Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyrai nesuauga... Auga tik žaislų kainos...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
agute07
vyrai dabar labai sumoteriskeje... uzdirba mazai, o nori daug ir visko doh.gif daug pomegiu, noru, o "litinis" gyvenimas pastriges doh.gif
romka18
Esu pamišęs dėl elektronikos nuo kompų iki įmantriu biuties prietaisų. Man patinka naujovės. Turiu savo smulkų versliuką iš kurio gaunu kelis papildomus litus kurie vadinasi kavalieriaus fonas, kuriuos skiriu savo pirkiniams, kartais ir žmoną palepinu, ir kelionę nuperku ir t.t. Turėčiau daugiau pinigėlių turbūt perreičiau ant automobilių smile.gif
dolly`
manau,kad vyrui BUTINI zaisliukai,hobiai ir t.t. tik jau proto ribose prasom biggrin.gif
zarazna
QUOTE(dolly` @ 2010 02 22, 16:53)
manau,kad vyrui BUTINI zaisliukai,hobiai ir t.t. tik jau proto ribose prasom biggrin.gif
*

Visiškai sutinku. biggrin.gif
O šiaip tai smagu žiūrėt, kaip tarpusavyje vyriškai diskutuoja, perka naujus žaisliukus, giriasi ir didžiuojasi, kviečiasi į svečius įvertint. Ir visi laimingi.

Ir aš laiminga turėdama moteriškų žaisliukų ar užsiėmimų biggrin.gif
arunkus
Asmeniškai man tai jei būtų galimybė tai mobilius telefonus (su kuo daugiau pribambasų) ir automobilius keisčiau dažniau nei koines. blush2.gif Arba turėčiau automobilų kolekciją. Bet kadangi galimybės ribotos ax.gif tai ir tenkinamės tuo ką turim.
Leksa
QUOTE(KRJ @ 2009 10 16, 21:19)
Plakimo kombainai ir mixeriai-irgi zaidimas su kepiniais.
*

na nieko sau blink.gif
o tai jeigu sriuba verdu, tai su puodu "zaidziu" doh.gif
irgi mat zaislu palyginima rado schmoll.gif
_Nikole_
o maniškis perėjo prie automobilių doh.gif
turi jų jau 8, bet aš ruošiuosi pardavinėt, vyras jau irgi apie tai susimąsto biggrin.gif
gal kiekvienas turi kokį pomėgi ir tai nėra blogai, kol nekenkia aplinkiniams.
Aš pvz žaidžiu tenisą bigsmile.gif
Kapitonas Tenkešas
turiu silpnybe tokiem daiktam, kaip leles (moteriskos lyties).
As jas galima sakyt kolekcionuoju.
Bet ne siaip sau moteris kolekcionuoju, o ieskau sugedusiu, neveikianciu... jas remontuoju, biski pazaidziu ir atiduodu i geras rankas.
As jau nuo vaikystes pastebejau, kad man idomumas, kai randi siukslyne koki suluzusi ir purvina daikta ir is jo padarai veikianti..
Nu pavyzdziui, pries menesi radau lele, kuri sakydavo "mama", kai patraukdavai uz sniuriuko, kysancio jos uzpakalyje.
As istaciau jai i vidu 18 W energija taupancia lempute ir padariau is jos sviestuva savo sandeliuke.
Dabar, kai patraukiu uz sniuriuko, styrancio is uzpakalio, ji sviecia...tyli ir sviecia.
Isivaizduojat...vietoj kvailo "mama" ji skleidzia sviesa.
Jurada
QUOTE(Leksa @ 2010 03 02, 02:09)
na nieko sau  blink.gif
o tai jeigu sriuba verdu, tai su puodu "zaidziu"  doh.gif
irgi mat zaislu palyginima rado  schmoll.gif
*

