Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vaikui reikalinga dienotvarkė?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4
diana34
dienotvarke BUTINA mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(mamukas... @ 2011 06 28, 12:46)
Mums keturi metukai,ir jokios dienotvarkes neturime,aisku atsikeliam,einame pusryciauti,paziurim multikus,o po to ka vaikis uzsimano ta ir veikiame,jai nori zaisti eina zaisti,,jai nori uzsiimti darbeliais(retai taip buna,bet buna),tai einame kartu ,kazka konstruojame,jai nieko nenori veikti ,tai nieko ir neveikia,pasiema telefona ir zaidzia zaidimus lovoj atsigules..va taip va gyvename.
*

Vaiko pasirinkimas ką jis nori veikti: žaisti kaladėlėmis ar piešti, - nėra dienotvarkė schmoll.gif Man atrodo, mes kalbam apie tai, ar vaikas turi daugmaž nusistovėjusią tvarką pagrindiniams dalykams: kada keliasi, valgo, kada laikas žaidimas, kada laikas pietums, laikas vakarienei, ir t.t. ir pan g.gif
supervaikas@gmail
bent jau elementari tikrai reikalinga, vaikas turi žinoti kada eina jis miegučio, iki kada gali būti kieme su draugais
orchideja@
zadu ir as savo mergytei ivesti bent viena dienotvarkes punkta- pries miega susideti zaislus ir knygas! kazkaip pati kai dirbdavau pamainini darba nekreipdavau demesio, nes neturedavau jegu, bet turiu kazka daryti, nes nenoriu, kad ji uzaugtu nevaleika g.gif siandien ji ale uztvara is zaislu padare atseit niekas nepraeis, ir paliko, sakau jei neusidesi peles iki ryto viska isnesios...sako mama greit renkam tu man padek kad greiciau butu lotuliukas.gif turbut apie peles reikes dazniau priminti, o ir paciai gal ta pele pabuti ne pro sali g.gif lotuliukas.gif
marmoozele
Lanksti dienotvarke butina.
jurgixe
QUOTE(diana34 @ 2011 07 04, 14:34)
dienotvarke BUTINA  mirksiukas.gif
*

visiskai pritariu smile.gif 4u.gif
laumike
QUOTE(orchideja@ @ 2011 10 05, 03:03)
zadu ir as savo mergytei ivesti bent viena dienotvarkes punkta- pries miega susideti zaislus ir knygas! kazkaip pati kai dirbdavau pamainini darba nekreipdavau demesio, nes neturedavau jegu, bet turiu kazka daryti, nes nenoriu, kad ji uzaugtu nevaleika g.gif siandien ji ale uztvara is zaislu padare atseit niekas nepraeis, ir paliko, sakau jei neusidesi peles iki ryto viska isnesios...sako mama greit renkam tu man padek kad greiciau butu lotuliukas.gif turbut apie peles reikes dazniau priminti, o ir paciai gal ta pele pabuti ne pro sali g.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Geras, pas mus irgi tik ne peles , o ziurkes dukrai kaip stebuklas, nuo to karto, kai atradom ziurkes, kurios ateina, jei zaislai nesutvarkyti nakti, tai tvarkingai kiekviena vakara tvarkosi thumbup.gif labai nenori ka ziurkes ateitu. Uztat kita problemele yra, brolis naudojasi tuom kad sese tvarkosi,, o ji labai sunku priversti g.gif
ana_bela
as tai uz dienotvarke. stengiuosi, kad visada panasiu laiku atsigultu, atsikeltu, iseitu i lauka. man paciai taip lengviau, nes tada galiu savo darbus susiplanuoti. aisku, kartais, dazniausiai savaitgaliais, nuo tos dienotvarkes nukrypstam, bet po to vel tvarkingai grisztam i senas vezias:)
wytaute69
multikas i tema smile.gif http://www.youtube.com/watch?v=YsCrSNd7ec8...feature=related
Žaidėja
niekada specialiai nereguliavai sunelio dienotvarkes, derinausi prie jo.
Taciau jo rutina taip patogiai susideliojo, kad eriau ir nenoreciau thumbup.gif
dorada
Pati esu taip isaukleta ir zuikis prie dienotvarkes pratinamas ax.gif manau, tai butina smile.gif
*Liepa18*
Manau dienotvarkė, rėžimas visiems gerai smile.gif Mano mergina, jei tik nusimuša nuo dienotvarkės, tai jau ir irzli, pikta, blogai miega ir t.t.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.