Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis VI
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meškutė_Nida
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:33)
tyrimai rodo,kad viskam,isskyrus piena ir kiausinius  biggrin.gif 
*

Kitas klausimas- tyreisi normalioj laboratorijoj, ar pas Tulčiną?
eglincia
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 19, 17:38)
Kitas klausimas- tyreisi normalioj laboratorijoj, ar pas Tulčiną?
*

normalioj,poliklinikoj...buvau susigundzius eit pas Tulcina,bet pagalvojau nieko naujo nepasakys...
meškutė_Nida
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:41)

*

O kaip tau poliklinikoj iš visų baltymų išskyrė būtent pieną ir kiaušinius? g.gif Jei, daktarų nuomone, turėtum valyt tik košes- vadinasi, toleruoji ir angliavandenius...Nors esu pati alergiška, pažįstu alergiškų žmonių, bet tavo atveju man kažkaip nesilipdo bendras vaizdas...Jei gali, parašyk plačiau, kuo pasireiškia tavo alergija, kodėl dareisi tyrimus, kur dareisi...
eglincia
na butinius dare,tai aisku sienlige,dulkes...paskui visus metus buvau isberta siaubingai ir nuejau vel i poliklinika,pasiule is kraujop padaryti tyrima maisto svarbiausiu produktu,tai alergijos buvo ant visu produktu,isskyrus kiausini,piena ir berods sojos produktus...pati alergologe nesuprato kas tai,nes sake to nebuna niekada,tai sake valgyt tuos,kur rode puse balo...tai as daba valgau tai,kas neberia,pati jauciu,nes pvz obuoliai,morkos,citrusiniai,uogos visokios mane beria,pomidora suvalgius irgi pradeda niezet...tai man reikia tokio neutralaus maisto...manau ir nuo banano irgi beria,bet ne ziauriai,o alergija dar iki siol yra,nors zymiai mazesne...dabar dar dar echoskopija vidaus organu,nieko nerado,del ko turetu but alergija,dar darys kita savaite skrandzio echoskopija,bet jei neras ir ten,tada nezinau kaip toliau gyvensiu...
meškutė_Nida
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:52)
*

Turiu pripažint- anamnezę surinkau, ale konsiliumo reikia mastau.gif (jau matosi, kad esu "Ligoninės priimamojo" gerbėja, a ne? biggrin.gif ).
Šiaip esi alergiška (pagal išvardintus produktus) tam, kam alergiški maždaug 50 proc. mažiukų vaikų...O kaip dėl veršienos, jautienos, kiaulienos? Varškės? Bulvės, kopūstai, burokai?
eglincia
aha,kaip daktarka tu lotuliukas.gif

varskei nealergiska,bulve,burokams irgi,bet bulviu nevalgau is principo,mesai irgi manau ne,tik kiaulienos nevalgau...nors man visi sie produktai buvo su alergijomis,bet valgydama ju labai nejauciu...
meškutė_Nida
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 17:04)
,bet bulviu nevalgau is principo
*

Aš tau duosiu "iš principo" mad.gif Bulvės- gėris (kalio lobynas, širdis ačiū pasakys), tik tam tikrais kiekiais.
Šiaip siūlau kas savaitę įvedinėt naujus produktus ir tikrint, ar nepasireiškia alergija. O gyventi ant meliono ir virtos vištos- pardon, ne lygis net šiais, alergikų, laikais nail.gif
eglincia
na juk nevalgau kiekviena diena vistos ar meliono,buna uzeina uzsiperku,tai kelias dienas is eiles,paskui kita mesyte ar vaisiu... biggrin.gif ziuresiu kas bus,dar galvoju kepenis prasivalyti,nes manau uzterstos pakankamai...gali del to buti alergija
kunkulielis
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 17:22)
apie koki dvesima,tas valgiarastis,kur su velyvais pietumis,pusryciais,tai tiesiog,kadangi atsikeliau 12.30,tai valgiau kaip nuo pietu,o man anoreksijos nera ir tikrai nemanau,kad butu artimiausiu metu  blush2.gif 
siandienos valgiarastis:
pusryciams nebeturejau kosiu,tai suvalgiau bliuda dribsniu klijuotu su sokolado gabaliukais,bet be pieno,nes neturejau,labai sotu buvo,paskui kas valanda valgiau dziovintus vaisiu(buolius,ananasus,bananus),toki nemaza maiseli,paskui neturejau laiko pavalgyt,tik daba grizau namo,balandeliai pridege  ax.gif ,tai verduos sterka,o kadangi noriu daba valgyt,tai dar pora dubeneliu valgau tu dribsniu,po kokios valandos valgysiu sterko 4 gabaliukus ir dar veliau banana...

o beje,kad neatrodytu taip neidomiai valgiarastis,as esu labai alergiska,nieko valgyt negaliu,daktaru nuomone tureciau valgyti vien koses,tai visvien kazkaip paivairinu valgiarasti dziovintais vaisiais,bananais,nes nesu alergiska...
*

parasysiu kaip man rase MN ax.gif ,rasyk tvarkingiau valgiarasti,nes sunku suprast,bet tu idomiai darai vistiek, g.gif viena diena padauji,kitadiena daug valgai, ar tolygiai maitintis neiseina?nelabai normaliai atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 19, 17:27)
Beveik. Tik pietūs per menki.
*

zinau blush2.gif bet tai kad diena valguyt neoriu ,bet vallgau vistiek,ir didesne dali pasilieku vakarui,nes tada buna karas del maisto su savim ax.gif tikiuosi kad cia tik tol kol priprasiu,aciu uz pastabele smile.gif taisysiuos thumbup.gif
«gėlytė»
QUOTE(chocolove @ 2007 10 18, 21:36)
<...> mėsos su bulvėmis valgyti nepatariama, o daržovės geriau šviežios, nei raugintos (išmokau pamoką... blush2.gifbiggrin.gif
*

