QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:33)
Kitas klausimas- tyreisi normalioj laboratorijoj, ar pas Tulčiną?
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:41) O kaip tau poliklinikoj iš visų baltymų išskyrė būtent pieną ir kiaušinius?
na butinius dare,tai aisku sienlige,dulkes...paskui visus metus buvau isberta siaubingai ir nuejau vel i poliklinika,pasiule is kraujop padaryti tyrima maisto svarbiausiu produktu,tai alergijos buvo ant visu produktu,isskyrus kiausini,piena ir berods sojos produktus...pati alergologe nesuprato kas tai,nes sake to nebuna niekada,tai sake valgyt tuos,kur rode puse balo...tai as daba valgau tai,kas neberia,pati jauciu,nes pvz obuoliai,morkos,citrusiniai,uogos visokios mane beria,pomidora suvalgius irgi pradeda niezet...tai man reikia tokio neutralaus maisto...manau ir nuo banano irgi beria,bet ne ziauriai,o alergija dar iki siol yra,nors zymiai mazesne...dabar dar dar echoskopija vidaus organu,nieko nerado,del ko turetu but alergija,dar darys kita savaite skrandzio echoskopija,bet jei neras ir ten,tada nezinau kaip toliau gyvensiu...
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:52) Turiu pripažint- anamnezę surinkau, ale konsiliumo reikia Šiaip esi alergiška (pagal išvardintus produktus) tam, kam alergiški maždaug 50 proc. mažiukų vaikų...O kaip dėl veršienos, jautienos, kiaulienos? Varškės? Bulvės, kopūstai, burokai?
aha,kaip daktarka tu
varskei nealergiska,bulve,burokams irgi,bet bulviu nevalgau is principo,mesai irgi manau ne,tik kiaulienos nevalgau...nors man visi sie produktai buvo su alergijomis,bet valgydama ju labai nejauciu... QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 17:04) Aš tau duosiu "iš principo" Šiaip siūlau kas savaitę įvedinėt naujus produktus ir tikrint, ar nepasireiškia alergija. O gyventi ant meliono ir virtos vištos- pardon, ne lygis net šiais, alergikų, laikais
na juk nevalgau kiekviena diena vistos ar meliono,buna uzeina uzsiperku,tai kelias dienas is eiles,paskui kita mesyte ar vaisiu...
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 17:22) apie koki dvesima,tas valgiarastis,kur su velyvais pietumis,pusryciais,tai tiesiog,kadangi atsikeliau 12.30,tai valgiau kaip nuo pietu,o man anoreksijos nera ir tikrai nemanau,kad butu artimiausiu metu siandienos valgiarastis: pusryciams nebeturejau kosiu,tai suvalgiau bliuda dribsniu klijuotu su sokolado gabaliukais,bet be pieno,nes neturejau,labai sotu buvo,paskui kas valanda valgiau dziovintus vaisiu(buolius,ananasus,bananus),toki nemaza maiseli,paskui neturejau laiko pavalgyt,tik daba grizau namo,balandeliai pridege o beje,kad neatrodytu taip neidomiai valgiarastis,as esu labai alergiska,nieko valgyt negaliu,daktaru nuomone tureciau valgyti vien koses,tai visvien kazkaip paivairinu valgiarasti dziovintais vaisiais,bananais,nes nesu alergiska... parasysiu kaip man rase MN Papildyta: QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 19, 17:27) zinau QUOTE(chocolove @ 2007 10 18, 21:36) <...> mėsos su bulvėmis valgyti nepatariama, o daržovės geriau šviežios, nei raugintos (išmokau pamoką... Kiek teko skaityti dietologių(-ų) komentarų, maisto derinimo principai nėra moksliškai pagrįsti, o tais teiginiais, kad jeigu sumaišytumėm vienus produktus su kitais, tada jie skrandyje pradėtų pūti ir gesti ( QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 18, 22:02) QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 19, 18:21) Aš tau duosiu "iš principo" PENKTADIENIS Pusryčiai: balinta kava, 50g j.duonos/50g 9% varškės/pomidoras/salotos lapas Priešpiečiai: 2 "Sveikuolių" sausainiai (geriau, negu bandelės ar plikyti pyragaičiai, kuriuos siūlo kavų pertraukėlių metu seminaruose...) Pietūs: 2 nedideli mėsos kukuliai/keli v.