Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis VI
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
devintas dangus
Vakarykstis
Pusryciai: arbata+sumuštinis
Pietus:3 bulviniai blyneliai su faršu
Pavakariai: pyragaitis Bulvyte (kazin kiek sitas geris turi kcal?kazkaip vakar ant saldumyny patrauke blush2.gif doh.gif )
Vakariene:100g krabu lazdeliu+1a.š.majonezo, vynuoges+torto gabalelis (vyro gimtadienis blush2.gif )+2 taures balto vyno+Pu Erch arbatos puodas blink.gif
balte
Šiandien:

Pusryčiai: 100 ml Fidji, varškė, šok.saldainis - 245 kcal
Pietūs: sriuba (150 kcal), varškės apkepas (300 kcal), karamelinis saldainis (20 kcal), šok.saldainis (50 kcal)
Vakarienė:pomidorų ir grietinės salotos su bandele (250 kcal), obuolys (80 kcal)

Viso 1100 kcal
chocolove
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 29, 15:56)

Pavakariai: pyragaitis Bulvyte (kazin kiek sitas geris turi kcal?kazkaip vakar ant saldumyny patrauke blush2.gif  doh.gif )

*

Šitas pyragaitis yra GĖRIS thumbup.gif labai mėgstu, pamėgau dar tada, kai tik 39 ct kainuodavo... rolleyes.gif tikrai, įdomu, kiek tų kcal jame? g.gif

QUOTE(balte @ 2007 08 29, 16:04)

100 ml Fidji, varškė, šok.saldainis  - 245 kcal
karamelinis saldainis (20 kcal), šok.saldainis (50 kcal)
su bandele (250 kcal)

Viso 1100 kcal
*

Vieni saldainiai ohmy.gif

Mano:
6:40 - obuoliukas, grikių košė
10:00 - virti varškėčiai su 1 a. š. cukraus
12:00 - 3 obuoliukai
15:00 - kepintos morkos, pomidoras
17:40 - ledas "Grand" (glaistytas, ant pagaliuko, 140 ml. kcal ir g nenurodyti...)
18:20 - bulvių košė iš pakelio (kažkaip norėjau pamėgint ax.gif ), 2 obuoliukai

P.S. nuo obuoliukų pučia pilvą doh.gif
jusda
O nuo bulvių košės iš pakelio labai greit kaupiasi nereikalingi kg.
chocolove
QUOTE(jusda @ 2007 08 29, 19:10)
O nuo bulvių košės iš pakelio labai greit kaupiasi nereikalingi kg.
*

O man įtelpa į dienos kcal normą blush2.gif bet nieko gero ta košė, aš skanesnę darau tongue.gif
devintas dangus
Mano šiandiena:
Pusryciai: doh.gif 3 bulviniai blynai+arbata
Priespieciai: 140g jogurto+ arbata
Pietus: pomidoras +grietine+sumustinis su krabu lazdelem
Vakariene: 2 bandeles+ arbata
Nu siandien tai lendu sleptis kur nors su tokiu savo valgiarasciu kuriame nera normalaus maisto blink.gif

Dar norejau paklaust ar sėlenos skanios? g.gif
Utiuitiutė
QUOTE(chocolove @ 2007 08 29, 18:54)
- Šitas pyragaitis yra GĖRIS  thumbup.gif
- Vieni saldainiai  ohmy.gif
- Mano:
*

- Teisingai, šitas pyragaitis- gera kalorijų bomba
- Saldainiai niekis, bet kas lieka juos atmetus? doh.gif
- Vėl pasigendu normalaus subalansuoto valgiaraščio.
Merginos (ne visos, bet paskutiniu metu- dauguma), toks įspūdis, kad griebiat bele ką ir kišat į save, kad tk surinkt tas varganas kalorijas doh.gif
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 29, 20:03)
*

Jos beskonės
Mirtishe
2007-08-29
8:30 apelsinu sulciu stikline (86 kcal)
9:30 vel apelsinu sulciu stikline + kava su pienu + skrudinta duona su pomidoru tyre ir slakeliu aliejaus
13:15 didelis saukstas ryziu + saukstas troskintu sparaginiu pupeliu + 1/2 keptos paprikos + saukstas pomidoru/tuno salotu; rieke meliono (~63 kcal); 330ml vandens
14:00 kava su pienu
14:30 salta kava (frape) - del mieguistumo
20:00 dubenelis kukuruzu dribsniu (100 gr = 375 kcal) + 100ml pieno (63 kcal); 4 datules
22:00 2 kekes vynuogiu (~300kcal)

atrodo per daug? g.gif
Mute
QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 29, 21:03)