Kiek teko skaityti dietologių(-ų) komentarų, maisto derinimo principai nėra moksliškai pagrįsti, o tais teiginiais, kad jeigu sumaišytumėm vienus produktus su kitais, tada jie skrandyje pradėtų pūti ir gesti (blink.gif), netikiu schmoll.gif Manau, nieko blogo, jeigu aš prie mėsos ar žuvies įsidedu v.š. bulvių ir pusę lėkštės salotų ax.gif Kartais, aišku, esu linkusi įsidėti daugiau nei vieną v.š. blush2.gif - štai tą reikėtų dar tobulinti... rolleyes.gif O dėl šv.daržovių pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 18, 22:02)
Nu ką aš žinau, man tai visai gražus tas tavo valgiaraštis  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif Stengsiuos ir toliau taip ax.gif
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 19, 18:21)
Aš tau duosiu "iš principo" mad.gif Bulvės- gėris (kalio lobynas, širdis ačiū pasakys), tik tam tikrais kiekiais.
*

drinks_cheers.gif

PENKTADIENIS
Pusryčiai: balinta kava, 50g j.duonos/50g 9% varškės/pomidoras/salotos lapas
Priešpiečiai: 2 "Sveikuolių" sausainiai (geriau, negu bandelės ar plikyti pyragaičiai, kuriuos siūlo kavų pertraukėlių metu seminaruose...)
Pietūs: 2 nedideli mėsos kukuliai/keli v.š. ryžių/burokėlių mišrainė su aliejumi, puodelis kapučino (be cukraus)
Pavakariai: obuolys, 50g 9% varškės/2% jogurtas/sėlenos
Vakarienė: omletas (+2 krabų lazdelės), 20g j.duonos, salotos (pomidoras/agurkas/ž.paprika/salotų padažas), 3 stiklinaitės sidro
P.S. Dar man reiktų išsiugdyti įprotį reguliariai mankštintis, ir išvis būtų super rolleyes.gif
P.P.S. Čia buvo diskusija apie juodą duoną, norėjau paklausti, gal kurios nors iš Jūsų esat panašioj situacijoj kaip ir aš, t.y. grūdėtą juodą duoną valgau tik aš viena, draugas pripažįsta tik pvz. "Bočių" ir kitokias be grūdų g.gif MN minėtas "Rugelis" man l.patinka, bet jo man per daug... Ką renkatės tokiu atveju? Visokias "Sveikuolių" riekeles?
Utiuitiutė
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 19, 19:35)
Ką renkatės tokiu atveju?
*

Manau, tau turėtų patikti "Rimi" duonelės, t.y. PC kepimo. Jos būna supakuotos po 2- 3- 4, sveriamos- tad moki ne už pakuotę, o už svorį. O ir visai neprastai laikosi- jei nesuvalgau, mano duoninėj traukia savaitę.
chocolove
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 19, 19:35)
Kiek teko skaityti dietologių(-ų) komentarų, maisto derinimo principai nėra moksliškai pagrįsti, o tais teiginiais, kad jeigu sumaišytumėm vienus produktus su kitais, tada jie skrandyje pradėtų pūti ir gesti (blink.gif), netikiu schmoll.gif Manau, nieko blogo, jeigu aš prie mėsos ar žuvies įsidedu v.š. bulvių ir pusę lėkštės salotų
*

Aš visiškai sutinku su šiuo tavo pasisakymu drinks_cheers.gif kažkur esu skaičius, kad organizme nėra sąlygų maisto puvimui schmoll.gif tiesiog kaip sakiau kartais sunkiau virškinasi tie "nesuderinti" produktai, tik tiek blush2.gif

Mano:
Pusryčiai: šaldytos trintos braškės su cukrum, 2 obuoliukai
Priešpiečiai: persikas, 2 obuoliukai
Pietūs: 2 obuoliukai, gabalas varškės apkepo (naminė varškė, liesas jogurtas, manų kruopos, kiaušiniai, miltai, sėlenos, cukrus, kepta nenaudojant riebalų)
Vakarienė: mėtų arbata su puse citrinos ir trupučiu medaus (pakabinta su a.š.), bulvių košė (bulvės, pusė mažos stiklinės naminio pieno), nedidelis pomidoras

Per dieną: 13min. advanced bodyflex ( hihihi.gif ), 1,5 l vandens

P.S. Negerai, kad sotesni valgymai nusikėlė į antrą dienos pusę (pietūs pusę 5...). Bet apkepas ir bulvių košė buvo labai skanūs essen.gif
Owly
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 19, 14:25)
Kas nepataria? g.gif Valgiau ir valgysiu- man taip mažiau mėsos "sulenda" cool.gif
*

Tie, kas susipažinę su maisto derinimo teorija wink.gif
Pati manau, kad ji yra pakankamai pagrįsta ir teisinga. Nors pati visvien dievinu cepelinus, bulbas su kotletukais ar šaltiena, pyragėlius su mėsa ir pan. ir t.t. biggrin.gif

Šiandien:

Pusryčiai: vakarykštis pašildytas kugelis su kiaulienos išpjova, konservuotas agurkas, juoda arbata;
Pietūs: vėl kugelis su dviem keptais kiaušiniais ir konservuotu agurku, 5 sausainiai, žalia arbata;
Vakarienė: mišrainė (virti kiaušiniai su konservuotais žirneliais ir grietine), riekelė juodos duonos, šilta blush2.gif bandelė su cinamonu, žalia arbata;
Užkandžiai: kriaušė, 2 obuoliai.

