Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: NOMEDA
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
strazdana
Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį vardą.
Sesutei gimė mergytė, nusprendė pavadinti šiuo vardu, man jis labai gražus wub.gif , na toks saldus, saldainį primena smile.gif Tačiau šeimoje nevisiem šis vardas toks jau gražus, sako, labiau tinka vyresnei moteriai, na bet ir tos vyresnės moterys kažkada buvo leliukai doh.gif Man kažkaip ir mažai mergytei atrodo gražu, ir mažybinis gražus-Nomedutė, Nomedėlė wub.gif
Bet ir vyras ir seneliai nelabai nori šio vardelio, močiutė siūlo Vaiva, tėvelis Aistė ar Viktorija...Tik aš viena sesutę palaikau, tikiuosi, kad tai ir pavadins mažulę wub.gif
kamileh
Nomeda man taip pat labai gražus vardas ir mažam vaikui ir suaugusiai moteriai smile.gif Tačiau ir kiti siūlomi vardai labai šaunūs, tik Viktorija nepatinka schmoll.gif
Aliondra
Gražus vardas, bet labai didelę įtaką padarė ta Nomedos laida, todėl gal atrodo kiek nuvalkiotas kaip koks pavadinimas šiaip čia tik kol kas, po kiek laiko pasimiršta visi televiziniai projekta ir kol paaugs vaikas nebebus asociacijų.
Isila
O man labai gražus vardas. Tegu taip ir pavadina wink.gif
amelle
grazus vardas,saldainiukas wub.gif
Saulelė_raudona
Man irgi su saldainiu asocijuojasi tongue.gif Mielas, saldus ir gražus vardas smile.gif
joginte
Tikrai gražus vardas 4u.gif Jei tik mamytei patinka, tai lai ir pavadina mergytę šiuo vardu ir neklauso ką seneliai kalba. Jie jau savo laiku galėjo išreikšti nuomonę sugalvodami vardus jums mirksiukas.gif Dabar jūsų eilė pasireikšti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Meka Pinavija
Man irgi asocijuojasi su saldainiu blush2.gif bigsmile.gif
gita.
Grazus vardas ,nors Meda man dar grazesnis ax.gif
wilmata
Grazus,grazesnis uz isvardintus kitus. thumbup.gif
bucinukas
man irgi Meda labai gražus, o Nomeda kažkodėl nepatinka unsure.gif mažiau reikia klausytis giminės nuomonės, tai tik mamytės ir tėvelio reikalas ax.gif
blue kristal
Visai neblogas vardas thumbup.gif
litavkasam
Stiprus labai vardas - bet ir mažai mergaitei puikiai tiktų mirksiukas.gif
agle
Gražus , bet ir Neda , Meda irgi thumbup.gif
Alantė
thumbup.gif Man irgi labai gražus vardas smile.gif
Lesia
asocijuojasi su saldainiu..=) Gal geriau Meda? : 4u.gif
emb
Meda man irgi grazus, bet Nomeda iskart asociuojasi su laida...
VITELI
grazus vardas smile.gif
kaari
Labai gražus vardas.
Nieko keista, kad asociacijos su laida atsiranda - juk laida ir buvo pavadinta vedėjos vardu.
Burbulytis
Jei ne Nomeda MArcenaite, man tas vardas visai negrazus, bet va kaip buna kai zmogus varda puosia, ir visai simpatiskai atrodo thumbup.gif
dincek2006
Tai tėvelių reikalas kokį vardą išrinkti savo vaikučiui,o Nomeda labai gražus vardukas thumbup.gif ,tik jau ne Vaiva schmoll.gif
Mandragora
QUOTE(strazdana @ 2007 08 27, 22:57)
Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį vardą.
Sesutei gimė mergytė, nusprendė pavadinti šiuo vardu, man jis labai gražus wub.gif , na toks saldus, saldainį primena smile.gif Tačiau šeimoje nevisiem šis vardas toks jau gražus, sako, labiau tinka vyresnei moteriai, na bet ir tos vyresnės moterys kažkada buvo leliukai doh.gif Man kažkaip ir mažai mergytei atrodo gražu, ir mažybinis gražus-Nomedutė, Nomedėlė wub.gif
Bet ir vyras ir seneliai nelabai nori šio vardelio, močiutė siūlo Vaiva, tėvelis Aistė ar Viktorija...Tik aš viena sesutę palaikau, tikiuosi, kad tai ir pavadins mažulę wub.gif
*

ir man labai grazus ir laaabai saldus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
idea fix
Man irgi patinka 4u.gif Universalus vardas, trumpas, skambus ir grazhus. As uzh. thumbup.gif
muminukas
gražus vardas, nedažnas smile.gif tikrai tegu nenusileidžia. Viktorija tai iš viso - patenka į 2006 m. vardų pop 10 schmoll.gif
jurgiux3
nuostabus vardas1! thumbup.gif
*Jalta*
Nomeda - labai gražus vardas. wub.gif wub.gif wub.gif
Papugele
Man Vaiva labai gražus wub.gif O Nomedos nedėčiau dar bent 10 metų,kol neišgaruos ANOS Nomedos kvapas ax.gif
Noelle
grazus vardas!
Linkim mamytei ikalbeti teveli. o mociute savo vaikams vardus jau isrinko, tegu leidzia dabar jiem patiem rinkti anukelei varda.
Athena
Aš būsiu mažuma, bet man negražiai skambantis vardas smile.gif
laumar
Nomeda- grazus vardukas.
strazdana
Ačiū už nuomones, smagu, kad daugumai šis vardas pasirodė gražus smile.gif Na o mergytė jau šaukiama Nomedute, taigi šiuo vardeliu ir pavadino, vardelis labai jai tinka, tikras saldainiukas biggrin.gif
LapeUrsa
thumbup.gif
cameron
Gražus 4u.gif
Marijka
Nomeda - labai gražus vardas.
Arvena
man asmeniškai nelabai gražus, bet geras vardas, graži vardo reikšmė 4u.gif
tikroji meile
Nomeda 4u.gif thumbup.gif
GiedrėM
thumbup.gif Buvo vienas iš favoritų mergaitei. Ir, matyt, liko rolleyes.gif
**Gin**
Ir man grazus sitas varda, toks rimtos mergytes. smile.gif
*Liepa18*
Labai gražus, moteriškas toks... good.gif
ciuke
Man kazkodel nepatinka jis schmoll.gif
ichoo
Netyčia suvedžiau vardą į paiešką ir taip smagu pasidarė, kad net atskira tema tam skirta... blush2.gif biggrin.gif Pati esu Nomeda, ir dažnai, kai nebūna nuotaikos, čia užbėgu paskaityt, kad mano bent jau vardas gražus... ax.gif blush2.gif 4u.gif
andos
Gražus 4u.gif
Saldainį primena wub.gif rolleyes.gif
***Žaltvykslė
Vardas labai smagus ir gražus 4u.gif
-Alice-
man šis vardas labai gražus 4u.gif
Mess
o man labai labai grazus nes mano dukryte pavadinta nomedos vardu biggrin.gif
Giuste
Grazus 4u.gif
geidre
Nomeda- gražus vardas 4u.gif
jitute
man tai ne schmoll.gif
Kliamka
Kadangi saldainis, tai asocijuojasi su daiktu. Niekaip negaliu persilaužt, kad čia vardas. Bet dar pakenčiamas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.