Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Bebivita" produktai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Ledo karalienė
Neperseniausiai parduotuvese pasirde " Bebivita" vaikiskos tyreles,koses...Pagal sudeti labai panasu i Hipp'a, tik pigesni. Gal kuri mamyte bande,patiko ir galetu pasidalinti nuomone apie siuos produktus. Ar verta atkreipti demesi?
jolitav
Mes ragavom obuoliu sultis, tai man skonis identiskas Hipp'ui.
tauskalyte
as naudojau aviziniu dribsniu kose su abrikosasi, vandeniu arba misineliu plikoma. visai nieko, tik skonis tai toks vis tiek ne tikras, kazkoks sintetinsi, jau geriau Nordic dribsniai su vaisine tyrele.............. bet kartais kai reikia labai greitai, tai visai nieko.........
Zise
Bebivita tyreles idomesnes tuo, kad ne visur prideta morku ar obuoliu kaip Hippe (pvz. mano pupa alergiska jiems abiems, tai negalime nei extra atvejams nusipirkt). Jeigu parasyta mesa, ryziai, brokoliai, tai taip ir yra. O Hipp parasyt tai paraso, bet kur sudetis, staiga atsiranda morkos arba dar ir grietinele. Bebivita geriau tuo, kad ten ne tiek visko primaisyta, pvz. 3-4 produktai.
ausrap
Mes isbandem vaisines tyreles, tikrai skanios ir nemanau kad prastesnes negu HIPP.
Labai skani obuoliu su svarainiais. thumbup.gif Tokios buvom dar neragave. Valgem ir slyvu, ji niekuo nesiskiria nuo HIPP.
O kurioj parduotuvej yra pirkti Bebeivita grudu koses? Nes RIMI Zirmunuose as nemaciau.
Lexana
Gal kuri zinote, kur Klaipedoje galima isigyti Bebivita produktu?
smilka
QUOTE(Lexana @ 2005 02 18, 14:33)
Gal kuri zinote, kur Klaipedoje galima isigyti Bebivita produktu?
*

Bebivita Kaune maciau tik Rimi tinklo parduotuvese, tai gal ir pas jus taip pat.

O koses tai thumbup.gif ir svarbiausia kaina gera.
vuili
Man produkcija irgi patiko,neprasciau uz Hipp.
Danga
[QUOTE]
Labai neblogas pasirinkimas Klaipedoje yra vaiku parduotuveje Silutes pl. "Musu miestas" prie Norfos parduotuves, na ir siek tiek RIMI prekybos centruose smile.gif
Edgolė
Mes bandėm vynuogių sultis tai mums visai jos patiko mirksiukas.gif ,o dar ir laikyti galima 3 paras o ne 2 blush2.gif
Ledo karalienė
Nuko parduotuvese yra ( man atrodo jei nesumaisiau blink.gif )
Velaura
Jau seniai valgom Bebivitos produktus. Labai patenkinta mano dukryte. smile.gif vaisines tyreles tikrai ne prastesnes uz hipp, o kaina zymiai primtinesne. Sultys labai patinka, koses. thumbup.gif thumbup.gif Gal tik mesiniu tyreliu asortimentas kiek skurdokas man atrodo, tenka ir hippo pirkti. schmoll.gif schmoll.gif
kregždutė
Mes išbandėme bebivitos mėsiškas tyreles ir tikrai gerai valgo. Man patinka kaina ir tuo, kad sudėtis labai įvairi, hipe ištiesų per daug morkų. Dar bandėme ir sultis , ir arbatą.
Antakalnio Šilo g-vėje yra Nuko pardė, tai ten nusiperku. thumbup.gif
Arnika
Mum irgi labai pradėjo patikt Bebivita, pigiau už Hipp. Ir man pasirodė skaniau thumbup.gif .
Giedroocia
Mes isbandem moliugu sultis schmoll.gif Reto slykstumo, reikia pasakyt tongue.gif
Dabar nusipirkom bananu-persiku sultis. Ragausim wink.gif
Arnika
QUOTE(Giedroocia @ 2005 03 16, 19:50)
Mes isbandem moliugu sultis schmoll.gif  Reto slykstumo, reikia pasakyt tongue.gif
*

