Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis VI
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
eglincia
siandien dar vis valau organizma,tai pusryciai,kuriu laikas buvo kaip pietu buvo avizine kose,o pietums,kurie buvo kaip vakariene po 17h -svieziu darzoviu salotas,su jogurtu ir vistiena ir obuolys keptas su sauksteliu medum.
Utiuitiutė
QUOTE(solo @ 2007 10 13, 18:22)
turiu problemų, kad nekrenta svoris, nors nedaug valgau ir labai daug sportoju ir šoku, noriu čia rašyti viską, gal kokių išvadų prieisim  4u.gif
*

Per mažai valgai, daug sportuoji- organizmas priešinasi ir saugojasi nuo bado. Sudrožta medžiagų apykaita. Išeitis viena- pradėti normaliai maitintis.

Specialiai Pakasiukui hihihi.gif :

Pusryčiai: kava 2 in 1 (50), sumuštinis su šernienos kepenų vyniotiniu (200).
Priešpiečiai: bananas (150), arbata.
Pietūs: žirnių sriuba (100), dešrelė (150), bulvių košė (100), morkų salotos (70).
Pavakariai: grūdėta varškė (120), arbata.
Vakarienė: Tuno salotos (200), duona (100), 2 saldainiai asorti (120), 100gr. brendžio (175).

Iš viso: 1535
solo
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 14, 09:24)
Per mažai valgai, daug sportuoji- organizmas priešinasi ir saugojasi nuo bado. Sudrožta medžiagų apykaita. Išeitis viena- pradėti normaliai maitintis.
*

Ciocia, kiek, tavo nuomone, turėčiau suvartot per dieną? mano kmi 21,5. Tiesiog esu pastebėjus, kad gink Die, per dieną suvartosiu 1600-1700, amen, šokteli svoris. Tad ir nežinau, kaip maitintis g.gif
Utiuitiutė
QUOTE(solo @ 2007 10 14, 11:12)
Ciocia, kiek, tavo nuomone, turėčiau suvartot per dieną? mano kmi 21,5.
*

Tavo KMI normalus, turėtum suvartoti apie 2000kcal. per dieną.
kamiliuke
Vakar dienos meniu:
9 ryto.grudeta varske su vaisiais (indelis) zalios arbatos su medum
12 vistienos sultinio lekste su rieke juodos duonos
15 virta vistienos krutinele(200gr.)pomidoras ir makaronu(200gr.)juodos kavos puodelis su saukstuku cukraus (gabalelis biskvitinio pirago 100g)
18val. 1 obuolys
21val. stikline jogurto zalios arbatos su medum

na va ir surasem visa is eiles thumbup.gif
Utiuitiutė
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 14, 13:12)
Vakar dienos meniu:
9  ryto.grudeta varske su vaisiais (indelis)
12 vistienos sultinio lekste su rieke juodos duonos
15 virta vistienos krutinele(200gr.)pomidoras ir makaronu(200gr.)
18val. 1 obuolys
21val. stikline jogurto
*

- 150
- 20+ 100
- 220+ 50+ 260
- 60
- 100
Iš viso: 960. Ką sau, tamsta ponička, galvojate? mad.gif

Arbatą su medumi ir pyragą prirašei, kai pamatei, kad trūksta kalorijų ar kaip?
Naktine Fėja
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 14, 10:20)
- 150
- 20+ 100
- 220+ 50+ 260
- 60
- 100
Iš viso: 960. Ką sau, tamsta ponička, galvojate?  mad.gif

*

o gal is tikruju suvalge g.gif
siaip mano obuolys buva 140, jogurto stikline laisvai ir uz 200-250 galima rast cool.gif nors, ka as zinau unsure.gif
kamiliuke
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 14, 12:20)
- 150
- 20+ 100
- 220+ 50+ 260
- 60
- 100
Iš viso: 960. Ką sau, tamsta ponička, galvojate?  mad.gif

*

Na zinau ka as galvoju doh.gif bet kad taip valgau ir man daugiau nesinori,o pirgas buvau pamirsus blush2.gif ji suvalgiau istikruju nes turejau sveciu ir jis i dienos meniu nebuvo itrauktas is anksto.(as diena pries susidarau meniu ka valgysiu)
O del kcal. tai as ju neskaiciuoju valgau mazom porcijom ir tiek.nezinau ar cia gerai ar ne,bet man dienai tiek pakanka. rolleyes.gif
eglincia
pusryciai:
avizu kose su sviestu ir druska,virta vandeny.
pietums:
puse meliono
vakarienei uz pusvalandzio bus virta namine vista.