Einu slėptis po lapais už tokį valgiaraštį user posted image
Šaltmėtė
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 21:48)

Pusryčiai: vakarykštis pašildytas kugelis su kiaulienos išpjova, konservuotas agurkas, juoda arbata;
Pietūs: vėl kugelis su dviem keptais kiaušiniais ir konservuotu agurku, 5 sausainiai, žalia arbata;
Vakarienė: mišrainė (virti kiaušiniai su konservuotais žirneliais ir grietine), riekelė juodos duonos, šilta  blush2.gif  bandelė su cinamonu, žalia arbata;
Užkandžiai: kriaušė, 2 obuoliai.

Einu slėptis po lapais už tokį valgiaraštį  user posted image
*

Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... unsure.gif gal tau ok, bet man tai toks sunkus ir kaloringas maistas visiškai nesiderina su pusryčiais schmoll.gif tu košių, dribsnių, visokių ten sėlenų nevalgai? g.gif ir dar rauginto pieno produktų nepastebiu pas tave... unsure.gif

aš apsnuodijau šiandien verysad.gif iki pietų valgiaraštis buvo puikus, po to visiškai nekoks, nes nelabai ką galiu valgyt, pykina nesvietiškai... verysad.gif
Owly
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 19, 22:53)
1. Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... unsure.gif  gal tau ok, bet man tai toks sunkus ir kaloringas maistas visiškai nesiderina su pusryčiais schmoll.gif  tu košių, dribsnių, visokių ten sėlenų nevalgai? g.gif ir dar rauginto pieno produktų nepastebiu pas tave... unsure.gif

2. aš apsnuodijau šiandien verysad.gif  iki pietų valgiaraštis buvo puikus, po to visiškai nekoks, nes nelabai ką galiu valgyt, pykina nesvietiškai... verysad.gif
*

1. Matai, jei aš būnu namie, tai pusryčiams galiu suvalgyt jogurtuką ar sūrelį kokį.
Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val. verysad.gif Vakar pusryčiai 11 val., pietums tik jogurtas 14 val., o vakarienė ala pietūs 21 val. verysad.gif Šiaip man pusryčiaut iš vis nesinori, bet jei ryte nepavalgau sočiai, jau po kelių valandų pradeda galvą skaudėt. Deja, bet šiuo metu reguliariai maitintis niekaip negaliu, nes valgau tik namie arba ką įsimetu su savim ir jei būna laiko unsure.gif
Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu, košes valgau dažnai ryte bet vėlgi su mėsa kokia nors, ši savaitė gavos kažkaip bulvinė, kad vis iš bulvių kas nors būdavo vietoj košių. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo unsure.gif
Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai unsure.gif

2. Vargšiuke console.gif Sveikatytės tau 4u.gif
balsė
QUOTE(as mamyte @ 2007 10 19, 14:37)
zianok, man net bloga pasidarydavo, kai paskaitydavau, kat tavo tokie pusrytukai, fui fui  schmoll.gif aciu Die baigesi karsta.gif
*

ką čia ir pasakysi, ne pavyzdys aišku, bet šis nuklydima + prie kg nepridėjo
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 19, 22:53)
Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... unsure.gif  gal tau ok, bet man tai toks sunkus ir kaloringas maistas visiškai nesiderina su pusryčiais schmoll.gif  tu košių, dribsnių, visokių ten sėlenų nevalgai? g.gif ir dar rauginto pieno produktų nepastebiu pas tave... unsure.gif
*

g.gif o kodėl? man tai derinasi, kai pavalgau sočius pusryčius, vakarienei mažiau valgyti norisi

vakar valgiau:
pusryčiai: avižinė košė + 2 gabaliukai šokolado, kava be cukraus
priešpiečiai: kriaušė
pietūs: žuvis + keptos morkos
pavakariai: kriaušė
vakarienė: naminės duonos riekė su sviestu + obuolys + stiklas karšto vyno (čia aš persišaldymą gydžiausi šitaip)

šiandien:
pusryčiai: keptas kiaušinis + duona, arbata su medum
priešpiečiai: arbata su medum ir citrina
pietūs: troškinys iš morkų+porų+kalafijorų+krabų lazdelių
pavakariai: arbata su pienu
vakarienė: kvietinė košė+sviestas
chocolove
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 23:17)
1. Matai, jei aš būnu namie, tai pusryčiams galiu suvalgyt jogurtuką ar sūrelį kokį.
Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val.  verysad.gif  Vakar pusryčiai 11 val., pietums tik jogurtas 14 val., o vakarienė ala pietūs 21 val.  verysad.gif Šiaip man pusryčiaut iš vis nesinori, bet jei ryte nepavalgau sočiai, jau po kelių valandų pradeda galvą skaudėt. Deja, bet šiuo metu reguliariai maitintis niekaip negaliu, nes valgau tik namie arba ką įsimetu su savim ir jei būna laiko  unsure.gif
Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu, košes valgau dažnai ryte bet vėlgi su mėsa kokia nors, ši savaitė gavos kažkaip bulvinė, kad vis iš bulvių kas nors būdavo vietoj košių. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo  unsure.gif
Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai  unsure.gif

*

Manau owly elgiesi teisingai drinks_cheers.gif Aš irgi, jei žinau, kad nebus galimybės normaliems priešpiečiams ir pietums, stengiuos pavalgyti sočius pusryčius. Tai geriau, nei paskui prisivalgyti vakare, kai medžiagų apykaita nuo mažai valgymo visą dieną būna sulėtėjusi unsure.gif
«gėlytė»
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 19, 20:12)
Manau, tau turėtų patikti "Rimi" duonelės, t.y. PC kepimo. Jos būna supakuotos po 2- 3- 4, sveriamos- tad moki ne už pakuotę, o už svorį. O ir visai neprastai laikosi- jei nesuvalgau, mano duoninėj traukia savaitę.
*