š. ryžių/burokėlių mišrainė su aliejumi, puodelis kapučino (be cukraus) Pavakariai: obuolys, 50g 9% varškės/2% jogurtas/sėlenos Vakarienė: omletas (+2 krabų lazdelės), 20g j.duonos, salotos (pomidoras/agurkas/ž.paprika/salotų padažas), 3 stiklinaitės sidro P.S. Dar man reiktų išsiugdyti įprotį reguliariai mankštintis, ir išvis būtų super P.P.S. Čia buvo diskusija apie juodą duoną, norėjau paklausti, gal kurios nors iš Jūsų esat panašioj situacijoj kaip ir aš, t.y. grūdėtą juodą duoną valgau tik aš viena, draugas pripažįsta tik pvz. "Bočių" ir kitokias be grūdų QUOTE(Fleurette @ 2007 10 19, 19:35) Kiek teko skaityti dietologių(-ų) komentarų, maisto derinimo principai nėra moksliškai pagrįsti, o tais teiginiais, kad jeigu sumaišytumėm vienus produktus su kitais, tada jie skrandyje pradėtų pūti ir gesti ( Aš visiškai sutinku su šiuo tavo pasisakymu Mano: Pusryčiai: šaldytos trintos braškės su cukrum, 2 obuoliukai Priešpiečiai: persikas, 2 obuoliukai Pietūs: 2 obuoliukai, gabalas varškės apkepo (naminė varškė, liesas jogurtas, manų kruopos, kiaušiniai, miltai, sėlenos, cukrus, kepta nenaudojant riebalų) Vakarienė: mėtų arbata su puse citrinos ir trupučiu medaus (pakabinta su a.š.), bulvių košė (bulvės, pusė mažos stiklinės naminio pieno), nedidelis pomidoras Per dieną: 13min. advanced bodyflex ( P.S. Negerai, kad sotesni valgymai nusikėlė į antrą dienos pusę (pietūs pusę 5...). Bet apkepas ir bulvių košė buvo labai skanūs QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 10 19, 14:25) Tie, kas susipažinę su maisto derinimo teorija Pati manau, kad ji yra pakankamai pagrįsta ir teisinga. Nors pati visvien dievinu cepelinus, bulbas su kotletukais ar šaltiena, pyragėlius su mėsa ir pan. ir t.t. Šiandien: Pusryčiai: vakarykštis pašildytas kugelis su kiaulienos išpjova, konservuotas agurkas, juoda arbata; Pietūs: vėl kugelis su dviem keptais kiaušiniais ir konservuotu agurku, 5 sausainiai, žalia arbata; Vakarienė: mišrainė (virti kiaušiniai su konservuotais žirneliais ir grietine), riekelė juodos duonos, šilta Užkandžiai: kriaušė, 2 obuoliai. Einu slėptis po lapais už tokį valgiaraštį QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 21:48) Pusryčiai: vakarykštis pašildytas kugelis su kiaulienos išpjova, konservuotas agurkas, juoda arbata; Pietūs: vėl kugelis su dviem keptais kiaušiniais ir konservuotu agurku, 5 sausainiai, žalia arbata; Vakarienė: mišrainė (virti kiaušiniai su konservuotais žirneliais ir grietine), riekelė juodos duonos, šilta Užkandžiai: kriaušė, 2 obuoliai. Einu slėptis po lapais už tokį valgiaraštį ![]() Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... aš apsnuodijau šiandien QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 19, 22:53) 1. Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... 2. aš apsnuodijau šiandien 1. Matai, jei aš būnu namie, tai pusryčiams galiu suvalgyt jogurtuką ar sūrelį kokį. Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val. Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu, košes valgau dažnai ryte bet vėlgi su mėsa kokia nors, ši savaitė gavos kažkaip bulvinė, kad vis iš bulvių kas nors būdavo vietoj košių. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai 2. Vargšiuke QUOTE(as mamyte @ 2007 10 19, 14:37) zianok, man net bloga pasidarydavo, kai paskaitydavau, kat tavo tokie pusrytukai, fui fui ką čia ir pasakysi, ne pavyzdys aišku, bet šis nuklydima + prie kg nepridėjo QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 10 19, 22:53) Owly, aš negaliu atsistebėti, kad tu valgai kugelį, vištieną ar kiaulienos išpjovas pusryčiams... vakar valgiau: pusryčiai: avižinė košė + 2 gabaliukai šokolado, kava be cukraus priešpiečiai: kriaušė pietūs: žuvis + keptos morkos pavakariai: kriaušė vakarienė: naminės duonos riekė su sviestu + obuolys + stiklas karšto vyno (čia aš persišaldymą gydžiausi šitaip) šiandien: pusryčiai: keptas kiaušinis + duona, arbata su medum priešpiečiai: arbata su medum ir citrina pietūs: troškinys iš morkų+porų+kalafijorų+krabų lazdelių pavakariai: arbata su pienu vakarienė: kvietinė košė+sviestas QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 23:17) 1. Matai, jei aš būnu namie, tai pusryčiams galiu suvalgyt jogurtuką ar sūrelį kokį. Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val. Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu, košes valgau dažnai ryte bet vėlgi su mėsa kokia nors, ši savaitė gavos kažkaip bulvinė, kad vis iš bulvių kas nors būdavo vietoj košių. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai Manau owly elgiesi teisingai QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 19, 20:12) Manau, tau turėtų patikti "Rimi" duonelės, t.y. PC kepimo. Jos būna supakuotos po 2- 3- 4, sveriamos- tad moki ne už pakuotę, o už svorį. O ir visai neprastai laikosi- jei nesuvalgau, mano duoninėj traukia savaitę. Labai įdomu, o kaip jos atrodo ir kur būna pirkti? Gal tik didesniuose Rimi? Prie mano namų arčiausiai Pilaitės RIMI, tai lyg ir neteko matyti tokių duonelių O gal nežinojau, kur ieškoti? Kur jos paprastai būna padėtos? Ir kokia kaina? P.S. Vakar prie vakarienės buvo ne 3, oi ne 3 taurės sidro QUOTE(chocolove @ 2007 10 20, 08:59) Manau owly elgiesi teisingai Ačiū QUOTE(Fleurette @ 2007 10 20, 14:11) Labai įdomu, o kaip jos atrodo ir kur būna pirkti? Gal tik didesniuose Rimi? Prie mano namų arčiausiai Pilaitės RIMI, tai lyg ir neteko matyti tokių duonelių O gal nežinojau, kur ieškoti? Kur jos paprastai būna padėtos? Ir kokia kaina? Pakuotų aš nesu mačius, bet būna kažkokios duonelės jų vietinio kepimo prie visų bandelių ir pan., prie nefasuotų duonos gaminių, o kaina būna arba už vnt. arba už kg. Bet kadangi neperku tai tiksliai nežinau QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:22) 1.apie koki dvesima,tas valgiarastis,kur su velyvais pietumis,pusryciais,tai tiesiog... 2.as esu labai alergiska,nieko valgyt negaliu,daktaru nuomone tureciau valgyti vien koses, 1. ne apie velyvus pusrycius, o apie maisto kieki, gabaliukas to, gabaliukas ano, jei porcijos butu normalesnes - niekas nesikabinetu 2. paskaiciau tavo situacija - tai lygiai tas pats su manim, tik man pliusas tas, kad alergija savaime kazkaip nyko nyko (is to sprendziu, kad tu dar jaunute QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:52) 1.tai alergijos buvo ant visu produktu,isskyrus kiausini,piena ir berods sojos produktus...pati alergologe nesuprato kas tai,nes sake to nebuna niekada, 2.dar darys kita savaite skrandzio echoskopija,bet jei neras ir ten,tada nezinau kaip toliau gyvensiu... 1.nu tikrai idomu, paprastai sitie produktai- pagrindines alergijos priezastys 2.nenoriu gasdint, ale taip ir gyvensi, man irgi ieskojo - nieko, nors buvau vienas grynas shashas, belieka tiketis, kad isaugsi QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 22:17) 1.Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu, 2. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo 1. O daug rusiu ragavai? 2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina QUOTE(balsė @ 2007 10 19, 22:51) 1.ką čia ir pasakysi, ne pavyzdys aišku, bet šis nuklydima + prie kg nepridėjo 2. 1.mhm, zek, kad neprisikalbetum, buna gi "efektas" veliau 2.Man irgi derinasi, geriau ryte nei vakare, bent ramu, kad koliorijos susinaudos, o nesusigrus i slaunis QUOTE(Fleurette @ 2007 10 20, 14:11) Jos būna prie Rimi kepamos duonos, prancūziškų batonų ir pan. Kaina bijau pameluot, bet už 4 sumokėjau, berods, du Lt su centais. Nu, kažkaip paskaičiavau, kad išeina kiek pigiau nei tos visos "riekelės", o ir skoniu man patiko labiau. Šiandien kitoje Rimi nebuvo, tačiau buvo raikyti kepalėliai- manau, tešla ta pati.
