Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaičiuojam kalorijas- 4
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Migdols
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 02 01, 17:01)
55 kcal/100g mirksiukas.gif
*

ačiū mirksiukas.gif
hi2hi
http://www.kmi.lt/content_7.php wa cia geras puslapis mirksiukas.gif
o del medziagu apykaitos tai vartok selenas obuolius as juos vartoju ir super tongue.gif
Papildyta:
nu cia gal biskine i tema bet biggrin.gif mano skaniausias receptelis tai ilndelis "valgyk lengvai" jogurto su kokiais 5 saukstais selenu ir obuoliai nu sakes doh.gif blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif
chocolove
QUOTE(hi2hi @ 2008 02 01, 18:40)
http://www.kmi.lt/content_7.php wa cia geras puslapis  mirksiukas.gif
o del medziagu apykaitos tai vartok selenas obuolius as juos vartoju ir super tongue.gif
Papildyta:
nu cia gal biskine i tema bet biggrin.gif mano skaniausias receptelis tai ilndelis "valgyk lengvai" jogurto su kokiais 5 saukstais selenu ir obuoliai nu sakes  doh.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif
*

žodžiai žmogaus, kuris tingi, arba nemoka gamint cool.gif

geras puslapiukas, dėkui 4u.gif tik žinomas jau rolleyes.gif
liepa99
Gal kartais žinot, kiek turi kcal tas didelis saldus greifruktas 4u.gif ?
libaja
QUOTE(liepa99 @ 2008 02 01, 23:06)
Gal kartais žinot, kiek turi kcal tas didelis saldus greifruktas  4u.gif ?
*

44/100 g.
Estrella...
QUOTE(liepa99 @ 2008 02 01, 23:06)
Gal kartais žinot, kiek turi kcal tas didelis saldus greifruktas  4u.gif ?
*

Internete ir man teko ieškoti ir aš radau ne vienam psl. ,kad pomelo greifrutas turi 21kcal/100g rolleyes.gif
libaja
Kiek kcal galima skirti sultiniui, nuvirus lašišą?
hi2hi
be be be lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chocolove @ 2008 01 31, 21:26)
jei apie tą pačią kalbam, Tu klysti 4u.gif Juk ten duodama ir kiek kalorijų turi suvartoti, kad svoris laikytųsi, ir kiek, kad kristų, ir taip pat jis kinta pagal numestą svorį 4u.gif
*

oi,nucia buwo tau skirta lotuliukas.gif juokais 4u.gif
Saksona
Kiek kalorijų galėtų būti džiovintose spanguolėse?
Šviežiose yra 49kcal/100gr...
meškutė_Nida
QUOTE(Saksona @ 2008 02 03, 14:43)
Kiek kalorijų galėtų būti džiovintose spanguolėse?
Šviežiose yra 49kcal/100gr...
*

Iškart sakau- tikslių duomenų neturiu ax.gif Bet jei labai reikia- imčiau už pavyzdį persikus, kurie švieži turi 46 kcal, o džiovinti- 282 kcal cool.gif
evemaska
4u.gif Norejau paklaust,kiek yra bulviniai blynai su mesa?Neradau,tik paprastus bulvinius radau unsure.gif
linnde
labuka 4u.gif

turiu toki aktualu klausimeli: gal zinote, kiek kcal gali tureti 1 vidutinis standartinis mielinis blynas? zinau, kad tai priklauso nuo sudeties, svorio ir t. t., bet gerai butu nors apytiksliai orientuotis smile.gif
Browny
QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 22, 17:11)
Kiek kcal gali tureti 100gr. mieliniu blynu  g.gif jau iskeptu ta prasme ant aliejaus  g.gif
*

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 01 23, 19:27)
Galim user posted image  hihihi.gif

Standartiniai, smarkiai neaptaukiję- apie 200-230kcal/ 100gr. (aš paprastai blynui duodu 100kcal.)
*

QUOTE(linnde @ 2008 02 03, 18:13)
labuka  4u.gif

turiu toki aktualu klausimeli: gal zinote, kiek kcal gali tureti 1 vidutinis standartinis mielinis blynas? zinau, kad tai priklauso nuo sudeties, svorio ir t. t., bet gerai butu nors apytiksliai orientuotis  smile.gif
*

as pati nesenai to klausiau 4u.gif
chocolove
vienur radau, kad 2 blynai - 100 kcal; kitur - 1 blynas - 90 kcal 4u.gif aš orientuojuos pagal patį blyną - ar į tešlą dėta grietinės, ar daug aliejaus, ar storas jis, ar plonas... g.gif Taip ir duodu - vieną kartą po 50 kcal, kitą - po 90 biggrin.gif
simute1
sveikos 4u.gif noriu jungtis prie jusu.tik nezinau nuo kiek kcal pradet g.gif ugis 175, svoris 74kg. pagal ta kaloriju skaiciuokle gaunasi,kad reik suvartoti 2296 kcal. Noreciau pasiekti 60 kg kuno svori, tai kiek man kcal per diena suvartoti,kad svoris kristu,bet nebutu ju per mazai,kad paskui greit svoris neataugtu? g.gif
KOSMĖJA
Laba vakara 4u.gif

