QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 02 01, 17:01)
ačiū
http://www.kmi.lt/content_7.php wa cia geras puslapis
o del medziagu apykaitos tai vartok selenas obuolius as juos vartoju ir super Papildyta: nu cia gal biskine i tema bet QUOTE(hi2hi @ 2008 02 01, 18:40) http://www.kmi.lt/content_7.php wa cia geras puslapis o del medziagu apykaitos tai vartok selenas obuolius as juos vartoju ir super Papildyta: nu cia gal biskine i tema bet žodžiai žmogaus, kuris tingi, arba nemoka gamint geras puslapiukas, dėkui
Gal kartais žinot, kiek turi kcal tas didelis saldus greifruktas
Kiek kcal galima skirti sultiniui, nuvirus lašišą?
Kiek kalorijų galėtų būti džiovintose spanguolėse?
Šviežiose yra 49kcal/100gr...
labuka
turiu toki aktualu klausimeli: gal zinote, kiek kcal gali tureti 1 vidutinis standartinis mielinis blynas? zinau, kad tai priklauso nuo sudeties, svorio ir t. t., bet gerai butu nors apytiksliai orientuotis QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 22, 17:11) QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 01 23, 19:27) Galim Standartiniai, smarkiai neaptaukiję- apie 200-230kcal/ 100gr. (aš paprastai blynui duodu 100kcal.) QUOTE(linnde @ 2008 02 03, 18:13) labuka turiu toki aktualu klausimeli: gal zinote, kiek kcal gali tureti 1 vidutinis standartinis mielinis blynas? zinau, kad tai priklauso nuo sudeties, svorio ir t. t., bet gerai butu nors apytiksliai orientuotis as pati nesenai to klausiau
vienur radau, kad 2 blynai - 100 kcal; kitur - 1 blynas - 90 kcal
sveikos
Laba vakara
Jungiuos ir aš prie jūsų. Ar priimsit? Ankščiau skaičiavau kalorijas Minus 10 skyrelį ir pavyko numesti 10 kg. Startavau su 75, numečiau iki 64, nustojau skaičiuoti bet laikiausi pagrindinių principų, žiūrėjau ką ir kiek valgau vienas grįžo ir gyvenau su 65 Taip kad, nuo ryt svarstyklės grįžta nuo lentynos "gyvenimui" imu sąsiuvinuka ir skaičiuojuos. QUOTE(simute1 @ 2008 02 03, 20:06) sveikos
Labas rytas, gal zinote kiek kcal turi dziovintos figos?
Tiesa, dar iskilo toks neaiskumas- turiu 3 skirtingu gamintoju aviziniu dribsniu pakuotes ir ant kiekvienos labai skiriasi uzrasytas kcal skaicius: 300 kcal, 349kcal ir 371 kcal QUOTE(simute1 @ 2008 02 03, 19:06) QUOTE(KOSMĖJA @ 2008 02 03, 20:40) Merginos, jei skaitytumėte atidžiau, žinotumėte, kad ši tema- tik produktų kaloringumui išsiaiškinti ar pasitikslinti. Plepam kitose temose. QUOTE(zebriuke @ 2008 02 04, 10:39) 1. 272 kcal/100g 2. Kai verdu košę, visad žiūriu į gamintojo nurodytą kaloringumą, jei matau, kad kcal pievina, imu, kaip ir tu, maždaug vidurkį QUOTE(zebriuke @ 2008 02 04, 11:39) Labas rytas, gal zinote kiek kcal turi dziovintos figos? Tiesa, dar iskilo toks neaiskumas- turiu 3 skirtingu gamintoju aviziniu dribsniu pakuotes ir ant kiekvienos labai skiriasi uzrasytas kcal skaicius: 300 kcal, 349kcal ir 371 kcal as visada duodu, tiek kiek ant pakelio
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 06, 08:43) Forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes. Žinutės buvo ištrintos, narei Hi2hi už pakartotinius taisyklių pažeidimus skirtas įspėjimas ir uždraustas priėjimas prie forumo. Oho
Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai?
Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai) QUOTE(miau @ 2008 02 08, 12:27) Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai? Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai) Man irgi aktualus šitas klausimas Tik mano sumuštinis yra kvadratinės baltos duonos riekė, liesas margarinas ir normalus fermentinis sūris. Aš irgi kažkaip primetu 150kCal. QUOTE(miau @ 2008 02 08, 11:27) Panos, kaip jūs manot, jei sumuštiniui duodu 150 kcal? Ar čia normaliai? Sumuštinis: riekė duonos (pjaustyta ruginė) ir užtepta pašteto (nestorai) arba tepamo sūrelio (taip pat nestorai) Riekė duonos- apie 120 kcal, v.š. pašteto arba sūrelio- apie 50 kcal QUOTE(Ciel. @ 2008 02 08, 11:49) Man irgi aktualus šitas klausimas Tik mano sumuštinis yra kvadratinės baltos duonos riekė, liesas margarinas ir normalus fermentinis sūris. Aš irgi kažkaip primetu 150kCal. Baltos duonos riekė- 70-80 kcal, margarinas....hmmmm... duočiau 30 ir sūris- apie 80-90
Sveikos
Gal zinote kiek kcal. gali tureti ,,Soprano,, ledu porcija su vafliuku, dazniausiai valgau citrininius, man jie atrodo neriebus, panasus i serbeta p.s atsiprasau, kad be liet. raidziu, ant naujo kompo dar nemoku
Sveikos
-Ar dienos kaloriju norma stengiates isdalinti i mazdaug lygias 3-5 dalis, ar kaip iseina taip? -Kelinta valanda stengiates pavalgyti paskutini karta, kaip manot, ar tai turi itakos svorio kritimui? QUOTE(Alatuna @ 2008 02 11, 19:08) -Ar dienos kaloriju norma stengiates isdalinti i mazdaug lygias 3-5 dalis, ar kaip iseina taip? -Kelinta valanda stengiates pavalgyti paskutini karta, kaip manot, ar tai turi itakos svorio kritimui? - Trys didesni valgymai ir du- trys užkandžiai. Jokių kaip išeina. - Maitinimosi laikas svorio kritimui įtakos neturi- nesvarbu, kelintą valandą vakare valgysi, svarbu- kiek valgysi
O kiek maždaug kcal gali būti šiupininėje sriuboje (valgyklinė porcija, 2 samčiai)?
Ir vištienos suktinuke ( krūtinėlė, viduje morkos) su kažkokiu baltu padažu? Burokėlių sriuba 200g+1des.šaukšt. 30proc. grietinės. Kiek čia būtų kcal? QUOTE(waijdootia @ 2008 02 15, 22:54) kas jau tokias liesas werda vandeni su burokais plius desrele tai cia jau buutu apie 200-250kcal nereik perdaug numazint tu kcal,o po to stebisi kiti kodel sworis nekrenta Ai, gal nereik apsimest visažinei, o prieš dėstant savo "žinias" geriau derėtų pasiskaityt, ko buvo klausta (ypač domina ta vieta, kur buvo kalbama apie dešreles barščių sudėtyje Didžioji dauguma lieknėjančių (ir apskritai bent kiek besirūpinančių savo mityba) merginų sriubas verda vandenyje arba liesame sultinyje, kurio 100gr. viso labo teturi 7- 10 kcal. Keli gramai buroko, bulvės ir morkos- irgi mizeris kalorijų. 100gr. sriubos teturi 30- 40 kcal. Plius grietinė. Taigi, 200gr- viso labo 100kcal.
o kiek valgykline barsciu sriuba gali turet kcal (be grietines) ?
QUOTE(gretoole @ 2008 02 16, 10:51) man rodos kokie 160,nes valgyklose dazniausiai apkepina darzoves(morka,svoguna)tai tau tenka kazkur a.s. aliejaus(50kcal)aisku cia nuo virejo priklauso,sultyni verda is vistienos kaulu(ne is kubeliu)(40kcal)na ir plius darzoves (burokas(20),morka(15),svogunas(16)bulves(37))Cia +/-,nes kaip sakiau nuo virejo priklauso.
Siandien ryte atsikeliau, pasisveriau ir
gal padetumet suskaiciuot
Sveikos, niekur nerandu, kiek kcal turi burokėlių salotos su obuoliais (sudėtis - burokėliai 67proc, obuoliai 22proc, svogūnai, aliejus)? paskaičiavau, kad 100g turėtų 77kcal (burokėliai17, obuoliai 13, svogūnai 2, o aliejus 45kcal). kaip manot - čia gerai paskaičiuota?
Kiek duotumėt makaronų su grybais ir šonine porcijai (kavinės porcija, turėtų būti apie 200 gr.) Ar nesuklysiu, jei skaičiuosiu apie 500 kcal?
Sveikos,
Norejau paklausti, gal kuri zinote, kiek kcal turi stirnienos nugarine?
Merginos kiek duodat kiniečių maistui kalorijų, ten jų tie padažai velias žino iš ko
Nu sakykim tokia porcija: ryžiai (be priedų), ir paukštiena su sojų daigais tame kažkokiam padaže (0,5 porcijos). Gal aš čia labai primityviai klausiu,bet....
Sveikutės, gal galit pasakyti kiek apytiksliai tinginiui duoti kcal?
kiek duodate kiaulienos saltienai, pirktai is parduotuves?
|