siandien pasilepinau,savaitgalis juk...
pusryciams avizines koses bliudelis treniruote priespieciams puse kinder pinguin batonelio pietums 2 bliudeliai pilni salotu(pomidorai,agrukai,5 rusiu salotu lapai ir jogurtinis salotu padazas),plius 4 mazi gabaliukai keptos orkaitej marinuotos kalakutienos.desertui keptas obuolys su sauksteliu medaus. pavakariams suvalgiau jonuko sureli,dziovintus bananus ir vysnias. vakarienei uz valandos valgysiu kokius 5 maziukus balandelius su versiena ka pasakysit?labai cia daug?kaip susiskaiciuot? QUOTE(as mamyte @ 2007 10 20, 16:52) 1. O daug rusiu ragavai? 2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina 1. Nu visų turbūt tikrai ne O sėlenom tai paspringčiau Na, aš tikrai neketinu savęs prievartauti ir valgyti tai kas man neskanu 2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde, o ketvirtadieniais tai 10 valandų nuo normalaus valgymo iki normalaus, tarpe tik koks obuoliukas ar jogurtukas su arbata.
pusryčiai: grikių košė (vanduo, grikiai (~300kcal), sėlenos) su 1 bananu
priešpiečiai: nedidelė lėkštė burokėlių sriubos su keliais mažais virtos kiaulienos gabaliukais, be bulvių, 2 obuoliukai II priešpiečiai: arbata iš pusės citrinos su a.š. pakabintu medaus, 2 obuoliukai pietūs: žuvies troškinys (lydekos file, morka, pusė nedidelio svogūno, truputis paprikos, malti pipirai), ~150ml su svogūnais konservuotų grybų pavakariai: 2 obuoliukai vakarienė: didelis pomidoras (~400g), košė iš žirnių dribsnių (~250kcal), pusė mažos stiklinės namuose gamintų pomidorų sulčių 1,5 l vandens, sporto praktiškai nerasta... P.S. vakarienė buvo per gausi, pomidorų sultys neskanios QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 23:17) 1. Matai, jei aš būnu namie, tai pusryčiams galiu suvalgyt jogurtuką ar sūrelį kokį. Bet kai išeinu tai stengiuos pavalgyt sočiau, nes pvz. pusryčiai šiandien buvo 8 val., o pietūs 16 val. 2.Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo Rauginto pieno tai tik varškę retkarčiais valgau kai užplaukia, bet nepastoviai 1.Owly, aš irgi už sočius pusryčius, tiesiog nusistebėjau, kad jie būtent tokie pas tave aš tiesiog neįsivaizduoju savęs, valgančios pusryčiams kugelį arba kiaulieną... bet kiekvienam juk savo. 2.Ir vat būtent košes valgau, kai noriu sočių pusryčių... QUOTE(balsė @ 2007 10 19, 23:51) žiūrėti atsakymą auksčiau.. QUOTE(as mamyte @ 2007 10 20, 16:52) 2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 17:17) 2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde, o ketvirtadieniais tai 10 valandų nuo normalaus valgymo iki normalaus, tarpe tik koks obuoliukas ar jogurtukas su arbata. Owly, čia tavo toks darbo pobūdis? kad net banano ar kokio kito sotesnio dalyko negali tarpuose suvalgyt... QUOTE(eglincia @ 2007 10 20, 17:10) siandien pasilepinau,savaitgalis juk... pusryciams avizines koses bliudelis treniruote priespieciams puse kinder pinguin batonelio pietums 2 bliudeliai pilni salotu(pomidorai,agrukai,5 rusiu salotu lapai