dar su pusryciais sojos pieno stikline vanilinio ir su pietumis viena blush2.gif
gniutia
na, duosiu saviski jusu teismui.... 4u.gif kazkaip atrode, nedaug suvalgiau, bet primetus +- kcal... gavosi siaubas doh.gif

pusryciai: 3 saujos (nedideles) kelogsu + pienas
priespieciai : mars 256kcal(neplanuotai jis man cia palindo)
pietus: varskes apkepas (500g liesos varskes, 1st manu kruopu, 2 kiausiniai, maza sauja razinu) gabaliukas delno dydzio + 2a.s. giretines 12 %
pavakariai: ledas +- 200
vakariene: magijos varske su zele gabaliukais ir dvi riekutes duonos su plonu plonyciu sluoksniu sviesto (siatm dalykui sunkiausiai galiu atsispirt) doh.gif

tai vat.. mano primetimu gaunas +-2000kcal doh.gif
geda peleda...
«gėlytė»
ŠEŠTADIENIS

Pusryčiai: l.pienu b.kava, 4 v.š. dribsnių ("Skanėja")/2.7 proc. jogurtas, obuolys
Priešpiečiai: pusė pomidoro
Pietūs: kiaul.kotletas/v.š. bulvių košės/salotos(morka/obuolys/česnakas/majonezas)
Pavakariai: 200g raug. pasukų su sėlenom, 2 obuoliukai, mažytis (degtukų dėž. dydžio) gabalėlis naminio obuolių pyrago
Vakarienė: 100g l.varškės/2.7 proc.jogurtas/sėlenos, 2 (x0.5l) skardinės alaus
chocolove
Pusryčiai - 6 maži obuoliai
Priešpiečiai - puodelis arbatos be cukraus, balandėlis, 2 obuoliai.
Pietūs - daržovių troškinys (kopūstai, marinuoti su paprika + 2 šaukštai konservuotos pomidorų tyrės su svogūnais ir prieskoniais + nedidelė morka + malti pipirai, viskas pavirinta mažame kiekyje vandens), 4 maži obuoliai
Vakarienė - grikių košė (grikiai, vanduo, sėlenos) su įpjaustytais 4 mažais obuoliais

Per dieną: 1,5 l vandens. Sporto nebuvo (aš sportu nelaikau visokių pasivaikščiojimų, nuėjimų, parėjimų gryname ore, nors tokių beveik kasdien yra nuo 5 iki 10 km per dieną ax.gif )

smile.gif
Naktine Fėja
QUOTE(gniutia @ 2007 10 14, 14:19)
tai vat.. mano primetimu  gaunas +-2000kcal  doh.gif
geda peleda...
*

mano akimis nedaugiau 1500 unsure.gif
Šaltmėtė
Sekmadienis

Pusryčiai:kava su pienu (40), 3 crispai (120), 60 gr lieso lydyto sūrio (108), keli salotų lapai, obuolys (110).
Priešpiečiai:Bananas (100), šviežiai spaustų morkų sulčių stiklinė su keliais lašeliais alyv.aliejaus (100).
Pietūs:vištienos krūtinėlės, laukinių ryžių, pomidorų, kukurūzų, žirnelių troškinys (500).
Pavakariai:Kriaušė (130), arbata ir du šokoladiniai saldainiai (100).
Vakarienė:jogurtas (68) su sojos lecitinu (45) (vos sukišau kažkodėl, jaučiaus soti dar nuo pietų)

Viso:1421 bigsmile.gif
Owly
Sveikos 4u.gif

Ar priėmat naujokes? ax.gif Jei taip bandysiu savo šiandieninį meniu įmesti jūsų teismui blush-anim-cl.gif

Niekada (na išskyrus vieną kartą gyvenime, kai užduotį tokią gavom pe laboratorinius darbus) neskaičiavau kalorijų, tai nežinau kaip man seksis blush-anim-cl.gif

O dabar bandysiu prisimint ką šiandien į skrandį susidėjau mastau.gif

Pusryčiai: orkaitėj kepta vištienos krūtinėlė be odelės (be riebalų) (110 kcal) + 1 bulvė (irgi be riebalų) (90 kcal) + vaisinės arbatos puodas su 1 a.š medaus (30 kcal)
Priešpiečiai: 1/2 kukurūzų pokelio (60 kcal) + žalios arbatos puodas su 1 a.š medaus ir citrinos keliais lašais (30 kcal) + 2 nedideli obuoliai (110 kcal)
Pietūs: 2 balandėliai (300 kcal) + mažas varškės apkepo gabaliukas (apie 50 g g.gif gal 150 kcal g.gif ) + žalios arbatos puodas su 1 a.š medaus ir citrinos keliais lašais (30 kcal)
Vakarienė: 2 maži "Danonki" indeliai" (120 kcal) + 4 sausainiai (170 kcal blink.gif - nebevalgysiu kai pasiskaičiavau schmoll.gif ) žalios arbatos puodas su 1 a.š medaus ir citrinos keliais lašais (30 kcal) + kriaušė (80 kcal)

+ koks litras vandens per visą dieną.