*

Su jogurtu visai neblogos, aš dar gemalų įsidedu, tada skaniau yra. smile.gif

Vakar leidau sau pasilepint 3 riekelėm batono su riešutų kremu (240) ir is viso gavos 1349 rolleyes.gif

Šiandien:
Pusryčiai: Lietinis su varške 125 g + kava (352)
Pietūs: 100 g duonos su grūdais, 40 g panerio dešros, 2 pomidorai (410) doh.gif
Pavakariai: Bananas, 100 g. šampano blush2.gif (184)
Vakarienė: 325 g paprikos su faršu, pomidoras, agurkas (293)

viso 1239

Kažkokie nenormalūs pietūs gavos per tuos šefus g.gif
balsė
pusryčiai: kava+avižų košė 300kcal
priešpiečiai: nektarinai 100kcal
pietūs: virta vištiena + pomidoras + šparaginės pupelės 450kcal
pavakariai: naminio torto mažulytis gabalytis 100kcal (toks kaip 2 saldainiai tai tiek ir duodu) + kava
vakarienė: kepti kalafijorai ir duonos riekė 250kcal

g.gif jei pavyks bandysiu po 1200kcal valgyti
chocolove
QUOTE(balsė @ 2007 08 29, 22:55)

pietūs: virta vištiena + pomidoras + šparaginės pupelės 450kcal

*

Manau per daug davei g.gif
carvalho
Labas, mano vakar diena-siaubiakas:

pusryčiai: b. kava+bananas (220)
pietūs: Makaronai iš pakelio (345)
pavakariai: saldainis su arbata (50)
vakarienė: Alus (420), 5 čipsai (25), vytinta mėsytė (450)
Viso:1410 kcal
devintas dangus
Vakar suvalgiau šaukštą sėlenų,jūsų patarimu,tačiau vienų niekaip neįstengčiau suvalgyt,todėl užsigeriau 2 nedidelėm stiklinem kefyro,ir ką jūs manot,šiandien iš ryto jos jau suveikė thumbup.gif bigsmile.gif
Mano šiandieninis:
Priešpusryčiai:1 v.š. sėlėnų+ stiklinaitė kefyro
Pusryčiai:Arbata+nektarinas
Pietūs:Bulvių košė+pomidoras+agurkas+stiklinė kefyro
Pavakariai:bananas+ torto mažas gabalėlis
Vakarienė:dar nzn,bet greičiausiai bananas+varškės desertas "Smilga"
Versija1
Mano pirmosios "iškrovos" diena (vakarykščia):
8:00 - šaltinio vanduo 250 ml
10:00 - šaltinio vanduo 250 ml
11:00 - obuoliai 500 g
13:00 - kava su šaukšteliu cukraus 300 ml
13:30 - Atlanto silkė aliejuje, įdaryta džiovintom slyvom ir fermentiniu sūriu (500 g) + pomidorai (300 g) + kaimiška j. duona (30 g) + žalia arbata be cukraus (250 ml)
15:00 - kriaušės 700 g
15:30 - šaltinio vanduo 500 ml
18:00 - obuoliai 500 g
18:30 - žalia arbata be cukraus 500 ml
19:00 - kriaušės 800 g
19:30 - žalia arbata be cukraus 1000 ml
20:30 - žalia arbata be cukraus 250 ml
21:00 - rūkyti lašiniai 20 g + svogūnas 10 g
Na ir ką jūs manot? schmoll.gif schmoll.gif Kalorimetras suskaičiavo 2871 Kcal, kur visko bent 3 kartus daugiau negu reikėtų mano kompleksijai lotuliukas.gif Baisiausia, kad Na buvo 5 k. daugiau, K - 2,5 k., vitC - 4 k., B6- 7 k. ir t.t.
Tikrai "iškrova" pavyko ax.gif bigsmile.gif (nes nuo tualeto nelabai atsitolinsi)
devintas dangus
blink.gif blink.gif
Iš kur tokia "iškrova " ištraukei? g.gif
Hilde
Versija, niekaip negaliu suprast, kaip vienu prisedimu galima sutalpinti 700 gr. kriaušių arba litrą arbatos iškart išgert. Man tai bloga būtų g.gif O kam tie lašiniai iškrovos dieną unsure.gif
šiandiena
Pusryčiai: 3 grūdų dribsniai su pienu; baltkavė (210)
Priešpiečiai:Smilgos sūrelis ir mažas bananas (170)
Pietūs:Mišrainė( cous-cous, paprika,žali žirneliai, agurkas, liesas majonezas) (350)žiauriai sotu bigsmile.gif
Pavakariai: žalia arbata su 0,5 aš cukraus (20)
Vakarienė: kepta jūros lydeka, agurkas, pomidorų padažas, 30 gr. juodos duonos (240); baltkavė ir marcipaninis šokoladas 30 gr (190)
Naktipiečiai: kivis ir nektarinas (100)
Versija1
QUOTE(sparow @ 2007 08 30, 14:13)
Versija, niekaip negaliu suprast, kaip vienu prisedimu galima sutalpinti 700 gr. kriaušių arba litrą arbatos iškart išgert. Man tai bloga būtų g.gif O kam tie lašiniai iškrovos dieną unsure.gif
Naktipiečiai: kivis ir nektarinas (100)
*

