vyrai dabar labai sumoteriskeje... uzdirba mazai, o nori daug ir visko
Esu pamišęs dėl elektronikos nuo kompų iki įmantriu biuties prietaisų. Man patinka naujovės. Turiu savo smulkų versliuką iš kurio gaunu kelis papildomus litus kurie vadinasi kavalieriaus fonas, kuriuos skiriu savo pirkiniams, kartais ir žmoną palepinu, ir kelionę nuperku ir t.t. Turėčiau daugiau pinigėlių turbūt perreičiau ant automobilių
manau,kad vyrui BUTINI zaisliukai,hobiai ir t.t. tik jau proto ribose prasom
QUOTE(dolly` @ 2010 02 22, 16:53) Visiškai sutinku. O šiaip tai smagu žiūrėt, kaip tarpusavyje vyriškai diskutuoja, perka naujus žaisliukus, giriasi ir didžiuojasi, kviečiasi į svečius įvertint. Ir visi laimingi. Ir aš laiminga turėdama moteriškų žaisliukų ar užsiėmimų
Asmeniškai man tai jei būtų galimybė tai mobilius telefonus (su kuo daugiau pribambasų) ir automobilius keisčiau dažniau nei koines.
o maniškis perėjo prie automobilių
turi jų jau 8, bet aš ruošiuosi pardavinėt, vyras jau irgi apie tai susimąsto gal kiekvienas turi kokį pomėgi ir tai nėra blogai, kol nekenkia aplinkiniams. Aš pvz žaidžiu tenisą
turiu silpnybe tokiem daiktam, kaip leles (moteriskos lyties).
As jas galima sakyt kolekcionuoju. Bet ne siaip sau moteris kolekcionuoju, o ieskau sugedusiu, neveikianciu... jas remontuoju, biski pazaidziu ir atiduodu i geras rankas. As jau nuo vaikystes pastebejau, kad man idomumas, kai randi siukslyne koki suluzusi ir purvina daikta ir is jo padarai veikianti.. Nu pavyzdziui, pries menesi radau lele, kuri sakydavo "mama", kai patraukdavai uz sniuriuko, kysancio jos uzpakalyje. As istaciau jai i vidu 18 W energija taupancia lempute ir padariau is jos sviestuva savo sandeliuke. Dabar, kai patraukiu uz sniuriuko, styrancio is uzpakalio, ji sviecia...tyli ir sviecia. Isivaizduojat...vietoj kvailo "mama" ji skleidzia sviesa. QUOTE(Leksa @ 2010 03 02, 02:09) Čia turėjo minty, kad kai kurios moterys mėgsta išbandyti įvairius kepinius, pyragus, tortus. Tai ir kepa , plaka, lipdo... Manajam patinka "žaisti " su kompu - įvairios naujos programos, programavimas, kompaktai ir kt. Žvejyba, mašinų keitimas jo nedomina
tai tie kurie nesubręsta visa gyvenimą, tai tiems ir reikalingi žaislai, kad pasipuikuoti prieš draugus, pažįstamus ir pan., o tie kurie tikri subrendę vyrai tai įsigija daiktus atitikančius jų pajamas, tikslus, pomėgius, vertybes ir pan.
geriau nesuauges vyras su brangiu zaislu, nei nesubrendus moteris su vaiku vietoj leles..
Oi gera sita tema
Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI''
Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti
niekad neuzeidavau i sia temuke...o be reikalo...labai smagu cia...
teiginis, kad vyrai nesuauga, auga tik zaislu kainos...na visiskai teisingas! cia as sprendziu pagal savo branguji! jam reikia ir reikia ko nors! tai naujo telefo, nors turi ju kokius 2 dar, tai dar kokio velnio, kuris paskui guli kur nors numestas ir nebereikalingas! reikia ir reikia! as suprantu sakykim tokius hobius kaip: zvejyba, medziokle. tai ir malonumas ir nauda seimai. bet kai ant zvejybos ir medziokles vardo isvaroma po keleta paru ir grizta pastoviai be nieko, o tik su skaudancia galva ir ispurpusiu feisu, o irankiai velnias zino kur....nu tai atleiskit, argi cia hobis! as irgi noreciau kazka kolekciuonuoti...pvz., batus! na bet pagalvoju, kad uz mano viena batu pora galima nupirkti visai seimai po pora, tai noras kolekciuonuoti praeina! as suprantu tuos, kurie nuo pat vaikyste kazka kolekcionavo...bet kurie viena menesi viena dalyka kolekciuonuoja, kita-kazka kito, na argi cia ne zaidimas! be to, tai daug priklauso nuo to, kokios yra pajamos! maniskis megsta virti alu! QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2010 08 25, 05:45) Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI'' Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti vaika pasigimdykit ir pasveiksit abudu
O maniškis yra muzikantas. tai jam reikalingi visokie procesoriai, kūbai, stiprintuvai, stygos, eee... daugiau neatsimenu. Nu bet šie žaislai kažkiek ir pinigėlių atneša, nėra kad tik stovi.
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2010 08 25, 05:45) Mano vyrui reikejo Play Station - nusipirko, po to uzsimane vairo prie Play Station - NUSIPIRKO. Pazaide kelis kartus ir dabar guli kampe. Jis man pasake: ''Svarbiausia TURETI'' Buvo uzsimines, kad dabar jau nori Play Station3 ar ten kazkokio naujausio modelio Beje, man visai patiko zaisti, azartas pagauna Kitas zaislas numatomas didelis monitorius ir galingas kompas pokeriui losti dziugu kad vaiku neturit.o tai butu gaila vaiku |