Sutinku, kad suaugusieji perka zaislus jau atitinkancius ju amziu, bet tikrai nesutinku, kad tai galioja tik vyrams.
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 29, 13:06) Manau, kad 8 rankinukai ir 6 plauku sepeciai namie yra zaisliukai. T.y., as del ju visai neprikaisioju, man jie visai netrukdo tiesiog tai yra irgi zaisliukai, na dar, atsiminiau, zmona turi 4-ias manikiurines.... Bet - nepamirskim, kad tai teikia kazkoki nedideli gyvenimo dziaugsmeli Papildyta: QUOTE(ooo @ 2007 08 29, 13:11) O 8 sukneles, kuriu jau vis vien negalima apsirengti, nes jau su visomis bent po syki 1-am baliouj buta? QUOTE(senu/<as @ 2007 08 28, 08:19) Šiek tiek subendrinta tema apie vyriškus pomėgius ir žaisliukus". Čia vyrai gali pasigirti apie savo pirkinius ir pakomentuoti kokiam tikslui jie skirti... Kad moterys geriau suprastų... Gal tikrai mes esame dideli vaikai? O gal moterys nesupranta, kad pavydžiui indaplovė yra JŲ žaislas, o vyrams reikia šiek tiek kitokių vyriškesnių žaislų...
Paskaičiau,susimąsčiau...kokių žaislų aš turiu...kurie ne būtinybė,bet teikia džiaugsmą...
Žvejybinė įranga...valgyt pakanka...reiškia žaislai... Sex žaisliukai...ne būtinybė...bet įdomu...žaislai... Mėgstu pasisukinėt virtuvėj,paeksperimentuot...prieskoniai,aparatai,indeliai...galima apsieit,kai žmoną turi...bet malonu...žaislai... Katinas...nieko atgal iš jo negausi...ale šeriu ir nesiskundžiu...žaislas... Vaikai...daugelis apsieina be jų...ne būtinybė,bet man jie patinka...žaislai... Žmonikė...dar neapsisprendžiau ar žaislas ar ne...einu paklausiu...iki...o galbūt sudie... QUOTE(GalBut @ 2007 08 30, 17:07) Paskaičiau,susimąsčiau...kokių žaislų aš turiu...kurie ne būtinybė,bet teikia džiaugsmą... Žvejybinė įranga...valgyt pakanka...reiškia žaislai... Sex žaisliukai...ne būtinybė...bet įdomu...žaislai... Mėgstu pasisukinėt virtuvėj,paeksperimentuot...prieskoniai,aparatai,indeliai...galima apsieit,kai žmoną turi...bet malonu...žaislai... Katinas...nieko atgal iš jo negausi...ale šeriu ir nesiskundžiu...žaislas... Vaikai...daugelis apsieina be jų...ne būtinybė,bet man jie patinka...žaislai... Žmonikė...dar neapsisprendžiau ar žaislas ar ne...einu paklausiu...iki...o galbūt sudie... Ne viska, kas teikia dziaugsma, galima vadinti zaislais. Bet zaislai turetu suteikti kazkoki dziaugsma. Papildyta: QUOTE(Jolita0526 @ 2007 08 30, 15:09) Cia jau butu beveik nauja tema diskutavimui
o vat mano vyro paskutinis pirkinys buvo nintendo Wi, t.y. zaidimu konsole, kuri yra naujiena ir kainuoja virs 1000 lt. Suprasciau jei mano 9 metes duktes svajone jis butu, nu bet cia 28 metu vyro svajone, net neisivaizduojat kiek dziaugsmo buvo kai atsitiktinai nuvaziavus i Kauna ja rado (Vilniuje nebuvo), tai griebe net su seima nepasitares. Bet man negaila, jis uzsidirba tai ir nusiperka, o uztat kai uz savo uzsidirbtus pinigus nusiperku eiline pora batu jis man irgi nieko negali prikisti
P.S. Kartais kai paklausiu kada jis suaaug, tai atsako, kad jo draugo tevas kuriam 50 m. irgi zaidzia zaidimus, tai supratau kad VYRAI AMZINI VAIKAI
Kaži,pirkta prostitutė žaislas?...priskirčiau...ale moterys kogero nesutiks...
QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 13:39) Liaukites, reikia skirti zaidimu partneri nuo zaislo Papildyta: QUOTE(alter ego @ 2007 08 31, 13:47) ... ir samdymasi nuo nuomos.. QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 31, 16:00) Liaukites, reikia skirti zaidimu partneri nuo zaislo Rimtuolis kolega...bet žaidimų partneris ir žaislas man panašu...va gyvenimo partnertis sudėtingiau...galima ir prisižaist...
Jooo... Prostitute tikrai ne zaislas!
O vat meiluze... Va cia jau zaisliukas! QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 16:12) Rimtuolis kolega...bet žaidimų partneris ir žaislas man panašu...va gyvenimo partnertis sudėtingiau...galima ir prisižaist... rimtuolis ar nerimtuolis, bet: futbolo kamuolys yra zaislas, o kitas futbolininkas - partneris. Kamuoli galima spirti ir kuo stipriau, o va kito futbolininko - nevalia. O ir kitokioj situacijoj ka pasirikntum: ar zaisla, ar partneri? Ar partneri su zaislu? QUOTE(Gabrija @ 2007 08 31, 16:12) O vat meiluze... Va cia jau zaisliukas! Meilužė - tai lygiavertis partneris. QUOTE(Medinis @ 2007 08 31, 16:33) Meilužė - tai lygiavertis partneris. Galbūt...bet pabandyk tai saviškei išaiškint... QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 16:49) Galbūt...bet pabandyk tai saviškei išaiškint... Saviškė jaučiasi bosu. Mokėti daugiau už tą patį darbą, arba jei atliekama mažiau už tą patį atlygį ji nesutinka... QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2007 08 31, 17:14) ...hmm..., gal butu galima saviskes subtiliai ir taktiskai paklausti: o tu, angeleli, brangiausioji, savaji meiluzi kaip traktuoji - ar kaip zaisla, ar kaip partneri? Stebinat kolega...nesidomit žirgų sportu?...dauguma moterų domisi...gal todėl pas jas ir terminai:eržilas,darbinis,asilas,nuvarytas ir tt....čia apie meilužius...vyrai visada MB...kažkada kai pradžioj užklydau į šį forumą,sukau galvą,ką galėtų reikšt tas MERCEDES BENZ... QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 17:14) Stebinat kolega...nesidomit žirgų sportu?...dauguma moterų domisi...gal todėl pas jas ir terminai:eržilas,darbinis,asilas,nuvarytas ir tt....čia apie meilužius...vyrai visada MB...kažkada kai pradžioj užklydau į šį forumą,sukau galvą,ką galėtų reikšt tas MERCEDES BENZ... Ir vertimas pagal nuotaika.. mano brangusis.. mano bjaurusis.. kaip kada QUOTE(GalBut @ 2007 08 31, 18:14) Stebinat kolega...nesidomit žirgų sportu?...dauguma moterų domisi...gal todėl pas jas ir terminai:eržilas,darbinis,asilas,nuvarytas ir tt....čia apie meilužius...vyrai visada MB...kažkada kai pradžioj užklydau į šį forumą,sukau galvą,ką galėtų reikšt tas MERCEDES BENZ... Ne, zirgu sportu niekda nesidomejau... Bet galgi tas MB galioja ir meiluziams? Turiu vilties, kad MB siaip vartojamas brangiausiajam apibrezti, o kas jis - vyras ar meiluzis ar dar bala zino kas- lai tai palieka nezinia.... Gal as cia pernelyg romantiskas? O savaji tai gan daznai girdziu apibreziant - manasis diedas ir tiek. Kas, siaip jau, manes visiskai nezeidzia. Bet tai nukrypom nuo temos, vis del to moteriskem meiluzis - zaislas ar partneris?
O filmą "Žaisliukas" su Pjeru Rišaru ar matėt?... kaip žiūrėsi, tą ir matysi. Partneris virsta partneriu nuo nuo baterijos Duracell užpakaly... ir atvirkščiai, net su baterija valdomu zuikiu kartais yra daugiau apie ką pašnekėti...