ir jogurtinis salotu padazas),plius 4 mazi gabaliukai keptos orkaitej marinuotos kalakutienos.desertui keptas obuolys su sauksteliu medaus. pavakariams suvalgiau jonuko sureli,dziovintus bananus ir vysnias. vakarienei uz valandos valgysiu kokius 5 maziukus balandelius su versiena ka pasakysit?labai cia daug?kaip susiskaiciuot? manau tikrai neblogai, tik taip turetum valgyt kasdien, juk sportuoji, o ne tik tom dienom, kai lepini save. tai tikrai nera daug kaloriju atzvilgiu, bet palyginus su ankstesniais tavo valgiarasciais, tai sis labai jau grazus o kose be nieko? nes jei neidedi nors siek tiek sviestuko ar aliejaus, tai organizmas nepasisavina vitaminu QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 10 19, 16:35) kazkada prie stoties kaune kioskelyje buvo tokiais mazais kepaliukais dietinis rugelis, su daug daaaaaaaaaug grudu, vos virs 100kcal, berods marijampoles kepimo skaldytų grūdų duonos būna prie Šilainių IKI Žemaičių plente kioskelyje (berods, irgi Marijampolės kepinių) QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 17:17) 1. Tai negi graužt juos kaip kokius sausainiukus kasdien 2. Na šiandien pvz. puse pakelio ryžių suvalgiau, tai sausų kruopų irgi 100 g bus. O 1. labai skanu dribsnius užpilti liesu mėgstamo skonio jogurtu 2. jei kalbi apie virimo pakelius, tai ten supakuota po 100g (kartais būna po 125g) QUOTE(evuka24 @ 2007 10 21, 11:15) manau tikrai neblogai, tik taip turetum valgyt kasdien, juk sportuoji, o ne tik tom dienom, kai lepini save. tai tikrai nera daug kaloriju atzvilgiu, bet palyginus su ankstesniais tavo valgiarasciais, tai sis labai jau grazus o kose be nieko? nes jei neidedi nors siek tiek sviestuko ar aliejaus, tai organizmas nepasisavina vitaminu aciu uz komentara siandien pramiegojau pusrycius,bet valgiarastis taipogi bus turtingas,o vakar tiek visko valgiau,kad maniau priaugsiu svorio,o 200g nukrito QUOTE(Owly @ 2007 10 20, 16:17) 1. bet esmė tame, kad jie su pienu valgomi, o man pienas 2.O sėlenom tai paspringčiau 3.O kiek laiko nuo pusryčių iki pietų? Pas mane būna apie 6-7 val. pagrinde, 1.tikrai ne tik, nors man skaniausi su pienu, bet kaip tu ir paskei, labai megstu kaip sausainiukus grauzt, buna taip uzsinori kokio saldainio sausainio tai man jie labai gera iseitis. Tik as kalbu ne apie tuos kornfleiksus, o apie traskius miuslius, kai ne per seniausiai juos atradau tai esu labai patenkinta, ir viduriai susitvarke ir naudinga ir skanu, seniau tai miusliai buvo tik avizos su razinom ir riesutais, dabar ivairove - 2.yra tokie selenu dribsniai, jais tikrai nepaspringsi, tas pats galioja kas ir miusliam, irgi ne per seniausiai atradau, niam niam
siandien:
pusryciai(labai velyvus priespieciams:bananas pietums: laaabai didele lekste salotu kaip vakar,su 5 rusiu salotu,pomidorais,agurkais,kalakutiena.desertui dziovinti bananai 2 rusiu-traskiai ir tokie neisvaizdus daba pavakarieniavau-5 maziukus balandziukus su versiena,virtus pomidoru sultyse
Sveikos, merginos!