Tai ir sakiau, kad tai mano pirmoji "iškrova", todėl ir tokia nemokšiška. Tiesiog maniau, kad jeigu gersiu labai daug skysčių ir valgysiu šviežius vaisius ir daržoves - tai bus viskas gerai thumbup.gif O kad sutalpint - tai į mano skrandį dar ne tas įprastai telpa. Suvalgyt man iškart visą kibirą vaisių (7 litrų) vieni niekai ax.gif O tų lašinių tai kaip ir nebuvo - 20 g, tiesiog neišsilaikiau. Tavo naktipiečiai žymiai didesni thumbup.gif Tik man atrodo, kad tas kalorimetras kažkaip suklydo? schmoll.gif
H&M
QUOTE(carvalho @ 2007 08 30, 11:00)
Labas, mano vakar diena-siaubiakas:
*

pritariu, kad siaubekas mirksiukas.gif kazin kur pas tamsta normalus maistas g.gif

QUOTE(devintas dangus @ 2007 08 30, 13:04)
Vakar suvalgiau šaukštą sėlenų,jūsų patarimu,tačiau vienų niekaip neįstengčiau suvalgyt,todėl užsigeriau 2 nedidelėm stiklinem kefyro,ir ką jūs manot,šiandien iš ryto jos jau suveikė thumbup.gif  bigsmile.gif
*

Selenas butina uzgerti minimum 2 stiklinem skysciu mirksiukas.gif , nes nuo skysciu jos skarndy isbrinksta

Vakaryksciam meniu vakarienei vietoj silkes buvo vistos slaunis su pomidorais ir sauksteliu grietines ax.gif Vista dar dalinausi su dukra ir suniu biggrin.gif
elzė 76
Mano vakar diena - nusprendžiau kokia savaitę kalorijų neskaičiuot.

pusryčiai: kava su pienu + 2 sausainiai
Pietūs : Sintetinė bulvių košė ( siaubas kazkoks kiek as jos galiu suryt- priklausomybė kazkokia .) + 20 g kiaulienos kumpio
Pavakariai: 0,5 alaus +5 čipsai
Vakarienė: - naminis zrazas + pomidoras + bulvės 150g + 2 riekės arbūzo .

ir šiandiena

pusryčiai: kava + naminis zrazas + pomidoras + bulvės 80g
Pietūs :Sintetinė bulvių košė
Pavakariai: kava su pienu + 2 sausiniai
Vakarienė: 0,5l alaus + 5 gbaliukai lieso šašlyko + pomidorai .
Laukia baliukas tipo vasaros uždarymas blush2.gif
carvalho
QUOTE(H&M @ 2007 08 30, 14:38)
pritariu, kad siaubekas  mirksiukas.gif kazin kur pas tamsta normalus maistas g.gif

Pas mane didžiausia bėda-pietūs: maxima užsidarė, ten bent kažkiek valgomas maistas iš jų kulinarijos...Dabar liko Norfa, bet ten siaubas kažkoks, tai ir maitinuosi visokia sintetika arba sumuštiniais. Į kavinę nueit negaliu, nes neturim normalios pietų pertraukos.
chocolove
QUOTE(carvalho @ 2007 08 30, 15:14)
Pas mane didžiausia bėda-pietūs: maxima užsidarė, ten bent kažkiek valgomas maistas iš jų kulinarijos...Dabar liko Norfa, bet ten siaubas kažkoks, tai ir maitinuosi visokia sintetika arba sumuštiniais. Į kavinę nueit negaliu, nes neturim normalios pietų pertraukos.
*

O kas draudžia namie pasigamint ir nusinešt į darbą? blink.gif IŠPINDĖJIMAS, ATSIPRAŠANT schmoll.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Versija1 @ 2007 08 30, 13:20)
Tiesiog maniau, kad jeigu gersiu labai daug skysčių ir valgysiu šviežius vaisius ir daržoves - tai bus viskas gerai  thumbup.gif
*

Versija, kartoju dar kartą: lieknėjant reikia pamiršti frazę "Vaisių ir daržovių valgykit iki soties". Palik tik "Daržovių valgykit iki soties" cool.gif Vaisiai turi dafiga kalorijų...