Labai įdomu, o kaip jos atrodo ir kur būna pirkti? Gal tik didesniuose Rimi? Prie mano namų arčiausiai Pilaitės RIMI, tai lyg ir neteko matyti tokių duonelių g.gif
O gal nežinojau, kur ieškoti? Kur jos paprastai būna padėtos? Ir kokia kaina? bigsmile.gif
P.S. Vakar prie vakarienės buvo ne 3, oi ne 3 taurės sidro blush2.gif Prie to dar gal 50g sūrio suvartojau blush2.gif Bet priežastis paaiškėjo šįryt (atėjo mmm) ax.gif
Owly
QUOTE(chocolove @ 2007 10 20, 08:59)
Manau owly elgiesi teisingai  drinks_cheers.gif Aš irgi, jei žinau, kad nebus galimybės normaliems priešpiečiams ir pietums, stengiuos pavalgyti sočius pusryčius. Tai geriau, nei paskui prisivalgyti vakare, kai medžiagų apykaita nuo mažai valgymo visą dieną būna sulėtėjusi unsure.gif
*

Ačiū 4u.gif Aš ir manau, kad teisingai (mano atveju), todėl taip ir darau, nes kitos išeities nematau unsure.gif Nors tikrai nesakau, kad tai yra labai taisyklinga schmoll.gif Blogiausia, kad negaliu reguliariai maitintis pagal savo dienotvarkę verysad.gif O tada tenka rinktis kuo mažesnę blogybę cool.gif

QUOTE(Fleurette @ 2007 10 20, 14:11)
Labai įdomu, o kaip jos atrodo ir kur būna pirkti? Gal tik didesniuose Rimi? Prie mano namų arčiausiai Pilaitės RIMI, tai lyg ir neteko matyti tokių duonelių g.gif
O gal nežinojau, kur ieškoti? Kur jos paprastai būna padėtos? Ir kokia kaina? bigsmile.gif
*

Pakuotų aš nesu mačius, bet būna kažkokios duonelės jų vietinio kepimo prie visų bandelių ir pan., prie nefasuotų duonos gaminių, o kaina būna arba už vnt. arba už kg. Bet kadangi neperku tai tiksliai nežinau unsure.gif Pasižvalgyk gal surasi mirksiukas.gif
as mamyte
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:22)
1.apie koki dvesima,tas valgiarastis,kur su velyvais pietumis,pusryciais,tai tiesiog...
2.as esu labai alergiska,nieko valgyt negaliu,daktaru nuomone tureciau valgyti vien koses,

1. ne apie velyvus pusrycius, o apie maisto kieki, gabaliukas to, gabaliukas ano, jei porcijos butu normalesnes - niekas nesikabinetu mirksiukas.gif
2. paskaiciau tavo situacija - tai lygiai tas pats su manim, tik man pliusas tas, kad alergija savaime kazkaip nyko nyko (is to sprendziu, kad tu dar jaunute ax.gif) ir liko tik ant ranku ir lupu, kai pvz pomidora ar medaus suvalgau. As pagal tyrimus esu nealergiska - tik bulvems blink.gif Bet per visa gyvenima, taip kaip liepe daktarai - maitinausi tik dvi savaites. Niekas nepadejo, nuo 13 metu buvau baisi kaip velnias, ant kaktos, ranku, koju, kaklo, ranku - visur umus dermatitas, nusidraskydavau iki krauju. Kiek bandziau koses valgyt - pageredavo, bet kiek tu ant tu kosiu gyvensi? tai vel imdavau viska po truputi. Sakyciau "isaugau" as ta liga, dar ir dabar kaklo oda tamsesne nuo randu verysad.gif Uzjauciu tave, ir puikiai suprantu kaip jautiesi, bet tiek mazai valgydama, ir kaip supratau - lakstydama ir niekur nespedama tai nepadesi sau nei isvaizdos nei savijautos prasme.

QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:52)
1.tai alergijos buvo ant visu produktu,isskyrus kiausini,piena ir berods sojos produktus...pati alergologe nesuprato kas tai,nes sake to nebuna niekada,
2.dar darys kita savaite skrandzio echoskopija,bet jei neras ir ten,tada nezinau kaip toliau gyvensiu...
*

1.nu tikrai idomu, paprastai sitie produktai- pagrindines alergijos priezastys g.gif
2.nenoriu gasdint, ale taip ir gyvensi, man irgi ieskojo - nieko, nors buvau vienas grynas shashas, belieka tiketis, kad isaugsi 4u.gif
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 22:17)
1.Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu,
2. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo  unsure.gif

1. O daug rusiu ragavai? ax.gif
2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina g.gif

QUOTE(balsė @ 2007 10 19, 22:51)
1.ką čia ir pasakysi, ne pavyzdys aišku, bet šis nuklydima + prie kg nepridėjo

2.g.gif  o kodėl? man tai derinasi, kai pavalgau sočius pusryčius, vakarienei mažiau valgyti norisi

1.mhm, zek, kad neprisikalbetum, buna gi "efektas" veliau bigsmile.gif
2.Man irgi derinasi, geriau ryte nei vakare, bent ramu, kad koliorijos susinaudos, o nesusigrus i slaunis biggrin.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Fleurette @ 2007 10 20, 14:11)
*

Jos būna prie Rimi kepamos duonos, prancūziškų batonų ir pan. Kaina bijau pameluot, bet už 4 sumokėjau, berods, du Lt su centais. Nu, kažkaip paskaičiavau, kad išeina kiek pigiau nei tos visos "riekelės", o ir skoniu man patiko labiau. Šiandien kitoje Rimi nebuvo, tačiau buvo raikyti kepalėliai- manau, tešla ta pati.
eglincia
siandien pasilepinau,savaitgalis juk... ax.gif
pusryciams avizines koses bliudelis
treniruote
priespieciams puse kinder pinguin batonelio
pietums 2 bliudeliai pilni salotu(pomidorai,agrukai,5 rusiu salotu lapai ir jogurtinis salotu padazas),plius 4 mazi gabaliukai keptos orkaitej marinuotos kalakutienos.desertui keptas obuolys su sauksteliu medaus.
pavakariams suvalgiau jonuko sureli,dziovintus bananus ir vysnias.
vakarienei uz valandos valgysiu kokius 5 maziukus balandelius su versiena 4u.gif

ka pasakysit?labai cia daug?kaip susiskaiciuot?
Owly
QUOTE(as mamyte @ 2007 10 20, 16:52)
1. O daug rusiu ragavai?  ax.gif
2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina  g.gif
*