Čia turėjo minty, kad kai kurios moterys mėgsta išbandyti įvairius kepinius, pyragus, tortus. Tai ir kepa , plaka, lipdo... biggrin.gif
Manajam patinka "žaisti " su kompu - įvairios naujos programos, programavimas, kompaktai ir kt. Žvejyba, mašinų keitimas jo nedomina smile.gif
Ornelita
tai tie kurie nesubręsta visa gyvenimą, tai tiems ir reikalingi žaislai, kad pasipuikuoti prieš draugus, pažįstamus ir pan., o tie kurie tikri subrendę vyrai tai įsigija daiktus atitikančius jų pajamas, tikslus, pomėgius, vertybes ir pan.
Kapitonas Tenkešas
geriau nesuauges vyras su brangiu zaislu, nei nesubrendus moteris su vaiku vietoj leles..
Eddie_1
Oi gera sita tema smile.gif Ir is savo patirties galiu pasakyti kad teveliu zaislai tikrai dauk kainuoja biggrin.gif
APELSINIUKE84
Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI'' biggrin.gif
Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio biggrin.gif
Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna ax.gif

Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti ax.gif
prokurore
niekad neuzeidavau i sia temuke...o be reikalo...labai smagu cia... tongue.gif
teiginis, kad vyrai nesuauga, auga tik zaislu kainos...na visiskai teisingas! cia as sprendziu pagal savo branguji! jam reikia ir reikia ko nors! tai naujo telefo, nors turi ju kokius 2 dar, tai dar kokio velnio, kuris paskui guli kur nors numestas ir nebereikalingas! reikia ir reikia!
as suprantu sakykim tokius hobius kaip: zvejyba, medziokle. tai ir malonumas ir nauda seimai. bet kai ant zvejybos ir medziokles vardo isvaroma po keleta paru ir grizta pastoviai be nieko, o tik su skaudancia galva ir ispurpusiu feisu, o irankiai velnias zino kur....nu tai atleiskit, argi cia hobis! g.gif

as irgi noreciau kazka kolekciuonuoti...pvz., batus! na bet pagalvoju, kad uz mano viena batu pora galima nupirkti visai seimai po pora, tai noras kolekciuonuoti praeina!
as suprantu tuos, kurie nuo pat vaikyste kazka kolekcionavo...bet kurie viena menesi viena dalyka kolekciuonuoja, kita-kazka kito, na argi cia ne zaidimas!
be to, tai daug priklauso nuo to, kokios yra pajamos! maniskis megsta virti alu! drinks_cheers.gif ir tikrai, jis gaunasi labai skanus! visi draugai ir seimyna dziaugiasi! bet visa bardaka ir tuos puodus, bliudus, kazkodel man tenka plauti! blush2.gif
Gil
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2010 08 25, 05:45)
Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti  ax.gif
*

Galingas kompas lošti pokeriui? Oho...
Rusne2010
Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI''  biggrin.gif
Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio  biggrin.gif
Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna  ax.gif

Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti  ax.gif
*

vaika pasigimdykit ir pasveiksit abudu thumbup.gif
labre
O maniškis yra muzikantas. tai jam reikalingi visokie procesoriai, kūbai, stiprintuvai, stygos, eee... daugiau neatsimenu. Nu bet šie žaislai kažkiek ir pinigėlių atneša, nėra kad tik stovi. smile.gif
blondinas Nr.246
QUOTE(labre @ 2010 10 15, 16:32)
Nu bet šie žaislai kažkiek ir pinigėlių atneša, nėra kad tik stovi.  smile.gif
*

labiausia ant vyru, del brangiu zaislu masinyciu, nirsta furistu bobos.
luna
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 10:48)
geriau nesuauges vyras su brangiu zaislu, nei nesubrendus moteris su vaiku vietoj leles..
*

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Maniskis svaigsta del jeep"u doh.gif
Vilius.V
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 12, 10:48)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai teisingai pasakyta. Manau,vyrams brangūs žaisliukai reikalingi kaip ir moterims brangi kosmetika
Rusne2010
Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI''  biggrin.gif
Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio  biggrin.gif
Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna  ax.gif

*

dziugu kad vaiku neturit.o tai butu gaila vaiku
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.