Moliūgų negėrė išvis, vynuogių nelabai, o bananų-persikų thumbup.gif . Ir man pačiai jos tokios skanios, sunku susilaikyt neišgėrus biggrin.gif
bitemajagsm
Bepirkdama Hipp'o vaisių sultis Nuke pamaniau, kad gal vertėtų ir Bebivitos paragauti - tik kažkodėl nepaskaičiau sudėties. Taigi, tik namuose pamačiau, kad vynuogių sulčių jose tik 40 proc., o visa kita dalis - vanduo ir kažkiek cukraus. Tai argi tokį produktą galima vadinti sultimis - tai tik gėrimas, o dar parašyta: "galima skiesti vandeniu" - kuriam galui? Vat Hipp'o jei parašyta sultys, tai ir bus sultys, o jei gėrimas - tai gėrimas. Tai toks ir pigumas tos Bebivitos.
Gal su tyrelėmis ar košėmis - kitaip.
jolitav
QUOTE(Violetukas @ 2005 03 22, 18:49)
Bepirkdama Hipp'o vaisių sultis Nuke pamaniau, kad gal vertėtų ir Bebivitos paragauti - tik kažkodėl nepaskaičiau sudėties. Taigi, tik namuose pamačiau, kad vynuogių sulčių jose tik 40 proc., o visa kita dalis - vanduo ir kažkiek cukraus. Tai argi tokį produktą galima vadinti sultimis - tai tik gėrimas, o dar parašyta: "galima skiesti vandeniu" - kuriam galui? Vat Hipp'o jei parašyta sultys, tai ir bus sultys, o jei gėrimas - tai gėrimas. Tai toks ir pigumas tos Bebivitos.
Gal su tyrelėmis ar košėmis - kitaip.
*

Siaip tai turbut nedaskaitei, nes Bebivitos sultys ir vadinasi sultimis( pvz. obuoliu), o gerimai, tai taip ir parasyta gerimai ax.gif mirksiukas.gif tongue.gif
dange
Isbandem Bebevitos pieniska kosele su sausainiais. Mazius kirto pilna burna thumbup.gif Kasdien gal ir neduociau, nes ten manu kruopu kose, pagardinta sausainukais, bet pasmaguriavimui thumbup.gif
taja:)
QUOTE(Giedroocia @ 2005 03 16, 19:50)
Mes isbandem moliugu sultis schmoll.gif  Reto slykstumo, reikia pasakyt tongue.gif
*

maniškė plėšė buteliuką su moliūgų sultimis ir reikalavo dar blink.gif blink.gif blink.gif
krika
aš irgi nusipirkau "bebivita" tyreles. tiesog stovėjau prie lentynos ir rinkau pigiausią.
man labai patiko kad sios firmos yra atskirai vien tik moliūgų tyrelė thumbup.gif aš išverdu savo daržoves ir sumaišau su šia tyrele. mažoji viską išvalgė thumbup.gif
dar ragavom obuolių-bananų, persikų tyrelę.
turiu nupirkus ir moliūgo sulčių. tai dabar reikės žiūrėti, nes paskaičiau kad vieniem žiauriai patiko, o kitiem schmoll.gif
nneringa
QUOTE(Arnika @ 2005 03 18, 11:31)
Moliūgų negėrė išvis, vynuogių nelabai, o bananų-persikų  thumbup.gif . Ir man pačiai jos tokios skanios, sunku susilaikyt neišgėrus biggrin.gif
*

mes Hipp sultytes geriam tik skiestas, nes kitaip schmoll.gif
o bebivitos moliūgų neskiestas buteliuką iš karto išgėrė visą doh.gif
iš pradžių įpyliau truputėlį smile.gif išgėrė ir kai pakėlė šumą cry.gif tai teko visą duot , tai gėrė net čepsėdama ...