Lyg ir 1310 kcal gaunasi jei nenusigrybavau skaičiuodama mastau.gif blush-anim-cl.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Owly @ 2007 10 14, 22:09)
Sveikos  4u.gif

Ar priėmat naujokes?  ax.gif  Jei taip bandysiu savo šiandieninį meniu įmesti jūsų teismui blush-anim-cl.gif

Pusryčiai: orkaitėj kepta vištienos krūtinėlė be odelės (be riebalų) (110 kcal) + 1 bulvė (irgi be riebalų) (90 kcal) + vaisinės arbatos puodas su 1 a.š medaus (30 kcal)

o tai krūtinėlės tik 100 gr tebuvo? g.gif
Daržovių ir grūdinių trūkumas, jei tu panašiai visada maitiniesi, bet jei tik šiandien čia taip, tai ok smile.gif
kamiliuke
SEKMADIENIS
9val.sumustinis su 3 in 1 kava
12val.surelis,apelsinas 1 ir arbata zalios su medum
15val.keptos vistienos(200g.)su bulvem 200g.pomidoras.
18val.vistienos saltos(50g.agurko,50g.svoguno,50 pomidoro,100g.vistienos file virtos,saukstelis majonezo,prieskoniai)arbatos puodelis su medum
21val.stikline kefyro.
Owly
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 14, 22:37)
o tai krūtinėlės tik 100 gr tebuvo?  g.gif
Daržovių ir grūdinių trūkumas, jei tu panašiai visada maitiniesi, bet jei tik šiandien čia taip, tai ok  smile.gif
*

Jo, krūtinėlės tiek kažkur ir buvo (krūtinėlė apie 800 g buvo perpjauta į 4 dalis, tai gabaliukai po 200 g, o aš suvalgiau puse gabaliuko) ax.gif

Tik šiandien taip gavos mirksiukas.gif Ryte nesinorėjo daržovių, o po to kaip ir nebuvo prie ko jas valgyt blush-anim-cl.gif
O su grūdinėm tai man įvairiai gaunas, kartais daug, kartais nieko blush2.gif
solo
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 14, 11:03)
Tavo KMI normalus, turėtum suvartoti apie 2000kcal. per dieną.
*

Tarkim, nežiūrėkim dabar į mano kmi, mano kaulai stambūs, noriu numesti 5 kg (t.y. grįžti į tokį svorį, koks buvo dar prieš kelis mėn). Tad nežinau, kiek kcal per dieną suvartot, jei mano fizinis aktyvumas vid. sunkus. Suvartodama 2000 tiksliai nesukūdėsiu. O suvartojant 1700 svoris didėja g.gif
Papildyta:
Spalio 14
11h- sumuštinis j. duona ir servilatu, be sviesto (160)
14h - tiršta vištienos sriuba iš pakelio (60)+duona (paskaičiavau,160).
Šokoladas (150)
16h - krabų mišrainė (200g - 350 g.gif )+duona (160). Meduolis (80), Obuolys (60)
20h - vištienos kepsnys ant grotelių (250) + šv. agurkai (20). Šok. sūrelis (170).

Viso 1620. Nemažai unsure.gif

25 min BF.

«gėlytė»
SEKMADIENIS

Pusryčiai
: b. kava, aviž. dribsnių košė (+dž.slyvos/sėlenos/truputis pieno ir alyvuogių aliejaus)
Priešpiečiai: obuolys, 2 "Sveikuolių" sausainiai
Pietūs: 4 bulviniai blynai + 2 a.š. l.grietinės, 200g raug.pasukų
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 150g r. pasukų, 250g salotų(r. ir ž.paprika, pomidoras, agurkas, salota, keli gab. lašišos, salotų padažas), 20g j.duonos

solo, žvilgtelėjau į tavo valgiaraštį. Daugoka saldumynų, be to, pastebėjau, kad per pusryčius, pietus ir vakarienę valgei duonos. Gal pvz. kelias jos riekeles galėtum pakeisti daržovėm?
solo
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 15, 06:59)
solo, žvilgtelėjau į tavo valgiaraštį. Daugoka saldumynų, be to, pastebėjau, kad per pusryčius, pietus ir vakarienę valgei duonos. Gal pvz. kelias jos riekeles galėtum pakeisti daržovėm?
*