"Vsia žyzn - igra" dainuojama vienoj dainoj...Sakykit, vyrai, ar verta pripažinti, kad kai kurie labai dideli ir brangiai kainuojantys dalykai yra jūsų žaisliukai? O ir ar keičia tai ką nors...tas pripažinimas Papildyta: QUOTE(Medinis @ 2007 08 28, 09:23) Asmeniškai aš esu pamišęs dėl elektronikos. viskas į ką galima įkišti baterijas arba prijungti prie 220V yra man reikalinga. O skalbimo mašinai ar eikia 220? Taigis jūs mėgstat žadintuvus QUOTE(norako @ 2007 09 04, 14:31) Sakykit, vyrai, ar verta pripažinti, kad kai kurie labai dideli ir brangiai kainuojantys dalykai yra jūsų žaisliukai? O ir ar keičia tai ką nors...tas pripažinimas Keičia kažką.... Manau būti atviram pačiam sau yra jau nemažai... Papildyta: QUOTE(norako @ 2007 09 04, 14:33) Taigis jūs mėgstat žadintuvus Negaliu jums pritarti (savisaugos sumetimais), nes mane žadina žmona. QUOTE(Medinis @ 2007 09 04, 14:34) Va tai ir norėjau išgirsti....kad paklaustum savęs žmogus, ar naujas namas yra tik neįgyvendinta vaikystėj naujo konstruktoriaus svajonė, ar iš tikrųjų jo reikia...kaip naujos mašinos... Mano tėvas, pamenu, rinko modelius lėktuvų ir mašinų, tuomet buvo tokie, beveik kaip tikri, tiesa, yra jų ir dabar, jie kainuoja daug... surenkami, valandų valandas prasėdėdavo prie jų... bet man tai buvo net ne žaidimas hmmm, meditacija kažkokia... beje, prieš kokį dešimtmetį jis išmoko valdyti tikrą lėktuvą, nors ir kukuruzniką... o kai kraustėmės, jis viską išmetė, velnias, tik dabar suvokiau, kaip išmintingai pasielgė... Papildyta: QUOTE(Medinis @ 2007 09 04, 14:39) Na nors baterijas sutaupot Aš labai mėgstu, kai mane žadina žmogus.
[quote=norako,2007 09 04, 14:45]
....kad paklaustum savęs žmogus, ar naujas namas yra tik neįgyvendinta vaikystėj naujo konstruktoriaus svajonė, ar iš tikrųjų jo reikia...kaip naujos mašinos... Mano tėvas, ... o kai kraustėmės, jis viską išmetė, velnias, tik dabar suvokiau, kaip išmintingai pasielgė... Papildyta: Na ir mintys... Kiek as saves klausiu, tai, siek tiek su savimi padiskutaves, nusprendziu, kad namo reikia... Beje, dauguma mergaiciu konstruktoriais nezaide - o pasiklausinek, kiek is ju nori namo. Taip besvarstydami, mes gyvensim nuogi statinej kaip Diogenas. Dar - nemanau, kad tevas ismintingai padare ismesdamas. Nors, zinia, tai ne mano reikalas.
[quote=Tinkis Vinkis,2007 09 07, 10:40]
[quote=norako,2007 09 04, 14:45] Na ir mintys... Kiek as saves klausiu, tai, siek tiek su savimi padiskutaves, nusprendziu, kad namo reikia... Beje, dauguma mergaiciu konstruktoriais nezaide - o pasiklausinek, kiek is ju nori namo. Taip besvarstydami, mes gyvensim nuogi statinej kaip Diogenas. Dar - nemanau, kad tevas ismintingai padare ismesdamas. Nors, zinia, tai ne mano reikalas. [/quote] Aš žaidžiau, bet vis tiek labiau žaviuosiu užuolaidom nei karkasu (moterys, beje, dažnokai irgi nori namo, kad pastatytų gėlių vazą Aš irgi gailiuosi, akd jis vsiką išmetė, mano sūnūs žaistų - kitą gyvenimą ir prasmę visam tam suteiktų... P.S. savaime aišku, kad ne jūsų reikalas, bet koks gi skirtumas!!! man tikrai įdomu, ar vyrai atsisveikina su savo "žaislais" ir kodėl...pvz. jūs. QUOTE(norako @ 2007 09 07, 10:44) Aš žaidžiau, bet vis tiek labiau žaviuosiu užuolaidom nei karkasu (moterys, beje, dažnokai irgi nori namo, kad pastatytų gėlių vazą Aš irgi gailiuosi, akd jis vsiką išmetė, mano sūnūs žaistų - kitą gyvenimą ir prasmę visam tam suteiktų... P.S. savaime aišku, kad ne jūsų reikalas, bet koks gi skirtumas!!! man tikrai įdomu, ar vyrai atsisveikina su savo "žaislais" ir kodėl...pvz. jūs. Nesutinku - jau geliu vaza galima statyti ant bet kokios palanges, namas tam nebutinas. O nori namo del kitu priezasciu. Ir didzioji ju dauguma tikrai konstruktoriais nezaide. del tevo zaislu - tai mano nuomone jie reikalingi kaip vaikystes atsiminimas (kaip kad Benderis sake - man gyvenimas brangus kaip vaikystes atsiminimas) o del savo zaislu, tai... Mano Marantzus su Jamo, tikriausiai zmona laiko zaislais. As zaislais laikau jos 4-ias manikiurines. Kaip ir rasiau anksciau - tie jau dideli zaislai reikalingi tiek vyrams tiek moterims. Nei man jos manikiurines trukdo, nei ka, nors ir 14 ju tebunie..