Aš pakeičiau darbą, tai ši savaitė buvo antra, kai dirbu. Pats darbas fainas. Ir man patinka. Bet režimas Klausykit, ar medžiagų apykaitai labai blogai būtų toks režimas: pusryčiai (apie 6-7val.): dribsnių košė priešpiečiai: koks bananas ar kitoks vaisius pietūs: varškė (kol kas nesugalvojau ką dar sveiko ir gero iš namų įsimesti). pavakariai: vėl koks vaisius (fantazija su užkandžiais nelabai veikia). vakarienė(apie 20val, gali būti ir vėliau ir anksčiau): troškintos daržovės su kažkuom. Ir pats baisiausias dalykas - tada jau būna nevaldomas noras valgyti, kai tiek mažai valgai per visa diena. Vienžo, kai pradedi rimtai dirbti, maitinimosi režimas pasidaro labai chaotiškas. O ankčiau pas mane chaotiškumo nebųdavo, tik nutrūkimai nuo režimo or prisivalgymai ko nors nereikalingo. QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 19:25) Sveikos, merginos! Aš pakeičiau darbą, tai ši savaitė buvo antra, kai dirbu. Pats darbas fainas. Ir man patinka. Bet režimas Koks tavo darbas? Mano šiandien: Pusryčiai: 2 obuoliukai, gabalas užvakarykščio varškės apkepo su saldžia obuoliene (gal 3 did. š.) (obuolienės buvo ir užvakar prie to paties apkepo, pamiršau paminėti Priešpiečiai: 4 sausainiai (100g) "Markizas duetas", 4 maži obuoliukai Pietūs: nedidelė lėkštė daržovių sriubos su ryžiais ir bulvėm, virta iš kiaulienos šonkauliukų sultinio, truputis kons. ananasų gabaliukų ir jų sulčių II pietūs: virti spagečiai (~280kcal) su 2 v.š. pom. padažo Vakarienė: naminis varškės sūris su v.š. pakabintu natūralaus medaus Per dieną: 1,5 l vandens, sporto ir vėl praktiškai nerasta... P.S. Kaip seniai bevalgiau sausainių QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 21, 19:43) Manau, kad pietums rinkis daugiau angliavandenių, o ne baltymų turintį maistą. Dienos metu "įkrovusi" jais organizmą, apmalšinsi nevaldomą norą valgyti vakare. Ir galbūt reikėtų stipresnių pavakarių? O ką rinktis iš šaltų angliavandenių? - pirmas dalykas, kuris man šauna į galvą yra sumuštiniai QUOTE("Chocolove") Koks tavo darbas? Tenka važinetis po vaistines ir atlikti įvairius matavimus (pvz., kaulų tanio). Tai įsivaziduoji, kai atvarai į vaistinę ir matuoji: eilė žmonių ir nelabai turi laiko išeiti. Dirbi nuo 10val ryto iki kokių 17val vakaro. Kadangi dirbi dviese, tai išsileidi viena kitą, bet juk negali ilgal išeiti. Šios dienos valgiaraštis mano: pusryčiai: 120- kava ir bananas; užkandis: 40-galetė; pietūs: 250-sriuba su giretine ir viena rieke duonos; 350-lašisos gabaliukas; 130-salotos ir vėl 1 riekė duonos; užkandis: 100-2 maži obuoliai; vakarienė: 400-varškėčiai vakarienė: 100-galetė su žuvies vyniotinio gabaliuku; 120-2 galetės su tepamu varškės sūriu; 140-duona su daktariška dešra; 60-3 duoniukai. VISO: 1820 kcal. QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 10 21, 21:44) O salotų kokių su bulbom, ryžiais ir priedais kokiais neišeitų? Sriubikės kokios su makarais užsipilt irgi ne? QUOTE(hobite @ 2007 10 21, 21:56) Ryžių nepamiršk, svarbiausia
Laba diena, seniai skaitau šiame forume aptariamas temas, nutariau prisiregistruoti, todėl, kad visa tai aktualu ir man.
Laaabai noriu numesti pradžiai bent 6 kg (ūgis 167, svoris 71 kg). Seniai valgau, atrodo, mažiau ir sveikesnį maistą. Numečiau 1 kg. Norėčiau prisijungti prie jūsų ir aprašyti, tai ką valgau, o jūs vertinkit. Vakar: Pusryčiai: žalia arbata 200 ml. 2 šaukšteliai feta sūrio Pietūs: kiaulienos be riebalų kotletas, vidutinio dydžio (link didesniu labiau Vakarienė: 5 riekės rūkytos dešros, sumuštinis karštas (dešra, sūris (tik smboliškai), mažas pimidoras, batono riekė. Šiandien: Pusrčiai: 100 ml pieno, 50 g. corn flakes nesalžių; Pietūs: kotletas liesas, burokėlių, pupelių, salierų ir morkų mišrainė, 200 g. Taip aš valgau, būtų smagu komentarų sulaukti
labas dienas,mano meniu:
pusryciai:koldunai su bulviu idaru 100gr(150kcal)+a.s.grietines(30kcal) pietus:grybu salotos 300gr(grybai ,porai ir majonezo v.s)(200kcal) pavakariai:sultinio puodelis valdisko ir vynuogiu 200gr(150kcal) vakariene:dvi bulves virtos+200gr virtos kalakutienos+marinuotas agurkas(450kcal). viso:980kcal,mazoka,bet siandien kazko negaliu prisiverst valgyt,meta atgal,netgi kai vandeni geriu.