p.s. mus nuo neskiestų beria, o čia net nesuregavo... ir dar nuo tokio kiekio doh.gif doh.gif
krika
maniškė irg imoliūgų sultis gėrė. bet aš jas skiedžiau, nes pasirodė biški tirštos. daviau iš puodelio gerti, tai gėrė kaip suaugusi blink.gif ankščiau vandenuką kai gerdavo tai gurkšnį padaro ir nusisuka- nuryja ir vėl geria ir vėl nusisuka. o čia viską iš karto išgėrė thumbup.gif
Osvile
Tik va kose yra su gliutenu, kurio pvz. Semper kose neturi :ax:Man pardaveja Nuke sake, kad Bebivita vokietukai sau gamina g.gif
zujka
Mums labiausiai patinka aviečių- obuoliukų tyrelė. Kitaip košės nevalgo unsure.gif
nneringa
QUOTE(zujka @ 2005 04 12, 16:54)
Mums labiausiai patinka aviečių- obuoliukų tyrelė. Kitaip košės nevalgo unsure.gif
*

Šita tyrelė ir mūsų mylimiausia thumbup.gif essen.gif
Arnika
Gal kas matėt pirkti Kaune Bebivita pienišką košelę stikliniame indelyje - mačiau reklamoj, bet nerandu pirkt sad.gif . O tai baisiai mėgstam panašią Hipp į svečius pasiimti, tik gal šita pigesnė būtų smile.gif
MAMICY
QUOTE(krika @ 2005 04 06, 10:37)
aš irgi nusipirkau "bebivita" tyreles. tiesog stovėjau prie lentynos ir rinkau pigiausią.
man labai patiko kad sios firmos yra atskirai vien tik moliūgų tyrelė  thumbup.gif aš išverdu savo daržoves ir sumaišau su šia tyrele. mažoji viską išvalgė  thumbup.gif
dar ragavom obuolių-bananų, persikų tyrelę.
turiu nupirkus ir moliūgo sulčių. tai dabar reikės žiūrėti, nes paskaičiau kad vieniem žiauriai patiko, o kitiem  schmoll.gif
*

Bebevita Moliugas irgi su bulve smile.gif KAdangi maniske moliugu fane, tai jai ir tyreles ir sultys labai patinka. Dar Bebevitos darzoviu asorti nera kalafioro thumbup.gif o tai mano caraite Hipp'o darzoviu asorti nelabai valgo. Matyt kalafioro nemegsta smile.gif
Kvaxse
4u.gif Na štai, šiandien ir mes pirmą kartą paragavom Bebivita sultyčių thumbup.gif Negerdavo iš puoduko, o šias (slyvų-persikų) pirmą kart iš puodelio išgėrė clap.gif
coco
QUOTE(Osvile @ 2005 04 12, 16:36)
Tik va kose yra su gliutenu, kurio pvz. Semper kose neturi :ax:Man pardaveja Nuke sake, kad Bebivita vokietukai sau gamina g.gif
*

O kas yra tas gliutenas? blush2.gif Ar jis kuo kenkia?
Ausyte1
QUOTE(Osvile @ 2005 04 12, 16:36)
*

Specialiai paėmiau moliūgų tyrelę ir paskaičiau, kad ten gliuteno nėra g.gif
Tai kokiose ten košėse yra??? Gal pardavėja norėjo parduoti brangesnį produktą ir tiek. mirksiukas.gif
Vike
QUOTE(coco @ 2005 05 25, 10:26)
O kas yra tas gliutenas? blush2.gif Ar jis kuo kenkia?
*

