Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano Kalėdinis stebuklas :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
*ziurkyte*
Mano nestumas nebuvo planuotas. Tik buvau susiradus gera darba, ruosiausi eiti mokytis, ir turejau be galo daug kitu planu, kuriuose vaikeliui atrodo nebuvo vietos kokiems 5 metams i prieki. Zinia, kad esu nescia, pradzioje ivare tikra soka, atrode gyvenimas slysta is po koju... Jauciausi tokia jauna ir nesubrendusi buti mama. Bet apie isvalyma nei vienos minteles nekilo, tad beliko susitaikyti su nestuke.gif.
Prasideji ilgi laukimo menesiai. Kuo toliau, tuo labiau mintis, kad busiu mama dare mane vis laimingesne ir laimingesne. Bet nestumas buvo labai sunkus: labai depresavau, maziausia smulkmenele davesdavo iki asaru. Laukiau nesulaukiau, kada mano mazasis vaikelis pasibels i si pasauli. Pagal gydytoju paskaiciavimus tai turejo ivykti gruodzio 20, 21 diena. Labai tikejausi, kad tai ivyks anksciau, ir as dar spesiu atsigauti iki svenciu. Deja, atejo taip ilgai laukta gruodzio 20-oji, o pozymiu jokiu nebuvo. Paskui seke dar kelios laukimo kupinos dienos. Visos mintys sukosi tik apie gimdyma, maziausias skausmelis kele vilti, kad gal jau...
Taip atejo Kuciu diena. Buvau tokia pavargus nuo visko, kad atrode nebegimdysiu niekada. Vos atsedejau kuciu vakariene su seima, labai blogai jauciausi, siaubingai spaude pilvo apacia. Miegojau ta nakti su mama, kuri buvo atskridus manes aplankyti. Plepejome, plepejoma, ir staiga pajutau, kaip per kojas kazkas nutekejo. Persisukau ant kito sono, ir vel sliukstelejo didziule srove. Sokau is lovos ir pradejau rekti: vandenys! Buvo 3 val.nakties. Prikeliau visa nama. biggrin.gif Greitai sokome i masina, ir islekeme i ligonine. Bet ten mane tik apziurejo, saremiai dar nebuvo prasideje, tai liepe vaziuoti namo ir gerai pailseti.
Gryzome... buvau labai nusivylus, kad dar ne laikas. Visas namas nemiegojo ir lauke ziniu. Tik gryzus nuejau prie kaledines eglutes, apziurejau visas dovanas, nes miego visai nenorejau. Ir stai apie 6 val. ryto prasidejo pirmasis saremis. Skausmas neispasakytas, visa laime. kad greitai praejo. Uz 10 minuciu vel... ir po to jau tiksliai kaip laikrodukas, kas 10-8 min. Visi pranasavo, kad siandien, gruodzio 25d., as jau tikrai pagimdysiu. Apie 18val vakare saremiai padaznejo iki 4-3 minuciu, ir mes isvaziavome i ligonine.Va cia prasidejo tikrasis kosmaras. nors saremiai kartojosi kas 3-2 min, man atrode, kad tas skausmas istisinis. O gimda tebuvo prasidarius 2cm. Apie 21 val. is baisaus skausmo pradejau praradineti samone, o gimda nei is vietos, vis tie patys 2cm. Pradejau prasyti epiduro, nors pries tai buvau nusistacius, kad gimdysiu tik naturaliai. Bet ir epiduro jie man negalejo padaryti, paaiskino, kad pirma gimda turi atsidaryti iki 4 cm, nes dabar epiduras sustabdytu gimdymo veikla. Laukeme toliau. Kaukiau, rekiau is skaumo, bego val., ir nieko, vis tie patys 2cm. Taip prasikankinau iki vidurnakcio, prasidejo gruodzio 26 diena, o mano vaikelis atrode nebeislys niekada. Ir tik apie 4 val. ryto gydytojai nusprende, kad man jau gana kankintis ir kad reikia man skatinancius leisti, nes as kaip sake vyras jau su kitu pasauliu kalbejausi.Ir apie 7 val. ryto gydytoja pasake, kad pagaliau 10 cm, ir kad as galiu stumti. Bet po sitiek laiko skausmo as jegu neturejau nei biskio, be to, vel kas 5 min., praradinejau samone. Tad kiek bandziau stumti, man nieko nepavyko. Pagaliau gydytoja nusprende, kad stumsiu dabar paskutini karteli, ir jei man nepavyks, darys cezari. Tai isgirdus isstumiau is pirmo karto. Stai taip, gruodzio 26 diena, 9 val. ryto, si pasauli isvydo mano dukrele Airidute!
