Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plekšnoja sau per galvą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
jolax
NA man truputi neramu darosi kai mano sunus susinervina , pradeda sau pleksnoti per galva,Sunui dabar metai ir 7 men. Gal kam dar taip nutinka? Kazin ar nera cia susije su kokiom nors neuro ligomis g.gif
Arsua32
Mano kai supyksta, tampo sau uz ausies lotuliukas.gif Manau, kad tai isaugama 4u.gif
Paul@
mano,kai supyksta tai ir per galvą sau plekšnoja ir galva į žemę ar į grindis blink.gif doh.gif nu bet,ką daryt pradedu draust,tai specialiai daro,o kai nekreipiu dėmesio tai trunka neilgai doh.gif manau iššaugs iš to unsure.gif
panele lele
Turiu tokia pacia beda, maniskis 1 metuku, ir pleksnoja sau per galva atsisedes, nors ir nei pyksta nei ka, paskui netycia kur trinktelejas galva, trenkia tada dar kokiu 3-5 kartus, priejes prie sienos megsta kakta padauzyt, zodziu neramu ir pasidare. bet mano mama sake, kad as pati taip ir darydavau, o kaip duodavau sau su rankytem i galva ar veida, tai budavo pirmas pavargymo pozymis, tad pradejau stebet saviski, ir pastebejau kad jis vakarais taip dazniausiai ir daro. Tad manau gal cia miegelio noras ateina toks. doh.gif
Papildyta:
dar prisiminiau kad jis ir kaip pyksta megsta staigiai brugstelt sau per veida. g.gif
Norima
Maniškis supykęs irgi galvą mėgsta padaužyt, o kartais šiaip sau per galvą plekšnoja, manau nieko čia tragiško, turėtų išaugti cool.gif
Laputa
Manoji dauzo, kai jau viska isrodo ka moka doh.gif
Arba siaip labai gera nuotaika buna, soka soka ir pliaukst is tos laimes per galvyte.
Bandem drausmint, bet nelabai kas gavosi. Po to bandem sakyt, kad po trinktelejimo paglostytu sau galvyte, tai ka trenkia ir glosto iskart.. doh.gif Nieko gero.
Reiks bandyt nekreipt demesio..
ingute111
Musu berniukas nuo metu taip pradejo "protestuoti", na jei ko negauna ar ko neleidziu, tai vietoj to, kad mamai trinkteltu, jis sau per galvyte paplekstona, atseit musasi..smile.gif bet manau cia isaugama, paprasciausiai vaikas dar nemoka isreiksti neigiamu emociju ir viskas. Mes tai taip darom, kai tik pradeda trankyti per galvyte, mes pradedam sakyti kad caca benukas (anksciau buvom ismokine, kad kai sakai caca jis sau galvyte glosto), tai kai pradedi taip sakyti, jis vietoj musimo pradeda glostyt ir uzmirsta del ko pykes wink.gif pabandykit, gal ir jums pavyks:) nors dabar jau 1,4 men jau matau kad taip reciau bedaro smile.gif dabar jau kasti nori kur papuola biggrin.gif
m@muk@s
Mano supykęs ir per galvą pliaukšteli, ir per koją, ir įsikanda sau kartais unsure.gif
iingaxxx
QUOTE(Norima @ 2007 11 09, 14:20)
Maniškis supykęs irgi galvą mėgsta padaužyt, o kartais šiaip sau per galvą plekšnoja, manau nieko čia tragiško, turėtų išaugti cool.gif
*

drinks_cheers.gif
Nikita19
oj kaip nusiraminau cia paskaicius karsta.gif
mano dukryte, kai jei ko nors neleidziu daryt, sau per galva papleksnoja arbe nugriuna ir su nosim i grindis pabado doh.gif bet po keliu kartu,tai dabar vos vos trinkteli, nes zino, kad kitaip skauda cool.gif
lawwra_a
pastebejau ir as sitoki reiskini, supyksta ir su rankyte sau per galva...jam tik 1m3men, bet as prieinu prie jo ir ramiu tonu paklausiu kodel taip darai ir t.t. tada jis savo kalba suburbuliuoja ir jo pykti nuraminu apkabinimu..pastebejau, kad kai taip pradejau daryti...jis maziau taip daro 4u.gif
bvlgari
oj maniskis irgi taip daro,ir per galvyte padauzo,ir pacia galvyte i lova ,ir ausis arba plaukus pasipesa...tikiuosi su laiku praeis smile.gif
Sviesioji
As jusu visu vietoje pasidomeciau autismo pozymiais ir apsinuodijimais nuo skiepu. Gal but tas dauzymas ir kandziojimas ir siaip sau. O gal but ir ne...
*Selma*
Čia turbūt visiems tokio amžiaus vaikiukams yra. Manoji irgi neatsilieka.. Ir per galvą pasiplekšnoja ir per kojas sau tranko arba nukrenta ant kilimo ir raitosi kaip kirmelė, lydima isteriško paklykimo biggrin.gif Viso šio proceso labai nesureikšminu, išaugs.
vikulia 84
As tai irgi nekreipiu demesio, kai vaikas musa save per galva. Arba i siena. Perpratau ji ir matau, kad cia tik parodo savo emocijas ir norus.
simuchiuke
QUOTE(*Selma* @ 2010 04 08, 23:35)
Čia turbūt visiems tokio amžiaus vaikiukams yra. Manoji irgi neatsilieka.. Ir per galvą pasiplekšnoja ir per kojas sau tranko arba nukrenta ant kilimo ir raitosi kaip kirmelė, lydima isteriško paklykimo biggrin.gif  Viso šio proceso labai nesureikšminu, išaugs.
*