Į šį klausimą yra atsakiusi pediatrė. Kiek supratau, gliutenas gali alergizuoti....
Izida
O aš pirkdavau moliūgų tyrelę, o dabar geriam sultys thumbup.gif .
Frosta
Mes taip pat išragavom visas vaisines tyrele. Liuks thumbup.gif . Ypatingai patinka obuolys su kriauše.
iewa
Mes tai pat paragavome Bebivita produkcijos,ir man ji patiko kaip sakant mano mažiui patiko,tik vat mums draugai atvežė iš Vokietijos košelių pienišku kur vandeniu užplikome,tai kirto mažius labai skaniai thumbup.gif ,aišku kasdien jos neduodam bent jam patiko.Ir tyrelių visokių turim,irgi dauguma patinka thumbup.gif O dabar sužinojome kad tokios pačios produkcijos jau yra Lietuvoje tai reiks nusipirkti čia,man labai panašu čia į Hipp produkcija bet kaip ir visos sakot jei jos pigesnės tai liuks,nes vokietijoje praktiškai visos tyrelės kainuoja 55eur centai,o mėsiškos 60eur centu.Tai nežinau kiek Lietuvoje kainuoja būtų idomu sužinot ax.gif
Anistėja
Сia , tikiuosi, ne ta, kur pagaminta Moldovoj? g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 14, 22:06)
Сia , tikiuosi, ne ta, kur pagaminta Moldovoj? g.gif
*

Moldovoj ar Vengrijoj gaminta Vitta maistelis. Turbūt šitą tu turi galvoje. O Bebivita, tai lyg ir Vokietijoje pagaminta. ax.gif
Anistėja
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 02 14, 21:03)
Moldovoj ar Vengrijoj gaminta Vitta maistelis. Turbūt šitą tu turi galvoje. O Bebivita, tai lyg ir Vokietijoje pagaminta.  ax.gif
*

Ačiū, tau, apšvietei mane 4u.gif ...
Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" blush2.gif . Vadinasi "Bebivita" yra pirkti ne visur... rolleyes.gif O gaila, nes norėtųsi išbandyti, dauguma čia taip išgyrė ax.gif .
Papildyta:
O tos moldaviškos ar tai vengriškos tyrelės ir sultys tai tikriausiai labai prastos, nes kiek žiūriu, tai parduotuvėse jas nelabai kas perka schmoll.gif , ar aš neteisi g.gif
Uliuliuska
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 16, 01:08)
Ačiū, tau, apšvietei mane  4u.gif ...
Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" blush2.gif . Vadinasi "Bebivita" yra pirkti ne visur... rolleyes.gif O gaila, nes norėtųsi išbandyti, dauguma čia taip išgyrė  ax.gif .
Papildyta:
O tos moldaviškos ar tai vengriškos tyrelės ir sultys tai tikriausiai labai prastos, nes kiek žiūriu, tai parduotuvėse jas nelabai kas perka  schmoll.gif , ar aš neteisi  g.gif
*

O mes perkam butent Vita Baby, ir nera jos prastos. pagamintos Moldavyjoj ir be jokio modifikuoto krahmolo.....kaip pvz. Hipp.
Anistėja
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 02 17, 12:26)
O mes perkam butent Vita Baby, ir nera jos prastos. pagamintos Moldavyjoj ir be jokio modifikuoto krahmolo.....kaip pvz. Hipp.
*

Taip, galbūt ir be GM krakmolo, bet kad visos su cukrumi... g.gif
Austre 123
Mums taip pat skanios tyrelės košės bet va arbatos jokios
waidoolka_
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 15, 22:08)
Ačiū, tau, apšvietei mane  4u.gif ...
Pasitikslinau, nes pavadinimas tai panašus - "Vita Baby" blush2.gif . Vadinasi "Bebivita" yra pirkti ne visur... rolleyes.gif O gaila, nes norėtųsi išbandyti, dauguma čia taip išgyrė  ax.gif .