QUOTE(aurarud @ 2007 08 30, 13:53)

Pietūs : Sintetinė bulvių košė ( siaubas kazkoks kiek as jos galiu suryt- priklausomybė kazkokia .)
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(chocolove @ 2007 08 30, 14:29)
O kas draudžia namie pasigamint ir nusinešt į darbą?  blink.gif  IŠPINDĖJIMAS, ATSIPRAŠANT schmoll.gif
*

Ir visai ne išpindėjimas, atsiprašant. Kur visą pagamintą gėrį šildytis, jei nėra mikrobangės? Ar siūlai gamintis maišraines? O gal salotas, kurios per tas 5 val. pavandenyja? g.gif Man irgi labai aktualu- prašom pasidalinti patarimais, ką sumąstyti pietums, kai nėra: prekybos centro, virtuvės, mikrobangės, šaldytuvo ir net arbatinio (bet šią bėdą ištaisysiu cool.gif )?

Mano šiandiena:
Pusryčiai: kava su pienu (25), 125g jogurto (115), 2 finn crispai (20)
Priešpiečiai: dž. figa (20), 200g kefyro (110)
Pietūs: jautienos troškinys, bulvių košė, mizeris daržovių (650)
Pavakariai: kava
Vakarienė: pom salotos su nat.jogurtu (100), "rugelis" (110)
Naktipiečiai: ledai cool.gif (175)

VISO: 1325 kcal
chocolove
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 08 30, 17:42)
Ir visai ne išpindėjimas, atsiprašant. Kur visą pagamintą gėrį šildytis, jei nėra mikrobangės? Ar siūlai gamintis maišraines? O gal salotas, kurios per tas 5 val. pavandenyja? g.gif Man irgi labai aktualu- prašom pasidalinti patarimais, ką sumąstyti pietums, kai nėra: prekybos centro, virtuvės, mikrobangės, šaldytuvo ir net arbatinio?

*

Tai vadinama civilizacija biggrin.gif Nepykit, nežinau, kas man šiandien... Per pietus valgiau mėsą, o jos valgius buvau jau labai seniai... Esu skaičius kad joje yra streso hormonų (atsiranda pas gyvulį prieš paskerdžiant), gal organizmas buvo atpratęs, tai dabar nesusitvarko... Nes bet kas namie pašnekina, jau ašaros kaupiasi... verysad.gif

Mano valgiaraštis šiandien:
10:30 - naminė varškė su 2 did. šaukštais trintų j. serbentų su cukrum, 2 obuoliukai
14:50 - 2 obuoliukai (kad nevalgyčiau zrazų įdaro rolleyes.gif )
15:00 - 2 zrazai (dariau pati pirmą kartą ir dar be recepto, bet gavosi thumbup.gif ), pomidoras
17:50 - 2 obuoliukai, bananas, dar 2 obuoliukai hihihi.gif

Tai tiek šiandien 4u.gif
meškutė_Nida
QUOTE(chocolove @ 2007 08 30, 17:14)
Tai vadinama civilizacija  biggrin.gif  Nepykit, nežinau, kas man šiandien...
*

Bent jau aš nepykstu- tikrai laukiu vertingų patarimų, kaip suktis tokioje situacijoje verysad.gif

Šiaip dabar pilnatis, o dar po pilno užtemimo...būna ir pateisinamos blogos nuotaikos mirksiukas.gif
Mute
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 08 30, 19:25)
Bent jau aš nepykstu- tikrai laukiu vertingų patarimų, kaip suktis tokioje situacijoje verysad.gif

Šiaip dabar pilnatis, o dar po pilno užtemimo...būna ir pateisinamos blogos nuotaikos mirksiukas.gif
*

Galima namie pasigamintą maistą į termosą įsidėt, nors tas nešiojimasis kiekvieną dieną tai nusibostų gal g.gif

Šiandiena:
Pusryčiai: Sėlenos ir gemalai su liesu naturaliu jogurtu. Nepatiko schmoll.gif Kava (173)
Priešpiečiai: Persikas (70)
Pietūs: 150 g Pupelių sriubos, 150 g troškintų kepenėlių, po 80 g kopūstų ir marinuotų burokėlių, 2 gab. rauginto agurko, kava (568)
Pavakariai:persikas, jogurtas (175)
Vakarienė: 200 g grikių košės, Matės arbata be cukraus (394)
Naktipiečiai: 300 arbūzo (114)