oj pas mus irgi tas pats, per galvą plekšnojimas ir griuvimas ant kelių, paskui ant žemės, dar kartais pasiraitom. Galvą irgi padaužydavo, bet kažkaip dabar jau rečiau. Paskui pasidaro skauda ir ateina guostis lotuliukas.gif
Gintare@
Tai jau taip, tas trankymas ir daužymas galvos tik noras kažko pasiekti, sulaukti dėmesio. Mano berniukas irgi taip darydavo, trenkdavo galva i siena kai tik kažko neleisdavau ar neduodavau... Iš pradžių buvau sunerimus,ėjom pas daktare, bet nuramino kad iki 3 metu išaugs ir čia tik išlepinto vaiko požymiai ax.gif Na mums dar tik 2 metai, bet tokiu atveju jau nebe pasitaiko, gavo per dupce karteli, poto pastoviai ignoruodavom tokius bajerius ir tfu tfu baigėsi cirkas biggrin.gif
Renata_Bo
Mano irgi pats save muse, ir plaukus raudavo sau ir is visos jegos i grindys su galva, dabar jam 2.3 tai kartais tik plaukus sau parauna, manau kad greit jau ir to nebedarys.
Murlyka
Sveikos. Galvojau mano dukte vienintele pleksnotoja smile.gif pasirodo, tai kai vaikas dar nemoka dorai kalbet ir reikst emociju yra gana iprastas reiskinys. Dekui d, dabar tas dalykas veik pamirstas smile.gif
**RamiLina**
manoji taip pat supykusi pleksnoja per galvyte bet bandom kalbetis jog taip negerai, ir t.t.liepiu paglostyti atsiprasyti.na kaip sakant kaip papuga ir tenka pabuti, bet kiek girdejua jog dauguma vaiku ateina laikas kaip jie taip reiskia emocijas. del ranku kandziojimosi, turejome sia beda ir pasirode jog tai tikrai nemaza beda, pradejusi buvau vesti i darzeli, per greitai atidaviau ir vaikas buvo agves sioki toki soka. tad cia jau buvo kalti nerviukai. po kiek laiko tai tapo jei iprociu, ir tik supykusi tai darydavo, bet cia jau teko pakovoti .nes jau zinojau kad tai nei nervai nei kas... issikovojom ir i ranka nebekanda 4u.gif
(ieva)
pas maniski irgi sios "bedos" pelsnoja sau per galva kai ko negauna arba jei pabari tai taip nepaitenkinima reiskia, o jei dar i ji tuo metu pasiziuri kai jis supykes, krenta ir i grindis tuomet padauzo galva doh.gif seip kartais neramu, kai pvz i plytelias virtuvej dauzo, bandom isvest is tos busenos, bet geriausiai pastebejau nekreipt demesio, tuomet nustoja ir su ranka per galvyte pliaukset ir krist biggrin.gif
ružava.
QUOTE(Murlyka @ 2011 03 05, 00:30)
Sveikos. Galvojau mano dukte vienintele pleksnotoja smile.gif pasirodo, tai kai vaikas dar nemoka dorai kalbet ir  reikst emociju yra gana iprastas reiskinys. Dekui d, dabar tas dalykas veik pamirstas smile.gif
*

ir as galvojau ka mano vaiks viens taip tedaro bet ziuriu tai daznas reiskinys tai ziuriu tiesiog ,kad nesusizalotu nes megejas i grindis galva padauzyt supykes... biggrin.gif
zhulikele
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 14, 02:16)
Mano supykęs ir per galvą pliaukšteli, ir per koją, ir įsikanda sau kartais unsure.gif
*

maniskis irgi taip daro...kartais lb supykstu,o kartais juokas paima... doh.gif
babajoska
Aš irgi jaudinausi, bet išaugo thumbup.gif Mums dabar jau metai ir 4 mėn. Galvos sau nebedaužo, tik kai jau labai susinervina ir supyksta tai turi kur nors įkasti, pvz. į žaislinio vežimuko rankeną lotuliukas.gif
O šiaip savo nepasitenkinimą rodo standartiškai: jai pakerta kojas ir įsijungia sirena lotuliukas.gif . Tada man kuriam laikui išsijungia klausa ir regėjimas blush2.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.