*

Jo man irgi norėtųsi jas pabandyti, bet nelabai matau, kur jų būtų galima nusipirkti..na gal jau apžlibau doh.gif doh.gif
sdr
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 08, 10:57)
Jo man irgi norėtųsi jas pabandyti, bet nelabai matau, kur jų būtų galima nusipirkti..na gal jau apžlibau doh.gif  doh.gif
*

mes rimi perkam
adole
Mano mazylei labaio patinka Bebi Vita sultys, kitu firmu sultytems alergisa, tuoj isberia, o Bebi vita persiku-bananu gerimukas- jos megstamiausias rolleyes.gif Ir kitu rusiu sultytes perku sitos firmos, nes labai skanios, o uz Hipp pigesnes gerokai.. tongue.gif tik labai gaila , kad kol kas tai tik RIMI ju gali nuspirkti, kitur nemaciau, o ten irgi daznai prasluota buna schmoll.gif
Viltyte
sveikutes 4u.gif
noreciau suzinoti ar kuri nors pirkote bebivita mišinuka, kaip jis, kokia leliuku reakcija i juos, gal girdejot kokiu atsiliepimu? g.gif
importuotojas nukas, skaiciau mergino atsiliepimus apie bebivita kitus produktus, tai daug kas sako, kad jie labai panasus i Hipp
ka jus manot mamytes?
Coccinela
paskutinėm dienom Vokietijoj skandalas, kad vienoj pakuočių serijoj gali būt bakterijų. Tai kompanija pati šią informaciją skelbia ir dabar stengiasi tas pakuotės iš rinkos išimt. Mišinukų nei vienų nepirkus, šiaip negaliu apie juos ką pasakyt. O vat, tyrėlės man tik Hipp labiausia prie širdies, nes panagrinėjus sudėtį paaiškėja, ko toks kainų skirtumas
Viltyte
QUOTE(Coccinela @ 2007 06 13, 12:46)
paskutinėm dienom Vokietijoj skandalas, kad vienoj pakuočių serijoj gali būt bakterijų. Tai kompanija pati šią informaciją skelbia ir dabar stengiasi tas pakuotės iš rinkos išimt. Mišinukų nei vienų nepirkus, šiaip negaliu apie juos ką pasakyt. O vat, tyrėlės man tik Hipp labiausia prie širdies, nes panagrinėjus sudėtį paaiškėja, ko toks kainų skirtumas
*

gal pagi pasakyti, kurioje vietoje apie sias bakterijas raso g.gif
arba nuoroda ideti?
o cia tikrai bebivita misinukus turi galvoje?
blusė
o mes gerem bebivita misinuka thumbup.gif nuo 6 men, kazkoks Folgenmilch vadinosi jei neklystu, tai man tai jis labai super pasirode, toks tirstas, atrodo sotus, ir skonis toks visai nieko, ir mazojo toleravo ir nebere ir normaliai tustinosi thumbup.gif
tik vienintele beda yra ta kad labai mazai jo kur yra pirkt, todel jei labai skubiai reik tai teks paieskot doh.gif ir kaina normali, o importuoja juos Nukas jei neklystu, tai ju pardese ir yra pirkt, arba Akropolio eurovaistinej mirksiukas.gif
Viltyte
QUOTE(bluse @ 2007 06 14, 22:47)
o mes gerem bebivita misinuka thumbup.gif  nuo 6 men, kazkoks Folgenmilch vadinosi jei neklystu, tai man tai jis labai super pasirode, toks tirstas, atrodo sotus, ir skonis toks visai nieko, ir mazojo toleravo ir nebere ir normaliai tustinosi thumbup.gif
tik vienintele beda yra ta kad labai mazai jo kur yra pirkt, todel jei labai skubiai reik tai teks paieskot doh.gif  ir kaina normali, o importuoja juos Nukas jei neklystu, tai ju pardese ir yra pirkt, arba Akropolio eurovaistinej mirksiukas.gif
*

mes irgi isbandem tai visai nieko smile.gif ir tikrai skanus smile.gif
maggota
Mes irgi naudojam šios firmos tyreles, jos tikrai labai panašaus skonio kaip Hipp, tik kad pigesnės 4u.gif
Bet kažkaip niekur neužtikau dar sulčių ir košių, reikės atidžiau patyrinėti parduotuvių lentynas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.