na, po savaitės pertraukos leidau sau suvalgyt šokoladą ir meduolį unsure.gif be duonos nesijaučiu soti kažkaip g.gif juolab, valgau skaidulinę grūdėtą juodą duoną smile.gif
«gėlytė»
Nepamiršk, buvo ir šokoladinis sūrelis wink.gif Sorry už priekabumą, bet tiesiog man tai krito į akis 4u.gif O jei po savaitės pertraukos - aišku, nieko tokio, svarbu ne kasdien smile.gif
Dėl duonos OK, bet vis tiek pabandyk daugiau daržovių įtraukti į meniu smile.gif
solo
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 15, 10:14)
Nepamiršk, buvo ir šokoladinis sūrelis wink.gif Sorry už priekabumą, bet tiesiog man tai krito į akis 4u.gif O jei po savaitės pertraukos - aišku, nieko tokio, svarbu ne kasdien smile.gif
Dėl duonos OK, bet vis tiek pabandyk daugiau daržovių įtraukti į meniu smile.gif
*

Nereik čia atsiprašinėt, esu dėkinga už bet kokius pastebėjimus ar patarimus 4u.gif Per dieną turiu suvalgyt bet 40 g ko nors saldžiai, tai ir renkuosi sūrelį, nežinau nekoloringų saldumynų doh.gif

Estrella...
QUOTE(solo @ 2007 10 15, 11:43)
nežinau nekoloringų saldumynų  doh.gif

IKI parduotuvėse yra pirkti uogienių su saldikliu ax.gif jos turi viso labo tik 124kcal 100g rolleyes.gif gali gi ant galetės tepti ir su abatyte suvalgyti rolleyes.gif labai skanu ir mažiau kcal rolleyes.gif
kamiliuke
labas visoms.o as sendien pusricius pramiegojau pabudau 12 val.tai sendien meniu pusriciu nebus blink.gif
chocolove
QUOTE(Milli @ 2007 10 15, 11:50)
IKI parduotuvėse yra pirkti uogienių su saldikliu  ax.gif jos turi viso labo tik 124kcal 100g  rolleyes.gif gali gi ant galetės tepti ir su abatyte suvalgyti  rolleyes.gif labai skanu ir mažiau kcal  rolleyes.gif
*

Kaip saldumyną galiu pasiūlyti bulvių tarkavimo mašina arba smulkia tarka tarkuotas morkas - ir saldu ir sveika smile.gif
chocolove
Parašysiu savo šiandieninį valgiaraštį dabar, nes paskui gali laiko nebebūti:

Pusryčiai: grikių košė (vanduo, grikiai, sėlenos) su įpjaustytais mažais 4 obuoliais
Priešpiečiai: mažas dubenėlis (didelis šaukštas) salotų su majonezu
Pietūs: daržovių salotos (labai didelis pomidoras (420g) + 2 labai dideli šaukštai su krienais konservuotų burokėlių + malti pipirai + 2 v.š. marinato)
II pietūs: troškintos daržovės (didelė morka + kopūsto + malti pipirai, viskas pavirinta mažame kiekyje vandens)
Vakarienė: (bus) naminė varškė

Per dieną: 1,5 l vandens, 20 min bodyflexo

Jėzau, jėzau, kaip persivalgiau per pietus... doh.gif wacko.gif schmoll.gif
meškutė_Nida
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 14, 13:48)
nezinau ar cia gerai ar ne,bet man dienai tiek pakanka.
*

Lėtos medžiagų apykaitos požymis- valgai mažai, to pakanka, svoris nė krust.

QUOTE(eglincia @ 2007 10 14, 16:03)
pusryciai:
avizu kose su sviestu ir druska,virta vandeny.
pietums:
puse meliono
vakarienei uz pusvalandzio bus virta namine vista.
dar su pusryciais sojos pieno stikline vanilinio ir su pietumis viena  blush2.gif
*

blink.gif

QUOTE(Owly @ 2007 10 14, 21:09)
Niekada neskaičiavau kalorijų, tai nežinau kaip man seksis blush-anim-cl.gif
*

Kcal skaičiuot nebūtina, pakaks, jei nurodysi maisto kiekius mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2007 10 14, 23:27)
25 min BF.
*

Ar čia tavo sportas? Vidutinio sunkumo? g.gif

Mano valgiaraščiai už 2 dienas:
Vakar diena
Pusryčiai: kava su pienu (25), manų košė su morkom (270)
Pietūs: 200g keptos višt.krūtinėlės (300), 200g kopūstų salotų (120)
Pavakariai: kava su pienu (25), 20g estiško šokolado (110)
Vakarienė: 260g maximinių pietietiškų salotų (520)

VISO: 1370 kcal

Šiandiena:
Pusryčiai: kava su pienu (25), salotos su vištiena (100), 30g "rugelio" (65)
Priešpiečiai I: jogurtas (100)
Priešpiečiai II: kriaušė (60)
Pietūs: pupelių sriuba su 2 frikadelėm (300), 65g "rugelio" (140)
Vakarienė: makaronai su jaut.faršo/daržovių padažu (645)

