QUOTE(Boroozee @ 2007 09 12, 21:18)
Nepiktnaudžiauk per daug košėm- jos gerai, bet reikia ir mėsytės, ir žuvies, ir daržovių
Kiek kcal turi visciuku siredeles?
QUOTE(*Violeta* @ 2007 09 12, 14:50) As duociau daugiau nei 500, apie kokius 700 Ir sveriau ne per seniausiai namie... Kai atveza buna ji jau supjaustyta, tai apytiksliai pusantro gabaliuko 100g. Pažiūrėjau parduotuvėj panašios sudėties picą, rašo, kad sveria 300g, ir 100g yra 246kcal. Bet ten buvo vidutinė pica, tai maža mažiau šiek tiek sveria QUOTE(gniutia @ 2007 09 11, 17:33) Radau, kad 100g kugelio turi 97kcal(be padažo) Prieš darydama, pasvėriau bulves, visų kitų produktų (ką dėjau) kaloringumą suskaičiavau, gavosi apie 1800kcal iš viso, iškepusį supjausčiau į 6 dalis ir taip orientavausi kiek turi viena porcija QUOTE(chocolove @ 2007 09 12, 18:47) Kiek kcal jūs duotumėt plovui (su vos keliais pakepintais mažais gabaliukais kiaulienos) ir obuolienei (cukrus, obuoliai, vanduo, gan skysta Radau, kad 100g uzbekiško plovo turi 172kcal. Bet aš vėlgi darydama skaičiuočiau pagal save, nes neaišku kiek ten ko dedi Dėl obuolienės vėlgi, žiūrint kiek ten dėta obuolių ir kiek cukraus. QUOTE(Ruduoke @ 2007 09 13, 08:50) Kiek kcal turi visciuku siredeles? 125 kcal
Kiek kalorijų turi šviežios datulės? Maximoj dabar yra, mėgstu arbatą geriant kokią vieną sukrimsti, bet kadangi jos labai saldžios, bijau
Šviežios 50, džiovintos - 275
Labas, gal kuri žino, kiek sveria 1 v. š. skysto medaus?
o kaip jūs skaičiuojate tas kalorijas? na pvz galit mano įvertint, nes žalia aš tuose skaičiavimuose
p.s gal kartais kam atrodys, kad valgau keistokai, bet...taip aš valgau... pusryčiai-daržovių troškinys (į visą puodą buvo patekę keli lašai aliejaus), duonos riekelė, juoda arbata, kelios vynuogės priešpietūs- grūdėtos varškės indelis pietūs- bifstrogeno(taip tik vadinasi, bet mėsa tai kiauliena) kokie 4 valgomieji šaukštai+ 5 bulvikės, juoda arbata... čia daug? čia vakarykštis o va užvakarykštis pusryčiai- 2 sumuštiniai su medžiotojų sūriu, juoda arbata, kelios vynuogės pietūs, o gal ir vakarienė- karbonadas + 4 bulvikės, agurkas, desertui grūdėtos varškės indelis, juoda arbata Papildyta: dar pridėsiu, kad prieš einant miegučio išgeriu stiklinę piueno, o kartais kefyto p.s kažkurią dieną dariau tokią mišrainę- labai man skani, kaži kiek čia kalorijų- smulkiai pjaustytos 6 lašišų lazdelės, 2 maži smulkiai pjaustyti svogūnai, 2 nedideli pjaustyti agurkai ir valgomasi šaukštas majonezo QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 14:52) o kaip jūs skaičiuojate tas kalorijas? na pvz galit mano įvertint, nes žalia aš tuose skaičiavimuose p.s gal kartais kam atrodys, kad valgau keistokai, bet...taip aš valgau... pusryčiai-daržovių troškinys (į visą puodą buvo patekę keli lašai aliejaus), duonos riekelė, juoda arbata, kelios vynuogės priešpietūs- grūdėtos varškės indelis pietūs- bifstrogeno(taip tik vadinasi, bet mėsa tai kiauliena) kokie 4 valgomieji šaukštai+ 5 bulvikės, juoda arbata... čia daug? čia vakarykštis o va užvakarykštis pusryčiai- 2 sumuštiniai su medžiotojų sūriu, juoda arbata, kelios vynuogės pietūs, o gal ir vakarienė- karbonadas + 4 bulvikės, agurkas, desertui grūdėtos varškės indelis, juoda arbata Papildyta: dar pridėsiu, kad prieš einant miegučio išgeriu stiklinę piueno, o kartais kefyto Darzoviu troskinys jei su bulvem, tai apie 100 kcal 100-ui gramu galima duot. Duona ~100 kcal Grudeta varske - apie 200kcal/indelis Befstrogenas is kiaulienos gali but kokie 300kcal/100g maziausiai. 