cia gerai pasakyta, kad vyrai nesuauga, o auga tik ju zaislu kaina...mano vyras visada labai domejosi motociklais. kazkada turejo java, bet labai norejo galingesnio, siuolaikinio ar kaip ten pavadint. ir ji nusipirko. sake, kad tai jo svajone. nors as buvau labai pries (mano pusbrolis uzsimuse su motociklu), nusileidau - visgi svajone zmogaus. bet tai buvo tik kablys! dabar jis nusipirko antra motocikla, dar galingesni! as jau nekalbu apie ju abieju kainas! laksto su tuo mocu i visokius zborus ar kaip ten juos vadina, i visokius baikeriu renginius, prisipirko visokiu aksesuaru, dar pirks nauja apranga. vienu zodziu...
neseniai mano vyras baige medziotoju kursus, nes bendradarbis ji ikalbejo. tuoj gaus leidima ginklui, jau parsineses katalogeli, jau renkasi. tai ziuresiu kaip bus su sitais "zaislais". nekalbu apie tai, kad turime tris masinas... QUOTE(sytes @ 2007 09 12, 14:58) Nesuprantu,kas užkliūna...$ yra...kolekcionuok savo žaislus... QUOTE(senu/<as @ 2007 08 28, 09:19) Šiek tiek subendrinta tema apie vyriškus pomėgius ir žaisliukus". Čia vyrai gali pasigirti apie savo pirkinius ir pakomentuoti kokiam tikslui jie skirti... Kad moterys geriau suprastų... Gal tikrai mes esame dideli vaikai? O gal moterys nesupranta, kad pavydžiui indaplovė yra JŲ žaislas, o vyrams reikia šiek tiek kitokių vyriškesnių žaislų... Neseniai susituokiau. Iki santuokos turėjau 10 automobilių. Penkis žmona privertė parduoti, tačiau aš bandžiau įrodyti savo ir nusipirkau dar 6. Dabar turiu 11. 6 senos Audi (nuo 200 iki V8) ir kitos penkios -- naujesnės. Naujausias pirkinys TT, tačiau aš su ja nevažinėju -- nesolidu. Patikėjau ją savo moteriai. Iki tol ji į mano hobi -- automobilius žiūrėjo itin skeptiškai, nuolat zirzdavo, kad mašinoms skiriu daugiau dėmesio nei jai, tačiau kai gavo naują mašiną, iškart užtilo. Įdomu ar ilgam. Manau tai laikina.. Tad darau išvadą, kad mūsų hobių moterys niekada nesupras... Joms tai atrodys tik eilinis laiko ir pinigų švaistymas QUOTE(Vytautas Neseniai susituokiau. Iki santuokos turėjau 10 automobilių. Penkis žmona privertė parduoti, tačiau aš bandžiau įrodyti savo ir nusipirkau dar 6. Dabar turiu 11. 6 senos Audi (nuo 200 iki V8) ir kitos penkios -- naujesnės. Naujausias pirkinys TT, tačiau aš su ja nevažinėju -- nesolidu. Patikėjau ją savo moteriai. Iki tol ji į mano hobi -- automobilius žiūrėjo itin skeptiškai, nuolat zirzdavo, kad mašinoms skiriu daugiau dėmesio nei jai, tačiau kai gavo naują mašiną, iškart užtilo. Įdomu ar ilgam. Manau tai laikina.. Tad darau išvadą, kad mūsų hobių moterys niekada nesupras... Joms tai atrodys tik eilinis laiko ir pinigų švaistymas aisku nesupras bet jei pateiksi koki pavyzdi palyginimui ir paaiskinsi normaliai tai gal ir supras nu va pvz man paitnka kompai. masinos ar dar kas, o JI turi hobi kitoki - siuvimas, menas, piesimas ardar kas nors taigis ji perkasi tai ko jai reikia savo pomegiui ir tai darydama megausjasi o AS perkuosi ir ta pati kad man tai teiktu malonuma esme ta pati , skiriasi tik pomegiai manau tokio paprasto paasikinimo pakaktu portingai moteriskei