VISO: 1435 kcal
Owly
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 15, 16:46)
Kcal skaičiuot nebūtina, pakaks, jei nurodysi maisto kiekius mirksiukas.gif
*

Aišku ax.gif Na, aš galvoju, kad kokią savaitę pabandysiu paskaičiuoti, kad bent žinočiau kiek aš ten daugmaž jų suvartoju user posted image
Utiuitiutė
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 15, 16:46)
blink.gif
*

Aš "nebematau" tokių irnesakyk.gif

Specialiai Pakasiukui. Kai skauda user posted image, o skrandis vis tiek valgyt prašo ... O kitos taip nedarykit schmoll.gif
Pusryčiai: kava 2 in 1 (50), sumuštinis su ferm. sūriu (200)
Priešpiečiai: džiūvėsis, arbata (100).
Pietūs: bulvių košė (150), grūdėta varškė (120)
Pavakariai: 2 džiūvėsiai, arbata (200).
Vakarienė: grūdėta varškė (120),
Naktipiečiai: 2 džiūvėsiai, arbata su medumi (280). Medų dėjau tam, kad susirankiot bent minimalią kcal. normą.

Iš viso: 1220. Griauduma verysad.gif
Naktine Fėja
QUOTE(solo @ 2007 10 15, 08:43)
Nereik čia atsiprašinėt, esu dėkinga už bet kokius pastebėjimus ar patarimus  4u.gif Per dieną turiu suvalgyt bet 40 g ko nors saldžiai, tai ir renkuosi sūrelį, nežinau nekoloringų saldumynų  doh.gif
*

ledai pieniski, vaisiniai, zele, uogos, vaisiai mirksiukas.gif
duona gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 15, 17:09)

Specialiai Pakasiukui. Kai skauda

Iš viso: 1220. Griauduma  verysad.gif
*

vargsiuke wub.gif o daktarai, ku sako unsure.gif g.gif
eglincia
pusryciams avizu kose
priespieciams puse meliono
pietums grily kepta kalauto kulsis doh.gif
pavakariams pries treniruote bananas
vakarienei po gtreniruotes irgi bananas

ir daug daug skysciu 4u.gif
Owly
Mano šiandieninis valgiaraštis:

Pusryčiai (360 kcal): orkaitėj kepta vištienos krūtinėlė be odelės (be riebalų) (100 g 110 kcal) + 2 bulvės (irgi be riebalų) (180 kcal) + konservuotos daržovės (3 maži agurkėliai ir keli paprikos gabaliukai) (40 kcal) + juodos arbatos puodas su 1 a.š medaus (30 kcal)
Pietūs (430 kcal): 2 balandėliai (300 kcal)+ ananasų sultys (200 ml 100 kcal) + žalios arbatos puodas su 1 a.š medaus ir citrinos keliais lašais (30 kcal)
Užkandžiai (320 kcal): 2 obuoliai (110 kcal), 1 kriaušė (90 kcal), jogurtas (120 kcal)
Vakarienė (390 kcal): k.r. lašiša (50 g 100 kcal) + 1 riekelės juodos Ajerų duonos (50 kcal) + 2 sausi duoniukai (40 kcal) + 1 pomidoras (20 kcal) + mažas varškės apkepo gabaliukas (apie 50 g 150 kcal g.gif ) + žalios arbatos puodas su 1 a.š medaus ir citrinos keliais lašais (30 kcal)

1500 kcal tik ir vėl nežinau ar tiksliai paskaičiavau mastau.gif

Dar tiesa arbatos gersiu su medum, bet vat kiek aš to medaus įdedu, kaip pamatuot be svarstyklių? 100g medaus- apie 300 kcal, nu tai kiek aš ten su arbatiniu šaukšteliu galiu įsidėt g.gif Skaičiavau kaip 10 g, bet gal ir kokių 20 g dabar galvoju būtų g.gif
bitarija
Pradėsiu ir aš rašyt savo meniu 4u.gif

Šiandienos pusryčiai - stiklinė vandens, puodelis arbatos su pienu, grūdėta varškė su uogiene, varškės sūrelis su razinomis (toks mažas... reiks mokytis matyti svorius ir kalorijas)
Pietūs - grikių košė su grybų padažu, 200 gr jogurto.
Pavakariai - obuolys.
Vakarienė - knabinėjau gaminamą vištienos troskinuką, tai taip visą porciją ir suragavau doh.gif
Dabar geriu katilą arbatos, ryt būsiu ištinus....