1. Nu visų turbūt tikrai ne biggrin.gif Dribsniai patys savaime man netgi patinka, bet esmė tame, kad jie su pienu valgomi, o man pienas schmoll.gif Tai negi graužt juos kaip kokius sausainiukus kasdien biggrin.gif
O sėlenom tai paspringčiau blush2.gif Užteko man jogurto su sėlenom paragaut blink.gif
Na, aš tikrai neketinu savęs prievartauti ir valgyti tai kas man neskanu blush-anim-cl.gif
2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde, o ketvirtadieniais tai 10 valandų nuo normalaus valgymo iki normalaus, tarpe tik koks obuoliukas ar jogurtukas su arbata.

chocolove
pusryčiai: grikių košė (vanduo, grikiai (~300kcal), sėlenos) su 1 bananu
priešpiečiai: nedidelė lėkštė burokėlių sriubos su keliais mažais virtos kiaulienos gabaliukais, be bulvių, 2 obuoliukai
II priešpiečiai: arbata iš pusės citrinos su a.š. pakabintu medaus, 2 obuoliukai
pietūs: žuvies troškinys (lydekos file, morka, pusė nedidelio svogūno, truputis paprikos, malti pipirai), ~150ml su svogūnais konservuotų grybų
pavakariai: 2 obuoliukai
vakarienė: didelis pomidoras (~400g), košė iš žirnių dribsnių (~250kcal), pusė mažos stiklinės namuose gamintų pomidorų sulčių

1,5 l vandens, sporto praktiškai nerasta...

P.S. vakarienė buvo per gausi, pomidorų sultys neskanios wacko.gif Iš klaidų mokomės... blush2.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 23:17)
Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val.  verysad.gif  Vakar pusryčiai 11 val., pietums tik jogurtas 14 val., o vakarienė ala pietūs 21 val.  verysad.gif
2.Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo  unsure.gif
Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai  unsure.gif

1.Owly, aš irgi už sočius pusryčius, tiesiog nusistebėjau, kad jie būtent tokie pas tave mirksiukas.gif Bet jei taip skanu tau...
aš tiesiog neįsivaizduoju savęs, valgančios pusryčiams kugelį arba kiaulieną... bet kiekvienam juk savo. mirksiukas.gif
2.Ir vat būtent košes valgau, kai noriu sočių pusryčių... ax.gif biggrin.gif

QUOTE(balsė @ 2007 10 19, 23:51)
g.gif  o kodėl? man tai derinasi, kai pavalgau sočius pusryčius, vakarienei mažiau valgyti norisi

žiūrėti atsakymą auksčiau.. biggrin.gif aš tik už sočius pusryčius, be jų ir be kavos man diena neprasideda... biggrin.gif

QUOTE(as mamyte @ 2007 10 20, 16:52)
2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 17:17)
2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde, o ketvirtadieniais tai 10 valandų nuo normalaus valgymo iki normalaus, tarpe tik koks obuoliukas ar jogurtukas su arbata.
*

Owly, čia tavo toks darbo pobūdis? kad net banano ar kokio kito sotesnio dalyko negali tarpuose suvalgyt... g.gif jei turi laiko arbatos išgert, tai manu, turėtum laiko ir kokį sumuštinį iš namų įsidėtą, suvalgyt... ar kaip? g.gif
evuka24
QUOTE(eglincia @ 2007 10 20, 17:10)
siandien pasilepinau,savaitgalis juk... ax.gif
pusryciams avizines koses bliudelis
treniruote
priespieciams puse kinder pinguin batonelio
pietums 2 bliudeliai pilni salotu(pomidorai,agrukai,5 rusiu salotu lapai ir jogurtinis salotu padazas),plius 4 mazi gabaliukai keptos orkaitej marinuotos kalakutienos.desertui keptas obuolys su sauksteliu medaus.
pavakariams suvalgiau jonuko sureli,dziovintus bananus ir vysnias.
vakarienei uz valandos valgysiu kokius 5 maziukus balandelius su versiena  4u.gif

ka pasakysit?labai cia daug?kaip susiskaiciuot?
*

manau tikrai neblogai, tik taip turetum valgyt kasdien, juk sportuoji, o ne tik tom dienom, kai lepini save. tai tikrai nera daug kaloriju atzvilgiu, bet palyginus su ankstesniais tavo valgiarasciais, tai sis labai jau grazus 4u.gif
o kose be nieko? nes jei neidedi nors siek tiek sviestuko ar aliejaus, tai organizmas nepasisavina vitaminu mirksiukas.gif as tai labai nenorejau deti sviesto i kose anksciau, o alyvuogiu aliejus visai netiko i kose, na neskanu man, tai dabar dedu vynuogiu alieju, jis be kvapo, tai tinka, skanu butu ir koks riesutu aliejus, bet jei tu alergiska... tai gal nelabai... g.gif
SilRa
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 10 19, 16:35)
kazkada prie stoties kaune kioskelyje buvo tokiais mazais kepaliukais dietinis rugelis, su daug daaaaaaaaaug grudu, vos virs 100kcal, berods marijampoles kepimo unsure.gif  g.gif ir kooooooks skanus wub.gif  wub.gif  wub.gif mazu ir dabar kur nors tokio yra g.gif
*

skaldytų grūdų duonos būna prie Šilainių IKI Žemaičių plente kioskelyje (berods, irgi Marijampolės kepinių) bigsmile.gif tai jau man tos duonos skanumas wub.gif drinks_cheers.gif essen.gif: perkuir perku, tik gaila, kad valgau viena blink.gif tai tą duonytę ir šaldytuve laikau ir netgi šaldau - puikiai išsilaiko mirksiukas.gif
QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 17:17)
1.  Tai negi graužt juos kaip kokius sausainiukus kasdien  biggrin.gif
2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O
*