Jei jau pradedam mastyti, kad nams, masina yra zaislai, tai visas gyvenimas yra zaidimas, tiek vyrui, tiek moteriai
mobilus telefonai
visokiu zaislu buna... mano vyrui reikia naujos sankabos ar kumstelines greiciu dezes....o man reikia graziu turkio akmenu ar swarovskio kristaliuku.... mano vyrui reikia civiko typeR o man reikia grozio salono... vyrui reikia didelio garazo ir kaip minejo festool irankiu o man reik namo ir dideles vonios... norai auga kartu su zmogumi
todel tolerantiskai ziurekim vieni i kitu zaislus
Mano vyras turi puikų pasiteisinimą savo žaislams, kurie susiję su mobiliais telefonais-kompiuteriais-etc. - taigi viską dėl manęs perka
moteris taip pat perka tokius pat brangius zaislus
QUOTE(indrealex @ 2009 03 10, 17:13) Jums patinka vyriškai mąstančios moterys ? Ypač , kurios daug uždirba . Jums žaislų galinčios nupirkti... Jūs apie ką? Apie mano poreikius žaislams? Ar mano simpatijas moterų tipui? O gal apie pajamas? Kol kas nesupratau... Beje, mano žaislai tvarkingi ir nauji... Papildyta: QUOTE(Mamyte nu uždirbu tikrai tiek kad irgi galėčiau sau šiek tiek leisti, bet kas būtų jei abu namie išlaidautume Na va, tai ir leidžiat sau šiek tiek - bet tik tiek, kiek ir leidžia pajamos. Būtų pajamos dvigubos ar didesnės - atitinkamai daugiau ir sau leistumėt. Ir nieko čia keisto. O gal manot, kad protingas elgesys apsprendžia pajamų dydį? Anaiptol, greičiau atvirkščiai. Suktumas, apsukrumas ir avantiūra garantuoja dyyydelių ir prabangių žaislų šansus.
vyrai yra vyrai, tik man atrodo kad jie is vaikystes etapo bijo iseit, aciu dievui kad dar y darbus aina
Tiek tie tiek tie turi savu zaislu.Yra moteru kurios nuolat mezga ar panasiai-siulai,visokiu ilgiu ir dydziu virbalai.Vyrai zvejoja-meskeres,reikmenys.Plakimo kombainai ir mixeriai-irgi zaidimas su kepiniais.Cia galima lygint,vardint ir be galo be krasto.Manau turetu but lygybe.
Jei žiūrėti į temos pavadinimą, tai mūsų šeimai pritaikius jis skambėtų taip, kad vietoj žodžio vyrai būtų žodis moterys
Na o aš... jei turiu silpnybę kaupti pauošalus, kurių nežinau kam man tiek ir batus, tai man visai dėl to ne gėda ir nesijaučiu mažvaike Visi turim savo silpnybių, natūralu
na taip, turiu silpnybę mobiliakams, kompams ir t.t., žmona išskyrė man dėžutę kaip ji vadina mano "laideliams" ten susidedu savo ''chlama" usb laidus, ir pan. ir labai nemegstu jei ten kažkas kažka išvers
kazi silpnybe skiriasi nuo manijos?
|