Labanakt blush2.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Owly @ 2007 10 15, 21:45)

Dar tiesa arbatos gersiu su medum, bet vat kiek aš to medaus įdedu, kaip pamatuot be svarstyklių? 100g medaus- apie 300 kcal, nu tai kiek aš ten su arbatiniu šaukšteliu galiu įsidėt  g.gif  Skaičiavau kaip 10 g, bet gal ir kokių 20 g dabar galvoju būtų  g.gif
*

medus yra sunkus, taigi 20 gr drąsiai šaukštelyje.. jei atmintis nemeluoja, merginos duodavo šaukšteliui 50 kcal.

Mano šiandieninis:

Pusryčiai: 2 sėlenų trapučiai (127), Activia jogurtas (120), kava su pienu (40)
Priešpiečiai: 2 crispai (80), 50 gr sūdytos lašišos (90), žalia arbata (10)
Pietūs:jautienos faršo, cukinijų, morkų, pomidorų troškinys (400), 2 obuoliai (120), žalia arbata (10).
Pavakariai:kriaušė (135)
Vakarienė:pieniška ryžių sriuba(300), jogurtas su lecitinu (140), arbata ir 1 šokoladinis saldainis (50).

Viso:1622
solo
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 15, 15:46)
Ar čia tavo sportas? Vidutinio sunkumo? g.gif
*

lotuliukas.gif vid sunkumo tai: kasdien 25 min BF, 4 k. per savaitę aerobika + fitnesas, 2k. per savaitę šokiai, ir kasdien 3 val trypčiojimas ant scenos biggrin.gif

Šiandien mano meniu (labai skanus, beje tongue.gif )
Pusryčiai- priešpiečiai: 2 kotletai (500)+burokėlių mišrainė (100).
Pietūs: makaronai (270), "manija" (250), 2 obuoliai (100)
Pavakariai: vynuogės (160).
Vakarienė: ant grotelių vištienos kepsnys (280)+ 2 agurkai (25).

Viso: 1665.
20 min BF, 1 val aerobikos.
Owly
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 15, 22:42)
medus yra sunkus, taigi 20 gr drąsiai šaukštelyje.. jei atmintis nemeluoja, merginos duodavo šaukšteliui 50 kcal.
*

aciuks.gif
na aš jį be kaupo dedu, vadinas dabar dėsiu tik puse, nes baisiai jau daug gaunas cool.gif
Naktine Fėja
penktadienius

pusryciai 400
bandele su aguonom, kava su pienu, 2 puodeliai
priespieciai 260
200ml lieso kefyro, 1/2 banano, 1/2 dideles kriauses
pietus 50
kava su pienu
pavakariai 130
pomidoriene (pomidorai, raudonas svogunas, liesas kefyras)
vakariene 405
jautienos troskinys, pomidoriene, desertas - skyr
naktipieciai 140
kriause

viso 1385

sestadienius

pusryciai 430
avizine kose, morku pyragas
priespieciai 80
jogurtas
pietus 400
lasanette (makaronai, liesa sonine, kumpis, svogunas, papirka, pomidorai su bazilikais, suris), salotos
pavakariai 175
skyr, bananas
vakariene 250
duona juoda su grudais, kepenine, pomidoras
naktipieciai 75
30g dziovintu slyvu

viso 1410

sekmadienius

pusryciai 190
kava su pienu, kose su saldytom melynem
priespieciai 150
50g lieso kumpio, 4 finn chrispai, pomidoras
pietus 330
spinatu sriuba, su jautiena, bulvem, morkom, kiausiniu. duona, sviestas, lydytas suris
pavakariai 85
skyr
vakariene 410
kepta orkaitej vistienos krutinele, ryziai, padazas, kopustu salotos
naktipieciai 200
balta duona, obuoliu tyre, miezine balta kava

viso 1355
«gėlytė»
QUOTE(Owly @ 2007 10 15, 21:45)
Pusryčiai <...>: orkaitėj kepta vištienos krūtinėlė be odelės (be riebalų) + 2 bulvės (irgi be riebalų)
*

Persiprašau, gal brūkšteltum kaip tu tai kepi orkaitėje be riebalų (folijoje ar kaip?), nesu anksčiau dariusi, todėl įdomu... 4u.gif
QUOTE(bitarija @ 2007 10 15, 21:53)
Pietūs - grikių košė su grybų padažu <...>
*

Prašyčiau padažo receptuką... 4u.gif

PIRMADIENIS (Iškrova)
Pusryčiai: ž.arbata+vit.C, 125g l.jogurto, persikas
Priešpiečiai: obuolys
Pietūs: 125g l.jogurto, persikas
Pavakariai: 125g l.jogurto, obuolys
Vakarienė: obuolys
kamiliuke
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 15, 15:46)
Lėtos medžiagų apykaitos požymis- valgai mažai, to pakanka, svoris nė krust