MyWay
user posted image
megana
Saunuole,kad pati pagimdei thumbup.gif Negaliu atsistebet britais gydytojais.Vandenys nubege-paleidzia namo... g.gif Na,svarbiausia,kad gerai baiges ir turi nuostabia dukryte su labai graziu vardu wub.gif
*Nendria*
Nuostabi istorija wub.gif gaila,kad tiek prisikankinai sad.gif bet pazhiuri i savo mazha angeleli ir supranti-vertejo user posted image
Sekmes jums,aukit sveikutes user posted image
Erina
Nu jo, kažkur girdėjau, kad anglijos ligoninėse belieka tik išstumti vaiką, o visą kitą laiką leidi namuose. Šaunuolė, kad pasistengei ir neprireikė cezario. Aišku gailą, kad tokį skausmą teko ištverti, bet matau skausmas tavęs labai neišgąsdino ir noras turėti vaikų dar nepraėjo biggrin.gif . Sveikinu. 4u.gif
raimute
labai grazi tavo istorija,tik gaila kad gavai tiek daug kankintis,na bet tas skausmas jau turbut seniai pasimirso,tik paemus savo nuostabiaja kaledine lelyte wub.gif wub.gif .Sekmes jums teveliai auginant mazaja Airidute
elia
Oi, crristinka, skaitau tavo istoriją ir dėkoju Dievui, kad aš tuo metu buvau Lietuvoj...Man vandenys nubėgo 4 val. ryte gruodžio 25, o vakare 21 val. jau turėjau savo kliackiuką, gimdžiau su epidūru ir tai "lengva" nebuvo... O tau tai išvis doh.gif , esi šaunuolė, bet kad tave taip iškankino tai mad.gif nu ir medicina blink.gif
*ziurkyte*
visos mano kancios uzsimirso ta pacia akimirka, kai mano 2.gif man ant krutines padejo. ir nors pirmas 2 savaites visiems sakiau, kad daugiau jokiu vaiku, tai dabar jau planuoju po poros meteliu dar viena "sauti" biggrin.gif
snoopy
4u.gif sveikinu!
Linchia
oi kokia panasi pradzia i mano, tik be mamos ir pries planuota data
laime lietuvoj jau neissiunte namo ir ryte 11.11 val jau turejau savo antra suneli(3val nakties nubego vandenys). po skatinanciu ir epiduro

kas ten toj anglijoj su medicina? kiek girdziu visos gimdo taip kosmariskai ziauriai, o gyd visai nesistengia palengvinti
sirduze
Aukit didutes ir bukit sveikutes wub.gif Grazuolyte tavo mergyte ax.gif
o medicina ne tik Anglijoj tokia, Svedijoj tas pats mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
rolana
Šaunuolė wub.gif
*ziurkyte*
aciu aciu wub.gif
Gymantė
Grazi istorija wub.gif ... Nu bet britai daktarai doh.gif !
emanuelė
kokia nuostabi istorija. thumbup.gif tik labai gaila, kad teko tau taip kankintis. sad.gif uztai kokia nuostabia dukrele dabar turi. mirksiukas.gif
mazute mamute
vargsiuke, na ir daktarai britu. g.gif man jau kojos drebeti pradejo, juk ir as ruosiuosi londone gimdyti. blink.gif

o jums linkiu sekmes auginant grazuolyte dukryte! 4u.gif
millamia
4u.gif
Lineja 29
na ir gydytojų būna doh.gif Sėkmės jums 4u.gif
daluzenik
Nu bet tave ir prikankino doh.gif
Gal ne Lietuvoj gimdei?
nes tik uzsieni teko girdet, kad taip ilgai kankina ax.gif
*woman*
blink.gif visur gerai,kur manęs nėra..... g.gif kažkaip maniau,kad Lietuvoj blogai...,bet pasirodo klydau.....
Šaunuolė,kad noras gimdyti ''nedingo'' thumbup.gif sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.