Jungiuos ir aš prie jūsų. Ar priimsit? mirksiukas.gif

Ankščiau skaičiavau kalorijas Minus 10 skyrelį ir pavyko numesti 10 kg. Startavau su 75, numečiau iki 64, nustojau skaičiuoti bet laikiausi pagrindinių principų, žiūrėjau ką ir kiek valgau vienas grįžo ir gyvenau su 65 smile.gif bet paskutiniu metu jaučiu kaip apsileidau.. jau ir 67 tvirtus užsigyvenau. Ir be rimto skaičiavimo jaučiu , kad nieko nebus doh.gif
Taip kad, nuo ryt svarstyklės grįžta nuo lentynos "gyvenimui" imu sąsiuvinuka ir skaičiuojuos.
ritmetelis
QUOTE(simute1 @ 2008 02 03, 20:06)
sveikos 4u.gif  noriu jungtis prie jusu.tik nezinau nuo kiek kcal pradet g.gif  ugis 175, svoris 74kg. pagal ta kaloriju skaiciuokle gaunasi,kad reik suvartoti 2296 kcal. Noreciau pasiekti 60 kg kuno svori, tai kiek man kcal per diena suvartoti,kad svoris kristu,bet nebutu ju per mazai,kad paskui greit svoris neataugtu? g.gif
*

4u.gif pradziai ir 300kcal uztenka sumazinti, tik maziau nei 1500kcal per diena nevartok ax.gif , pradek kalorijas mazinti nuo mesos, ne taip alkana jausies, as nuo nauju jau 4kg numeciau sumazinus tik 300kcal mirksiukas.gif
zebriuke
Labas rytas, gal zinote kiek kcal turi dziovintos figos? 4u.gif niekur nerandu doh.gif

Tiesa, dar iskilo toks neaiskumas- turiu 3 skirtingu gamintoju aviziniu dribsniu pakuotes ir ant kiekvienos labai skiriasi uzrasytas kcal skaicius: 300 kcal, 349kcal ir 371 kcal g.gif sakyciau nemazas skirtumas nuo 300 iki 371 kcal g.gif kaip cia suprast? rolleyes.gif as visad duodavau avizoms 350 ax.gif
meškutė_Nida
QUOTE(simute1 @ 2008 02 03, 19:06)
sveikos 4u.gif  noriu jungtis prie jusu.
*

QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 02 03, 20:40)
Jungiuos ir aš prie jūsų. Ar priimsit?  mirksiukas.gif
*

Merginos, jei skaitytumėte atidžiau, žinotumėte, kad ši tema- tik produktų kaloringumui išsiaiškinti ar pasitikslinti. Plepam kitose temose.

QUOTE(zebriuke @ 2008 02 04, 10:39)
1. Labas rytas, gal zinote kiek kcal turi dziovintos figos?

2. as visad duodavau avizoms 350 ax.gif
*

1. 272 kcal/100g

2. Kai verdu košę, visad žiūriu į gamintojo nurodytą kaloringumą, jei matau, kad kcal pievina, imu, kaip ir tu, maždaug vidurkį mirksiukas.gif
ritmetelis
QUOTE(zebriuke @ 2008 02 04, 11:39)
Labas rytas, gal zinote kiek kcal turi dziovintos figos? 4u.gif niekur nerandu doh.gif

Tiesa, dar iskilo toks neaiskumas- turiu 3 skirtingu gamintoju aviziniu dribsniu pakuotes ir ant kiekvienos labai skiriasi uzrasytas kcal skaicius: 300 kcal, 349kcal ir 371 kcal g.gif sakyciau nemazas skirtumas nuo 300 iki 371 kcal g.gif kaip cia suprast? rolleyes.gif as visad duodavau avizoms 350 ax.gif
*

as visada duodu, tiek kiek ant pakelio ax.gif , o jei tektu nezinant kalorijas skaiciuoti, tai duociau manau didziausia kcal kieki , kuri esu macius ant pakelio g.gif
Utiuitiutė

! 
Forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes.

Žinutės buvo ištrintos, narei Hi2hi už pakartotinius taisyklių pažeidimus skirtas įspėjimas ir uždraustas priėjimas prie forumo.

Taide_vln
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 06, 08:43)
Forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes.