O kaip ta medziagu apykaita pagreitinti?bet su tuoletu rupesciu nera schmoll.gif einu kasdien ir net po kelis kartus galima sakyk po kiekvieno valgymo g.gif
Jei valgau daugiau tai jauciuosi apsunkusi nejudri ir be nuotaikos na vienu zodziu persivalgiusi.
Sportuoju kasdien.ka dar galeciau daryti kad geriau butu?
Pirmadienio meniu
9val.Pramiegota doh.gif
12val.zalioji arbata su medumi ir jogurtas (stikline)
15val.orkaiteje troskinta zuvis su darzovem(bulves,morkos,cukinija,zirneliai)250g.su stikline kefyro
18val.50g.lasisos su rieke rugines duonos vidutinio dydzio agurkas stikline morku sulciu.
21val.obuolysarbatos puodelis
Šaltmėtė
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 16, 14:33)
Pirmadienio meniu
9val.Pramiegota  doh.gif
12val.zalioji arbata su medumi ir jogurtas (stikline)
15val.orkaiteje troskinta zuvis su darzovem(bulves,morkos,cukinija,zirneliai)250g.su stikline kefyro
18val.50g.lasisos su rieke rugines duonos vidutinio dydzio agurkas stikline morku sulciu.
21val.obuolysarbatos puodelis
*

Kamiliuke, aš tavo šiame valgiaraštyje nė 1000 kcal nesuskaičiuoju... doh.gif blink.gif blink.gif
o jei dar sportuoji, tai išvis čia badas... unsure.gif
jei pramiegojai pusryčių laiką, tai nereiškia, kad ir pačių pusryčių valgyt nereikia... pusryčiai gali būti ir labai vėlyvi, o jei tu atsikėlus 9 lauki iki 12, kad pavalgyti priešpiečius, tai čia absurdas yr... doh.gif juk medžiagų apykaitą ir visą kūną pažadini būtent pusryčiais... 4u.gif
kamiliuke
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 16, 13:59)
Kamiliuke, aš tavo šiame valgiaraštyje nė 1000 kcal nesuskaičiuoju... doh.gif  blink.gif  blink.gif 
o jei dar sportuoji, tai išvis čia badas... unsure.gif
jei pramiegojai pusryčių laiką, tai nereiškia, kad ir pačių pusryčių valgyt nereikia... pusryčiai gali būti ir labai vėlyvi, o jei tu atsikėlus 9 lauki iki 12, kad pavalgyti priešpiečius, tai čia absurdas yr...  doh.gif  juk medžiagų apykaitą ir visą kūną pažadini būtent pusryčiais... 4u.gif
*

Ne baik as nelaukiu priespieciu doh.gif as atsikeliau 12 tai islipus is lovos ir valgiau priespiecius ir tas 5 valgymas pradingo.
na nezinau ir ka daryti kad nelabai laiko yra valgymui atejo laikas atsisedai pavalgei ir viskas as juk sakau jei valgyciau daugiau buciau nedarbinga ir apsunkus o ir riebaus maisto valgyt negaliu skrandis streikuoja.Taigi patarkit man ka man valgyt kad koloriju butu daugiau :
nemegstu jokiu kosiu isskyrus ryzius,nemegstu saldumynu ir negaliu valgyti riebiai rolleyes.gif lauksiu jusu pasiulimu mirksiukas.gif
gvidaa
labas dienas ,abndysiu ir as dar kart jungtis,bent siek tiek kontroles biggrin.gif
siandiena:
pusryciai:grudeta varske su braskemis,viso 215kcal

priespeciai:1saldainis+kava,viso60kcal

pietai:100ge duonos(230)+burokeliu sriuba (burokeliai,perlines kruopos,bulve)(200kcal)+1 a.s. l.grietines(20),viso 450

vakariene:80gr grikiu(190)+tunas(72)+1pamidoras(20)+1 a.s grietines(20),viso300

naktipieciai:bananas+obuolys+1sokol gab,viso 280kcal

is viso:1300,cia tik siandien,taip naudosiu 1500,sporto metu 1600
chocolove
Pusryčiai: konservuota burokėlių mišrainė su pupelėmis, 4 obuoliukai
Priešpiečiai: 2 obuoliukai
Pietūs: 3 dideli samčiai sriubos (iš kiaulienos sultinio, su bulvėm) su sėlenom, vėl ta pati konservuota burokėlių mišrainė su pupelėmis
Vakarienė: naminė varškė, didelis pomidoras

