavyjoj ir be jokio modifikuoto krahmolo.....kaip pvz. Hipp.
Mums taip pat skanios tyrelės košės bet va arbatos jokios
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 15, 22:08) Ačiū, tau, apšvietei mane Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" Jo man irgi norėtųsi jas pabandyti, bet nelabai matau, kur jų būtų galima nusipirkti..na gal jau apžlibau
Mano mazylei labaio patinka Bebi Vita sultys, kitu firmu sultytems alergisa, tuoj isberia, o Bebi vita persiku-bananu gerimukas- jos megstamiausias
sveikutes
noreciau suzinoti ar kuri nors pirkote bebivita mišinuka, kaip jis, kokia leliuku reakcija i juos, gal girdejot kokiu atsiliepimu? importuotojas nukas, skaiciau mergino atsiliepimus apie bebivita kitus produktus, tai daug kas sako, kad jie labai panasus i Hipp ka jus manot mamytes?
paskutinėm dienom Vokietijoj skandalas, kad vienoj pakuočių serijoj gali būt bakterijų. Tai kompanija pati šią informaciją skelbia ir dabar stengiasi tas pakuotės iš rinkos išimt. Mišinukų nei vienų nepirkus, šiaip negaliu apie juos ką pasakyt. O vat, tyrėlės man tik Hipp labiausia prie širdies, nes panagrinėjus sudėtį paaiškėja, ko toks kainų skirtumas
QUOTE(Coccinela @ 2007 06 13, 12:46) paskutinėm dienom Vokietijoj skandalas, kad vienoj pakuočių serijoj gali būt bakterijų. Tai kompanija pati šią informaciją skelbia ir dabar stengiasi tas pakuotės iš rinkos išimt. Mišinukų nei vienų nepirkus, šiaip negaliu apie juos ką pasakyt. O vat, tyrėlės man tik Hipp labiausia prie širdies, nes panagrinėjus sudėtį paaiškėja, ko toks kainų skirtumas gal pagi pasakyti, kurioje vietoje apie sias bakterijas raso arba nuoroda ideti? o cia tikrai bebivita misinukus turi galvoje?
o mes gerem bebivita misinuka
tik vienintele beda yra ta kad labai mazai jo kur yra pirkt, todel jei labai skubiai reik tai teks paieskot QUOTE(bluse @ 2007 06 14, 22:47) o mes gerem bebivita misinuka tik vienintele beda yra ta kad labai mazai jo kur yra pirkt, todel jei labai skubiai reik tai teks paieskot mes irgi isbandem tai visai nieko
Mes irgi naudojam šios firmos tyreles, jos tikrai labai panašaus skonio kaip Hipp, tik kad pigesnės
Bet kažkaip niekur neužtikau dar sulčių ir košių, reikės atidžiau patyrinėti parduotuvių lentynas |