Žinutės buvo ištrintos, narei Hi2hi už pakartotinius taisyklių pažeidimus skirtas įspėjimas ir uždraustas priėjimas prie forumo.
*

Oho thumbup.gif Tvarka bus biggrin.gif 4u.gif Saunuole Ciocia Polia
miau
Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai? g.gif
Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai) ax.gif
Ciel Bleu
QUOTE(miau @ 2008 02 08, 12:27)
Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai?  g.gif
Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai)  ax.gif
*

Man irgi aktualus šitas klausimas 4u.gif
Tik mano sumuštinis yra kvadratinės baltos duonos riekė, liesas margarinas ir normalus fermentinis sūris. Aš irgi kažkaip primetu 150kCal.
meškutė_Nida
QUOTE(miau @ 2008 02 08, 11:27)
Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai?  g.gif
Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai)  ax.gif
*

Riekė duonos- apie 120 kcal, v.š. pašteto arba sūrelio- apie 50 kcal cool.gif

QUOTE(Ciel. @ 2008 02 08, 11:49)
Man irgi aktualus šitas klausimas  4u.gif
Tik mano sumuštinis yra kvadratinės baltos duonos riekė, liesas margarinas ir normalus fermentinis sūris. Aš irgi kažkaip primetu 150kCal.
*

Baltos duonos riekė- 70-80 kcal, margarinas....hmmmm... duočiau 30 ir sūris- apie 80-90 cool.gif
Anka
Sveikos 4u.gif
Gal zinote kiek kcal. gali tureti ,,Soprano,, ledu porcija su vafliuku, dazniausiai valgau citrininius, man jie atrodo neriebus, panasus i serbeta g.gif

p.s atsiprasau, kad be liet. raidziu, ant naujo kompo dar nemoku unsure.gif
Alatuna
Sveikos smile.gif ,

-Ar dienos kaloriju norma stengiates isdalinti i mazdaug lygias 3-5 dalis, ar kaip iseina taip?

-Kelinta valanda stengiates pavalgyti paskutini karta, kaip manot, ar tai turi itakos svorio kritimui?
Utiuitiutė
QUOTE(Alatuna @ 2008 02 11, 19:08)
-Ar dienos kaloriju norma stengiates isdalinti i mazdaug lygias 3-5 dalis, ar kaip iseina taip?
-Kelinta valanda stengiates pavalgyti paskutini karta, kaip manot, ar tai turi itakos svorio kritimui?
*

- Trys didesni valgymai ir du- trys užkandžiai. Jokių kaip išeina.
- Maitinimosi laikas svorio kritimui įtakos neturi- nesvarbu, kelintą valandą vakare valgysi, svarbu- kiek valgysi mirksiukas.gif
Alatuna
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 11, 20:31)
- Trys didesni valgymai ir du- trys užkandžiai. Jokių kaip išeina.
- Maitinimosi laikas svorio kritimui įtakos neturi- nesvarbu, kelintą valandą vakare valgysi, svarbu- kiek valgysi  mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif

Gal zinote kiek Kcal turi Saliero stiebai (as randu tik saknies kcal) ?
meškutė_Nida
QUOTE(Alatuna @ 2008 02 11, 21:03)
Gal zinote kiek Kcal turi Saliero stiebai  (as randu tik saknies kcal) ?
*

Mano talmuduose šaknis- 40 kcal, kotai- 21 kcal 4u.gif
Alatuna
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 02 12, 17:18)
Mano talmuduose šaknis- 40 kcal, kotai- 21 kcal 4u.gif
*

Dekui 4u.gif
miau
O kiek maždaug kcal gali būti šiupininėje sriuboje (valgyklinė porcija, 2 samčiai)?
Ir vištienos suktinuke ( krūtinėlė, viduje morkos) su kažkokiu baltu padažu? ax.gif
Drum
4u.gif
Burokėlių sriuba 200g+1des.šaukšt. 30proc. grietinės. Kiek čia būtų kcal?
meškutė_Nida
QUOTE(xIngax @ 2008 02 13, 17:30)
Burokėlių sriuba 200g+1des.šaukšt. 30proc. grietinės. Kiek čia būtų kcal?
*

Jei sriuba liesa, nedaug bulvių- apie 100 kcal su viskuo mirksiukas.gif
waijdootia
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 02 13, 20:05)
Jei sriuba liesa, nedaug bulvių- apie 100 kcal su viskuo mirksiukas.gif
*

kas jau tokias liesas werda vandeni su burokais plius desrele tai cia jau buutu apie 200-250kcal nereik perdaug numazint tu kcal,o po to stebisi kiti kodel sworis nekrenta smile.gif
Utiuitiutė
QUOTE(waijdootia @ 2008 02 15, 22:54)
kas jau tokias liesas werda vandeni su burokais plius desrele tai cia jau buutu apie 200-250kcal nereik perdaug numazint tu kcal,o po to stebisi kiti kodel sworis nekrenta  smile.gif
*

Ai, gal nereik apsimest visažinei, o prieš dėstant savo "žinias" geriau derėtų pasiskaityt, ko buvo klausta (ypač domina ta vieta, kur buvo kalbama apie dešreles barščių sudėtyje cool.gif )?