Viso: 1494
Skrandis šiandien lengvam šoke nuo tokio kiekio maisto po vakarykštės dienos lotuliukas.gif
balsė
QUOTE(chocolove @ 2007 08 30, 09:31)
Manau per daug davei  g.gif
*

per daug g.gif reiks dar kartą paskaičiuot

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 08 30, 17:42)
Ir visai ne išpindėjimas, atsiprašant. Kur visą pagamintą gėrį šildytis, jei nėra mikrobangės? Ar siūlai gamintis maišraines? O gal salotas, kurios per tas 5 val. pavandenyja? g.gif Man irgi labai aktualu- prašom pasidalinti patarimais, ką sumąstyti pietums, kai nėra: prekybos centro, virtuvės, mikrobangės, šaldytuvo ir net arbatinio (bet šią bėdą ištaisysiu cool.gif )?
*

šiandien valgiau šaltus (mikrobangė sugedo) grikių blynus ax.gif nu visai nieko, arba aš alkana labai buvau
mėgstamiausias mano maistas: šalta kepta žuvis, šalta kepta višta ar kitokia mėsa
ir salotos - kadangi nemėgstu pavandenijusių salotų, tai į darbą nešuosi supjaustytas daržoves ir užpilą atskiruose indeliuose, ir pomidorą vietoje susipjaustau jei norisi pomidoro
na bet jau čia skonio reikalas - kiti nemėgsta šaltos žuvies ar mėsos g.gif
chocolove
Dar galiu patarti, kad yra labai daug skanių šaltų užkandžių (ne vien sumuštiniai, kiaušiniai ir mišrainės), tik reikia jau nepagailėti kas vakarą pusvalanduko jiems pasiruošti... Bet čia jau tema ne apie tai. Tiesiog įvesk į google "šalti užkandžiai receptai" ir pasižvalgyk smile.gif
balsė
QUOTE(chocolove @ 2007 08 30, 20:56)
Dar galiu patarti, kad yra labai daug skanių šaltų užkandžių (ne vien sumuštiniai, kiaušiniai ir mišrainės), tik reikia jau nepagailėti kas vakarą pusvalanduko jiems pasiruošti... Bet čia jau tema ne apie tai. Tiesiog įvesk į google "šalti užkandžiai receptai" ir pasižvalgyk  smile.gif
*

blush2.gif paryškinau pagrindinį žodį, dar yra nepatingėt, nes po darbų ir darbų po darbų kartais labai jau sunku pusvalanduką dar kokia nors veiklai skirti ax.gif
Mirtishe
ar galetumet profesionalia akim primesti kiek is viso kcal gaunasi?

2007-08-30
9:30 apelsinu sulciu stikline (~85 kcal) + kava su pienu + skrudinta duona su 2 gabal. surio (~100 kcal) ir slakeliu aliejaus;
13:15 didelis saukstas ryziu + saukstas troskintu/keptu? kalafioru + 1/2 sauksto keptu morku + saukstas zaliu papriku/agurku/svogunu salotu; nulupta kriause; 330ml vandens;
14:00 kava su pienu
16:00 obuolys
19:00 obuolys
20:30 duona (136 kcal) + ind. tuno su aliejum;
22:00 2 stiklines apelsinu sulciu (172 kcal).
H&M
Mano siandien ax.gif

Pusryciai: 60g dribsniu, 200ml pieno, puodelis baltintos kavos, 1 sausainis
Priespieciai: darbas
Pietus: 3 riekutes kumpelio is broileriu krutineliu, 1.5 riekes rugelio, 5 mazi pomidorai
Pavakariai: obuolys, 2 vafliukai
Vakariene: salotos (3 mazi pomidorai, agurkas, truputy visto, 1a.s al. aliejaus), puse riekutes rugelio, 2 sausainiai vamzdeliai
SilRa
QUOTE(Versija1 @ 2007 08 30, 14:20)
Tik man atrodo, kad tas kalorimetras kažkaip suklydo? schmoll.gif
*

hihihi.gif nesuklydo schmoll.gif deja doh.gif taigi iškrovos dienai būtų pakakę to 1kg sukirstų obuolių (600kcal), o dar pridėjai pusantro kg kriaušių (1020kcal) ir dar visokių kitų gėrybių doh.gif čia ne "iškrovos", o "įkrovos" diena gavosi mirksiukas.gif
Herta
Pagaliau šiandien prisiruošiau parašyt visus kaimiškus valgiaraščius unsure.gif
Antradienis