Labukas
Šiandien : 1 diena su 1300 cal . Pusryčiai: kava (20 ) + activia jogurtas (125) - 145 Priešpiečiai: kava (0) + 1/2 banano ( 60 ) - 60 Pietūs : agurkinė sriuba (120) + vištienos užpiltinė ( pusė plasmasinės stiklinytės ) (apie 80 ) + pusė riekelės palangos duonos ( 50 ) +1 aš kečiupo (25 ) - 275 Pavakariai: activia jogurtas (125 ) - arbata (40 ) Vakarienė : 2 vidutinės bulvės (140 ) + ant grotelių kepti šonkauliukai 3 vnt ( 9*4 cm ) ( apie 450 ) + 2 aš kečiupo (50 ) + 300 g pomidorų sulčių - ( 48 ) - (688 ) Viso 1313 cal . sėduos ant 1300 cal 14 dienų - tai nebepirmas mano bandymas - ankstesni 1200 nutrūkdavo QUOTE(dita9 @ 2007 10 22, 13:16) Blogai valgai, labai blogai. Blogai jau viena tai, kad dienos kaloražas geriausiu atveju tesiekia max 800kcal. Įdėmiai išsistudijuok ankstesnes temas, pasižiūrėk, ką, kaip ir kada valgo merginos
Pusryčiai: ~150ml kons. daržovių mišrainės su pupelėm ir cukinija, 2 maži sumuštinukai iš batono, plonai aptepto margarinu ir varške
Priešpiečiai: kepsniukas su šaukštu bulvių košės ir tiek pat kopūstų salotų, mažytis dubenėlis morkų salotų su majonezu Pietūs: ledas (332kcal), grikių košė (vanduo, grikiai (~200kcal), sėlenos) su a.š. pakabintu margarino Pavakariai: nedidelė lėkštė daržovių sriubos su ryžiais ir bulvėm, virta iš kiaulienos šonkauliukų sultinio, su a.š. naminės grietinės (daugiau taip nedarysiu Vakarienė: naminė varškė su 2 v.š. saldžios braškių uogienės, 4 obuoliukai Per dieną: 1,5 l vandens, ~15min. advanced bodyflex. P.S. Pradėjau į savo valgiaraštį įjungti riebalus. Anksčiau paniškai jų bijodavau
siandien
pusryciams:sausi dribsniai su sokolado gabaliukais,uzpilti pienu pietums:ananasu sviziu sulciu 0.33l,virta vistos kulsis(niami) su pomidoru,o desertui bananas ir dar daug tu paciu dribsniu,tik be pieno ( paskui isejau is namu iki daba,buvau treniruotej,o daba geriu arbata,valgysiu bana ir gersiu kriausiu sultis sviezias QUOTE(chocolove @ 2007 10 22, 19:44) .S. Pradėjau į savo valgiaraštį įjungti riebalus. Anksčiau paniškai jų bijodavau Taip, riebala organizmui būtini, be jų organizmas nepasisavina kai kurių vitaminų. Tik patarčiau margariną keisti sviestu- jis daaaug vertingesnis Pusryčiai: kava 2 in 1 (50), sumuštinis su ferm. sūriu (200) Priešpiečiai: obuolys (80) Pietūs: virtinukai su varške (300), arbata, bandelė su kažkokiu marmalu- tepalu- neatpažintu kremu (250) Pavakariai: morkų- salierų salotos (130) Vakarienė: kepenų vyniotinis (150), pupelių salotos (300), arbata Naktipiečiai : plionyyytė mažyyyytės riekytė tinginio (100) Iš viso: 1560
ajajai,dar uzkirtau dziovintu bananu katik,kas daba bus
nieko tokio?nuraminkit,nes kai vakare kazko uzvalgau,man prisideda labai svorio ryte...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|