Didžioji dauguma lieknėjančių (ir apskritai bent kiek besirūpinančių savo mityba) merginų sriubas verda vandenyje arba liesame sultinyje, kurio 100gr. viso labo teturi 7- 10 kcal. Keli gramai buroko, bulvės ir morkos- irgi mizeris kalorijų. 100gr. sriubos teturi 30- 40 kcal. Plius grietinė. Taigi, 200gr- viso labo 100kcal.
gretoole
o kiek valgykline barsciu sriuba gali turet kcal (be grietines) ?
evemaska
QUOTE(gretoole @ 2008 02 16, 10:51)
o kiek valgykline barsciu sriuba gali turet kcal (be grietines) ?
*

man rodos kokie 160,nes valgyklose dazniausiai apkepina darzoves(morka,svoguna)tai tau tenka kazkur a.s. aliejaus(50kcal)aisku cia nuo virejo priklauso,sultyni verda is vistienos kaulu(ne is kubeliu)(40kcal)na ir plius darzoves (burokas(20),morka(15),svogunas(16)bulves(37))Cia +/-,nes kaip sakiau nuo virejo priklauso. 4u.gif
Alatuna
Siandien ryte atsikeliau, pasisveriau ir verysad.gif - gramas prie gramo tiek pat kiek pries savaite. Ar jums taip yra buve skaiciuojant kcal (as skaiciuoju zigzago principu)? Kodel taip galejo atsitikti?
Browny
QUOTE(Alatuna @ 2008 02 18, 21:07)
Siandien ryte atsikeliau, pasisveriau ir  verysad.gif  - gramas prie gramo tiek pat kiek pries savaite. Ar jums taip yra buve skaiciuojant kcal (as skaiciuoju zigzago principu)? Kodel taip galejo atsitikti?
*

cia daug kam taip irnesakyk.gif
Endži
gal padetumet suskaiciuot blush2.gif: lekste valgyklines ryziu-bulviu sriubos ant virsaus nemazai aliejaus plaukiojo, saukstas grietines, 100 g virtu grikiu, padazas nuo kiaulienos guliaso, 100 g burokeliu su aliejum, viskas daviau 450 kcal kaip manot ar gerai? ax.gif
SilRa
Sveikos, niekur nerandu, kiek kcal turi burokėlių salotos su obuoliais (sudėtis - burokėliai 67proc, obuoliai 22proc, svogūnai, aliejus)? paskaičiavau, kad 100g turėtų 77kcal (burokėliai17, obuoliai 13, svogūnai 2, o aliejus 45kcal). kaip manot - čia gerai paskaičiuota?
miau
Kiek duotumėt makaronų su grybais ir šonine porcijai (kavinės porcija, turėtų būti apie 200 gr.) Ar nesuklysiu, jei skaičiuosiu apie 500 kcal? g.gif
Rolke
Sveikos,
Norejau paklausti, gal kuri zinote, kiek kcal turi stirnienos nugarine?
miau
QUOTE(Rolke @ 2008 02 20, 14:35)
Sveikos,
Norejau paklausti, gal kuri zinote, kiek kcal turi stirnienos nugarine?
*

100 gr. stirnienos 102 kcal smile.gif
Rolke
QUOTE(miau @ 2008 02 20, 14:16)
100 gr. stirnienos 102 kcal  smile.gif
*

Laaabai aciu smile.gif
paukstele
Merginos kiek duodat kiniečių maistui kalorijų, ten jų tie padažai velias žino iš ko blink.gif
Nu sakykim tokia porcija: ryžiai (be priedų), ir paukštiena su sojų daigais tame kažkokiam padaže (0,5 porcijos). Gal aš čia labai primityviai klausiu,bet.... ax.gif
hifi
Sveikutės, gal galit pasakyti kiek apytiksliai tinginiui duoti kcal?
Redyta
QUOTE(hifi @ 2008 02 21, 14:39)
Sveikutės, gal galit pasakyti kiek apytiksliai tinginiui duoti kcal?
*

na ten sausainiai maziausiai kaloringas daiktas, tai sakyciau koki 500 kcal jau tikrai ax.gif
Indukė
kiek duodate kiaulienos saltienai, pirktai is parduotuves? g.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.