1. labai skanu dribsnius užpilti liesu mėgstamo skonio jogurtu mirksiukas.gif aš tik taip valgau dribsnius, nors pieną ir mėgstu ax.gif
2. jei kalbi apie virimo pakelius, tai ten supakuota po 100g (kartais būna po 125g) cool.gif taigi, suvalgiusi pusę pakelio niekaip negalėjai suvalgyti 100g, o tik 50 ar geriausiu atveju - 65g mirksiukas.gif
eglincia
QUOTE(evuka24 @ 2007 10 21, 11:15)
manau tikrai neblogai, tik taip turetum valgyt kasdien, juk sportuoji, o ne tik tom dienom, kai lepini save. tai tikrai nera daug kaloriju atzvilgiu, bet palyginus su ankstesniais tavo valgiarasciais, tai sis labai jau grazus 4u.gif
o kose be nieko? nes jei neidedi nors siek tiek sviestuko ar aliejaus, tai organizmas nepasisavina vitaminu mirksiukas.gif as tai labai nenorejau deti sviesto i kose anksciau, o alyvuogiu aliejus visai netiko i kose, na neskanu man, tai dabar dedu vynuogiu alieju, jis be kvapo, tai tinka, skanu butu ir koks riesutu aliejus, bet jei tu alergiska... tai gal nelabai...  g.gif
*

aciu uz komentara 4u.gif i kose isidedu sauksteli sviesto ir druskytes,o verdu vandeni smile.gif
siandien pramiegojau pusrycius,bet valgiarastis taipogi bus turtingas,o vakar tiek visko valgiau,kad maniau priaugsiu svorio,o 200g nukrito bigsmile.gif
as mamyte
QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 16:17)
1. bet esmė tame, kad  jie su pienu valgomi, o man pienas  schmoll.gif Tai negi graužt juos kaip kokius sausainiukus kasdien  biggrin.gif
2.O sėlenom tai paspringčiau  blush2.gif  Užteko man jogurto su sėlenom paragaut  blink.gif
3.O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde,

1.tikrai ne tik, nors man skaniausi su pienu, bet kaip tu ir paskei, labai megstu kaip sausainiukus grauzt, buna taip uzsinori kokio saldainio sausainio tai man jie labai gera iseitis. Tik as kalbu ne apie tuos kornfleiksus, o apie traskius miuslius, kai ne per seniausiai juos atradau tai esu labai patenkinta, ir viduriai susitvarke ir naudinga ir skanu, seniau tai miusliai buvo tik avizos su razinom ir riesutais, dabar ivairove - bigsmile.gif
2.yra tokie selenu dribsniai, jais tikrai nepaspringsi, tas pats galioja kas ir miusliam, irgi ne per seniausiai atradau, niam niam thumbup.gif o siaip tai man tos selenos tai beee schmoll.gif
eglincia
siandien:
pusryciai(labai velyvus blush2.gif ):125g liesos dvaro varskes,trintos su 2 saukstais vysniu uogienes
priespieciams:bananas
pietums: laaabai didele lekste salotu kaip vakar,su 5 rusiu salotu,pomidorais,agurkais,kalakutiena.desertui dziovinti bananai 2 rusiu-traskiai ir tokie neisvaizdus biggrin.gif
daba pavakarieniavau-5 maziukus balandziukus su versiena,virtus pomidoru sultyse tongue.gif
hobite
Sveikos, merginos!

Aš pakeičiau darbą, tai ši savaitė buvo antra, kai dirbu. Pats darbas fainas. Ir man patinka. Bet režimas doh.gif Su maitinimusi bus tikras velnias. Dabar galiu valgyti tik pusryčius ir vėlyva vakarienę, kad maistas būtų normalus ir sveikas. O per visa dieną - net nežinau. Tai aš deduosi grudėtos varškės ar šiais paprastos varškės su kokiu vaisiumi sumaišytos. O per pertraukas kokį vaisiuką bandau valgyti. Dar kol kas ir pati režimo neįsikaliau. unsure.gif O aš niekada nevalgydavau pusryčių bent jau taip anksti. O ir tos pertraukėlės netokios dažnos, tiksliau, labai sunku jas išderinti, nes būna paprastai labai daug žmonių.

Klausykit, ar medžiagų apykaitai labai blogai būtų toks režimas:
pusryčiai (apie 6-7val.): dribsnių košė
priešpiečiai: koks bananas ar kitoks vaisius
pietūs: varškė (kol kas nesugalvojau ką dar sveiko ir gero iš namų įsimesti).
pavakariai: vėl koks vaisius (fantazija su užkandžiais nelabai veikia).
vakarienė(apie 20val, gali būti ir vėliau ir anksčiau): troškintos daržovės su kažkuom. Ir pats baisiausias dalykas - tada jau būna nevaldomas noras valgyti, kai tiek mažai valgai per visa diena.

Vienžo, kai pradedi rimtai dirbti, maitinimosi režimas pasidaro labai chaotiškas. O ankčiau pas mane chaotiškumo nebųdavo, tik nutrūkimai nuo režimo or prisivalgymai ko nors nereikalingo.
Utiuitiutė
QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 19:25)
Klausykit, ar medžiagų apykaitai labai blogai būtų toks režimas
*

Manau, kad pietums rinkis daugiau angliavandenių, o ne baltymų turintį maistą. Dienos metu "įkrovusi" jais organizmą, apmalšinsi nevaldomą norą valgyti vakare. Ir galbūt reikėtų stipresnių pavakarių? g.gif
chocolove
QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 19:25)
Sveikos, merginos!