Pusryčiai:indelis "aktivia",kriaušė,žalia arbata (250)
Priešpiečiai: sūrelis (150)
Pietūsbiggrin.gifu kaimiški balandėliai ir keturios bulvės 376 gr. (ne pati gaminau,tai primetu viskam 500,ar per mažai?),bandelė su aguonom 60 gr. (140) (640)
Pavakariai:60 gr. ledų,bananas (220 )
Vakarienė: 50 gr.rūkytos vištienos,sauja žemės riešutų,60 gr. bandelė su aguonom,bananas (630)

VISO:1890

Trečiadienis doh.gif

Pusryčiai:indelis "aktivia",bananas (240)
Priešpiečiai:darbas
Pietūs:332 gr. mišrainės (vištiena,ryžiai,ananasai,žirneliai,majonezas),200 gr. tinginio (ir vėl blush2.gif ) (1220)
Pavakariai:agurkas,rūkytos šoninės 45 gr.,balta duona 28 gr. (295)
Vakarienė: troškintos kepenėlės 150 gr. agurkas (1800)

VISO:3555
ph34r.gif

Vakarykštis irgi baisus

Pusryčiai:60gr. dribsnių,230 ml. pieno (350)
Priešpiečiai:ledai "Pols",ledai braškiniai (425)
Pietūs: 500 gr. arbūzo (120)
Pavakariai: sausainiai 50gr.,ledai (500)
Vakarienė: įdaryta cukinija,ledai (800)

VISO :2195 (visiškai nesubalansuota ledų diena) blush2.gif
carvalho
Labas rytas, mano vakarykštis:
Pusryčiai: bananas, b.kava (150+80)
Pietūs: sumuštiniai su jaut. kumpiu ir pomidoru, cheminė grybų sriuba (250+40)
Pavakariai: sumuštinis, saldainiukas (85+50)
Vakarienė: "Fit" dribsniai su jogurtu (200)
Vakarienė II: Daržovių troškinys su dešrelėm (250)
Naktipiečiai: Alus 0,5, 5 čipsai (250) (blemba šitą gėrį reikia kažkaip mest)
Viso: 1355 kcal
Mute
QUOTE(Herta @ 2007 08 31, 10:23)

Vakarienė: troškintos kepenėlės 150 gr. agurkas (1800)

Tai kiek tų kepenėlių suvalgei,,kad šitiek kcal blink.gif blink.gif
devintas dangus
Pusryčiai: 1v.š. sėlenų+stiklinė kefyro+pusė bandelės su varške (210)
Priešpiečiai: 500ml arbatos+kepta duona su sūriu (400) doh.gif (šiaip suvalgiau tiek gabaliukų,kiek sudaro riekę duonos,tai pasakykit ar gerai daviau kcal g.gif ), persikas
Pietūs: 7 v.š. miežių kruopų košės+ stiklinė kefyro+pomidoras(čia tai nzn kiek duot gal kokius 300kcal)
Pavakariai:varskės desertas "Smilga"(186)
Vakarienė:miežinė košė+ kefyras
Herta
QUOTE(Mute @ 2007 08 31, 09:27)
Tai kiek tų kepenėlių suvalgei,,kad šitiek kcal blink.gif  blink.gif
*

o tai kiek tos kepenėlės turi koliorijų tada g.gif aš radau,kad 100 gr. troškintų kepenų 1140 kaliorijų blink.gif o suvalgiau 150 gr kažkur
Mute
QUOTE(Herta @ 2007 08 31, 14:59)
o tai kiek tos kepenėlės turi koliorijų tada g.gif aš radau,kad 100 gr. troškintų kepenų 1140 kaliorijų  blink.gif  o suvalgiau 150 gr kažkur
*

Nesąmonė schmoll.gif ko gero negerai pažiūrėjai. Pagalvok, juk šokoladas turi virš 500 kcal, o jis juk kaloringesnis nei kepenėlės. o čia 100 g. - 1140 blink.gif mega_shok.gif
Aš radau, kad keptos jautienos kepenėlės - 200 kcal, o troškintos kepenėlės 160 kcal. Kiaulienos ir jautienos kepenys turi panašiai kalorijų. tad jei būtų keptos kepenėlės tai 150g - 300 kcal
Herta
QUOTE(Mute @ 2007 08 31, 13:19)
Nesąmonė schmoll.gif  ko gero negerai pažiūrėjai. Pagalvok, juk šokoladas turi virš 500 kcal, o jis juk kaloringesnis nei kepenėlės. o čia 100 g. - 1140 blink.gif mega_shok.gif
Aš radau, kad keptos jautienos kepenėlės  - 200 kcal,  o troškintos kepenėlės 160 kcal. Kiaulienos ir jautienos kepenys turi panašiai kalorijų. tad jei būtų keptos kepenėlės tai 150g - 300 kcal
*

