Sesutei gimė mergytė, nusprendė pavadinti šiuo vardu, man jis labai gražus
Bet ir vyras ir seneliai nelabai nori šio vardelio, močiutė siūlo Vaiva, tėvelis Aistė ar Viktorija...Tik aš viena sesutę palaikau, tikiuosi, kad tai ir pavadins mažulę
Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį vardą.
Sesutei gimė mergytė, nusprendė pavadinti šiuo vardu, man jis labai gražus Bet ir vyras ir seneliai nelabai nori šio vardelio, močiutė siūlo Vaiva, tėvelis Aistė ar Viktorija...Tik aš viena sesutę palaikau, tikiuosi, kad tai ir pavadins mažulę
Nomeda man taip pat labai gražus vardas ir mažam vaikui ir suaugusiai moteriai
Gražus vardas, bet labai didelę įtaką padarė ta Nomedos laida, todėl gal atrodo kiek nuvalkiotas kaip koks pavadinimas šiaip čia tik kol kas, po kiek laiko pasimiršta visi televiziniai projekta ir kol paaugs vaikas nebebus asociacijų.
O man labai gražus vardas. Tegu taip ir pavadina
grazus vardas,saldainiukas
Man irgi su saldainiu asocijuojasi
Tikrai gražus vardas
Man irgi asocijuojasi su saldainiu
Grazus vardas ,nors Meda man dar grazesnis
Grazus,grazesnis uz isvardintus kitus.
man irgi Meda labai gražus, o Nomeda kažkodėl nepatinka
Visai neblogas vardas
Stiprus labai vardas - bet ir mažai mergaitei puikiai tiktų
Gražus , bet ir Neda , Meda irgi
asocijuojasi su saldainiu..=) Gal geriau Meda? :
Meda man irgi grazus, bet Nomeda iskart asociuojasi su laida...
grazus vardas
Labai gražus vardas.
Nieko keista, kad asociacijos su laida atsiranda - juk laida ir buvo pavadinta vedėjos vardu.
Jei ne Nomeda MArcenaite, man tas vardas visai negrazus, bet va kaip buna kai zmogus varda puosia, ir visai simpatiskai atrodo
Tai tėvelių reikalas kokį vardą išrinkti savo vaikučiui,o Nomeda labai gražus vardukas
QUOTE(strazdana @ 2007 08 27, 22:57) Įdomu būtų sužinoti nuomonę apie šį vardą. Sesutei gimė mergytė, nusprendė pavadinti šiuo vardu, man jis labai gražus Bet ir vyras ir seneliai nelabai nori šio vardelio, močiutė siūlo Vaiva, tėvelis Aistė ar Viktorija...Tik aš viena sesutę palaikau, tikiuosi, kad tai ir pavadins mažulę ir man labai grazus ir laaabai saldus
Man irgi patinka
gražus vardas, nedažnas
nuostabus vardas1!
Nomeda - labai gražus vardas.
Man Vaiva labai gražus
grazus vardas!
Linkim mamytei ikalbeti teveli. o mociute savo vaikams vardus jau isrinko, tegu leidzia dabar jiem patiem rinkti anukelei varda.
Aš būsiu mažuma, bet man negražiai skambantis vardas
Nomeda- grazus vardukas.
Ačiū už nuomones, smagu, kad daugumai šis vardas pasirodė gražus
Gražus
Nomeda - labai gražus vardas.
man asmeniškai nelabai gražus, bet geras vardas, graži vardo reikšmė
Nomeda
Ir man grazus sitas varda, toks rimtos mergytes.
Labai gražus, moteriškas toks...
Man kazkodel nepatinka jis
Netyčia suvedžiau vardą į paiešką ir taip smagu pasidarė, kad net atskira tema tam skirta...
Gražus
Saldainį primena
Vardas labai smagus ir gražus
man šis vardas labai gražus
o man labai labai grazus nes mano dukryte pavadinta nomedos vardu
Grazus
Nomeda- gražus vardas
man tai ne
Kadangi saldainis, tai asocijuojasi su daiktu. Niekaip negaliu persilaužt, kad čia vardas. Bet dar pakenčiamas.
|