Per dieną: 1,5 l vandens, 20 min. bodyflexo, 1 h aerobikos

Kiek suvalgiau tos mišrainės: per dieną iš 0,5 l stiklainio mišrainės liko 1/5 stiklainio smile.gif
Owly
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 16, 08:15)
Persiprašau, gal brūkšteltum kaip tu tai kepi orkaitėje be riebalų (folijoje ar kaip?), nesu anksčiau dariusi, todėl įdomu... 4u.gif
*

Na aš kepdama orkaitėj niekada nededu jokių papildomų riebalų, į kepimo indą išklotą folija šiuo atveju sudėjau bulves ir vištieną, užpyliau vandeniu maždaug iki pusės (beveik visas išgaruoja) ir kepiau orkaitėj. Lygiai taip pat kepu bet kokią kitą mėsą ax.gif Į foliją nevynioju, o tik iškloju apačią, kad nepridegtų, mažiau plovimo po to tongue.gif
Utiuitiutė
QUOTE(chocolove @ 2007 10 16, 16:13)
konservuota burokėlių mišrainė su pupelėmis ...  vėl ta pati konservuota burokėlių mišrainė su pupelėmis
*

Ar daug tau dar jos liko? unsure.gif Padėtumėm suvalgyt, nu bigsmile.gif Arba keičiam į ką nors tongue.gif

Specialiai Pakasiukui. Kai beveik neskauda smile.gif

Pusryčiai: kava 2 in 1 (50), sumuštinis su liežuvio vyniotiniu (200)
Priešpiečiai: sausainis, arbata (100).
Pietūs: bulvių košė (100), garuose virtas mėsos kukulis (200), sriubokėlių salotos (100)
Pavakariai: grūdėta varškė (120)
Vakarienė: krabų- kiaušų salotos (320), pynutė su razinomis (250), arbata.
Naktipiečiai: nektarinas (100)
Iš viso: 1540.
«gėlytė»
Owly, ačiū 4u.gif
Ciocia Polia, kas skaudena? Tikiuosi, tai tik fizinis skausmas... 4u.gif Džiugu, kad po truputį praeina. 4u.gif

ANTRADIENIS
Pusryčiai: [v+c] b.kava, 50g j.duonos/truputis "Philadelphia" lyd.sūrio/griež.kiaulienos kumpio/2 pomidoriukai
Priešpiečiai: obuoliukas, 2 "Racio" galetės
Pietūs: daržovių sriuba su a.š. grietinės, lietinis su cinamonine varške ir trupučiu grietinės (valgykloje)
Pavakariai: 1.5 obuolio
Vakarienė: kotletas (troškintas su morka ir svogūnu), keli v.š. virtų bulvių, salotos (r. ir ž. paprika, pomidoras, agurkas, salota, krapai, salotų padažas), stiklinė kefyro
Šaltmėtė
Šiandieninis:

Pusryčiai:kava su pienu(40), 2 šaukštai 4 grūdų košės - kas liko nuo vaiko biggrin.gif (80), bananas(100).
Priešpiečiai:žalia arbata(10), 2 crispai+40 gr sūdytos lašišos(150), obuolys(50).
Pietūs:jaut.faršo-cukinijos-morkų-pomidorų troškinys(350), 50 gr duonos(160), žalia arbata(10).
Pavakariai:jogurtas+sojos lecitinas (140).
Vakarienė:250 gr virtų bulvių, 40 gr virtos vištienos, 2 stiklinės kefyro, 4 nedideli rauginti agurkėliai (410).
Povakarieniai: ax.gif (PMS doh.gif ) 1 Digestive sausainis (70) (suvalgyčiau dar kokius 5), obuolys(50).

Viso: 1620
chocolove
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 16, 19:28)
Ar daug tau dar jos liko?  unsure.gif Padėtumėm suvalgyt, nu  bigsmile.gif Arba keičiam į ką nors  tongue.gif

*

lotuliukas.gif prajuokinai biggrin.gif būtent tokios mišrrainės stiklainėly liko nedaug, ryt ryte užbaigsiu, o kiek dairiausi sklepe su burokėliais irgi nebėra biggrin.gif Mes iš kaimo gaunam visokių tokių konservuotų mišrainyčių, labai patinka man jos, o dar kad namie gamintos, visi produktai, prieskoniai natūralūs, manyčiau jos - sveikas maistas thumbup.gif Aišku, šviežioms daržovėms neprilygsta, bet taip skaniau... blush2.gif
eglincia
pusryciams avizu kose
per pertrauka bananas
per kita duoniukas toks dziovintas paplotelis
pietums dubenelis kalakutienos buljonuko su perlinem ir gabaliukas virtos kalakutienos su pomidoru.
dar veliau vakarienei apie 17.30 burokeliu sriubos ir saukstas svieziu kopustu salotu...
ai,tiesa dar buvo halls ledinukai doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.