Tai tada gerai kad mažiau ryškiai.Aš savo knygutėj "kalorijos" radau "troškintos kepenys - 1140" doh.gif gal blogai išspauzdinta g.gif g.gif kokios neaišku,tai ir primečiau tiek.Na daba užsirašiau tai turėsiu
aciuks.gif
H&M
Siandien

Pusryciai: 60g. dribsniu, 200ml pieno
Priespieciai: obuolys
Pietus: Silke su darzovem, suvalgiau puse porcijos (dvi file silkes, trys mazi pomidorai, agurkas) ir riekute rugelio
Pavakariai: 50g. sluoksniuotos teslos sausainuku be ydaro
Vakariene: likusi silke su riekute rugelio
meškutė_Nida
Pusryčiai: kava su pienu (25), 200g grikių košės su sviestu (270)
Priešpiečiai: kava su cukrum (40), batonėlis "Fit" (145)
Priešpiečiai II: kriaušė (90), guminukai (130)
Pietūs: karštos kalakutienos salotos (550)
Pavakariai: kava (20), šokolado gabaliukas (25)
Vakarienė: 150g vištienos (220), tešlinė "braškė" (90g, 450 kcal doh.gif )

VISO: 1965 kcal verysad.gif

P.S.: "braškė"- tai gaminys iš "grybukų", "kankorėžių", "riešutų" serijos rolleyes.gif
chocolove
Mano:

6:15 - sriuba (iš pupelių ir kopūstų, su bulvėm, be mėsos), 2 obuoliukai
12:30 - ledas "Bravo Nuts Energy" (185 kcal tongue.gif )
16:40 - sriuba, didelis pomidoras su v. š. aliejaus ir maltais pipirais, 2 obuoliukai
18:00 - 2 šok. saldainiai (retkarčiais galima prisiminti uždraustų vaisių skonį... blush2.gif ) (~85 kcal)
18:30 - 2 obuoliukai, sriuba

g.gif
Hilde
Pusryčiai: baltkavė ir 40 gr. naminio sūrio (160)
Priešpiečiai: kivis(60)
Pietūs: sveikuolių bandelė, mažulyris gabalėlis k/r skumbrės, AŠ lieso majonezo, agurkas; sintetinė sriuba (390)
Pavakariai: burokėlių sriuba, močiutės duonos 40 gr (160)
Vakarienė: 200 gr. vynuogių, 200 gr arbūzo (180)
unsure.gif
einu skumbrės gabalą su pomidoru suvalgysiu. Kažkokia tai mažakalorė diena gavos...
Herta
Kas čia man yra,iki ketvirtos valandos viskas normaliai,o po to ėdrumo priepoliai užeina doh.gif nu reik rimtai susigriebt,o tai mano džiaugsmas -1 tuoj dings g.gif

Mano šiandiena

Pusryčiai:60gr. dribsnių,200 ml. pieno (330)
Priešpiečiai: kriaušės dvi (170)
Pietūs: 400 gr. mišrainės (rūkyta vištiena ,ryžiai,ananasai,žirneliai,kukurūzai,paprika,majonezas neriebus) (880)
Pavakariai: 60 gr. bandelė su aguonom,kriaušė,ledas (460)
Vakarienė: 100gr.mišrainės (ir čia turėjo baigtis mano šiandienos maistas),30 gr. bandelės su aguonom,du grybukai 50 gr. (790) doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blink.gif blink.gif

VISO:2630 (jėzau,jėzau kai paglvoji ph34r.gif )
Migdols
susijamu ax.gif

šiandienos planas
Prieš pusryčius – stikl. vandens su citrina
pusryčiai: avižų košė su bananu
* 1.5 l ž.arbatos su citrina
priešpiečiai: 300ml pasukų (0.3 rieb.)
pietūs: troškintos daržovės su kiaušiniu, riekė j. duonos užteptos varškės sūreliu su žalumynais
pavakariai: 300ml pasukų
vakarienė: daržovių sriuba, riekė j.duonos su varškės sūreliu
naktipiečiams – kriaušė
devintas dangus
Pusryčiai:1v.š.sėlenų+150ml kefyro+pusė bandelės su varške (su bandele man skaniau geriasi,tačiau šitą gėrį keisim į traputį blush2.gif )šiaip jau baigiu priprast prie tų sėlėnų thumbup.gif
Priešpiečiai:4 krabų lazdelės
Pietūs:2 karšti sumuštiniai+ arbata 500ml
Priešpiečiai:nektarinas, keli gabaliukai keptos duonos(zinau kad neatsispirsiu blush2.gif )
Vakarienė:2 kepti kiaušiniai su daržovėmis
Iš viso:1443kcal
H&M
Mano siandieninis blush2.gif blaugiau jau but negai doh.gif