5 medideles bulvikes - vel 100 kcal. Jei arbata su cukrum, po 50 kcal galima duot. manyciau taip... QUOTE(carvalho @ 2007 09 18, 14:56) Darzoviu troskinys jei su bulvem, tai apie 100 kcal 100-ui gramu galima duot. Duona ~100 kcal Grudeta varske - apie 200kcal/indelis Befstrogenas is kiaulienos gali but kokie 300kcal/100g maziausiai. 5 medideles bulvikes - vel 100 kcal. Jei arbata su cukrum, po 50 kcal galima duot. manyciau taip... ačiū tai čia apytiksliai gaunasi? gal grūdėtos varškės atsisakyti? bet kad skanu Papildyta: dar pridėsiu, kad prieš einant miegučio išgeriu stiklinę piueno, o kartais kefyto p.s kažkurią dieną dariau tokią mišrainę- labai man skani, kaži kiek čia kalorijų- smulkiai pjaustytos 6 lašišų lazdelės, 2 maži smulkiai pjaustyti svogūnai, 2 nedideli pjaustyti agurkai ir valgomasi šaukštas majonezo [/quote] Pienas, jei 2,5% riebumo, 1 stikline apie 110 kcal. Kas yra lasisu lazdeles? Majonezo yra ivairaus: nuo 230 kcal/100g, iki 690 kcal/100g Svogunai ir agurkai daug kcal neturi: agurkas ~25kcal, svogunas ~45 kcal QUOTE(carvalho @ 2007 09 18, 15:02) Pienas, jei 2,5% riebumo, 1 stikline apie 110 kcal. Kas yra lasisu lazdeles? Majonezo yra ivairaus: nuo 230 kcal/100g, iki 690 kcal/100g Svogunai ir agurkai daug kcal neturi: agurkas ~25kcal, svogunas ~45 kcal galėtų jie išvis tųū kalorijų neturėt lašišų lazdelės (salmon sticks), tokios pats kaip ir krabų lazdelės majonezas daumantų klasikinis, reik pažiūrėt, kiek ten tų baubų kalorijų yra.... na ką gi...einu pakapot pusryčius QUOTE(Cikadelė @ 2007 09 18, 14:59) ačiū tai čia apytiksliai gaunasi? gal grūdėtos varškės atsisakyti? bet kad skanu 1200 kcal - tiek maziausiai reiketu suvartoti lieknejant, kad organizmas neimtu badauti ir neletintu medziagu apykaitos
Prašau pasakykit, kiek 100 g jautienos kepenėlių turi kcal? ir kiek 4 kepti varškėčiai?
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 09 19, 16:11) 1. 141 kcal/100g. Žalių. 2. Na, čia jau nuo šeimininkės priklauso. Anot p.Mieliauskienės, 150g varškėčių su 20g grietinės turi 415 kcal o idomu, kiek gali sverti delno dydzio varsketukas nors cia irgi nuo sudeties priklauso turbut.. velnias, taip megstu tokius dalykus, bet jau senokai sulauziau savo svarstykles
Sveikutes,
Pusantro mėnesiuko skaičiuoju kalorijas. Ir atradau keletą mažai kaloringų produkų. Gal ir jūs galėtumėt pasidalinti su naujokėmis, kokius mažo kaloringumo produktus ir kur perkate. PVZ: Coca Cola light - buteliukas 1 kcal (kai norisi saldžiai) Grietinė 10% riebumo - 110 kcal (Super Neto parduotuvėje, maišiukuose po 400g, beje vienintelis priedas - želatina, o ir skonis geras) Pomidorų sultys pikantiškos "Tymbark" - 13 kcal Jogurtas Alma Light - 39 kcal
prisirinkau baravykų
kaži kiek jie kalorijų turi
25 kcal grybai turi 100 g
QUOTE(balsė @ 2007 09 22, 16:16) kaip aš nepagalvojau - grybai yra grybai - visi vienodai kalorijų turi, nesiskirsto į baravykus, voveraites ir t.t. Na tikriausiai Papildyta: O, radau - baravykai - 19kcal
Na taip, bet reikia žiūrėt, kad nepadaugintum padažų, grietinės ir bulvyčių prie tų grybų
Kiek kalorijų duoti naminei varškei (skysta)?