Aš pakeičiau darbą, tai ši savaitė buvo antra, kai dirbu. Pats darbas fainas. Ir man patinka. Bet režimas
*

Koks tavo darbas? unsure.gif

Mano šiandien:
Pusryčiai: 2 obuoliukai, gabalas užvakarykščio varškės apkepo su saldžia obuoliene (gal 3 did. š.) (obuolienės buvo ir užvakar prie to paties apkepo, pamiršau paminėti doh.gif )
Priešpiečiai: 4 sausainiai (100g) "Markizas duetas", 4 maži obuoliukai
Pietūs: nedidelė lėkštė daržovių sriubos su ryžiais ir bulvėm, virta iš kiaulienos šonkauliukų sultinio, truputis kons. ananasų gabaliukų ir jų sulčių
II pietūs: virti spagečiai (~280kcal) su 2 v.š. pom. padažo
Vakarienė: naminis varškės sūris su v.š. pakabintu natūralaus medaus

Per dieną: 1,5 l vandens, sporto ir vėl praktiškai nerasta... blush2.gif

P.S. Kaip seniai bevalgiau sausainių wub.gif Labai skanu buvo tongue.gif

smile.gif
hobite
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 21, 19:43)
Manau, kad pietums rinkis daugiau angliavandenių, o ne baltymų turintį maistą. Dienos metu "įkrovusi" jais organizmą, apmalšinsi nevaldomą norą valgyti vakare. Ir galbūt reikėtų stipresnių pavakarių?  g.gif
*

O ką rinktis iš šaltų angliavandenių? - pirmas dalykas, kuris man šauna į galvą yra sumuštiniai unsure.gif

QUOTE("Chocolove")
Koks tavo darbas?
Tenka važinetis po vaistines ir atlikti įvairius matavimus (pvz., kaulų tanio). Tai įsivaziduoji, kai atvarai į vaistinę ir matuoji: eilė žmonių ir nelabai turi laiko išeiti. Dirbi nuo 10val ryto iki kokių 17val vakaro. Kadangi dirbi dviese, tai išsileidi viena kitą, bet juk negali ilgal išeiti. 4u.gif Vat taip vat.

Šios dienos valgiaraštis mano:
pusryčiai: 120- kava ir bananas;
užkandis: 40-galetė;
pietūs: 250-sriuba su giretine ir viena rieke duonos; 350-lašisos gabaliukas; 130-salotos ir vėl 1 riekė duonos;
užkandis: 100-2 maži obuoliai;
vakarienė: 400-varškėčiai
vakarienė: 100-galetė su žuvies vyniotinio gabaliuku; 120-2 galetės su tepamu varškės sūriu; 140-duona su daktariška dešra; 60-3 duoniukai.

VISO: 1820 kcal.
Utiuitiutė
QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 21:35)
O ką rinktis iš šaltų angliavandenių? - pirmas dalykas, kuris man šauna į galvą yra sumuštiniai  unsure.gif
*

O salotų kokių su bulbom, ryžiais ir priedais kokiais neišeitų? Sriubikės kokios su makarais užsipilt irgi ne? g.gif
hobite
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 21, 21:44)
O salotų kokių su bulbom, ryžiais ir priedais kokiais neišeitų? Sriubikės kokios su makarais užsipilt irgi ne?  g.gif
*

drinks_cheers.gif Tu geniali CP. Aš galiu gi tikrai pasidaryti tokių salotų. Vat vienas žinau: krabų lazdelės, virtos morkos ir žali agurkai. Skanu ir per daug neprimarmulinta. bigsmile.gif
Naktine Fėja
QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 16:25)
Sveikos, merginos!
*

o kodel visos galvojat, kad sumustinis nesveikas maistas g.gif yra milionai sumustiniu rusiu ir galybe is ju nepadarytu gedos nei didziausiam sveikuoliui rolleyes.gif mirksiukas.gif
Utiuitiutė
QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 21:56)
Vat vienas žinau: krabų lazdelės, virtos morkos ir žali agurkai.
*

Ryžių nepamiršk, svarbiausia nono.gif Daug rūšių yra visokiausių salotų, netingėk tik pasiieškot. Dar gamink su bulbom (nėra jos toks blogis, kaip kai kas bando jas pavaizduoti), su pupelėmis (tai ne tik angliavandenių, bet ir ląstelienos šaltinis), taipogi ne tik su ryžiais, bet ir su kitomis kruopomis, makaronais ir pan. Gali pasigamint grybų salotų (nekaloringa mirksiukas.gif ) ir valgyti jas tiesiog su duona.
dita9
Laba diena, seniai skaitau šiame forume aptariamas temas, nutariau prisiregistruoti, todėl, kad visa tai aktualu ir man.
Laaabai noriu numesti pradžiai bent 6 kg (ūgis 167, svoris 71 kg). Seniai valgau, atrodo, mažiau ir sveikesnį maistą. Numečiau 1 kg. Norėčiau prisijungti prie jūsų ir aprašyti, tai ką valgau, o jūs vertinkit. ax.gif
Vakar:
Pusryčiai: žalia arbata 200 ml. 2 šaukšteliai feta sūrio
Pietūs: kiaulienos be riebalų kotletas, vidutinio dydžio (link didesniu labiau smile.gif ) ir 4 maži rauginti agurkai.
Vakarienė: 5 riekės rūkytos dešros, sumuštinis karštas (dešra, sūris (tik smboliškai), mažas pimidoras, batono riekė.