Pusryciai: dvi mazos riekutes skrudintos bulkos su tepamu varskes sureliu
Priespieciai: bulkute su varske
Pietus: sluoksniuotos teslos bulkute su dzemu
Vakariene: seimynine amerikietiska pica (valgysim su vaikais rugsejo 1d. proga)
meškutė_Nida
Visus, lankančius mokymo įstaigas- su švente

user posted image

Mano šiandiena
Pusryčiai: kava su pienu (25), sumuštinis iš 55 g "ajerų" duonos ir 50g liežuvio vyniotinio (245)
Priešpiečiai: kava, saldainis (75)
Pietūs: 100g torto (350), 350 g r.s.vyno (195) cool.gif
Pavakariai: 200g vištienos čili (350), 150g bulvių košės (150), pomidoras (15), kava su pienu (30)
Vakarienė: kriaušė (180)

VISO: 1505 kcal
chocolove
Mano šiandien:

8:20 - grikių košė (šįkart virta piene), 2 obuoliukai
12:30 - braškinis kokteilis
13:00 - ledas "Bambo", gabalėlis torto
15:00 - 2 žemaičių blynai (vienas su mėsa, kitas su varške)
17:35 - pusė pomidoro (~60 kcal), 2 obuoliukai, daržovių (morkų, kopūstų, pomidorų) ir pupelių sriuba su bulvėm

Viską sau atleidžiu, nes juk šventė mirksiukas.gif Tų blynų daugiau nebevalgysiu (nors dar liko... blush2.gif ), nes tokie riebūs labai pasirodė... O sriuba ir vėl laaabai skani išėjo bigsmile.gif Braškinis kokteilis - restorane... Ai, tiesa, šiandien vakare tai nežinau kaip man bus unsure.gif Nes eisim rugs 1 švęst (vis dėlto paskutinioji...), bet aš jau pasakiau, kad negersiu blush2.gif IR NEVALGYSIU cool.gif
Hilde
Šiandiena( be kalorijų, nes nei žinau kai ko, o ką galiu žinot, tingiu šiandien skaičiuot. Juo labaiu, kad skaičiai nebūtų džiuginantys wink.gif )

Pusryčiai: 3 grūdų dribsniai su pienu
Priešpiečiai( mokykloje vaišinomės): 3x3 cm šakočio, kelios vynuogės, obuolys
Pietūs: 200 gr. naminės vegetariškos picos su daug daržovių; 50 gr. torto
Vakarienė: apie 100 gr. liesos varškės su VŠ liesos grietinės ir česnaku ir 100 gr.ruginės duonos; b. kava
Naktipiečiai bus: 0,5 lt alaus ir keli traškučiai (sauso įstatymo proga tongue.gif )
Mute
Greitai surašau ir bėgu slėptis po lapais blush2.gif
Vakar:
Pusryčiai: kava, jogurtas (125)
Priešpiečiai: 3 duoniukai, obuolys (103)
Pietūs: apie 150 g Charčo sriubos, 1 Pūkutis, po 80 g kopūstų ir burokėlių (616) o gal ir daugiau g.gif
O toliau budrakas doh.gif Kava, "bulvytė" 400 g šampano,
vakarienei: depresija... kokteliai sulciu ir snapso blush2.gif

Viso: gal 1600 - 1800 doh.gif

Šiandien ph34r.gif
Priešpiečiai: kava, vynuogės, Tinginys (535)
Pietūs: Tinginys (800)ph34r.gif
Pavakariai: 2 duoniukai, liežuvio slėgtainis (nežinau kcal g.gif ), pomidoras. speju kad gali būti apie 300 unsure.gif
Vakarienė: vėl liežuvio vyniotinis, arbūzas, vynuogės, 2 kiaušiniai su 25 g neriebaus majonezo (540)

Viso apytiksliai 2300 mega_shok.gif
tikra fool.gif ka daugiau bepasakysi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.