Radau, kad:
varškė 45% 179 varškė iki 10% 76 varškė 10% 90 varškė 20% 112 varškė 30% 123 varškė 40% 165 varškė 50% 180 varškė 60% 220 Kitoj vietoj: 9 riebumo varškė 156 Liesa varškė 86 Riebi varškė 226 Dar kitur: Varškė 18 proc. 229 Varškė 9 proc. 156 Varškė liesa 84 Gal duosiu 200
Kalorijų skaičiavimo asės, esat kuri nors užsisakinėjusios bare lazaniją? kiek galėtų kcal būti porcijoje?
Ne asė aš, bet 100 g 184 kcal
Labas vakaras mergaites,
bandau prisijungti prie jusu. Skaiciuosiu. sekmes visoms Papildyta: QUOTE(solo @ 2007 09 24, 00:49) Kalorijų skaičiavimo asės, esat kuri nors užsisakinėjusios bare lazaniją? kiek galėtų kcal būti porcijoje? kazkada ant lazanijos dezutes pardej esu macius, kad tai trecdalis paros kcal normos, tai jauciu kokie 600kcal bus.
Sveikos merginos, pradejau sveikai maitintis, kepiniams ne, saldumynams, bulvems, duona tik su grudais, ir per savaite minus 1kg 400 gr
Gal kas zino kiek kcal yra viva fresh 100gr? nes ten ant buteliuko niekur neradau ?
o gal galite man paaiskinti kaip su mesa, ar kalorijos yra zaliai mesai ar jau paruostai,nes pavyzdziui is 100 gramu zalios mesos ja isvirus liks kokie 60
QUOTE(aastuliukas @ 2007 09 25, 07:18) siandien taip uzsimaniau kepto kiausinio, suvalgiau Paprasta matematika Kiek kiausiniu iskepei? daugini is 80-90kcal/vnt + aliejus (jei naudojai) arbatinis saukstelis 50kcal, valgomasis 90-100kcal. QUOTE(Ruduoke @ 2007 09 25, 08:48) As nezinau tikslaus viva fresh kalorazo, bet turiu pas save kazka panasaus, tai raso 18kcal. Manau, 20kcal/100gr ir viskas Papildyta: QUOTE(svedaite @ 2007 09 25, 10:52) o gal galite man paaiskinti kaip su mesa, ar kalorijos yra zaliai mesai ar jau paruostai,nes pavyzdziui is 100 gramu zalios mesos ja isvirus liks kokie 60 As skaiciuoju visada zalios mesos kalorijas. Tiesiog pries verdant pasveriu ir susumuoju
Kiek kaloriju duotumet zuvies kotletui
Gal zinot ar skirtingos Lasisos rusys turi vienoda kcal kieki, ar skirtinga?
Taip pat gal turit nuomone siuo klausimu: Ar kepant lasisa (ar mesyte) griliuje sumazeja kcal kiekis (taukai, juk isvarva) ? QUOTE(Neryte @ 2007 09 25, 17:08) QUOTE(Alatuna @ 2007 09 25, 17:58) 2. Gal zinot ar skirtingos Lasisos rusys turi vienoda kcal kieki, ar skirtinga? 3. Taip pat gal turit nuomone siuo klausimu: Ar kepant lasisa (ar mesyte) griliuje sumazeja kcal kiekis (taukai, juk isvarva) ? MANAU: 1. 200 2. Skirtingą (lašiša, Atlanto, laukinė 142; lašiša, Atlanto, veisiama 183...) 3. Nesumažėja (išvarva ne riebalai, o sultys)
ką jūs manot dėl sulčių?
100g - 45 kcal
Idomu kaip su tom sausom uzpilamom sriubom,raso 100gr-41kcal,o pokelis tik 21gr,tai negi ji turi 8,6 kcal
QUOTE(chocolove @ 2007 09 25, 18:36) Aciu uz atsakyma
Kiek duotumet maximinei burokeliu misrainei su aliejum (apie 200gr.)
Dekoju uz atsakymus QUOTE(Alatuna @ 2007 09 27, 15:45) Aciu uz atsakyma MN kažkada sakė, kad paruošta mėsa turi 20% daugiau kalorijų, negu žalia Papildyta: Va, radau: QUOTE(carvalho @ 2007 08 13, 13:02) O sakykit ar vytinta mėsytė turi tiek pat kalorijų, kiek ir žalia? Kaip ir virta arba rūkyta, ji turi maždaug 20 proc.daugiau kcal, nei žalia
Idomu kiek galetu tureti sviezios kaimiskos desreles (virtos) kaloriju
|