Šiandien:
Pusrčiai: 100 ml pieno, 50 g. corn flakes nesalžių;
Pietūs: kotletas liesas, burokėlių, pupelių, salierų ir morkų mišrainė, 200 g.
Taip aš valgau, būtų smagu komentarų sulaukti g.gif
kunkulielis
labas dienas,mano meniu:
pusryciai:koldunai su bulviu idaru 100gr(150kcal)+a.s.grietines(30kcal)
pietus:grybu salotos 300gr(grybai ,porai ir majonezo v.s)(200kcal)
pavakariai:sultinio puodelis valdisko ir vynuogiu 200gr(150kcal)
vakariene:dvi bulves virtos+200gr virtos kalakutienos+marinuotas agurkas(450kcal).
viso:980kcal,mazoka,bet siandien kazko negaliu prisiverst valgyt,meta atgal,netgi kai vandeni geriu. verysad.gif nieko ryt pasitaisysiu.
elzė 76
Labukas 4u.gif grįžtu į valgiaraščius po nutrūkusios savaitės atostogose doh.gif vienas pliusas kad po savaitės reguliarių pusryčių valgymo tikiuosi juos išlaikyti mirksiukas.gif

Šiandien : 1 diena su 1300 cal .

Pusryčiai: kava (20 ) + activia jogurtas (125) - 145
Priešpiečiai: kava (0) + 1/2 banano ( 60 ) - 60
Pietūs : agurkinė sriuba (120) + vištienos užpiltinė ( pusė plasmasinės stiklinytės )
(apie 80 ) + pusė riekelės palangos duonos ( 50 ) +1 aš kečiupo (25 ) - 275
Pavakariai: activia jogurtas (125 ) - arbata (40 )
Vakarienė : 2 vidutinės bulvės (140 ) + ant grotelių kepti šonkauliukai 3 vnt ( 9*4 cm ) ( apie 450 ) + 2 aš kečiupo (50 ) + 300 g pomidorų sulčių - ( 48 ) - (688 )

Viso 1313 cal . sėduos ant 1300 cal 14 dienų - tai nebepirmas mano bandymas - ankstesni 1200 nutrūkdavo blush2.gif todėl labai tikiuosi nenuklysti nuo kelio ......

Utiuitiutė
QUOTE(dita9 @ 2007 10 22, 13:16)
Taip aš valgau, būtų smagu komentarų sulaukti  g.gif
*

Blogai valgai, labai blogai. Blogai jau viena tai, kad dienos kaloražas geriausiu atveju tesiekia max 800kcal. doh.gif Per menki pusryčiai, visiškai nėra užkandžių, pirmoje dienos pusėje (ypač pietų metu) nerandu angliavandenių.
Įdėmiai išsistudijuok ankstesnes temas, pasižiūrėk, ką, kaip ir kada valgo merginos mirksiukas.gif
chocolove
Pusryčiai: ~150ml kons. daržovių mišrainės su pupelėm ir cukinija, 2 maži sumuštinukai iš batono, plonai aptepto margarinu ir varške
Priešpiečiai: kepsniukas su šaukštu bulvių košės ir tiek pat kopūstų salotų, mažytis dubenėlis morkų salotų su majonezu
Pietūs: ledas (332kcal), grikių košė (vanduo, grikiai (~200kcal), sėlenos) su a.š. pakabintu margarino
Pavakariai: nedidelė lėkštė daržovių sriubos su ryžiais ir bulvėm, virta iš kiaulienos šonkauliukų sultinio, su a.š. naminės grietinės (daugiau taip nedarysiu wacko.gif )
Vakarienė: naminė varškė su 2 v.š. saldžios braškių uogienės, 4 obuoliukai

Per dieną: 1,5 l vandens, ~15min. advanced bodyflex.

P.S. Pradėjau į savo valgiaraštį įjungti riebalus. Anksčiau paniškai jų bijodavau blink.gif doh.gif Juk reikalingi jie... unsure.gif

smile.gif
eglincia
siandien
pusryciams:sausi dribsniai su sokolado gabaliukais,uzpilti pienu blush2.gif
pietums:ananasu sviziu sulciu 0.33l,virta vistos kulsis(niami) su pomidoru,o desertui bananas ir dar daug tu paciu dribsniu,tik be pieno ( doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif )
paskui isejau is namu iki daba,buvau treniruotej,o daba geriu arbata,valgysiu bana ir gersiu kriausiu sultis sviezias
Utiuitiutė
QUOTE(chocolove @ 2007 10 22, 19:44)
.S. Pradėjau į savo valgiaraštį įjungti riebalus. Anksčiau paniškai jų bijodavau  blink.gif  doh.gif  Juk reikalingi jie...  unsure.gif
*

Taip, riebala organizmui būtini, be jų organizmas nepasisavina kai kurių vitaminų. Tik patarčiau margariną keisti sviestu- jis daaaug vertingesnis mirksiukas.gif

Pusryčiai: kava 2 in 1 (50), sumuštinis su ferm. sūriu (200)
Priešpiečiai: obuolys (80)
Pietūs: virtinukai su varške (300), arbata, bandelė su kažkokiu marmalu- tepalu- neatpažintu kremu (250)
Pavakariai: morkų- salierų salotos (130)
Vakarienė: kepenų vyniotinis (150), pupelių salotos (300), arbata
Naktipiečiai : plionyyytė mažyyyytės riekytė tinginio (100)

Iš viso: 1560
eglincia
ajajai,dar uzkirtau dziovintu bananu katik,kas daba bus doh.gif verysad.gif
Utiuitiutė
QUOTE(eglincia @ 2007 10 22, 20:59)
ajajai,dar uzkirtau dziovintu bananu katik,kas daba bus  doh.gif  verysad.gif
*

Tik neskaldyk iš adatos vežimo nono.gif
eglincia
nieko tokio?nuraminkit,nes kai vakare kazko uzvalgau,man prisideda labai svorio ryte...
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.